FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola

11.09.2020, 19:53, aktualizováno 13.09.2020, 21:01
Komentáře a souhrny
Sparta otočila zápas v Karviné a zůstává po třech kolech stoprocentní. Naopak poprvé zaváhala Slavia, která remizovala s Pardubicemi. Sedm bodů mají rovněž Jablonec, jenž vyhrál nad Ostravou, a Slovácko, které uspělo v Teplicích. Plzeň přetlačila Mladou Boleslav, další výhru zaznamenaly Liberec a Zlín. Olomouc v páteční předehrávce zdolala Bohemians...

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:1

13.09.2020 19:00

Góly: 21. Jean-David Beauguel, 74. Lukáš Hejda - 32. Dominik Mašek

Hodně dlouho živila Mladá Boleslav naději, že z Plzně přiveze první ligové body v této sezóně, nakonec však prohrála 2:1. Domácí dostal do vedení Beauguel, skóre pak srovnal Mašek a o vítězství Plzně rozhodl Hejda.

Viktoriáni mohli poprvé udeřit už v sedmé minutě, to by ale nesměl velkou šanci zazdít Káčer. Ten z pokutového území napálil jen brankáře Mikulce, do brány míč neposlal ani dorážející Čermák. Mladoboleslavský gólman se blýskl i o pár minut později, kdy včasným výběhem zastavil Beaguelův průnik.

Na další pokus francouzského útočníka už ale byl krátký. Jean-David Beauguel po Káčerově centru uspěl v souboji právě s Mikulcem a hlavičkou rozvlnil poprvé v utkání síť. Obrovský šok pro domácí přišel po půlhodině. Po Budínského centru se dostal míč k Dominiku Maškovi, jehož pokus z první slavil úspěch a zapadl přesně k tyči. Domácí se mohli vrátit do vedení ještě před přestávkou. Kopicovu ránu z otočky ale kryl Mikulec.

Tentýž hráč měl na svědomí i první zajímavější střelu druhé půle, tentokráte pro změnu mířil příliš vysoko. Po Kopicově přihrávce pak trefil Beauguel jen boční síť. Mezi tři tyče nedokázal po necelé hodině hry zamířit ani Ba Loua, jehož střele chyběla potřebná výška. A když už se Hejda dostal po rohu k hlavičce na bránu, zneškodnil jeho pokus Mikulec. Stejně výtečně si na druhé straně musel počínat Hruška proti Drchalově obrovské šanci.

Dvacet minut před koncem se Viktoriáni kontroverzním způsobem dostali do vedení. Ba Loua odcentroval do vápna na Lukáše Hejdu, jenž dost možná stál v ofsajdu, nicméně dokázal dopravit míč do sítě. Gól pak posvětil i VAR a Plzeňští se mohli radovat ze znovunabytého vedení.

Zanedlouho mohl srovnat Mašek, z úrovně penaltového puntíku ale zamířil příliš vysoko. Mladá Boleslav je tak jako jediný tým nadále bez bodu a poslední, Plzeň je osmá.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha 2:5

13.09.2020 16:30

Góly: 23. Michal Papadopulos, 28. David Lischka (vl.) - 41. Adam Hložek, 45+2. Bořek Dočkal (pen.), 53. Ladislav Krejčí, 56. Adam Hložek, 82. Libor Kozák

Ačkoliv to po půlhodině nevypadalo se sparťanskými ambicemi v Karviné bůhvíjak růžově, nakonec Letenští jednoznačně zvítězili a po vítězství 2:5 se dostali do čela ligy. Dvěma góly se zaskvěl Hložek, další přidali Dočkal, Krejčí a Kozák.

Rudí se mohli do vedení dostat po čtvrthodině. Na Hložkův centr z levé strany si nabíhal Vindheim, balón se mu ale nepovedlo trefit. To Krejčí už svou horní části těla míč zasáhl, avšak usměrnil jej jen do Bolkových rukavic. Po čtvrtině utkání se do vedení překvapivě dostali domácí. Twardzikův pas na Ostráka skončil střelou druhého jmenovaného, tu Heča jen vyrazil k Michalu Papadopulosovi a pro něj už nebyla dorážka do odkryté klece žádným velkým problémem.

A vzhledem k tomu, že Hložek hlavičkou nedokázal vyrovnat, přišla pro Spartu další pohroma. Bartošákův přízemní centr totiž nešťastným způsobem trefil Lischka a poslal jej přesně pod břevno vlastní brány. Hosté se však nedlouho před pauzou zmátořili a ještě před odchodem do šaten dokázali srovnat. Nejprve Adam Hložek po své zasekávačce poslal míč o břevno do brány, následně byl autor této branky faulován Twardzikem, což sudí odměnil penaltou. Té se ujal Bořek Dočkal, jenž prudkou přízemní střelou k tyči rozvlnil síť.

Obrat byl dokonán jen pár minut po návratu na hřiště. Ve třiapadesáté minutě odcentroval Lischka na Ladislava Krejčího II. a ten povedenou hlavičkou skóroval. Vzápětí musel Heča zneškodňovat pokus o vyrovnání, když Ostrákovu ránu vyrazil mimo prostor tří tyčí, čehož pak využil Adam Hložek. Ten dostal u levé postranní čáry míč od Sáčka a po pohledné individuální akci nechytatelnou dělovkou zakončil - 2:4.

Definitivní pojistku na sparťanském vítězství mohl po hodině přidat Hanousek, jehož ráně z první chybělo pár decimetrů. Hřebíček do karvinské rakve tak přišel až deset minut před koncem. Při své obnovené premiéře v rudém dresu odcentroval starší z Ladislavů Krejčích na hranici velkého vápna, odkud Libor Kozák přesnou ranou k tyči navýšil vedení letenského celku.

Jedinou větší šanci na snížení stavu měl ve zbytku utkání už jen Ostrák, který vypálil těsně nad. Sparta tak jako jediná drží stoprocentní bodový zisk a na čele tabulky je po hodně dlouhé době. Karviná po první porážce drží jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 3:1

13.09.2020 16:30

Góly: 23. Antonín Fantiš, 49. Petr Jiráček, 54. Lamin Jawo - 27. Peter Štepanovský

Ani ve třetím kole nedosáhla brněnská Zbrojovka na vítězství. Ve Zlíně totiž padla po výsledku 1:3. "Ševci" tak po druhém vítězství v řadě vystoupali na šesté místo, Brňané se ziskem jediného bodu zůstávají ve spodních patrech tabulky.

Utkání dost ovlivnilo vyloučení kapitána hostů Petera Štepanovkého. Po něm obrana Zbrojovky často kolabovala a Zlín si vypracoval kvantum příležitostí. Opět výborně zahrál Cheick Oumar Conde, jenž si na své konto připsal dvě asistence.

V základní jedenáctce Zlína došlo oproti vítěznému duelu v Mladé Boleslavi k jediné změně, když místo Matejova dostal prostor útočník Jawo, kvůli čemuž se z trojzubce vepředu zatáhl do zálohy Čanturišvili. Zbrojovce se po zranění vrátil stoper Hlavica, šanci od první minuty si vysloužil také středopolař Šumbera.

V páté minutě jako první zahrozil Čanturišvili, ovšem jeho technický pokus se mezi tři tyče nevměstnal. Na druhé straně hřiště pálil o tři minuty později Přichystal, jenž těsně přestřelil břevno. Ve 20. minutě zakončoval zlínský Dramé, jenže z dálky neměl moc šancí na úspěch. Za další tři minuty se "Ševcům" vedlo mnohem lépe. Jawo vybojoval zpět zdánlivě ztracený balon, Conde následně vyhledal hlavu volného Fantiše, jenž zcela nehlídán zamířil přesně k tyči - 1:0.

Ve 27. minutě ale Brno srovnalo. Čanturišvili neuhlídal náběh Štepanovského za obranu domácích, načež kapitán hostů překonal brankáře Dostála. Dvě minuty na to chtěl vedení Zlínu vrátit Jawo, ten ale z úhlu netrefil svatyni soupeře. Následně pálil hostující Fousek přímo doprostřed brány, kde pobýval Dostál. Ve 34. minutě pálil Conde ještě hůř, neboť trefil pouze síť za bránou, kterou hájil gólman Floder. O dvě minuty později byl blízko brance Fousek, když se ocitl za defenzivní linií Fastavu, jenže nedokázal přelobovat Dostála.

Ve 41. minutě se Štepanovský nezachoval jako správný kapitán, jelikož si po zbytečném faulu na Condeho vykoledoval udělení druhé žluté karty a musel předčasně do sprch. Oslabená Zbrojovka málem inkasovala podruhé ještě do přestávky, štěstí však stálo na její straně, neboť Čanturišvili rozezvučel tyč. Čtyři minuty po změně stran již Floder kapituloval. Conde brilantní kolmicí našel v pokutovém území Jiráčka, ten se pohotově otočil s merunou, kterou napálil do sítě - 2:1.

V 52. minutě to málem bylo o dvě branky. Poznar přihrál před prázdnou bránu Jawovi, ten ale trestuhodně promáchl. Své zaváhání však Jawo za dvě minuty odčinil, když do sítě doklepl prudký pas od Procházky. Bezmocný Floder tedy lovil míč z vlastní kasy již potřetí. Osm minut nato mohl skórovat také Dramé, jenže v pádu Flodera neprostřelil. Vzápětí Jiráček parádním pasem nalezl Procházku, jenž okamžitě předložil míč Poznarovi. Zlínský dlouhán ovšem před Floderem zaváhal a nakonec jen trefil gólmana Flinty.

Poté se domácí na čas odmlčeli, aby v 76. minutě znovu zahrozili. Procházka šikovným centrem nabil Poznarovi, jehož volej však letěl mimo tři tyče. O deset minut později byli nebezpeční hosté, avšak Sedlák se po přihrávce od střídajícího Koudelky nedostal k zakončení přes vyběhnutého Dostála. V nastavení ještě pálil nepřesně Janetzký.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slavia Praha 1:1

12.09.2020 19:30

Góly: 38. Emil Tischler - 51. Petar Musa

Fotbalisté Slavie ve 3. kole první ligy senzačně jen remizovali s nováčkem z Pardubic 1:1 a poprvé v sezoně ztratili body. Východočeši v azylu na stadionu Bohemians 1905 v Ďolíčku vedli po gólu Emila Tischlera, alespoň bod zajistil obhájci titulu krátce po pauze střídající Petar Musa. Pražané jsou v čele tabulky jen díky lepšímu skóre před Slováckem a Jabloncem, v neděli ale mohou o vedení přijít.

Jako první v utkání zahrozily Pardubice, které kvůli nevyhovujícímu stadionu hrají domácí ligové zápasy v pražském Ďolíčku. Solil přihrál do vápna Černému, který zamířil vedle. Poté se za hostující obranu dostal Cadu, z úhlu však trefil jen boční síť.

Na druhé straně zahrozil z rohového kopu Kúdela, hlavičkoval ale pouze do brankáře Boháče. Následně zahodil obrovskou šanci slávistický útočník Tecl, který zblízka vypálil nad. Po více než půlhodině hry vystřelil z dálky Stanciu, jenže Boháč vyrazil.

V 38. minutě nečekaně otevřeli Východočeši skóre. Tischler skluzem čistě vypíchl míč Hovorkovi a po sólovém úniku s rozvahou překonal vyběhnutého Koláře. Navázal na svou branku z minulého kola proti Teplicím, kterou pomohl k historicky první výhře Pardubic v samostatné historii nejvyšší soutěže. Slávisté inkasovali poprvé v ligové sezoně. Před pauzou zkusil z dálky opět štěstí Stanciu, ale ani napodruhé Boháče nepřekonal.

Do druhého poločasu poslal slávistický kouč Trpišovský místo Olayinky s Teclem duo Traoré a Musa. Trenérův tah vyšel téměř okamžitě, protože Musa po Ševčíkově rohu v 51. minutě hlavou srovnal. Stanciu pak přímý kop zakroutil do boční sítě.

Do vedení mohly jít znovu Pardubice. Toml po nepřímém kopu překonal hlavou vyběhnutého Koláře, ale před brankovou čarou odvrátil míč hostující kapitán Bořil.

Vršovický celek si ještě vypracoval příležitosti k obratu, ale Provodova dělovka, Coufalova hlavička i Musova přízemní střela skončily mimo tři tyče. Slavia teprve podruhé z posledních devíti ligových utkání ztratila body, v nejvyšší soutěži však neprohrála už 15 zápasů po sobě.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 0:2

12.09.2020 17:00

Góly: 41. Jhon Mosquera, 48. Michael Rabušic

Fotbalisté Liberce zvítězili ve 3. kole první ligy v Českých Budějovicích 2:0. Slovan poslal v 41. minutě do vedení Jhon Mosquera a ve 48. minutě zvýšil Michael Rabušic. Severočeši v nejvyšší soutěži bodovali s Dynamem už 14 utkání po sobě a vyhráli v lize podruhé za sebou. Naopak Jihočeši doma ani na druhý pokus nebodovali a s jednou remízou na kontě jsou na předposledním 17. místě tabulky.

České Budějovice přitom především v prvním poločase výrazně více držely míč, ale nic mimořádného z toho nevytvořily. V úvodu předvedly po akci Ekpaie a Matějky náznak šance, ovšem ke gólu to nevedlo. Po zbytek utkání si už Jihočeši žádnou jinou nebezpečnější příležitost nevypracovali.

Liberec byl v porovnání se soupeřem efektivnější. Chvíli před přestávkou záložník Mosquera od pravé postranní čáry nacentroval do pokutového území a míč nečekaně zapadl pod břevno brankáře Jihočechů Drobného. Kolumbijský záložník navázal na dva góly z předchozího kola, v němž pomohl k výhře 4:1 nad Plzní.

Hosté pak ještě jednou udeřili na začátku druhého poločasu. Ze zdánlivě nenápadné akce našel ve 48. minutě krajní obránce Koscelník Rabušice, který hlavou překonal Drobného. Liberecký útočník ještě na jaře působil v Českých Budějovicích.

Domácí už do konce utkání nedokázali na výsledek zareagovat a zápas zdramatizovat. Slovan nedokázalo Dynamo porazit od roku 2008. Liberečtí se výhrou úspěšně naladili na čtvrteční zápas 2. předkola Evropské ligy v Litvě proti týmu Riteriai.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:0

12.09.2020 17:00

Góly: 61. Ivan Schranz, 76. Jaroslav Zelený

Fotbalisté Jablonce vyhráli ve 3. ligovém kole nad Ostravou 2:0. Severočechy poslal v 61. minutě do vedení Ivan Schranz a pojistku přidal v 76. minutě Jaroslav Zelený. Domácí udrželi neporazitelnost v ligové sezoně a vítězně se naladili na čtvrteční duel 2. předkola Evropské ligy v Dunajské Stredě. Naopak Baník v Jablonci v nejvyšší soutěži už 16 zápasů po sobě nevyhrál a protáhl čekání na plný bodový zisk na 10 kol.

Jablonci chybělo několik hráčů. Kvůli dohodě klubů nemohl hrát bývalý ostravský záložník Robert Hrubý, zdravotní problémy pak postihly brankáře Vlastimila Hrubého a Kratochvíla. Premiéru v základní sestavě si odbyl mladík Čvančara. Trenér Baníku Kozel udělal oproti poslednímu duelu ještě více změn - nově nastoupili Fillo, Fleišman, Svozil, Tetour a Tijani.

Jako první zahrozil v šesté minutě Jablonec. Laštůvka vyrazil Ladrovu střelu jen před sebe a před nabíhajícím Schranzem odvrátil Pokorný. Sudí Machálek ani po konzultaci s videorozhodčím penaltu nenařídil.

Ve 12. minutě měl šanci i Baník. Potočný si obhodil gólmana Hanuše, ale ze strany netrefil odkrytou branku. V polovině úvodního dějství pak stejný hráč po přízemním centru od Fleišmana mířil těsně mimo. V závěru poločasu ještě pokus domácího Považance z přímého kopu zasáhl boční síť.

Po opatrnějším úvodu druhého dějství Jablonečtí v 61. minutě udeřili. Na Ladrův rohový kop si naskočil Schranz a připsal si první soutěžní gól v jabloneckém dresu. Slovenský útočník navázal na branku z minulého týdnu v Lize národů proti českému týmu, kterou zmírnil porážku na 1:3.

V 74. minutě ještě podržel Baník ve hře o body gólman Laštůvka zákrokem proti střídajícímu Jovovičovi, o dvě minuty později už ale domácí zvýšili. Zelený na útočné polovině vybojoval míč a poté dorazil do sítě Schranzovu střelu. Na druhé straně ještě v závěru mířil kousek nad Tetour.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - SFC Opava 1:1

12.09.2020 17:00

Góly: 57. Emmanuel Antwi - 74. René Dedič

Fotbalisté Příbrami ve třetím kole první ligy doma remizovali 1:1 s Opavou a stejně jako slezský soupeř v nové sezoně poprvé bodovali. Středočechy poslal do vedení v 57. minutě Emmanuel Antwi, čtvrt hodiny před koncem vyrovnal střídající René Dedič.

Příbramští byli od začátku aktivnější. Ve 14. minutě kapitán Rezek tvrdou ranou z přímého kopu těsně minul branku. Hned několik šancí si v první půli vytvořil aktivní Vávra, který nejprve trefil hostujícího gólmana Fendricha, poté technickou ranou přestřelil a další pokus mu zblokoval obránce Hrabina.

Domácí začali lépe i druhé dějství. Rezek ještě z dálky vypálil vedle, ale v 57. minutě už mužstvo od Litavky vedlo. Nový centrem z pravé strany našel před brankou Antwiho a ten zblízka překonal Fendricha. Příbramští pak nedotáhli ještě několik slibných náznaků.

Opavští z ojedinělé šance v 74. minutě vyrovnali. Čerstvý náhradník Dedič hlavou trefil brankáře Melichara, který míč vyrazil před sebe, a slovenský útočník ze snadné dorážky nezaváhal.

Domácím v závěru mohl po rohu vrátit náskok Tregler, ale po otočce vypálil nad břevno. Opava tak s Příbramí v nejvyšší soutěži neprohrála popáté za sebou. Slezané však prodloužili sérii bez venkovní ligové výhry na 18 utkání.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:2

12.09.2020 17:00

Góly: 62. Michal Kohút, 90+2. Jan Kliment

Fotbalisté Slovácka zvítězili dvěma brankami po přestávce v utkání 3. ligového kola v Teplicích 2:0. Hosty poslal v 62. minutě do vedení Michal Kohút a v nastavení přidal pojistku střídající Jan Kliment. Tým z Uherského Hradiště zvítězil v lize nad Teplicemi po osmi zápasech, po třech kolech nové sezony drží neporazitelnost a nejméně do večera poskočil do čela tabulky. Severočeši naopak podruhé za sebou prohráli.

Tepličtí po dvou venkovních zápasech poprvé po rekonstrukci hrací plochy nastoupili doma a nový trávník se mohl dočkat rychlého gólového křtu. Už ve čtvrté minutě totiž Kučera z přímého kopu nastřelil tyč. Vzápětí mohli skórovat hosté, kteří po rychlém brejku po ráně Kohúta rovněž trefili tyč. Míč se odrazil k Ciciliaovi, jenž ho ale nedokázal usměrnit do opuštěné branky.

Oba týmy úvodní chyby v defenzivě zjevně vyděsily a v dalším průběhu hry si obrany dávaly již větší pozor. Domácí pak byli blíže vedení. Po půlhodině hry dostali soupeře na chvíli na pod tlak a ve 37. minutě neměli Trubač a Žitný daleko k úvodní trefě, ale zmatku v šestnáctce Slovácka využít nedokázali. Hosté se mohli dočkat branky těsně před poločasem, ale hlavička Kadlece po rohu nebyla dostatečně důrazná.

Druhý poločas začal ve vlažnějším tempu, ale brzy znovu přišly šance na obou stranách. Zatímco domácí Mareš velkou možnost neproměnil, Slovácko se vzápětí ujalo vedení. V 62. minutě se dostal na zadní tyči k hlavičce Kohút a protlačil míč za brankovou čáru. Dal svůj premiérový ligový gól.

Teplická ofenziva neměla svůj den. Jindy nebezpečné útočné duo Řezníček s Marešem se nedokázalo prosadit a do šancí se dostávali spíše hráči ze středu pole. Nebezpečně pálili Kučera a Paradin, jenže ani oni nedokázali srovnat.

V druhé minutě nastaveného času naopak hosté po brejku přidali druhý gól. Střídající Kliment se přes faul Paradina před šestnáctkou dostal zpět na nohy a do odkryté branky, kde chyběl po předchozí akci gólman Grigar, zvýšil. V lize skóroval po více než pěti letech. Slovácko zvítězilo v Teplicích poprvé od března 2013.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 3:0

11.09.2020 18:00

Góly: 42. David Houska, 85. David Houska (pen.), 90. Mojmír Chytil

Olomouc zvládla i druhý domácí zápas v sezoně. Po Liberci padli na Hané i Bohemians, kteří do vlastní brány propustili dva míče z kopačky Davida Housky a v závěru ještě jeden od Mojmíra Chytila. Hanáci tak mají na svém kontě šest bodů, hosté pak o dva méně.

Sigma se přitom v úvodu utkání hledala a zprvu to nevypadalo, že by mohla pomýšlet na výhru. Postupem času ale přidala na obrátkách a až na jednu šanci soupeře v podstatě k ničemu nepustila.

V sestavě domácích došlo oproti poslednímu duelu s pražskou Spartou k jediné změně, když Faltu na levém kraji zálohy nahradil González. Klokanům se vrátil stoper Hůlka, jenž ze základní jedenáctky vystrnadil i tak zraněného Köstla.

Ospalý úvod se nesl zejména ve znamení nakopávaných balónu, které zřídkakdy nalezly adresáta. Oba celky se střídaly v útočné snaze a opakovaně bez úspěchu. Až v osmnácté minutě se málem gólově urodilo. González lacině ztratil míč na polovině hřiště, následně Vaníček pláchl Breitemu a centrem nalezl v pokutovém území nabíhajícího Hronka, jenž z voleje o kousek minul bránu Sigmy. Pak se však náznaky šancí zase na čas odmlčely.

Olomouci totiž dělalo velké problémy vůbec založit kloudný útok. Klokani jejich snahu lehce vystihli a sem tam vymysleli zajímavý kontr. Teprve ve 28. minutě si domácí Houska navedl merunu na levou nohu a jedovatou střelou k tyči donutil gólmana Bohemians Le Gianga k zákroku. Po půlhodině hry vyhledal vzduchem hlavu Gonzáleze, ovšem jeho hlavička měla daleko k úspěchu. Ve 36. minutě rozehráli Hanáci šikovnou kombinaci, při níž ve ve finále přiťukl Nešpor Gonzálezovi, jehož tečovaný pokus těsně minul tyč.

Ve 41. minutě už akce Olomouce vyšla na jedničku. Houska si při protiútoku narazil s Nešporem a pohotovou střelou pravačkou uklidil pumlíč přesně k tyči - 1:0. Krátce po změně stran zase bohorovná obrana Pražanů nechala nenápadně, ale nebezpečně vypálil Hálu, jehož šouravý pokus proletěl těsně kolem Le Giangovy svatyně. V 51. minutě pak napřáhl Breite, ale pálil příliš vysoko. Za další tři minuty měl druhý gól na noze Houska. Jenže nejprve trefil tyč a následně z dorážky minul prázdnou bránu.

Následně tempo hry opadlo. Domácí si hlídali vedení, snahy hostů směrem dopředu pak vyznívaly naprázdno. Znovu živo tak bylo až v 84. minutě, kdy Hůlka v pokutovém území Bohemky poněkud nešikovně fauloval střídajícího Žifčáka. Sudí Cihlář nařídil pro Hanáky pokutový kop, který ve stylu à la Jorginho proměnil Houska. Definitivní podobu skóre pak dala akce tria střídajících hráčů. Žifčák rozběhl Faltu, jehož oblouček přes Le Gianga doklepl do sítě Chytil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330012:39
2.Slavia Praha321010:17
3.1. FC Slovácko32105:27
4.FK Jablonec32104:17
5.Slovan Liberec32016:26
6.Fastav Zlín32017:46
7.Sigma Olomouc32014:36
8.Viktoria Plzeň32016:66
9.Bohemians Praha 190531114:34
10.FK Pardubice31113:34
11.MFK Karviná31114:64
12.FK Teplice31024:53
13.Baník Ostrava30212:42
14.SFC Opava30123:61
15.Zbrojovka Brno30122:71
 1. FK Příbram30122:71
17.Dynamo České Budějovice30122:101
18.FK Mladá Boleslav30032:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemka jedna střela za zápas

Reagovat
Coutinho10

OT: Milan Škoda si zase jede svoje i proti Fenerbahce

https://twitter.com/TheFS_Live/status/1304485619826069506

Reagovat
Losinho

Taková rána

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Koller proti USA

Reagovat
Mass

Jakou měla Slavie sílu ve vzduchu se Škodou, Sukem, Ngadeu a Delim!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to bylo tehdy období, kdy průměrná výška základu byla skoro 190 cm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

tam ještě Lüftner, Barák, Zmrhal, i takovej Flo byl myslím docela vysokej.. ideál pro Šilhavýho

Reagovat
PlackaSKS

Flo nebyl extra vysoky.. ale zbytek rozhodne.

Reagovat
Losinho

184 cm na krajního beka za mě slušný

Reagovat
PlackaSKS

já našel 181, 182 a 183

Reagovat
Losinho

Já šel hned podle wiki a dál jsem nepátral, ale rozdíl to asi neudělá

Reagovat
PlackaSKS

udělá, já mam 183. takže tvejch 184 je hodně, zbytek málo

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Se měřil pokaždé v jiných botách.

Reagovat
dinss

Frydrych, Deli... výška toho kádru byla nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
meno

Sigma hraje dobře. Děsí mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Dneska v CT: Bohemka hraje dobre,to rikali o polocase

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to říkal? Bittengel nebo Čapek?

Reagovat
berliner

Kozohorsky se Zelenkou

Reagovat
PH8

To je taky kombo :D

Reagovat
berliner

Milan Skoda a Tomas Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tohle je strašně krásný sportovní moment! Ostravský stoper Svozil nezištně přispěchal k domácímu Čvančarovi, aby domácímu forvardovi pomohl s křečemi a takřka celou minutu se o svého hlavního soku v dnešním utkání pečlivě staral. A to od něj dnes schytal nejednu ránu. (18:32:30) z onlajny.com

Svozil opravdu chce za toho Peltu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a bylo by super kdyby to bylo co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel

To je má věta

Reagovat
meno

Sorry, dojebal mi tiket! Proti pomalýmu starýmu Jablonci a čitelnýmu Radovi vole

Reagovat
montaigne33

Kozel (asi) brzy opustí Ostravu...

Reagovat
fabec1222

trevor si nechal dát ban dobrovolně ne? Stejně by tu neunesl, že by musel přiznat, že se ve svém miláčkovi Kozlovi spletl.

Reagovat
Kepy_FCB

přesně to jsem se chystal napsat, ti co nebyli z Kozla nadšeni (já už v zimní přípravě) měli pravdu stejně jako v případu Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo Kozla? Jílek?

Reagovat
fabec1222

Ten trénoval Spartu, to ti zas "ultras" vysvětlí, že fans nedopustí, aby Baník trénoval Sparťan, a že Baník je jediný klub na světě, kde má slovo fans váhu, a vedení si nedovolí jim odporovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je M. Hašek. Baníkovci, jak dlouho chce vedení toho nýmanda držet na lavičce? Nebo jaká je vlastně jeho pozice? Nějaké zákulisní info, nebo co se spekuluje?

Reagovat
Pablos

Kliment, Kliment, Kliment !!!

Reagovat
LokoLFC

napadlo me to stejne

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!!! první místo! Pískejte hned konec!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

místo Hejkala prosím Ščasný nebo Jílek

Reagovat
FCSL

No, tak kdyby mi někdo řekl, že po Olomouci uděláme 6b, tak bych mu úplně nevěřil A to ted máme Litevce, doma Karviná, venku Pardubky a doma Příbram Chci 4 výhry

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Letos si jdete pro stříbrné medaile

Reagovat
ACSeRw!n

proste klasika.. fans liberce furt breci, ze nemaj hrac, ze bude boj o zachranu atd a pak se jede na titul

Reagovat
Kepy_FCB

Je chybou i vedení že usilovali o trenéra který si na Baník vůbec nevěřil a asi věděl proč.zase se potvrdilo že když Baník někoho strašně moc chce tak to dopadne bídně. Nemá cenu to s Kozlem protahovat, za týden s nováčkem to bude podobné jak s Budějkama. Kozel dosáhl zenitu v Dukle a už to bude trenér jen pro pražské kluby bez ambic a fanoušků.

Reagovat
eliskafan

Takže ve 3.kole Baník prohraje doma s perníkem

Reagovat
Kepy_FCB

ve 4.kole a prohrát nemusí, může i těsně vyhrát, jisté je že to bude mizernej fotbal dle pokynů velmi špatného trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Co na něm kdo viděl mimo angažmá v Dukle, jsem nikdy nepochopil. A to ho jednu dobu lidi cpali i do repre.

Reagovat
Kepy_FCB

On je to takovej uhlazenej sympaťáček ten přece nemůže být neúspěšný,že

Na současnej Baník zdaleka nemá tam takovejhle maminčin mazánek trénovat nemůže

Reagovat
Salfovic

Já ani moc nechápal to vychvalování Dukly, respektive její hry. Vždyť to byla taková klasika, kvalitní obrana a rychlé protiútoky.

Reagovat
meno

Brabče plácni se přes kapsu a dotáhni Vrbu, tohle nemá úroveň

Reagovat
KingMaster13

Ale obávám se jestli Vrba už taky nevyhořel

Reagovat
lampas

S ním Bulhaři stejně vymetou, když neudělal LM. Pro ligu by to bylo neskutečný oživení.

Reagovat
Zdechlina

Slovácko ♥ Konečně se prolomila ta smůla s těma haluzákama z Teplic. A jede se dál. Tuto sezonu by se mohlo útočit na top 6 !!!

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi ten boj o záchranu stejně chyběl Víte co, já to napíšu...Tady jde vidět naprosto diletantská práce Jankula, sorry jako...Posily mu dejme tomu vyšly v létě 2018, když to přebral, ale od té doby...Málo perspektivní hráči, kteří jsou z většiny, až na Kuzmu (a to víceméně, začátek sezóny nemá vůbec dobrý) skoro nepoužitelní, jsou spíš přítěží. Samozřejmě z toho vyjímám Tetoura (dnes solidní výkon), Jurošku (i když začátek sezóny nic moc) a Zajíce, u těch je ještě čas. Hlavně Potočný mě neskutečně vytáčí, navíc je to Kozlův kůň a ten ho z toho hřiště aspoň na lavičku neposadí...Pozice trenéra taky může být v ohrožení, to je jasné, jen vůbec nevím koho, btw. pořád si myslím, že odchod Páníka byl dobrou věci, už nám neměl co dát, potom už je to o výběru trenéra...Kozlík má teoretické znalosti, ale v praxi to zatím jen naprosto minimálně dokázal přenést na mužstvo, 8 měsíců už je prostě dost a doba hájení skončila. Věřil jsem před začátkem sezóny, chci věřit i dál, ale situace dobrá není, to je třeba uznat...

Reagovat
ratusek

Souhlasím že s Pánikem to už muselo skončit a že Jankul byl prostě nýmand a jeho neposily nás straší do teď. A ti,hráči se vůbec nehodí do,Kozlova stylu. Nemá smysl ho ted vyhazovat, navíc koho místo něj? Dal bych mu šanci do konce poszimu a kdyžtak ho vyrazil v prosinci.

Každopádně lepší než 10.místo nečekám, budu rád za prostřední skupinu, at nehrajeme o záchranu. Nervovat se už nebudu, spíš by to mělo srát Brabce. Mnohými.vzývaný Vrba by nás nevytrhl, možná krátkodobě, ale dlouhodobě by to pak.byla křeč jak v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezóně žádné rozdělení do skupin není Musí teď jít kolo od kola, když my jsme 10 měsíců nevyhráli ve Vítkovicích Je třeba začít od začátku, papírově by každý čekal, že proti Frenštátu a "doma" proti Pardubicím to bude lehké...V této situaci to ale může být týden, který nás buď může definitivně dostat do obrovských sraček a teoretického boje i o záchranu nebo něco jak v loňské sezóně měl Liberec...Když tehdy šťastně vyhráli v Karviné, když to byl souboj o poslední místo a Hoftych bojoval o přežití. Jak to potom nastartovali.

Reagovat
braveheart

Vzpomeňme loni i na Budějky.. ale to by ten Baník musel konečně začít hrát aspo%n smysluplný fotbal. Proč tam dnes zůstal až do konce absolutně nepoužitelný Potok? Toho kkta by měli poslat do Petřkovic

Reagovat
ratusek

ajo vlastně, no tím hůř. Taky doufám, že nás něco už nakopne, ale nevím co

Reagovat
PavlíčeQ

Dobrý 3 body Baník nějaký náznaky měl, ale na Hanuše nešla střela snad ani jedna Hráči Baníku klasický zákeřný hovádka a navíc ten zářez Machálka v neprospěch Jablonce, to byl teda solidní úlet Stejně tu ale nadále budeme číst od Kepyho a podobných zoufalců, jak je Jablonec mohutně tlačen rozhodčími Nejlepší jinak za mě trio Martinec, Ladra, Schranz Martinec od příchodu nezahrál špatně, dnes vymazal jak Tijanyho tak Šašinku, Ladra konečně dnes taky něco zahrál a Schranz toho klasicky oběhal strašně moc a jako bonus byl u obou gólů a Zelený před 2. gólem? Srdce zaplesalo, jak si vybojoval míč, dal to Schranzovi a nakonec si to ještě sám dorazil

Reagovat
Banikovec7

Jestli je netrefená úplně prázdná branka náznak

Reagovat
PavlíčeQ

Jo to byla samozřejmě loženka, ale tak Potočný no. Jinak to ale byly jen různý náznaky bez ohrožení Hanuše.

Reagovat
Banikovec7

No pak ten Holzer, kdy šel víceméně sám na branku na začátku druhého poločasu. Spíš bych řekl, že vy jste dali gól z první šance, pak už nebylo o čem no.

Reagovat
HorajzmAmmann

do stavu 1:0 bych i řekl, že Baník trochu lepší a šancí měl víc... Ale na to se samozřejmě nehraje a 2 body jsou tragedie.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Po pěti kolech budem.rádi za pět bodů. Pak se doufám začne bít na poplach

Reagovat
braveheart

Co jsem viděl dnes Pernikáře a naše 3 zápasy, tak aby po pěti kolech nebyly body dva

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom naši v 90% komentářů brečí, vyhazuje se Kozel, většina hráčů (někteří by si sice zasloužili béčko)...jako by na to od začátku kašlali a přijeli odevzdaní.

Jsem zvědavý, jestli se dříve objeví spekulace o sázení hráčů (jak známá známého dělá ve Fortuně a hráč XY si tam přišel vsadit), nebo snaha hráčů odstřelit Kozla, protože je nebaví fotbal a měli raději nakopávanou

Reagovat
braveheart

Tak pořád probíhají nějaké informace, jak pod Kozlem nefunguje kabina..

Reagovat
fabec1222

Ta nefungovala nikdy ne? Pod Pánikem špatný, pod Kučerou špatný...

Reagovat
Kepy_FCB

zase alibi pro Kozla

Reagovat
Zark

strašný šašek

Reagovat
PavlíčeQ

Ale ani nevystřelil ne? Nebo si to možná pletu s jinou situací.

Reagovat
Banikovec7

Vystřelil, ale bylo to zblokované na roh. Stejně tak jako chvíli předtím Šašinka.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
HorajzmAmmann

u toho Šašinky byla vidět u téhle šance ta nekvalita a zbrklost ve finální fázi - místo toho, aby to přiklepnul (jako třeba Nešpor pro Housku) hráči z 2. vlny tak se pokouší o nesmyslnou otočku. Přitom Tetour tam byl skoro sám... škoda.

Reagovat
ratusek

Potočnýho bych vyrazil. Bohužšl Kozlův kůň,.nebaví mě

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechytal Hrubý?

Reagovat
PavlíčeQ

Nemoc. Ve čtvrtek už by měl být ready.

Reagovat
lampas

Mám zatím z Ramba radost, maká pro tým, chodí si pro fauly, je platnej do kabiny. Gól mu hrozně přeju, snad mu vydrží zdraví. Dneska do prvního gólu výkon nic moc, pak už jsme Budějovice do ničeho nepustili. Mám zatím z toho týmu dobrý pocit. Pešek dneska nic moc, tak snad ho Slavie nevezme. Drobný by se na to už asi mě vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si co chcete, ale mě prostě přijde Stanciu na Slávii špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm... Ma. Ma pater o kamarady.

Reagovat
Greny

A to jeste nepřijeli do Brna Kretovi jsme to nechali... nějaký Pardubky na Bohemce...ale jako hráli výborně abych to nesnižoval

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo dobrý. Škoda chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně sympatický výkon od Pardubic. Za tu bojovnost si bod zasloužili, super.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
hawk

Reagovat
Liquid

Reagovat
martin1

Reagovat
Mada

Reagovat
Losinho

Tahle ztráta jde na triko Trpiše a spol. Nebylo by od věci přestat stavět oblíbence (Tecl, Olayinka) na úkor jasně lepších hráčů + bychom proti hlubokýmu bloku nemuseli předvádět stejnou sračku už nevim kolik zápasů.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Mě přijde, že dnes Pardubice přejeli Slávku mentálně, tedy zejména v koncentraci a nasazení. Nechápu proč se Slávia nedržela osvědčené kombinace a nesypala do vápna jeden centr za druhým. Strašně často někdo předržel balón a byly z toho laciné ztráty, strašně často zkoušeli nějaké chujoviny typu dloubáčky středem apod. Přitom když už se dostali do šance, tak pak to pro změnu rešili zbrkle a nervózně, jak kdyby to bylo playoff o ligu mistrů, fakt strašně slaboučký výkon

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jedne příklad za všechny, Masopust dostane přihrávku do vápna - spousta prostoru - může dát střílený centr, může dát balón pod sebe do druhé vlny, může zaseknout a střílet a on běží podél míče asi 10 metrů a přemýšlí co vymyslet za kktinu tak dlouho, až nakonec míč nechá zajet do zámezí... Tohle vidět jako skaut West Hamu, tak nad tímto hráče lámu hůl, protože tohle se nevidí za celou sezónu premier league

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Minulý rok takhle Hovorka odstavoval Lukakua s Messim a slavil to jak čurák - a teď když ho to potká z druhé strany, tak simuluje...

Reagovat
Losinho

Však ho sejmul. Čistě, ale trefil ho.

Reagovat
Nuno čomes

Co to je za argument? Trefil ho, ale čistě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pardubky klobouk dolů, do ničeho nás nepustili, i fyzicky stačili. Od nás zaslouží pochválit jen Musa. Snad to kluky trochu probere,tohle bylo fakt špatný.

Reagovat
Greny

Ač nerad řeknu jednu věc být tam Škoda tak to bylo 1:3

Reagovat
doshcz

tak možná by stačil Musa od začátku..ale Standa je Standa no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří magoři ho už div nestavěli do základu repre

Reagovat
Selänne

přitom toho klučina tolik oběhá

Reagovat
Losinho

souhlas

Reagovat
Greny

A hlavně mám jednu věc vy máte suprově postaveném tým na LM dokonce si dokazí představit situaci že ji uděláte a porazite v lize top týmy ale přijde liga a tam to neplatí a proto si myslím bude letos udělá titul Sparta.... Vy jste vyloženě na hrušce se zaměřením na Evropu.. Plzeň si v klidu udělá pohár nebo předkola ale o vás furt nevím co zase cekat

Reagovat
Losinho

Spartu myslím vzhledem ke stavbě týmů dvakrát porazíme. Plzni bych klidně na boj o titul věřil.

Reagovat
db18

My pohár uděláme jen, když soupeři odřeknou kvůli covidu. To nám víc věřím na ligu.

Reagovat
KingMaster13

Škoda ať si každej říká co chce tak chybí dost. Ten nám chybí víc jak Souček

Reagovat
Greny

Včera jsem koukal na Rizespor a pokud bude pokračovat tak dvojka na euro věk nevek

Reagovat
KingMaster13

V momentální situaci asi jo no Navíc repre trénuje Šilhavý a ten mu dokázal hru i uzpůsobit

Reagovat
lampas

Ten Šilhavý, který ho v pohárech odstavil a nasazoval místo něj Necida?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Škoda, Ondrášek a pak možná Vydra

Reagovat
pingla

to vůbec, Krmelec musí jet i klidně místo kobry

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
pingla

samozřejmě, ačkoliv ho nemusí většina fotbalového národa, svoje kvality prostě má a kvaldou na Euro to jen potvrdil

Reagovat
Pablos

začíná to být fakt otravný s tím hejtem na Krmelce... i já jsem se teda hodně divil, že ho vzal na ty Slováky, ale je fakt, že opět dal gól. Já si vůbec nevybavím, že by odehrál nějákej příšernej výkon v repre, většinou naopak měl nějákej přínos a už mě tu docela serou ty vysměchy.

Reagovat
Losinho

Ondrášek tímhle tempem bude za chvíli mimo nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zaslouzil by si to, ale Šilhavy ho tam uz nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

PCE Kozlovna bude ráda za bod

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Brabec na trenérech nešetřil...Pánik, Palička, Fitzel, Galásek, Trpišovský, Šilhavý, Baroš, Gula

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Dukla tam

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední sezóně skončil 6. Varnsdorf

Reagovat
braveheart

Koukám, že ani ve FM se ta špička moc nemění. Hraju teprve druhou sezónu, ale TOP 3 jasná a 15 bodu za ní já na 4. místě s Baníkem. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ta širší špička se trochu obměnila, jinak moc ne. V zahraničí se to taky drží, jen některé kluby upadly (Chelsea, City, PSG, Juve...).

Jinak Baník udělal i LM přes Apoel, Ferencvaros a FCSB

Reagovat
braveheart

Ale to už tam máš úplně jiný kádr, ne? Mě připadá, že teď ti moji hrajou ještě hůř, než ti realní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hraju za Inter. Baník je úplně jiný, z reálných hráčů tam je jenom Guendouzi a manažer Gula

Reagovat
jackinho10

Zase se ukazalo, ze po repre pauze nam to nejde

Reagovat
meno

Mno, Co na to říct... Bořil si svoje odvedl, Coufal taky nebyl marnej. Ševčík byl dobrej. Kolář klasicky. Jedinej, co se předvedl byl Musa. Hovorka, Tecl a Maso hrůza. Olejník měl dobrý momenty a ty střídal strašnýma. Stanciu by měl mít zakázano střílet. Bylo jasný, že Pardubky budou hrát beton, takže dnešní prohra jde z větší částí i za JT. Malinský moc neuchvátil v repre, ale dneska by byl určitě platnější než Masíčko. Musa měl hrát v základu vedle Tecla. Místo Oleje od začátku Provod a pak tam dát Petera.

Jenže to se mi to píše, teď na netu po zápase. Kdybychom vyhráli 4:1, tak bych zase obhajoval každej krok no

Reagovat
db18

Holeš by si po tom repre utkání taky zasloužil základ...

Reagovat
Greny

Otázka kam? S ním?

Reagovat
db18

Asi určitě lepší volba než Provod, ale já bych klidně na zápas/dva posadil Cufa...

Reagovat
Greny

To neuděláš ten udělal zápas se Slovenskem

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Coufala třeba

Reagovat
REPLIKATOR

Mosquera

Reagovat
Liquid

V týdnu jsem viděl v buse v Praze holku s tričkem s nápisem I Love Karl - není to nějaká liberecká edice ?

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi přečetl nápis holce na tričku? Já když koukám holce na kozy, tak čumím tak dlouho a blbě, že se mě musí zeptat, jestli už jsem si to přeslabikoval. Já se zeptám co, a pak řeknu aha

Reagovat
Liquid

kozenky byly rovny bodovému zisku Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harley111

Gratulace do Pardubic, sympatický výkon nebáli se napadat rozehrávku. Slávie s tímhle výkonem nemůžou pomýšlet na LM, z jejich strany asi nejslabší výkon za hodně dlouhou dobu, nicméně mě jako sparťana dnes potěšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet se ukázalo, ze ta hvězdná Slavia proste neumi hrat do plnych. Jakmile proti ni nekdo takhle zaleze a musi tvořit, je v koncích. Je to běžecké mužstvo, ale jakmile ma byt kreativní, je v pasti.

Reagovat
meno

Ono by stačilo, kdyby se Ševčík nebál vystřelit a Stanciu naopak trochu krotil svoje gólový choutky.

Reagovat
Trand

Hráli jsme super hlavně v prvním poločase, druhá půlka už byla jen o odkopavani, ale já druhou stranu Slavie nic neměla. Sice bylo asi víc Slavistu než Pardubaku, ale zážitek hezky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Freedo

Nic neměla je až moc silný prohlášení. Nebylo toho dost, ale šance tam byly a tlak jsme si dokázali vytvořit. Bohužel to nestačilo.

Reagovat
Pyroman

https://twitter.com/LudekMadl/status/1304873616065130498?s=20

Rada To už ani není vtipný, jemu normálně jebe.

Reagovat
Banikovec7

To jak si minule stěžoval na tiskovky bez novinářů pobavilo, ale tohle jsou neskutečné nesmysly.

Reagovat
Greny

A kde vidíte problém? Čekám argumenty

Reagovat
Banikovec7

Vždyť už jen to, že kritizuje bookmakery, že to dělají pro prachy a ne pro český fotbal stačí na to, abys věděl, že netuší o čem mluví.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pyroman

Já nevim, třeba že se frajer v 62 chová jak malý dítě? Je "extrémně motivovanej", protože si někdo do preview dovolil napsat, že Jablonec nehraje zatím nic moc, a jeho jedinej argument je, že autor určitě nikdy nekopl do míče? To, že žije v nějakým fantasy světě, kdy se kurzy vypisujou podle národní hrdosti, ani nekomentuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká, že bookmakeři tomu nerozumí, což je blbost, protože právě jejich práce je předpokládat výsledky, takže tomu rozumět musí. Kurz na nás proti Skotsku byl velkej oprávněně, nikdo nevěděl, co od toho týmu čekat. Určitě nejde o nic proti repre, prostě byli Skotové favoriti.

Reagovat
Greny

Nebudu reagovat pod každého zvlášť.. já fakt myslel že vyhrajeme třeba a bookmakeři ...

Jak to říci za prvé už to nedělají z velké části oni spíš PC a dle mě to bylo prestrelene...

Reagovat
Liquid

tak hlavně, že v poli hra bývá vyrovnaná máš kolikrát i při zápasu týmu z gruzínský ligy proti lepším evropským ligám, rozdíl je právě v tom, že top5 lig má na hrotu útočníky co jsou z daleka lepší zabijáci než jsou hráči v našich ligách kde střelce vyhraje vyhořelý Kozák co ale spálil dalších 10 možná 15 gólů, o tom že Tecl nemá na zahraničí také víme a jak tam vyhořel i střelec Lafata rovněž

Reagovat
andrew96

To si klidně Rada myslet může. Ale očividně o vypisování kurzů moc neví, přesto se nad tím veřejně rozčiluje.

Reagovat
Spalovač šancí

Bookmakeři dělají kurzy primárně podle toho, jaké očekávají SÁZKY od sázkařů. Samozřejmě tipy sázkařů budou v korelaci se sílou týmů, ale nemusí to být vždy úplně silná závislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

viz muj koment v reakci na Pyromana

Reagovat
Liquid

je to kretén a poprvé si vsadil a prohrál a bude komentovat bookmakery, kterým očividně nerozumí a ještě je kritizuje za to, že práci odvedli dobře, když ho chytli na kurz

Reagovat
Kepy_FCB

to je vůl

ale ten kurz se skoty úlet byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam to mohlo dopadnout všelijak, vůbec se nedalo tušit, co od našeho B-týmu čekat

Reagovat
meno

D týmu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Původní nebo ten potom? Za mě oba OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se v tom fakt zamotal...

Na druhou stranu jsme byli lepsi, predvedena hra neodpovidala kursu 5.

On vyhraje 2:0 a na tiskovce vyleze takovy certik, fakt jde videt, ze ten humbuk kolem koronaviru mu dela spatne.

A toho bookmakera chce vyzkouset ze 3 zonglu

Reagovat
Greny

Ne ale ten kurz byl prepalenej ... Viděl jsem sestavy taky jsem zkusil kde měli lepší hráče? Robertson to je vse

Reagovat
smazaný uživatel

Ctes si, co pisu?

Reagovat
Greny

Ano čtu..

Vyhrál.. vyzvednul repre...

Předvedena hra odpovídala kvalitě naší ligy a co? Nechápu... Na co narazis.. vždyť ta jejich Skotska liga je tragická... Tak buďme sebevědomí já si myslel že i tak vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja jsem psal, ze predvedena hra nebyla na kurs 5, ze jsme hrali dobre...takze ten kurs souhlasim, ze byl prepalenej a ja jsem byl prekvapen, ze jsme je dokazali i dokonce prehrat....nam chybel klid a zkusenost...

Reagovat
dejvikker

jestli si myslís, ze třeba Jánoš nebo Havlík jsou na úrovni McTominaye z Man U tak jsi nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak jsem nemocnej no ...jsou přesně tak kde my x let zpět mají dva krajní beky ale na jedné straně ( u nás Gebre a Kadeřávek u nich Robertson a Tierney a hraje tak vždy jeden) plus McTominey v té době Darida.... Jinak jsou nuceni dřevácí

Reagovat
Greny

Nudni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frank

Tomu fakt přeskočilo

Bte nemají náhodou trenéři a hráči zákaz sázení?

Reagovat
Kaspar

to myslim plati jen na soutez ve ktery trenujes

Reagovat
Pyroman

No jo vlastně. Ale je možný, že to platí jen pro ligu, kde hrajou.

Reagovat
KnoxXx

to uz je naozaj dno

Reagovat
smazaný uživatel

hodte uz na nej sit proboha

Reagovat
sosna

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bakary3

boukmejkri...

Motivace kvuli tiperovi z novin...

Boze to je dement...

Reagovat
ACSeRw!n

koukam uz asi chlasta vic nez normalne

Reagovat
andrew96

Vidlák.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kaspar

Rada uz je regulerni magor, ten v pondeli rano vstane, vyjde z baraku ze pojede na trenink a cestou k autu si vsimne, ze mu slimak v zahone zere jahody, tak cely tyden bude nasrany a bude to v sobe dusit, pak o vikendu po zapase na tiskovce nez prejde k hodnoceni zapasu, tak tam bude ctvrt hodiny nadavat na slimaka

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Coutinho10

trochu se do toho zamotal, ale jinak za me ok...proste chtel rict, ze byl motivovanej i proto, ze se jim nedarilo, tak aby vetsinu lidi presvedcil o opaku, ze jsou porad dobri ten Jablonec

a ohledne repre ho prekvapil vysoky kurz na nase, tak to dal, protoze v tom videl hodnotu, takze vpohode

Reagovat
Pyroman

Mně už takhle jeho snaha pokaždý si najít někoho, koho může seřvat, přijde směšná. Jednou to je rozhodčí, jindy novináři, pak covid opatření, teď Fortuna... tomu chlapovi je 62, má ve fotbale relativně jméno, nemusí nic nikomu dokazovat, ale permanentně se chová, jako kdyby byl celej svět proti němu.

Ať si klidně sází na co chce, ale kritizovat sázkovky, že tomu nerozuměj, chtěj jen vydělat peníze a nejsou dostatečně vlastenecký, to je taky úlet.

Reagovat
Coutinho10

j, stim vlastenectvim to nebylo chytre receny, ale proste je to stara skola a logicky tak jeho nazory nejsou vzdy podobny jako mame my...to kritizovani sazkovky podle vysokyho kurzu na nas a ze tomu nerozumej je nesmysl, to souhlas, ale jako libil se mi ten jeho argument, ze nasim veril a vsadil si na nas a otevre rekl proc...takhle se moc osobnosti z naseho fotbalu o sazeni nevyjadruje....drive max. Vizek a i to, jak jsem psal, ze ho motivovalo porazit Banik, protoze nekdo kritizoval jeho tym v novinach....to je za me pozitivni, ale uprimne by mi to bylo asi fuk, at si pise kdo chce co chce, ale aspon ho to dvojnasobne motivovalo, takze jim to pomohlo

Reagovat
PlackaSKS

hráli jsme mega sračku. pardubice zaslouženej bod... taková "klasika" po repre pauze z před pár let. na vystřídání byla po poločase půlka týmu...

Reagovat
dejvikker

Tischler zatím ve všech zápasech skvělej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kecipep

nechápu, že je v Pardubkách s opcí, snad je aspoň napálená.

Reagovat
Sasha

Taky nechapu, jeste by mohla platit jen pro prvni ligu, i kdyz zatim jsou v lize horsi tymy nez Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vede Banik? Bude letos titul ?

Reagovat
doshcz

ty jsi děd vševěd

Reagovat
Zdechlina

Ne. Nějaký chachar tu psal, že už hrají o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Sokolov možná získá titul v ČFL

Reagovat
martin1

Spíš příští rok v divizi.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes špatná.

Baník bude mít co dělat aby se zachránil.

Reagovat
martin1

Pardubice Jen škoda, že je Hlavatý zraněný, snad už brzy bude hrát.

Reagovat
Salfovic

Co mu je ?

Reagovat
PavlíčeQ

Je zraněný.

Reagovat
martin1

Co přesně mu je, nevím, ale zřejmě to nebude jen nějaké lehčí zranění a už jen podle vyjádření trenéra Pardubic ještě nějaký čas bude bohužel chybět.

Reagovat
Greny

Myslím že koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavatý a Šulc oba out.

Reagovat
JessePinkman

Dynamo opravdu špatný. Bez těch diváků mě to ani moc nebaví.

První tři kola fakt těžký, aspoň že se uhrál bod v zoufalý Ostravě.

Teď je potřeba vyhrát v Opavě.

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte si střelce Pardubic.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt divím tomu komplexu z Baníku...Neskutečné Tak si to užívejte.

Reagovat
Zark

Komplex mají hlavně někteří z vašich řad

Reagovat
smazaný uživatel

A kteří? Proč vlastně fanoušek Juventusu řeší Baník?

Reagovat
Zark

A proč bych nemohl jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Když fandím světovému topklubu, tak se můžu na nějaký klub z české ligy vykašlat, ne? Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

A neodpověděl si mi na otázku, kteří fanoušci Baníku mají komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

Cukrousek

Reagovat
Zark

třeba

Reagovat
Zark

nevím proč bych měl být takto úzkoprsý, mám rád fotbal a zajímám se o něj celkově, rád se podívám na českou ligu, navíc když tady žiju

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen dávám svůj pohled, ale beru, každý to má jinak. Já kdybych se nestal fanouškem českého klubu, tak si oči pohledem na naší ligu neničím a koukám jen na ty top soutěže O Baníku je to komplexnější téma, kritiku si zaslouží, ale přijde mi, že je málo konstruktivní a o to se třeba já při hodnocení kohokoliv vždycky snažím.

Reagovat
Losinho

Tak furt se tě to prostředí nějak dotýká a je ti blízké.. taky nikomu nefandím ve FNL a stejně sleduju výsledky a občas si pustím třeba poločas nějakýho zápasu

Reagovat
fabec1222

Ostravák a zrádce Baníku

Reagovat
Pablos

Sorry, ale komplex máte fakt většinou vy. Píše se proti Slavii, Spartě, Plzni úplně běžně tady. Jen u Baníku je oheň na střeše, když někdo něco napíše a hned musí přiběhat nějákej baníkovec to vysvětlovat a obhajovat... což je krásně vidět i na tvé reakci na Zarka, napíše ti ještě se smajlem, že komplex máte hlavně z vaší strany (komplex z toho, že někdo něco řekne proti Baníku) a ty mu reaguješ, proč řeší Baník ? Jako jak řeší ? Co by se nevyjadřoval jako, co je na tom

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že mě pořád baví číst něco o tom, jak jdeme do druhé ligy apod.? Jak pořád Páník a bla bla bla? Je to únavné.

Reagovat
Pablos

Ale jo věřím... ale tak to sám vidíš u Plzně a Berbr, Chlast pořád dokola, Sparta Křéťa,vedení, plus naposled nejvíc Kanga pořád dokola, Slavia Tvrdík, Čína, pořád dokola. U vás je to prostě Kozel a Páník, kterým jste si naběhli tím jak se tu vaši jedinci o něm vyjadřovali, s tím se dalo počítat. To není komplex, je to veřejná diskuze, tak to chodí bohužel no.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, ale je třeba jít dál...To tady budeme za 10 roků řešit Páníka? Uznejte, že je dobře, že odešel. Už nám neměl co dát...Jestli je za něj dobrá náhrada tak nevím, výsledky jsou špatné, tak zatím tomu nic nenasvědčuje.

Reagovat
Pablos

Jasný, ale mě to tady na diskuzích připadalo (nevím jak jinde než EF), jak skoro hon na čarodějnici (Páník) a bylo úplně jedno jakej článek člověk zrovna otevřel. Jasný být to můj tým a nelíbil by se mi herní projev, tak taky chci změnu, ale bylo strašně otravné pro nás ostatní diskutující vidět ve všech článcích ,,Paník ven!" apod., bylo toho strašně moc prostě ...teď to holt pro změnu je otravné pro vás. A jako já to tady nechci soudit, to vůbec... a chápu i tvou stranu (tebe mám za normálního diskutujícího, už co jsem třeba četl u jiných diskuzích a i u jiných týmů), ale pořád mi příjde, že jste si to tak trošku zaseli a teď sklízíte. To je můj osobní pohled a je jasné, že se v něm moc neshodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že se všichni hateři jednou omluví Diopovi...Takového útočníka jsme tu od dob Vydry neměli (když neberu Baroše). Strašně chybí, v tomhle systému by byl ještě lepší...Dostával neskutečný hate jen kvůli tomu, že patřil mezi Páníkovy koně a taky, že příliš nezapadl do té "české kabiny". Měl jsem i z jiných než EF zdrojů info o tom, jak Páník s některými vůbec nemluvil a ten vztah s hráči obecně byl spíš horší, prakticky nepracoval s mladými hráči...Takže prostě já s kritikou Boba musím souhlasit, forma byla taková ostravská, no, že to bylo otravné? Bylo, chápal bych to ještě pár měsíců potom třeba, ale teď už je září...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápal bych to sklízení*

Reagovat
Pablos

za toho Diopa jsem rád, že si zmínil ...zrovna minulé kolo jsem si na něj vzpomněl, když jste tam vystřídali toho černocha na hrot (jméno si nemůžu vzpomenout, takže po Petrželovsku) a viděl ty velký pozitivní ohlasy na něj tady, tak jsem si právě říkal, tvl. a tyhle lidi hejtili Diopa přitom třeba Za mě byl Diop na Baník fakt dobrej a místo toho s ním dál pracovat, tak jste ho pustili k vodě, to mě překvapilo. A ano z Bobem klidně taky souhlasím, že to asi chtělo nějákej impuls, co se týče herního projevu, ten byl nudnej ...ale teď mi příjde tragickej a to mám jinak Kozla rád. Já vidím největší problém v poskládání týmu, příjde mi to trošku v nadsázce jak Teplice... oká, jde se do práce, odkopeme to a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Končila mu za půl roku smlouva, tak otázkou, jestli vůbec chtěl prodloužit, kolik mu Baník nabízel. Jo, ten černoch se jmenuje Muhamed Tijani, jakýsi potenciál v něm vidím, ale včera byl třeba úplně ztracený. Hype kolem něj mě strašně štve S tím ostatním to vidíme podobně...

Reagovat
Pablos

jo Tijani vlastně, jak jsem mohl zapomenout, když má stejný jméno jak ten slávistickej No a jaký je tvůj názor na setrvání Kozla ?

Reagovat
smazaný uživatel

60:40 ať zůstane. Pokud ale do říjnové repre přestávky uděláme 3 a méně bodů, tak v cyklu mezi 7. - 10. kolem hraje o svůj "krk" v tom mám prostě naprosto jasno. Konec hájení (a to času měl požehnaně). Kdyby mezi 7. - 10. kolem udělal 10 bodů, tak by se zase mohl trochu vykoupit, následně to potvrdit 10 body v posledních 5 podzimních kolech a bude přes zimu víceméně v pohodě. Doufám, že se ale nastartuje dříve, teď pohárem ve Frenštátu, porazí Pardubice, vyhraje v Teplicích, tlak z něj a mužstva by mohl trochu spadnout. Proti Slavii by každý bod byl skvělý, ale upřímně...Raději ať ta hra má nějaké parametry, remízu po prešovském betonu jak v loňské sezóně bych už těžko kousal.

Taky je otázkou jaký trenér...Já vůbec nevím, napadají mě Soukup nebo Frťala, ale...

Reagovat
Pablos

no mě právě příjde, že by asi měl jít ...já tam moc nevěřím, že najednou změní styl hry, buď ho mají hráči na háku nebo hráči nechápou co po nich chce a nebo žádnej styl ani nemá, nevím.. je to divný, nijaký, bezduchý. A jediná záchrana pro něj, jsou ty body, jenže právě, jakým způsobem je v takové situaci získávat... asi ještě hnusnějším projem fotbalu, ale účinějším co se týče bodů. To za mě úplně win situace není ho tam držet. Otázkou je koho případně za něj...a to asi sranda nebude no, ale risknu si říct, že vám by se hodil možná i teď takovej Jarolím ...i když si absolutně nemyslím, že by to bylo reálné. Ale to je jedno, to jsem jen tak plácnul, základem mého názoru je, že tu změnu asi potřebujete už čím dřív, tím asi líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza si názor řekne sám, můj názor je ten, že rychle ho Brabec s Grussmannem odvolávat nebudou. Dlouho jsme ho chtěli, nebylo to lehké, ani Páník nebyl odvolaný rychle, Kučeru taky drželi, co to šlo ..... Navíc Brabec platil svazu za dřívější vyvázání z repre smlouvy. Záleží příštích 4-5 kol. Když nějaké body budou, pojede dál. Jedině, kdyby se neudělaly nějaké body (nevím kolik, půlka plusminus ?), tak by asi už byl problém. Máme tam Pardubice, Teplice. Slavii, Příbram, Slovácko ..... tak možná něco víc, než půlka. Herně tam změna je, ale góly chybějí. A to ovlivňuje celkově sebedůvěru.

Reagovat
Pablos

Tohle si myslím taky, že vedení ho neodvolá ještě... to bych fakt to muselo být alarmující asi. Zajímal mě osobní názor fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych ho. Za předpokladu tedy, že není problém s kabinou a v komunikaci s realizákem, jak se spekulovalo. Já o tomhle nevím nic. Chyběl tvořivý střeďák, Jirásek je sice herní, ale velmi nedynamický až lenochod. Uvidíme co Tetour. Od Potočného nic extrovního nečekám, nevím jak Kozel. On je buď hodně nahoře nebo hodně dole, komplet. Zajímá mě, jestli se prosadí Šašinka anebo mu to prostě sedí víc u Svědíka. Podle mě musí zatím hrát Flaška, Holzer případně před ním. Holzer nemá dobré obranné návyky a nemá respekt u soupeřů. Za situace, kdy chybějí góly a potřebujeme to ustát vzadu, protože soupeře nepřestřílíme, tam Flaška musí být, víc to tam brousit a hádat se soupeři ..

Reagovat
Pablos

Ale jako není tam žádnej rukopis, mně to příjde hrozný ta hra. Jasný na hřišti hrajou hráči, ale jak píšu trošku výš, buď ti hráči na něj serou a nebo ho nechápou a nebo prostě jsou špatně zvolený, což vzhledem k tomu, že to bylo prezentováno s Kozlem tak, že jde o strategii klubu jít nějákou cestou... tak jako mi nepříjde, že by vůbec někam ten pomyslný krůček udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Balon je víc na zemi, v tom změna je. Ale je to zatím takové vaření vody k ničemu, bez nebezpečnosti. Na úplnou změnu stylu potřebuješ min. celou sezonu, lépe dvě, a to standardní sezonu. ne ten covidchaos, kdy nevíš, jestli zítra hraješ .....Ale aspoň o cosi víc nebezpeční - už by to pomalu chtělo, aspoň trochu. To je fakt.....Hráče získáváme většinou jako náhradní volbu v žebříčku zájmu. Ti první chtění v žebříčku putují do Slavie, Plzně, ještě i Sparty. Když chceš v prvé řadě Lingra a on jde radši za prachama do Slavie, kde bude mít k základu mnohem dál, nic neuděláš. Hráči z Čech k nám moc nechtějí, volí radši Prahu a dojezdové okolí. Taky se mnohdy bojí prostředí, furt mají představu, že jen doly-hutě-špína-tvrdší lidi a povahy .....Získat k nám hráče, kterého máme tipnutého jako prvního, je vždycky velký úspěch.

Krůček se udělal, balon víc na zemi + dříve by si nečuchli Chvěja, Buchta, Drozd ..... Teď je třeba krůčky přidat dál.

Reagovat
Pablos

Ale jakoby jo, některé ty kroky se udělaly, to zase né že né, v tom ti dám za pravdu. A i v tom s těmi hráči, máte to těžké no na tom trhu, proto mi příjde divné, že nezkoušíte víc Polsko třeba, jako jasný taky to není jen tak, ale něco zkoušet prostě by jste měli trochu víc si myslím. Otázka je, jestli prostě nejedete teď jen údržbu a čeká se až se rozjedou ty akademie, ale to je za dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílový hráč dostane v Polsku lepší smlouvu. Lepší kluby tam mají o dost vyšší rozpočty, než Baník, až dvojnásobně. Průměrné kluby plusminus srovnatelné rozpočty. Brát sem průměráky nemá moc smysl, ti jsou i doma. Uvidíme, co teď Lojza G. na sportovním, s Opavou se mu povedlo místy získat slušné hráče na dané poměry......

Viz třeba článek v odkazu

http://www.banikblog.cz/inpage/banikovsky-tyden-111/

Údržbu vyloženě ne, ale nechceme jít do cenového soupeření se špicí naší ligy. Výkony by měly být přece jen už lepší, než teď. Je otázkou, jestli fakt něco nehapruje mezi trenérem a kabinou. Angažování Baránka do realizáku už Grussmannem se mi nezdá jen tak bez důvodu. Nevím o tom nic bližšího, ale pokud by to haprovalo tady, je třeba to hned řešit, tak snad to vedení má sledované.....

Reagovat
smazaný uživatel

Diop šel za větším balíkem peněz a končila mu zhruba za půl roku smlouva (v té době). Neuvažoval o setrvání, byla to poslední moment, kdy za něj ještě něco dostaneš ......A er záhodno, aby se aspoň něco málo Brabcovi vrátilo zpátky, furt do toho jen valí .....

Reagovat
Pablos

dobrá, oká... přehled jsem úplně neměl v tomhle.

Reagovat
lichna.

Diop nebyl vůbec tak špatný, jak se o něm často psalo..

Reagovat
Zark

na ligu velmi kvalitní striker

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že jsou hodně aktivní... A že je to na pěst..co už.

Reagovat
fabec1222

Tak hlavní "vůdce odporu" byl trevor, kterej se tu jmenoval za samozvaného krále Baníkovců, a podle toho jak psal, byl v podstatě prezidentem Baníku, protože měl kontakty na všechny hráče a celej management, a bez jeho názoru se v Baníku nikdo neobešel, a tak jak řekne on, tak to musí být, a nikdo si nedovolí jít proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor je mentál, Cukrousek je jeho manzelka... Bobis je mimo. Ale ostatni jsou v poho.

Reagovat
Pablos

taky mi tak příjde, ještě Kepy je taky trošku ujetej na tu politiku a podbný píčoviny a na Kučeru byl taky strašně otravnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

To si piš že budeme

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal s masopustem stojí poslední měsíce za hovno, olayinka je v zápase kde se hraje proti betonu úplně nepoužitelnej, tecl může jít na tribunu ten už se letos vystřílel.

Provod je pro většinu slavistu zatím noční můra. Trpisovsky si po 3 letech nedokáže poradit s podprůměrnym týmem co zahraje beton. Snad udělají LM a nakopne je to trochu, obávám se že bez ní neudělají letos titul.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jeden nepovedenej zápas proti druhému nejlepšímu týmu ligy, a tady už se zase dělá haló.

Už chybí jen článek Deníku Sport, že Slavia je v hluboké krizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přijde, to se neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kde jsem trochu ustrelil je ten Tecl. Zbytek je prostě pravda. Nebo konkrétně vysvětli kde nemám pravdu? Hlavně ofenzivní hraci kteří hrali včera zaklad dali loni dohromady 15 gólů cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka je nejlepší křídlo v lize. Rozdílový hráč. Že to neprodá proti Pardubicím je smutný, ale v LM je klíčový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal je nejlepší pravý bek... No ty jsi napsal pitomost. Ztráta času ti argumentovat, když jsi mimo.

Reagovat
Losinho

S Teclem zrovna souhlasím nejvíc. U Olayinky a Masopusta to chce využít určitýho hajpu a střelit je, nicméně bych si radši nedělal iluze o nějaký úžasný náhradě.

Coufal s Bořilem měli špatnej zápas, ale jinak jsou samozřejmě top v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, neříkám že je coufal na naší ligu špatný fotbalista, jenom je dost z formy.

Reagovat
Mass

Kdo bude pak na křídle, Provod s Malinským?

Reagovat
Losinho

A k nim Oscar + nějaká posila. Přál bych si někoho novýho z ciziny, ale bude to Pešek

Reagovat
braveheart

Však už jsem někde četl, že Slávia je na sestup.

Reagovat
bobis21

Máme o bod méně než v minulé sezoně a lidi z toho hned mají svátek

Dlouhodobé směřování > krátkodobá forma

Reagovat
Stannis Baratheon

Dlouhodobě směřujete do druhé ligy možná tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy ke krachu. Vyber si

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestli věříš každému bububu z novin. Kdežto váš pád nabírá reálné kontury.

Reagovat
bobis21

Tak jestli věříš každému bububu z ef... Sestup nám na ef předpovídali i před rokem a jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Já si nemyslím že sestoupíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodil i na druhou ligu...Nezačal jsem jak 99,9% slávistů až když se začalo věřit. Tak si užívej Číny se svými soudruhy Staníčku a neser se do Baníčku. Už jsem tady tu šikanu Baníku toleroval dlouho, ale Trevor tady už není a Cukroušek je úplně v klidu...Vy stále jebete. Pak kdo má komplexy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsi naštvaný, protože se Baníku nedaří?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem naštvaný, já jsem vždycky v pohodě. Jen konstatuju, jak to je.

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

S tím odhadem procent Slávistů brzdi. Já fandím od sezony 2007/08. Jako fanoušek jsem si prožil LM s Vlčkem v ráži a Vaniakem v bráně. Pak koukal na antifotbal Petrouše. Bál se, že nespadneme do třetí ligy kvůli dluhům. Musel trpět Cicmany, Feniny, Škutky a Tusjaky. A myslím si, že to tu tak má většina fanoušků Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě fakt serete, no Nejen tady, ale celkově na sítích. Tobě samozřejmě patří respekt.

Reagovat
KingMaster13

Já dokonce od roku 2002 a v životě mě nenapadlo se na SKS vysrat a je nás tu dost. Slávisti byli nejpočetnější tábor (krom Sparty) už před Číňanama a budou i po

Reagovat
meno

Čína je paradoxně to, co koušu nejhůř

Reagovat
KingMaster13

Mě to taky nevoní úplně ale pokud to byla cesta jak tehdy zachránit náš klub a vrátit ho kam patří tak to rád zkousnu i v osobě Tvrdíka

Reagovat
Spalovač šancí

Když nechám stranou nepřátelské převzetí ze strany Sisákovy mafie, s kterou se nedalo holt nic dělat, tak mně tedy vadil mnohem víc Řebíček.

Reagovat
meno

Řebíček byl zmrd par excellance, ale jenom republokový úrovně. Teď nás drží státní firma totalitárního systému, kterému lidská práva absolutně nic neříkají.

Reagovat
Spalovač šancí

Tím, že odčerpáváme jejich prostředky, tak snižujeme jejich schopnost škodit

Reagovat
meno

Jsme šušeň ve srovnání s tím, co Čína má a co s tím může dělat

Reagovat
AjaxFans

Chachaři jsou početnější I já jsem byl za mlada sesivka,ale to už je tak 20 let tomu.Dneska se mi Slavie trochu hnusí,chce to více pokory

Reagovat
KingMaster13

S nima jsme cca tak na stejno no ale myslím si že o něco víc je nás teda

Reagovat
bobis21

Ono se něco takového asi blbě měří. I co znamená fanoušek, znám lidi kteří neviděli žádný zápas deset let a stejně o sobě říkají jsem slavista/sparťan - počítat takové lidi? Ale díky gloryhunterum teď asi máte víc.

Reagovat
KingMaster13

Tak gloryhuntery máme oba Ale určitě jich máme momentálně víc to je jasný.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

jako sorry Honzo, ale nebuď tak ubrečený. Lidi se VŽDYCKY smějí někomu, komu se nedaří. Sparta to schytává posledních x sezon, Slavie to schytávala x let zpátky pod Pastorem a podobně. Z Plzně si dělá každý prdel kvůli chlastu, pak je tu Arsenal, United...a co jako?? Však to sledování fotbalu je právě o tomhle. Nebuď pořád tak vztahovačný. Naopak je to ukázka toho, že Baník je pořád značka a lidi, kteří mu nefandí ho prostě rádi uvidí na dně.. a když na dně je, tak si do něj kopnou.

Na druhou stranu když se Baník zvedal ze sraček tak jsem si zrovna tady na EF všímal toho, že lidi mimo Baník tomu klubu kvůli fans přejí a rádi ten klub uvidí na vrcholu se Spartou, SKS a podobně.. proč tomu už tak není víme všichni.

Reagovat
Losinho

třeba Barca si to teď vychutnává plnýma hrstma a takovej Arsenal se dostal do fáze, kdy ani většině lidí nestojí za posměch

Reagovat
lichna.

Arsenal letos míří na titul..

Reagovat
Losinho

Rozhodně

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem sleduju F1 a teď co se třeba děje po každým závodě na soc. sítích kvůli Ferrari, kterýmu se hrubě nedaří je taky celkem sranda. Kdyby se nedařilo Williamsu tak to nikoho nezajímá, protože to jsou už dlouhodobě dřeváci a málo lidí fandí Williamsu, ale Ferrari je kurva značka, pojem, každý za ně chce jezdit, dost lidí mu fandí... a proto to taky schytávají.

Reagovat
KingMaster13

No on i Williams je dost významná značka ale ten už přijal roli takového Arsenalu v F1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Seru na to, co se děje ohledně F1 na soc. sítích, ale to co se děje dneska v závodě

Reagovat
bobis21

Za první půlhodinu se závodilo asi 750 metrů

Reagovat
fabec1222

Omg 12 závodníků, a ani tak to Kimi nezvládne na body

Reagovat
fabec1222

Co tam zas zkoušej omg? To chtějj udělat nejdelší závod v historii? Tam má být ten limit na odjetí závodu, ne? Nebo se červené vlajky do toho nepočítaj?

Reagovat
bobis21

Limit je 2 hodiny. Červené vlajky se do toho nepočítají. Závod +červené vlajky nemůže mít více než 4 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že bych byl ubrečený...Jen mě to štve, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ubrečený, jen prostě tady píšete víc než fans jiných klubů.

Reagovat
HorajzmAmmann

špatné to bude, až si z nás přestanou dělat prdel. Bude to znamenat, že Baník už není pojem a nikoho nezajímá... teď buď naopak rád a v tichosti se tomu směj.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, máš pravdu

Reagovat
lichna.

Reagovat
braveheart

Reagovat
adalbertus

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Zephyr

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Ty procenta jsou samozřejmě mimo, Slavie měla druhej nejpočetnější tábor i během největší krize. Jinak tu na Baník žádnej šílenej hejt nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhý nejpočetnější tábor, ale chodilo pár tisíc fanoušků...V klidu, víc neřeším.

Reagovat
HorajzmAmmann

i na Baník chodilo nedávno 2000-3000 ...

Reagovat
Kepy_FCB

v 90' i o dost méně

Reagovat
HorajzmAmmann

jo tak to už si nepamatuji, ale slyšel jsem, že když hrál Baník s Opavou tak na ochozech bylo 90% lidí fans Opavy Nebo zápas s Galatasaray, který je i na youtube tam těch lidí moc nebylo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec 6000 a Sparta 3500?

A nějaký důvody proč to tak bylo? Baník prostě nikoho nezajímal nebo nějaké neshody s vedením?

Reagovat
Kepy_FCB

Baník hrál od půky 70' téměř každej rok poháry a v 90' přišel výraznej pokles výkonnosti, boje o dolní polovinu tabulky málokoho bavily

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Propad v umístění a výkonnosti razovity region nebavil. Chlapi, co fárali nebo makali na huti nebo železárnách, chtěli po robotě vidět válec na Slezské, dát u toho svých 6+ piv.... Bylo to, jak říkal třeba Franta Valošek v dokumentu o Baníku. Jak hrál nahoře. lidi byli celkově líp naladěni, když dole, byli i v robotě a celkově víc nasraní. Baník je v tomto zkrátka svůj. Ono když vezmeš realitu, tak pokaždé narváno nebyl o ani na poháry v nejlepších letech. Zdaleka ne. Tak na západní Němce - Bayern, Fortuna Dusseldorf, ale jinak plně narváno nebývalo. Na nějaké severní Iry nebo Islanďany bylo klidně do 10 tisíc lidí. Návštěvy bývaly vyšší paradoxně před tou érou. Jak říkával V. Mokrohajský - když bylo třeba na Žilinu 15 tisíc, psalo se, že Žilina netáhne.....

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Tak to v ČR bývá.. i Baník o tom ví své

Reagovat
smazaný uživatel

Devadesátky byly strašné v tomhle ohledu, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

S tou Slavií je to přeháňka. Však Slavia měla třetí nejvyšší návštěvnost, i když hrála o padáka a museli jsme koukat na tragédy, kteří ani nerozpoznali pravou a levou kopačku.

Reagovat
db18

Pátý... to byl zrovna rok, kdy na Teplice chodilo abnormálně hodně lidí. (3x nad deset, proti Bohemce a Jihlavě kolem 8 tisíc...)

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
bobis21

Já fandil i ve druhé lize, takže nevím co se tím snažíš říct. Přežil jsem i když jsme měli po podzimu 4 body a teď mám panikářit protože máme po třech kolech o bod méně než před rokem?

Reagovat
Stannis Baratheon

Snažím se ti tím říct to, že bych moc v nějakou dlouhodobou koncepci u vás nepočítal.

Reagovat
bobis21

Koncepce je jasná a je vidět i mimo áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně - a proto Brabec navalil balík peněz do zázemí a infrastruktury, vybudoval na Vistě nový areál s vybavením v zázemí na top úrovni, chtěl (nebo možná už koupil, nevím ?) hřiště v Radvanicích od nějaké konkursní správkyně, aby dál posílil zázemí klubu ...... Mládežnická Akademie FCB za účasti dřívějších aktivních hráčů (Venca Daněk,Bolfik, Radek Slončík jako šéf akademie)...) nastavuje změněné podmínky, formují nový průběh skloubení výuky se sportem, systém stipendií a motivací, aby mládež měla pocit, že je dobře a vyplatí se makat na sobě ve sportu i ve škole ........Všechno jsou to krátkodobé počiny ? Spíš toho o klubu víš pramálo a děláš závěry, aniž by sis nechal zadní vrátka pro možnost, že se mýlíš. V tomhle je dnes Baník o hodně před Slavií i většinou ligy .....Pro Brabce je naopak toto priorita a nehroutí se, že áčko není už teď na pohárových pozicích.

Reagovat
bobis21

ty věci které teď klub dělá se nemůžou projevit za pár měsíců. Všichni snad vidí že to na co se klub zaměřuje je správě, i když třeba výsledky áčka nebudou hned na úrovni takového Liberce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, pokoru... S Tvrdíkem můžeme jen držet hubu a doufat že ho odvelí do Číny.

Reagovat
Stannis Baratheon

Snad Čína půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nebojím se, že bychom teď dlouho zůstali na pospas.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
fabec1222

Premiérka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Můžeš jít už s těmahle příspěvkama doprdele? Už jsi jak nemocný to sem neustále cpát

Reagovat
Kepy_FCB

Chceš do smrti chodit s náhubkem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď doma a nic nosit nemusíš

Reagovat
fabec1222

Přesně tak Absence reálného života je ta nejlepší obrana proti koroně Ne že bych se chtěl vytahovat, ale já už na tohle přišel dávno před koronou Pochopitelně bych mohl být oblíbený na diskotékách, tancovat na koncertech, být ve společnosti pěkných dívek, ale mě se nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nechce nosit roušku, takže jsem mu poradil, aby jí nosit nemusel

Reagovat
Kepy_FCB

nejde jen o to ale odmítám tu totalitu, chci plné stadiony i když na fotbal nejezdím, totéž koncerty, atd.,nelíbí se mi být omezován kvůli hrstce obézních co na sebe roky srali mnozí se i vysmívali sportujícím a nepřežírajícim se. Nebo možná nějakejm zájmům elit zamaskovat krizi a rovnou srovnat lidi do latě po vzoru Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tohle podle tebe totalita, tak jsi totalitu nikdy nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

A není ? Dnes soudruzi všech kategorií (nejen s rudou knížkou) nepotřebují lidi střílet na hranicích a zavírat do kriminálu. To je dnes pasé a bolševik to ví. Dnes tě zlikvidují prostřednictvím státu a mašinerie jinak, když chtějí. A to nejde zdaleka jen o slintáky na hubě, to vůbec..... Když to vezmeš celkově, svět se zbláznil. Dobrý bolševik = mrtvý bolševik. Nic jiného.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
PP

to je jako ten vtip - Já si zašukám kdy chci! Třeba loni se mi nechtělo vůbec..

Reagovat
meno

Reagovat
Losinho

Reagovat
hefy

Koukam, že Zahumenskýmu dočista hráblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom byli civilizovaná země, tak Babiš, Vojtěch, Hamáček, Prymula, Rážová a spol. sedí ve vazbě a dostanou 20-30 let. Ukradli půl bilionu, zničili ekonomiku, miliony lidí poslali do existenčních problémů, depresí a vše k ničemu.

Ale ne, my jsme země, kde 1.500.000 idiotů a zrůd volí stbáka.

Reagovat
ACSeRw!n

fakt humus, kolik lidi se na tom prizivuje

Reagovat
r.mrazik

jdi s tim do pici

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=kaM7WYjGrJ4 Ten úvod. Rada opět v ráži.

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko válec.

Reagovat
meno

Stáhnul bych Berana a poslal jim Nica, ať se dostane do pohody

Reagovat
meno

Jo aha, to nebylo o Liberci

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
braveheart

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Taky Sokolov má tým na úrovni kraje...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Podle výkonu a celkově výsledků to vypadá na padáka.

Reagovat
Kepy_FCB

co je zas za ptákovinu ta Povltavská FA

Reagovat
ACSeRw!n

Mincev skorpion do tycky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou, nebo míčem?

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezóně to máte ložené na postup, ne? Kdo by vás mohl ohrožovat? Z té druhé skupiny je kdo nejsilnější (má být správně play-off mezi vítězem skupiny A a B o to jedno místo do FNL, jestli se nepletu). Třeba Slavia bere béčko evidentně víceméně asi něco jako U-19 +, když má v nominaci do zápasu stabilně aspoň 10 dorostenců, jasně k tomu Švece, ale to je nevytrhne. Frydrycha a ty další nevyužité tam skoro vůbec nedává...Plzeň tak silnou mládež nemá a dnes dostali 4 góly i s obranou pod vedením Kaši. Vy máte už v základní ose zkušené hráče na ČFL jako Piška, Turynu, Dudla, samozřejmě Váchu + když se k tomu přidají posily z áčka, tak je to na papíře silný tým, kvalitativně na úrovni špičky druhé ligy minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že neznám moc ambice ani kvality ostatních týmů, každopádně postup je jasná priorita a podle toho vypadají i naše sestavy. Jak jsi psal, v době juniorské ligy by určitě Piško, Dudl či Turyna byli někde na hostování + hodně dobře vypadají např Gabriel, Pátrak a často i Chervak. Pak je tam Vácha a posily z áčka. Cokoliv jiného než postup bude velké zklamání. Doufám že to klapne, protože by bylo samozřejmě daleko lepší připravovat si naše hráče ve 2 lize v béčku než je posílat po republice. Proto se divím, že Slavia takové ambice nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je 1. v tabulce poprvé od 4. kola 2016/17.

Reagovat
smazaný uživatel

A v prvním poločase to vypadalo, že si to chceme ještě chvíli vychutnávat

Reagovat
dondinho

No...mně to vychází od 7.kola...ale to je celkem jedno...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, bude zajímavý, za kolik Sparta nakonec Hložka střelí, až k tomu dojde.

Reagovat
ACSMan

Nepůjde, zůstane a do 35 bude táhnout spartu ligama mistrů apod.

Reagovat
Mönchengladbach

Tipuji něco kolem 18 mega éček.

Reagovat
Pablos

víc než za kolik, mě bude zajímat hlavně kam. Snad někam kde bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tak bude zářit i nadále, ukáže to v Evropě a něco ukáže i na Euru, tak miliarda není nereálná...Úžasné, jak se ten chlapec měsíc za měsícem zlepšuje, jednou mu snad budu fandit nejen v repre, ale i třeba v Bayernu

Reagovat
r.mrazik

miliardu za nej nikdo neda...

Reagovat
Kiwi-21

Tady bych opravdu čekal co může udělat Covid ze světovým trhem, myslím si že u opravdu známých hráčů se to moc nezmění myslím protože mají i obrovský marketingový potenciál ale u hráčů jako Hložek či Chorvatských mladíků či jiných wonderkidů mimo Top 5 a LM ty ceny tak obrovské nebudou si myslím, tam by se možná i vyplatilo risknout prodat do solidního týmu za něco méně a nějaká slušná % kdy pokud se chytí tak se jim to vrátí a nebo vydělají méně

Ale právě u hráčů jako Hložek si myslím že ten světový trh půjde poznat více než normálně

Reagovat
papanegra

Řekl bych, že má teď minimálně hodnotu jako Shick a t ještě může stoupnout, podle toho jak se ukáže v EL

Reagovat
doshcz

rozhodě záleží na EL a na Euru jestli tam dostane šanci

Reagovat
KingMaster13

Dejte nám ho na hostování a my mu můžeme zvýšit cenu v LM ještě Výhodné pro všechny

Reagovat
papanegra

ty lidi občas opravdu blázní

Reagovat
KingMaster13

Nedělej že se ti to nelíbí

Reagovat
RadekVonCZE

20-30 mega eur

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 do Slavie.

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne tady je opet videt, ze nasi talenti musi hrat dospely fotbal u nas v lize, vyhrat se a pak jit ven.. ne jit v 16 letech do Juventusu apod. pak se zase vratit do prumerneho tymu a zacinat znova

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Přesně

Reagovat
Mönchengladbach

Měl už by Hložek na BVB?

Reagovat
doshcz

na základ určitě ne

Reagovat
Liquid

rozhodně ne, v repre při první mezinárodní konfrontaci šance spaloval, udělat to v bundeslize tak ho třeba Magath sestřelí šmahem do béčka a šanci mu už nedá

Reagovat
Beči

Zákrok gólmana a nastřelená tyč nejsou spálené šance.

Reagovat
kilobyte

Možná si ho spletl s Teclem.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to jako je?

Reagovat
Beči

Třeba smůla?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je to sebevětší smůla, tak jsou to spálené šance.

Reagovat
Beči

Když netrefíš branku, nebo když trefíš z jasné šance gólmana - to je pro mě spálená šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Což se obojí stalo. Z jedny trefil gólmana a z druhý tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měla byt reakce na toho nad tebou ..

Reagovat
Beči

Ne, gólman zakročil a tyčka je prostě smůla, nelze mířit milimetrově přesně.

Reagovat
Spalovač šancí

tyčka je střela mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Golman zakrocil, protoze to letelo do nej. A tycka je strela mimo. Nechapu co to zkousis. Ja Hlozka nijak nekritizuju, prvni zapas a je mladej, ale proste zahodil dve velky sance.

Reagovat
db18

Zrovna v 1v1 proti gólmanovi má Drchal dlouhodobě problémy ale...

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ACSeRw!n

::conf used::

Reagovat
smazaný uživatel

Při první mezinárodní konfrontaci, takže byl nervózní a dost pod tlakem, nehrál vůbec špatně.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já zas tebe potkat osobně tak sestřelim tebe tak, že bys už neměl na nic šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To všichni.

Reagovat
PP

ty, který pičuješ na Dortumund kudy chodíš? Co ty o tom víš proboha..

Reagovat
Kepy_FCB

lepší ať začne v menším klubu třeba Mainz,Augs. či Union

Reagovat
kilobyte

Ty ho ale nezaplatí.

Reagovat
Mönchengladbach

Právě.

Reagovat
RadekVonCZE

Jak zmínil kylobyte

Reagovat
smazaný uživatel

poslední jeho sezona v čr

Reagovat
AjaxFans

Chtěl bych jej v Ajaxu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Witcher

Dal toho gola Krejčí I nebo Krejčí II ?

Reagovat
Neon

A kterej je kterej? Dával ten mladší a ten starší zase nahrával pravačkou na Kozákův gól.

Reagovat
meno

2

Reagovat
ratusek

Tonda dal gol Brnu? Tak to ta obrana musí být zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek Dnes ukázal extratřídu, oba góly pocemkamdeš a prásk. Parádní.

Reagovat
cubinho

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z těch mladých má skutečně na repre áčko? Mladý hráč se počítá do 22 let. Pak už je to vyhořelý talent. Samozřejmě že Šilhavý má krámy a strach.

Reagovat
ratusek

Ondrášek fakt do Plzně? Tak to Žán jde pryč?

Reagovat
dinss

Pochybuju...

Reagovat
PP

to spíš ten výmaz Chorý ne?

Reagovat
montaigne33

Jasný offside... Orel- Berbrovci, co dodat...

Reagovat
montaigne33

A potom v Evropě rozhodčí nepomohou- a je zle... Je mi líto Bolky...

Reagovat
dinss

Tak proti tragický Bolce doma hlavně druhou půlku velká bída. Jsme zvědavej na ten druhý gol. Každopádně Havle táhni do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

je suis Bolka

Reagovat
dinss
Reagovat
frankiefcb

Taky jsem si rikal, ze je tam videt neco bileho a asi fakt tam je to noha. V tom pripade vyborne oko rozhodcich.

Reagovat
dinss

Reagovat
PavlíčeQ

Je to hodně těsný, ale i tak bych řekl, že Hejda o kousíček v ofsajdu.

Reagovat
dinss

Tak jedině hrudí protože nohou určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruď se taky počítá.

Reagovat
r.mrazik

a hejda ma dal hrub a rameno...takze offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je Hejdova kopačka blíž bráně. Ta oranžová je zkrátka blíž, plus celý tělo k tomu.

Reagovat
Petr325

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A Hejda za Křapkou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

*hruď a rameno

Reagovat
papanegra

VAR měl sloužit, aby se nejasné okamžiky dali přehodnotit a vyhodnotit správně, ale koukám, že se dá použít i obráceně, zpochybnit jasný offside a vymyslet gol pr Plzeň

A to beru v potaz že tam má bránící někde za ním nohu, dokonce vidím kde tam končí, ale nezlobte se na mě, Hejda má určitě špičku dále k brance a i rameno, ruku..

Reagovat
vinetou

Rukou ale nemůžeš skórovat, takže jí mohl mít klidně na Mikulcově rameni a offside by to stejně nebyl.

Reagovat
Miguel19

Ondrášek

Takže Chorý konečně do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to nebyl, hráč Boleslavi měl nohu na úrovni Hejdy

Reagovat
dinss

No, tak pojďme brečet teď viz Křapkovo noha - https://mobile.twitter.com/jsemkulhy/status/1305215954914349058/photo/1

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
lampas

Takhle se Vám to líbí, ubožáci? Nejnechutnější klub Evropy, to je prostě esence neskutečnýho slizu. Bych se nedivil, kdyby to pak v kabině slavili jak diví, jací to jsou pašáci

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že to ofsajd nebyl

Reagovat
dinss

On měl vždycky komplex z jiných týmů než je Liberec nebo Sparta.

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

pořád jenom hate

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal sice brečel před sezónou, že u nás teď nedostal šanci, ale když ho vidím v té Bolce, tak by se měl chytit za rypák a začít něco dělat.

Reagovat
dinss

Pamatuju si ho jako lepšího útočníka. Naštěstí v Bolce na výběr moc nemají a i pro vás do budoucna by to měl být dobrý útočník.

Reagovat
db18

Tak on vyloženě špatný není, jen má debilní koncovku...

Reagovat
Pride

Je to průměrný ligový útočník. Nebojím se, že by se v budoucnu někde nechytil, ale z těch vašich je jednoznačně nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jinak áčko válec, béčko válec. Jen tak dál.

Reagovat
dinss

Ten Sokolov hrozně tragickej

Reagovat
berliner

Ja Ondraskovi nepreju aby se v Plzni prosadil uz proto ze jde do Plzne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Havel za první gól To by Řezník vypustil a seřval spoluhráče, že to bylo na hovno...

Reagovat
dinss

Supr ale za dalších pět může on. Nemyslím si, že by Řezník něco takovýho vypustil. Podobných náběhů má spousty a dokáže i bránit či zahrát offside systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Havel super produktivita, na hovno obrana. Řezník je opak. Proč proboha nikoho nenapadne z Havla udělat pravého záložníka? Je to stejné jako s Rajtym.

Reagovat
db18

Rakty byl v zaloze polovicni smerem dopredu... Ale u Havla to taky nechapu...

Reagovat
Blasphemer

Pod Vrbou hrál asi víc v záloze než na obraně, když už ho teda postavil. Třeba proti Realu tam předvedl životní výkon.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Ještě Sporting.

Reagovat
dinss

Já si nemyslím, že by v záloze hrál něco víc...

Reagovat
db18

Reznik to vypousti furt...

Reagovat
Pride

Tyvole, Mašek mluví o tom, jak jsou bez bodu a strašně je to mrzí a při tom se usmívá jak retard. Pak se může Weber divit, že hrajou hovno, když to ti hráči mají na párku.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
pingla

jo, to bylo dobrý

Reagovat
ratusek

Weberovi to přeju

Reagovat
ttopi

Koukám že jsi odborník na psychologii

Reagovat
vinetou

Tady jsou všichni odborníci na všechno, stačí se podívat do zdejších diskuzí.

Reagovat
Pride

Musím být odborník, abych poznal, že ten jeho Haškovský výtlem nebyl adekvátní situaci, ve které jsou?

Reagovat
ttopi

Odborník být nemusíš, ale pak by ses měl vyvarovat tvrzení, že když někdo po zápase, kdy z něj všechno spadne, má úsměv na tváři, znamená to že to má na párku. To je celkem nesmyslný.

Reagovat
Spalovač šancí

Mašek se usmívá jako Hašek

Reagovat
meno

Šašek...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Losinho

V Plzni jasnej ofsajd ne?

Reagovat
braveheart

Prý ne. Bránící měl tkaničku blíž brance.

Reagovat
dejvikker

Opravite někdy toho strelce Pardubic v zápase se Slavií nebo na to serete?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele