FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola

11.09.2020, 19:53, aktualizováno 13.09.2020, 21:01
Komentáře a souhrny
Sparta otočila zápas v Karviné a zůstává po třech kolech stoprocentní. Naopak poprvé zaváhala Slavia, která remizovala s Pardubicemi. Sedm bodů mají rovněž Jablonec, jenž vyhrál nad Ostravou, a Slovácko, které uspělo v Teplicích. Plzeň přetlačila Mladou Boleslav, další výhru zaznamenaly Liberec a Zlín. Olomouc v páteční předehrávce zdolala Bohemians...

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:1

13.09.2020 19:00

Góly: 21. Jean-David Beauguel, 74. Lukáš Hejda - 32. Dominik Mašek

Hodně dlouho živila Mladá Boleslav naději, že z Plzně přiveze první ligové body v této sezóně, nakonec však prohrála 2:1. Domácí dostal do vedení Beauguel, skóre pak srovnal Mašek a o vítězství Plzně rozhodl Hejda.

Viktoriáni mohli poprvé udeřit už v sedmé minutě, to by ale nesměl velkou šanci zazdít Káčer. Ten z pokutového území napálil jen brankáře Mikulce, do brány míč neposlal ani dorážející Čermák. Mladoboleslavský gólman se blýskl i o pár minut později, kdy včasným výběhem zastavil Beaguelův průnik.

Na další pokus francouzského útočníka už ale byl krátký. Jean-David Beauguel po Káčerově centru uspěl v souboji právě s Mikulcem a hlavičkou rozvlnil poprvé v utkání síť. Obrovský šok pro domácí přišel po půlhodině. Po Budínského centru se dostal míč k Dominiku Maškovi, jehož pokus z první slavil úspěch a zapadl přesně k tyči. Domácí se mohli vrátit do vedení ještě před přestávkou. Kopicovu ránu z otočky ale kryl Mikulec.

Tentýž hráč měl na svědomí i první zajímavější střelu druhé půle, tentokráte pro změnu mířil příliš vysoko. Po Kopicově přihrávce pak trefil Beauguel jen boční síť. Mezi tři tyče nedokázal po necelé hodině hry zamířit ani Ba Loua, jehož střele chyběla potřebná výška. A když už se Hejda dostal po rohu k hlavičce na bránu, zneškodnil jeho pokus Mikulec. Stejně výtečně si na druhé straně musel počínat Hruška proti Drchalově obrovské šanci.

Dvacet minut před koncem se Viktoriáni kontroverzním způsobem dostali do vedení. Ba Loua odcentroval do vápna na Lukáše Hejdu, jenž dost možná stál v ofsajdu, nicméně dokázal dopravit míč do sítě. Gól pak posvětil i VAR a Plzeňští se mohli radovat ze znovunabytého vedení.

Zanedlouho mohl srovnat Mašek, z úrovně penaltového puntíku ale zamířil příliš vysoko. Mladá Boleslav je tak jako jediný tým nadále bez bodu a poslední, Plzeň je osmá.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha 2:5

13.09.2020 16:30

Góly: 23. Michal Papadopulos, 28. David Lischka (vl.) - 41. Adam Hložek, 45+2. Bořek Dočkal (pen.), 53. Ladislav Krejčí, 56. Adam Hložek, 82. Libor Kozák

Ačkoliv to po půlhodině nevypadalo se sparťanskými ambicemi v Karviné bůhvíjak růžově, nakonec Letenští jednoznačně zvítězili a po vítězství 2:5 se dostali do čela ligy. Dvěma góly se zaskvěl Hložek, další přidali Dočkal, Krejčí a Kozák.

Rudí se mohli do vedení dostat po čtvrthodině. Na Hložkův centr z levé strany si nabíhal Vindheim, balón se mu ale nepovedlo trefit. To Krejčí už svou horní části těla míč zasáhl, avšak usměrnil jej jen do Bolkových rukavic. Po čtvrtině utkání se do vedení překvapivě dostali domácí. Twardzikův pas na Ostráka skončil střelou druhého jmenovaného, tu Heča jen vyrazil k Michalu Papadopulosovi a pro něj už nebyla dorážka do odkryté klece žádným velkým problémem.

A vzhledem k tomu, že Hložek hlavičkou nedokázal vyrovnat, přišla pro Spartu další pohroma. Bartošákův přízemní centr totiž nešťastným způsobem trefil Lischka a poslal jej přesně pod břevno vlastní brány. Hosté se však nedlouho před pauzou zmátořili a ještě před odchodem do šaten dokázali srovnat. Nejprve Adam Hložek po své zasekávačce poslal míč o břevno do brány, následně byl autor této branky faulován Twardzikem, což sudí odměnil penaltou. Té se ujal Bořek Dočkal, jenž prudkou přízemní střelou k tyči rozvlnil síť.

Obrat byl dokonán jen pár minut po návratu na hřiště. Ve třiapadesáté minutě odcentroval Lischka na Ladislava Krejčího II. a ten povedenou hlavičkou skóroval. Vzápětí musel Heča zneškodňovat pokus o vyrovnání, když Ostrákovu ránu vyrazil mimo prostor tří tyčí, čehož pak využil Adam Hložek. Ten dostal u levé postranní čáry míč od Sáčka a po pohledné individuální akci nechytatelnou dělovkou zakončil - 2:4.

Definitivní pojistku na sparťanském vítězství mohl po hodině přidat Hanousek, jehož ráně z první chybělo pár decimetrů. Hřebíček do karvinské rakve tak přišel až deset minut před koncem. Při své obnovené premiéře v rudém dresu odcentroval starší z Ladislavů Krejčích na hranici velkého vápna, odkud Libor Kozák přesnou ranou k tyči navýšil vedení letenského celku.

Jedinou větší šanci na snížení stavu měl ve zbytku utkání už jen Ostrák, který vypálil těsně nad. Sparta tak jako jediná drží stoprocentní bodový zisk a na čele tabulky je po hodně dlouhé době. Karviná po první porážce drží jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 3:1

13.09.2020 16:30

Góly: 23. Antonín Fantiš, 49. Petr Jiráček, 54. Lamin Jawo - 27. Peter Štepanovský

Ani ve třetím kole nedosáhla brněnská Zbrojovka na vítězství. Ve Zlíně totiž padla po výsledku 1:3. "Ševci" tak po druhém vítězství v řadě vystoupali na šesté místo, Brňané se ziskem jediného bodu zůstávají ve spodních patrech tabulky.

Utkání dost ovlivnilo vyloučení kapitána hostů Petera Štepanovkého. Po něm obrana Zbrojovky často kolabovala a Zlín si vypracoval kvantum příležitostí. Opět výborně zahrál Cheick Oumar Conde, jenž si na své konto připsal dvě asistence.

V základní jedenáctce Zlína došlo oproti vítěznému duelu v Mladé Boleslavi k jediné změně, když místo Matejova dostal prostor útočník Jawo, kvůli čemuž se z trojzubce vepředu zatáhl do zálohy Čanturišvili. Zbrojovce se po zranění vrátil stoper Hlavica, šanci od první minuty si vysloužil také středopolař Šumbera.

V páté minutě jako první zahrozil Čanturišvili, ovšem jeho technický pokus se mezi tři tyče nevměstnal. Na druhé straně hřiště pálil o tři minuty později Přichystal, jenž těsně přestřelil břevno. Ve 20. minutě zakončoval zlínský Dramé, jenže z dálky neměl moc šancí na úspěch. Za další tři minuty se "Ševcům" vedlo mnohem lépe. Jawo vybojoval zpět zdánlivě ztracený balon, Conde následně vyhledal hlavu volného Fantiše, jenž zcela nehlídán zamířil přesně k tyči - 1:0.

Ve 27. minutě ale Brno srovnalo. Čanturišvili neuhlídal náběh Štepanovského za obranu domácích, načež kapitán hostů překonal brankáře Dostála. Dvě minuty na to chtěl vedení Zlínu vrátit Jawo, ten ale z úhlu netrefil svatyni soupeře. Následně pálil hostující Fousek přímo doprostřed brány, kde pobýval Dostál. Ve 34. minutě pálil Conde ještě hůř, neboť trefil pouze síť za bránou, kterou hájil gólman Floder. O dvě minuty později byl blízko brance Fousek, když se ocitl za defenzivní linií Fastavu, jenže nedokázal přelobovat Dostála.

Ve 41. minutě se Štepanovský nezachoval jako správný kapitán, jelikož si po zbytečném faulu na Condeho vykoledoval udělení druhé žluté karty a musel předčasně do sprch. Oslabená Zbrojovka málem inkasovala podruhé ještě do přestávky, štěstí však stálo na její straně, neboť Čanturišvili rozezvučel tyč. Čtyři minuty po změně stran již Floder kapituloval. Conde brilantní kolmicí našel v pokutovém území Jiráčka, ten se pohotově otočil s merunou, kterou napálil do sítě - 2:1.

V 52. minutě to málem bylo o dvě branky. Poznar přihrál před prázdnou bránu Jawovi, ten ale trestuhodně promáchl. Své zaváhání však Jawo za dvě minuty odčinil, když do sítě doklepl prudký pas od Procházky. Bezmocný Floder tedy lovil míč z vlastní kasy již potřetí. Osm minut nato mohl skórovat také Dramé, jenže v pádu Flodera neprostřelil. Vzápětí Jiráček parádním pasem nalezl Procházku, jenž okamžitě předložil míč Poznarovi. Zlínský dlouhán ovšem před Floderem zaváhal a nakonec jen trefil gólmana Flinty.

Poté se domácí na čas odmlčeli, aby v 76. minutě znovu zahrozili. Procházka šikovným centrem nabil Poznarovi, jehož volej však letěl mimo tři tyče. O deset minut později byli nebezpeční hosté, avšak Sedlák se po přihrávce od střídajícího Koudelky nedostal k zakončení přes vyběhnutého Dostála. V nastavení ještě pálil nepřesně Janetzký.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slavia Praha 1:1

12.09.2020 19:30

Góly: 38. Emil Tischler - 51. Petar Musa

Fotbalisté Slavie ve 3. kole první ligy senzačně jen remizovali s nováčkem z Pardubic 1:1 a poprvé v sezoně ztratili body. Východočeši v azylu na stadionu Bohemians 1905 v Ďolíčku vedli po gólu Emila Tischlera, alespoň bod zajistil obhájci titulu krátce po pauze střídající Petar Musa. Pražané jsou v čele tabulky jen díky lepšímu skóre před Slováckem a Jabloncem, v neděli ale mohou o vedení přijít.

Jako první v utkání zahrozily Pardubice, které kvůli nevyhovujícímu stadionu hrají domácí ligové zápasy v pražském Ďolíčku. Solil přihrál do vápna Černému, který zamířil vedle. Poté se za hostující obranu dostal Cadu, z úhlu však trefil jen boční síť.

Na druhé straně zahrozil z rohového kopu Kúdela, hlavičkoval ale pouze do brankáře Boháče. Následně zahodil obrovskou šanci slávistický útočník Tecl, který zblízka vypálil nad. Po více než půlhodině hry vystřelil z dálky Stanciu, jenže Boháč vyrazil.

V 38. minutě nečekaně otevřeli Východočeši skóre. Tischler skluzem čistě vypíchl míč Hovorkovi a po sólovém úniku s rozvahou překonal vyběhnutého Koláře. Navázal na svou branku z minulého kola proti Teplicím, kterou pomohl k historicky první výhře Pardubic v samostatné historii nejvyšší soutěže. Slávisté inkasovali poprvé v ligové sezoně. Před pauzou zkusil z dálky opět štěstí Stanciu, ale ani napodruhé Boháče nepřekonal.

Do druhého poločasu poslal slávistický kouč Trpišovský místo Olayinky s Teclem duo Traoré a Musa. Trenérův tah vyšel téměř okamžitě, protože Musa po Ševčíkově rohu v 51. minutě hlavou srovnal. Stanciu pak přímý kop zakroutil do boční sítě.

Do vedení mohly jít znovu Pardubice. Toml po nepřímém kopu překonal hlavou vyběhnutého Koláře, ale před brankovou čarou odvrátil míč hostující kapitán Bořil.

Vršovický celek si ještě vypracoval příležitosti k obratu, ale Provodova dělovka, Coufalova hlavička i Musova přízemní střela skončily mimo tři tyče. Slavia teprve podruhé z posledních devíti ligových utkání ztratila body, v nejvyšší soutěži však neprohrála už 15 zápasů po sobě.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 0:2

12.09.2020 17:00

Góly: 41. Jhon Mosquera, 48. Michael Rabušic

Fotbalisté Liberce zvítězili ve 3. kole první ligy v Českých Budějovicích 2:0. Slovan poslal v 41. minutě do vedení Jhon Mosquera a ve 48. minutě zvýšil Michael Rabušic. Severočeši v nejvyšší soutěži bodovali s Dynamem už 14 utkání po sobě a vyhráli v lize podruhé za sebou. Naopak Jihočeši doma ani na druhý pokus nebodovali a s jednou remízou na kontě jsou na předposledním 17. místě tabulky.

České Budějovice přitom především v prvním poločase výrazně více držely míč, ale nic mimořádného z toho nevytvořily. V úvodu předvedly po akci Ekpaie a Matějky náznak šance, ovšem ke gólu to nevedlo. Po zbytek utkání si už Jihočeši žádnou jinou nebezpečnější příležitost nevypracovali.

Liberec byl v porovnání se soupeřem efektivnější. Chvíli před přestávkou záložník Mosquera od pravé postranní čáry nacentroval do pokutového území a míč nečekaně zapadl pod břevno brankáře Jihočechů Drobného. Kolumbijský záložník navázal na dva góly z předchozího kola, v němž pomohl k výhře 4:1 nad Plzní.

Hosté pak ještě jednou udeřili na začátku druhého poločasu. Ze zdánlivě nenápadné akce našel ve 48. minutě krajní obránce Koscelník Rabušice, který hlavou překonal Drobného. Liberecký útočník ještě na jaře působil v Českých Budějovicích.

Domácí už do konce utkání nedokázali na výsledek zareagovat a zápas zdramatizovat. Slovan nedokázalo Dynamo porazit od roku 2008. Liberečtí se výhrou úspěšně naladili na čtvrteční zápas 2. předkola Evropské ligy v Litvě proti týmu Riteriai.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:0

12.09.2020 17:00

Góly: 61. Ivan Schranz, 76. Jaroslav Zelený

Fotbalisté Jablonce vyhráli ve 3. ligovém kole nad Ostravou 2:0. Severočechy poslal v 61. minutě do vedení Ivan Schranz a pojistku přidal v 76. minutě Jaroslav Zelený. Domácí udrželi neporazitelnost v ligové sezoně a vítězně se naladili na čtvrteční duel 2. předkola Evropské ligy v Dunajské Stredě. Naopak Baník v Jablonci v nejvyšší soutěži už 16 zápasů po sobě nevyhrál a protáhl čekání na plný bodový zisk na 10 kol.

Jablonci chybělo několik hráčů. Kvůli dohodě klubů nemohl hrát bývalý ostravský záložník Robert Hrubý, zdravotní problémy pak postihly brankáře Vlastimila Hrubého a Kratochvíla. Premiéru v základní sestavě si odbyl mladík Čvančara. Trenér Baníku Kozel udělal oproti poslednímu duelu ještě více změn - nově nastoupili Fillo, Fleišman, Svozil, Tetour a Tijani.

Jako první zahrozil v šesté minutě Jablonec. Laštůvka vyrazil Ladrovu střelu jen před sebe a před nabíhajícím Schranzem odvrátil Pokorný. Sudí Machálek ani po konzultaci s videorozhodčím penaltu nenařídil.

Ve 12. minutě měl šanci i Baník. Potočný si obhodil gólmana Hanuše, ale ze strany netrefil odkrytou branku. V polovině úvodního dějství pak stejný hráč po přízemním centru od Fleišmana mířil těsně mimo. V závěru poločasu ještě pokus domácího Považance z přímého kopu zasáhl boční síť.

Po opatrnějším úvodu druhého dějství Jablonečtí v 61. minutě udeřili. Na Ladrův rohový kop si naskočil Schranz a připsal si první soutěžní gól v jabloneckém dresu. Slovenský útočník navázal na branku z minulého týdnu v Lize národů proti českému týmu, kterou zmírnil porážku na 1:3.

V 74. minutě ještě podržel Baník ve hře o body gólman Laštůvka zákrokem proti střídajícímu Jovovičovi, o dvě minuty později už ale domácí zvýšili. Zelený na útočné polovině vybojoval míč a poté dorazil do sítě Schranzovu střelu. Na druhé straně ještě v závěru mířil kousek nad Tetour.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - SFC Opava 1:1

12.09.2020 17:00

Góly: 57. Emmanuel Antwi - 74. René Dedič

Fotbalisté Příbrami ve třetím kole první ligy doma remizovali 1:1 s Opavou a stejně jako slezský soupeř v nové sezoně poprvé bodovali. Středočechy poslal do vedení v 57. minutě Emmanuel Antwi, čtvrt hodiny před koncem vyrovnal střídající René Dedič.

Příbramští byli od začátku aktivnější. Ve 14. minutě kapitán Rezek tvrdou ranou z přímého kopu těsně minul branku. Hned několik šancí si v první půli vytvořil aktivní Vávra, který nejprve trefil hostujícího gólmana Fendricha, poté technickou ranou přestřelil a další pokus mu zblokoval obránce Hrabina.

Domácí začali lépe i druhé dějství. Rezek ještě z dálky vypálil vedle, ale v 57. minutě už mužstvo od Litavky vedlo. Nový centrem z pravé strany našel před brankou Antwiho a ten zblízka překonal Fendricha. Příbramští pak nedotáhli ještě několik slibných náznaků.

Opavští z ojedinělé šance v 74. minutě vyrovnali. Čerstvý náhradník Dedič hlavou trefil brankáře Melichara, který míč vyrazil před sebe, a slovenský útočník ze snadné dorážky nezaváhal.

Domácím v závěru mohl po rohu vrátit náskok Tregler, ale po otočce vypálil nad břevno. Opava tak s Příbramí v nejvyšší soutěži neprohrála popáté za sebou. Slezané však prodloužili sérii bez venkovní ligové výhry na 18 utkání.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:2

12.09.2020 17:00

Góly: 62. Michal Kohút, 90+2. Jan Kliment

Fotbalisté Slovácka zvítězili dvěma brankami po přestávce v utkání 3. ligového kola v Teplicích 2:0. Hosty poslal v 62. minutě do vedení Michal Kohút a v nastavení přidal pojistku střídající Jan Kliment. Tým z Uherského Hradiště zvítězil v lize nad Teplicemi po osmi zápasech, po třech kolech nové sezony drží neporazitelnost a nejméně do večera poskočil do čela tabulky. Severočeši naopak podruhé za sebou prohráli.

Tepličtí po dvou venkovních zápasech poprvé po rekonstrukci hrací plochy nastoupili doma a nový trávník se mohl dočkat rychlého gólového křtu. Už ve čtvrté minutě totiž Kučera z přímého kopu nastřelil tyč. Vzápětí mohli skórovat hosté, kteří po rychlém brejku po ráně Kohúta rovněž trefili tyč. Míč se odrazil k Ciciliaovi, jenž ho ale nedokázal usměrnit do opuštěné branky.

Oba týmy úvodní chyby v defenzivě zjevně vyděsily a v dalším průběhu hry si obrany dávaly již větší pozor. Domácí pak byli blíže vedení. Po půlhodině hry dostali soupeře na chvíli na pod tlak a ve 37. minutě neměli Trubač a Žitný daleko k úvodní trefě, ale zmatku v šestnáctce Slovácka využít nedokázali. Hosté se mohli dočkat branky těsně před poločasem, ale hlavička Kadlece po rohu nebyla dostatečně důrazná.

Druhý poločas začal ve vlažnějším tempu, ale brzy znovu přišly šance na obou stranách. Zatímco domácí Mareš velkou možnost neproměnil, Slovácko se vzápětí ujalo vedení. V 62. minutě se dostal na zadní tyči k hlavičce Kohút a protlačil míč za brankovou čáru. Dal svůj premiérový ligový gól.

Teplická ofenziva neměla svůj den. Jindy nebezpečné útočné duo Řezníček s Marešem se nedokázalo prosadit a do šancí se dostávali spíše hráči ze středu pole. Nebezpečně pálili Kučera a Paradin, jenže ani oni nedokázali srovnat.

V druhé minutě nastaveného času naopak hosté po brejku přidali druhý gól. Střídající Kliment se přes faul Paradina před šestnáctkou dostal zpět na nohy a do odkryté branky, kde chyběl po předchozí akci gólman Grigar, zvýšil. V lize skóroval po více než pěti letech. Slovácko zvítězilo v Teplicích poprvé od března 2013.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 3:0

11.09.2020 18:00

Góly: 42. David Houska, 85. David Houska (pen.), 90. Mojmír Chytil

Olomouc zvládla i druhý domácí zápas v sezoně. Po Liberci padli na Hané i Bohemians, kteří do vlastní brány propustili dva míče z kopačky Davida Housky a v závěru ještě jeden od Mojmíra Chytila. Hanáci tak mají na svém kontě šest bodů, hosté pak o dva méně.

Sigma se přitom v úvodu utkání hledala a zprvu to nevypadalo, že by mohla pomýšlet na výhru. Postupem času ale přidala na obrátkách a až na jednu šanci soupeře v podstatě k ničemu nepustila.

V sestavě domácích došlo oproti poslednímu duelu s pražskou Spartou k jediné změně, když Faltu na levém kraji zálohy nahradil González. Klokanům se vrátil stoper Hůlka, jenž ze základní jedenáctky vystrnadil i tak zraněného Köstla.

Ospalý úvod se nesl zejména ve znamení nakopávaných balónu, které zřídkakdy nalezly adresáta. Oba celky se střídaly v útočné snaze a opakovaně bez úspěchu. Až v osmnácté minutě se málem gólově urodilo. González lacině ztratil míč na polovině hřiště, následně Vaníček pláchl Breitemu a centrem nalezl v pokutovém území nabíhajícího Hronka, jenž z voleje o kousek minul bránu Sigmy. Pak se však náznaky šancí zase na čas odmlčely.

Olomouci totiž dělalo velké problémy vůbec založit kloudný útok. Klokani jejich snahu lehce vystihli a sem tam vymysleli zajímavý kontr. Teprve ve 28. minutě si domácí Houska navedl merunu na levou nohu a jedovatou střelou k tyči donutil gólmana Bohemians Le Gianga k zákroku. Po půlhodině hry vyhledal vzduchem hlavu Gonzáleze, ovšem jeho hlavička měla daleko k úspěchu. Ve 36. minutě rozehráli Hanáci šikovnou kombinaci, při níž ve ve finále přiťukl Nešpor Gonzálezovi, jehož tečovaný pokus těsně minul tyč.

Ve 41. minutě už akce Olomouce vyšla na jedničku. Houska si při protiútoku narazil s Nešporem a pohotovou střelou pravačkou uklidil pumlíč přesně k tyči - 1:0. Krátce po změně stran zase bohorovná obrana Pražanů nechala nenápadně, ale nebezpečně vypálil Hálu, jehož šouravý pokus proletěl těsně kolem Le Giangovy svatyně. V 51. minutě pak napřáhl Breite, ale pálil příliš vysoko. Za další tři minuty měl druhý gól na noze Houska. Jenže nejprve trefil tyč a následně z dorážky minul prázdnou bránu.

Následně tempo hry opadlo. Domácí si hlídali vedení, snahy hostů směrem dopředu pak vyznívaly naprázdno. Znovu živo tak bylo až v 84. minutě, kdy Hůlka v pokutovém území Bohemky poněkud nešikovně fauloval střídajícího Žifčáka. Sudí Cihlář nařídil pro Hanáky pokutový kop, který ve stylu à la Jorginho proměnil Houska. Definitivní podobu skóre pak dala akce tria střídajících hráčů. Žifčák rozběhl Faltu, jehož oblouček přes Le Gianga doklepl do sítě Chytil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330012:39
2.Slavia Praha321010:17
3.1. FC Slovácko32105:27
4.FK Jablonec32104:17
5.Slovan Liberec32016:26
6.Fastav Zlín32017:46
7.Sigma Olomouc32014:36
8.Viktoria Plzeň32016:66
9.Bohemians Praha 190531114:34
10.FK Pardubice31113:34
11.MFK Karviná31114:64
12.FK Teplice31024:53
13.Baník Ostrava30212:42
14.SFC Opava30123:61
15.Zbrojovka Brno30122:71
 1. FK Příbram30122:71
17.Dynamo České Budějovice30122:101
18.FK Mladá Boleslav30032:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele