FORTUNA:LIGA - souhrn 27. kola

05.04.2019, 19:52, aktualizováno 08.04.2019, 19:59
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála na Slovácku a stáhla odstup vedoucí Slavie, která rozstřílela v derby Duklu Praha, na sedm bodů. Sparta si poradila se Zlínem. Severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem vítěze ani branku nepřineslo a skončilo 0:0. Konečně vyhrála Ostrava, která si poradila s Teplicemi. Stále bez porážky zůstává Mladá Boleslav...

Sparta Praha - Fastav Zlín 2:0

08.04.2019 18:00

Góly: 67. Adam Hložek, 71. Benjamin Tetteh

Sparta potvrdila, že se jí doma proti Zlínu daří, a moravského soupeře porazila o dvě branky. Domácí jsou v tabulce nadále třetí, Ševci naopak pokračují v propadu a klesli až na deváté místo.

Trenér letenských Ščasný se rozhodl pošetřit záložníka Frýdka a do sestavy se tím pádem dostal mladík Hložek. V útoku zase chyběl z formy hrající Tetteh, jehož zastoupil Drchal. Také hosté nastoupili se dvěma změnami v základní jedenáctce. Gajić ve středu obrany nahradil Bača a středopolař Podio uvolnil místo pro Hnaníčka.

Již ve třetí minutě zahrávali Pražané standardní situaci, ze které pálil těsně vedle Sáček. Za další tři minuty si první zákrok připsal brankář Ševců Rakovan po slabé ráně Drchala. Těžší práci měl slovenský gólman v osmnácté minutě, kdy vyrazil další nebezpečný pokus aktivního Sáčka. Zlín se poprvé vážněji osmělil o šest minut později, kdy po Hnaníčkově centru hlavičkoval nepřesně Holík.

I nadále však pokračovalo sparťanské obléhání pokutového území soupeře. Po jednom z dalších útoků vypálil po půlhodině hry Hložek, avšak minul prostor mezi třemi tyčemi. Ševci se po delší době zase osmělili v 36. minutě, kdy Bartošákovu střelu vyrazil brankář Nita na rohový kop. Na druhé straně předvedl o tři minuty později další nepřesný pokus Hložek. Branky se tak diváci v první půli nedočkali.

Střelecká aktivita domácích nevyprchala ani po přestávce, když hned ve 47. minutě zkoušel štěstí Hašek, ovšem vysoko přestřelil. Za dalších dvanáct minut se v dobré příležitosti ocitl Hložek, jenže neusměrnil míč za Rakovanova záda. O pět minut se Karlsson zase prezentoval vysokým, spíše ragbyovým kopem. V 67. minutě ale přece jen přišla první trefa v zápase. Karlsson z pravé stany našel v pokutovém území zcela volného Hložka, jenž prudkou střelou nártem rozvlnil síť.

Hned za minutu se Moravané pokusili o rychlou odpověď, Hlinka však nemířil přesně. A tak v 72. minutě Sparta zvýšila svůj náskok. Kanga při brejku vyslal střídajícího Tetteha do úniku, který prostřelil Rakovana. Střelec druhého gólu se o dvě minuty později mohl do statistik zapsat i jako nahrávač, Plavšić ovšem po jeho centru hlavičkoval do připraveného strážce zlínské svatyně. Hosté se již v závěru nezmohli na větší odpor, Pražané si tak nakonec připsali na své konto hladké vítězství.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 0:1

07.04.2019 18:00

Góly: 28. Patrik Hrošovský (pen.)

Hráči Viktorie Plzeň i nadále živí naděje na titul. V rámci sedmadvacátého kola FORTUNA:LIGY si poradili s trápícím se Slováckem, a to zásluhou proměněného pokutové kopu Patrika Hrošovského.

První ohrožení brány přišlo po devíti minutách. Kayambův centr sklepl Řezník na Procházku, ten však umí vystřelit lépe, než ukázal, neboť tentokráte ho Trmal bez potíží vychytal. O něco později pálil z otočky Chorý, jenže bránu netrefil. Dělovka Hubníka už přesnost nepostrádala, avšak i tu si Trmal pohlídal.

Důležitá akce nastala zhruba ve čtvrtině zápasu. Po Kopicově centru došlo k souboji Havlíka s Kayambou, k odraženému míči se dostal Limberský, jenž pumelici poslal do boční sítě. Hlavní sudí Marek poté ovšem šel zkontrolovat video a dospěl k závěru, že Havlík Kayambu zatáhl za dres, a tudíž nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Patrik Hrošovský a i se štěstím proměnil.

Domácí měli nějaké náznaky až ke konci poločasu, nejdříve nebezpečnou situaci na poslední chvíli řešil Limberský, následně po Divišově hlavičce nepůsobil nejjistěji Hruška, obešlo se to ale bez následků a do kabin se odcházelo za plzeňského vedení.

Po pauze se opět mírně aktivněji prezentovali Viktoriáni. Na Kayambův centr si naskočil Kopic a jeho hlavička nadělala Trmalovi veliké problémy. Následně tutovou šanci spálil Chorý, který zcela osamocen na malém vápně hlavičkoval vedle. Nedlouho poté došlo na příležitost domácích. Kalabiška z otočky pálil ze slibné pozice, avšak vysoko nad břevno.

Solidní příležitost měl i Juroška. Ten si zprava navedl míč na střed a dalekonosnou ranou se pokusil zaskočit Hrušku, bohužel pro něj neúspěšně. V samotném závěru mohli dát definitivní tečku za svým vítězstvím plzeňští hráči. Chorý po křídle unikl defenzivě, jenže centrem našel jen Trmalovy rukavice.

Ztráta Plzně na Slavii tudíž zůstává sedmibodová, Slovácko už má na barážové pozice náskok pouhých tří bodů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná 3:2

07.04.2019 15:30

Góly: 2. Václav Jemelka, 42. Šimon Falta, 62. Jakub Yunis - 9. Lukáš Budínský, 55. Ondřej Lingr

Atraktivní utkání mohli sledovat diváci na Andrově stadionu. Domácí Olomouc, která si vítězstvím hlasitě řekla o skupinu o titul, hned od začátku zásluhou Jemelky vedla, brzy však srovnal Budínský. Na Faltův zásah odpověděl pro změnu Lingr, rozhodující branku tudíž vstřelil po hodině hry Jakub Yunis.

Karviná šla do zápasu s vírou, že naváže na povedený zápas s Baníkem, naděje však vzaly brzy za své. Po necelých devadesáti sekundách dostali domácí příležitost rozehrávat rohový kop. Ten povedeně zakroutil Falta, Václav Jemelka si míč na malém vápně zpracoval a horní částí nohy jej dopravil za Berkovcova záda.

Radost fanoušků Sigmy ovšem netrvala příliš dlouho. Po naprosto zbytečné ztrátě získal míč Wágner, posunul míč na Lukáše Budínského a ten umístěnou přízemní střelou z dvaceti metrů překonal brankáře Buchtu.

Po klidnější pasáži začala Olomouc znova zlobit po půlhodině hry. Proti skvělému obstřelu Texla ještě zasáhl Berkovec, i ten byl ale bezmocný o deset minut později. K přímému kopu se postavil Šimon Falta, famózní ranou vymetl šibenici, rozjásal své spoluhráče i fanoušky a karvinským připravil nemilý dárek na cestu do kabin.

Ti si z branky do šatny však zřejmě velkou hlavu nedělali. Krátce po pauze dostal hodně prostoru Ondřej Lingr, navedl si míč na střed a, stejně jako v první půli jeho kolega Budínský, i on teď přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře.

Momentum se přelévalo z jedné strany na druhou a po hodině hry se stav utkání naklonil zase pro domácí. Po Faltově rohu se dostal k odraženému míči Sladký, poslal načechraný centr na malé vápno, kde byl již připravený Jakub Yunis a hlavou rozvlnil síť. Pro mladého útočníka šlo o trefu ve druhém po sobě jdoucím zápase.

Ve zbytku zápasu přišla ještě jedna zajímavější situace na každé straně. Nejprve dostal Falta možnost z výhodné pozice zopakovat svůj výstavní trestný kop, ovšem selhal. A jelikož se v závěru neujala ani dalekonosná Budínského rána, skončilo utkání těsným vítězstvím modrobílých.

Ti se díky tomuto tříbodovému zisku minimálně do pondělí posouvají na sedmou příčku s jednobodovou ztrátou na šesté místo. Karviná stále drží barážovou patnáctou pozici s nejtěsnějším možným náskokem na Duklu.  

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:0

07.04.2019 15:30

Góly: -

Mladá Boleslav remizovala v Ďolíčku a stále drží jarní neporazitelnost

Pouze bezgólové remíze mohli přihlížet diváci, kteří při nedělním odpolední dorazili do Ďolíčku sledovat zápas domácí Bohemky proti na jaře neporaženým hostům z Mladé Boleslavi. Pro Haškovi svěřence se jedná o třetí body ze čtyřech posledních zápasů.

Na šance se dlouho čekalo, první vzrušení přišlo až po necelé půlhodině. Jindřišek z voleje vyslal oblouček za domácí obranu. Puškáč sice na míč nedosáhl, brankář Šeda však i tak měl se zkrocením balónu velké problémy.

Větší příležitost se udála po chvíli na opačné straně hřiště. Bucha přijal na vápně Matějovského přihrávku, parádně se otočil a protáhl Fryštáka. K dorážce se dostal ještě Tatajev, z penaltového puntíku ale pálil nad. Gól do kabin mohl po individuální akci vstřelit Přikryl, avšak ani on si na domácího brankáře nepřišel.

Klokani do druhé půle nevstoupili zrovna nejlépe. Nejprve po Krchově zaváhání pálil vedle Matějovský, nedlouho na to těsně minula branku Přikrylova kroucená střela na zadní tyč. Iniciativu poté převzali domácí, Vacek po rohovém kopu pálil nad zpoza vápna, gólem zaváněl i dlouhý závar před Šedou. Ten byl během této pětiminutovky v zápřahu, řádně jej protáhl Vaníček.

Tlak zelenobílých neustával a zhruba patnáct minut před koncem dost možná zachránil hosty před brankou odkopávající Jugas. A jelikož míč v síti neskončil ani po další nepřehledné situaci u Šedovy branky, rozešli se soupeři smírně 0:0.

Pro Mladou Boleslav to znamená udržení šesté pozice, ačkoliv v případě vítězství nad Spartou ji může přeskočit Zlín. Bohemians nadále zůstávají na barážových pozicích, jedenácté místo však mají na dohled.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 0:0

07.04.2019 15:30

Góly: -

Ani druhé podještědské derby v sezóně nepřineslo branku. Liberec i Jablonec vyšli střelecky naprázdno a v tabulce si moc nepolepšili. Domácí stále kotví ve středu tabulky, zatímco hosté si drží čtvrtou příčku.

Slovanu chyběl vykartovaný útočník Kozák, jehož nahradil Musa, Sýkora zase v záloze zaskočil za Peška. Do sestavy hostí se zase vrátil stoper Hovorka, který na lavičku posadil Kubistu. Jinak svěřenci trenéra Rady nastoupili v očekávaném složení.

V osmé minutě zahrávali domácí rohový kop a po Karafiátově zblokovaném pokusu zakončil celou akci střelou nad břevno Fukala. Jablonec odpověděl za dalších deset minut dalekonosným, leč nepřesným pokusem Břečky. Další výrazná šance přišla po půlhodině hry, málem se z ní však urodil první gól. Hostující Doležal se ocitl sám před bránou rivala a jeho zakončení do okryté části svatyně na poslední chvíli zneškodnil bránící hráč Liberce.

Hned za minutu přišla podobně nebezpečná akce Slovanu. Hybšův centr našel Sýkoru, který akrobatickým zakončením jen těsně minul cíl. Jinak ale první půle příliš vzrušení na obou stranách nepřinesla a oba týmy strávily přestávku za bezbrankového stavu.

Osm minut po změně stran se poprvé vážněji ukázala obávaná dvojka v hostujícím dresu Sobol-Vatajelu. Prvně jmenovaný našel v pokutovém území svého rumunského spoluhráče, jenže ten střelou levou nohou vystřelil vedle tyče. O dvě minuty později zahrávali domácí rohový kop, po jehož rozehrání střílel Sýkora, ale svůj pokus nasměroval pouze do míst, kde operoval brankář Jablonce Hrubý.

Po hodině hry se nepřesnými střelami prezentovali hostující Považanec i domácí Pešek, jenž na hřiště přišel v průběhu hry. V 66. minutě nacentroval Trávník z přímého kopu na zcela volného Kratochvíla, jehož skvěle vychytal gólman Slovanu Nguyen. Za další dvě minuty se po nepříliš povedeném rohovém kopu Jablonce vrátil míč zpět do pokutového území, kde Doležal prověřil opět připraveného Nguyena.

Domácí mohli jít do vedení v 70. minutě. Kačaraba si našel centr od rohového praporku, jenže zblízka hlavou netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Hosté odpověděli za dalších sedm minut nepřesným pozdravem od Jovoviće. Černohorský fotbalista byl v 79. minutě u další akce Jablonce, když po jeho přihrávce pálil těsně nad břevno Trávník. Za další dvě minuty zase Považanec vyprášil Nguyenovy rukavice.

Jedno z posledních velkých vzrušení zápasu přišlo v 88. minutě. Holeš poslal nebezpečný míč do šestnáctky domácích, kde před Doležalem na poslední chvíli odvrátil balón do bezpečí Kačaraba. Ukrajinský obránce ještě v nastaveném čase hlavičkoval po rohovém kopu Liberce nad bránu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 3:1

07.04.2019 15:30

Góly: 14. Nemanja Kuzmanović, 22. Nemanja Kuzmanović, 26. Dame Diop - 24. Jakub Hora

Ostravský Baník protrhl nepříznivou sérii a po pěti ligových zápasech zvítězil. Na domácím hřišti přehrál Teplice 3:1 a upevnil si pátou pozici. Hosté po zápase, v němž všechny trefy padly v první půli, spadli na desáté místo.

Domácí se vrátili k zažitému rozestavení 4-4-2, v němž na pravém beku alternoval Fillo, na krajích zálohy se pohybovali Holzer s Granečným, střed pole vyztužil Jirásek a v útoku operovalo duo Kuzmanović a Diop. Do sestavy sklářů se vrátili stoper Čmovš a střední záložníci Ljevaković se Soungolem.

Gólmana Baníku Laštůvku poprvé ohrozil v jedenácté minutě Hyčka, jehož nepovedený centr se málem snesl do branky, kdy by strážce svatyně nestihl zasáhnout. Za další minuty již padla první branka, ovšem do sítě Teplic. Brejk Slezanů táhl Granečný, jenž poslal míč do předbrankového prostoru, kde jej nejrychleji našel Kuzmanović a i s trochou štěstí propasíroval kulatý nesmysl za brankovou čáru.

Druhou branku přidala Ostrava ve 22. minutě. Domácí vybojovali pumlíč dobrým napadáním, následně Diop vysunul Kuzmanoviće do samostatného úniku, jenž přelstil brankáře Grigara podruhé. Hosté ale snížili hned o dvě minuty později, kdy Jindráčkův centr z levé strany napálil Hora z první přesně k tyči. Jenže za další dvě minuty bylo ve Vítkovicích opět veselo. Jiráskův povedený centr našel Diopa, jenž zblízka přidal třetí gól Baníku.

Gólová smršť mohla pokračovat hned za minutu, ovšem jeden z hostujících hráčů těsně netrefil Laštůvkovu bránu. I tak byli Slezané při chuti a další brance byli blízko ve 32. minutě, kdy Fleišman po rohovém kopu hlavičkoval nad břevno. Entusiasmus domácích hráčů nevyprchal ani po změně stran. Nejprve v 52. minutě aktivní Jirásek naservíroval přihrávku na Holzera, jenž ale s dobrou příležitostí pohrdl. Za další dvě minuty zase Grigar s obranou jen tak tak hasil závar po centru Granečného.

Špetku naděje na bodový zisk mohl pro Teplice vykřesat v 78. minutě Kuchta, jehož nebezpečné zakončení na poslední chvíli zblokoval obětavý Procházka. Skóre se již v závěru neměnilo ani po pokusech Kuzmanoviće a Diopa, a tak si Baník na své konto připsal důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slavia Praha 1:5

06.04.2019 19:00

Góly: 77. David Douděra - 13. Lukáš Masopust, 18. Miroslav Stoch, 22. Josef Hušbauer, 53. Josef Hušbauer, 90+1. Tomáš Souček

Snadná práce čekala při sobotním večeru na fotbalisty Slavie. Ti během pětadvaceti minut rozhodli malé pražské derby na Dukle. Prosadili se Masopust, Stoch, dvakrát Hušbauer a Souček, na druhé straně korigoval stav Douděra.

Na začátku to přitom vypadalo, že by domácí mohli být nebezpeční, ovšem Holík z protiútoku poslal na Koláře jen propagační střelu z hranice vápna. To Slavia ztrestala. O deset minut později Škoda parádním pasem z hloubi pole vyslal před gólmana Masopusta, který si míč zpracoval a skvělou ranou ze vzduchu překonal Radu.

Dukla jako by se sesypala a druhý gól Slavii darovala. První nepovedenou přihrávku ještě stihli její hráči zachránit, té druhé se však již ujal Masopust, předložil míč Stochovi a ten propálil mezi nohama Radu. A zhruba po dvaceti minutách bylo pro domácí ještě hůř. Bořilův aut poslal Stoch na Hušbauera, jenž volejem o zem nečekaně rozvlnil síť potřetí.

O chvíli později mohli domácí korigovat, avšak Holík v tutovce opět selhal a nechal vyniknout Koláře. Neujala se ani Holendova technická střela, jež skončila těsně vedle slávistické brány. Na druhé straně ještě před poločasem zahrozil Ngadeu, když poslal po rohovém kopu hlavičku kousek od tyče.

Koncert sešívaných pokračoval po přestávce. Stoch přiklepl Součkovi, který napálil břevno, načež se k odraženému míči dostal Škoda a odhlavičkoval jej k Hušbauerovi. Ten si v klidu zpracoval a poslal míč do sítě, ačkoliv nevěřil, že se nenachází v ofsajdovém postavení. První Radův zákrok přišel až po hodině hry proti Škodově střele z otočky, na druhé straně i potřetí selhal Holík.

A Milan Škoda byl při chuti i nadále. Předvedl parádní náběh za obranu, vyhnul se obránci, avšak na Radu si nepřišel. Hráči armádního klubu se mohli radovat patnáct minut před koncem. Kolář odkryl prostor na přední tyči, kterého využil z křídla postupující Douděra a rozvlnil síť za zády slávistického gólmana.

Hosté mohli "bůra" završit několikrát, jenže Hušbauer, Stoch ani Souček nejprve neuspěli, povedlo se to až z druhého pokusu posledního jmenovaného. Po Hušbauerově rohu se Souček vyšplhal nejvýše a Radovi nedal šanci. Slavie si tak udržuje náskok na čele, který se nyní dostal již na deset bodů. Její dnešní soupeř se naopak krčí na poslední pozici a jestli se chce zachránit, čeká ho náročná práce.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - SFC Opava 3:1

05.04.2019 18:00

Góly: 41. Ruslan Mingazov, 53. Antonín Fantiš, 59. Matěj Helebrand (vl.) - 57. Olivier Kingue (vl.)

Příbram v pohledné podívané zdolala Opavu 3:1, po delší době se radovala s tříbodového zisku a pořádně zamotala boj o záchranu. Utkání kromě čtyř branek nabídlo chybná rozhodnutí rozhodčích na obou stranách, o kterých se ještě jistě bude diskutovat.

Trenér domácích Nádvorník udělal rošádu v záloze, když Hlúpika, Soldáta a Voltra zastoupili Mingazov, Květ a uzdravený Rezek. Hostům chyběli vykartovaní Žídek se Smolou, které nahradili Helebrand a Juřena. Schaffartzik se postavil na pravý kraj obrany místo Hrabiny, čímž uvolnil ve středu pole místo pro Jursu.

Do utkání vstoupila aktivněji Příbram. Po třinácti minutách hry si Matoušek na levé straně hřiště narazil s Rezkem, ovšem průnik do pokutového území zakončil nepovedenou střelou mimo. Za další čtyři minuty se z voleje opřel do balónu Rezek a vysoko přestřelil. Obranu Slezanů větral především Matoušek, jenž ve 22. minutě rozjel nebezpečnou akci, jeho přihrávku pustil Mingazov na Fantiše, ten se již ale k zakončení nedostal.

O minutu později se konečně ukázala Opava, když Zapalačova přízemní střela zpoza šestnáctky těsně minula levou tyč brány, kterou hájil gólman Kočí. Ve 36. minutě se na Kočího řítil Juřena, avšak sudí chybně odmával ofsjajd. Strážce svatyně Severočechů si první zákrok připsal až ve 40. minutě, s přehledem zlikvidoval pokus Janetzkého. Za další dvě minuty již poprvé gólově udeřilo, ovšem na druhé straně hřiště. Na přímý kop Nového si naskočil Mingazov a hlavičkou k tyči poslal Příbram těsně před přestávkou do vedení.

První pozdravy po změně stran vyslali domácí Matoušek a Květ, ani jeden z nich se však neujal. V 52. minutě zakončil protiútok po Matouškově přihrávce Mingazov, jeho zásah nebyl uznán, přestože rozhodčí opět chybovali a postavení mimo hru bylo odpískáno nesprávně. Za minutu již ale byl Mingazov u regulérního dosažení branky, když jeho pas před bránu nasměroval do sítě Fantiš. O čtyři minuty později se však dočkali i hosté. Rohový kop si totiž do vlastní brány nešťastně srazil Kingue.

Pasáž hry plná branek ale pokračovala i v 59. minutě. Rezek rozehrál akci Středočechů do strany na Matouška, jehož nabídku do pokutového území uklidil za záda brankáře Fendricha dalším vlastním gólem Helebrand. Čtvrtou branku Příbrami mohl o deset minut později přidat Jablonský, toho však Fendrich vychytal. Za dalších osm minut tečoval Fantiš do sítě střelu nového, jenže do vzduchu opět vyletěl praporek asistenta hlavního sudího a zase se mával a pískal ofsajd.

Naději na bodový zisk mohl pro hosty v 78. minutě vykřesat nešťastník Helebrand, avšak jeho pokus do horního rohy brány vytáhl skvělým zákrokem Kočí. Šest minut poté se do další šance domácích řítil Rezek, Fendrich však jeho pokus o lob dobrým vyběhnutím přečetl. V závěru si ještě střídající Antwi dvakrát vylámal zuby na brankáři Opavy, i tak se ale mohli Středočeši radovat s důležitého vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27222369:2068
2.Viktoria Plzeň27194440:2561
3.Sparta Praha27165647:2353
4.FK Jablonec27136847:2445
5.Baník Ostrava27126935:3042
6.FK Mladá Boleslav27108946:4038
7.Sigma Olomouc271141233:3937
8.Slovan Liberec2799927:2336
9.Fastav Zlín271131331:3536
10.FK Teplice271051231:3835
11.SFC Opava27861337:4330
12.1. FC Slovácko27931527:4130
13.1. FK Příbram27851432:6029
14.Bohemians Praha 190527691225:3527
15.MFK Karviná27551732:5120
16.Dukla Praha27541822:5419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (505)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FNL OT: Přežili jsme Csaplára

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo.

Reagovat
ratusek

no az týden se ukáže. ale venku vám nevěřím vůbec, tak jsem zvedav

Reagovat
Stannis Baratheon

Původně jsem teda čekal fanouška Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera, Peťa Breda

Reagovat
ratusek

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se v téhle sezóně opravdu líbí, asi jsem mimo, ale dokážu si ho představit znovu v FCB, prosazuje se gólově, je do kombinace, k Baníku má myslím pořád dobrý vztah...Stejně tak bych od nich bral i Květa a Nového...Příbram se mi prostě fotbalově líbí, jo, stadion je hrozný, fanouškovsky jsou na tom taky bídně, ale oni dělají fotbalisty, takže jim záchranu přeju.

Reagovat
ratusek

Tak neřekl proti nám nikdy nic a jako jeden z mála nebo možná jedinej na to nesral ikdyž sme byli v největších sračkách. Za to ho respektuji a na zkoušku bych ho klidně vzal, ale Příbram ho nepustí ani na zkoušku v létě

Reagovat
Puskas

A taky byl tehdy jeden z mála fotbalistů v kádru.

Reagovat
lichna.

Je pravda, že když odcházel, tak byl jediný, kdo za to stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn získat některé hráče z týmů jako Příbram, Slovácko, Bohemka, mají zajímavé individuality, fotbalové, a určitě by pro každého z těch hráčů byl Baník krokem vpřed, takže bych se zaměřil na tyto týmy při přestupech co možná nejvíce a v létě by mohlo být snažší s nimi komunikovat než v zimě, pochopitelně...Tak to vidím já...

Hlavně nedělat nic s Opavu a Karvinou, z Dukly maximálně Tetoura, kdyby sestoupili, tak celkem dobrý DZ za drobné...Konkurenti typu Olomouc, Zlín, Liberec, Boleslav, Jablonec či Teplice nám těžko prodají opory týmu, tam jedině, kdyby některému z hráčů končila smlouva, tak nalákat na plát a podpisový bonus, ale oporu s delší smlouvou za méně než 10 neprodají, to je jasné...Plzeň má plno starců na lavičce, Sparta a Slavia se zase pohybují v úplně jiných světech, tam to bude hodně těžké vždy...I když třeba Míša Frydrych by stál i za větší peníze rozhodně...Uvidíme.

Reagovat
lichna.

Fantiš, ačkoliv ho mám hodně rád, je průměrný hráč, který by nám toho moc nedal. Ale včera jsem sledoval toho Nového a ten se mi hodně líbil. Agresivní, Rychlý obránce. To by se hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Když hrál u nás, bylo to jako bychom hráli v 10-ti.... (Nový), byl jsem rád, že jsme po půl roce ukončili hostování. Ale třeba se vyhrál, poslední dobou jsem ho nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl Příbram, tak vždy byl jeden z nejlepších hráčů týmu, moderní pravý obránce, jasně, má na čem pracovat, ale potenciál u něj vidím...Stejně tak se mi líbí Juroška ze Slovácka, ale tam jsem i maličko zaujatý, je to kamarád ze školy, a Dostál z Bohemky, v Baníku už působil. Jednoho z těch tří bych si v Baníku určitě dokázal představit.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
jiriczeQ

Juroška je vynikající hlavně teda dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Nový je vcelku zajímavý hráč, ale už to taky není žádný mladík a otázka, zda už není na svém maximu. Juroška je na tom s věke úplně stejně, nicméně těžko říct, zda by k nám chtěl. Dostál je úplně výsměch, te hráč je nekopa a nevidím v něm posun nikam. Mnohem více by se mi líbil Weisner. Nejsem si jistý, že ho ve Spartě čeká nějaká budoucnost a mohl by to být přesně ten typ, co by do toho týmu zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner je na osmnáctiměsíčním hostování v Boleslavi...S Dostálem nesouhlasím, ale OK, Juroška a Nový, jsou ročnící 93, myslím, tedy u Honzy to vím, ale u Nového nevím přesně...Pořád mají před sebou minimálně pět let hry na vrcholu, pokud na to nebudou kašlat...Honza k nám chce stoprocentně, je to Valach, vyrůstal v tom, má v osmnáctce bratra Pavla...

Reagovat
smazaný uživatel

To že je na hostování přece nic neznameá, pokud by s ním Sparta nepočítala, tak ho může stáhnout a prodat. Ale nejspíš s ním počítají, tak chtějí ať se rozehraje. Nicméně mě moc lepších beků, případně krajních záložníků v lize není. Jinak ten Juroška by byl ok. Určitě by to pozvedl, otázkou jaké podmínky by stanovilo Slovácko. Nový je ročník 93. Já bych osobně raději někoho, kdo bude mladý. Bude mít potenciál růst a třeba i dalšího prodeje. Nejsem si jistý, že kluci 26-27 let se budou ještě zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu do 30.6.2020, určitě by to bylo za drobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak už je to na vedení. Osobně sem na posily moc zvědavý, jen se bojím, že to bude 1 max 2 hráči v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba víc než 2, já to vidím na 4, 5 hráčů a zkusit kluky z juniorky a dorostu, ať získávají zkušenosti a ať je pořádná konkurence v týmu. S některými je třeba se rozloučit, ideálně je prodat. Jurošku bysme mohli v klidu mít za 2, 2,5 mega a jim tam hodit Pazderu, on jim určitě smlouvu neprodlouží, když uvidí, že je o něj zájem jinde, v Baníku obzvlášť, takže Slovácko bude rádo aspoň za něco a Pazdera na horší střed ligy má, navíc je zkušený. Pro mě je pořád borec v 26 letech celkem perspektivní, koukni na tři měsíce mladšího Hanouska ve Spartě, třeba...Potřebujeme takové typy, kteří budou pilovat lajnu od 1. do 90. minuty a budou si šance hrát za Baník vážit, mít dlouhodobou perspektivu, což si myslím, že u borce v 26 letech pořád je, asi se neprodá za x desítek milionů, kdyby se mu u nás případně hodně dařilo, ale taky chceme tvořit mužstvo, ne prodávat, že jo, ne za každou cenu...Jsem zvědavý, co bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšeš je potřeba větší počet posil a to jak hráčů, kteří okamžitě posíli tým, tak i kluků, kteří se budou muset vypracovat. Jinak nemám nic proto, aby přišel kluk kterému je 26 nebo i 30 let. Ale prostě musí tu být předpoklad, že to bude hráš do základní sestavy a povýší ten post někam výš.

Reagovat
Imos

Pochválil bych spíš Mingazova, který Příbramy zařídil dva góly nekončí mu v létě smlouva? Uměl bych si ho představit někde víš než v Příbramy

Reagovat
smazaný uživatel

... Přbrami ... (sorry, ale 2x je moc ) vzor kost

Reagovat
didosh

Reagovat
Spalovač šancí

A to ještě není ta nejhorší chyba ...

Reagovat
smazaný uživatel

a víš kde?

Reagovat
Han střelil první

Někde víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Infi

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=ILqRKsXzI7o

Rosa vs Arsenal, 2002/2003. Neskutečný Jinak Koller ten skok u tý penalty

Reagovat
Posledni Kovboj

to je nadhernej sestrih, diky

- Seaman

- Rosa je buh. Workrate, pohyb, ale hlavne ty prihravky, ten tu hru proste videl seshora, jak kdyz hrajes fifu

- je zajimavy, jak moc je to ve stredu hriste podobny dnesnimu top fotbalu, par doteku, tlak na mic, atd

- Seaman

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bakary3

Je neuveritelnej...

Pro me bejt on Spanel, tak s nima povyhraval, co slo a jeste dnes z nej vsichni chcijou jako ze Xaviho a Iniesty..

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

jednoznačně a i kdyby nebyl, ale hrál by v tom Atleticu, tak toho dosáhnul i možná víc

Reagovat
Bakary3

Kdo vi... Ale rikam si, ze mozna skoda, ze tehdy nemeli v LM misto Arsenalu Spanely..

Ikdyz, jako fanda Arsenalu si nestezuju, bylo skvely ho sledovat

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale jak uz nekolikrat Rosa rikal, tak fakt s tim Atleticem uz to bylo domluveny a Arsenal do toho zasahl fakt na posledni chvilku, takze to vsechno mohlo bejt uplne jinak, ale za sebe jsem v ty dobe byl rad, protoze to byl dalsi nas hrac v PL, coz bylo super a jenom skoda tech zraneni

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Sice borec, ale z porcelánu... Španěl nešpaněl... IMHO by byl jak Thiago. Každý ví, že na to má, ale taky je věčně zraněný

Reagovat
Infi

Reagovat
Pablos

To je prostě pan fotbalista... pro mě borec nejvíc a i přes veškerá ta zranění ukázal víc než mnoho českých hráčů za celou kariéru.

Reagovat
Coutinho10

velký dík za tuhle vzpomínku

nejradši bych se vrátil do roku 2002 a kouknul na nějaký bundesligový spiel s Rosou a Kollerem, aby to nějak navazovalo nebo klidně nějaký LM zápas, protože to byla fakt top kvalita i zidanovka tam a ta jeho práce i bez míče, kdy to hned vybojoval...prostě famozní

někdy si musim nějak projet jednotlivý ročníky LM kolem milénia skupiny i playoff sestřihy, jestli něco dobrýho najdu, ale chtělo by to stejně jako u toho sestřihu bez toho znát výsledek

teď s odstupem času přemejšlim a asi je možná škoda, že se mu tam do toho chystaného přestupu do Atletica vtrhnul Arsenal, protože Atletico tehdy s Kunem a Torresem a pod nima Rosa...to by byla slušná jízda pravděpodobně by netrpěl tolik na zranění a mohl toho dosáhnout ještě daleko víc

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Koller

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho rozměry to vypadá ještě 3x hůř než normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický žádnej jinej hráč neuměl tak elegantně dávat nepřesný centry a přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Skoro jsem zapoměl, jak dobrej fotbalista byl...

Reagovat
cristiano.K.

ta penalta

Reagovat
Coutinho10

OT: Tak přeci jenom ta cesta přes Mol Cup přímo do skupiny EL není úplně nereálná

https://twitter.com/MilanCoen/status/1114525755340394496

teď mě napadá, že když by ty okolnosti hráli pro naší zemi do karet a my ten Mol Cup vyhráli, tak by to slízla asi Sparta ze 3. místa

Reagovat
Kang & Kodos

To je fajn. Buď nám to pustíte v semifinále a budete za blbce, nebo vyhrajete a zajistíte nám skupinu, anebo prohrajete ve finále a přijdete jako jasnej favorit o double

Reagovat
KingMaster13

Ale jo tak letos by jste si to alespoň zasloužili se tam dostat. Loni jsem ale rád, že jsme to v lize pustili tomu Jablonci. Ta představa, že by jste s tím hovnem co jste celý rok předváděli se tam dostali byla hrozivá

Reagovat
Coutinho10

hezky to mas okomentovany, ale verim, ze byste snad neudelali nejakou ostudu ve skupine EL a snad uhrali aspon to nebo vic jak Jablonec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Někdo vám do tý skupiny musí pomoct

Reagovat
KingMaster13

Sami si pomoct nedokážou a vypadávaj se srbskýma poloamatérama Tak jim prostě pomůžeme, alespoň jim nespadne koeficient

Reagovat
Losinho

Naopak, bez šance něco uhrát v předkolech a ve skupině dva body max

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Takže určitě nechceš Variantu 2

Reagovat
F.Torres

Super kluci, pěkná práce před Chelsea a Spartou. Kluci si zastříleli, potrénovali. Opět se ukázalo, že VAR je platný a tyto prasárny viz Holenda se potrestají již během zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Musí se akorát používat s rozumem ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

klidnej zápas na rozehrání před těžkými dvěma týdny. vlastně celkem paráda.. nicméně ted si užít chelsea (tam reálně šanci prostě nevidim) a zkusit se moc nezrušit před derby, který je pro mě důležitější.

Reagovat
KingMaster13

Oni mají v lize teď zase Liverpool, kurva ať se s nima dohodnou na remíze 0:0 a o postup si to oba rozdáme v Londýně

Reagovat
PlackaSKS

tak to bych bral hned

Reagovat
KingMaster13

Taky proto ať jim to Tvrdík navrhne Sice pro ně je to horší výsledek ale neztratily by síly na Liverpool

Reagovat
PlackaSKS

to napiš na twitter

Reagovat
KingMaster13

nemám twitter

Reagovat
PlackaSKS

já taky ne no.. tak smskou procházkovi, ten to zveřejní i tam

Reagovat
KingMaster13

To řeknu Míňovi až se zase zastaví v Litoměřicích ať mu to vzkáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

oni stejne budou na EL hodne rotovat, kdyz navic hraji jeste pozitri s WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže narozdíl od Slavie tam Chelsea pošle převážně hráče z lavičky/tribuny, tak jak to zatím dělala celý ročník v EL.

Reagovat
KingMaster13

Jako furt lepší než Hazard... sice Loftus Cheek aspol budou taky dost nepříjemní ale furt by to pro Slávii bylo lepší než aby tam byl týpek co umí lusknutím prstu přejít přes 3 protihráče

Reagovat
M0rb1D4S

S Hazardem v Praze bych asi moc nepočítal no Ten pokud nastoupí, tak maximálně v odvetě, pokud by ještě zápas nebyl rozhodnutý.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Vždyť šetří akorát tak Hazarda a Higuaína, jinak hraje s menšími obměnami skoro to samý, co v PL.

A jestli bude hrát Odoi nebo Loftus, tak je pro Slavii paradoxně ještě horší podle mě.

Reagovat
Blasphemer

Ještě teda Azpi docela často nehrál EL, si teď vybavuju.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak obranu většinou obměnil z velké většiny. Donedávna to byla jediná soutěž, kde nastupoval Emerson, Christensen a Zappacosta. Do zálohy zase nemá tolik na výběr, vzhledem k tomu, že RLC každou chvíli marodí. Ve středu odehrál v základu zápas proti Brightonu a po něm měl opět potíže se zády.

Reagovat
KingMaster13

Furt lepší než Hazard, kterýmu nejde sebrat balon Jinak typickej Sarri no, ten není zvyklej moc rotovat. V Neapoli to hrál taky se 14 hráči

Reagovat
Losinho

A Giroud je taky o parník lepší než Pipita.

Reagovat
Blasphemer

To jsem taky chtěl původně napsat.

Reagovat
meno

Jak jako narozdíl? My tam z tribuny pošlem Ibru a uvidíš tóčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opet parada...ted se tesim na kvalitnich 14dni...doufam, ze hlavne Chelsea potrapime

Reagovat
Coutinho10

Tak nakonec skoro v suchym triku, jak se tak rika

ikdyz ten zacatek napovidal, ze Dukla muze kousat, ale dostali rychly KO, ze kteryho se uz neprobrali..ted zacina ta tezsi cast sezony, ale hrajeme ted 2x doma, takze aspon to by nam mohlo hrat do karet

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Holenda asi jasná červená, ale neřekl bych, že to udělal úmyslně.

Reagovat
F.Torres

naopak, chtěl ukázat mladýmu co proto

Reagovat
Coutinho10

presne vedel, co dela...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Johny, jo?

Reagovat
KingMaster13

Tak třeba byl tím zápasem i dost frustrovanej ale těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten zaber videl a dal bych ruku do ohne za to, ze to nebylo zakerny. Rudou bych dal, protoze to proste nemuze, ale pochybuju, ze mu chtel rozbit nos, nebo nejak ublizit. Proste machnul rukou no.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo asi ti dám za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, nevím. Johny je muj oblíbenec, ale tohle hezký nebylo

Reagovat
Greny

OT: ten trenér nebo co to bylo od Prince by jeste Vemolu mohl narknout z rasismu aby to bylo komplet

Reagovat
Losinho

S Ragozinem to bude jiná káva

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
smazaný uživatel

A co mu říkal? Rozuměl jsem mu jen "Why".

Reagovat
Kang & Kodos

Skuhravý Jestli to nezachrání, tak o tragédovi sezony je rozhodnuto. Na jaře zatim 4 body, k jediný výhře ho dotlačili sudí (který zase jinde ubrali, abych byl fér), naivní fotbal, i ta Opava se po jeho odchodu zvedla a i bez Kayamby zvládají pravidelně bodovat.

Reagovat
KingMaster13

Nicméně on by tím pojetím hry nebyl špatný pro ty lepší týmy. On chce hrát moderní ofenzivní fotbal ale trénuje kopyta no, kde musíš umět i bránit aby jsi vyhrával a to jeho týmy nedávají no

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pokud budou hrat porad tohle a zustane jim kadr pohromade, tak jsou za rok zase zpatky v lize. Druhou ligu s timhle hrozne znici.

Reagovat
KingMaster13

On trénovat i třeba Liberec nebo něco takovýho tak si myslím, že by ničil ty slabší týmy v lize akorát by s těma silnýma ztrácel, protože by nedokázal posoudit, kdy je potřeba si už pohlídat výsledek. A i tu Duklu jak píšeš tak jí vrátí, akorát tam bude trochu potřeba přestavět kádr

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, to sedi treba na Trpise. Pamatuju si, jak naivne treba nastoupil s Libercem na nas, vysunul obranu a my tam litali jedna radost.

Reagovat
KingMaster13

On Skuhravý ale taky hraje dost podobnej fotbal s vysunutou obranu, jen 3 obránci. Na jednu stranu doufám, že chytí lepší angažmá protože je to celkem progresivní trenér se zajímavým stylem než ti dinosauři co tu trénují 20 let a hrají furt to samý Hlavně útočit. Trpiš už dokázal, že i takticky dokáže zápasy umlátit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja Skuhravyho moc rad nemam, hrozne mi vadi zpusob, jakym mluvi. Prijde mi jako alkoholik nebo fetak. Ale pro ten styl fotbalu mu celkem fandim.

Reagovat
KingMaster13

To mám dost podobné Jako naštval mě trochu tou Opavou jak jim dal košem a 2 dny na to už byl v Dukle, jinak je ale ok

Reagovat
ondrasch77

Ale on tak mluví furt, i soukromí..., a nafrčenej fakt není

Reagovat
Mirek na tenisu

Kšiltovka je trochu přeceněný...s matrošem jaky maj sešivci by uspěl kdekdo. Třeba i takovy Řehák ktery chodi v trenclích a kopačkách na lavku i jako 5. asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky stejnej matroš je ve Spartě... Ale tam asi netrénuje kdekdo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to bych drobně nesouhlasil. Sparta má ten kádr kvalitou o dost níže. Búřil - Zahustel, Ngadeu - Štětina, Cúfal - Hanousek, Hušbauer - Sáček, Stoch - Frýdek, Souček - Hložek....mám pokračovat? Všude je vyšší kvalita na straně sešivců. Konkurovat může jenom Kanga, ale to je zase nespolehlivý psychopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita, Dočkal, ještě nedávno Stanciu, nemluvě o Stramovejch hvězdách - netvrdím, že je Sparta všude lepší, ale celkově je to přinejmenším porovnatelné, není to taková propast jako třeba Slavia proti Teplicím. Háček je v tom, že s tím velmi často velmi kvalitním kádrem Sparta už asi deset let hraje pod svoje možnosti. A to přesto, že podle tebe by s tím kádrem měl uspět kdekdo.

Reagovat
Kang & Kodos

tak nelezu do Dukly s timhle Csaplár teda hrál podobně, ale aspoň jakž takž mu to fungovalo.

Reagovat
KingMaster13

To posral no, přitom kdyby 2 týdny počkal tak měl volný Teplice

Reagovat
Spalovač šancí

To nemohl vědět. Navíc Hejkal se do Teplic hodí.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skuhravý byl dohodnutej s Duklou už v létě...

Reagovat
KingMaster13

Tak tím ještě hůř pro něj

Reagovat
ondrasch77

Tak to nebyl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně to potvrdil člověk z Drskova okolí. Že to nakonec vyšlo až tou šarádou se synem, je věc druhá. Navíc si nemyslím, že tohle je úplně nějakým tajemstvím

Reagovat
Blasphemer

Vždyť tu komedii se synem ani nešlo brát vážně, když se člověk podíval na celej průběh tý akce.

Reagovat
ondrasch77

Tak já o této "akci" mluvil s člověk poněkud bližším Romanovi, takže vím svoje...

Nehodlám to tady víc rozmazávat, je to soukromá záležitost...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Spalovač šancí

Hušby sestřelí Chelsea

Reagovat
Greny

Jako Slavia má v prvním zápase ideální pozici uhrát ho nadejnej výsledek a možná i vyhrát... Přeci jen Chelsea hraje ještě v pondělí vecer ligu a pak v neděli s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravy je i přes prohru spokojen, výborně, tak jsme všichni happy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

To naše skóre už začíná bejt trošku arogantní...

Reagovat
mistr129

My chceme kilo!

Reagovat
Losinho

a za rok i v bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - teď už by vlastně Uličný od prvního kola na 90 bodů nejel, mně to vůbec nedošlo. Ono to furt narůstá. Když si vzpomenu na doby, kdy 45 bodů byl s přehledem titul...

Reagovat
smazaný uživatel

a to bylo jako kdy? v předválečnym fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se, není to tak dlouho. Ještě několik let po revoluci se dávaly za výhru jen dva body, takže maximum sezóny bylo 60 bodů. Až někdy asi v sezóně 1994/95 (plus mínus, možná o rok dřív) se přešlo na tři body za výhru a tam pak už samozřejmě ty zisky byly o něco větší.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle, no, to mi nedošlo, jsem mladší ročník

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Han střelil první

To byl Škorpil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Tak to se omlouvám, nedávno byl s Uličným rozhovor na Radiožurnálu, tak jsem si to s ním spojil asi špatně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Na Příbram ještě kousek chybí

Reagovat
smazaný uživatel

V celkovým počtu jo, ale ten poměr skoro 3,5:1 - to je fičák.

Reagovat
smazaný uživatel

69/27 fakt neni 3,5...

Reagovat
Losinho

Naštěstí to ani není 69:27.

Reagovat
smazaný uživatel

dali jste 69 golu za 27 utkani, tj. 2,55, pokud to myslel jako pomer golu na zapas, ze ve vasech zapasech padlo celkem 89 golu tak je to furt 3,3

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak jinak - napsal jsem skóre. Nepsal jsem góly na zápas, nepsal jsem průměrně vstřelené góly, psal jsem skóre. Pokud se něco zásadního nezměnilo, tak skóre je počet vstřelených gólů k počtu obdržených. My (tedy Slavia) máme celkové skóre 69:20. Kdybychom dali o gól víc, je to 70:20 a to by bylo přesně 3,5 vstřeleného gólu na 1 obdržený, tedy poměr 3,5:1. O počtu zápasů jsem nenapsal ani slovo, ten tady jaksi nehraje roli. Stačí to takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, i kdyz teda nechapu smysl te statistiky, kdyz to ukazuje predevsim "jen" na obranu (kdyz se cele vlakno zabyva poctem golu)

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, na žádnou obranu to neukazuje - ty v tom hledáš pořád kdovíco. Srovnej skóre Slavie s kýmkoli jiným v tabulce a možná si toho všimneš.

Reagovat
smazaný uživatel

?? tak si srovnej skore treba barcelony a slavie.. rozdil skore (tedy to, co se opravdu pocita) ma barca o gol lepsi, tento tvuj pomer vyjde u nich 2.6:1, tedy temer o 30 procent lepe u slavie kvuli mensimu poctu obdrzenych golu.

btw treba hradec dostal zatim jen jedenact golu, a proto i kdyz jich dal jen 26, tak jim ten pomer vyjde podobne jako barcelone, presto ze rozdil je u nich jen 15 golu a u barcy 50... o cem to teda vypovida? predevsim o obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. O vstřelený góly vlastně vůbec nejde. Vlastně to úplně nejlepší skóre je 1:0, protože ten poměr je nekonečně pozitivní, nulou dělit nelze. A záleží na obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

btw kolik je nejvíc vstřelených gólů jednoho týmu za sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na Spartu v sezóně 1999/2000 - 81 fíků. Jinak jsem vyhrabal zajímavý tabulky, byť si nejsem tak úplně jistej, jak moc jsou přesný. http://www.fortunaliga.cz/statistiky-rekordy?unit=2&parameter=1&club=0&position=0&foreigner=0&order=0&order_dir=0&list_number=0&season=3

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
AjaxFans

Na Ajax nemáte

Reagovat
KingMaster13

Tak ale Eredivisie se hraje skoro bez obran V Český lize je tohle skoro zázrak, i když teda Sparta tak 4 roky zpátky měla ještě brutálnější skore jestli si dobře pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm - Ajax to je jiná liga. Ale ta stovka je fakt úchvatná. Ovšem když jde o Ajax, tak mně stačí 2:1.

Reagovat
Liquid

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ZB 07

Stáhli jsme další bodík na baráž

Reagovat
smazaný uživatel

vždy je potřeba brát to pozivitně

Reagovat
Liquid

co kecáš, HK taky plichtil, takže příkop zůstal stejný

Reagovat
ZB 07

to je fakt. Tak aspoň Varnsdorfu jsme se přiblížili.

Reagovat
smazaný uživatel

přiblížit se 4. místu vám velmi pomůže

Reagovat
AjaxFans

Jak hraje Jakub Petr?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná sláva, ale na základ to asi stačí.

Reagovat
HorajzmAmmann

důležité kolo v boji o top6

Reagovat
bobis21

Baník dneska super. Napadání rozehrávky soupeře dneska nejlepší v sezoně Jen škoda že aspoň posledních 10 minut nedostali někteří mladí

Sigma se docela nenápadně dostala bod pod první šestku, to ještě bude zajímavé

Reagovat
Luc-Luc

Jilek si maze vsechny hejtry na chleba

Reagovat
Pablos

Reagovat
Liquid

Reagovat
Erialdur

Nějak nejsme na sestup... Sigma 7. Baník 5. Věděl si, proč zbaběle utéct, když jsem tě vybízel k sázce.

Reagovat
sosna

A ti dementi se tomu ještě tlemí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bob to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Po Flaskovi mame nejlepsiho beka ligy i na druhe strane. Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

problém je že ta dnešní obrana není něco na čem by se dalo stavět - Fleišman 34, Procházka 34, Fillo 33 (a když se vrátí Pazdera tak ten má 32) - tam prostě bude v blízké době potřeba nějaká obměna

Reagovat
KingMaster13

Hele na příkladu Plzně....... ta obrana může hrát ještě v pohodě 6 let spolu

Reagovat
bobis21

jenže ona ta plzeňská obrana není starší než naše V dnešních sestavách je ten součet věků úplně stejný

Baník: 34 - 24 - 34 - 33

Plzeň: 35 - 26 - 34 - 30

Reagovat
KingMaster13

Jenže ten 26 letej Brabec nevíš jestli tam zůstane. Spíš bych tam viděl Pernicu kterýmu je 31? myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica i Hejda maji 28.

Reagovat
KingMaster13

aha Hejda vím, že má pod 30 ale Pernica jsem si teda myslel, že je starší

Reagovat
Losinho

Taky je ta obrana úplně tragická..

Reagovat
KingMaster13

To zase není, když nepostaví Limbu na stopera Ale dokázali ubránit třeba nás a to tu ligu solidně drtíme Je ale pravda, že jednotlivě se mi ti hráči výkonama moc nezamlouvají, jedinej Limba snese ještě přísný měřítko

Reagovat
Losinho

tak jen v posledních 3 zápasech dostala Plzeň 8 gólů no ale jasně, že jsou furt schopný uhrát to svoje 1:0 i proti hodně nepříjemnejm soupeřům

Reagovat
KingMaster13

Tak oni dost fungují jako celek A i teď neměli zrovna dobré období ale furt jsou dobrý a musí se s nima počítat

Reagovat
Wyrda

Na naší ligu další dva tři roky v poho staci

Reagovat
smazaný uživatel

Obětuje statistiky pro Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Holt dochazi na ma slova. Myslis, ze ted uz to bakary, hokaidopust a spol. pochopi?

Reagovat
Losinho

třeba minule v Karviný to vyloženě potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nehral praveho beka a ani nebyl nejhorsi. Jakou blbost ze sebe vyblijes dal?

Reagovat
Losinho

byl jeden z nejhorších a Ba Loua se mu směje ještě teď.. ale obhajuj si ho jak chceš

Reagovat
ratusek

Příští sezonu se mu může smát v jedné kabině až ho vykoupíme

Reagovat
Losinho

Možný to je

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bych raději udělal z klokana Rudy, Rudu z Ostravy...Ale Ba Loua je v takovém mém osobním seznamu možných posil na pravé křídlo hned za ním...

Fillo na pravém beku v Karviné hrozný, ale jak s Libercem, tak Teplicemi naopak velmi dobrý, je to možná alternativa do zbytku sezóny, pořád mám ale z něj trochu špatný pocit na tom bekovi, Pazderu nemám nějak oblíbeného, ale má zkušenosti a do obrany je velmi dobrý, takže určitě bych tam pořád viděl raději jeho, jestli mu to zdraví dovolí...Každopádně si říkají hráči jako Fillo nebo Jirásek minimálně o to, aby šli do další sezóny, když mají ještě smlouvu a podávají jak dobré výkony, tak se i dost snaží, tak v tom nevidím problém...Procházka zvládnul poslední týden taky dobře, ale určitě můžeme najít minimálně stejně dobré stopera, prodlužovat někoho v 35 letech, když má ještě dost vysoké finanční nároky a není nepostradatelný bych bral jako hloupost.

Reagovat
ratusek

Fillo je na křídle marnej, ale to souvisí s tím že za ním hrají zoufalci.

Vzhledem k věkové struktuřr obrany a opor nás čeká krušné období zapracování posil a druhak zapracování mladých hráčů. Což s Bobem se bojím, že neklapne.

Nevím, jak z toho ven

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednoznačně musí přijít posila na pravého beka a tam vidím v lize zajímavé a celkem levné varianty v dobrém věku, stopeři Šindelář se Stronatim, ročníky 91 a 94, k tomu chce jednoho koupit, bo Procházka starý a drahý, Meši nemá techniku a Azackij vlastně taky, Pokorný nehraje ani v HK, tam bohužel...Na levém beku je to o tom, jestli dají šanci Helešicovi po návratu z hostování, jestli jo, tak si myslím, že to nemusí být vůbec marné, pak je tam to pravé křídlo, tam to chce posilu a místo Baroše v útoku se už Kuzma, Diop a Ondra prosazují a hrají celkem dobře a třeba útočník i nějaký přijde...Nemusí to být tak zlé, ukáže se kvalita Jankula a Běláka, mají před sebou hodně práce...

Reagovat
ratusek

Na Helešice jsem zvědav. Jdou na něj dobré reference, tak snad to potvrdí

Reagovat
lichna.

Azackeho vídáš jak často? Nebo soudíš na základě 2-3 zápasů v přípravě?

Já bych ho vůbec neodsuzoval. Tak samo si nemyslím, že by Procházka nemohl dát ještě jednu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Azackij je typ stopera, kterého už máme, Šindelář se Stronatim jsou podobné typy, potřebujeme někoho s rozehrávkou, to Oleksander není, stejně jako Meši, od cizinců si prostě představuji, že budou lepší než čeští kluci a to u mě oba nesplňují, takže bohužel.

Procházka může dát sezónu, ale zvláštní, jak se tady pořád rozebírájí peníze, tak, že výplata Prochyho nikomu moc nevadí, v květnu bude borci 35 let a my můžeme najít určitě perspektivnějšího borce, ano, dát za něj peníze za přestup, ale s menší výplatou a větším potenciálem. Tak to prostě vidím.

Reagovat
lichna.

Ok zeptám se ještě jednou. Na základě čeho soudíš Azatskyho kvalitu? Kolikrát jsi jej za poslední rok viděl? Vzhledem k tomu, že nějaké zápasy v Gruzii odehrál i na levém beku, tak na tom nebude tak špatně..

A co se týče platu Procházky, nemyslím si, že by někdo z nás přesně věděl, kolik bere. Vše ostatní jsou jen domněnky. Jako 400 000 Kč pro Filla apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, jsem přesvědčen, že ta výše platu není taková, jak se říká, ale Prochy bude nejlépe placeným hráčem v kádru, tím jsem si jistý... Hráč, který hrál v Turecku, mistrovské Plzni a v reprezentaci bude mít prostě své nároky, já mu to nevyčítám, ale také bude mít 35, my možná budeme hrát předkolo EL, naše pozice bude lepší než byla v posledních letech. Mohli bysme přivést možná i Fryďu a případně jiné zajímavé a perspektivnější borce a mít na pár sezón stopery snad pořešené, třeba se tam dostane i někdo z dorostu a zase zvýší konkurenci...

Oleksandra samozřejmě nevidím, pro mě je dost blbé to, že hráč chce hrát v týmu, který má zjevné potíže, z toho, co jsem četl od Hlinky mi dobře zrovna nebylo, raději měl zůstat v Baníku a ukázat se, mě tedy tímto nezískal, nemluvě o tom, že jeho hra v loňské sezóně byla většinou dost bídná...Na levém beku může hrát i Stronati, ale to není moderní typ krajního beka, které potřebujeme...

Reagovat
lichna.

Jako souhlas, mít Frydrycha, tak o stoperské dvojici mám jasno.

Ale to s tím Azatskym, já ti nějak nerozumím. On snad vzdal místo v Baníku? Vždyť tu byl v zimní přípravě, ale před ním byli 3 možná i 4 stopeři, tak dal přednost ještě hostovačce. Tady z jeho strany nevidím absolutně nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jít do Kutaisi já beru jako špatnou věc, zvlášť potom, jak se o tom týmu vyjadřoval Hlinka...Raději měl zůstat v Baníku a porvat se o to, sám víš, že jsme měli v průběhu jara problémy se stopery, pořád vlastně máme, když je Šindy zraněný, tak by svou šanci dostal a třeba ji i využil, takhle to na mě dělá ten dojem, že hráč chce hrát kdekoliv, kde bude v základu, že mu Baník nějak k srdci osobně nepřirostl. Nevím, jestli z toho Bělák s Jankulem byli úplně nadšení, je to klub, který nabídnul za jeho přestup 40 tisíc euro, to se mi zdá jako směšná částka, čekal jsem aspoň pětinásobek...Nevím, nevím, třeba tu šanci dostane v přípravě, že by ho koupili, za odpovídající částku od nich nečekám, po ztráta čínského investora už vůbec ne...Ale jestli zase bude kondičně zanedbaný, tak už nevidím důvod, nač čekat...Stejně jako u Meše, sympaťák, ale prostě technicky je na tom fakt hrozně, v Baníku už je vlastně pátým rokem a nepřesvědčil mě, spíš se jen veze s ostatními, nic navíc...Můj názor.

Reagovat
lichna.

Raději měl zůstat v Baníku. Hele já tvé názory beru ale tohle mi přijde fakt mimo. Myslíš že on sám rozhodoval o tom, co s ním bude? Přišla nabídka na hostování, klubu se líbila. On má šanci hrát. Proč by se měl ohrazovat proti rozhodnutí klubu? Tady to podle mě absolutně není o tom, že by nechtěl zabojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde o jednání Kutaisi, tak měli opci, měli ji využít, když se jim líbil, ne chtít dát Baníku za něj nějakých 40 tisíc euro, pak ho chtějí zase na hostování s opcí a to jsou ve finančních trablech, tak nevím, co Baníku přináší spolupracovat s nimi. Fakt komedie.

Reagovat
lichna.

To že bude hráč pravidelně hrát. V relativně dobrém týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím...Já bych ho raději viděl v Česku, když tak...Navíc, on tam má opci, takže budoucnost u něj prostě pro nás už moc nevidím...Třeba to bude jinak, co já vím, ale teď to vidím takhle. Stejně tak to mám s Dyjanem, Hlinka šel za výdělkem, když neměl podepsanou smlouvu, a nechtěli o jeho návratu ani slyšet, Carlos zahodil celé ty čtyři roky a Baníku se úplně zřekl, aby si vybrečel něco, co pro Baník výhodné nebylo...Jestli má Jankul s Bělákem stejný metr na všechny, tak žádnou perspektivu Azeveda u nás určitě nevidím.

Reagovat
lichna.

Jenže otázka je, jestli Azatsksho v ČR někdo chtěl. V lize třeba ne a to pak chapu, že je pro ně lepší ho poslat do Gruzie. Porad ale srovnávas něco jiného. Hlinka a Azevedo chtěli vyloženě odejít. Azatsky kdyby mu řekli že bude třeba stoper 1,2 tak určitě nikam neodchází..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, kdo to je...

Ale Filous vážně ukazuje, že bojuje za klub a je mu teda asi jedno, na jakém místě. Profík

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačím zírat ...Baník byl skvělý, opravdu fotbalový, asi nejvíc, od výhry v Olomouci, Kuzmanovič je posila jako hrom , ale i Jirásek mě překvapuje, už jsem ho prakticky odepsal, ale on šel do sebe a hraje skvěle. Jo a Fillo, paráda na pravém beku...Tohle je Baník

Reagovat
Han střelil první

Jirásek nejlepší hráč.

Reagovat
ratusek

Stačilo trochu proházet sestavu a trochu to vypadalo. Akorát za stavu 3:1 proti tragickem Teplicím tam mohl dát mladé trochu víc. ale zase chápu, že byl zesranej, aby to neztratil. ale tohle se mi každopádně nelíbí

Reagovat
PlackaSKS

já chápu, že by bylo hezký tam aspon jednoho mladýho na posledních deset minut vidět, na druhou stranu bych si po tomhle zápase asi nestěžoval na nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako musím uznat, že Bob šel do sebe...Snaží se něco s tím dělat, už od zápasu u vás...Teď to začíná přinášet i výsledky a i ten fotbal, už od druhého poločasu s Libercem je takový, že se za něj nemusíme stydět...Uvidíme teď v Plzni...

Reagovat
PlackaSKS

já jsem viděl asi posledních deset minut, takže ten zápas můžu hodnotit pouze z reportu a drobnyho sestřihu, ale i tak tam byl znát obrovský rozdíl. v plzni to asi bude těžký, ale je třeba tenhle trend udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme hlavně nechat tuhle sestavu, je hodně běhavá, to bude dělat Plzni problém, na bod tam máme určitě, oni nejsou taky v nějaké extra formě...To už dlouhodobě.

Reagovat
PlackaSKS

jo, plzeň naprostou většinu zápasů odehrála tak, že jejich bodový zisk je malý zázrak. ale třeba nás nebo minulý týden soupeře naprosto přejela.. může to být zajímavý pokud budete makat

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mohl dát Bolfovi těch 10, 15 minut, že dá šanci klukům přímo z juniorky, tak jsem to fakt nečekal...Už tak jsem se bál, aby Granece nevytáhl ze sestavy, tím, že neměl prakticky žádnou alternativu, tak jsme se tomu naštěstí vyhnuli...První gól jednoznačně skvělá práce Denise, a i jinak byl velmi aktivní, jen musí dostávat ty šance a on ukáže, že to není jen nadprůměrné rychlý atlet, ale i zajímavý fotbalista.

Reagovat
Puskas

Na druhou stranu to chápu šlapalo to, nechtěl do toho sahat, šetřil si to na poslední minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase jo, ale Bolf je s áčkem už dlouho, teď byla k tomu dobrá šance...Ale nechtějme všechno

Reagovat
bobis21

já bych to zase viděl tak, že pokud chceme zjistit jestli ti mladí na áčko mají, musí se někdy zkusit. A kdy jindy než na 10 minut v zápase kde vedem 3:1 proti neškodnému soupeři?

Reagovat
lichna.

Tak Mooc nebo Buchta tam byli vyloženě jen kvůli zranění. Jen toho Bolfa mohl dát dříve no.

Reagovat
Puskas

Tak asi.

Reagovat
bobis21

já taky myslel hlavně toho Bolfa, který v áčku odehrál poslední dvě přípravy, ale pak dostane šanci jen na poločas s uničovem před půl rokem...

Reagovat
Banikovec7

Bolf měl jednoznačně přijít dřív, Holzer stejně vypadal, že brzo vyplivne duši, tak myslím, že by určitě týmu nijak to střídání neuškodilo.

Reagovat
Puskas

Fakt perfektní výkon, jsem rád, že jsem to viděl na vlastní oči. Paráda.To je Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Kuzma konečně v útoku, Panik to pochopil na stará kolena.

Ale jo, co tak čtu repa od kamarádů z dnešního zápasu , prý super

Reagovat
Wyrda

Dnešní zápas úplně super, pěkně kombinace a i zakončení konecne šlo. Akorát jsem teda čekal že Bob pošle ty mladé kluky na plac a ne že v 90 vystřídá Mesch Jiraska

Reagovat
Puskas

Ještě by to chtělo otázku od Kalouse na Bolfa, jak si zakopal.

Reagovat
Spalovač šancí

Ta prostřední skupina je hodně zajímavá. Dobrý nápad ta nadstavba, všichni mají o co hrát

Reagovat
lichna.

Jasný, Bolf mohl dostat o 10 minut více, ale takový je Bob, dokud by to bebylo 5:0 tak by asi nestřídal.

Ale jinak to byla naprostá fantazie, Teplice sice občas taky zazlobily ale my jsme tlačili permanentně. Výkony Filla na beku jsou neskutečné, tak samo dneska parádní Kuzma, Granec a skvělý Jirásek.. Trošku se bojím toho, že v Plzni nastoupí Hrubý, protože Jiráskovy a Kuzmovy rohy byly výborné. A ten střed v podání Jirásek, Janoš dneska makal skvěle.

Jinak Diop, Fillo a Janoš 7ŽK. Trošku bych možná v Plzni zvažoval protočení hráčů, abychom šli proti Opavě v plné sestavě..

Reagovat
Puskas

Nezapomínej na Jánoše, ten byl též výborný.

Reagovat
Puskas

Vlastně ho tam máš.

Reagovat
lichna.

Jojo, dneska kromě Holzera, který zapnul až ke konci zápasu se mi líbil snad každý.

Reagovat
Puskas

No v průběhu 2. půlky měl párkrát na noze gól, ale jinak fakt skvělý kolektivní výkon, jsem fakt rád, že jsem to viděl na živo, jen mi chyběla opakované záběry. Ten jen, ať to není ojedinělá vlaštovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Holzer...

Nicméně, abych nebyl srac, že jebu Panika.... Velmi mě potěšil nasazením juniorama

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyt tam nikoho nedal... Teplice na ručník a Bolf si zahrál 5 vteřin Místo Holera ho tam v 75 minutě mohl poslat

Reagovat
smazaný uživatel

U Panika je posun už jen to, že vůbec mládež byla na střídačce, u něj nemůžeme čekat velké věci, proto sem rád za toto. Konečně ty vole

Reagovat
Banikovec7

Tak vzit na lavicku 3 hrace by asi byla docela ostuda.

Reagovat
lichna.

Hele dneska bys klidně i mohl. Taktický připravil tým perfektně. Ale Bolfa tam měl dát na déle. To že měl juniory na lavičce, to bylo jen proto, že neměl na výběr. Jako mi by se Pánik strašně líbil jako trenér, ale musel by mu někdo dát do cílů práce začleňování mladých.. Ale Granec a Kuzma super. Podle mě si tam díky posledních zápasů získávají stále místo.

Reagovat
Banikovec7

A to si vem, ze ti co mel na lavicce uz taky nejsou zadni dorostenci, Bolfovi uz je dokonce 21 a bojime se ho poslat na hriste pri vedeni o dva goly, ze by nahodou neco zkazil. Hejkal tam poslal 18leteho typka, predtim proti Sparte dokonce 17leteho.

Reagovat
ratusek

už 21? Tvl. Na co čekáme. Já myslel že mu je tak 19 hodíme ho za rok do béčka, a ve 23 dostane pár minut za A a budeme si pochvalovat jalý máme talent

Reagovat
smazaný uživatel

Me se z B7 zdalo, ze je snad ani neposlal rozcvicovat. Borci mladi prosedeli cely polocas na lavicce. Mohl je aspon poslat rozcvicovat

Reagovat
smazaný uživatel

Už, že tam byli beru jako malé vítězství ohledně konzervy...Vše musí jít postupně, nejedeš přeci výtahem

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda Snad Kuzma s Diopem zustanou spolu v utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně kurva Kuzma v útoku a jak jede, muhehe! Denis na lajně atd. Fakt mám radost

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

a co ty Dráždany? Nějaké shrnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i jo, kupuj a cti nejstarší fan zin v Česku

Reagovat
Banikovec7

dnes jsem poprve koupil.

Reagovat
HorajzmAmmann

::thumbsup:

Jánoše bych určitě pošetřil. Doma Opava a venku Jablonec jsou daleko důležitější.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vyhru nad Teplitzer bych moc nepřeceňoval. je to fotbalově slaby tym. S horším jsme letos nehráli.

Reagovat
Fakt

Bakos v téhle sezóně za nas odehrál 115 minut a uz stihl 4 žluté karty

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mirek na tenisu

Baky je dobry psychopat

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zdechlina

Čekal jsem že to plíseň nebude mět jednoduché u nás na Slovácku, ale aby až tak z nás byli posraní? Tož ale tak?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slušný

Já jsem rád za kapky https://1url.cz/lMV02

Reagovat
Losinho

v suchým

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

teď si to vyčítám taky, že jsem je nedal, když byl kurz přes 2

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Pastva pro oči. Sestřih dnešního zápasu by vydal asi tak na dvacet vteřin a to jenom díky tomu, že se aspoň kopala penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libilo, jak jste v nastaveni kopali roh minutu a pul. To zkusime proti Chelsea

Reagovat
Losinho

a klidně už ve třetí minutě

Reagovat
Mirek na tenisu

sudí to pro Plzinku zkušeně pohlidal. A Hruška je mistr světa ve zdržování

Reagovat
Bosko

Co je to za samici na ty o2? Ta je lepsi nez Mr. Proper

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
widlak

Ou, tak to nechceš...

Reagovat
Bosko

Dik

Reagovat
Losinho

hezká, ale tyhle obočí..

Reagovat
smazaný uživatel

Co obočí, ale ta paštika... Vždyť se v tom musí zabořit prst.

Reagovat
ratusek

no hlavně jestli ví na co ji má

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Blasphemer

Mr. Propera cenim za to, že pořád nosí to svoje debilní maskáčový sako a ani trochu se za to nestydí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma byt Mr.Proper?

Reagovat
Blasphemer

Sobišek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to sedi.

Reagovat
Bosko

Hroznej elegan

Reagovat
Kang & Kodos

Fashion guru Vrba mu někdy na podzim chválil rukavice.

Reagovat
Blasphemer

Jednou mu něco pochválil, no. Já myslel, že právě to sako.

Reagovat
Bosko

Tak to ale muselo bejt po nejakym viteznym zapase. Uz parkrat na nej byl i pekne hnusnej

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo byly fakt pěkný. Taky mi ukaž mediální mrdku, na kterou nebyl Vrba hnusnej.

Reagovat
Bosko

Jojo je fakt, ze mohly bejt pekny. Kazdej chlap musi umet ocenit pekny rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jako šla by potrestat

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bosko

Dobry rezivo

Reagovat
ondrasch77

Co to obočí, alá Brežněv?

Reagovat
Azazelo RD

Obočí jak Brežněv - dobře líbá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

aha...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ve fantasy to zase vypadá na zajímavé kolo

Reagovat
PavlíčeQ

Strhující bitva mezi mnou a Zetbéčkem, kdy aktuální skóre činí 23 ku 22 v můj prospěch

Reagovat
Blasphemer

U mě je rozhodně nejzajímavější ta útočná formace. https://i.imgur.com/1Zfr9rA.png #FDF

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

to se to montymu pak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Plzeň dobře, Sparta do LM nesmí, nikdy nikdy

Reagovat
Kepy_FCB

Bob si povodil trevorky

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak teda

s Barošem (odehráno 45 minut a více) - 3 výhry, 1 remíza, 9 proher

bez Baroše - 8 výher, 5 remíz a 1 prohra

Reagovat
Kang & Kodos

Urbis vizionář

Reagovat
HorajzmAmmann

tak oprava. Je to 4,1,9 s Barošem a 7,5,1 bez

Reagovat
Liquid

Baroš kurví Baník říkám to furt

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle zavadejici statistika tady dlouho nebyla...

Reagovat
HorajzmAmmann

proč zavádějící? Však to je rozdíl jako prase... není to třeba tím, že Baroš už nestíhá a ten jeden o trochu pohyblivější útočník při napadání atp chybí? Těžko říct, čím to je... ale věk nezastavíš

Reagovat
Losinho

spíš jde o jeho vliv na ostatní, než že by sám nestíhal

Reagovat
HorajzmAmmann

já sám fakt nevim, proto jsem to tady dal a chci znát názory ostatních jak to vnímají. Legenda nelegenda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprve si nemyslim, ze jeho pohyb by byl nejaky extra problem. Uz to neni zadny rychlik ale svoje si odbeha plus tam od toho ma prave tohu druheho utocnika. A kdyz k tomu pripoctu jeho schopnost udrzet balon a rozehrat ho a dalsi veci, tak je porad nejlepsi utocnik v tymu.

A ze ta statistika je blbost, svedci uz jen fakt kdo ti to opalcoval. Bary ma "smulu", ze hraje proti ten silnym nahore z cehoz prameni ta zaporna bilance. Kdyz k tomu pridas, ze chybel cast podzimu, kdy mela pulka kadru zivotvni formu, tak to proste zavadejici je.

Reagovat
HorajzmAmmann

no tak ok, ale stejně bych ho tam raději vždycky dal až na 2. poločas...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Neon
Reagovat
ondrasch77

Ani se tomu nedivím, místo fotbalu samotného neustále řeší /vytváří píčoviny, které nemají s fotbalem nic společného...

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři při porážkách s Barym: Slovácko, Sparta, Opava, Slovácko, Sparta, Zlín, Slavia, Karviná.

Kromě Sparty a Zlína hráli proti ostatním soupeřům hrozně všichni hráči a nemyslím, že je Bary tak moc ovlivnil.

Bary má určitě vliv na taktiku, není tolik běhavý jako třeba Kuzma s Diopem. Ale že by to nějak kazil, nebo nemohl být v základu přínosem, to si nemyslím. Je na trenérovi, aby ho uměl využít a nasadit ve správné chvíli.

Plusy: Podrží balon, rozehraje a je schopný si dojít pro faul.

Minusy: Někdy až moc spoléháme a hrajeme na něj, pro napadání (i když Bary dře) jsou lepší Diop a Kuzma

Reagovat
Kang & Kodos

Je třeba uznat, že novej systém se osvědčil. Při normálních 30 kolech už by se hrálo akorát o 4. místo. Takhle bude hrát Dukla s Karvinou o baráž, 11.-14. místo o černýho Petra, střed tabulky je hrozivě narvanej a ani ten titul nemusí bejt 100% jistej, Slavie proti top týmům moc neumí. Zatim to vypadá, že o hovno jde akorát Spartě, když teda nebudou chtít zdramatizovat boj o bronz

Reagovat
Blasphemer

Jestli se díky tomu zachrání Dukla, tak to bude fakt těžký osvědčení. To bych tu nadstavbu s okamžitou platností nejradši zrušil pak.

Reagovat
Kang & Kodos

Za mě určitě Karviná, to je kromě dvou tří hráčů tak zbytečnej tým plnej no name Slováků, Jugošů a Afričanů, že by mi fakt chyběli daleko míň.

Ale to je stejně jedno, v současný druhý lize budou stejně hrát oba o postup

Reagovat
Blasphemer

Karviná mě taky sere, ale zase mi byli alespoň trochu sympatičtí při té první sezóně v 1ize, kdy hráli dost koukatelný fotbal a bylo to celkově pěkný oživení.

Navíc bych Franzovi přál alespoň ještě poslední záchranářskej úspěch na závěr kariéry. A pak ať se na to už vysere.

Reagovat
Kang & Kodos

Dukla hrála pěkně několik let v kuse. A pro týmy z Prahy je to jeden zápas v domácím prostředí navíc. A i když je to bolševickej pozůstatek, tak nějakou historii má a značka jako taková do ligy asi patří. Na Dukle mě sere snad akorát ten majitel, kterej to už tři roky v kuse prodává

Reagovat
Blasphemer

Pod Kozlem hráli výborně, samozřejmě že daleko líp než kdy hrála Karviná, ale sympatický mi moc nebyli ani tenkrát.

A v jejich případě by historie měla zůstat historií. Evidentně jejich přítomnost nikoho už moc nezajímá a jeden klub s podobnou návštěvností (Příbram) mi lize mi stačí. A ti mají alespoň o parník lepší mládež a produkci talentů.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak podle návštěv nemaji v lize co dělat taky řehtačky z Gablonz, trapaci z Teplitzer a Boleslavi.

Reagovat
Blasphemer

Jenže těm sestup nehrozí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mirek na tenisu

UDA, Dukla! Ra, Ra, Ra! Dukla je pořád mezinárodně nejslavnější český club. Na Julišce liga zustane!

Reagovat
mistr129

Což o to, rozdělení na nadstavbu je zvládnutý slušně, tragédie je to, co se bude dít po skončení nadstavby.

Reagovat
Pokahontas

Přesně,to je ta největší slabina,tahle kravina se vůbec neměla zavádět,zbytečně to kazí dojem z jinak jednoznačně pozitivní změny.

Jenže holt bohužel žijem v zemi,kde se nekriticky kopíruje všechno ze Západu jen proto,že je to ze Západu (v tomto případě tuším Belgie/Nizozemska)

Pravda,mohlo to být ještě horší,(to belgické dělení bodů po základní části na polovic je tak dementní,že to naštěstí u nás neprošlo),a rovněž je pozitivní,že se o ty poháry bude hrát na 1 zápas na půda toho 4./5.z ligy - tedy aspoň jisté zvýhodnění toho lepšího v lize.Ale i tak je to kravina-týmy kolem 7.místa(Bolka,Sigma,Solanec, Zlín,Teplice) mají takto podstatně větší šanci na poháry když schválně vypustí konec,vědomě nepostoupí do skupiny o titul a budou šetřit síly na pavouka o pohár.Tak budou mít šanci na postup do konečného souboje proti 4.-ému každý zhruba 1/4,což je mnohem větší šance než se bodově dotáhnout na čtvrtý tým ze 6.místa.Aktuálně by to pro Bolku znamenalo stáhnout 7 bodů na Jablonec za 5 kol,což je bez výhry ve vzájemném zápase v nadstavbě(na jeho půdě!) prakticky nemožné.Jen ta šance na výhru v Jablonci samotná bude velmi blízko té 1/4,plus navíc by byla potřeba taková ,,drobnost" jako uhrát ještě o další 4 body víc ve zbylých 4 zápasech nadstavby (proti špičce).A taky ,jen tak mimochodem,ještě zároveň bodově přeskočit i pátého...Zkrátka titěrně malá šance,mnohem menší než přes ten pavouk.

A to se náskok Jablonce na 6.flek může do konce ještě z výši, hraje 2 krát doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tam ta baráž o EL je, tak bych to dal takhle: při 5 místech v pohárech by o 5. místo hráli 5 vs. 8, 6 vs. 7 na hřišti výše postaveného a vítězové pak ve finále na neutrálním hřišti (je ještě v provozu Strahov?), při 4 místech by o 4. místo v tom semifinále hráli 4 vs. 7 a 5 vs. 6 - šanci týmům z prostřední skupiny to ponechává a ubyde prostor pro spekulace, protože není výhodnější skončit 7. než 5. nebo 6.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mirek na tenisu

Strahov myslíš pro spartakiadu? Tvá konstrukce vyzera lákavo. Hralo by se do konce června

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Jen to finále bych nechal na hřišti lépe postaveného. Vzhledem k tomu, že baráž o ligu se hraje na dva zápasy, tak prostor pro takovéto semifinále tady je a věřím, že už za rok to zavedou.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Me se to jako Slavistovi vubec nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Spatny smajlik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Levačka Šimona Falty jinak s odřenýma ušima, karvinští jezdili do poslední minuty a Venca snad konečně prozřel s jedničkou na hrotu

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
mistr129

Jinak cením, že se už v diskuzi nikdo nepodivuje penaltě za stažení protihráče

Reagovat
Losinho

Pořád čekám kdy přiběhne fromik

Reagovat
KingMaster13

Ne asi, by mě zajímalo kde teď ten klaun je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Zmizelej

Reagovat
Kang & Kodos

Ta penalta na Kayambu výsměch

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Byt to naopak, nebo pro Slavii, tak je tady slz, že by stačily na jezero

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nevím, mně přišla jasná, dres propnul fest.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho Havlík nezatáhl, tak je Kayamba sám před brankářem.

Reagovat
PlackaSKS

jasná, bohužel

Reagovat
Kang & Kodos

tady stačí fakt málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Co rozhoduje o pořadí když budou mít dva týmy stejně bodů.Také vzájemné zápasy?

Reagovat
mistr129

ano

Reagovat
smazaný uživatel

V případě stejného počtu bodů po nadstavbové části rozhodne vzájemný dvojzápas ze základní části.

Reagovat
vanGomm

Díky .Mě bylo divné,že by to bylo i s nadstavbou,protože potom nastává nestejný počet zápasu doma-venku a ten kdo hraje 2x venku by byl vlastně pak ve výhodě.Npř. po výsledcích 2:1 1:2 v zák.časti by hostům stačilo 1:1 v nadstavbě.Počítat proto vzajemné zápasy jen ze základní části je tedy spravedlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Rozhodne umístění ze základní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda cetl ze vzajemny dvojzapas.

Reagovat
Blasphemer

Po tej čtyřce od Slavie už se psalo, že jsme v případě rovnosti bodů v píči, poněvadž rozhoduje právě vzájemný zápas ze základní části.

Reagovat
db18

Ale jen v úvodní třicítce...

https://twitter.com/quelhar/status/1094717756593840128

1. umístění v základní části

2. vzájemný zápas (body)

3. skore ze vzájemných zápasů

4. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se pořád může teoreticky stát, že budete mít po základní části se slavií stejně bodů a oni budou 1. díky vzájemným zápasům, pak je v nadstavbě v Sinobu rozmrdáte 6:0, ale na konci budete mít zase stejně bodů a titul prohrajete kvůli těm vzájemným zápasům se základní části.

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Jen tak pro zajímavost Šádkovy tipy pro Fortunu (z Tiki-Taka)

Dukla - Slavia 0:4, Bohemka - Bolka 1:1, Liberec - Jablonec 2:2, Ostrava - Teplice 2:1, Slovácko - Plzeň 0:1, Sparta - Zlín 3:1

Zas tak daleko nebyl... o Plzni řekl, že je to skoro tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu tipl obráceně než jakej byl výsledek jinak hodně slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...jdu to hodit Spartě.

Reagovat
andrew96

To hodí i Pivarník.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že má info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Coutinho10

pamatuju...jak je to jednoduchy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že tomu moc nerozumí, skóre trefil jen jednou ze 6 zápasů.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek = fabec

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta sežene pořádné stopery, nebo aspoň jednoho ke Costovi, plus vyhodí Zahustela, tak to nebude vůbec špatný tým. Hložek skvělý, moc mu to přeju

Reagovat
KingMaster13

Je sráží hrozně ta obrana Ty kvalitní křídelní beci kdyby uměli lépe podporovat ofenzívu tak je to jiná káva. A střed zálohy není moc kreativní až na Kangu s Dočkalem. Mají tam samé destruktivní typy, na tom když zapracují tak příští rok nás nehezky proženou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak dlouho vydrží Kanga ve Spartě, je to zajímavý typ, hodně fotbalový, hodně kontroverzní, má ve Spartě smlouvu do 30.6.2020, kluby např. z Emirátů Spartu sledují, jak ukázali se Stanciuem, a Kangovi bude už 29 v září...Jinak jim chybí zkušený útočník, všechno to jsou mladí kluci, talentovaní, ale občas takoví "janci", DMK nic moc, Hložek dnes určitě jeden z nejlepších výkonů, co jsem od něj viděl. Obrana bez rozehrávky, Hanousek je aspoň dobrý atlet, ale nic moc fotbalista, Zahustel ani to ne...Z lavičky celkem dobrý Plavšič, ale bylo to i hrou soupeře, je nevyrovnaný...Sparta by měla přístí rok už konečně hrát skupinu evropských pohárů, takový tým musí, pak se ukáže, jak to dokáží skloubit a jaké budou mít výsledky. Kromě některých posil by potřebovali i změnu trenéra, Ščasný není top trenér.

Zlín jako mužstvo s celkem zajímavými individualitami v čele s Vakhem, Jiráčkem nebo Hlinkou nepředvedlo vůbec nic, jejich rozehrávání standardek bylo strašné...Olomouc hrála na Letné sympaticky a s trochou štěstí bod mohla mít, asi by to bylo i celkem zasloužené, Zlín předvedl jen destrukci a nudu...Oni jsou spokojeni v tabulce tam, kde jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga má smlouvu do léta 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak díky, dle TM do léta 2020. Pro Spartu tím lépe.

Reagovat
Hokaido

A kluby z Emirátů mají nějakou Spartu úplně u prdele, Stanciu šel jen díky jeho agentce a jejímu manželovi (i když nakonec přestoupil do jinýho klubu).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kanga má přeci taky agenta, ne ? Ale OK, však uvidíme, vím jak to myslíš...Já jsem jen psal, že si myslím, že je to takový typ, který na peníze slyší (neodsuzuju ho, kdo ne, zvlášť, když je v polovině kariéry) a byl by to pro šejky svou hrou a náturou zajímavý...Třeba ale vydrží ve Spartě tak dlouho jako Costa, kdo ví.

Reagovat
chavi.27

Prej uz 29... dyt tady klidne muze hrat do 34 s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klidně i do 39 , ale taky tu nejde úplně o to, kde může "klidně hrát", ale o penězích, vím, že vydělává v ACS slušně, ale třeba v těch Emirátech by mu určitě mohli nabídnout dvojnásobek, možná trojnásobek. Hlavně, že napíšu něco k zápasu a chytáte se jen Kangy Diskutujte trochu a ne, že hned vyletím, když něco k němu napíšu

Reagovat
chavi.27

tak to taky napises jako kdyby mel mit pred sebou 1 sezonu a pak uz by na to nemel mit... tady to neni FMko

Reagovat
Losinho

Ten kádr se bude muset hodně změnit, neumím si představit, že by např. měli mít v následujících týdnech program jako my a nějak to rotovat, když nedají dohromady 11 lidí v solidní formě a šetří Frýdka, aby nevynechal derby

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase kromě stoperů a RB je to papírově zdvojený solidně. Golmanskou dvojici máme nejlepší v lize, střed zálohy dejme tomu nějak pořešenej je, křídla a útok v pohodě. Akorát ty hráči musí mít formu. A zase nejsem úplně příznivec toho, abysme vykoupili půlku ligy a hráče s cenovkou 30 a 40 mega (a desítky dalších) posílali hostovat, protože se prostě nevejdou do kádru.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo. První poločas pod kontrolou, druhej do gólu bída, pak s přehledem dohraný. Zaplať pánbůh aspoň za to. Plavšič se dostává do formy, konečně někdo, kdo to může z lavičky oživit. Tetteh konečně gól, snad se zase chytne.

Reagovat
Losinho

Kanga další žlutá

Reagovat
Pyroman

Mně už je občas toho Zahustela i normálně líto. Pak si vzpomenu na tu jeho hlavičku v derby a jsem zase v pohodě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u něj věřím, že si za dva dny nic pamatovat nebude.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

neví někdo jakou má smlouvu?

Reagovat
HandPump

Myslim, ze mu konci po sezone

Reagovat
smazaný uživatel

To neví ani on sám

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to jedno.

Reagovat
Posledni Kovboj

ta je nezapomenutelna

Reagovat
andrew96

Tohle jaro nemůže Pivarník přežít. Nemyslím to s ohledem na dnešní zápas, ale celkově. Jednou se na to dá i celkem koukat, aby to další víkend zabil odporným výkonem. Rozumím, že chce hrát svoje, ale fakt se radši mohlo zůstat u Bílkem zavedeného 3-5-2 (které ostatně Pivarník sám zpočátku dlouho jel) než u tohoto FDF bez pořádného tvůrce a s de facto šesti obránci. Zlínští fanoušci ho doslova nenávidí (byť o řadě z nich si myslím svoje) a podobně to údajně mají i hráči. Asi něco bude i na zprávách z Brna, že lidsky neumí zrovna vycházet.

Po jaru prostě pryč. Petržela revival.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prani/ironie? Navrat Petrzely je realny v tom smyslu, ze se uvazuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to spíš chápu, že se bude pakovat stejně jak Vlasta.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
lichna.

Bych čekal, že někdo tak sofistikovaný tohle pochopí..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem tě tentokrát zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pivarník bez komentáře, to nemá cenu ani. Dneska bylo v podstatě i jedno, že vepředu byl Palič, pač tam mohli zarazit i kůl z plotu a stejně by si toho nikdo nevšim. Zajímalo by mě, co je s Ondrou Bačou. A jestli tam byl VAR, tak je s podivem, že nebyla pencle a druhá žlutá za tu kozu od Čanturišviliho.

Reagovat
pingla

Petrželu fakt ne, ale Pivarník ven

Reagovat
wenca01

Hlavne jsem koukal, jak se Costa zklidnil, suverene nejlepsi stoper, mel tam jeden moment, kdy by tam priletel na sanich a prepalil by hrace, ale rozmyslel si to, vystal hrace a ciste odebral mic. Kanga v prvni puli spatnej, pak to zjednodusil, zrychlil a projevilo se to v druhej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

rocnik 2002 strili branky, je cas si priznat ze jsem starej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Sparta neco hrat, Tetteh musi hrat. Plavsic uz take zaklad. Konecne Frydek lavice. Opet peji chvalu pro Hlozka...k jeho veku, super vykony a v podstate pomerne vyrovnany.

Drchal ma potencial, ale momentalne pro Spartu prinosem neni. To jsem rikal i pred zacatkem sezony, kdy podle snilku vyhral streleckou pripravu a uz se pasoval na zakladni sestavu. Tvrdim vzdy, priprava a mistrovska utkani jsou sakra rozdil...tento typek mel hrat pravidelne ve slabsim klubu v lize...druha vec a chyba, ze Sparta do utoku nikoho jineho nema, coz je pro me nepochopitelny od tymu, co chce bojovat o pohary.

Reagovat
PlackaSKS

já bych si klidně vsadil, že frýdek nehrál jen proto, aby náhodou nedostal čtvrtou/osmou žlutou... pokud se nepletu, tak mu chyběla jedna ke stopce a příští víkend je derby.

Reagovat
kilobyte

Frýdek měl 7 žlutých a Tetteh 3. Proto asi nehráli.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Ale no tak....... Dávat sám sobě lajky, to je jako si sám lízat koule

Reagovat
kilobyte

Zkus to taky a nezáviď.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Že ty to neumíš?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Když to nikdo jiný neudělá...

Reagovat
KingMaster13

Mě taky po sexu nikdo nepochválí

Reagovat
PlackaSKS

většinou spíš poděkujou, že je tak rychle konec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

Reagovat
Losinho

Ještě mají Pulkraba

Reagovat
JeséRodriguez

to bolí

Reagovat
Miguel19

103 bodů ve fantasy

Reagovat
PlackaSKS

super no

Reagovat
Hokaido
Reagovat
kilobyte

Manipulující fotka. Nahoře jsou ještě dva, kterým jsou vidět jenom nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál se přeci hokej.

Reagovat
db18

*Klub zradil fanoušky.

Reagovat
mistr129

Šlo i o něco jiného, než se píše v článku?

Reagovat
db18

Viz to, co píšu gulbisovi - hlavně jde o to, že speakři se s klubem na něčem dohodli, ale člověk, který ovládá kostku se jim vysral na hlavu.

Reagovat
mistr129

každopádně doufam, že vy nebo Liberec to vyhrajete, přestože hokej sleduju jen zřídka, Kometu s Trincem mám snad míň rad než fotbalovou Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa krom jejich fanoušků nemůže být snad sympatická vůbec nikomu.

Reagovat
andrew96

Snad jen teda kvůli těm fanouškům.

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Jako Kometu mám ještě celkem rád ale ten Třinec je hodně nesympatickej. Nicméně letos doufám, že už to Kometa nevyhraje ať v tom Brně nejsou moc namistrovaný Osobně to přeju nejvíc Plzni, ať si tím spraví chuť z fotbalu

Reagovat
lichna.

Tak mi osobně třeba Kometa nevadí. Líbí se mi, jakým způsobem to vždy v play off nakopnout. Ale když to nevyhraje Třinec, tak mi to je jinak celkem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to trochu odlehčím, tak my máme v O2 Aréně diskotéku každý zápas a k tomu ještě cirkus. Jinak chápu, že to fanoušky sere, ale nevím jak jste to měli domluvené.

Reagovat
db18

Domluveno bylo, že se "diskotéka" neobjeví hned při prvním náznaku nadávek, ale až při opakování.

No, pak přišlo nepochopitelný vyloučení Poura (Za to, že se nechal zbourat před bránou?) a pak zkrat Kováře (kde samozřejmě šlo o píčovinu Kováře, ale v emocích to vygradovalo) - ale nenadávalo se - ozýval se pískot a výkřiky "děláš si randu/prdel?" - no a v tom tam na kostku skoro preventivně hodili obraz s diskotékou a začali přehlušovat pískot domácích... a dost nepříjemně, dle toho, že si na to stěžovali fanoušci z tribun

Což teda nejdřív vedlo k pokusu organizovaně jako celek slovně sjet rozhodčí, ale nakonec se zvolila varianta jít pryč ze sektoru...

...většina se pak na třetí třetinu vrátila, část i fandila, ale odešli hlavní organizátoři (na isportu označováni za "pseudofanoušky" i když šlo hlavně o ty, co jezdí na výjezdy a jeli i na zápasy v LM do Švédska...) - a ty odešli práv proto, že se snažili vyjít klubu co nejvíc vstříc tak, aby nemusela být diskotéka (držet kotelníky "na uzdě a když už se skandovalo proti rozhodčímu, tak se snažit přijít s takovou variantou, kde nejsou nadávky) - klub to dle dohody měl ocenit tak, že diskotéku nepustí při prvních nadávkách, včera to ale pustili jen po pískotu a v momentě, kdy asi čekali, že něco může přijít, protože sudí se nechal unést.

...když pak Kovář (nebo kdo to za něj napsal a podepsal ho pod to) vydal to prohlášení, tak by mne zajímalo, jak slušný byl Kovář, Gulaš a hlavně Čihák, který tam mlátil vrátky od střídačky, když tam třinecký třikrát dohrál Kováře před bránou.

+ samozřejmě ze sektoru Třince taky lítali nadávky, ale to nikoho nezajímá, hlavní je si kopnout do fanoušků Plzně, protože se to asi nikde jinde v republice neděje. (přitom Dvořákovi ve Varech vraždili děti podobně jak Strakovi na Slavii).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info, já teď delší dobu žádný domácí zápas Plzně neviděl, ale pamatuju si, že při trochu spornějších momentech nebo jen naší přítomnosti se tam nadávalo neskutečně, každopádně to disco bylo od klubu dost trapné a necitlivé. A vyjádření Kováře teda masakr, to bych zrovna od něj moc nečekal.

Reagovat
db18

U Kováře zatim nemá nikdo jistotu, že to byl on. Pulpán řekl něco podobného pro idnes, Indrák pro web Škodovky a Frodl to všechno lajkuje na twitteru. (Koreis to samozřejmě vítá )

Tak si většina fanoušků ještě myslí, že klub záměrně hráčům nesdělil, co se stalo (i když se to vědělo, protože to hned Straka šel řešit), akorát Puplán sjel fanoušky i přes to, že určitě věděl, o co šlo (vzhledem k tomu, jak je psán rozhovor).

Reagovat
db18

http://tinyurl.com/y4dp5rzl

tak kompletní vyjádření skupiny Škodováci (v čem byl problém)

Reagovat
db18

...tak Kovář a Čihák v klidu, Gulaš jel bomby.

Reagovat
db18

+ ta lahev tehdy letěla z hlediště a ne z kotle... hrozná sračka od Škvora...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jim tam chybí ten nápis fanoušci úspěchu, i když vlastně nechybí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Od příští sezóny budou mít na dresech nad logem hvězdičku za každého fanouška na výjezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

kmeny

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat si byl na Slovacku ty, ze se tomu smejes?

Reagovat
lichna.

Vždyť má pravdu, i kdyby tam nebyl ani jednou.

Reagovat
Hokaido

Dvakrát, co s tím?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele