FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola

26.07.2019, 20:45, aktualizováno 29.07.2019, 20:06
Komentáře a souhrny
Sparta ztratila další dva body, tentokrát v Českých Budějovicích. Vedle Plzně zůstává po třech kolech stoprocentní i Slavia, která nejtěsnějším výsledkem porazila Olomouc. Mladá Boleslav otočila zápas s Opavou, zatímco Jablonec rozstřílel Slovácko. Zlín doma porazil Liberec a konečně bodoval. Ze tří bodů se raduje i Příbram...

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 2:2

29.07.2019 18:00

Góly: 4. Ivan Schranz, 45+8. Jiří Kladrubský (pen.) - 49. Guélor Kanga, 82. Benjamin Tetteh

Velmi dobře zvládli fotbalisté Českých Budějovic první poločas proti favoritovi z Letné, vždyť zásluhou Schranze a Kladrubského vedli 2:0. Po pauze ale hosté zabrali a úřadoval především Kanga, který svým gólem a asistencí na ten Tettehův pomohl k cennému bodu.

V úvodu utkání o sobě dal výrazně vědět Ivan Schranz. Nejprve po Costově šílené hrubce zlikvidoval jeho šanci skvělým zákrokem Nita, poté už se dočkal. Po Čolićově centru zakončoval hlavou Provod, jehož hlavičku do branky usměrnil právě Schranz.

Blízko navýšení skóre byl Čavoš, jehož dělovka mířila těsně nad. Ozvali se i sparťané, Kozák ale zblízka ve stoprocentní šanci selhal. A exliberecký forvard nezvládl ani další tutovku, když mu míč po Haškově přihrávce odskočil.

Hodně hektické byly závěrečné minuty první půle. Po Hložkově střele se hosté radovali z gólu, sudí jej ale šel zkoumat k videu. Balón sice nejspíše brankovou čáru přešel, avšak rozhodčí naznal, že došlo k nedovolenému zákroku Krejčího na brankáře Staňka. Na druhé straně odpískal za Hanouskův zákrok penaltu, k níž se postavil Jiří Kladrubský a s přehledem proměnil.

Po návratu z kabin muži v rudém snížili, když k dalekonosné ráně napřáhl Guélor Kanga a za pomoci teči překonal gólmana. Brzy se rozdíl mohl navrátit zpět na dvě branky, jenže z brejku dva na jednoho vytěžili Jihočeši jen Mršićovu ránu do břevna, Schranzovu šanci zase skvěle lapil Nita.

Sparťané se vyrovnání dočkali až deset minut před koncem poté, co Kangův přímý kop našel hlavu Benjamina Tetteha a ten první brankou od dubna zařídil Jílkově družině bod. Oba celky tak nyní mají čtyři body spolu s Příbramí, nacházejí se mezi šestým a osmým místem.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:0

28.07.2019 19:00

Góly: 6. Vladimír Coufal

Infarktový zápas prožili hráči i fanoušci Slavie v rámci třetího ligového kola proti Olomouci. Sešívaní sice od brzkých minut díky Coufalovi vedli, znovu se jim ale skórovat nepovedlo a tři body uhájili jen díky zahozené Houskově penaltě v nastavení.

Již v šesté minutě se domácí radovali. Před vyprázdněnou severní tribunou odcentroval Van Buren na zadní tyč, kde číhal Vladimír Coufal a akrobatickým zakončením se postaral o nádherný gól. Brzy mohl zvýšit vedení Hušbauer, jenže jeho skákavá střela letěla jen vedle tyče.

Navýšit vedení Slavie mohl i Van Buren poté, co si s tentokráte centrujícím Coufalem vyměnil role. Brankář Reichl se musel činit proti Zmrhalově střele z úhlu, velké potíže s ní ale neměl. Osmělila se i Sigma. Kolář na centr nedosáhl, naštěstí pro něj i jeho spoluhráče trefil hlavičkující Plšek břevno. Ještě před pauzou vyslal nadějnou pumelici Falta, ani on ale nebyl úspěšný.

Druhá půle se nesla v poměrně vyrovnaném duchu. Nejprve zahrozil Hušbauer, jehož ránu zblokoval Jemelka, čerstvě střídající Yunis na druhé straně hlavičkoval mimo. Náhradník zahrozil i v dresu Slavie, po Stanciuově vyvezení a přihrávce centroval na malé vápno Zmrhal, Ševčík ale na balón nedosáhl.

V nastaveném čase sešívaným pořádně zatrnulo. Při závaru ve vápně zablokoval Bořil Yunisovu nohu, hra sice pokračovala dál, ale poté, co v šanci selhal Stanciu, se sudí k situaci vrátil. Po zhlédnutí videa uznal, že se jednalo o faul a odpískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Houska, avšak napálil pouze tyč a tři body tak zůstávají v Edenu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 6:0

28.07.2019 16:30

Góly: 5. Martin Doležal, 69. Jan Krob, 70. Jan Sýkora, 87. Miloš Kratochvíl, 88. Jan Chramosta, 90. Jan Sýkora

Jablonečtí hráči napravili dvě porážky z uplynulého týdne. V domácím duelu proti Slovácku se sice poměrně dlouho trápili a v poločase vedli Doležalovou zásluhou o gól, po pauze se ale prosadili Krob, Kratochvíl, Chramosta a dvakrát Sýkora, díky čemuž Severočeši slavili vítězství 6:0.

Hned z první větší příležitosti padla branka. Po sérii několika rohů si Martin Doležal naběhl na Holíkův centr a hlavou jej trknul do sítě. Navýšit mohl o pět minut později, tentokráte ale pálil jej vedle. Osmělili se i hosté. Po standardní situaci se dostal k pokus Hofmann, jenže mířil mimo. Jen o trochu lépe si vedl Petržela, který se nechal vychytat Hrubým.

Poté, co znovu neuspěl Doležal, se do tutovky dostal Šimko, jenž minul poloodkrytou bránu. Hrubý musel i nadále zůstat ve střehu, nejprve totiž Havlík z přímého kopu napálil břevno, poté musel jablonecký gólman skvělým zákrokem likvidovat Kalabiškovu hlavičku.

I přes mnoho šancí v první půli se gólostroj spustil až po pauze. Po třech čtvrtinách utkání nabil Matoušek Janu Krobovi, jenž nadvakrát dostal míč za Trmalova záda. A brzy bylo vedení zelenobílých už tříbrankové. Jan Sýkora pláchl hostující obraně a prvním gólem v dresu svého zaměstnavatele navýšil rozdíl ve skóre.

Už se blížil konec základní hrací doby, když Jablonec udeřil počtvrté. A popáté! Nejprve po Holíkově přihrávce skóroval ranou k tyči Miloš Kratochvíl, ani ne dvě minuty na to zase připravil Pilík trefu Janu Chramostovi. Poslední zářez Radových svěřenců přišel v nastavení, kdy Trmala podruhé obloučkem překonal Sýkora.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - SFC Opava 4:1

28.07.2019 16:30

Góly: 35. Muris Mešanović, 45+1. Pavel Bucha, 75. Lukáš Budínský, 82. Ladislav Takács - 4. René Dedič

Hráči Mladé Boleslavi nevstoupili do utkání třetího kola proti Opavě ideálně a kvůli Dedičově brance již velmi brzy prohrávali. Ještě do poločasu ale dokázali otočit Mešanović s Buchou, po pauze potvrdili vítězství domácích Budínský a Takács.

Středočeši se chtěli dobře naladit na čtvrteční odvetu předkola Evropské ligy, velmi brzy ale dostali studenou sprchu. Po autovém vhazování odcentroval Zapalač, na jehož centr si naskočil René Dedič a přesnou hlavičkou přinutil Šedu kapitulovat.

Záhy mohlo být srovnáno. To když se nedomluvil Fendrich se Žídkem, Fulnek ale jejich zaváhání nepotrestal. Svou chybu opavský brankář odčinil po necelé půlhodině, kdy vytáhl brilantní zákrok proti Takácsově hlavičce.

Po třetině zápasu se trenér Weber uchýlil k radikálnímu kroku, v rámci dvojitého střídání poslal na hřiště Matějovského s Murisem Mešanovićem. A druhý jmenovaný se mu za důvěru odvděčil již po dvou minutách, když využil Komličenkovi pobídky a pohlednou střelou překonal gólmana.

Ukázal se i Matějovský, po jeho pasu selhal ve velké šanci Pavel Bucha. I ten se ale ještě před koncem první půle branky dočkal. Po zdařené kombinaci jej šikovně našel Ladra a mladý záložník se z bezprostřední blízkosti prosadil.

Mladoboleslavští si po návratu z kabin chtěli své vedení pojistit, jenže v tutové příležitosti selhali Komličenko i Matějovský. Na druhé straně se před Šedou zase zjevil Jurečka, nepochopitelně však přihrával a vše skončilo pouze rohovým kopem. Lépe řešil podobnou situaci Mešanović, avšak ani on nebyl úspěšný, jelikož Fendricha neobešel.

Domácí příznivci se mohli radovat až v pětasedmdesáté minutě. Exekuce volného přímého kopu se ujal Lukáš Budínský, jeho ránu ještě srazil jeden z bránících hráčů, což gólmana zmátlo a na Budínského střelu byl krátký.

V další tutovce se objevil Dedič, tentokrát mu ale nebylo přáno, skluzem ho zastavil Pudil. A tak přišla definitivní stvrzenka domácích. Matějovského centr si našel Ladislav Takács a hlavičkou rozvlnil počtvrté v utkání síť za Fendrichovými zády.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 3:2

27.07.2019 19:30

Góly: 8. Michael Krmenčík, 63. Michael Krmenčík, 69. Jakub Brabec - 51. Milan Rundić (pen.), 84. Michal Petráň

Plzeň zvítězila i ve třetím ligovém klání a pokračuje bez ztráty kytičky. Po Olomouci porazila doma i Karvinou, tentokrát 3:2. Hosté se naopak propadli na poslední místo a zůstávají bez bodu.

V sestavě Viktorie se objevili dva hráči, kteří Plzeň posílili v létě, a sice záložníci Janošek a Mihálik. Na straně Slezanů se do základní jedenáctky vrátil Hanousek a na krajích záložní řady dostali šanci Putyera s Galuškou.

Na první branku se ve Štruncových sadech nečekalo dlouho. V osmé minutě nacentroval Kayamba na Krmenčíka, jehož neuhlídal Ndefe, a plzeňský kanonýr se tak poprvé v sezóně prosadil. Západočeši nadále kontrolovali hru, přesto málem v patnácté minutě inkasovali. Hrošovský na mokrém terénu ztratil míč a následně zahrozil hostující Janečka, ten ale v dobré pozici minul bránu.

Další výborný výkon předváděl domácí Kopic. Ten ve 26. minutě vyzval Krmenčíka ke skórování, brankář Karviné Pastornický si ale tentokrát poradil. O čtyři minuty později vybojoval Hrošovský balón ve středu hřiště, jenže po následném protiútoku neproměnil pobídku od Mihálika. Slezané hrozili hlavně z rychlých protiútoků a jeden takový překazil Galuškovi na poslední chvíli Limberský. Těsně před přestávkou si na míč konečně sáhl také gólman Plzně Hruška, který lapil pokus Smrže.

Po změně stran se Viktoria ihned hnala dopředu a málem se radovala podruhé, když Kayambovu přihrávku do pokutového území srazil jen těsně vedle bránící Kouřil. Jen chvíli poté ale přišel pro domácí fanoušky šok, když Limberský podrazil ve vlastním vápně Janečku a Karviná kopala penaltu. K ní se postavil kapitán Rundić, bezpečně proměnil a srovnal skóre na 1:1.

Pro domácí byla obdržená branka studenou sprchou, ze které se museli oklepat. V 57. minutě zakombinoval Řezník s Kayambou na pravé straně a druhý jmenovaný trefil tyč, následně se Mihálik v dobré šanci netrefil vůbec ideálně. Za šest minut už si ale Západočeši vzali vedení zpět. Pernica si všiml rozběhnutého Řezníka, jenž předložil míč Krmenčíkovi, který se v utkání prosadil podruhé.

Obrozený Krmenčík měl nadále hlad a v 69. minutě si sám vypracoval další příležitost, ve které tentokrát neskóroval. Na následný rohový kop si však naskočil Brabec, který se prosadil přesnou hlavičkou - 3:1. Po čtvrté brance toužil Hrošovský, jehož utěšenou ránu v 77. minutě vytáhl Pastornický. Když už se zdálo, že se duel dohraje v poklidu, prosadil se zničehonic karvinský Petráň, který přízemní střelou překonal Hrušku a zadělal na drama. Vyrovnání se ale Slezané nedočkali.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 3:2

27.07.2019 17:00

Góly: 12. Marek Kodr, 47. Michal Škoda, 81. Radek Voltr - 54. Ibrahim Keïta, 70. Ibrahim Keïta

Čtyři ligové zápasy čekala Příbram na to, aby mohla oslavit vítězství, a ve třetím kole nového ročníku se ji to konečně povedlo. Na domácí půdě udolala loňského konkurenta v boji o záchranu, proti trefám Kodra, Škody a Voltra byly totiž dva zásahy Keïty málo.

Do první příležitosti se dostali Středočeši, když po rohovém kopu udělali před soupeřovou bránou pořádný závar. O necelé dvě minuty později už se z gólu mohli skutečně radovat, na Rezkův centr ze standardky si totiž dobře naběhl Marek Kodr a ještě lépe jej umístil mezi tři tyče.

Tatáž kombinace se opakovala zanedlouho, jenže tentokrát Valeš bez problémů sebral míč. Činit se musel i na opačné straně Boháč, toho zaměstnal prudkým pokusem Vodháněl. Poté se těžiště hry opět přesunulo před brankáře Klokanů, jenže ho nedokázal překonat ani Alvir. Lépe si nevedl po půlhodině hry rovněž Tregler.

Příbramští tak lehkovážně bránícího soupeře vytrestali až krátce po návratu z kabin. Alvirův pokus z vápna zasáhl do ruky obránce, avšak ještě než stačil sudí písknout penaltu, dostal míč do sítě Michal Škoda a druhým gólem v sezóně navýšil vedení svého celku.

Když pohrdl nabídkou na další trefu Alvir, dali o sobě vědět i hosté. Vodhánělovu střelu sice ještě Boháč vyrazil, na dorážku Ibrahima Keïty už byl ale krátký a francouzský střelec si tak proti svému bývalému zaměstnavateli připsal premiérovou trefu za toho nového.

A nezůstalo u jedné! Dvacet minut před koncem si aktivní útočník naběhl na Záviškův pas a přízemní střelou podruhé přinutil gólmana kapitulovat. Radost však Pražanům nevydržela dlouho, opět totiž neuhlídali soupeřův centr. Na ten Rezkův si naběhl tentokráte Radek Voltr a hlavou rozhodl o vítězství Nádvorníkovy družiny.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slovan Liberec 2:1

27.07.2019 17:00

Góly: 24. Tomáš Poznar, 66. Dominik Mašek - 60. Roman Potočný

Zlín v sezóně poprvé zvítězil a připsal si premiérové tři body. V domácím prostředí udolal Liberec po výsledku 2:1 a dotáhl se bodově právě na severočeského soupeře.

V základní sestavě Ševců se poprvé objevily letní posily, obránce Azackij a záložník Mašek. Střed pole vyztužil také Hnaníček. Na straně hostů si nasazení od úvodu vysloužil útočník Musa a Peška na pravém kraji zálohy nahradil Koscelník.

Opatrný start utkání narušil až ve třinácté minutě Mikula, jenž povedenou střelou z dálky protáhl zlínského brankáře Dostála. Další zajímavou ránu Slovanu vyprodukoval Mara, trefil však jen prostor, kde stál Dostál. Moravané se taktéž tlačili dopředu, k nebezpečnému pokusu se ale dlouho nemohli dostat.

Až ve 25. minutě skončil tečovaný centr Čanturišviliho na hlavě Poznara, který se zblízka trefil přesně - 1:0. Vytáhlý útočník domácích mohl další branky přidat ve 34. a 35. minutě, avšak gólmana hostů Nguyena ani v jednom případě nepřekonal. Vyrovnat chtěl ještě na konci prvního poločasu Mara, jenže svůj obstřel nasměroval vedle.

Ani po přestávce nepřálo Marovi střelecké štěstí, v 51. minutě zase pálil mimo tři tyče. O devět minut později již ale bylo srovnáno. Střídajícímu Malinskému vyšel centr na Potočného, tomu první hlavičku ještě Dostál vyrazil, ovšem z dorážky se již hostující hráč prosadil. Zlín si ale brzy vzal vedení zpět. Mašek se v 66. minutě uvolnil v pokutovém území a provedeným obloučkem přes Nguyena vsítil druhou branku svého týmu.

Náskok Ševců mohl zanedlouho zvýšit Čanturišvili, jenž vyslal vydařenou střelu, která orazítkovala obě tyče. Z následné dorážky trestuhodně minul Poznar. Slovan v závěru ještě usiloval o dělbu bodů, v nastavení si Malinský dokonce chtěl vymodlit penaltu, ale u rozhodčího neuspěl. Z výhry se tak radovali domácí.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 0:1

26.07.2019 18:30

Góly: 3. Patrik Žitný

Baník prohrál i druhé domácí utkání v sezóně. Po Liberci podlehl také Teplicím, které se naopak poprvé radovaly z tříbodového zisku. Jedinou branku vstřelil hned v úvodu Žitný, hosty pak držel především brankář Grigar.

Domácí řešili problém na pravém kraji obrany, kde nemohli nastoupit Fillo ani Pazdera, šanci tak nakonec dostal Celba. V útoku se objevila nová dvojka Diop - Baroš. Na straně Sklářů se na levého beka přesunul Petr Mareš, záložní řadu posílili Ljevaković s Moulisem a v útoku se místo Jakuba Mareše, který v minulém kole viděl červenou kartu, představil Vyhnal.

Hosté vstoupili do zápasu výborně. Hned v první minutě zahrozil Kučera ještě nepřesně, již za další dvě minuty se ale jeho spoluhráč Žitný radoval z gólu. Mladý záložník se k míči dostal po přiklepnutí od Moulise a zblízka prostřelil gólmana Ostravy Budinského. Ještě lépe mohlo být Teplicím v osmé minutě, avšak Vyhnal hlavičkoval mimo tři tyče.

První náznak odporu předvedl Baník ve dvanácté minutě, kdy málem zafungovala spolupráce noviců v základní jedenácté Diopa s Barošem, jenže druhý jmenovaný na pas od svého parťáka těsně nedosáhl. O dvě minuty později se na pravé straně prosmýkl Reiter, akci však zakončil střelou do boční sítě, brankář Severočechů Grigar byl tedy nadále bez práce.

Strážce teplické svatyně se zapotil až po půlhodině hry, kdy po centru Reitera zlikvidoval nebezpečný pokus hlavou od Baroše. Domácí v průběhu první půle přidali a bylo to na počtu šancí znát. Jednu takovou měl těsně před přestávkou Diop, po Barošově přihrávce však vypálil vedle.

Po změně stran pokračoval Baník v dobývání obrany Sklářů. V 53. minutě ukázal Jánoš, jak dokáže pálit z velké vzdálenosti a donutil Grigara k důležitému zákroku. V 65. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Franěk nařídil penaltu pro Ostravu. Velkou šanci Slezanů ale zmařil Grigar, který Barošovi chytil pokutový kop.

Čtvrthodinu před koncem opět střílel Jánoš, tentokrát ale netrefil bránu. Snahu Baníku vyrovnat podpořil střídající Kuzmanović. Ten se v 77. minutě otočil kolem obránce, jenže opět jej vychytal skvělý Grigar. Zejména díky zkušenému brankáři uhájily Teplice hubené, ale cenné vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33007:19
2.Viktoria Plzeň33008:49
3.FK Jablonec32018:26
4.FK Mladá Boleslav32015:46
5.SFC Opava32013:46
6.Dynamo České Budějovice31114:34
7.1. FK Příbram31114:44
 Sparta Praha31114:44
9.FK Teplice31113:64
10.Bohemians Praha 190531025:53
11.Slovan Liberec31024:53
12.Baník Ostrava31023:43
13.Fastav Zlín31022:33
14.Sigma Olomouc31022:43
15.1. FC Slovácko31022:83
16.MFK Karviná30033:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (945)

Přidat komentář
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Han střelil první
Reagovat
db18
Reagovat
HorajzmAmmann

do hodiny čekám článek, že Pánik už není našim trenérem...

Na druhou stranu je potřeba říct, že to byl po delší době celkem slušný výkon a občas se na to i dalo koukat. Rozhodně lepší zápas než s Karvinou a Libercem.

Ale to je jedno.. 2x prohrát doma je ostuda!

A Diop dneska nejlepší útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Diop nebyl vidět krom toho, že nějaká černá skvrna se vždy mihla na obrazovce...

A propo Azevedo... Deset minut a konec

Reagovat
lichna.

Ty vole... Ty si na papírek napíšeš jména oblibencu a těch co nemáš rád a pak už jen strilis ty samé věty k nim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, má pravdu, předsedo l!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zark

Ale nediv se. Jednoduchý clovek. Jednoduche mysleni.

Reagovat
Losinho

Reagovat
lichna.

Právě že to jednoduchý člověk není... Proto mě pak tohle mrzí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diop měl světlé momenty, ale zase taková paráda to nebyla. Azavedo super nástup, hezky to rozhýbal, ale tou penaltoubsebtonzlomiloba i on se vytratil.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho nevyhodi....

Reagovat
Liquid

cikánské derby rozhodli cikáni, domácí neproměnil penaltu, hostující rozhodl ve 3.minutě, ještě tak 2 domácí porážky Baníku a ti "věrní" fanoušci co zpívají neopustíme tě zase přestanou chodit či vyhlásí bojkot

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv až vám odejdou čínské nudle! To bude sešup, you can hlavně gloryhunteři na tribunach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hokaido

Bary Ten tu pencli zajebal jak Chachaři prevko.

Reagovat
bobis21

Měla se opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
run

každopádně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. proč myslíš?

Reagovat
db18

Brankář musí mít jednu nohu na čáře minimálně do doby, než útočící hráč kopne do balonu, což Grigar nesplnil.

Reagovat
Kang & Kodos

To bude stejný jak s vbíháním do vápna. Všichni to budou mít v píči

Reagovat
bobis21

všichni to mají v piči, ale podle pravidel se opakovat měla (ve finále je mi to jedno, na hodnocení našeho výkonu by se nic nezměnilo)

Reagovat
Kixi Syhimour

Však máš tady tu fotku, která ti to moc nepotrvzuje

Reagovat
bobis21

Je to možné, v TV to vypadalo jinak. Ale stejně jak píši, mě je to vlastně jedno. Gól z penalty a šťastný bod by hodnocení zápasu z mé strany nijak nezměnil.

Reagovat
icka

Nemela, mel nohu na care.

Reagovat
3M

Reagovat
run

a včil mudruj

Reagovat
Zark

včil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění nic na tom, že Baroš to totálně zazdil. Už jak sem viděl ten rozběh sem si říkal, že to nedá... Ta penalta neměla razanci nic. Takhle zkušený borec a takhle to pokazit.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný, paráda. Panik, kterému už kde kdo chtěl stavět sochu zažil větší postupu než Kučera, kdy ne na výjezdu, ale v Ostrave celý stadion skanduje "Panik ven!"...

No, já to říkal.. Že jo...

Jsem nadšen, až sem byl z toho dojatý. Teď se zbavit hodného strýčka a jeho onanisty na postu asistenta a s novým trenérem na velké derby Slezska!

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže on nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom rozhovoru nevěřím tomu, že se ho zbavíme kurva.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor byl epesni...

Hráli sme super, že se prohrálo? To sem hráčům říkal, že i lepší prohraje...

Senilita, na kterou nadávali u Vlasty je u něj na větším levelu. Měl by dojít k lékaři a pustit to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já přestávám věřit, že se ho zbavíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Víkend bude náročný pro některé pracující v FCB

Reagovat
andrew96

Pěkné vyjadřování teda.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kepy_FCB

sochu za tu zázračnou záchranu po tom kryplovi, tu už mu nikdo neveme

Reagovat
smazaný uživatel

Veme, nový trenér, co zamete po něm ten bordel.

Reagovat
Euphael

Reagovat
lichna.

Lžeš. Kučera to zažil taky doma a řvalo se mnohem více.

A psát po ostudné prohře, že jsi nadšený. To je strašně smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně můžeš napsat, že lzu.

Já zažil až jeho detnieru, no.

Ale tak gratuluji!

Reagovat
smazaný uživatel

*dernieru

Reagovat
Euphael

Reagovat
lichna.

Škoda že už asi nedohledam tu diskusi jak ses kdysi hádal, že Holzer je velký talent a skvělý hráč, když já jsem upozorňoval na to, že měl tři dobre zápasy a jinak nic.

Tím si nechci nic dokazovat. Jen to, že každý má občas pravdu a pak se zase v něčem mýlí.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

fanoušek jak víno.. výjezdy nevýjezdy

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Když židovská uderka začne kadrovat, no to je taky krásný... Natož se jebe do věcí, o kterých neví...

Čím dál větší sranda s vámi. Spalovna je pro vás škoda, nechť je pravda

Reagovat
mistr129

To není židovstvím, jen nejsem ten správnej fanoušek. Ale v neděli budu teda fandit Sigmě, ať si to ve tvých očích trošku vylepším

Reagovat
Losinho

To víš že jo, pičko pak si pohoň triko, kolikrát za sebou jsi jel fandit proti Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Šalom!

Je hezké, jak se o mě staráš, jsi tím roztomilý l

Reagovat
smazaný uživatel

JT asi krome penez vozi z Ciny i tyhle komunisticke manyry v podobe kadrovani a podobne. Snad te za to v pondeli nebude cekat v praci vypoved ci jine perzekuce...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
dinss

A na noční ok?

Reagovat
smazaný uživatel

bez urazka, ale podle me narozdil od tebe vi, co je pro jeho tym dobre

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
icemike

Celý stadion neskandoval

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Jsem nevěděl, že jsi až takhle dementní.

Reagovat
VersaceChain

Páníku běž do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Pániku ven a toho nekopu Granečného si vem sebou do Slavoj Rychvald

Reagovat
Kepy_FCB

Granečnýmu předpovídám kariéru podobnou jak Kraut

Reagovat
Liquid

Brno se do té 1.ligy chce proremízovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Remízovali s prvním

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarnika nechce doufam nikdo z nas... Tak snad bude mit tentokrat Honzik pri psani meilu vetsi uspech a stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
ratusek

Pivarník je ve hře? To bysme klesli na uplné dno

Reagovat
iamek

Prý už bydlí v Ostravě, ale jen drb

Reagovat
ratusek

Tvl běžte do prdele s Pivarníkem. To at jde Jankul do prdele. Dopadnem jak Brno. A Brabec bude sledovat, jak jeho peníze letí do luftu

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci...

Reagovat
Le Gunner

Ten podle posledních spekulací bydlí tak na třech místech zároveň.

Reagovat
Mirek na tenisu

Prý ho někdo viděl kopat si s cikány v Přivoze v Prednádraží...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsem to rikal hned, Banik letos jasnej sestup, s trochou stesti teda uhrajou baraz.

Reagovat
Liquid

Reagovat
hodjohn

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud z následujících dvou utkání nehraje 6 bodů, tak se to bohužel klidně může stát.

Reagovat
frankiefcb

Jasný ne, ale o záchranu díky Panikovi urcite

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je tak, když doma vytečeš s Teplicema...

https://i.ibb.co/kywPYzH/teplaky.png

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice na pohárech

Reagovat
Liquid

stále je ale nakonec vidím celkem jasně ve skupině o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

Baryho hnali z Vitek vidlema?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy.

Reagovat
ratusek

v Opavě taky rupnem a pak snad Boba vyrazí. Po 4 kolech mít 3 body a to jsme hráli s průměrnejma mužstvama, t ochce kumšt. Otázka je, koho vykoupíme nebo kdo z volných trenérů by šel k nám. Z těch dinosaurů a nějakých možností bych bral Kozla, ale ten nebude chtít z Prahy k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník to jistí

Reagovat
twelwer

OT, Ako si sa dostal od zlinu ku Dolnemu Kubinu ?

Reagovat
Banikovec7

Ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Baník

Brno

Reagovat
Kixi Syhimour

HorajzmAmmann26.07.2019 18:06#

Jestli neporazíme Teplice s Moulisem, Vyhnalem, Shejbalem a Jeřábkem v základu tak ho narvu cukrousovi do prdele a dám to na internet ...

První vyhrání z kapsy vyhání

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

uz zase? tak at si uz konecne zamrdaj a je klid

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
monty25

Abych to zhodnotil, tak Teplice hrály výborně prvních 10-15 minut, z toho pramenil jak gól Žitného, tak šance Vyhnala (při obou akcích výborné centry Kuby Hory, přestože z toho nemá asistenci). Potom Teplice hodně zalezly a říkal jsem si, že to nejde vydržet. Ale nakonec se to povedlo ubojovat a ubránit, navíc Grigar to dneska zavřel. Baník byl v křeči, nedařilo se mu a vrcholem všeho byla lajdácky kopnutá penalta od Baroše. Bob Páník mi vždycky přišel jako rovnej chlap, ale s železnou pravidelností u něj dochází k "únavě materiálu". Bylo tomu tak ve Zlíně (tzv. Páníkovo jaro) a nevyhnul se tomu ani v Baníku. Prostě už tomu týmu nemá co dát a když v pozápasovém rozhovoru řekne po druhé domácí prohře ze dvou zápasů, že je spokojenej, tak to fanoušky Baníku logicky nakrkne...

Každopádně pro Teplice to jsou hlavně vzhledem k losu zlaté 3 body a určitě vzpruha před zápasem s neoblíbenou Boleslaví. Teď ještě aby Viktorka Žižkov v neděli porazila ten druhej Baník a bude to povedený víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

S prvním odstavcem musím naprosto souhlasit. U Baníku bych vyzvedl hru křídel. Jak Reiter s Celbou, tak na druhé straně Fleišman to docela hezky motali, ale ty centry jsou skandální. Mám pocit, že snad jediný nešel přes prvního hráče nebo naopak přes všechny.

Reagovat
hodjohn

Zapomněl si ještě brankáři do rukou a v okruhu dvou metrů žádný bílý dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ani jeden nebyl dobrý, a to je velký problém, když se evidentně snažili právě tenhle styl fotbalu praktikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajný zápas, nedat pátou penaltu ve třech sezónách za sebou, to jsem dlouho neviděl Ale Reiter konečně ukázal potenciál, ten se mi líbil...Jinak z domácích zápasů s Libercem a Teplicemi nezískát ani bod je samozřejmě průšvih, jestli se nechytneme v Opavě, tak už nám začne i ten střed tabulky utíkat. Páník je ale evidentně spokojený, cokoliv psát k tomu asi nemá smysl, teď je to na jiných lidech a Pivarník je samozřejmě blbost...

Reagovat
Bakary3

Uz jsem se lek, ze tu bude po pul roce neco jinyho nez Panik ven, hodny strycek, onanista, nebo v prevku o tom 500 prispevku.

Kolovratek a ctrl+c - ctrl-v pod kazdym clankem..

Reagovat
ratusek

zrovna u tebe jsem myslel, že máš rozum

Reagovat
smazaný uživatel

On?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Ja se jen porad divim, ze vas to bavi

Vzdyt ja ctu pod kazdym clankem spojenym s nasi ligou porad to samy, nechapu to

Reagovat
SuperBanikovec

Minulý rok to byl Stramaccioni, letos jsme to my no, vzhledem k té bídě, je to přece pochopitelné.

Reagovat
Bakary3

Mne to prijde uz moc..

Se Stramaccionim byla sranda

U vas je to furt to samy dokola a uz mi to prijde hrozne otravny, nic novyho to do diskuze neprinasi.

Ale jen tak jsem si pobrecel, no

Reagovat
ratusek

A vy ste předtím řešili Šilhavku a ted řešíte Lorda. Kdyby se vám nedařilo, tak tady řvete stejně jak my

Reagovat
Bakary3

Nemyslim, ze tak intenzivne, treba ja vydrzim par tydnu a pak citim, ze se opakuju, tak koncim, vase vytrvalost je uplne jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc to čteš? Nikdo tě nenutí.

Reagovat
Bakary3

Protoze hledam v diskuzi neco zajimavyho.

A pak jsem nasranej, ze jsem musel prolitnout zase 500 prispevku, kde jsem si precetl stejny vykriky jako uz pul roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cece, když vaše židovská uderka něco řeší na diskuzi, tak to taky nečtu, protože mě to nezajímá, natož abych dělal tyto scény.

Baník pičo!

Reagovat
raduinho

Utři si lysinu pičo!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

To je vidět

Reagovat
PBLead

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Však až na to 500+ má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co čekáš jiného? Je nás hodně a jsme z toho naštvaní...V tom prevku asi extrém, ale tak to je jen důsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne nejlepsi vykon z tech tri zapasu a bez golu.. ja myslim, ze to ani jiny trener nespasi, tam proste neni ta kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsou pod dekou, kvalita tam je...Neříkám, že nějak skvělá, ale na Teplice by to normálně stačilo...

Reagovat
ratusek

Top kvalita není, ale na střed tabulky to je. Ostatní mají ty kádry podobné nebo horší (nepočítám top6) a není možné předvádět už od zsčátku roku takovou sračku. Ikdyž uznnávám, že nám zoufale chybí tvůrce hry. Dneska se o.to snažil Jánoš, ale ten má jiné ukoly. O rozehrávce stoperů radši nepíšu, jinai.bych se zase nasral

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to top 6 souhlasím (marně přemýšlím, kdo by mohl být ten šestý).

Reagovat
smazaný uživatel

Já se celkem divím, už jsem to slyšel od více lidí a třeba i od těch nezaujatých, od některých třeba i to, že nemáme nadprůměrné hráče, což si myslím, že máme, minimálně Stronati a Jánoš patří na své pozici k top 10 v lize, naši brankáři možná oba tam patří taky. Reiter je lepší průměr a má potenciál být mezi top v lize, Hrubý a Holzer mají daleko navíc, Jirásek solidní, Fillo taky, Fleišman si potřebuje trochu odpočinout a ještě nám může být hodně k úžitku, Azevedo nebo Lalkovič taky nejsou špatní, Granečného bych neodsuzoval, Procházka si proti slabším ty své úkoly splní, útočníci nejsou špatní...Chybí špílmachr a konstruktivní stoper, minimálně, ale stále si myslím, že kádr máme celkově vyrovnanější co se týče řad než Olomouc nebo Liberec, kteří možná mají trochu lepší některé individuality (Beneš, Falta, Oscar, Mara, Kačaraba např.).

Boleslavi dělá hodně Komličenko, ale Wágner je stejná kvalita jako Smola a Mešanovič jako Kuzmanovič, Matějovský, Bucha a Budínský jsou bohužel výraznější co se týče kreativity oproti našim Jiráskovi s Hrubým (s tou bídnou formou), ale pak...Obrana Boleslavi mě nezaujala ani na jednom postu, včetně brankáře.

Co se týče Jablonce, tak spousta hostovaček což se mi nelíbí, ta pravda se časem ukáže, papírově mi přijdou všechny ty řady vyrovnané a dost dobré, lepší než u Baníku, ale je to tak trochu fake...Kdo jim z hráčů jako Matoušek, Jugas, Sýkora v týmu zůstane, že jo...Otázkou je taky, jestli Doležal a Považanec či Jovovič nebudou chtít změnit prostředí. Tak nějak nevím kolik peněz bude moci Pelta vynaložit na posily, takže do budoucna je tam velký otazník, ale v současnosti jsou kvalitnější než FCB...Celkově si myslím, že Baník má minimálně na 6. místo, ale s Páníkem budeme rádi i za to desáté...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude střední záložník a dobrý trenér, pak klidně i 4. nebo 5.místo. Ale z toho středu mi vstávají vlasy na hlavě (nemyslím Jánoše, to je nejlepší nákup od dob Otepky). Možná už jsi to tady někde psal, že nikdo z dvojice Jirásek a Hrubý nezahraje dva dobré zápasy za sebou. A když zahrají, jsou pořád jen lepší průměr. Hrubý od toho co mu u nás skončilo hostování šel strašně dolů.

Pak k tomu přidej trenérovu nakopávací taktiku...takové týmy na vrchu tabulky nekončí.

Reagovat
lichna.

Upřímně by mě strašně zajímalo, jak by vypadal Hrubý nebo kdokoliv z křídel, kdyby nás trénoval trenér, který to má vše postaveno na kombinaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by v reprezentaci jak pod Kučerou...Ne, samozřejmě trochu nadsázka, ale od příchodu Páníka je fakt průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, spíš mi šlo o kvalitu dalších hráčů, ne konstruktivních středních záložníků, a tam si myslím, že objektivně prostě špatné hráče nemáme a někde máme i nadprůměrné, že to skládáme pod Jankulovskim docela sympaticky, i co se týče perspektivy, nejstarší Smola ve 30 letech, žádné hostovačky, dlouhodobè smlouvy...Asi to vidím zaujatě.

Reagovat
PP

kdepak.. Prostě Páník může za to, že Bary nedá penaltu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo o neproměněné penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to nezaniklo... Celba slusny vykon Kraje obrany mame poresene.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Celba to odehrál na premiéru slušně. Bohužel hodnocení kazi podíl na gólu kdy se nechal lehce odstrčit při centru. Druhým dřevákem byl Fleišman který nechal centrujicimu Horovi k brance dálnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se pod béčkama tolik nelíbil, ale šanci rozhodně musí dostat. Párkrát hloupě ztratil a zkazil hodně lehkou přihrávku, ke konci po několika delších sprintech vypadal, že se pozvrací. Teď se svezl s celým týmem, kdy kromě Jánoše kazili všichni. Příště už to bude lepší, pokud dostane tolik času co Pazdera, horší určitě nebude

Reagovat
Losinho

Teplice se dobře odrazily, s touhle stoperskou dvojicí udržet nulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To ani oni sami nechápou, jak to mohli udržet

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka OT: Letos stále neporažení

Reagovat
smazaný uživatel

A stále bez vítězství

Reagovat
ZB 07

Ale ztráta jen 2 body na čelo

Reagovat
smazaný uživatel

To je ztráta dvou zápasů

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Stannis Baratheon

Není zač

Reagovat
Mirek na tenisu

Trénuje pořád Šustr? Jako hráč byl těžký psychopat něco jak Řepka.

Reagovat
ZB 07

Trénuje. Já mu furt věřím, snad je to dobrá volba. Každopádně poslední dva výkony byly šílený...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt střídá okolo 40.minuty, to nemuze 6 minut počkat? Nebo to teď bylo zranění?

Reagovat
Greny

Protože Přichystal nebyl aktivní a nehrál ve sprintu... ten brzo půjde takový přístup se v Česku nenosi

Reagovat
ratusek

předpokládám, že myslíš Šustra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Líšeň už jde do trháku.

Reagovat
ZB 07

snad se udrží

Reagovat
icemike

Nahrát umí zhruba 4 hráči a ti všichni odpadnou fyzicky někde kolem 40. minuty...co na té přípravě dělali,to teda nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky nadstavbě tolik času nebylo. Však říkali, že ta neoblíbená příprava naštěstí trvala jen týden.

Reagovat
Alan_Shearer

Prohrat doma s Teplicema

Reagovat
3M

Když rupli i s váma

Reagovat
Alan_Shearer

Uvidime ve vzajemnym zapase poradna valka kriplu

Reagovat
frankiefcb

Už ho odvolali?

Reagovat
Liquid

Už si někdy zažil, že by byl do dne vykopnut trenér, který prohlásí po zápase, že je se zápasem spokojený?

Reagovat
frankiefcb

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně já bych odvolal fanoušky Tak velký město s takovou diváckou podporou by mělo hrát o titul min. každý druhý rok. Můžete měnit trenéry furt, dlouhodobě to ale těžko půjde bez financí a podmínek pro tak "Velkej klub" jako jste vy..Bez peněz/dobrýho majitele nikdy nebudete Spartu, Slávii pravidelně porážet (po čemž evidentně prahnete a Opava s Brnem vám nestačí), natož chtít hrát pěknej fotbal dýl něž půl roku nebo jednu sezonu.. Je to krutý, ale Ostravu tolik fanoušků spíš brzdí... PS: bez Pelty by hrál Jablonec Divizi Vám by čtyři Peltové nestačili no

Každopádně Teplice by jste porážet měli stejně tak jako my Pjuniky Jerevany

Reagovat
frankiefcb

Dokážete mi to nekdo přeložit? Můj mozek to není schopný vstřebat.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě přestaň fandit Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cim min fanousku tim vetsi sance na uspech.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi co za klingona?

Reagovat
sosna

Tak to je ovšem přelomová myšlenka.

Reagovat
hodjohn

Tak já nevím. Tady se chválí kraje, že hra vypadala o něco lépe, ale řve se Pánik ven

Reagovat
lichna.

Ano, protože to bylo proti marným Teplicím. A protože máme ze tří zápasů, kde se čekalo 7-9 bodů, tři body. A to teď jedeme do Opavy.

Reagovat
PISTOLERO

Z hrušky na zem. Jste jen průměrný ligový tým, kdy můžete kohokoliv porazit, ale taky s každým prohrát. To jen vy tady na EF děláte z Baníku top mančaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ty jsi byl vždy jen průměrný hráč haxu a dělal si ze sebe hvězdu.

Reagovat
PISTOLERO

To bolí

Reagovat
HorajzmAmmann

ale hovno, včera bylo vidět, že ten Baník je úplně někde jinde než třeba Teplice. 5-7 úplně v klidu

Reagovat
lichna.

Nesouhlasím. S trenérem, který by využil schopnosti hráčů bychom na top 6 měli mít v pohodě. Ono i včera jsme co se týče střel Teplice jasně prestrileli a dovedu si představit, že mít lepší způsob hry, tak bychom vyhráli 3:0 a nikdo by se nedivil.

Reagovat
Puskas

Proměnit Bary penaltu, nejméně jeden bychom ještě dali, pak přišel viditelný útlum, zvláště posledních cca 15 minut už bylo jedno velké trápení.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdyby, kdyby. Třeba by po penaltě utek zas nějakej dřevák z Teplic a zase byste dotahovali.

Reagovat
Puskas

Vím, že kdyby. Ale včera neutekl, tam žádné kdyby není tudíž ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neutekl, protože nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem teda zastánce Pánika, ale co měl udělat jinak, aby hráči an křídlech dali jeden dobrý centr nebo aby Baroš přistoupil zodpovědně k penaltě? Včera se do toho Pánik snažil i sáhnout a dokonce střídání Smoly či Azaveda určitě hru na malý moment pozvedlo. Pak ale Baroš totálně zazdil penaltu a to včera Baník připravilo klidně i o 3 body. Psychicky šli hodně dolů a najednou to, s čím šli do druhé půle bylo pryč. Zrovna včera prostě Pánik dělal co mohl, kdyby si odpustil to stupidní prohlášení, tak to bylo ok a vlatně za pslední půlrok to z jeho strany bylo jedno z nejlepších.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz uz si nakousnul to stridani... Proc kdyz potrebujes dat doma gol sel dvakrat po sobe do hry utocnik za utocnika? Misto toho mel stahnout nejakeho defenzivniho hrace, ale to uz by pak nemohl hrat to svoje posrane 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by se ti útočníci nahoře poskládali? Snad jedinou možností je, že by Diop a Kuzma hráli křídla, ale ani pro jednoho to není úplně ideální pozice. Navíc když útočíš a máš na křídle Azaveda a Reitera, tak je to docela ofenzivní.

Reagovat
Puskas

Diop byl zraněný a Bary vypadal, že toho má dost. Dopředu měl jít někdo z vysokých stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to zbytečný. Někteří prostě vidí chybu jen u trenéra a absolutně nevidí to okolo, že hráči nenaplňují ani zdaleka potenciál, který mají. Pánik by měl v Opavě ukázat, že pořád je schopný ten tým vést, pokud by Baník prohrál, je potřeba už tu situaci nějak řešit. Nicméně teď bych ho tam nechal. Když se trenér neřešil před sezónou, tak teď by asi těžko něco změnil. Osobně doufám, že Pánik naváže na to co fungovalo v zápase.

Osobně bych asi vyzkoušel sáhnout do stoperské dvojice. Určitě bych zachoval pravou stranu Reiter-Celba, do útoku bych vrátil dvojici Smola - Kuzmanovic a na levý kraj zálohy, kde nás tlačí noha bych vyzkoušel Filla, myslím, že v Teplicích tam hrál a spolupráce s Krobem nesla úspěch, Baník ta má Flašku, což je podobný typ beka.

Reagovat
Puskas

Fillo spíše hrával podhrot, pokud se nepletu. Ve stoperech to až tak podle mne není, byť dostáváme góly ze stejného prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava Snad to takhle nalosuje i Pánik.

Reagovat
lichna.

Tady nejde o ty zásahy. Kdo viděl ten zápas tak viděl, že prostě máme problém vytvořit normálně šanci. Rozehrávka trvá hodinu a stejně je z toho nakop. Tohle prostě není hra pro náš tým. Musíme si uvědomit, že jsme hráli proti Teplicím . Moc slabších týmu k nám už nepřijede..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale to je problém hráčů, že tam není kvalita ve středu zálohy je věc druhá. Naopak Pánik se snaží hrát po křídlech, kde ta kvalita je vyšší. Já bych mu včerejšek nevyčítal. Bylo tam dost pozitivního, ale pořád to je hodně daleko od dobrého výkonu.

Reagovat
ratusek

vždyť hráli zoufalou taktiku nákopů na trpaslíky v utoku a když tam byly věže, tak žádnej nákop nepřišel

Reagovat
Puskas

Jako že jim trenér nařídil, ať to nakopávají? Nebylo to spíš tím, že v tom týmu nebyl nikdo, kdo by po takto nečekaném úvodu byl s to vzít zodpovědnost a rozdávat ty míče adekvátně situaci? Jánoš se to snažil, ale není tam od toho. Granečný byl nulový, Jirásko též nic moc, v 1. půli byl skvělý Reiter, ale byl tam sám, Dyjan krom prvních 10 minut mizerný. Pak ke konci už byl mančaft psychicky dole, synci nebyli schopni vytvořit zhola nic .

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomu i věřil, že chtěl hrát na nákopy a válčit. A pokud ne, bylo na něm aby do toho středu zálohy zasáhl, aby ty míče konečně někdo rozdával. Jenže on to nezkusil a zase mi potvrdil, že už mi ho nemusí být líto.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to jsou 2 typy fanoušků. Jedni dělaj jedno, druzí to druhý.

Reagovat
Zark

dobry trener za sebou potrebuje aj dobreho s.reditele.. panik v tom neni sam

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím. Jen bych to asi neházel na Jankula, Brabec nejspíš přitáhl kohoutek financím, a to se těžko tahají dobré jména.

Reagovat
Zark

jak je to mozne ?? zrovna brabec , takovy srdcar tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od ostatních fans Baníku si myslím, že je hlavně Businessman takže nebude bezhlavě cpát do klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by měl na to, aby tam mohl cpát bezhlavě si myslí fanoušci Baníku snad jen na FB

Reagovat
FruFru

Jestli nás Pánik v Opavě dovede aspoň k bodu, tak si na oslavu snad změním nick

Reagovat
Mirek na tenisu

Bob Panik je dobrý trenér a vždy ho budu hájit. Po včerejšku ale musím uznat že vina za obě domácí prohry jde částečně i za ním. Jeho divné zásahy do sestavy ničemu nepomohly. Určitě měl podržetHrubého a Kuzmanovice v základu. Věřím že Brabec a Pando nepodlehnou části fandů a Boba nevyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
FruFru

Proč podržet Hrubého? Však většinou soutěžil s Holzerem o dřeváka zápasu

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdybys neřešil chorea a nepičoval se šálou tak by sis třeba všiml že Hrubý tvoří hru a umí i zakončit. Něco jako nadstandardní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Není rok 2017...

Reagovat
Mirek na tenisu

Co to je za šifra? Něco z Enigmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná šifra, nadstandardní byl v roce 2017, dostal se i do repre, od té doby jeho výkonnost padá, z pěti zápasů je 1x dobrý, 3x průměrný, 1x hrozný a u Jiráska je to asi tak, že je 2x dobrý, 2x průměrný a 1x hrozný...Potřebujeme více než jen průměrné střední záložníky, aspoň jednoho špílmachra typu Lukeše nebo Otepky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pod to se ti podepíšu! Ale musíme vařit z toho co máme. A ne nechat dva konstruktivní a gólové hráče sedět. Byť máš pravdu že Hrubý formu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych čekal, že budeme hrát 4-5-1 a Hrubý s Jiráskem a Jánošem budou ve středu spolu, Smola na hrotu vyhrávat hlavy, sklepávat míče, minimálně jeden další útočník, spíš dva se do zápasu dostanou během hry. Nebo 3-5-2 se Stronatim, Šindelářem, Procházkou vzadu, halfbeci Reiter nebo Fillo, Granečný nebo Fleišman, ve středu Jánoš, Jirásek a Hrubý a v útoku dva z té naší čtyřky, ale vždycky to musí být Kuzma nebo Diop buď spolu nebo se Smolou a Barošem, ti spolu hrát nemohou, jsou to čistokrevní hroťáci a pak tím trpí mezihra, jestli oni dva spolu, tak na posledních 5, max. 10 minut, ale s tím, že na šestce nebude Diop, jak byl s Libercem

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek aspoň ten zápas v záloze odjezdí a svou snaživostí je i v rozehrávce stejně platný jako Hrubý bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni šli s výkonem o dost níž,asi drží partu s trenérem.

Reagovat
Mirek na tenisu

Možná by mohl jít Fillo dopředu. To co vždy hrával buď kraj nebo podhrot. Kdysi dával i dost gólů. Beka odehraje kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Celba s Reiterem měli dobré náznaky první poločas, určitě bych je tam nechal, mají potenciál a klidně za 2-3 zápasy můžou být hodně dobří.

Reagovat
FruFru

Reagovat
FruFru

A co myslíš tím "nepičoval se šálou"?

Reagovat
Mirek na tenisu

Mám ti to přeložit? Myslím tím spartakiádu na ochozech s oblíbeným pokřikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Věřím, že se vrátíš k tenisu. Protože píšeš nesmysly..

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak napiš nějaký názor, lichvo, ať vidím jak tomu rozumíš. Zatím tady jenom plácáš vyčpělá moudra

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubého? Vždyť tím, že ho předchozí kolo stáhl, tak tu hru pozvedl. Spíš Smola s Kuzmou měli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, Jirásek a Diop (a mimo penaltu i Baroš) se mi líbili herně víc než Hrubý, Kuzma a Smola. Ale je fakt, že výsledkově to nepomohlo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak těpic trenéři! Příště po špílu v Troppau si zase můžeme poklábosit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

dámy a pánové, historický moment, Zbrojovka už není ani jednička v samotným Brně to Švancara asi do TIKI TIKA teď nezavítá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejhorší je, že jsem přemejšlel, kterej jinej tým je ještě z Brna a na nic jsem nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ten, co vede druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej tým, kterýmu se dá v Brně fandit

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

i cigaretové derby může v Brně nastat https://www.livesport.cz/zapas/MoXKh4va/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Vzpomínám si, že nás dokonce v sezoně 2007/08 vyřadili z poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
PBLead
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Švancara tam bude pokaždé. Svěcenka ho celoroční smlouvou zachránil od cesty na pracák.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Teplic neměl včera platit. Tady si toho nikdo nevšiml.

Reagovat
PBLead

Bohužel no. Mohlo to skočit krásných 0:0, ale rozhodčí to zkurvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně neměl platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Bránící hráč byl odstrčen při obranném hlavičkovém zákrokou rukama a míč se tak odrazil k Ječnému.

Reagovat
smazaný uživatel

*Žitnému

Reagovat
Losinho

Pšeničnému

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Barošem a spol. můžeš být naopak spokojený...Ti by nedali gól, i kdyby hráli 900 minut .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale těch střel

Reagovat
smazaný uživatel

To byla výjimka. Jinak bych se nebál, pod panem Páníkem a s těžšími soupeři budeme mít klasicky max. 5 střel za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Tak fotbal se hlavně hraje na nulu vzadu. Nechápu, co si ti hráči dokazují, když střílejí branky. Asi maj malého šulína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, koukal se někdo na nějaký z těch 2 zápasů od 17:00? Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Padaly góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

Zlín koupený , trapárna

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula byl faulovaný, tak se válel po trávníku a Zlín dohrál akci střelou do dvou tyček a následným zakopnutím od Poznara z malého vápna. Potom dal ještě rozhodčí Mikulovi žlutou za simulování Ke konci se ještě nějaký liberečák svalil ve vápně a chtěli penaltu (Matejov do toho šel klasicky jak piča, ale nebylo jasně vidět co se přesně stalo)

Reagovat
andrew96

Před rokem chytal Matejov životní fazónu, teď už si jede zase svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin Maškův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek udělá z Keity zabijáka

Reagovat
smazaný uživatel

A z Bohemky druholigistu.

Reagovat
montaigne33

Dobře Zlín Měl by jistě radost i jeden ze sponzorů Jirka Mach- ale špatný zdrav. stav mu nedovolí, aby se zajímal o fotbal...

Reagovat
Greny

Limberský už by měl asi být jen jako náhrada za Hlouška .. penaltu nesmyslné zavinil druhej gól z jeho prostoru kde vůbec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada taky je, ale co mě vrba dělat když hrajou jeden ze zápasů sezony proti pireusu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hloušek byl v úterý taky strašnej. Limberský se na poháry ještě hecne

Reagovat
Bex5

To je fakt ... kdyz neudela z premotivovanosti nejakou picovinu, muze bejt zase 1 z nejlepsich na hristi. Krmelec da gol podle me, btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak toto zase vypadá, že to bude jako tu sezonu kdy jsme bojovali až do konce o ligu snad se 6 dalšími týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná 3 zápasy, 3 prohry o gól. Straku by měli ale podržet, ten fotbal byl pěkný. Byl pěkný od obou mužstev, jako fanouška jiného týmu se mi to líbilo, ale chápu, že Plzeňští by asi radši vyhravali s klidem, protože já bych s takovýmto nervózním vítězstvím taky zase tak moc spokojen mebyl

Reagovat
smazaný uživatel

tam nikdo ani není snad i lepší kdo by ho mohl vyměnit. Pivarník by bylo z bláta do hovna

Reagovat
FruFru

Brzo bude (snad) volný Pánik... (A Pivarník beztak skončí u nás )

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás by to bylo z hovna už nevím do čeho

Reagovat
FruFru

Neměl ten Pivarník taky nějaké vydařené angažmá?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc...

Reagovat
FruFru

U nás by na to určitě navázal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím, je to bouřlivák, což je pro trenéra Baníku určitě +, ale taky jsou známé jeho špatné vztahy s hráči, naposledy u Poznara ve Zlíně jsem někde viděl dokonce i video z tréninku s jejich hádkou...A my máme tolik "hvězd" v týmu, že...

Ale tomu Páníkovi v Karviné či v nějakém týmu, který bude hrát o záchranu v průběhu sezóny bych i docela věřil, on je super trenér na prvních šest měsíců, ale u nás už má vrchol dávno za sebou.

Reagovat
Kang & Kodos

Že tam Vrba tam hodil Mihálika s Janoškem, to bych pochopil. Ale proč i Hrošovskýho...Čekal bych, že si zkusí aspoň proti Karviný (proti komu jinýmu už) střed zálohy bez něj, protože dost možná už za tejden bude v Belgii. A chybět bude hodně, i když Kalvach zatim vypadá jako trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Kalvach si potřeboval odpočinout. Pořád vidím, jak se ke konci zápasu proti Pireusu rozbíhal (jak po maratonu)

Reagovat
smazaný uživatel

ja se mu nedivil, proste body jsou potreba a v kapr lize neni lehkych souperu

Reagovat
Kang & Kodos

A začíná se za stavu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

mic je kulatej a hraje se 11 na 11

Reagovat
Bex5

Fotbal je kulatej

Reagovat
smazaný uživatel

A oba jdou do stejného míče

Reagovat
ratusek

v tom našem specifickém českém prostředí

Reagovat
fantomas

"Sport ať si píše, co chce, mně je to jedno" - všichni soudní lidi

Reagovat
Kang & Kodos

Co tam zas vyblil?

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

BTW: Asi se nakazil od Franze, když říká, že Karviná vedla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Klasik no...Ale asi jim to se Slavií vyhovuje, mít venku nějakýho nepřítele, kterej jim to jakože nepřeje

Reagovat
monty25

Tak ono je to vzájemný. Podívej se, kdo vydává Sport a kdo to vlastní. Když jsem viděl předmluvu šéfredaktora Tomka v ligovým speciálu, kde srovnává jako favority na titul jenom Slavii a Spartu, zatímco Plzeň řadí na úroveň Baníku, tak se ani nedivím, že na západě Čech tenhle plátek bojkotujou...

Reagovat
Kang & Kodos

To oni asi nečetli, když je to nezajímá...Kozák nedal gól dva zápasy a dostává stejnou bídu jako Krmenčík. Akorát pochybuju, že by měl někdo potřebu na to někdo ze Sparty poukazovat a pak se bít do prsou, jak to těm mrdkám mediálním ukázal. A za to jsem strašně rád, protože tenhle ubrečenej a ubliženej přístup je fakt debilní. Ale může jim to fungovat jako motivace, to zas jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

už někdo sehnal instagram od tý reportérky?

Reagovat
monty25

Asi ho nemá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Azazelo RD

Myslel jsem, že máš rád jen lesby.

Reagovat
monty25

Tos myslel blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné 3k sledujících a 86 lajků

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Hm, tak neumím hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Mizkifova segra ne ?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Ty jsi neskutečný. První chceš soulož s půlkou ef a pak na mě zkoušíš tohle.

Reagovat
HorajzmAmmann

to bylo na ní... a souložit jsem chtěl jenom s cukrouškem, teda nechtěl, jenom jsem nevěděl, že to včera tak poserou

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

jinak chytrá moc není když si tam dá ješte email

Reagovat
lichna.

Tak to obočí mluví za vše. A ty rozhovory taky nejsou na nějaké velké úrovni. V tom byla topka Kaderabkova.

Reagovat
Kang & Kodos

To obočí mě taky překvapilo. Myslel jsem, že ženský si obočí obvykle malujou tak, aby to nebylo moc vidět. Ne že si načmárá takovýho Brežněva. Ale rozhovory v pohodě, o nic horší než většina reportérů

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

to jo co teďkom za pizdu bylo v oktagonu. Mi nevadí, že to dělaj ženský ty rozhovory, ale musí znát aspoň na tom projevu proč tam je, a ne, že je do minuty jasný, že si to tam proprcala

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Obočí dobrej mnohoúhelník. Tuhle módu nechápu, vypadaj pak jak šlápoty.

Reagovat
lichna.

Jo to máš asi pravdu. Ale od ní to zní tak jednodušeji.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemáš jí při tom koukat na kozy

Reagovat
Bex5

Zas takovou konkurenci ale nema ... stran tech rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Moderátorky si tam občas dávají e-mail, kdyby si je chtěl někdo objednat na moderování.

Reagovat
smazaný uživatel

yolo v popisku bude bedna

Reagovat
HorajzmAmmann

až jsem si musel vygooglit co to znamená. Do prdele a to jsem fakt doufam, že bude celkjem normální.....

Reagovat
Kixi Syhimour

To "yolo" není tak hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám to je spíše už zastaralé.

Reagovat
HorajzmAmmann

vidím to poprvé

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, já taky neznám kdejakou zkratku, teď mi ta jedna vypadla, docela je tady častá anglická, myslím, že ji používá Hokaido.

Reagovat
smazaný uživatel

Mspst?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak minimálně "mno" jde mimo mě, ale nevím jestli je to ona

Reagovat
monty25

Co je na tom nenormálního?

https://it-slovnik.cz/pojem/yolo

Reagovat
HorajzmAmmann

nezastávej se jí...

Reagovat
HorajzmAmmann

... ale je teda pravda, že já si tam těch hastagů taky občas jebu úplně zbytečně moc #trapák

Reagovat
monty25

Jen víc takových sympatických reportérek. Ale abych teda našel i něco negativního, tak je to asi sparťanka, když se koukám na starší fotky. Teď už se teda ráda fotí i na Slavii, tak už je jí to asi jedno...

Reagovat
Kang & Kodos

Hned mi byla sympatická

Reagovat
monty25

Vždyť mně taky, a to O2 jinak nesnáším.

Reagovat
HorajzmAmmann

bude asi menší než já, na nic jinýho u holek skoro nekoukám

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, jelikoz to pouzivaji zpravidla hloupi lide, kterych je vetsina, nebal bych se v dnesni dobe oznacit za "nenormalni" to na instaci nemit

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

To máte na internetu málo porna nebo co?

Reagovat
HorajzmAmmann

jasně, proto chodím na instagram, honit si tam péro.... a proč tu poslední dobou neřeším nic jinýho ? Ale asi si za to můžu sám....

Reagovat
smazaný uživatel

Pešta EZ hlavně 50 kg boyz hovořily jakej to je slabej nýmand.

Reagovat
Euphael

Videl jsem jak okradli Klinderovou?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem tak překlikával to byla za mě špatná věc. Oktagon se musí brát vážně, a ne něco jako vyvolení

Reagovat
Riviera Kid

Okradli? Mně to přišlo vyrovnaný a to třetí kolo byla jasně lepší ta druhá.

Reagovat
Euphael

Vetsi damage, vyhrala prvni kolo jasne, druhe tesne...ve tretim ji Tous nesmyslne dal bod za pasivitu (A pak ten stejny pičus necha Vemolu 15 minut valet se pasivne na Brazilcovi)....prislo ti to spatne.

Reagovat
Riviera Kid

Pasivně? vždyť ho furt mydlil.

Hele, já nejsem žádný odborník na mma, říkám jen to co jsem viděl svým okem.

Reagovat
lichna.

Taky mi přišlo, že se ho tam snažil pořád sundat. Jasně v třetím kole už si to hlídal a zasypal ho až na konci. Ale že by to bylo vyloženě pasivní, to si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na cormiera jak zápasí jestli vémola mlátil pasivně tak nevím co potom dělá cormier

Reagovat
smazaný uživatel

Pasivně pěknej kokůtek to někdy chce zkusit si i bojovej sport, a ne hovno o tom mluvit

Reagovat
Euphael

Treti kolo uz na nem pasivne lezel ty neutrena fotrova mrdko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

furt lepší toto než 50 kg rezavá kunda co ani nemá fotra ani matku. ALe pěkně jsi se provalil hol naštěstí za chvíli září, a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik protihracu prizabil kreten Janecka dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný baníkovec proti němu nehrál, takže byl klidný a ještě na něho byla penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

jak hrál dneska Azackyj?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě v pohodě, klidně ať hraje i další zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

nebrec kaspare

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Včera došlo k malému nedorozumění. Fanoušci v Ostravě nekřičeli Pánik ven, ale Baník ven.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Blasphemer

Karviná byla 1. poločas úplně trapná. Ti absolutně nevypadali jako prvoligový mužstvo. Nechápu, jak si mohli druhej poločas od nich nechat dát dva góly. Ale tak co, vyhrálo se... ale zbytečně se na to před úterním zápasem nadřeli.

Mihálik super první zápas v základu. Janošek tam měl dobrý věci, ale přidal k tomu spoustu zbytečných chyb, ale furt lepší debut než Hloušek asi.

Reagovat
Poll Hamm

Žebysme hráli asi z Béčkovou ne-li céčkovou sestavou a i tak sme hráli na naše poměry celkem slušně

Reagovat
Blasphemer

Druhej poločas jo, po tom gólu jste hráli, jak kdyby vás pokropili živou vodou. Ale první poločas byl opravdu bídný z vaší strany.

Reagovat
Bex5

Hrali jste dobre ... respekt

Reagovat
lichna.

Kolik vám chybí hráčů ze základu? 3-4? Tomu říkáte v Karviné ceckova sestava?

Reagovat
Poll Hamm

5-6 lingr guba ba loua dreksa moravec a petráň bude spíš 2. útočník po šašinkovi. Def. Záložník janečka hrál na CAM a pravý bek putyera hrál na pravém křídle takže označení céčková sestava je na místě.

Reagovat
lichna.

Petráň je dvakrát lepší než Šašinka.. A u Moravce je to spekulativní, jestli tak moc chyběl.

Reagovat
Poll Hamm

no dobre. ale ten zbytek je hodně citelná ztráta

Reagovat
lichna.

Jo to asi jo. Ale tak překvapila mě ta céčková sestava. To že jste byli výrazně oslabení, to vám samozřejmě neberu. I to že jste na to hráli hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbilo jak jste hráli. Hlavně Petran a Rundic pěkný výkony. Divím se, že máte furt 0 bodů.

Reagovat
Poll Hamm

My jsme vždycky byli herně celkem slušnej tým na naše poměry akorát jsme nedokázali proměňovat šance

Reagovat
Kaspar

Vrba si v kazdym rozhovoru musi rypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec super. Mihalik snad vyhrál všechny hlavy, ten musí hrát základ. Kayamba dneska taky parádní. Plus stoper jistej výkon.

Bohužel Limba tragédie a Janosek bohužel moc chyb. Ta penalta jde hlavně na jeho vrub, protože předtím měl tragickej obranné zákrok a plus tam měl spoustu nepřesnosti. Taky se mu pár věcí povedlo. Já mu hrozně fandím, tak doufám, že ho kvůli jednomu zápasu nepodepíše.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

*neodepise

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Bex5

Mihalik ma vyskok jako krava ... je to fakt atlet, beha dobre, je mrstnej.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je vlastne s Hořavom, že nie je ani v nomináciach na zápas? Nevšimol som si, žeby mal nejaké zranenie...

Krmelec to konečne zlomil, snáď sa zase dostane na tú úroveň pred zranením. Herne vyzerá po tej dlhej pauze veľmi solídne, toho stavbyvedúceho asi zatiaľ robiť nemusí

Plzeň celkovo veľmi dobrý štart do sezóny, nákupy sa podarili veľmi dobre a väčšina hráčov bude prínosom. Problém ale bude po odchode Hroša, toho proste nahradiť nepôjde a som veľmi zvedavý, ako sa to na výsledkoch Plzne prejaví. Pre Plzeň to bude podľa mňa väčšia strata, ako pre Slaviu strata celého stopérskeho dua...

Reagovat
martin1

Dnes byl na lavičce.

Reagovat
Bex5

Hlavne, ze Sulc je v Opave. Ale zase chapu, ze se jeste musi rozehrat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hořava shazuje váhu Krkovička ho prý vyřadil z kádru proto že přibral...

Reagovat
smazaný uživatel

BABA JAGA Pomeee

Reagovat
Miguel19

Co je s tím Beauguelem? Chorý je fakt parodie na fotbalistu.

On má přes 2 metry a souboj buď nevyhraje nebo fauluje. Hrozný fail ten přestup..

Reagovat
smazaný uživatel

Ekapai (to abys měl radost z nějakého povedeného přestupu )

Reagovat
smazaný uživatel

Plíšková bez Hrdličky ještě vypadá jak kurva z 80 let rozchod

Jiří Fišara

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Deli dnes debutoval za Bruggy a kdopak to nastoupil hned vedle něho? Jeho exslavistický kolega, ikdyž myslím, že vedle sebe toho ve Slavii moc neodkopali.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobol

Reagovat
RadekVonCZE

Z Předměstí do Brug

Reagovat
insane

Proc je vubec ve Zline ta jedna tribuna jen do pulky hriste? Vypada to fakt priserne. Meli v planu nekdy dostavit i zbytek, nebo chteli mit takhle "unikatni" stadion vzdycky?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl plán to dostavět Jen myslím zrovna nebyli prachy

Reagovat
Mirek na tenisu

Pozemek patří nějakému soukromníkovi a s tím se prý nelze domluvit...Pro Zlín to divácky stačí, vypadá to ale hrozně. Skoro jako v Gjumri

Reagovat
insane

Tak staci, to je jasny, kdyz behem vetsiny zapasu i takhle malej relativne malej stadion zeje prazdnotou. Ale z ciste esteticky perspektivy je to hruza, coz ale plati i o Dukle, Brne, Pribrami nebo i Bohemce. Je jasny, ze nelze srovnavat dva nesrovnatelny svety, ale stejne je to pro cloveka odkojenyho ceskyma stadakama sok, kdyz pak nahodne vidi treba stadion tymu ze ctvrty anglicky, kterej ma kapacitu vetsi nez 70 % fotbalovejch stanku u nas, sedacky zari novotou a nejsou vybledly od slunicka, travnik je reklama na zelenou a prilehly zazemi nevypada jako po dekady zanedbany JZD

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

po tom co si povodí Spartu dát ze 2 následujících zápasů 0:8 a mít v tom ještě doma nováčka Budky

Reagovat
smazaný uživatel

Šak počkej, ještě s Budkama bude hrát Sparta

Reagovat
C-M@ster

Teď to kurva potvrďte v odvetách předkol!

Oba týmy!

Reagovat
tnt03

Přesně

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

*všechny tři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*oba tři

Reagovat
C-M@ster

Plzni nevím, jestli bude výkon proti Karviné stačit.

Kdežto Boleslav a Jabka to byl v pohárech zmar.

Jedni se ploužili po hřišti a druzí netrefili nic.

Reagovat
mistr129

Když už Plzeň musela vyhrát, tak jsem rád, že se prosadil konečně Krmelec, to pro ně může být rozhodující faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
doshcz

dobře že si zastříleli

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouším z toho nějak odvodit výsledek Sparty s Budějkama, ale nějak se mi to nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Takhle gólově musíme zahrát ve čtvrtek

Reagovat
montaigne33

Jabka i MB slušná kanonáda... Jen jestli dnes hoši nevystříleli všechen prach- a něco si nechali do EL...

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle bylo přesně to o čem jsem psal před zápasem - pokusit se přidat poklidnou výhru a zvednout si tak sebevědomí po těch 2 porážkách a to se povedlo na jedničku. Ocenil bych Holíkovy dvě přesný asistence a opět Matouška, to je prostě fotbalista vyčnívající nad všema z Jablonce. Nejslabší z Jablonce tradičně Kratochvíl.

Reagovat
božský John

Kratochvil by mel jit na misto Povazance a Sykora na kridlo. Na beku at hraje prozatim Krob, jinak ba krajich silene horime, to je uplne k placi

Reagovat
PavlíčeQ

Kratochvíl by měl odejít z Jablonce, ten borec na Jablonec nemá a vidí to všichni kromě Rady.

Reagovat
božský John

Ja bych ho tolik nezatracoval. Uprostred zalohy se mi vetsinou libil, na tom kridle to je samozrejme divizni..

Reagovat
svaca

Reagovat
Zofka

Hoši, s vámi to je těžké. Kratochvíl je nejlepší, včera to konečně potvrdil gólem. snad dá za podzim aspoň ještě tři. To je ideální hráč pro Spartu nebo Slávii, snad si jeho kvalit všimnou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Viděl jsem první poločas Jablonce a ten výsledek absolutně nechápu.

Reagovat
C-M@ster

3 slova: céres v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Slovacko teď sa nám budú všeci smát

Reagovat
ratusek

buď v klidu, pro smích jsme teď my

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se Spartou

Reagovat
Zdechlina

No jo, totální ostuda to bude jak sa teď prohraje v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jo

Reagovat
Zdechlina

No snad ne

Reagovat
Hokaido

Excuse me?!

Reagovat
ratusek

vy až po zítřku

Reagovat
Euphael

Ngadeu gol

Reagovat
FruFru

Svědík do Baníku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

táta by je měl zbít

Reagovat
PlackaSKS

¨jako jo, ale trochu se mu nedivim. u vás je všechno slyšet a ten tým potřebuje čas

Reagovat
PavlíčeQ

Tojo, ale tady jde o obecnou nespokojenost fanoušků s tím jak to plukovník vede. Vůbec nerotuje sestavu i přes různý poklesy formy hráčů, střídání v průběhu zápasu jsou rovněž šílený a celkově odstřelil už několik hráčů za ten rok a půl co je v Jablonci - Diviš, Ikaunieks, Fábry, teď to vypadá na Chramostu.

Reagovat
božský John

Reagovat
PlackaSKS

jo, já vás nesleduju tolik, abych ho mohl hodnotit. jen prostě věřim, že půjdete hodně nahoru, jen to chce čas. to samý jako my, boleslav nebo sparta. jen plzeň to dokázala vyladit už na začátek, s čimž podle mě souvisí předkolo lm a přeci jen vyšší kvalita než je u vás nebo bolky

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba měl k odstřelení důvod. A k nerotování taky (může upřednostňovat souhru před aktuální formou). Výsledky má slušné na to, co se mu děje s kádrem/s vedením klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás teda detailně nesleduji, ale výsledky snad má, ne? Tak proč na něj lidi pičují?

Reagovat
PavlíčeQ

Výsledky má, to se musí nechat, ale všechno to je o tom co jsem popsal výš. Navíc ty jeho věčný výlevy při zápasech a na tiskovkách, škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Má výsledky?

Reagovat
ondrasch77

Rotace a střídání mě taky serou.

Diviš ani Fabry na Jablonec nemají. Ikaunieks se nehodí do našeho stylu fotbalu. Že nehraje víc Chramosta, mě sere taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas se mu tam řehtá nějaké dřevo.

Reagovat
meno

Nejlepší fór eurofotbalu ever!!! Škoda, že ti ho nikdo neocení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Pan Janega už nedělá ve Sportu, tak si to na někom musí vybít...

Reagovat
sosna

Klasika. Labilní kokot.

Reagovat
Liquid

no to seš

Reagovat
Hokaido

Já ho začínám mít fakt rád. V Jablonci dělán úžasnou práci.

Má naprostou pravdu, dokonce i při hodnocení toho zápasu uznává, že měli štěstí v první půli.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

*dělá

Reagovat
Selänne

Hrozně vyzrál. Sice pozdě, ale přece.

Reagovat
Blasphemer

Za chvíli už se zase začne zapomínat, že to byl většinu kariéry úplnej čurák.

Ale jo, v působení v Jablonci (a začalo to podle mě už ve Spartě), se dost změnil.

Reagovat
božský John

Me teda zacina vic a vic srat

Odstreluje hrace, blbe strida (pokud vubec) a absolutne nerotuje. Kratochvil je stredni zaloznik, kde nehraje zle a on ho stavi na kridlo, kde vsechny vysira. A proste ho nesunda

Reagovat
Hokaido

Mně přijde, že jste až moc nároční. Jasně, není dokonalý, ale minimálně výsledkově mu za ty dva roky nelze skoro nic vyčítat.

Kdybyste ho náhodou odvolali, tak na to podle mě můžete dojet stejně jako Baník se Svědíkem nebo Olomouc s Pivarníkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

berem !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

Reagovat
HorajzmAmmann

„Vím, že fotbal je ošidný. Podívejte se na Ostravu. Trenér Páník před rokem zachránil Baník a nosili ho na ramenou. Teď dvakrát prohráli a celý stadion křičí ‚Páník ven'. Kde to jsme? Na umělce nikdo nekřičí a nenadává. Páník si tohle nezaslouží," zastal se Rada kolegy. „Nezlobte se, manželka na mě bude možná naštvaná, ale jsem vytočený, tohle není fandovství," uzavřel Rada.

tady je to celé

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nam uz do toho bude mudrovat i Rada.

Reagovat
HorajzmAmmann

já si ním ale souhlasím. Chci aby odešel, ale nadávat a křičet Pánik ven rozhodně nebudu. Bez něj bych totiž křičel znovu ve Varnsdorfu a koukal na Šašinky v útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne.

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

Tak je to i o podani, ale jak ma fanousek legitimne vyjadrit nepokojenost s trenerem, prestoze citi urcitou vdecnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu úcty by to chtělo, trochu úcty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Za dvě remizy pokuty. To ta hra teda musela vypadat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Šustr ven. Švancara dovnitř!

Reagovat
Selänne

To je píčus.

Reagovat
exse

Výsledku škoda, to bylo čistě o štěstí, ale jinak Sigma dobrý. Jak jsem říkal před sezónou, letos budou hrát vysoko.

Reagovat
Liquid

no právě že nebudou, už teď jsou na baráž

Reagovat
Kang & Kodos

Housku bych za tu pencli nechal jít do Olomouce pěšky. Ale jinak by to byla velká haluz, Slavie sice nehrála nic extra, ale tři body zasloužený

Reagovat
fantomas

Ale no, trefil tycku, delas, jak kdyby to kopl na Ramose

Reagovat
Kang & Kodos

Dobře, tak jenom půlku cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to nebylo dobrý, ale vyhrálo se a Coufal hezký gól. Obrana i brankář ale obrovsky nejistí.

Reagovat
PlackaSKS

i když teda hovorka nehrál až tak špatně.. bořil s coufalem víc útočili než bránili. spokojenej nejsem, ale upřímně sem ani nečekal cokoli jinýho. hlavně, že to jsou tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka se druhou půlku dost zvednul, to ho musím pochválit. Ale i tak jsem z nich dnes neměl dobrý pocit.

Reagovat
PlackaSKS

tak to jsem dnes neměl asi z nikoho

Reagovat
montaigne33

Dnes výborný Mick Naopak netuším, proč je stále v základu Zmrhal... Ze vzduchu to bude mít SKS hodně těžké= nejistý brankář, menší stopeři atd. A "ohně" na tribunách budou v pohárech velký problém...

Reagovat
Blasphemer

No, to sou čůráci ta Olomouc.

Reagovat
Liquid

Reagovat
monty25

Slavia kopala jenom 3 rohy? Tak to bych mohl nad Fortym vyhrát o bod...

Reagovat
mistr129

Podle studia O2 Houštecký není v zápise, takže Proske dal žlutou divákovi

Reagovat
Mirek na tenisu

Źlutou měl dostat Řehák. To bude král sběratelů karet mezi realizačním týmy. Cenu převezme při silvestrovském derby.

Reagovat
db18

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1155555846824349698

Pro SUPERbanované přepis:

"Dnes to bylo naposledy, kdy SUPERklub poskytl SUPERbezplatne nahradni SUPERplneni za uzavrenou SUPERTS. Vsichni Ti, kteri hodili svoje SUPERsvetlice do sektoru hostu, prekrocili vsechna psana a nepsana SUPERpravidla. A SUPERstrasne ublizili SUPERSlavii."

Reagovat
mistr129

Jarda má palec

Reagovat
Kang & Kodos

Kreténi no

Reagovat
PlackaSKS

někteří se zachovali jako čůráci, nedivim se mu ani trochu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

nejslušnější a nejlepší fans v ČR

Reagovat
Losinho

*SUPERfans

Reagovat
mistr129

piro není zločin fanoušku ůspěchu!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Piro..

Reagovat
HorajzmAmmann

piro pyčo

Reagovat
Azazelo RD

SUPERpyčo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JohnKoul

je

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, doma jsou nejlepší o parník.

Reagovat
Selänne

#supertáta

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

vs. superuličníci.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Ale abych se ho výjimečně zastal, tak se mu nedivim. V rámci svýho PR supertáty za fanoušky dost bojoval, zařizoval pro ně dost věcí, aby ho pak hned první zápas takhle pochcali

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fantomas

Reagovat
Blasphemer

No, a oni na to opakovaně serou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Co zase zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

málem jsme teď zmrdům hanáckým darovali bod, ale ten Jemelka je ale kokot, gólman do Škody doklouzá, on ho pak na gólmana ještě strčí a ještě chce dát Škodu strkat, Proske šášula dá žlutou i Škodovi, přestože ten neudělal nic

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

pláčeč že ještě nevyhodili Páníka, no asi se hned tak nedočkáš

Reagovat
HorajzmAmmann

debílek jak si hned myslí, že mám stejný názory s trevorem... naletěl :-*

Reagovat
Losinho

Suchý triko

Reagovat
Losinho

A Yunis byl v ofsajdu? Klasika

#protivsem

Reagovat
Selänne

Nebyl

Reagovat
Mirek na tenisu

Van Buren byl za bukem permanentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí při penaltě

Reagovat
fantomas

Hrozna vostuda ti fanousci dneska. Vynutit si dvouminutovou pauzu ve chvili, kdy tvuj tym v pohode dohrava, je napresdrzku i s odhlednutim k okolnostem, a nedivim se Coufalovi, ze byl tak rozcarovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal docela zklamání, ale tech par kreténů z TS, to bylo jeste vetsi zklamání, achjo.... Takhle ty nejepší fanoušky v ČR mít nebudem

Reagovat
Liquid

nejlepší fans má Příbram, tam žádný dýmovnice a předměty nehážou

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Už jsem viděl lepší Sigmu. Ale ani Sešívky teda nic moc. Není Souček trochu z formy? Dneska ho moc nebylo vidět. Proske. Klasicky připískával silnějšímu. Nebýt videa tak by jasnou pentli na Yunise velkoryse přehlédl. Když už musel použít VAR jinou možnost než se vrátit k penaltě neměl. I přes kvalitní výkon Hovorky a Kudely mám z konfrontace z evropským fotbalem v kvaldě CL obavy. Tam nebudou Nešporové a Faltové...

Reagovat
hrundy

Jenže olomouc nebyla dneska silnější, takže silnějšímu skutečně nepřipískával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Připískával silnějšímu? Ani náhodou. Kdyby to dělal, tak penaltu nenařídí a odpíská ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ofsajd? By ho na místě sežrali, kdyby u tohoto zapískal ofsajd

Reagovat
Selänne

On to žádnej ofsajd o dobrej metr až dva nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas byl jako na houpačce. Zatímco Slavia po většinu hry kontrolovala míč a dostávala se do brankových příležitostí, které byly vytvořené zásluhou celého týmu, Olomouc hrozil z brejků a ze standardních situací. Výkon Slavie dnes nebyl takový, jako proti Teplicím, za což z části může dobrý a svědomitý výkon Olomouce, který mi dost připomínal Zlín z prvního kola. Pokusím se vytknout pozitiva a negativa ze hry Slavie...

Pozitiva:

- Mick van Buren hýřil pohybem, nabíhal si do volných prostorů za obranu a věřil si jeden proti jednomu. Vybojoval hodně míčů a měl i dobrou šanci na gól. Jeden z nejlepších hráčů na straně Slavie.

- Dobře fungovala spolupráce na pravé straně hřiště mezi Coufalem a Ševčíkem. Ševčík se stahoval do středu pole a Coufal jezdil po lajně. Ševčík potvrdil slušný výkon proti Teplicím, zejména se mi líbil, když se rozběhl s míčem a pokusil se o průnik do obrany soupeře. Do budoucna to bude pro Slavii dost důležitý hráč, který by mohl třeba nahradit Hušbauera. Coufal parádní gól.

- Mile mě překvapila stoperská dvojice. Zejména Hovorka působil dost jistě, dobře se vracel do zadu, proti Faltovi perfektně zakročil skluzem. Přidal k tomu výbornou rozehrávku. Kúdela dobře přenášel hru dlouhými přihrávkami.

Negativa:

- Střed pole v 1. poločase moc nefungoval. Zejména Traoré se mi dnes vůbec nelíbil, míč nu často překážel a směrem dopředu spíš kazil. Ani jindy bezchybný Souček dnes nepůsobil tak jistě. O poločase vystřídal Traorého Král a hra se zlepšila. Ve 2. poločase Slavia dominovala ve středu pole a je škoda, že z toho nepramenil druhý gól.

- Kolář byl dnes nejistý, zbytečně kazil rozehrávku. (I když to už je skoro normální. )

Stanciu měl podle mě přijít do hry dřív a měl střídat Hušbauera, který byl ve 2. poločase takový nevýrazný. Moc jsem nepochopil tah poslat do hry Stancia místo van Burena. Jinak Stanciu opět rozhýbal celou ofenzivu, měl tam pár slušných akcí a dobrý přímák. Příště snad už konečně v základu! Místo Škody bych dnes radši viděl Olayinku.

Musím se přiznat, že když rozhodčí nařídil penaltu, tak už jsem moc nedoufal, ale nakonec to vyšlo a Slavia má veledůležité 3 body, díky nimž je zase blíž k obhajobě mistrovského titulu.

Reagovat
hrundy

Nesouhlasim s Traorem, naopak po jeho odchodu střed zálohy úplně odešel a i Ševčík dneska hodně slabej, celkově nefungovala záloha ani střed ani strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík možná ano, měl tam nějaké ztráty a zas tolik toho dopředu nevymyslel, ale u Traorého jsem přesvědčený, že se mu dnešní 1. poločas nepovedl.

Reagovat
hrundy

Asi ano, každopádně si nemyslim, že to byl náš největší problém, ten byl dneska podle mě v křídelní hře, kde fungoval snad jen coufal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Stancia dneska vidím hodnotím špatně. Když se mohl dostat do šance, tak radši simuloval

Reagovat
fantomas

Husbauer byl imo dost nevyraznej celej zapas. V prvni puli vetsinu micu prebiral nekde na LCDM, kolem pulici cary, vubec jsme ho do ty hry nezapojovali v prostorach, kde by moh bejt efektivni.

Reagovat
PlackaSKS

pokazil první míč a pak vypadal, že se to s nim vezlo.. dneska nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

S Traorém nesouhlasím. A s Olayinkou taky ne.

Reagovat
sosna

Jako objektivně je Slavia jinde, takže jsem od utkání nic nečekal. Ale že dostaneme jedinej gól z totální haluze a v nastavení zahodime vyrovnání nepromenenou penaltou... Každopádně až příští kolo v Liberci ukáže, jak na tom doopravdy jsme.

Reagovat
Coutinho10

Za stavu 1:0 jsem si rikal, ze to neni dobry, protoze staci nejaka haluz, centr nebo neco a nakonec penalta ...jediny stesti, ze ji nepromenili....na to si musime priste dat bacha

jinak hrace chapu, ze nesli na dekovacku, protoze to pyro prislo v hodne nevhodnej moment a jestli tam bylo jeste nejaky hazeni k olomoucakum, co jsem zaslechl, tak to jsou dementi a jak uz vime...ti jsou vsude a i u nas...takze uz se nemuzu dockat dalsiho trestu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

priste bych zavrel celej stadion tem cinskym smejdum, jasne selhani poradatelske sluzby...

Reagovat
Coutinho10

Za stavu 1:0 jsem si rikal, ze to neni dobry, protoze staci nejaka haluz, centr nebo neco a nakonec penalta ...jediny stesti, ze ji nepromenili....na to si musime priste dat bacha

jinak hrace chapu, ze nesli na dekovacku, protoze to pyro prislo v hodne nevhodnej moment a jestli tam bylo jeste nejaky hazeni k olomoucakum, co jsem zaslechl, tak to jsou dementi a jak uz vime...ti jsou vsude a i u nas...takze uz se nemuzu dockat dalsiho trestu

Reagovat
Coutinho10

uz se to jednou poslalo

Reagovat
Blasphemer

Ještě k Radovi a jeho tiskovce, tady je videjko:

https://youtu.be/8mHw3sDaBk4

Nepřetáčet, rozjede to hned od začátku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Za Páníka

Reagovat
HorajzmAmmann

Po tom videu mám trošku pocit, že mu Pánik brečel 2 hodiny do telefonu a Rada se ho musel za tiskovce zastat

Reagovat
mistr129

Tak ale má pravdu, to není jen u vás, u nás se se Šilhavým půl rok po titulu rozjíždělo to samý (i když se asi teda nefandilo proti Slavii). Ok, napsat, že by měl jít trenér ven, to jo, ale dělat z něj neschopáka, vyvrhela nebo o něm psát, že to dokonce sabotuje, to je fakt přes čářu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě že nejsem trenér a ve skocích se vyhazuje až po sezoně a tady to stejně nikdo nesleduje

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu, co tak občas sleduju, tak v některých výběrech je fluktuace skokanů větší než u trenérů Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

je, ale vždycky aspon na tu sezonu. Většinou dostávají trenéři šanci na 4 rok do OH. Po olymp. sezoně se to vždycky prostřídá.

Mimochodem trenér Michal Doležal se stal hlavním trenérem skokanů polska. Jsem hodně zvědavý jak se mu tam povede...

Reagovat
mistr129

Já myslel, že mluvíš o skokanech, na ty jsem reagoval. Trenéry tam naopak (jak říkáš) vídám pořád prakticky ty samé, třeba německý a norský jsou tam hodně dlouho ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak u skokanů 100%. To není jak u nás kdy Hlava a Sedlák skákali, protože tam nikdo jiný nebyl... Třeba Německo nebo Polsko má 20 skokanů, kteří jsou schopni skákat kvalitně světový pohár a rozhoduje tam jenom forma.

Reagovat
HorajzmAmmann

proto se taky občas stane, že někdo vyhraje závod nebo dokonce celé turné 4 můstků a další sezonu skáče fis cup (3. liga) a bojuje o 2. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tady jsou spíš emoce, vážně se to nemyslí, nemůžeš to tak brát, ale obecně jak Radu uznávám, tak mi přišel mimo, objektivně Baník je špatný už celkem dlouhodobě, kdyby se prohrálo v Edenu, na Spartě, Plzni, tak OK, ale těch trapasů bylo tolik, že to s tím kádrem je prostě špatné a hra To, že hráči nedávají penalty je i tím, že jsou pod dekou, stejně jako rozehrávání standardek...Takový Baník si nezasloužíme, ti borci, kteří s nimi jezdí stovky kilometrů už vůbec ne...

Reagovat
frankiefcb

3-3-12 je prostě na vyhazov. nezlob se na mě. S kádrem jaký máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se cizí starají o něco, o čem ví prd, není to krásné?

Reagovat
frankiefcb

No nádhera. Ale víš jak Barcelona taky nevyhraje každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale panik dokonce sikanuje nektere hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. My jsme ho taky chtěli odvolat, někteří z nás ne, já jsem tak nějak rozuměl oběma táborům. Ale nepamatuju, že by byl tak nenáviděný jako je teď Panik. Být vyvrhelem si nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný vyvrhel to není, stále má velkou podporu, EF baníkovci přeci nejsou reprezentativní počet baníkovců Hodně si za to může sám, když tak hodnotí zápasy jako třeba s Teplicemi teď...Není prostě možné být spokojen s prohrou, ať byl výkon jakýkoli, to můžu prominout s top 3, ale ne s Teplicemi, navíc to byla hra průměrného s podprůměrným, kdy průměrný zaspal prvních 10 minut a podprůměrný toho s notnou dávkou štěstí využil a pak to bylo jen o nějaké křečí našich hráčů...Tohle není dobrý fotbal...

Reagovat
mistr129

ad obě tvé zprávy. Přijde mi ok názor "trenér ven", vypískání hráčů po zápase po bídném výkonu. Co ale pro mě není fanouškovství, to je fandění proti svému týmu, pískání na hráče od začátku zápasu (před časem Holzer), zasednutí si na dva hráče protože jsou černí nebo dokonce nazývání trenéra sabotérem šikanujícím své hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za názor, jaký je fanouškovství a to zrovna od tebe, což je docela srandovní.

Až budeš více znalý poměrů a jak se věci mají, zkus nám to zase třeba přijít vysvětlit, měj se hezky, ahoj

Reagovat
Puskas

On nebyl spokojen s prohrou, ale s výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kang & Kodos

Hned ten nástup

Reagovat
smazaný uživatel

"to jenom na úvod. Myslím, že jsme zápas začali dobře...."

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně nesouhlasim. Říct fanouškům "když se vám ten fotbal nelíbí, tak nechoďte", to kdyby řekl Vrba, tak ho mediální mrdky zlynčujou. A kdyby to řekl Ščasný, tak ho zlynčujou fanoušci

Reagovat
Blasphemer

Jo, tohle je píčovina. A říct to trenér týmu, kterej na rozdíl od Jablonce někoho zajímá, tak by zejtra v rubrice "názory a kometáře" na isport.cz byl slušnej poprask.

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Jo, ale tady brání hráče. Ale máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se rozjel Ale v hodně věcech má rozhodně pravdu. Se mu vůbec nedivím, že je nasraný na někoho, kdo mu řve na hráče a ten hráč potom kvůli tomu hraje hůř

PS: Vážně o Doležalovi říká, že se jmenuje Michal a první se spletl, že Tomáš? Já jen, jestli jsem to jen špatně nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Od profika se snad ocekava jista mira psychicky odolnosti. Kazdej zapas se na hrace porvava a kdyby si to vsechno meli brat k srdci. Samozrejme kazdej clovek je jinej a nekdo to snasi hure, ale potom je spis na miste nejaka systematicka prace sportovniho psychologa a ne stiznosti na fanousky, ktery tezko neco vyresi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdybys napsal, že se od fanouška očekává podpora

Reagovat
smazaný uživatel

Dava ti to smysl, kdyz si to prectes?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. A tobě dává smysl dostávat hráče pod tlakem ještě pod větší tlak? Od fanoušků vlastního klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

A prakticky hned od prvních minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V takovýhle ráži si to taky spletu. Navíc Michala trénoval v Teplicích.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Ten nástup je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Cením, že to řekne takhle na rovinu.

Reagovat
Azazelo RD

"My tady obdivujeme umělce... "

Reagovat
kilobyte

Tak hoši, kdo si půjde příští zápas sednout na střídačku Jablonce? To by Rada asi koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Já ho stejně miluju

Reagovat
ZB 07

Perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. U nás Csaplára někteří vyhazovali ještě ani neměl podepsanou smlouvu. Někteří lidi jsou hrozní bezmozci.

Reagovat
wyqinac

koho skandovali at vystrida?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ten hráč dal prý potom dva góly, tak tipuju Sýkoru

Reagovat
wyqinac

no jo, to mi mohlo dojit

Reagovat
Ferguson6

to je ako z Okresniho preboru

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazeni svetlic po lidech je hnus, ale zajimal by me kontext. Na transparentu totiz stalo neco jako neocekavane nebo neplanove pyro - ted si nemuzu probuh vzpomenout na spravny adjektivum. A logicky bych z toho usoudil, ze slo o odvetu za nejakou udalost z minulosti. Nevi nekdo vic? Urcite je blbost hazet zrovna po Olomoucacich tyhle veci bezduvodne.

Reagovat
smazaný uživatel

A důvodně to blbost není?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenil jsem si permici ze Severu na Jih protože me nebavilo bejt zahulenej a spaleny hadry z pyra

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pablos

Reagovat
Manik...

Reagovat
GreatWhite

Z výsledku jsem zklamaný, když už bylo vyrovnání tak blízko, ale jinak jsem čekal, že dostaneme větší kotel. Mnohem větší zklamání je z toho, že člověk musí jako kretén uhýbat před světlicemi. Zrovna dnes bylo v kotli dost svátečních fandů, hodně lidí s dětmi, určitě i nějací fans Slavie, pro které to byla jediná šance, jak se dostat na stadion. A pár lidí vypadalo z toho všeho docela v šoku.

Nevím, jestli tomu předcházelo něco mimo stadion nebo v minulosti, ale na stadionu dnes slušné fandění bez urážek Slavie, takže to bylo celkem nečekané.

Já jako fandící normál vím, že na Slavii do kotle holt už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak patral na FB, tak to nekteri jedinci obhajuji spory z minulosti - kdy udelali to samy Olomoucaci Slavistum, potom jeste nejaky dalsi bitky behem repre akce a jeste pak pocmarani nejakyho slavistickyho graffiti. Samozrejme to neni zadna omluva, ale taky me zajimalo, kde se takova akce vzala.

Reagovat
GreatWhite

Jako já vím, že vždycky byly nějaké konflikty na hools scéně, i když do toho až tolik nevidím. Ale je škoda, že si to neřeší někde na poli, ale to tahají to na stadion na zápas, kde z 80 % v tom kotli sedí normálové.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasim. Slavisticti hooligans taky maji reputaci sracek, ktery zasadne bojujou v presile, aby vubec proti Moravakum meli sanci. Machrujou, ale ani prat se neumi, kdyz dostanou i v Trnave.

Reagovat
C-M@ster

Tady je docela dobrý video s těma světlicema

https://www.facebook.com/sportiDNES.cz/posts/2517758244955092?comment_id=2517765431621040&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

Má někdo ještě nějaký? A předcházelo teda tomu něco?

Reagovat
Luc-Luc

nechutny tohle, zavrit bonobo stadion aspon na 5 zapasu

Reagovat
GreatWhite

Byl jsem v sektoru hostí a během zápasu tomu nepředcházelo určitě nic. Ze strany slávistů tak 4x během zápasu "Haná, Haná", z naší strany tak 10 lidí jednou Jude Slavie, ale to nemohlo být ani slyšet.

Reagovat
Coutinho10

tak to je hnus ...z tý druhý strany Jihu to nešlo vidět

Reagovat
ZB 07

Nejlepší fanoušci v lize

Reagovat
John Obi Mikel

Jmenuj lepší

Reagovat
Liquid

Příbram, Dukla Praha

Reagovat
JohnKoul

Všichni jsou lepší, možná kromě Baníku, Sparty a Plzně.

Reagovat
Losinho

A kdo jinej teda?

Reagovat
ZB 07

Počtově aktuálně vy, což je docela logické. Být ale stejně úspěšnej třeba Baník, tak věřím tomu, že by byl minimálně na stejné úrovni. Navíc mně spíš šlo o to, že před pár měsíci Slávisté psali, co jsou Plzeňští za kretény, že háží pyro mezi fanoušky soupeře, a pak sami udělají to stejný i s transparentem a v podmínce

Reagovat
lichna.

Tak co se týče výjezdů, tam podle mě kralujeme už teď. Jen to třeba nejde tak moc vidět, protože Slavia těch extra blízkých, kde jich může jet hodně má o dost více..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Slávistický výjezdy do Plzně jsou tragický. Počtem samozřejmě ne, ale úrovní supportu.

Jinde než v Plzni to posoudit samozřejmě nemůžu. To jenom kdyby se toho chtěl někdo náhodou chytit.

Baník je v tomhle fakt jinde a poslední sezóny se tady jako hosté prezentují jednoznačně nejlíp.

Reagovat
lichna.

No u nás Slavie jediný dobrý výjezd, který předvedla byla teď na jaře, když díky remíze slavili titul. To přijeli fakt v dobrém počtu a hlavně nás po dlouhé době někdo i přeřval, což jsem zažil snad poprvé v životě (za normální situace, kdy nebyl bojkot).

Jinak obecně s těmi výjezdy co děláme my téměř kamkoliv, se málokdo může srovnávat. Já si teda zásluhy nepřipočítávám, protože na výjezdy nejezdím. Ale i tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je to dost vyrovnané, oba tábory mají super věci, i věci které se mohou zlepšit, ale v Česku v +- vycházejí určitě nejlépe. Kvantita je někdy spíš na škodu, i když těch 10 tisíc by mělo na Baník chodit minimálně, ať se daří či úplně ne, ale kvalita je důležitější, TS je parádní, ale udělali už tolik průšvihů, že kdyby to dělal kotel Baníku, tak nás na Nově budou grilovat 20 hodin denně a všichni nás budou posílat do Polska...

Lidi u nás v azylu fandí z 90% i na protilehlé tribuně, což z osobní zkušenosti vím, že jak na Slavii, tak hlavně na Spartě není

Na výjezdech jdeme slyšet v 90% více než domácí a ty počty jsou hodně dobré, někde až skoro neuvěřitelné, Slavia má navíc výhodu, že oni mají 9 blízkých výjezdů a my jen 5, ale je fakt, že ty vzdálenější jsou mnohdy co se týče intenzity fandění mnohem lepší, takže opět platí kvalita > kvantita...

Reagovat
ZB 07

Aktuálně je to vyrovnaný. Ačkoliv vám to nepřeju ( ), tak by mě opravdu zajímalo, jak by vypadala naše fans scéna, kdybyste se třeba právě se Slávií rvali o titul. Zároveň jsen přesvědčenej, že největší potenciál je u nás v Brně. Široko daleko není žádnej pořádnej tým, velký město a my se musíme plácat v pralese

Reagovat
Losinho

Máte Líšeň

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím s Brnem

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprodáno každý zápas, na výjezdech stovky nových lidí, tak bych si to asi představoval, kdybysme hráli o titul...Ale je to sci-fi, to už trochu reálnější je, že Brno postoupí do ligy, ale upřímně, ten kádr nemáte tak nadupaný jak jsem si myslel, budete mít problémy, vlastně už máte, a i kdyby, tak nevidím nikoho, kdo by do vás chtěl pumpovat desítky miliónů ročně, abyste mohli být konkurenceschopní nějak víc...Myslím si, že u vás musíte dát dohromady Lužánky, vrátí se lidi a určitě někoho solventního zaujmete.

Reagovat
Losinho

Tak mně šlo spíš o to, že je nesmysl tohle řešit u nějakýho průseru, protože těch maj všechny početný tábory mraky.

Reagovat
ZB 07

Taky že jo. Proto nesouhlasím s označením "nejlepší fans v lize", pokud je řeč o nějaký slušnosti na stadionech. Možná snad Bohemka má na ty vysoký počty relativně málo průserů poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc se na jejich kotel opravdu hezky kouká.

Reagovat
Liquid

jen ať si daj pražskej smog

Reagovat
smazaný uživatel

parada, skvelej efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám se na ty primadony, co by furt jen dávali góly zlobit (třeba Jablonec si spletl sport), nebo to mám defenzivně přejít a dělat jakoy nic? Nevím, kouknu na výsledky, oči vyvalené, že vypadají jak dvě nuly na světelné tabuly. Tohle kolo hrozné. Hnus. Snad alespoň Sparta zlepší reputaci naší ligy.

Reagovat
Losinho

Mohl bys jít do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Si jako myslí, že jsou na tenise nebo co?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nejlepší fanoušky v lize míval Střížkov s Duklou. V současnosti těžko říct.

Reagovat
Kaspar

ten Rada na tiskovce, strasny buran, jak tu nekdo vys psal, udelat tohle Vrba, Scasny tak se jim kazdy vysmeje, ale tenhle vetsinou kazdorocni stridac klubu je za to ocenovan co to je za zemi, ze si tu fanousek vubec dovoli na stadionu zarvat tak at si jde trenovat sachy radsi

Reagovat
Puskas

Jde o to, kdy řve, jestli za okolností, které vyjmenoval Rada, tak je to mimo.

Reagovat
Kaspar

sice jo, ale takovych pripadu uz musel za svoji karieru zazit tolik, ze uz by ho to nemelo rozhodit, na kazdym zapase se najde nekdo kdo si prijde zarvat

Reagovat
Puskas

On je nervák. A bránil své hráče, což je správné.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
salami

To teda fakt nevim, tak jednak se to da rict i normalne, kor po vyhranym zapase a pak to vyzyvani fandu at na fotbal nechodej, dlouho jsem neslysel nic blbejsiho. Z pohledu fandy jinyho klubu je to celkem sranda, ale ja jsem ten jeho primitivizmus nemohl vystat, kdyz byl ve Slavii.

Reagovat
run

Reagovat
Losinho

Csaplár to skoro zase dokázal ale Spartě holt ani on nepomůže

Reagovat
Hokaido

https://ibb.co/TcB1HVr

Ten je nejspíš hotovej.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka je z tréninku, kdy nedal další šanci?

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Pyroman

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Euphael

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
spider_8

Budějky paráda, super výkon. Ty roky budování v druhé lize se vyplatily, je to lepší než to hnát hned silou na postup za každou cenu. Ten tým je v pokročilejší fázi vývoje, je tam vidět výborná organizace, jak v defenzivě, tak při přechodu do útoku. Žádné nakopávání na náhodu, ale cílené míče, hráči o sobě vědí a i kvalita tam celkem je. Ještě se Sivokem v obraně a nemám vůbec strach o záchranu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Navíc Hořejš mi přijde podle rozhovoru jako sympaťák, docela jim přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

aby vám to naopak Sivok nedosral tu obrannou činnost. Přecijen to tak funguje a čekat na Sivočka, který usilovně hledá angažmá a do Budějek nechce, nevím nevím

Reagovat
spider_8

To ne, pořád je kvalitou a zkušenostma úplně někde jinde, než kdokoliv jinej v Dynamu.

Reagovat
Blasphemer

bod zvenku dobrý

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak jsme druhej poločas mohli vyhrát 2:0, co tam dělal Costa, proč hrál vyflusanej Krejčí 90 minut, proč střídal Jílek jenom 2x, proč za Kozáka hraje jeho retardovanej bratr Lubor, jak Javorek mohl dohrát bez karty, jak může nechat Karlssona sedět.

Ale byla by to prdel, kdybych nikomu nefandil

Reagovat
ratusek

Jo Krejčího jsem nepochopil, krásně se to nabízelo ho nahradit Karlssonem. no a Javorek je kapitola sama o sobě. Hrubeš je prostě nejzoufalejší sudí u nás spolu s tím kokotem Pičeleánu

Reagovat
spider_8

Hlavně tím poločasovým střídáním Haška za Tetteha to dost zabil. Střed Sparty byl celý druhý poločas docela průchoďák a kdyby nedala šťastný první gól, tak podle mě nemá ani bod.

Reagovat
Kang & Kodos

To byl strašnej fail. Je fakt, že to Jílkovi došlo, poslal tam Trávníka a pak už byly Budějice pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

spousta otázek no

Reagovat
Bex5

za Lubora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Hokaido

Jinak abych pořád nebrečel, tak to byl skvělej zápas, na naší ligu hodně nadstandardní. Jílek v pozápasovým rozhovoru mluvil dost sympaticky. Nita byl skvělej, Kangu ani nebudu komentovat, Hložek taky ok. Budějovice skvělej výkon, trochu mi to připomínalo náš zápas v Hradci někdy okolo roku 2010 v prvním kole sezony.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť to byla z naší strany katastrofa.

Reagovat
Hokaido

Ale pro nezaujatyho diváka to muselo být super, jinak samozřejmě souhlasím. Jak píšeš výše, taky nechápu, že jsem vyhráli druhý poločas dva nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nebyl zaujatý proti Spartě, tak by mě to bavilo no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Pilař gól a sláva ... tahle střela ho dostala do vyšších pater. Pamatuju.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky, takovy delo k tyci

Reagovat
Bex5

V noze to dycky měl, to zase jo. Přímo nártem, žádný zbytečný zatáčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tenkrát jsme tahali snad 35 zápasů bez porážky, a hned v 1. kole nás vymrdal ligovej nováček s montovanejma tribunama za bránou. Krásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sedel jsem na ni primo proti strele pilare. Hle o let pryc a montovany jsou zpet

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem teda jen 1. polocas ale stejne.

a ten zapas s hradcem byl tehdy super, tam pilar zavesil skoro jak proti cerne hoře

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak dneska v tiki taka Josef Klíma a Bohdan Tůma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že Klíma odhalí, že Kozák je vrah

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, na to nemusíš bejt přece Klíma, abys to odhalil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

A pošlou ho sedět

Reagovat
Greny

Domu

Reagovat
doshcz

jak můžeš někoho zabít když ho netrefíš

Reagovat
Bex5

ve stádiu pokusu ...

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

sanci zabil dost...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Raylan

Takže VAR vyhodnotili, že branka BYLA, ale faul na brankáře.

Reagovat
Mirek na tenisu

Z těch záběrů co měli nemohli 100% posoudit zda mič celým objemem překročil brankovou čáru. V takovém případě by sudí logicky gól neměl uznat. Toho lehkého drcnutí Krejčího do golmana jsem si všiml až po 15. opáčku.

Reagovat
jaris7

Vy máte na střídačce Karlssona, jedno střídání navíc, ale stejně tam necháte Krejčího, kterej druhej poločas komplet odchodil

Reagovat
kilobyte

Kanga 3 zápasy 0 karet.

Reagovat
jaris7

Reagovat
Bex5

hned jsem šel ke kohoutku, jestli je pořád mokrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ke kohoutku aka přítelkyni?

Reagovat
Bex5

už zapomínám i její jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Mořské želvy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Totáln! sezóna 5. díl

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta může být ráda za bod

Reagovat
doshcz

Cartman

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Famózní dabér.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale za alzáka by měl stejně skončit v pekle

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

U mě skončili před vánoci, když na nás z TV řval "Ježiškůůůů". Trocha úcty k tradici by tam zbýt mohla. Takže na Alze už přes rok nic nekupuju.

Reagovat
Bex5

Lou si osobně dojde pro něj a pro Constantina!

Reagovat
lichna.

Každopádně ho umí teda udělat neskutečně i takhle na vyžádání.

Reagovat
Kang & Kodos

No právě

Reagovat
lichna.

Buď rád že nedal sto tabletu týdne.

Reagovat
Selänne

Reagovat
doshcz

Reagovat
Shevchenko

Clancey Wiggum

Reagovat
Mönchengladbach

Dipsy z Teletubbies.

Reagovat
Raylan

Když mluví normálně a zavřu oči, tak jediný co mám v hlavě je Jean Roqua z Nikdy to nevzdávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle Pulpita jako trenéra Baníku?

Reagovat
Liquid

Pulpit v 1.lize chybí

Reagovat
JessePinkman

Škoda, tohle mohlo bejt za tři body jak nic. I tak remíza se musí brát, všichni do toho dali 100%.

Reagovat
ratusek

Ve 20.minutě ste řvali "Dynamo Budle" a tys mi nevěřil teda myslím, že to bylo Budle

Reagovat
monty25

Dynamo Budweis

Reagovat
JessePinkman

Budle?

Reagovat
ratusek

Ahá, tak Budweis

Reagovat
JessePinkman

Joo, tak to jo.

Reagovat
lichna.

Co ten Helešic? Přes Kladrubského se asi nedostane do sestavy co?

Reagovat
JessePinkman

Jde o to, že hraje skvěle Colic napravo, tudíž musí hrát Kláda nalevo. No nejlepší hostovačka je zatím Provod.

Reagovat
smazaný uživatel

Křéťa už pustil ofiko ven, že cílem je udržet ligu? Bude to ale těžký..

Reagovat
fantomas

Celá Tiki Taka se baví nad rasistickym pokřikem na Nguyena. No to je krása

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus vs národní rysy. Zas nebuď tak přecitlivělej. Kdyby na mě někdo na Slovensku hodil na hřiště knedlík, jako že jsem Čech, tak se tomu zasměju. "Rákosník", to už by byla jiná. Ale znáš ne-vietnamskou restaruraci s tímhle druhem jídel? Nebo na tržnici "slusí, slusí". To si prostě vytvořili sami a nemyslíme to zle většinou.

Reagovat
fantomas

Takže vietnamskym národnim rysem je vedení restaurací v ČR? Oukej.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak výborný některý ty restaurace jsou. Mimochodem, mně by ten pokřik nenapadl ani bych to nekřičel, ale že bych z toho dělal aféru, tak to taky ne. Myslím, že jsou závažnější věci, kterých si všímat.

Reagovat
fantomas

Souhlasim, že to neni nejhorší projev rasismu, ale nemístný mi to pořád prostě přijde. Stále tim shazuješ/škatulkuješ celou komunitu imigrantů, respektive jejich potomky. Kdyby Nguyenova rodina nebo on sám vedl restauraci, potom je to klasická, celkem vtipná urážka; ale to pokud vim neni ten případ, a tudíž je tam evidentní rasistickej základ.

Reagovat
mistr129

No máš pravdu, ale takhle by se člověk nemohl zasmát ani vtipům o blondýnách, ženských/chlapech, důchodcích...

Reagovat
fantomas

No počkej. Je přece jedna věc dělat vtip na základě stereotypu a druhá věc to na někoho osobně pořvávat ve snaze ho rozhodit.

Reagovat
mistr129

Jasný, to jsem i po Nguyenově incidentu psal. Tiki taku jsem ještě neviděl, tak jsem myslel, že si tam teď dělali srandu nezávisle na tom.

Reagovat
fantomas

Smáli se přímo tomu incidentu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Ale tuším že třeba Breite říkal, že mu taky dávají nějaký takovýhle narážky do šatny..

Reagovat
fantomas

Možná proto mu to nepřijde originální

Reagovat
lichna.

Jediné co udělali, tak že řešili, že takové ty pokřiky na hráče patří k fotbalu. Podaný a Kolář řekli že jsou na to zvyklí a že je to i baví. A Tůma řekl, že ho pobavilo tehdy to volání na Nguyena. Opravdu katastrofa.. Ale dle článku s Ronaldem máš asi teď období, kdy hodlas ze všeho dělat aferu, jinak nechápu, co řešíš.

Reagovat
monty25

Myslím, že fantomas je až přehnaně hyperkorektní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fantomas

Jo tak já dokonce z Ronalda "udělal aféru". OK

Reagovat
lichna.

Tady na EF? Jo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
lichna.

Wow, reakce na úrovni. Měl bych k tomu co napsat, ale tvé "obhajoby" jsem si přečetl už pod článkem, takže to asi nemá smysl, protože by ses jen opakoval. Každopádně, pokud tě rozhodilo to, co bylo v TIKI TAKA - jakože to nebylo naprosto nic. Tak budeš mít asi složitý život..

Reagovat
fantomas

Čoveče... nerozhodilo. Napsal sem k tomu během tří sekund příspěvek do diskuze a tim to pro mě haslo. Pokud to někdo rozmazal, byli ste to vy. :)

Reagovat
lichna.

Jojo, protože tys to vůbec nenapsal stylem, aby na to ty reakce nebyly. Pls..

Ale jo, vyprovokat diskusi, respektivě reakce ti jde dobře.

Reagovat
Kang & Kodos

Chystám se, že konečně projedu celou diskuzi u CR7, ale z tolika čtení mám strach

Reagovat
lichna.

Nic moc, hodně argumentů, žádné vtípky..

Reagovat
Mass

A co má vedení restaurace společnýho s rasismem? Copak někdo urážel Nguyena kvůli barvě pleti?

Reagovat
fantomas

Vygoogli si, co je to rasovej stereotyp.

Reagovat
Le Gunner

Ty vole v diskuzi s tebou se bojím i prdnout, abys to náhodou nezjistil a nenarušil jsem tím komfort nějaké ženy blízko přítomné.

Nebuď tak úzkoprsý, je to cesta do pekel.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Azazelo RD

Spíš provozování varny pervitinu. Restaurace jsou jen pračky na prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na Slovensku. Varia dobre.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

jj, rasismus everywhere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nebuď tak sluníčkařskej

Reagovat
Bakary3

Je

Oni i Nguyen se dokazi zasmat necemu ne zrovna korektnimu, ale nijak spatne minenymu.

Jak tu nekdo psal s tim knedlikem, stejne kdyby na ne treba Slovaci kriceli, at vyndam ponozky ze sandal, no boze...

Katastrofa...

Reagovat
fantomas

Aaaaa zase srovnáváme nesrovnatelný. No nic. Třeba příště.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že Nguyen se tomu teda rozhodně nesmál. Pokud vim, tak žádal "něco originálního" a předevšim teda řekl tohle, čímž samozřejmě uhodil hřebíček na hlavičku:

„Mě osobně to neuráží, ani nemůže. Na jednu stranu si z toho dělám srandu, na druhou jsem kvůli tomu smutný. Hlavně je mi líto celkově vietnamské komunity. Nerad bych, aby se do nich někdo navážel, třeba i kvůli mně... To mě pak mrzí víc, než když se to týká jen mě."

Reagovat
ratusek

Přečti si jeho bezfrází. HLedáš problémy kde nejsou.

Normální v pohodě borec to vzal jako legraci, zasmál se tomu a ty tady brečíš nad rasismem

Kdyby mě někdo řekl knedlíku, at si vyndám ponožky ze sandálů (který ale nenosím) tak se zasměju,,protože nejsem přecitlivělej ňouma a nedělal byxh z toho rasismus

Reagovat
Bakary3

On i řekl, že si z toho dělají prdel v kabině, že mu něco snad vylepili v tomhle smyslu na skříňku, snad jakože nějaký vietnamský jídlo.

Bere to jako normální pošťuchování, nemá s tím problém.

Ale abych ti dal za pravdu, umím si představit, že, když to řeknu hrubě, nějakej bubák by začal brečet cosi o rasismu a nedostatku respektu a dnešní hyperkorektní buzny by mu daly za pravdu a přicházelo by jedno vyjádření za druhým, nabalovaly by se na to známý osobnosti, proběhla by nějaká ta kampaň jako focení před zápasem s nějakým bannerem, všichni by si nabarvili držky načerno, a do dalšího zápasu po týhle šaškarádě by byl svět zase v pořádku.

Já osobně vidím problém v nedostatku nadhledu, ať už těch, kterých se to týká, a nebo těch, který se tím nechali pobláznit jako ty a tyhle kauzy pomalu vytváří.

Když se bude na někoho hučet, že je opice, ani neceknu, tohle má ale k rasismu hodně daleko, spíš to byl takovej lacinej vtípek narážející na jeho národnost, ale nic hroznýho...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Riviera Kid

Hele, já jsem taky sluníčkář. Ale přesně kvůli takovým jako jsi ty, jsme akorát za čuráky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Riviera Kid

Ano, to je hrůza. Ale víš o tom, že vraždy pachají i bílí lidé, že jo?

Reagovat
Firkraag

Koukám, že ty seš čůrák i bez fantomase

Reagovat
C-M@ster

A ty máš v hlavě nasráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

všeho moc škodí..

Reagovat
anonym

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Azazelo RD

V pohodě. Benčík včera v přímým přenosu na ČT řekl, že mu 4 kolumbijští cyklisté na čele pelotonu připomínají dealující gibony.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
anonym

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Co se přesně stalo?

Reagovat
Liquid

skvělý dabér Bohdan Tůma (Cartman, Snipes, Washington) zmínil, že ho nesmírně pobavilo jak si u Nguyena objednávali fanoušci Slavie nějaký vietnamský pokrm a zmínil, že to bylo skvělý a pobavilo to všechny včetně publika, jen fantomas od compu svraštil obočí

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle rasisticky útočit na brankáře, FUJ!

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lampas

Nguyen si z toho sám dělal prdel v bezfrazi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

Přesně kvůli takovejm jako jsi ty je z Bonda černá ženská

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou tam to vyřešili ještě docela elegantně, černá ženská je z agenta 007 a James Bond zatím stále tradiční. Vypadá to ale, že Bond bude od příště černoch.

Doufàm že to dopadne lépe než Krotitelky duchů

Reagovat
Losinho

Jj, napsal jsem to "bulvárně". Ale furt je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta herečka ani moc hezká není.

Reagovat
mistr129

No právě proto dostala tu roli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hlavně když tam připínákem sundá nějakou Bondgirl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
ratusek

Stačí jak doprcali Zaklínače, nebo teda spíš jen Triss.

Reagovat
Kapřík

Ty se v tom rejpes jak baba v koksu. Trochu nadhledu by neškodilo, pak se nemaj mezi konzervama a slunkama delat čím dál větší propasti.

Reagovat
SaianSupaCrew

Od prvoků jako je dollar, kepy, nebo ten tekutý slávista, si to tu slízneš, ale já jsem ti za to vděčný.

Nguyen o tom samozřejmě žertuje, protože není hloupý, ale jestli si někdo myslí, že ho to nemrzí, tak je kripl.

Reagovat
fantomas

Sám ostatně řekl, že ho to mrzí. Směrem k celý vietnamský komunitě.

Reagovat
SaianSupaCrew

Mrzí ho to i osobně v osobní rovině, tím jsem si jistý. To kdo nezažil, nepochopí.

Určitě si je ale vědom toho, jaký shitstorm by tady (při současných náladách) vyvolal, kdyby se nějak razantněji ohradil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
ratusek

takže v bezfrazi lhal

Reagovat
SaianSupaCrew

Jsem tě zapomněl přidat do výčtu ke kolegům.

Omlouvám se, příště si na to dám pozor

Můžeš tu házet citróny jak chceš, ale jak říkám, nepochopíš.

Reagovat
ratusek

Reagovat
SaianSupaCrew

Kámo, v reakci na mě si použil přesně 4 slova a 6 smajlíků.

Musím říct, že mě taková konverzace úplně odzbrojila a pro oba asi bude lepší, když na sebe nebudeme reagovat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
SaianSupaCrew

Ok, tohle pobavilo.

Reagovat
JohnKoul

Jsou to kriplové. A jak je zde vidět, je jich hodně.

Reagovat
Mirek na tenisu

CB-SPA 2:2. Úroveň zápasu, hlavně výkon domácích mě překvapil. Třeba od Provoda nebo Javorka jsem to ani nečekal. Schranz vynikající, oba Jugoši, Kladrubský...Sparta se pořád hledá. Hráči jako Krejčí, Štetina, Hašek, ale i Teteh nejsou pro Spartu přínosem.

Reagovat
RadekVonCZE

A to tady dělali už z Krejčího tahouna

Reagovat
Liquid

a co teprve Uroš, Hanousek, Vácha, Zahustel

Reagovat
JessePinkman

Provod je skvělej, snad nezdrhne někam a Dynamo ho koupí, ale prej stojí ranec.

Reagovat
montaigne33

Třeba se ještě Kozák rozstřílí, ale je smutné, že tato "kvalita" občas stačí, aby byl nominován do repre... Jeho kariérní střelecká bilance není až tak slavná...

Reagovat
Posledni Kovboj

ten se rozstrili maximalne jestli mu Lafata puci brokovnici

Reagovat
Kang & Kodos

https://youtu.be/hzyjUBq_eoo?t=174 Třeba by ho to heclo, kdyby mu to pustili před zápasem

Reagovat
Posledni Kovboj

Homotrek bychom Kozakovi mohli poustet casteji, smal se Lafata

Reagovat
kilobyte

Kdyby se aspoň rozstřílel v Evropě jako tenkrát v Laziu.

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší střelec EL bez jedinýho gólu v lize

Reagovat
mickey mouse

Zaznělo teď v Dohránu něco ve smyslu házení pyra a pokus o vraždu?

Reagovat
Bakary3

Tak treba ustrelili, ale ublizeni na zdravi proc ne..

Reagovat
nani92

800. pre záchranu Sparty

Reagovat
Liquid

Rada by s touto Spartou měl teď 9 bodů, fakt luxusní rozlosování měla Sparta a oni naberou po 3 zápasech 5 bodů na Plzeň a Slavii, Jílek je borec

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

a to ještě s nejtěžším týmem - Jabloncem - v suchym triku

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec taky předvedl s přehledem největší hovno Nehrát s Kozákem, tak dostanou bůra

Reagovat
Bex5

To vas asi zmatlo ... ale necekal jsem, ze je takhle prejedete

Reagovat
dave30

Úplně přesně nevím, ale Sigma (Jílek) ti něco museli provést. Ale je jasné, že každý máme někoho in a někoho out... tak čemu se vlastně divím.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovymhle losem jen 4 body je majstrštyk.

Reagovat
anonym

Ty raději sleduj svoje žiďáčky, bez stoperů už to nebude taková krasojízda. Poprděnej jsi byl v neděli až do konce.

Reagovat
Liquid

no to spíš ty si byl poprděnej když ti skoro blafli záda ty hořící Hanáku

Reagovat
anonym

Jseš mokrej ještě teď, když se pískla penalta Hrozná ostuda vyhrát s náma jen o gól ne? S tým který podle tebe měl sestoupit

Reagovat
C-M@ster

Sparta - Příbram

Kozák dá minimálně dva góly jak Krmenčík s Karvinou.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky má podle mě poslední šanci.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Jinak před pár hodinama vyšel už 5. díl Totáln! Sezony ...sice ten 4. díl z mého pohledu nepřekonal (asi možná z toho pohledu těch výsledků a toho, že jsem u toho osobně nebyl), ale i tak respekt a fakt jenom škoda, že ta pohádka v EL skončila...

https://www.youtube.com/watch?v=Wr3vDvAoUF4

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej, stejně jako všechny ostatní. Povedený projekt.

Reagovat
Pablos

jako nejsem Slávista ani Sparťan, ale vždy jsem tíhl a tíhnu víc ke Spartě. Jenže momentálně Slavia je prostě hrozně sympatický tým... A pecka celý jsem to hltal od začátku do konce ten Tvůj odkaz

Reagovat
Coutinho10

diky za hezky slova

Reagovat
Pablos

Není za co děkovat, je to tak. Slavia opravdu je taková jedna velká rodina, Sparta je prostě taková strojená, ale určitě ne rodina.

Reagovat
Coutinho10

souhlas

Reagovat
lampas

Pokud chybí lídr na hřišti, tak musí být na lavičce. Sparta bohužel v současnosti nesplňuje ani jedno. Jílek je odchovanec Lavičky, pokud se vypadne z pohárů, tak bych ho co nejrychleji vyrazil. Řešením by pak mohl být starej Jarolím do konce sezony a pak ideálně přeplatit Vrbu. Jarolím je o třídu lepší trenér jak Rada, kterej by byl teď ve Spartě taky zlatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím je slávista, doufám, že si na to kdyžtak vzpomene.

Reagovat
Kuchta

Jarolíma bych Vám přál, ten by Vás definitivně dorazil

Reagovat
lampas

Níž už klesnout nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele