základní část, 27. kolo
07.04.2019 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Plzeň zásluhou Hrošovského penalty uspěla na Slovácku

Hráči Viktorie Plzeň i nadále živí naděje na titul. V rámci sedmadvacátého kola FORTUNA:LIGY si poradili s trápícím se Slováckem, a to zásluhou proměněného pokutové kopu Patrika Hrošovského.

První ohrožení brány přišlo po devíti minutách. Kayambův centr sklepl Řezník na Procházku, ten však umí vystřelit lépe, než ukázal, neboť tentokráte ho Trmal bez potíží vychytal. O něco později pálil z otočky Chorý, jenže bránu netrefil. Dělovka Hubníka už přesnost nepostrádala, avšak i tu si Trmal pohlídal.

Důležitá akce nastala zhruba ve čtvrtině zápasu. Po Kopicově centru došlo k souboji Havlíka s Kayambou, k odraženému míči se dostal Limberský, jenž pumelici poslal do boční sítě. Hlavní sudí Marek poté ovšem šel zkontrolovat video a dospěl k závěru, že Havlík Kayambu zatáhl za dres, a tudíž nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Patrik Hrošovský a i se štěstím proměnil.

Domácí měli nějaké náznaky až ke konci poločasu, nejdříve nebezpečnou situaci na poslední chvíli řešil Limberský, následně po Divišově hlavičce nepůsobil nejjistěji Hruška, obešlo se to ale bez následků a do kabin se odcházelo za plzeňského vedení.

Po pauze se opět mírně aktivněji prezentovali Viktoriáni. Na Kayambův centr si naskočil Kopic a jeho hlavička nadělala Trmalovi veliké problémy. Následně tutovou šanci spálil Chorý, který zcela osamocen na malém vápně hlavičkoval vedle. Nedlouho poté došlo na příležitost domácích. Kalabiška z otočky pálil ze slibné pozice, avšak vysoko nad břevno.

Solidní příležitost měl i Juroška. Ten si zprava navedl míč na střed a dalekonosnou ranou se pokusil zaskočit Hrušku, bohužel pro něj neúspěšně. V samotném závěru mohli dát definitivní tečku za svým vítězstvím plzeňští hráči. Chorý po křídle unikl defenzivě, jenže centrem našel jen Trmalovy rukavice.

Ztráta Plzně na Slavii tudíž zůstává sedmibodová, Slovácko už má na barážové pozice náskok pouhých tří bodů.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
kecipep

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň konecne herne zabere jako na podzim 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (2x Kalabiška)

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
ondrasch77

0:1 (Chorý)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
boryland

1:2..............kovarna,petrzel...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele