FORTUNA:LIGA - souhrn 31. kola: Slavia prodloužila neporazitelnost

07.05.2021, 19:50, aktualizováno 09.05.2021, 21:22
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála v Olomouci také ligový zápas a prodloužila neporazitelnost. Jablonec se veze na vítězné vlně a formu potvrdil rovněž v předehrávce 31. kola proti Teplicím, severočeské derby opanoval 4:1 a hattrickem se pod to podepsal Martin Doležal. Sparta nakonec zdolala ostravský Baník. Plzeň v nastavení získala a následně i ztratila výhru nad Příbramí, což rychle potrestalo Slovácko...

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:1

09.05.2021 19:30

Góly: 37. David Moberg Karlsson, 79. Bořek Dočkal, 88. Adam Hložek - 65. David Buchta

Ať se Sparta nachází v sebevětší krizi, domácí zápas proti Baníku ji vždy nakopne. Ostravané na Letné zkrátka hrát neumí a v neděli předvedli další ustrašený výkon, po němž se nemohli divit výsledné porážce.

Pro Pražany je tříbodový zisk důležitý, neboť poslední utkání se jim nevydařila zcela podle představ. Díky skalpu Slezanů ale mohou Letenští nadále prohánět druhý Jablonec. Baník zase i přes porážku setrvává na osmém místě o bod za sedmými Pardubicemi.

Sparta hodlala od úvodního výkopu ukázat, kdo je na Letné pánem. Již v sedmé minutě připravil Juliš palebnou pozici pro Karlssona, ten ale po zemi střílel vedle tyče. Pět minut poté obrana Baníku zastavila průnik Hložka, z druhé vlny však pálil Pavelka do podobných míst jako Karlsson. V 17. minutě se Pavelka po kličce Jánošovi chystal k dalšímu zakončení, které ovšem na poslední chvíli zastavil obětavým blokem Stronati.

Letenští nicméně nadále mačkali svého protivníka. Ve 29. minutě vyslal Pavelka další ránu, jež tentokrát přeletěla břevno. Chvíli poté si Juliš narazil míč s Karlssonem, hosty však vynikajícím zákrokem podržel ostravský brankář Laštůvka. Ani on ale ve 37. minutě nezastavil další útok Pražanů, při němž Karlsson vysunul Dočkala, jehož z úhlu Laštůvka ještě vychytal, avšak Karlsson z dorážky již rozvlnil síť.

A ještě jednou mohli domácí do přestávky skórovat. Dvě minuty po přesném zásahu Karlssona totiž Dočkal přihrál Julišovi, jeho zakončení ale zastavil Laštůvka. Po první půli každopádně nic nenasvědčovalo tomu, že by Baník mohl na Letné pomýšlet na body.

Jenže leccos se změnilo po hodině hry, kdy Slezané vyrazili po levé straně do rychlého protiútoku, na jehož konci vyhledal De Azevedo nabíhajícího Buchtu, který střelou pod břevno zničehonic srovnal skóre. Nutno dodat, že skórujícího mladíka v barvách hostů trestuhodně neuhlídal pouze stínující Dočkal.

Vedení chtěl Spartě vrátit v 73. minutě Hložek, jehož dopředu vyslal Karlsson, jenže talentovaný útočník trefil v slibné příležitosti pouze boční síť. Šest minut nato se ale štěstí otočilo k Baníku zády. Stopeři Pokorný se Stronatim se totiž nešťastně srazili, čehož využil Dočkal, jenž na nic nečekal a pláchl směrem k Laštůvkově svatyni. Gólmana Slezanů pak překonal obloučkem k tyči.

Místo dalšího vyrovnání pak přišla v samotném závěru ještě pojišťovací branka na vítězství domácích. Dočkal vysunul dopředu Hložka, před nímž poněkud bázlivě odcouval Svozil až do vlastního pokutového území. Hložek si tak mohl vybrat, kam míč pošle - vybral si správně, po jeho gólové střele zvítězili Pražané 3:1.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 0:1

09.05.2021 17:00

Góly: 78. Jan Kuchta

Rozporuplné budou pocity slávistů po utkání v Olomouci. Sice tam díky pozdní Kuchtově trefě dokázali zvítězit, nicméně výkon to vskutku nebyl zářivý, navíc v úvodu ztratili kvůli poraněnému kolenu Provoda.

Během úvodní čtvrthodiny si každý z týmů vypracoval jednu zajímavější příležitost. Gonzálezova nerazantní střela skončila mimo tři tyče, jen do boční sítě pálil i Lingr. Pak přišla pro sešívané velká nepříjemnost, neboť Lukáš Provod si špatně došlápnul a se zraněným kolenem musel být vystřídán Hromadou.

Právě slovenský středopolař se vzápětí dostal ke Stanciuově centru, jeho hlavička ovšem letěla jen nad břevno. Sám Stanciu vzápětí zajímavě střílel přímý kop, následně zakončoval z otočky do Mandouse.

Velké vzrušení přišlo po necelé půlhodině, kdy Kuchtu na hranici šestnáctky podkopnul Poulolo. Sudí nejprve odpískal penaltu, po zásahu VAR ale tento verdikt upravil na faul před vápnem. Ze standardní situace opět pálil Stanciu, tentokráte musel zasahovat Mandous. V závěru první půle mohl hosty zaskočit Poulolo, jenž zakončoval těsně vedle.

Krátce po přestávce se do vápna snesl centr na Zimu, jehož hlavičce chyběl k úspěchu kousek, stejně jako Kuchtovi, aby tuto situaci na zadní tyči zavřel. Další Kuchtův pokus krotil gólman, Zmrzlého rána na opačném konci hřiště skončila mimo stejně jako ta Breiteho.

Rozhodující moment přišel v osmasedmdesáté minutě. To si Jan Kuchta našel Bahův rohový kop a výtečnou hlavičkou na zadní tyč rozvlnil síť. V závěru ještě mohl vítězství pojistit střídající Tecl, jenže tváří v tvář Mandousovi selhal.

I tak ale Slavia vyhrála a už jen tři zápasy ji dělí od zakončení mistrovské sezony bez porážky, Sigma je aktuálně desátá.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 2:0

09.05.2021 15:00

Góly: 36. Marko Alvir, 90. Benjamin Čolić

Na poměry nováčka dlouhá pardubická šňůra zápasů bez porážky je u konce. Východočeši nezvládli utkání v Českých Budějovicích, kde o výsledku 2:0 rozhodli svými trefami Alvir a Čolić.

Na první velkou šanci se čekalo téměř půl hodiny, poté se po nepřehledné situaci odrazil míč ke Kostkovi, jehož ránu zneškodnil Vorel. Jako první se nakonec radovalo Dynamo. Čolić odcentroval přesně na nohu Marka Alvira, jehož volej skončil za Hrnčířovými zády. Pardubičtí ještě měli šanci na vyrovnání v samotném závěru první půle, tu ovšem nevyužili.

Po přestávce zakončoval Ewerton pohlednou kombinaci hostů, úspěch neslavil. V závěru zápasu tlak Pardubic nepřišel, namísto toho si zajímavé příležitosti vypracovali Jihočeši. Diop ještě Mršicóvým pasem pohrdnul, napodruhé už to ale vyšlo.

V nastaveném čase se k přímému kopu postavil Benjamin Čolić, jehož výborný pokus přes zeď mu vynesl již osmou trefu v probíhajícím ročníku a jeho týmu vítězství. České Budějovice se tak dotahují na nejlepší desítku, Pardubice jsou prozatím šesté.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 0:2

09.05.2021 15:00

Góly: 11. Vlastimil Daníček (pen.), 84. Milan Petržela

Slovácko pozvedlo rukavici hozenou Plzní i Libercem a jako jediné ze zmíněné trojice ve 31. kole zvítězilo. Moravané tak po těžbě tří bodů z Karviné setrvávají na čtvrtém místě a stále sní o postupu do Evropské ligy.

Gólman Slezanů Ciupa musel již ve čtvrté minutě řešit nebezpečnou akci Slovácka, když po centru od Divíška vyrazil hlavičku Hofmanna. Za dalších sedm minut už ale Ciupa inkasoval, když jej překonal Daníček z pokutového kopu, jenž byl nařízen poté, co Šindelář srazil v pokutovém území Klimenta.

Domácí se během prvních 45 minut zmohli jen na náznaky šancí. To hosté byli mnohem nebezpečnější. Zakončení Tomiče sice Ciupu nepřekvapilo, ovšem po změně stran vyvolala v defenzivě MFK velký zmatek standardní situace rozehraná chytrou přihrávkou do vápna. Obránci Karviné však nakonec nebezpečí uhasili.

Krátce po změně stran bylo konečně horko také před bránou Slovácka, jenže finální přihrávka od Čmelíka mířila Papadopulosovi na paty a útočník domácích se k zakončení nakonec nedostal. Ciupu naopak v 56. minutě protáhl přízemním pokusem navrátil a z dorážky také Kliment. Za dalších šestnáct minut spálil velkou příležitost Petržela, jenž po přihrávce od Klimenta tváří v tvář Ciupovi netrefil ani bránu.

Za Slezany ještě v závěru zahrozil Čmelík, jehož ránu ze strany však zpacifikoval brankář Moravanů Bajza. Další šance už si ale tvořili pouze hosté. Nejprve si Jurečka v 82. minutě nápaditě vyměnil balón s Ciciliou, avšak zakončení poslal do tyče. Za další dvě minuty ovšem Sadílek vybojoval zdánlivě ztracený míč, který poté za záda Ciupy procedil Petržela - 0:2.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 3:0

08.05.2021 19:30

Góly: 51. Matěj Pulkrab (pen.), 57. Tomáš Necid, 82. Petr Hronek

Bohemians potvrdili, že hosté ve vzájemných zápasech s Libercem zkrátka nevítězí. "Klokani" si po změně stran nazuli střelecké kopačky a soupeře ze severu Čech přemohli rozdílem tří branek. Slovan tak nevyužil zaváhání Plzně a v tabulce setrvává na šestém místě za pozicemi zajišťujícími postup do evropských pohárů.

První poločas sice góly nenabídl, ovšem rušno bylo v Ďolíčku již od úvodu. Hned ve třetí minutě měl co dělat brankář domácích Bačkovský, jehož po odvráceném centru Karafiáta prověřil hbitou střelou z otočky Rondić. "Klokani" odpověděli akcí po pravé straně, na jejímž konci vyhledal Hronek v pokutovém území naskakujícího Pulkraba, hlavičku útočníka Bohemians však vytěsnil nad břevno liberecký gólman Knobloch.

V 17. minutě se k centru dostal také domácí středopolař Květ, avšak slabé zakončení hlavou od Necida nemělo šanci na úspěch a jen proletělo napříč vápnem. Zajímavěji vypadala hlavička Rondiće ze 41. minuty po pasu od Mosquery, ani Bačkovský ale nemusel zasahovat.

Diváci, kteří ve Vršovicích tvořili pravou fotbalovou kulisu, se tak první branky dočkali až krátce po změně stran. Velkou měrou se na vedoucí trefě Pražanů podílel stoper hostů Jugas, jehož pomalou malou domů vystihl Pulkrab, kterého při kličce srazil k zemi nedovoleně Knobloch. Jelikož se celá situace odehrála v šestnáctce Slovanu, dostali Bohemians k dispozici pokutový kop, jenž bezpečně proměnil sám faulovaný.

Pulkrab se namotal také do druhé branky Bohemians, jež přišla v 57. minutě. Po jeho přihrávce vyhledal Dostál před bránou Severočechů Necida, jenž překonal Knoblocha nápaditou a především efektivní patičkou. V tu chvíli byl Ďolíček i štafle okolo skutečně ve varu.

Domácím mohl příznivě vyvíjející se zápas zkomplikovat obránce Krch, který v 71. minutě nešťastně nasměroval centr Karafiáta na Bačkovského, který však pohotově zasáhl a zabránil inkasované brance. O tři minuty později měl Bačkovský zase velké štěstí, když další míč z kopačky Karafiáta přistál po záludné trajektorii na břevně.

Liberec své šance nicméně neproměnil, "Klokani" byli naopak nesmírně efektivní. Puškáč v 81. minutě srazil prsy pas od Ljovina pro Hronka, jehož přízemní volej k tyči zastavila až sít - 3:0. A když se záhy neujala ani další hlavička Rondiće, vracel se Slovan zpět pod Ještěd bez bodů i vstřelené branky.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 3:3

08.05.2021 17:00

Góly: 45+5. Jean-David Beauguel, 71. Jakub Brabec, 90+1. Zdeněk Ondrášek - 14. Tomáš Pilík, 23. Martin Nový, 90+6. Filip Zorvan

Plné zvratů bylo utkání mezi o poháry bojující Plzní a o záchranu se strachující Příbramí. Hosté šli do vedení díky Pilíkovi s Novým, načež otočili Beauguel, Brabec a Ondrášek. O konečném výsledku 3:3 rozhodl v šesté minutě nastavení Zorvan.

Úvodní desetiminutovka přinesla jednu zajímavější příležitost na každé straně. Lubegovu střelu zblokoval Kaša, Havlovi zase chybělo pár centimetrů. Po necelé čtvrthodině už šli hosté do vedení. Lubegův centr našel hlavu Tomáše Pilíka, od níž balón putoval zcela mimo Hruškův dosah.

Další šance Příbrami úspěch neslavila, Vávra ale byl blízko. Dočkal se až po čtvrtině utkání Martin Nový, jehož dalekonosná přízemní rána zapadla za Hruškova záda. Snížit rozdíl ve skóre mohl Kalvach, jemuž přímý kop zablokoval Tregler. Vzápětí byl blízko třetí brance Příbrami Lubega, jenž neuspěl.

Závěr první půle patřil viktoriánům. Káčerovu přihrávku ještě nezužitkoval Havel, který si vylámal zuby na Šimanovi, avšak v páté minutě nastavení zužitkoval rohový kop Jean-David Beauguel, který snížil rozdíl ve skóre. Krátce po návratu ze šaten se ve dvou gólových příležitostech objevil Ondrášek, poprvé ale hlavičkoval vedle, podruhé jej vychytal Šiman.

Nedlouho po něm zase dvojšanci dostal Šulc, podobně jako Ondrášek i on jednou trefil brankáře a jednou vůbec zařízení. V sedmdesáté minutě se fanoušci Viktorie při svém návratu na stadion dočkali vyrovnávací trefy. Kašova hlavička po rohovém kopu skončila na tyči, dorážející Jakub Brabec si už ale poradil znamenitě a skóroval.

Další tutové šance zůstaly nevyužity. Nejprve Hruška výtečným zákrokem zastavil Lubegův únik, poté Havel nepřesně hlavičkoval. V nastavení se ovšem děly věci... V jeho samotném úvodu nejprve Kalvach prověřil Šimana, od něhož se balón odrazil jen ke Zdeňku Ondráškovi, jehož dorážka rozvlnila síť.

Jenže to nebylo vše. V šesté minutě přidaného času se dlouhý nákop dostal k Filipu Zorvanovi, jenž si povšiml vyběhnutého Hruški a famózním obloučkem jej z dálky přehodil. Na výsledku 3:3 už se poté nic nezměnilo a hosté si tak ze Štruncových sadů odváží cenný bod.

V tabulce snížili svou ztrátu na záchranu na pět bodů, naopak Plzeň pohrdla příležitostí jít před Slovácko na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 2:3

08.05.2021 17:00

Góly: 49. Luděk Pernica (pen.), 74. Jakub Přichystal - 6. Václav Drchal, 38. David Douděra, 47. Václav Drchal

Mladý Boleslav je definitivně zachráněna! Na hřišti Brna zvítězila 2:3, když už v první půli skórovali Drchal s Douděrou, první jmenovaný se prosadil i po pauze a Zbrojovka už se i přes branky Pernicy s Přichystalem nedokázala dotáhnout. Čeká ji tak v závěru sezony těžký úkol.

Ve hře už je tak pouze jedno místo mezi elitou pro příští rok, o které mohou zabojovat ještě tři týmy. Nejlepší výchozí pozici mají tři kola před koncem Teplice, za nimiž o čtyři body zaostává právě Zbrojovka a další krůček za ní je Příbram. Ale zpět k utkání na Srbské...

Jihomoravané měli hned v úvodu dvě velké šance, při kterých se musel předvést Šeda. Nejprve zneškodnil Hladíkovu ránu, poté vytěsnil i Texlův pokus na rohový kop. Nakonec se tak z první branky radovali hosté. Ladrův pas vysunul Douděru, ten proniknul až do šestnáctky a připravil snadný gól Václavu Drchalovi.

Tentýž hráč mohl po obejití Dreksy skórovat podruhé, avšak vylámal si zuby na Berkovcovi. Zmrhala zase na poslední chvíli zastavil Štepanovský, později po jeho přihrávce pálil Klíma nad. Středočeši se přesto druhé branky ještě před přestávkou dočkali. Davidu Douděrovi parádně sedla střela po odraženém míč, Berkovec byl bezmocný. A mohlo být ještě hůře, jenže tento gólman si poradil se Skalákovou střelou.

Jenže nedlouho po přestávce vyrobil obrovskou hrubku Hlavica, který prakticky namazal Václavu Drchalovi a ten už gól snadno vsítil. Bleskově ale dostala příležitost i Zbrojovka. Dancák ve vápně poslal k zemi Reitera, načež se kopala penalta. Té se zhostil Luděk Pernica, který prudkou ranou doprostřed snížil.

Po hodině hry mohl vstřelit kontaktní gól Hladík, jenže napálil tyč. Co se nepovedlo jemu, to zvládnul dvacet minut před koncem Jakub Přichystal. Tomu přistrčil míč právě Hladík a Přichystalova rána zblízka byla na Šedu moc velkým soustem. Srovnat ale už Zbrojovka nedokázala a Boleslav tak z Brna odjížděla s plným počtem bodů.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - SFC Opava 1:1

08.05.2021 15:00

Góly: 78. Tomáš Poznar - 19. Aleš Nešický

Zlín se zřejmě rozhodl již do konce ročníku nezvítězit. Moravané neporazili ani Opavu, která po remíze definitivně padá do druhé ligy. "Ševci" zase pořád nemají jistou záchranu.

Jako první u řeky Dřevnice zahrozil domácí výběr. Potočný v páté minutě rozehrál standardní situaci na Janetzkého, jehož hlavička se otřela o levou tyč hostující svatyně. O devět minut později pálil ze standardní situace někdejší hráč Zlína Hnaníček, avšak přízemní ránu rodáka ze Štítné nad Vláří postrážil gólman Ševců Dostál.

Za dalších šest minut už se ale Slezané radovali z gólu. Centr Hrabiny z levé strany propadl až k Nešickému, jenž zasekávačkou oklamal Matejova a následně prostřelil Dostála. Ve 29. minutě chtěl vyrovnat Poznar, nicméně jeho slabá hlavička po pasu od Potočného nemohla brankáře SFC Digaňu překvapit.

Vedení Opavy mohl šest minut po změně stran navýšit Dedič, po přihrávce od Mondeka ale těsně netrefil svatyni Moravanů. V 72. minutě již Dedič po centru Helešice hlavičkoval mezi tři tyče, domácí však výborným zákrokem podržel Dostál a Nešický pak z dorážky napálil břevno.

Spálená tutovka musela Slezany hodně mrzet. V 78. minutě totiž Buchta našel za obranou hostů zcela zapomenutého Poznara, který propálil Digaňu. Opavané ještě doufali, že videorozhodčí odhalí ofsajd zlínského útočníka, postavení mimo hru nicméně nebylo prokázáno a Poznarova trefa definitivně ukončila tříletou anabázi SFC v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 4:1

07.05.2021 18:00

Góly: 3. Martin Doležal, 40. Martin Doležal, 48. Vojtěch Kubista, 72. Martin Doležal - 60. Robert Jukl

Hattrick Martina Doležala zajistil Jablonci vítězství 4:1 nad Teplicemi. Na dva jeho góly z první půle navázal po pauze Kubista, na snížení Jukla zareagoval završením hattricku. Jablonec tak nadále směřuje za účastí v předkole Ligy mistrů.

Už ve třetí minutě došlo k otevření skóre. Krobův zajímavý balón našel Pleštila, ten vrátil na Martina Doležala a zrodila se první branky. Na opačném konci hřiště mohl srovnat Černý, jeho tutovku ale neskutečným zákrokem zneškodnil Hanuš. Vzápětí Vukadinović napálil břevno. Naopak navýšení skóre byl blízko Hübschman, jenže jeho hlavička skončila na Grigarovi.

Po půlhodině se zopakovalo dění z úvodní čtvrthodiny, Vukdainović totiž rychlý protiútok zakončoval ranou do horní tyče. Ve čtyřicáté minutě se vedení zeleno-bílých změnilo na dvojnásobné, to když si Jovović narazil o Martina Doležala, kterému pak vrátil před bránu a ten nabídnutou příležitost zužitkoval.

Nedlouho po přestávce bylo se skláři ještě hůře. Krobův centr se odrazil do rohu vápna k Vojtěchu Kubistovi, jehož ukázková dělovka z voleje se odrazila od tyče a skončila v síti. Po hodině hry se konečně dočkali i žluto-modří. Moulisův centr prodloužil Vondrášek na zadní tyč, odkud zo poloodkryté klece snadno zakončil Robert Jukl.

V závěrečné čtvrtině utkání se jablonecký střelec Martin Doležal dočkal završení hattricku. Grigara v úniku překonal technicky, díky čemuž vsítil dvanáctý gól v sezoně a přiblížil se tak titulu krále střelců. Jablonec tak dočasně navýšil svůj náskok na druhé příčce na šest bodů, Teplice se o záchranu budou nadále strachovat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31256081:1781
2.FK Jablonec31205657:3165
3.Sparta Praha30195666:3662
4.1. FC Slovácko31175954:3256
5.Viktoria Plzeň30157852:3852
6.Slovan Liberec31148942:2950
7.FK Pardubice311371137:4146
8.Baník Ostrava311291043:3145
9.Bohemians Praha 1905311012937:3142
10.Sigma Olomouc319121036:3539
11.Dynamo České Budějovice319111132:4238
12.MFK Karviná318101333:4734
13.FK Mladá Boleslav31891439:4833
14.Fastav Zlín31871628:4431
15.FK Teplice31681730:6226
16.Zbrojovka Brno314101727:4922
17.1. FK Příbram31491823:6221
18.SFC Opava31382020:6217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
Losinho

Jablonec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Jablonec bojuje o LM a Schranz s Doležalem o krále střelců. A druhý jmenovaný možná i o EURO.

Kdo by to byl na začátku sezóny řekl.

Reagovat
Studni

No doufám, že Doležala tam teda neuvidíme

Reagovat
John Obi Mikel

Je to dost sci-fi. To by musel vyhrát krále střelců.

Reagovat
montaigne33

Raději uvidím Doležala v útoku- než tragického Čelůstku v obraně... Bohužel, toho umělce z ACS asi nominují Výborné jaro hraje v FKJ Zelený- ale toho na 99% do repre nepozvou...

Reagovat
meno

Je ze Slavie, to by bylo, aby ho Šilhavka nevzal

Reagovat
Selänne

Proč by ho nenominovali? V repre patří k nejstabilnějším obráncům.

Reagovat
Axelrose

Ještě bych, po dalším (nejen) dnešním, skvělém výkonu přidal Brabce. To by byla stoperská dvojice jak víno, nahánějící strach snad všem.

Myslím samozřejmě fandy Č.R..

Reagovat
montaigne33

asi tak...

Reagovat
TheMally11

radši Doležal než Hložek

Reagovat
Studni

Tak to právě ne. S největší pravděpodobností by si Doležal stejně nekopl, tak to radši vezmu Hložka, kterej si aspoň může zažít atmosféru Eura a potenciálně zahraje na víc pozicích

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, do repre se vždy bere podle věku. A hlavně za to jak ho Sparta pustila na U21, to byll fantastický.

Netuším proč by kdokoliv kromě Vitíka měl ze Sparty jet na repre. Natož Hložek, když máme Schicka, Vydru, Kuchtu, Doležala a Pekharta.

Reagovat
Selänne

ty seš dement, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozŕejmě že to nemyslím vážně a Hložek má mít místo v základu. Ostatně nechápu proč tam není už druhou sezonu. Ale u Zlodědka se nedivím ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Bys ro musel umět ty potrate.

Reagovat
Studni

Jenže mně nejde o věk jako takový, ale vypsal si tu minimálně 3 útočníky, kteří před Doležalem jsou a to Schick, Vydra, možná Pekhart, ale pak taky třeba Krmelec. A pak prostě radši vezmu Hložka, než totálně zbytečnýho Doležala, kterýho bych tam stejně vživotě nedal, protože je to kopyto.

Reagovat
forma

Pravda - atmosféra v ochozech bude dechberoucí

Reagovat
Studni

Tak zkusil bych ti to vysvětlit, ale tipl bych, že je to zbytečný

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek ať se v klidu připravuje na poslední sezónu ve Spartě, na Euro se může vykašlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké odůvodnění?

Reagovat
Reggie

Reagovat
Zephyr

Schranzovi jsem docela věřil, ale ten zbytek je pro mě pořád docela scifi

Reagovat
fabec1222

Na jeho pozici je tam Pekhart

Reagovat
OTASi

Jak vážný to je se Schranzem? Já na něj před minulým kolem, to jest když dva góly na Kuchtu ztrácel, vsadil, že vyhraje právě krále střelců. A on se mi zraní

Reagovat
forma

Svalový zranění ... Podle mě únavový - příští týden je ready.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší Pekhart i Krmenčík

Reagovat
atlee

Aj ten prvý

Reagovat
Rothbard

Celkem mě překvapilo, že by se mělo jednat o první Doležalův hattrick v lize.

Reagovat
Rothbard

Už to vidím taky. Takže ani Štěpánovi se nedá věřit ve fotbalových statistikách, chtělo by to zpět manželky hráčů.

Reagovat
Blasphemer

Ale vystudované školy dnes naštěstí proběhly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase sečetl 5+4 a vyšlo mu 9. Měl kalkulačku?

Reagovat
Rothbard

Nevím, ale měl vedle sebe Karocha.

Reagovat
Remt

A ten mu to sečet

Reagovat
smazaný uživatel

By mu to vyšlo v minusu nebo tak.

Reagovat
Rothbard

19:59 Doležal zaznamenal první hattrick kariéry

Jablonec nedal šanci Teplicím, v derby vyhrál jasně 4:1 a největší měrou se na tom podílel Martin Doležal. 31letý útočník dal tři branky, hattrick zaznamenal vůbec poprvé v kariéře.

Tak i EF poslouchá Štěpána a bere za ověřené, co řekne.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Rothbard

Dvě hodiny a stále tahle expreska tam visí. V EF asi chlastají.

Reagovat
PavlíčeQ

Po stažení expresky bude doufám následovat omluva se vším všudy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Losinho

Ještě jeden komentář a nedostaneš akreditaci na EF pro příští kolo

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
forma

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zephyr

Jablonec si rozhodně zasloužil vyhrát, ale Teplice zahodily dost šancí, takže spíš by mi pasoval výsledek 4:2 nebo klidně 4:3.

Reagovat
Pablos

Severočeské derby Za chvíli bude i Českoslezské derby Sparta - Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Kepy_FCB

úplně odlišné kraje

Reagovat
Pablos

No právě, derby neurčuje jen, že seš z nejakýho kraje. Liberec Jablonec to je derby.. Ostatní je jen snaha pisálků to jakože pozvednout úplnou píčovinou,tak právě narážím na to... Co asi jako příjde dál

Reagovat
HorajzmAmmann

Derby to je. Jablonec je jenom předměstí Liberce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ježíši já jsem kreten Jablonec hrál vlastně s Teplicema

Reagovat
Pablos

No právě, mně se tohle nelíbí za každou cenu to někam cpát.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, že Teplice ani nehrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ten zápas Sparta - Ostrava bude hrát v rámci Superligy, tak to samozřejmě brané jako derby bude, minimálně v evropském tisku.

Reagovat
Puskas

No pamatuji, jak kterýsi výtečník onačil za jihočeské derby Budějky s Plzní.

Reagovat
montaigne33

Musím uznat, že FKJ hraje parádní jaro Zasloužili by si 2.místo atd./ Stále věřím, že se na podzim do "Evropy" podívá i Slovan L.

Reagovat
Zofka

Slovan si to musí ukopat a já tomu verim. Je to tým, co má v sobě takovou tu bojovou mentalitu a umí se vyhecovat. Na víc umíte nacvicit los, což se tedy s námi tahle dlouhé roky obráceně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Pro celý náš fotbal by bylo nejlepší, aby Sparta skončila druhá, Jablonec třetí a čtvrtá Plzeň

Reagovat
Mönchengladbach

Sestupovat klasicky 15. a 16. tým, můžeme se s Teplákama loučit.

Dobře to tam vedou.

Reagovat
run

to je smrtící logika. a Příbram s Opavou by byly na jakejch místech?

Reagovat
Mönchengladbach

Nevím, druhou ligu nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky na 1. a 2. místě FNL, takže by teď nesestupovali, ale naopak slavili postup do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nepiš nic, než takovou picovinu

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
diskoschlampe

Že po skončení hráčský kariéry chce pokračovat dál v klubu na jiný pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpoura otroků.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
RadekVonCZE

Nejsme Hradec

Reagovat
ondrasch77

Dík , včera to pak propálil i Hoftych po debaklu s klokanama...

Myslel jsem, zda tam není, co kdo nabízí, jakou má on motivaci (že nechce daleko dojíždět vím) atd...

Nicméně si myslím, že skončí u Vás... Ti hráči, kteří v mládí odehráli určitou část kariéry v nějakém klubu, který jim přirostl k srdci, tak se do něj na sklonku kariéry vrací.

Reagovat
Selänne

Doležal do repre? Lidi neblázněte. Za posledních dvacet si v repre nepamatuji horšího hráče. Tohle opravdu na mezinárodní fotbal nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš

Reagovat
EAG le grand amour

Za posledních 20 let?

Reagovat
Salfovic

Horší už byl jen Hložek.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
andrew96

Na to, jak převzal balón na půlce, doběhl s ním k rohovému praporku a pak vykoupal Škriniara tím, že si zakopl míč do zamezí, nikdy nezapomenu.

Reagovat
Greny

Benát?

Reagovat
Puskas

Ten nenastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pod Jarolímem se v repre protočilo asi 80 hráčů, určitě tam bylo i pár horších než Doležal.

Reagovat
smazaný uživatel

Droppa

Reagovat
PlackaSKS

Tak to nemáš moc dobrou paměť.

Reagovat
forma

To se říkalo i o Lafatovi dokud byl v Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
ondrasch77

Tak to si pamatuješ úplný hovno...

Neříkám, že je Doli super útočník, ale formu nabral poměrně luxusní ...

https://www.livesport.cz/hrac/dolezal-martin/Glj0qjed/

Reagovat
Selänne

To je možný. Ale i za těch pár minut vypadal jako slon z porcelánu. Tohle do repre fakt nepatří.

Reagovat
PlackaSKS

Jako slon z porcelánu?

Reagovat
Selänne

*v

Reagovat
PlackaSKS

ani to mi teda nepřijde. na svoji postavu je poměrně technický a pohyblivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Výborně Příbram Teď je na řadě Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Pozapasovej rozhovor s tim plesatym cobolem?

Reagovat
kammil1203

Plzeň si nezaslouží hrát poháry, když dá 3 góly a nevyhraje s velmi slabou Příbrami!!! Několik hráčů Plzně by mělo dostat kopačky a hrát tak 2. ligu!! Gul'u. Plzeň úplně potopil. nechápu stratégii Plzně, doma vyhraje se Slováckem, aby pak ztratila 2 body s druholigovým týmem. Dnes by Plzeň měla hrát zadarmo, tak tragický výkon se dnes jen tak nevidí!!! Ještě že hrála s tak slabým týmem, jinak by jasně doma prohrála!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Vzhledem k první větě by poháry neměla hrát ani Slavia

Reagovat
andrew96

Porazit Slovácko a prohrát s Příbramí = strategie.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ale s Příbrami neprohrali ty stratégu

Reagovat
andrew96

To byl neskutečný humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Už Gulu vyrazili?

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava Já rád nejsem, zápasy s Opavou považuji za top na naší ultras scéně. V tomto ohledu je lepší pouze zápas SKS vs Baník v Edenu.

Tak ať jste rychle zpátky

Reagovat
Liquid

máme tu ale ještě stejně reálnou možnost aby ste o ty zápasy nepřišli - v příští sezóně Baník hezky za Opavou do druhé ligy

Reagovat
doNny

Snad společně s Brnem za rok a Teplice/Příbram tam necháme za námi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak ta konkurence ve 2. lize bude příští rok vážně žalostná. Rovnou by mohli vyhlásit, kteří dva letošní sestupující příští rok postoupí zpátky

Reagovat
Kepy_FCB

Brno bude mit velke problemy s postupem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
icemike

Jebat

Reagovat
Salfovic

Koukám, že se do té Konfederační ligy nikomu nechce.

Reagovat
Liquid

a docela karma, Bolku tu mnoho Brňáků posílalo do 2.ligy a právě Bolka je tam defacto definitivně poslala a ještě navíc na jejich hřišti, kde snad za celou sezónu, kdy se navíc letos hraje doma 17 zápasů vyhráli jen to jediné s moravskou výpomocí od Slovácka, kterým to asi karma vrátí a ty 3 body jim nakonec budou chybět možná i do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Slovácko využije zaváhání soupeřů, na 3. se už ale asi bohužel nedostane

Reagovat
db18

Brabec Hruška

Reagovat
Kixi Syhimour

Liberec

Reagovat
Kaspar

OT: Jsou uz v eteru nejaky zvesty kde by mohl hrat M. Hasek? Treti ligu asi hrat nebude.

Reagovat
martin1

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapilo by, kdyby na finále poháru byl Gula nějakou podpásovou flignou přesunut na asistenta.

Nebo Paci & Dolfi na něj budou vymýšlet úskoky, jak ho dostat do porušení smlouvy z jeho strany = Boža Zenkl II , aby ho odvolali nadobro...... Adriane, toto je vážné porušení smlouvy

Ale dát gol v nastavení a v 5. minutě nastavení ještě dostat ? U sebe v Plzni ? Náčelník out a 15-20 bodů za sezonu fuč ..... jojo, málo platné

Reagovat
Banikovec7

Paci už asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

On už tam není - něco mi uniklo ?

Reagovat
Banikovec7

Není, už to má Dolfi

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt . Google mi teď nabídl akorát článek na Rokycanském deníku, nic jiného. Dík za info.

Reagovat
andrew96
Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu tu kritiku Plzně. 3:3 s Příbramí už letos hrál i lepší tým.

Reagovat
berliner

Jo jenze Slavia s nimi neztratila doma,ale v Pribrami,coz je mensi prekvapeni, pro mne, nez, to, ze Pribram uhrala 1 bod v Plzni, zvlast, kdyz vetsinou Pribram ve svych ligovych sezonnach hrala lip doma nez venku

Reagovat
John Obi Mikel

Mimochodem taky vyrovnáním v poslední minutě.

Reagovat
berliner

Pribram

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, bylo to takhle:

Příbram

Plzeň

Reagovat
Losinho

Takhle Plzeň dostane bůra i na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší dárek k dnešním narozeninám jsem dostat nemohl - Gula konci!

Reagovat
Blasphemer

Bílek? Lavička? Holoubek? Kozel?

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth/Bakoš do konce sezony a pak bych bral kohokoliv z těch 4.

Reagovat
oli9

Velký fernet

Reagovat
Hokaido

Všechno nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Liquid

všechno nejlepší $, a snad ti ve středu dá Plzeň další dárek v podobě vyloupené Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Blasphemer

Vedení FC Viktoria Plzeň se rozhodlo pro změnu na trenérské lavičce a po vzájemné dohodě ukončilo spolupráci s Adrianem Guľou. O jeho nástupci bude klub informovat na začátku nového týdne.

Reagovat
oli9

Slovácko konečně

Reagovat
AjaxFans

paráda

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

Reagovat
kecipep

3 body na poháry, to pojďme potvrdit hned za týden doma proti klokanům

Reagovat
oli9

Akorát nevím s kým je Budem hrát.. Klimenta jsem čekal že půjde... Ale Hofman, Sadilek, Kalabiska??? To už je moc... Ne

Reagovat
kecipep

Takových odchodů už jsme měli... a doneslo nás to do EKLu. Pojezný je borec na svém místě a kádr bude připraven. Zase kvůli jednomu/dvěma předkolům není třeba bláznit a tahat k nám přeplacené cizáky

Reagovat
oli9

To ne ale zrovna Hofman ale hlavně Sadilek... Od těch by čekal že tu Evropu zkusí urvat

Reagovat
jiriczeQ

Kalabiška?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Provodem?

Reagovat
mistr129

Podle Trpiše to nejspíš není to nejhorší co mohlo být (přetržený křižák asi), ale víc ukáže mag. rezonance

Reagovat
John Obi Mikel

Zítra ráno jde na vyšetření.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to na klasickej křížák, bohužel.

Reagovat
Stephanos

OT: můj sportovní web v novém formátu, hllavně hokej, fotbal, analýzy a FM blog v jednom. Pro zájemce, kdokoliv by měl nápad na zpracování tématu pište na e:mail Stephanovalovy@seznam.cz s nadpisem Twisport. Případně napiště, kdybyste chtěli inzerci. Domluvíme se.

http://twisport.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná gólová akce, bohužel byla jenom jedna a to je hrozně málo. Buchta má opravdu výborné zakončení, jen aby u nás s takovou zůstal.

Reagovat
C-M@ster

Takový góly jako dal Dočkal Sparta dřív spíš dostávala.

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda toho zbytečného golu na 2:1 Ale dneska by byla remíza stejně nezasloužená. Do ofenzívy vypadá Sor nebezpečně a je jedno jak vypadá na tréninku. Zkusil bych ho vypustit doma... Každopádně Tetour trošku ztrácí formu.

Reagovat
Paprika

Normalne te obdivuju s jakym klidem a optimismem to dokazes stale komentovat a hodnotit

Diky Banicku za dalsi zesrany vikend

Reagovat
HorajzmAmmann

Možná protože fotbal by měla být hlavně zábava. Taky jsem měl z Baníku vždycky zesraný celý týden, ale už mi není 17

Reagovat
Paprika

Taky mi uz neni 17 me spise sere jak to momentalne v klubu vypada… od mladeze po Acko pres vedeni… vsem je prece jasne ze budeme ve srackach jeste pekne dlouho, protoze se v tom Banicku dejou divne veci…

Reagovat
HorajzmAmmann

do toho já osobně už moc nevidím... ani nechci.

Reagovat
frankiefcb

někdy je to tak asi lepší.

Reagovat
Kepy_FCB

Mladeze

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je s podivem, že vlastně do toho selhání na 2:1 jsme byli ve hře o bod. Poslední dva zápasy byly herně hodně špatné.

Reagovat
HorajzmAmmann

je otázkou zda za to může nějaká motivace, že jde o hovno a soupeřům v podstatě o všechno Je to samozřejmě špatně, ale když hrál třeba Baník v Plzni, které už o nic nešlo tak to taky šlo vidět.

No ale souhlasím, v půlce to mohlo být 3:0 a bylo hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl diametrální rozdíl ve všem. Plno nepřesností v rozehrávce, neochota se vracet do obrany a celkově indivduální kvalita. Chápu, že už defakto o nic nejde, ale tohle si prostě profesionálové nesmí dovolit.

Reagovat
bobis21

Dozadu jsme hořeli skoro celý zápas. Už před tím gólem Buchty mohlo být rozhodnuto.

Do příštího zápasu se v sestavě změní možná Zajíc a Svozil. Není čas zkoušet, pořád je o co hrát...

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš, že dáte v létě šanci Smetanovi, nebo vezmete někoho zkušenějšího (Gula, Hašek, Jílek, Látal, apod.)?

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli by to měl být někdo z těch 4 tak Smetana.

Podle mého Smetana zvládne domácí zápasy se Zlínem a Karvinou a dostane šanci do další sezony

Reagovat
bobis21

Pokud se vyloženě neposerou poslední kola tak asi Smetana. Ty první dvě jména v seznamu doufám byly jen jako vtip. Reálně by to byl Lavička, Látal nebo Hapal. Jílka čekám v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, s Haškem se jednalo už v době, kdy se jednalo s Kozlem, takže bych ho vůbec nevyloučil.

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně bych bral Lavičku nebo nikoho. A to myslím naprosto vážně...

Reagovat
frankiefcb

taky to tak mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bál bych se toho, takhle brzo po Kozlovi. Už na Kozla někteří vytahovali, že je Pražák a kdyby po něm měl přijít rovnou kovaný sparťan, tak to by bylo kamenování po prvním horším zápase ...... Bylo by to pro něj složité angažmá v dost nevraživé atmosféře. Jakkoliv o něm John říká, že je "krásný člověk" . Pokud ne Vrba nebo Svědík, tak bych nechal Smetanu. Anebo zkusit laso Horejšovi ......

Reagovat
Kepy_FCB

John krasnockovekuje uplne kazdeho

Reagovat
John Obi Mikel

Jako vtip jsem tam chtěl dát Skuhravýho.

Jinak jsem ty jména dal, jak mne napadla. Nevim, jak moc je kdo reálný, prostě 3 jména volných trenérů + Látal.

Ale myslim, že Hapal by taky nebyl žádná výhra. Ani žádný z těch, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nějak zásadně nevyletí v posledních třech kolech, tak bude trenérem i v další sezóně.

Reagovat
ratusek

Tvl s takovejma jménama jdi víš kam to už bude lepší Smetana, který sice točí furt stejné hráče, i když jde o hovno, ale pořád lepší než ti zoufalci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Smetana potvrzen i pro příští sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten druhý gól Sparty půjde do sestřihu toho nejvtipnějšího z letošní sezóny. To byl od obrany moment jak ze 4.třídy.

Reagovat
C-M@ster

Vrba nasranej, no...

Reagovat
Nieuwendyk

Ne, jenom ho to nebaví no. Albánec slušně zradil

Reagovat
John Obi Mikel

Co říkal o tom Plavšičovi?

Reagovat
Nieuwendyk

Že nebyl v nominací, protože tam byli jiní hráči. A že mu věří, když tvrdí, že to jinde nepodepsal a že tedy uvidíme...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tohle mohl v klidu říct už před zápasem a ne nás napínat.

Reagovat
Nieuwendyk

Jako jo, ale neměl čas jinak nevím tvl za co chce Srkič víc peněz a co s ním bude JT dělat... Ale jak myslíte no

Reagovat
ACSMan
Reagovat
John Obi Mikel

Ten Vrba je strašně nepříjemný na ty reportéry. Připomíná mi to některé politiky.

Reagovat
Neri04

Ze zacatku mi prijde v pohode, ale kdyz ho pak porad Silhan tlaci... Taky bych byl asi neprijemny. Odpovedel v pohode, on se k tomu nema co vyjadrovat, vazne nevim, co vic od nej cekali...

Reagovat
Kiwi-21

Za měl byl taky v pohodě

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je jasný, že to bude vyzvídat.

O2 na začátku uvedlo, že se k tomu Vrba vyjádří po zápase a tam ti řekne, že tam není, protože tam není a jsou tam jiní. Tak je jasný, že se bude ještě ptát

A trvám na tom, že to mohl říct normàlně a ne takhle nabroušeně.

Reagovat
lichna.

Vždyť poprvé odpověděl úplně v pořádku, ale ten dement z O2 se ho ptal naprosto silene. Za me naprosto relevantní odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera sem si říkal, proč O2 jako obrovská společnost, která vydělává balík a týden co týden vysílá zápasy českých klubů nemá prostě komentátory a reportéty, kteří se budou specializovat přímo na ten klub. Ok chápu nejde to u všech, ale Sparta, Slavie, klidně Plzeň, Liberec + Jablonec, Baník + Slezké kluby, to by mohlo být.

Reagovat
martin1

Reagovat
Paprika

Starej dobrej Vrba ani to netrvalo moc zapasu aby se do toho opet dostal

Reagovat
PaYaB

Provod Doufám, že bude v pohodě i když to na to moc nevypadá.

Reagovat
Hokaido

Jsem hodně naivní, když věřím, že Srki by nepostnul ten příspěvek na IG, kdyby vážně podepsal se Slavíí? Já prostě nevěřím, že je někdo takový odpad.

A co Slávisti na to vůbec? Přijali byste ho?

Reagovat
mistr129

Já ho nechci co do herního hlediska, jinak mi to je fuk.

Reagovat
Paprika

Nevidim do toho a moc to nesleduju, ale myslim ze jsi najivni bude zajimave sledovat jak ho ksiltovka posune

Reagovat
frankiefcb

No je to dost podivné. Fakt mě zajímá, jak to dopadne. Pokud by šel do Slávie, tak to už je docela umění udělat ze sebe úplného kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud má opravdu podepsanou mlčenlivost, tak co má jako dělat?

Reagovat
Hokaido

Ahoj fanoušci, muzu povedat, ze se Slavii jsem smlouvu nepodepsal, ani jsem s nimi nejednal o zadne nabidce. Jednáme se Spartou, jestli bude novy kontrakt. Děkuju za podporu.

Nepsat tohle?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nám to příjde postavený na hlavu, ale celé to přiživuje Sparta, která místo toho, aby se teda k tomu vyjádřila, tak trestá novináře. Nijak jejich článek nevyvrátí a nechá ho v tom vykoupat. On dost možná tu rivalitu mezi Slavii a Spartou tak nevnímá.

Reagovat
Hokaido

A co má dělat Sparta? Vždyť on může mít podepsáno a Sparta o tom nemusí vůbec vědět přece. Sparta přece nemůže vyvrátit něco, nad čím nemá kontrolu.

A rivalitu určitě vnímá.

Reagovat
Nieuwendyk

naopak se Rosa zachoval mazácky a nerozpatlává to. Až se to provalí, bude to jen na Srdjanovi. My budeme ti hodní, co mu nabízeli smlouvu, ale on si vydupal přestup do Superultrahypermega klubu za raketu

Reagovat
Creespoo

Sparta z toho nikdy nevyjde dobře, furt si nechala utéct hráče zadarmo do Slavie. A tím nenarážím na rivalitu, ale na to že o něj má zájem nejlepší český tým.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

A co když se jen spletl a zamenil ve větě Spartu a Slavii?

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho teda nechci. Ale takhle jsem nechtěl ani Stanciua. A ten se docela povedl.

Reagovat
Nieuwendyk

Zatím, zatím je fakt parádní, co do produktivity. Ale jednou zrádce, vždycky zrádce a udělá to i vám

Reagovat
KingMaster13

Jako moc ho nechci, protože je v soubojích slabej, všude odletí ale jestli ho chce Trpiš tak si dovedu představit, že asi ví proč ho chce. Dal bych mu prostor ať se teda ukáže ale jako tímhle si rozhodně u mě plusové body nezískal, protože to co udělal Spartě může udělat i nám. Jinak určitě jde k nám, v tomhle Podroužkovi dost věřím, že by nevytáhl takhle pikantní informace kdyby fakt nevěděl.

Reagovat
Zephyr

V Srbsku by si asi pořádně rozmyslel, jestli riskovat přestup ze Zvezdy do Partizanu, ale myslím, že v Česku je pro něj ta rivalita druhořadá. Spíš prostě asi čeká, kdo přijde s lepší finanční a sportovní nabídkou. A upřímně od cizinců nějaký extra klubismus ani nečekám, takže jako neutrální fanoušek na téhle kauze ani nevidím nic moc zajímavého

I pro Spartu by bylo lepší, kdyby měla v kabině jen hráče, kteří tam doopravdy chtějí být.

Reagovat
Nieuwendyk

je to přesně jak píšeš. Už teď je to pro něj v kabině asi parádička Ať jde. Ale mohl to říct rovnou a nehrát tyhle divadýlka. I když on v tom jede spíš asi Gluščevič, kterej to špatně pochopil, a myslí, že s Rosou vyjebe

Ať jde radši hned, když nechce přistoupit na snížení kontraktu a když už je domluvenej v Edenu.

Pamatuju si, co mlel Stanciu... a nechci tyhle kecy a tu náladu zažívat znova.

Reagovat
Zephyr

Ani jsem nevěděl, že ho zastupuje Gluščevič. A když koukám na jeho transfermarkt, tak ten ve své stáji nejspíš nemá žádné horké zboží kromě Račiče, takže asi doufá, že z nové Plavšičovy smlouvy vytříská nějaký šťavnatý bonus pro sebe

https://www.transfermarkt.com/igor-gluscevic/beraterfirma/berater/2892

Reagovat
Nieuwendyk

Právě. On byl marnej jako útočník u nás a to přišel s gloriolou nejlepšího střelce Eredivise A teď se asi mstí

Reagovat
John Obi Mikel

Má tam legendárního Borise Kopitoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Schick, Kuchta a k nim odpad jako Krmelec, možná Hložek...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Krmelec, Pekhart a Vydra.

Hložek pojede teď na pravý kridlo.

Reagovat
Kepy_FCB

Rikal jsem to uz minule, bude to chtit starsiho respektovaneho trenera. Smetana je sympatak a neni spatnej ale pouze tezil z euforie z vykopnuti docenta. Sestupnou trajektorii nastolenou Kozlem jen kratkodobe zastavil, poznamenani kozlomajznou bude jester dlouhhe

Reagovat
dtaire

Podle mě bude daleko důležitější zvládnout už konečně vytřídit hráče a s několika se bez emocí rozloučit. Právě tito zoufalci nejvíce ovlivňují hru Baníku. A jestli ani to nepomůže, tak tataráček Franty Straky zabere vždycky

Reagovat
Kepy_FCB

dobrej trener je protridi, spatnej ne

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Provod oficiálně dohrál

Reagovat
Greny

Nejhorší možny... Křižák i meniskus... To je v prdeli na celej podzim a část jara příští sezony....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přijde o Euro, možnost velkého přestupu a možná i skupinu LM

Reagovat
Greny

Přijde o Euro a velkou část celé sezóny... Skupiny poháru hrát nebude určitě ... Dle mě ani případně vyřazovací cast

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Provod jde jednoznačně na vrub Trpisovskyho demenci. Neexistuje žádnej duvod, proč ho musel takhle přetěžovat. A když už ho přetěžoval, tak teď už hrát fakt nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna o tom v Angličanovi mluvil, že pokud hráči chtějí volno, tak ho dostanou, i kvůli repre.

Reagovat
frankiefcb

Právě, že ho vůbec teď nepřetěžoval a to je to šílenější, ež se to stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretezoval. Ne ted, ale kdyz odehral dva zapasy v repre a pak ho hned stavel v lize. Ted se to akorat projevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně o tom poŕád mluvili...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele