FORTUNA:LIGA - souhrn 26. kola

30.05.2020, 15:53, aktualizováno 31.05.2020, 19:57
Komentáře a souhrny
Slavia doma nadělila Jablonci potupného bůra a zareagovala tím na vysokou výhru Plzně proti Mladé Boleslavi. Obhájce titulu má na čele stále osmibodový náskok. Další výhru zaznamenal Liberec, jenž si upevnil pozici ve skupině o titul. Tam se po výhře v Karviné vrátila Sparta. Ostrava neudržela vedení ve Zlíně, zatímco Příbram zvítězila poprvé od srpna...

MFK Karviná - Sparta Praha 1:4

31.05.2020 18:00

Góly: 33. Ondřej Lingr - 49. David Moberg Karlsson, 56. Adam Hložek, 64. Bořek Dočkal, 90+3. Adam Karabec

První polovinu utkáni si Sparta koledovala o další blamáž. Poté ale Pražané zařadili na vyšší rychlostní stupeň a povedeným úvodem druhého poločasu otočili zápas v Karviné ve svůj prospěch. Díky výhře 4:1, pod kterou se svým premiérovým ligovým zásahem v kariéře podepsal i mladík Adam Karabec, se letenští vyhoupli na klíčové šesté místo v tabulce. Domácí Slezané zůstávají ve skupině o záchranu na třinácté příčce.

Kouč domácích Juraj Jarábek povolal do zbraně jediného nového muže, a to stopera Eduarda Santose. To mělo za následek přesunutí Rundiće na levý kraj obrany, odkud zase Moravec putoval na křídlo, kde mu místo uvolnil Vukadinović, jenž usednul na lavici náhradníků.

Na straně Sparty opustili sestavu obránci Vindheim s Costou. Na pravou stranu defenzivy se že zálohy stáhl Sáček, po jeho levici operovali Štetina, Hancko a Frýdek. Gólem proti Plzni si příležitost od první minuty vysloužil také křídelním Karlsson.

Začátek utkání byl velmi vzrušující. Již po půlminutě hry vyhledal karvinský Lingr nabíhajícího Taiwa, který se dostal za bránícího Sáčka, načež překonal i brankáře Heču a skóroval. Jenže videorozhodčí následně odhalil faul Moravce na Hložka, který gólové situaci předcházel. Branka tedy uznána nebyla a pokračovalo se za stavu 0:0. Za letenské poprvé zahrozil v desáté minutě Tetteh, jeho zakončení se ale do branky nevešlo. Následný pokus Kangy už byl nebezpečnější, avšak gólman MFK Bolek se vyznamenal a vytáhl pumlíč nad břevno.

Aktivní Tetteh ohrozil svatyni Slezanů znovu v devatenácté minutě, tentokrát však ztroskotal na připraveném Bolkovi. Na druhé straně to zkusil Santos, ale nezacílil přesně podobně jako po půlhodině hry sparťanský Frýdek. Ve 32. minutě se už ale gólově urodilo. Ndefe centrem vyhledal Lingra, u něhož byl pozdě Sáček, načež si domácí fotbalista pohotově zpracoval balón a napálil jej po zemi k tyči. Tentokrát již nebyl žádný důvod pro neuznání trefy a Karviná šla tedy do vedení.

Hostům se do přestávky nepovedlo odpovědět, nicméně čtyři minuty po změně stran již bylo srovnáno. Karlsson si od autové čáry navedl míč víc ke středu hřiště, odkud jej naprosto přesně zakroutil ke vzdálenější tyči. Ještě veseleji bylo na straně letenských za sedm minut, kdy dokonali obrat další výstavní trefou. Postaral se o něj Hložek, který napálil odražený míč zpoza pokutového území pod břevno. Hned za minutu udeřili hosté potřetí, kdy rychlou akci po ose Frýdek - Karlsson zakončil rozvlněním sítě Tetteh. Podruhé v zápase však zakročil asistent hlavního rozhodčího u videa, jenž odhalil Tettehův ofsajd.

Sparta ale byla dál při chuti. Další střelu Hložka zablokovali domácí obránci až na poslední chvíli na rohový kop. V 64. možná minutě už to bylo 1:3. Frýdkův přetažený centr sklepl Hložek prsy na Dočkala, který se s ničím nepáral a prostřelil zmrazeného Bolka. Karviná najednou nebyla schopna odpovědi, a tak Pražané nadále větrali její defenzivu. V 74. minutě prověřil Bolka Hložek, za čtyři minuty byl brankář domácích opět v pozoru, kdy vykopl pohotové zakončení Hancka. Definitivní podobu skóre určil v nastaveném čase střídající Karabec, který si připsal svůj první ligový gól v kariéře.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 3:2

31.05.2020 16:00

Góly: 29. Till Schumacher, 37. Jan Vodháněl, 54. Matěj Pulkrab - 76. Ivan Schranz, 90+3. Ivo Táborský

Sedm gólů ve dvou po sobě jdoucích zápasech nasázeli hráči pražských Bohemians a díky vítězství 3:2 nad Českými Budějovicemi si připsali další tři body. Po hodině hry vedli díky trefám Schumachera, Vodháněla a Pulkraba už o tři branky, vinou tref Schranze a Táborského se ale museli o výsledek strachovat.

Domácí od začátku utkání působili aktivněji, na první větší vzrušení se však čekalo až do šestnácté minuty, kdy měla budějovická obrana co dělat, aby odvrátila Vackovu ránu. Nepřesně hlavičkoval po nadcházejícím rohovém kopu Bederka.

Po necelé půlhodině už měli zelenobílí důvod k radosti. Souhru krajních beků načal Bartek, který centrem na opačné straně brány našel Tilla Schumachera, jehož parádní volej skončil za Drobného zády. Německý křídelní hráč měl velký podíl i na druhé brance svého týmu, když na penaltu předložil nemýlícímu se Janu Vodhánělovi. Třetí trefu mohl přidat před pauzou Hronek, velkou šanci ale spálil.

Po návratu ze šaten přišla další pohroma pro Dynamo. Sivok tvrdě trefil Vodháněla a po druhé žluté kartě se musel pakovat do sprch. Toho "Klokani" využili už po deseti minutách. Druhou asistenci v utkání si připsal Bartek, který našel na zadní tyči Matěje Pulkraba, pro nějž bylo skórování již poměrně snadnou záležitostí.

Po hodině hry zblízka pálil Ivan Schranz, avšak mezi tři tyče nezamířil. Byl to ovšem právě on, kdo fantastickou trefou dvacet minut před koncem naplnil své spoluhráče nadějí. Jeho technický pokus z kroku nabral směr přímo do šibenice Valešovy brány.

Domácí nevyužili několik svých brejkových situací a v nastavení tak přišla i kontaktní branka. Po přistrčení od Šulce pálil nechytatelně k tyči Ivo Táborský. Vršovičtí tak bodově již dotáhli desátou Sigmu a na svého soupeře na devátém místě ztrácí pouhé tři body.

Více informací k zápasu

FK Teplice - SFC Opava 2:2

31.05.2020 14:00

Góly: 10. Jakub Řezníček (pen.), 55. Daniel Trubač - 37. Bojan Dordić, 88. Václav Juřena

Druhý neuspokojivý výsledek v řadě mají na kontě fotbalisté Teplic. Ti po předchozím výbuchu v Ďolíčku dostali šanci na reparát proti Opavě, avšak i přestože dvakrát vedli zásluhou Řezníčka a Trubače, Dordić a Juřena dokázali v obou případech srovnat.

Hned v deváté minutě dostali skláři velkou příležitost k otevření skóre. Ve vlastním pokutovém území si v rozporu s pravidly počínal Dordić, kvůli čemuž sudí Hrubeš nařídil penaltu. Té se ujal Jakub Řezníček a do Fendrichova protipohybu proměnil.

Tentýž hráč mohl po čtvrthodině skórovat podruhé, po centru Mareše však hlavičkoval nepřesně. Šanci navýšit rozdíl měl i Trubač, tváří v tvář Fendrichovi ale neuspěl. Slezané se postupně osmělili. Souček sice z nadějného přímého kopu trefil jen zeď, po chvíli však jeho roh prodloužil Železník a na zadní tyči číhající Bojan Dordić srovnal.

Do druhé půle opět vstoupili lépe Severočeši. Marešův centr přizvedl Žitný k Danielu Trubačovi, jehož hlavička sice postrádala důraz a gólman si na ní sáhl, přesto balón skončil v síti. Krátce poté se Fendrich ukázal v lepším světle a Žitného střelu vyrazil na roh.

Po hodině hry zahrál ve vápně rukou Kodeš a možnost zahrávat penaltu dostali i hosté. Železník s ní však naložil příšerně a nechal vyniknout Grigara. To mohl záhy potrestat Řezníček, ovšem mířidla se mu vychýlila.

Patnáct minut před koncem hlavičkoval z dobré pozice Václav Juřena, jemuž ke gólů chybělo pár centimetrů. On i jeho spoluhráči se však přeci jen gólu dočkali. Juřena se po rohovém kopu dostal k hlavičce a rozvlnil síť. Reklamování ofsajdu bylo domácím málo platné. Juřena byl středem pozornosti i v nastavení, kdy dostal od Kodeše loktem a ten se poroučel do sprch. Nic dalšího se však už v utkání nestalo a Opava se tak odpoutala od poslední příčky, zato Teplicím se vidina boje o evropské poháry vzdaluje.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 5:0

30.05.2020 20:00

Góly: 21. Nicolae Stanciu (pen.), 29. Tomáš Holeš, 56. Lukáš Provod, 61. Stanislav Tecl, 78. Abdulla Yusuf Helal (pen.)

Jakoby i Slavia chtěla ukázat, že se umí s protivníky snadno vypořádat. Sešívaní nadělili oslabenému Jablonci bůra a odpověděli na výhru Plzně, která dvě hodiny před radostí Pražanů deklasovala Mladou Boleslav. Rozdíl na čele tabulky tedy zůstává stejný: Slavia má nadále k dispozici osmibodový polštář před plzeňskou Viktorií. Poražený Jablonec zůstává třetí, avšak jeho náskok se před sousedy z Liberce ztenčil téměř na minimum.

Trenér sešívaných Trpišovský učinil dvě vynucené změny v základní jedenáctce, neboť kvůli zranění vypadli záložníci Ševčík s Traorém. Druhý jmenovaný byl alespoň připraven na lavici náhradníků, přesto jej i Ševčíka vystřídali Takács a Provod. Na druhé straně bylo absentujících mnohem víc. Z rozličných důvodů chyběli Jugas, Plechatý, Hübschman, Vojtěch Kubista, Sýkora, Jovović, Matoušek a Doležal. I proto dostal premiérovou ligovou šanci v dresu Jablonce stoper Štěpánek. Vedle něho operoval Jeřábek, který je jindy taktéž náhradníkem. Díry v záloze vyplnili Hämäläinen s Pilíkem a na hrotu nově působil Chramosta.

První střelecký pokus vyprodukoval ve čtvrté minutě Stanciu, ovšem z otočky se do dějin zápasu nezapsal signifikantním způsobem. To Takácsův volej za další čtyři minuty se snášel na bránu Jablonce, nakonec ale také přeletěl břevno. Okolo 20. minuty přišly okamžiky útočníka Slavie Tecla. Nejprve utekl po levé straně a jeho přihrávka před bránu málem doputovala po teči za brankovou čáru. Krátce poté jej v pokutovém území zbytečně nakopl Jeřábek, což hlavní sudí nepřehlédl a odpískal penaltu. Tu bezpečně proměnil Stanciu - 1:0.

Vedení málem vydrželo Pražanům jen tři minuty, to by však Chramosta musel využít svou příležitost, proti němu se totiž zaskvěl gólman Kolář. Ve 28. minutě hlavičkoval na druhé straně po centru od Masopusta Tecl, ovšem zahanbit se nenechal ani strážce jablonecké svatyně Hrubý. Za další minutu ale podruhé kapituloval. Stanciu vysunul za obranu soupeře Tecla, ten před bránou vyhledal Holeše, jenž kulatý nesmysl procedil přes natahujícího se Hrubého. Povedený poločas mohli dalšími zásahy okořenit Stanciu s Takácsem, ovšem první jmenovaný pálil z úhlu mimo, Takács zase našel náruč Hrubého. Za Severočechy se před přestávkou ukázal Pleštil, jenž se prosmýkl na pravé straně, ale po jeho skákavé přihrávce střílel Chamosta akrobaticky na prázdnou tribunu.

Svůj náskok Slavia zvýšila jedenáct minut po změně stran. Stanciu narýsoval krásnou přihrávku vzduchem do běhu na Provoda, který prostřelil Hrubého. I nadále hrál Stanciu ve velké pohodě. O pět minut později si na pravé straně pohrál se Štěpánkem, kterému zahrál na jesle, a vyzval ke skórování Tecla, který to z pár metrů před prázdnou kasou opravdu neměl složité.

I když Pražanům chyběl pomyslný dvanáctý hráč v podobě fanoušků, přesto si domácí obstarali tajnou posilu. Tou byl stoper soupeře Jeřábek, který v 77. minutě znovu fauloval ve vlastním vápně. Poté, co nedovoleně zastavil Traorého, proměnil další pokutový kop Yusuf - 5:0. Zbytek klání se už víceméně jen dohrával v poklidnějším tempu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 7:1

30.05.2020 18:00

Góly: 8. Aleš Čermák, 23. Aleš Čermák, 31. Jean-David Beauguel, 43. Milan Havel, 52. Aleš Čermák, 56. Tomáš Chorý, 80. Ondřej Mihálik - 83. Jiří Klíma (pen.)

Nezdálo se, že by se ve Štruncových sadech utkaly dva celky ze stejné soutěže, přesto tomu tak skutečně bylo. Výsledek. Plzeň si s Mladou Boleslaví pohrála jako kočka s myší. Hosté od první minuty absolutně nestíhali, zatímco domácí podnikali jeden útok za druhým. Zní to neuvěřitelně, ale výsledek 7:1 je pro Středočechy ještě milostivý.

Boleslav jen potvrdila jarní bídu, s níž sice nadále zůstává ve středu tabulky, nicméně konkurence nespí, což musí družinu kouče Jozefa Webera znervózňovat. Od Plzně je to jiná písnička. Po zimě ještě neztratila ani bod, pevně drží druhé místo a nadále pronásleduje vedoucí Slavii.

Plzeňský lodivod Adruián Guľa se musel vyrovnat s absencí vykartovaných krajních beků Limberského s Řezníkem, což vyřešil následovně: na pravý kraj obrany se postavil Havel, na ten levý se ze zálohy zatáhl Kovařík, čímž před sebou uvolnil prostor pro navrátilce do sestavy Kopice, jinak vše zůstalo při starém.

Také na straně Mlsdé Boleslavi došlo k proměnám k defenzivě, neboť po vypršení karetního trestu se mezi spoluhráče seřadil Pudil, levou stranu zase obsadil Zelený, který naposledy proti Slavii nehrál kvůli dohodě o hostování. Ve Štruncových sadech naopak chyběl z Plzně hostující záložník Janošek, jehož nahradil Jakub Klíma. Místo Budínského a Jiřího Klímy zase dostali šanci Douděra s Wágnerem. 

První tutovku si Viktoria vypracovala v šesté minutě, kdy se Kovaříkův centr do pokutového území odrazil ke Kopicovi, jehož vychytal brankář hostů Šeda. Za dvě minuty už se měnilo skóre. Zmatek před bránou Boleslavi vyvolal Kopic a následný nepovedený odkop Hubínka, načež Havel s Beauguelem připravili pozici pro Čermáka, který se nártem trefil přesně k tyči mimo Šedův dosah.

Tlak Západočechů pokračoval a ve čtrnácté minutě znovu zasahoval Šeda, jenž důležitým zákrokem zastavil průnik Kalvacha. Pět minut nato přenesl Bucha hru na Havla, který hlavičkou opět nechal vyniknout Šedu. Další výborná kombinace Viktorie vyústila v centr Kopice na Čermáka, jenž hlavou trknul jen o fous vedle. Nakonec se ale Čermák ve 23. dočkal druhé trefy, když nastavil nohu na přihrávku Kayamby a Šeda mohl jen rozhodit rukama - 2:0.

Ve vápně Boleslavi bylo znovu rušno ve 27. minutě, kdy Kopic orazítkoval po pasu od Kovaříka tyč. Čtyři minuty nato bylo ale u domácích zase veselo. Rychlý brejk potáhl Bucha, Kayambovo zakončení vyrazil Šeda jen před sebe a Beauguel snadno dorážel do sítě. Až poté vyslal první vlaštovku "Bolky" nepřesně hlavičkující Wágner. Jinak ale pokračovala dominance Plzně, která se do přestávky prosadila ještě jednou. Kovaříkovu pobídku na Čermáka vyrazil Šeda k Havlovi, který přes Mazucha, gólmana hostí a neúspěšně zachraňujícího Pudila procedil kulatý nesmysl za brankovou čáru.

Další gól do sítě bezmocných hostů padl sedm minut po změně stran. Beauguel si poněkolikáté v zápase sběhl do křídla, odkud nalezl hlavu Čermáka, jenž zblízka zkompletoval hattrick. "Kanára" pak Viktoria udělili za další čtyři minuty. Havel z pravé strany našel střídajícího Chorého, jenž se šikovně trefil z první k bližší tyči. Záhy zahrozila i Mladá Boleslav, konkrétně to byl Jakub Klíma, jehož technický pokus prosvištěl těsně kolem tyče.

Poté se Plzeň podezřele odmlčela, avšak deset minut před koncem už na světelné tabuli svítilo skóre 7:0. Chorý se neobvykle objevil na křídle, odkud vyhledal Mihálika, který se taktéž zapsal mezi střelce. Krátce poté se ovšem nečekaně urodilo i na druhé straně, kde Hubník ve vápně fauloval Fulneka a nařízenou penaltu proměnil střídající Jiří Klíma. Poslední slovo tak patřilo hostům, to je ale rozhodně neuspokojilo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 3:1

30.05.2020 16:00

Góly: 44. Kamso Mara (pen.), 90. Martin Koscelník, 90+3. Michal Beran - 28. Tomáš Zajíc

Liberec v boji o první šestku získal velmi důležité vítězství nad Slováckem a odpoutal se od svého přímého konkurenta na rozdíl čtyř bodů. Po posledním úspěchu nad Českými Budějovicemi se mu tak i nadále daří stíhat třetí Jablonec. Moravský celek dlouho pod Ještědem držel alespoň bod, v samotném závěru však rychle dvakrát inkasoval.

Stadion U Nisy nabídl hrstce diváků, kteří se dostali na tribuny, pořádné drama až do konce. Ačkoli domácí nevstoupili do utkání dobře a prohrávali díky trefě Tomáše Zajíce, do poločasu stačil srovnat z penalty Kamso Mara, následně se nechal vyloučit hostující obránce Michal Kadlec, a v poslední chvíli přesilovku zužitkovali Martin Koscelník a Michal Beran.

V první dvacetiminutovce působily oba týmy poměrně vlažným dojmem. V 5. minutě zahrozil nebezpečněji snad jen Kuchta po Zemanově přihrávce, avšak v zakončení se mu nevedlo dobře, na druhé straně se Slovácko osmělilo zhruba až někdy ve 23. minutě, to když se k hlavičce propracoval Dvořák, nicméně svůj pokus nasměroval pouze nad břevno.

Ve 28. minutě přišel na řadu první přesný zásah tohoto měření sil. Juroška z pravé strany vyslal centr do šestnáctky, na něj si naběhl Zajíc, který z vyložené pozice snadno překonal brankáře Nguyena. Zdálo se, že svěřenci trenéra Martina Svědíka budou mít otěže střetnutí pod vlastní kontrolou, nicméně ve finálních pasážích půle si situaci notně zkomplikovali.

Ve 44. minutě Juroška ve vlastním pokutovém území stáhl k zemi naskakujícího Kuchtu, sudí Dubravský po krátkém váhání přece zapískal a nařídil penaltu. K té se postavil Mara, jenž jako exekutor nezaváhal. Těsně před obrátkou se pak úplně zbytečně nechal vyloučit zkušený Kadlec, jemuž doslova ruply nervy a po napadení Kuchty obdržel po právu červenou kartu.

Druhý poločas zprvu nenabízel v podstatě žádné zajímavější momenty. Slovácko tak trochu tušilo, že všechny body bude získávat s deseti muži v poli velmi stěží, a tak se soustředilo v obraně hlavně nechybovat. Mužstvo kouče Pavla Hoftycha přitom nepůsobilo v ofenzívě nijak kreativním dojmem. Až v poslední desetiminutovce se posunula situace kupředu.

V 80. minutě mohli udeřit hosté, jenže Sadílek ze slušného postavení pouze minul kýžený prostor brány, a naopak domácí na opačné polovině hřiště hned dvakrát skórovali. V 90. minutě zařídil vítězný gól Koscelník, jehož výstavní pumelici gólman Trmal nezastavil, a poté zaúřadoval i Beran, který těžil hlavně z výtečné práce Malinského na levé straně hrací plochy.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Baník Ostrava 1:1

30.05.2020 16:00

Góly: 90. Adnan Džafić - 5. Adam Jánoš

Baník ani ve svém druhém venkovním vystoupení za sebou neurval tři body, byť ve Zlíně k nim měl opravdu blízko. Slezané vedli již od páté minuty a těsný náskok drželi až do posledních minut, kdy však domácí zabrali a díky Džafićovi berou alespoň remízu. I tak ševci zůstávají na nepříliš lichotivém čtrnáctém místě, kdežto hosté drží pozice v nejlepší šestici ligy.

Přestože Zlín naposledy neuspěl v Jablonci, trenér Páník se neodhodlal k rekonstrukci a základní jedenáctku ponechal beze změn. To jeho protějšek na lavici Ostravanů Kozel usoudil, že by nebylo od věci dát prostor novým tvářím. Při té příležitosti pozměnil Kozel i rozestavení svého mužstva na 3-5-2, kde stopery Pokorného se Stronatim doplnil Svozil. Na pravý kraj hřiště se postavil uzdravený Fillo, kde mu místo přepustil do středu pole přesunutý Jánoš, vedle něhož operoval další navrátilec do sestavy Hrubý. Útočnou dvojici složili De Azevedo se Smolou.

A už po pěti minutách hry si Kozel mohl pochvalovat své rozhodnutí. V ten čas totiž Jánoš převzal míč po autovém vhazování od Fleišmana a napálil jej dokonale k tyči brány, kterou v ten moment bezmocně hájil brankář domácích Dostál - 0:1. O odpověď ševců se za devět minut pokusil Čanturišvili, ale gólman Baníku Laštůvka jeho ránu vyrazil. Záhy se činil i Dostál na druhé straně, jehož dalším pokusem z dálky prověřil Fleišman.

Snahu domácích podpořil ve 24. minutě i mladý obránce Cedidla, avšak nesešteloval mířidla a pálil mimo tři tyče. Jinak si ale Zlín do konce první půle nic zajímavého nevytvořil, k vidění byla pouze další propagační střela, tentokrát od Hlinky. To Slezané byli nebezpečnější. O hlavičce De Azeveda ze 35. minuty to ještě úplně neplatilo, ovšem další pokus Hlavou od Hrubého za pět minut volal po gólu. Záložník hostů nicméně mířil nad břevno.

Po změně stran se na hřiště dostal domácí Džafić a po čtyřech minutách pobytu na trávníku se ukázal zajímavým pokusem, který si však cestu do brány nenašel. Také na druhé straně hrací plochy se předvedl střídající Reiter, jenž se po hodině hry šikovně prokličkoval pokutovým územím a po jeho přihrávce zakončoval Stronati, ten ale neprostřelil blokujícího Cedidlu. Vzrušení pak přinesla i 64. minuta zápasu. Cestu Poznara směrem na Laštůvku překazil asistent rozhodčího mávající ofsajd. To se forvardovi ševců vůbec nelíbilo, verdikt sudího však nezměnil, navíc za nesportovní chování viděl žlutou kartu.

Zlínu rozhodně nešla upřít snaha, jenže nebezpečí z kopaček jeho hráčů mnoho nebylo a defenziva Baníku se ani příliš nenadřela. To platilo do 90. minuty. Pak Ostravané poprvé zaváhali, kdy nechali za svá záda uniknout Ikauniekse, ten ale v tísni našel jen Laštůvkovu náruč. Následně už však bylo srovnáno. Martínez skvěle vybídl na pravé straně Matejova, ten neomylně vyhledal volného Džafiće, jehož přízemní rána do vzdálenějšího rohu Laštůvkovy svatyně určila konečný stav duelu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:2

30.05.2020 14:00

Góly: 38. Lukáš Juliš - 42. Emmanuel Antwi, 51. Matěj Polidar

Příbram nečekaně obrala o všechny body Olomouc a alespoň do neděle se vyhoupla z posledního místa tabulky před Opavu. Své první ligové vítězství si tak v lize připsal trenér Pavel Horváth, jehož úkolem je Středočechy posunout po koranavirové pauze k záchraně. Celek z Hané naopak díky jeho počinu ztratil v boji o první desítku.

Když se Příbram radovala z výhry naposledy, psal se srpen minulého roku. Dlouhých osmnáct zápasů čekal hostující celek na další tříbodový úspěch. O ten se na Moravě postaral krátce po přestávce Matěj Polidar, útočník, který je v klubu na hostování ze Sparty, jenž zareagoval na předchozí trefy domácího Lukáše Juliše a spoluhráče Emmanuela Antwiho.

Olomouc zahrozila jako první ve 12. minutě, ovšem pouze zásluhou brankáře Melichara, jemuž se podařilo po odkopu trefit presujícího Juliše, od něj se ale nakonec, šťastně pro Příbram, odrazil míč do zámezí. V 19. minutě se Juliš ozval znovu, účelnou přihrávku na něj vyprodukoval Breite, ale následný pokus skončil pouze nad Melicharovou bránou.

Hanáci byli směrem dopředu i nadále přece jenom o něco aktivnější, ve 22. minutě se neujalo zakončení Chytila, ve 26. minutě se po Faltově centru snažil prosadit olomoucký záložník ještě jednou, nicméně na bližší tyčce mířil nepřesně. Ve 34. minutě Chytil ani do třetice neskóroval a opět nasměroval balón jen mimo kýžený prostor mezi třemi tyčemi.

Sedm minut před obrátkou se již domácí dočkali zasloužené odměny. Breite nahrál do šestnáctky, tam Chytil uvolnil patičkou Juliše, a ten z vyložené pozice snadno překonal Melichara. Jenže radost z vedení Sigmě nevydržela dlouho. Antwi se totiž dostal k odražené meruně, s ničím se nepáral a napálil jí vší silou z voleje nekompromisně do sítě.

Jak dobře hosté zakončili první půli, tak načali parádně i tu druhou. V 51. minutě Rezek svou kolmicí našel rozeběhnutého Polidara, ten si počínal před gólmanem Mandousem šikovně, chytře ho obehrál a zacílil z úhlu. Olomouc hledala cestu na nějakou odpověď, několikrát se dostala do slibných možností, jenže ke chtěnému vyrovnání se prostě nepropracovala.

Zradila jí v podstatě nic jiného než mizerná koncovka. Během krátké chvíle chtěl zaúřadovat dvakrát Yunis, jenže napoprvé hlavou zamířil vedle brány a napodruhé neuspěl ani na malém vápně. V 77. minutě hlavičkoval nebezpečně Pablo González, Melichar si ale dokázal poradit, tři minuty před koncem Španěl střílel ještě jednou, avšak bez toužebné a potřebné přesnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26204254:864
2.Viktoria Plzeň26175454:2256
3.FK Jablonec26127743:3643
4.Slovan Liberec261331046:3442
5.Baník Ostrava26117837:2840
6.Sparta Praha26108847:3538
7.1. FC Slovácko26108831:3038
8.FK Mladá Boleslav261141143:4537
9.Dynamo České Budějovice261131241:4236
10.Sigma Olomouc26712732:3133
11.Bohemians Praha 190526961132:3933
12.FK Teplice266101023:4128
13.MFK Karviná26591221:3424
14.Fastav Zlín26651523:4223
15.SFC Opava26471513:4319
16.1. FK Příbram26461617:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (517)

Přidat komentář
db18

Příbram vede o jediný gól a Horváth tam pošle tři nové útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být, pokud Příbram tlačila, proč ne. 80 % trenérů by tam dalo tři stopery a nakonec by rupli.Je vidět, že má Vrbovu ofenzivní školu.

Reagovat
Blasphemer

A všichni tři totální lopaty. Ten náš Pinc, na toho je taky radost koukat.

Reagovat
db18

Zatím to rozjíždí stejně jak Krmenčík ale...

Reagovat
Blasphemer

Jo, třeba z něj něco bude, fyzicky je na tom dost dobře, ale působí prostě jako kolohnát.

Reagovat
Remt

Takovýhle trenéry mám prostě rád.

Reagovat
db18

Trošku zapomněl, že už netrénuje něčí Bčko asi. Ale je fajn, že tam pouští i mladý, jako Pince.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Erialdur

Liquide omlouvám se ti, jsme dřeváci a patříme ne do druhé ligy, ale tak do divize...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak zpochybňovat názory veleváženého člena EF se vždycky vymstí

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Příbram už měla vyhrát na Bohemce, kde jsem byl přítomen, ale vyčapal je mongoloid, tým co vyhraje poprvé v sezóně venku 30.5. nemá v lize co dělat, sestupovat přímo měli stále 2, ten dnešní výsledek tak vypadá o to hůř no

Reagovat
monty25

Já ti dám mongoloid. Největší sympaťák v lize to je.

Reagovat
Liquid

největší sympaťák je Bořil

Reagovat
monty25

Ten mi nevadí, hrál za Viktorku. Ale jakkoli nepovažuju fotbalisty za "blbý kopačky", tak Patrik Le Giang je mezi nima jako zjevení. Neskutečně inteligentní a pozitivní člověk.

Reagovat
Liquid

jako souhlasím s tebou, zrovna v infu Klokan či jak se to jmenuje na tom utkání byl on jako hlavní hrdina, takže články o něm, o působení na Slovenku atd

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

na kterou Slovenku pusobil?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Polidar nám zaručil jistotu 9. místa, už se vyplácí

Reagovat
Pablos

s Horváthem do Evropy

Reagovat
slonzacky_lenoch

To bude dnes brutal ožíračka

Reagovat
Pablos

Starka už v OBI skupuje květináče

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Salfovic

Příbram válec

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc Když mají vyhrát, tak nevyhrají...

Reagovat
Mirek na tenisu

Vždycky jsem rád když Látal spadne na hubu. Obrovsky nafoukaný člověk.

Reagovat
Witcher

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, umí hovno a chtěl by diplom. Snad už brzy vezmou Jilka

Reagovat
icka

Reagovat
Stamby

Zeman v české lize nedal gól už 68 zápasů, to je na ofenzivního záložníka otřesný číslo. Nevím co předvádí v tréninku, ale nechápu proč ho furt trenéři staví

Reagovat
Pablos

třeba má ranec asistencí ...ale mám za to, že ani to né

Reagovat
Pablos

tak jsem se mrknul ...a celkem má v lize 168 zápasů - 10 gólů a 33 áček

Reagovat
El-Pistolero-68

Holt si furt udržuje tu auru někdejšího megatalentu, kolem kterého kroužil i Real a který potřebuje "jen" pevnou ruku. A tak i když je vyčpělý, si zatím pořád nějaký ten džob v lize najde.

Reagovat
vestinustarychdubu

A ještě je blbej jak necky Jako co se sledovalo příchodem hráče, kterej byl i v Příbrami přeřazenej do béčekam, tomu moc nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

děsivé

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Losinho

snad to zachrání místo Slezanů

Reagovat
Liquid

Reagovat
bobis21

V téhle situaci to takhle projebat je hrozná ztráta

Reagovat
frankiefcb

plno šancí a Zlín jsme k ničemu nepustili a pak to takto pojebem no. Škoda velká škoda.

Reagovat
veikko

Taky jsem pěkně nasraný. Takhle v afektu mám pocit, že ty 2 ztracené body jdou jasně za Kozlem kvůli těm stupidním střídáním. A Barošovi tak nechat jeden zápas s diváky na rozlučku. V obou zápasech totálně na ránu.

Reagovat
bobis21

Střídání mi špatné nepřišly, co se ti nelíbilo? Možná Kaloče místo Procházky, jinak tam moc vymyslet nešlo. Příště už Potočný i Holzer, takže bude možností víc.

Reagovat
veikko

Zlín začal posílat na hřiště jednoho ofenzivního hráče za druhým a Kozel tam poslal Baroše, místo aby tam poslal někoho na brejky. Navíc střídání unaveného Smoly bylo sice v pohodě, ale proč rozbíjel tu středovou řadu? Jak tam poslal Procházku, tak zbyl do středu jen Jánoš, hlavně že byli na hřišti 4 stopeři. Jasně, Procházka měl hrát střed, ale byl to myslím zrovna on, kdo měl hlídat Džafiće u gólu a bránění Šašinky škoda mluvit.

Reagovat
bobis21

Procházka ale přišel právě do té zálohy, část kariéry tam odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jirásek už možná nemohl, mohli jsme jít do brejku, Bary mu nahrával do běhu a Jirásek stál zapíchnutý v zemi. Bylo to pár vteřin před jeho střídáním. Předtím tam na pár metrů na útočné polovině nahrával Fleišmanovi tak prudce, že se mu to odrazilo od nohy a byl z toho brejk.

Baroše tam dal možná místo Smoly, protože sice není vysoký, ale je schopný udržet vepředu míč, zatímco ho doplní zbytek a stáhnout si i ty vysoké balony, které už naštěstí moc nehrajeme. Možná místo Hrubého bych nedával Šašu, ale Kuzmu, jenže po zápase se mi to mluví...

...šance jsme měli, brejky jsme několikrát vyřešili špatně, ať už Baryho špatná přihrávka na Reitera, který mohl jít sám, nebo centr Fila (?) někam daleko na levé křídlo, místo popíchnutí Barymu. A do toho ten gól, kdy tři stopeři skočili dva kroky k brance a nechali za sebou kapsu, z které padl gól. Procházka byl zase moc vepředu, ale to bych mu nezazlíval, měli se domluvit hlavně stopeři. Ale věřím, že se to začne zvedat, ty častější zápasy by mohly pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel zatím bída

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Já jsem s Kozlem spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Psali jsme už v zimě, že to jaro vnímáme jako rozjezd, navíc ta nucená pauza mu taky moc nepomohla.

Reagovat
bobis21

Přesně, to tady místní anti-banikovci nechápou, tato sezóna je jen na rozhraní a zjištění kdo na co má.

Reagovat
lichna.

Tak já jen ale doufám, že to budeme zjišťovat třeba i u Drozda...

Reagovat
bobis21

Taky doufám, zvlášť při formě některých záložníků by aspoň z lávky šanci dostat mohl

Reagovat
Shevchenko

Baroš už na to bohužel nemá

Reagovat
Mirek na tenisu

Bohužel je to tak. Už to přetáhl. je těžký a neobratný. Taková legenda už to neměla zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dohrajeme ve zlatem středu tabulky.. A bohužel, zatím to na víc není. Začínám mít alergii na reitera a jeho rádoby centry.. Bary tam taky solidně zazdil jeden protiútok, kdo to na reitera neprotlacil. Dobře nám tak

Reagovat
Banikovec7

Ostuda tyhle neporazit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Během 3 minut nás Liberec slusně preskočil... ach jo

Reagovat
Pablos

však už tady v tabulce je před váma

Reagovat
Pablos

teda když jsem to psal tak tam bylo ještě 25 zápasů

Reagovat
HorajzmAmmann

V live tabulce to bylo Baník 42 Slovan 40, za 3 minuty obráceně

Reagovat
Pablos

jo už vidím ty časy gólů ...pěkný no

Reagovat
sosna

Citát týdne: " Do pohárů chceme z ligy. " - Radoslav Látal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec v suchým triku

Reagovat
Liquid

nejlepší diváci celou druhou půli prakticky žádnej tlak od vás, šance taky nic, pak z hovna gól v 90.minutě, v nastavení další a diváci volaj dejte jim bůrůůůůra

Reagovat
skat

no pustili tam výběr

Reagovat
Imos

Hoftych do pohárů

Reagovat
Alan_Shearer

Vubec me dnesni zapas nebavil a behem druhyho polocasu jsem si nedokazal predstavit, ze dokazeme vstrelit branku. A ono to nakonec vyslo dvakrat. No a Zlin parada

Reagovat
skat

Dneska hra jedno velký špatný. A když už máme tvořit, tak stáhne Balutu,který jediný umí vymyslet kloudnou příhru. Kdyby to Malina nevzal všechno na sebe, tak nic nebude. Beranovi ten Gól přeji. A u toho gólu kostěje jsem se jen modlil, aby na ten centr nedosáhl Elvis. No a co tam předvedl v tutovce "sám" na penaltě Rondić, to už jsem se musel smát

Reagovat
Stamby

Stažení Baluty jsem fakt nepochopil zdá se že ten kluk zatím u českých trenérů moc populární není, čím to?

Reagovat
skat

Tak základ je, že tu hostuje, a pokud bude ve skupině "o titul" zápas proti slávii, tak nebude moci hrát ani on, ani Hromada. Hormada z toho důvodu teď po pauze jen střídá a hrají Alibekov s Marou, a Baluta chodí v 65.dolů a rozehrává se tam Beran. Ale může to být jen moje konstrukce :)

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě je jen tvoje konstrukce, protože to je úplný nesmysl

Reagovat
skat

A jak je to podle tebe správně? Baluta poslední dobou hraje tužku, ale přehled pořád má. V Teplicích byl na ručník. V Budějovicích se mu dařilo, tak tam byl skoro do konce. Včera tam šel zase v 60. Beran. Výkon nic moc, takže proč bychom tam nezkusili vlastního hráče. Baluta bude hrát v základu, ale za měsíc končí a co potom. Když vyloženě nezáří, je lepší nechat rozehrát mladýho Berana.

Reagovat
Imos

co jsem pochopil, tak Baluta má v Rumunsku narozený děcko a nemůže za ním, tak je to na něm znát v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Neskace jim šipky do prdele, jako třeba Coufal Jindrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Jinak kdo koukal na Liberec - Slovácko ? Prý Kuchta ,,řádil" jo ?

Reagovat
Liquid

koukal jsem, ve vápně ho hráč Slovácka zalehl, co jsem viděl jasná penalta a pak ho schodil až inzuloval Kadlec po tom co tam měli nějaký souboj při hře, možná ho nějak vyprovokoval ale ze záběrů co jsem viděl bych postupoval stejně, pecka i červená pro Kadlece

Reagovat
Pablos

oká... já viděl jen nějákej post Slovácka na FB a to teda dost brečelo

Reagovat
skat

Ani ne. Ale nerad to říkám, je to náš jediný kloudný útočník. Proti Rondićovi je to jiná třída. Ta penalta jasná - tam ho povalili. A pak faulaval (asi loktem) Kadlece. A tím, že to bylo chvíli po tý pencli, tak to neunesl a povalil ho. Dostal červenou. Mezi tím stačil zahodit dvě tutovky. Ale zádama k bráně a náběhy je platný, to zase jo.

Reagovat
Pablos

oká, dík... kouknu pak v dohránu

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Rondic vypada jak, ze proti Kuchtovi vypada spatne? Hraje vubec?

Reagovat
skat

Rondić je zatím splašenej neotřískanej kluk, co v lize teprva začíná. Musa první půlrok vypadal dost podobně. Myslím, že s ním mává zodpovědnost ligového zápasu. V přípravě, byl lepší, i když tam taky bylo vidět, že hraje na jiné úrovni, než byl do zimy zvyklý.

Reagovat
Imos

Reagovat
Coutinho10

proklikal jsem si ten zapas ze zaznamu a jak pise skat, tak tam od Kuchty bylo dost provokovani a zrovna pred tou reakci Kadlece, nechci se ho zastavat, ale chapu ho, protoze mimo to naremplovani, ktery ho donutilo takto reagovat, tak asi necelou minutu pred tim od nej dostal taky nalozeno, takze to proste neunesl a nedivim se...i minule se to hodne resilo, kdy Kuchta vsechno dohraval a hral jako prase

Reagovat
skat

Tak tam se to táhlo už od začátku zápasu ( cca 5.minuta), kdy jsme měli házet aut, Malinský si šel pro balon a Kadlec ho bral a odnášel tak nešikovně, že dal Malinskýmu koňárek z boku na kolení vazy. Od tý doby se tam mydlil s kýmkoliv, kdo byl poblíž a asi už toho měl na konci poločasu plný zuby. A že Kuchta nehraje jako gentleman je jasný a neomlouvám ho. Ale takto hraje půl útočníků v lize, protože nemají technicky na to, aby hráli jinak :)

Reagovat
Coutinho10

jojo...i Kadlec umi bejt neprijemnej...videl jsem fakt jenom nejake utrzky a zajimalo.me, co predchazelo te redce a proste Kadlec neudrzel nervy no, jinak zrovna u Kuchty si myslim, kdyz jsem se na nej soustredil, tak ze zrovna on je hodne v popredi ty tvrdy hry smerem k obrancum a jako zustat proti tomu klidny neni lehky, takze se nedivim no

Reagovat
skat

Souhlas, hraje na hraně, často i za ní, ale když ho máš v týmu, tak ti to nevadí, když hraje proti tobě, tak se můžeš vzteknout. To vidíš na fans slovácka, jak kvičí. Když hrával stejným způsobem za ně, tak to bylo ok

Reagovat
Coutinho10

jj přesně jinak já se Slovácka ani nijak zastávat nechci, protože to jsou taky slušný prasata, jak píšeš a když si vzpomenu, jak tam Slavii vždycky brousili kotníky, takže dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednich 10 minut na facku, takhle odflaknout a zajebat vyhrany zapas nad marnym Zlinem to je fakt neco. Sasinka s Prochazkou uplne mimo, mel jit radeji Kuzma ktery umi podrzet balon a neco s nim udelat. Snad se z toho pan trener pro priste pouci... Panik klasicky z hovna bic a pro mistni zidovskou mensinu tu zase bude za Boha

Reagovat
Witcher

Liberec zase tlačenka a titulek?to tady dlouho nebylo

Reagovat
Liquid

tyhlec 2 body budou nakonec Baníku chybět na poháry

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník? Poháry? Leda zmrzlinové.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme gól na začátku zápasu a pak není kam spěchat. Kdy tenhle mor vymizí?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavel Horváth 2. zápas v lize a pošle tam za stavu 2:1 3 útočníky (pokud budeme počítat Jakuba Šašinka za fotbalistu)

Kozel má na lávce Kuzmanoviče, který jediný dokáže 1 vs 1 a ještě kloudně přihrát, podržet balon a místo toho tam pošle Procházku, když už hrajeme na 3 stopery. . Střídání trošku na Pánika.

2 body jsou z těch 2 zápasů tragedie, ostuda a ani ta hra se mi moc nelíbí... no ale co, že to nebude pod Kozlem hned jsem čekal. V Olomouci vyhrát už ale musíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma chyběl

Reagovat
skat

Kuzma je táámhle....

Reagovat
Pablos

Reagovat
PP

nemá talent..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Olomouc je snad ještě v horší formě než Příbram a Zlín, takže budeme rádi za bod.

Na začátku to vypadalo že se to pod Kozlem zvedá a hra mění, ovšem po té korona pauze jsme se vrátili do Páník modu a to mě sere.nejvíc

Reagovat
bobis21

To zase ne, rozhodně hrajeme více kombinačně. Neříkám že se nám daří, ale změna herního stylu k lepšímu je jasná.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jí teda nevidím...

Reagovat
icka

Tak to si asi slepej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram i Zlín byl na míči snad lepší.. jasný to určitě není. Tyhle 2 zápasy opravdu hrozný. Předtím to bylo samozřejmě lepší, ale po pauze ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby nás trénoval tyhle 2 zápasy Pánik tak se do něj jedou hrozný bomby.. tím jsi jsem na 100% jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože Pánik by tady tuto dobu byl už více než dva roky a hrál by pořád stejně hnusný fotbal, bez pokusů dát šance mladým, bez nějakých větších změn v sestavách, ...vážně mám vyjmenovat všechno, co nás na něm štvalo?

Kozel nás vede chvíli, s týmem se poznává, zkouší (jasně, Pánik ze začátku zvládl zázrak bez zkoušení, ale taky vyznával jiný styl fotbalu - válku).

S tím Zlínem a Příbrami je to vtip? Se Zlínem jsme byli lepší, Příbram na tom byla stejně špatně jako my a když to vezmeš podle šancí, měli jsme jich více my v obou zápasech.

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej, a zrovna ve Zlíně nasadil Kozel nejstarší sestavu kola.. Proč tam třeba nedal ty mladé? Kvůli tomu snad přišel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel. Kvůli mladým, kteří dostávají více šancí, byť ne v každém zápase. A taky kvůli zlepšení herního stylu - vysoké míče už mizí, ale pořád je co zlepšovat.

Reagovat
bobis21

Zlín byl úplně mimo a 90 minut neměl šanci. Říct že byli lepší na míči je fakt mimo. To už zní jako že hledáš problém kde není.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím. ... Třeba výkon v Jablonci byl letos o parník lepší a Panik za to dostal slusně zjebano

Reagovat
bobis21

Vždyť v Jablonci to byl jeden z nejhorších zápasů za poslední roky. Tam jsme prohrávali už v šatně před zápasem.

Reagovat
HorajzmAmmann

koukám třeba na statistiky tak v Jablonci měl Baník snad 3x víc střel na bránu i celkem.... +2 nastřelené tyče.

Ve Zlíně měl Baník tutovku v podobě hlavičky Hrubého a pak šel Zlín skroo 2x sám na bránu. Prostě se mi to nelíbilo a je mi jedno, kdo Baník trénuje. 2. poločas Baník lepší určitě nebyl.

Reagovat
icka

Tak to si aspon se Zlinem byl bud nalitej nebo koukal ne jiny match.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na záchranu

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel je nymand, což v Baníku zatím úspěšně ukazuje

Reagovat
bobis21

Tak to asi sleduješ jiný Baník. Ty ho teda nesleduješ vůbec, ty jen píšeš pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to koště, nereaguj na něj.

Kozel je pan trenér a dostane Baník do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to dokazuje?

Reagovat
Losinho

Vyválčený bod

Reagovat
Kepy_FCB

2.půle trapná a Procházka to celé dle očekávání zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ho měli poslat domů. Stoper máme dost, zbytečná plastová zátěž

Reagovat
Kepy_FCB

ani na tribuně už není pro něj místo, tam by zabíral místo pořadateli, at táhne chuj ze z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

autokorekce.. Jako když bylo třeba tak pomohl, ale už u nás neměl být od ledna kdy přišel svozil. Plzeň si teď zapni ať vidíš jak vypadá fotbal jsem zvědav, kolik fasneme my

Reagovat
Kepy_FCB

Nezapnu, placenej kanál nechci doma dřív než v důchodu. A do knajpy jen na Baník

Reagovat
Mirek na tenisu

Co zkazil Procházka? Neco sem přehlédl? Já viděl v 90. minutě při golu Dzafice vyklusavat Sasinku a Fleismana.

Reagovat
C-M@ster

Deset! Deset!

Reagovat
monty25

Aspoň osm, ať ochutnají vlastní medicínu...

Reagovat
Pablos

když Plzeň... tak snad 12 né ? Půlku už mají.

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že deset stačí.

Redaktoři by se mohli vyřádit na titulcích typu "Boleslav okusila plzeňskou desítku"

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák jasná reprezentace

Reagovat
Mirek na tenisu

Na mezinárodní fotbal to je málo. Pro ten se hodí spíše Kalvach.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mezinárodní fotbal to je málo. Pro ten se hodí spíše Bucha

Reagovat
Komix

ten střed je šíleně dobrej.

Reagovat
veikko

Člověku je až smutno z toho, že z posledních tří zápasů, kde hrajeme proti momentálně nejzoufalejším týmům ligy, máme jen 2 body.

Reagovat
ratusek

A to ještě čeká Sigma, která je tqky mimo. Ale holt asi patříme mezi ty zoufalce. Jsem dost nasranej. Zítra už vychladnu

Reagovat
meno

Začínám mít z Plzně bobany

Reagovat
meno

Tak už zase ne.

Reagovat
kecipep

Už aby to video bylo všude. Penalta k posrání

Reagovat
skat

Byla jasná, Kuchtu povalil na malém vápně, když na něj šel centr. Naopak vůbec mě nebylo jasné, proč to musel mávat pomezní, když hlavní tam stojí 2m od toho. Pak jen vznikají tyto naštvání. Už aby bylo video na každém stadionu, aby bylo všude jasno.

Reagovat
kecipep

Kuchta je jouda od narození, ten balón šel úplně mimo. Nejsem o ní přesvědčen.

Reagovat
skat

To sice jo, ale faul ve vápně je pencle, i kdyby tam podkopl někoho, kdo se vracel zpátky. To jestli by to jouda dal, nebo jestli by na balon vůbec došáhl, nehraje roli. Ale chápu tě z fanouškovského pohledu.

Reagovat
oli9

Já nevěděl kdo může obhajovat takovouhle pencli a fanoušek Liberce... tak to potom piskejme faul při každém rohu...

Reagovat
skat

Na druhou stranu zaslepeně brečet po jasný penatlě může jen fanoušek postiženéhho týmu Koukni se na záběry. Jasně tam na Kuchtu naskočil.. jeho nešikovnost. A že útočník ve vápně při kontaktu padá? To dělají všichni. Tak se seber a nebreč.

Reagovat
oli9

to je moc. Jo díval jsem se a penalta ani náhodou ..ale ani to klasické české "penaltu si rozhodčí " obhají pak to má tak vypadat..třebas si na to vzpomeneš až k vám přijede slávka nebo plzen kde se pískne každá píčovina ve vápně

Reagovat
Imos

zatím to vypadá, že jaký tým, takový fanoušci, cry me a river

Reagovat
Imos

fanoušek Liberce :D jako by nám pískali vymyšlené penalty každé kolo

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
bobis21

Reagovat
Mirek na tenisu

Vladislao Cap. Argentinský fotbalista polského původu, trenér Argentiny na mundialu 1974 v NSR.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pudil už na ligu nemá. Měl by to zabalit nebo jít hrát někam na žízeň. Taková kariéra a tak se ztrapňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera Plzen!

Boleslav nam nabidla primy srovnani mezi nejlepsimi 2 tymy ligy a ukazuje se, ze Plzen je momentalne jednoznacne nejlepsi tym ligy. Kdo by to byl rekl ped pul rokem, ze?

Je skoda, ze Slavia se svyma financnimi moznostma natolik usnula na vavrinech, ze misto posileni kadr spis rozprodala a nedokaze uz 3 roky privest kvalitniho utocnika a diky tomu tak vyklidila pozici nejlepsiho klubu v Cesku.

Reagovat
RadekVonCZE

Bude to zajímavé ještě sledovat. Bylo by super, aby oba hráli LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jako letos uz to Slavka asi udrzi, to by byl opravdu provar. Ale pristi sezonu, pokud se Slavii nevrati Soucek a nekoupi utocnika, tak bude Plzen jednoznacne nejvetsi favorit na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jsi neskutečný odborník

Reagovat
Spalovač šancí

kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje nenávist mě baví...

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
O.Giroud

Prehral už ten guľa? Či ešte nemal supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jede luxusně, Plzeň vyhrála, co se dalo (bez přáteláků, tam nevím)

Reagovat
ratusek

Weberovi za to jakej je pokrytec to přeju. Doufám, že ho vyrazí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určitě kvalitnější trenér než Kozel

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Příště snad na lavičce Gába. Hubníka už tam nechci vidět.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

baník takhle se před ně sparta ještě dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi sranda je, ze Trpisovkyho chtela hodne Sparta a ted slavi uspechy se Slavii a Gulu chtela dlouhodobe Sparta taky a vypada to, ze bude slavit uspechy s Plzni

No a Sparta mezitim mela takovy esa jako Jilek, Kotal nebo letenska legenda Strammaccioni

Reagovat
xawi

Len ci by Gula a Trpisovsky v sparte nepohoreli ako vsetci ostatni.

Reagovat
Erialdur

Právě. Ono to nejspíš nebude ani hráči, ani trenérem. Tam je špatně něco hlubšího.

Reagovat
El-Pistolero-68

Můžeme jen spekulovat, no.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
gocii

No ono nejvtipnejsi je ze z tech tri byl talian nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, opět neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Páník MSTÍ

Reagovat
C-M@ster

Já mám Webera rád. Co se dá dělat.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Weber byl kdysi sympaťák. V poslední době se hrozně změnil. Ať vyhraje nebo prohraje chová se při rozhovorech jak psychopat. Vrba je taky arogantní, ale aspoň to někdy obrátil v legraci. Tenhle prakabátěný Slovák...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

počet faulů: Plzen - boleslav: 5 - 2 to musi byt rekord v ceske lize, nikdy jsem nizsi pocet nevidel ani naznakem

Reagovat
Blasphemer

bezkontaktní špíl

Reagovat
montaigne33

Plz odehrála TOP zápas

Reagovat
Mass

Bojí se, aby se nenakazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyšel kvíz na rekordy trenérů ve Fortuna lize

https://www.kopacak.cz/clanek/?id=6895&clanek=kviz-trenerske-rekordy-v-ceske-lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tím fakt už do prdele. To ti to nestačí říct jednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tvoje kecy mě absolutně nezajímají. Do prdele můžeš jít sám.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mladá Boleslav za poslední 2 sezony 18x počet branek 5+

6:1

6:1,

8:0,

7:1

Reagovat
montaigne33

k zamyšlení...

Reagovat
Stamby

Snad tohle prothrne stavidla gólů ze standartek od Nica!

Reagovat
r.mrazik

plzen hodne dobre...

jeste ze mame skvely vedeni a po trpisovi si nechali utect i gulu...

Reagovat
iamek

Během zápasu jsem si na to taky vzpomněl, ale změnilo by se něco?

Reagovat
Mönchengladbach

Ne. Ve sparťanském prostředí by pohořeli jako všichni ostatní. Možná jedině Klopp by to strhnul.

Reagovat
r.mrazik

Nevím...možná...ale lepší než ti, co tam byli by asi byl

Reagovat
KnoxXx

Bol by skvely, keby dostal cas ... co je prave ten najvacsi otaznik.

Reagovat
r.mrazik

Pokud by byl vidět nějaký progress tak by čas dostal...

Ale je asi zbytečný teď spekulovat...vedení to opět posralo

Reagovat
PavlíčeQ

Bůr nic moc, ale stalo se. Jedeme dál. Kratochvíl se vykartoval a Černák si v 16 letech odbyl ligovou premiéru, aspoň nějaký pozitiva No a v úterý v důležitějším zápase zase s o něco normálnější sestavou.

Reagovat
ondrasch77

Nevíš co je s Hübschmannem?

Reagovat
PavlíčeQ

Prej měl dostat před zítřejším derby volno, tak uvidíme jestli to byla pravda

Reagovat
ondrasch77

Já jsem si to myslel...

Ale pak někde říkal, že je prej zraněnej...

Reagovat
PlackaSKS

dneska.. stanciu parádní. všichni nadprůměrně. jablonec ale prostě nebyl pořádně soupeř. takže klidná výhra bez zranění, co víc chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Dnes Stanciu výborný, Tecl také

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na hřišti Tecl, Stanciu, Holeš, po střídání Hellebrand.Nic moc dnes Béřa, Masopust a tragickej by Zima a po střídání Traoré.Jinak super zápas, Jablonec na rozdíl od odevzdané Bolky bojoval a chtěl hrát fotbal, takže naše vítězství je daleko cennější.

Reagovat
skat

No když vezmu, že doma nechali, kromě hostovaček, i Doležala, Jovoviče, Hubschmanna. To je šest hráčů ze základu. Řekl bych, že tohle odpískali, a soustředí se na úterý na derby. Pro Peltonena je EL jedinou záchranou, aby utáhnul v tomto složení i příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, do stavu 3:0 se hodně snažili, jen na to neměli, pak se položili.

Reagovat
skat

Já zápas neviděl, neshazuji snahu, ale když nemohli nasadit to nejlepší co mají ( Jugas, Sýkora, Matoušek) tak nechali doma i to, co má kvalitu z jejich kmenových hráčů (Hubschmann, Jovovič, Doležal) a pošetřili to na derby. Neříkám, že to vypustili, jen nasadili béčko, které - i přes velkou snahu a bojovnost, na to prostě nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto bychom s nimi neměli hrát půl hodiny bago.Není to žádný béčko, hrálo áčko, pár náhradníků.My jsme v ruhý půli taky měli na hřišti nováčky a náhradníky a mleli jsme je ještě víc, než v první půli.-

Reagovat
ondrasch77

Jovo a Doli nehráli ani proti Zlínu, jsou zranění...

Teď údajně i TH3...

Derby bude fičák, máte fazónu a my bohužel ztráty vynucené zraněníma...

Reagovat
skat

Derby by mohl být parádní zápas. Mě nejde o to, jestli jsou zranění nebo se šetřili, ale o to, jak tu slávisti honí triko po výhře nad polovičním JBC. Kdybyste hráli v plné sestavě, tak by ten zápas asi taky vypadal jinak.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Imos

Na derby se těším, po dlouhý době bude mít zápas pořádný grády a bude se o něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, Jablonec nehrál nic. Ovšem na uklidnění to byl soupeř tak akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zima mi připadá jako uplnej antifotbalista. Za 30mega úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak moc tupý koště, že jenom Sheldon je pro tebe konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje stará je koště ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, něco tak blbýho jako jsi ty svět neviděl. Že máš komplexy a závidíš je tvoje smůla, ale dá se to léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Ti mám závidět? To tlustý koště, který píchal Scheldon do prdele? Ne, opravdu nemám zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty potrate, kdybys neměl v tý dutý palici jen Kangovo péro, tak bys věděl, že Slavie je nejlepší klub v ČR a Zima bude nejlepší stoper reprezentace. Ale ne, ty prostě jen myslíš na to až se Guelor staví na návštěvu... Jsi k smíchu, košťátko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme potřebovali. Získáme tím sebevědomí. Sice Jablonec nehrál v plné palbě a bylo to trochu znát, hlavně směrem dozadu, ale nechci tím snižovat výborný výkon Slavie. Vynikal hlavně Tecl, Stanciu a Holeš, ale velmi dobře hrála celá základní jedenáctka + se ukázal Hellebrandt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

Tenhle Jablonec by dostal kotel i od Opavy. Zase bych to tak nepřeceňoval. Možná zahráli výborně, ale soupeř jim to béčkovou sestavou dost usnadnil

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, i Jablonec měl v první půli několik slušných náznaků a Chramosta tutovku. A i pak začátek druhé půle nehráli špatně. Jen jsme byli lepší a "béčková" stoperská dvojice a chybějící CDM byly znát

Reagovat
skat

Jak jsem psal Sheldonovi, neupírám JBC snahu ani to, že chtěli. Ale ta propast mezi druhým a třetím je taková, že k třem hostovačkám rovnou pošetřili tři hráče osy na derby o třetí flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti hráči byli zranění, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zranění.Ty konspirace jsou děsný.Když se proharje, tak se ti všichni smějou a když se takhle vyhraje, tak se na to soupeř vykašlal, protože se šetřil na další zápas.To jsou takový pitomosti, že to ani nemá smysl komentovat.prostě na nás neměli a že se tam nechali vodit jak loutky je Peltova ostuda.Má z těch prachů, co nakradl koupit fotbalisty a ne tam tahat všechny na hostovačky.Jen pračka na Peltovy špinavý praqchy to je.

Reagovat
martin1

Vtipný, že toto chování kritizuje zrovna někdo, kdo o pár minut dříve napsal o zápase PLZ-MB "To určitě, protože soupeře, co nepřijel hrát už mít nebudete..."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nedá srovnávat.Bolka to neskutečně odflákla.Jablonec alespoň do stavu 3:0 bojoval a snažil se s výdsledkem něco udělat.Bolka ale ne.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
skat

Tak já se nikdy nikomu nesmál, že někde prohrál. A to že tam nebylo 6 hráčů ze základu, je holý fakt. Stejně tak, že to neodflákli a snažili se, ale neměli na to. Ono bez Matouška, Doležala, Jovoviče a Sýkory to bude na hře dopředu znát. Stejně tak,že jejich ztráta na druhý flek je velká a věděli, že LBC je za nima už jen o bod. Na tom, že si ty hráče šetří na derby nevidím nic špatného. Pro ně je derby důležitější zápas, než na slávii, kde ví, že nemůžou nasadit to nejlepší co mají.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi vzal, že je šetří?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi přijde, že bez těch lidí hrajou mnohem uvolněněji a nedělají tolik chyb, jsou víc v klidu, hlavně na Stanciovi je to vidět.Naopak Bořilovi ti fanoušci hodně chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to zatím jen 2 zápasy a oběma soupeřům chyběla komplet stoperská dvojice, ale je fakt, že Stanciu se dostává do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

To nám skoro taky, ten Zima, to je něco, snad se vrátá rychle Hovorka

Reagovat
El-Pistolero-68

Co ten Zima, zmatkuje?

Reagovat
PlackaSKS

Ale hovno, hrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál špatně.nejistej, v první půlu strašně kazil

Reagovat
smazaný uživatel

Proti němu vypadá i Štetina jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře, Sheldon je koště nebo troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Internetovej Rambo....to se to machruje, anonyme.Ty budeš v reálu pěkná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tupý koště, jdi se zabít.

Jsi odpad a se Slavii naštěstí nemáš nic společnýho.

Reagovat
icka

Vsak se ted chovas stejne

Reagovat
Losinho

Posral asi každej druhej balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ty.

Fanoušek klubu, kde neměli 5 let stopera, bude kritizovat jeden z největších českých talentů...

Reagovat
meno

Vypadá strašně, ale hraje slušně. Proti Jabkám horší než s Bolkou, to tu z něj uchcával i troll Sheldon, ale furt zahrál dobře (tuším, že měl jenom 1 chybu). Důležité je, aby sbíral minuty a vyhrál se vedle Kúdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tribuna Sever pochopí a na Sinobo stadium už nepachne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Souhlas

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes to bylo dobrý, tak jsem zvědav na příští zápasy.

Reagovat
Witcher

Už dochází síly.Luhový měl pravdu ta liga bude čím dál větší fraška a padne do konce nejeden rekord

Reagovat
ratusek

dochází síly po čem? po 2 zápasech?

Reagovat
Witcher

Ne po dvou měsíční pauze

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu poslední dva zapasy neskutečný. Otázkou je, jestli dokáže podávat takové výkony i před plným stadionem.

Reagovat
božský John

Slavie vaclava havla

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Witcher

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc... Forma jak hrom

Reagovat
dave30

V Olomouci zřejmě pochopili, jak naplnit rozpočet klubu. V té spodní skupině se jistě bude dát "vydělat" více, než v té prostřední.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne den, kdy Tecl vystrelil na branu

Reagovat
Losinho

Zima a jeho rozehrávka, to bylo něco. Naopak Kolář tentokrát jako totální třetí stoper mnohem lepší. Celkově fajn výkon, byť s tou sestavou Jablonce se to dalo čekat.

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Elliasson

A proč to řešíš?

Reagovat
FORZAMILAN

Nic neřeším, píšou, že včera by měl třicet a v souvislosti s tím tam píšou o ní...jen mě serou takovýhle kundy

Reagovat
Elliasson

Ano, zajímá Tě to. Posíláš do diskuse, která se týká 26.kola Fortuna ligy, příspěvek o ženě, kterou nazýváš hanlivě a neznáš ji. Co má Denisa Šuralová společného se zápasy 26.kola Fortuna Ligy?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
FORZAMILAN

Si tady hraješ na chytrolína, nech mě bejt

Reagovat
Hokaido

Ať máš čas si číst obohacující články na extra.cz

Reagovat
Elliasson

Ne, já si hraji na člověka, kterého poslední dobou zajímají vztahy. Ale především ty svoje. A poslední dobou moje alergie stoupá, když někdo řeší někoho, koho nezná a především když někdo někoho takového nazývá hanlivě a hlavně v diskusi o úplně jiné věci.

Mám na čem pracovat a překonat tu alergii, uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase hraješ na solidního dementa

Reagovat
FORZAMILAN

No na tebe nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s takovou babišovo zrůdou.

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně, ještě taková hnusačka, co na ní viděl, nevím

Reagovat
mickey mouse

dno

Reagovat
Spalovač šancí

I obyčejná žena má právo na trošku toho štěstí

Reagovat
Hokaido

Už jen to, že to sem postuješ, z tebe dělá větší kurvu než ona kdy bude.

Reagovat
raduinho

Takzvaná dýňová logika

Reagovat
Kepy_FCB

Hokaido má vydlabáno

Reagovat
icka

Reagovat
FORZAMILAN

Co to meleš za píčoviny?

Reagovat
Kepy_FCB

Ty aby sis tady zase nezamoralizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt Sheldon / Rolf / Turboplastik / Dollar.

Reagovat
Hokaido

Neznám - neznám - neznám - dolar už je v pohodě.

Reagovat
Elliasson

Sice jsi to napsal dost nešikovně, ale zajímat se o vztahy cizích lidí ve vlákně, kde se řeší fotbal, mi připadá být hloupé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby napsal OT, tak v pohodě.

Reagovat
Pablos

Plus kdyby tady k tomu nebyl článek, kde se mohl klidně vyřádit.

Ale to OT taky sakra chybělo... takhle jsem na začátku věty myslel, že píše Trevor o Páníkovi,

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele jasně, je to její věc (jejich), ale minimálně mi to přijde dost neuctivý vůči Šuralovi a jeho pozůstalým, kamarádům atd. O nějaký emoční inteligenci tu určitě nemůžeme mluvit.

Reagovat
veikko

Zastávám stejný názor.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To, že Šural zemřel neznamená, že ona přestane žít. Tři měsice truchlení je tak akorát, navíc nemůžeme vědět jaký ten jejich vztah byl. Jestli ty nebudeš jeden z těch zhrzených chlapů kterého nějaká žena opustila a teď si to tady vybíráš na někom koho ani neznáš.

Reagovat
kilobyte

Takže tři měsíce truchlila a pak šla a s prvním týpek kterého poznala si udělal dítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš vědět jak se seznámili? Co když ji ten dotyčný po celou dobu pomáhal se z toho dostat a až později se to přetavilo v něco víc? Pořád lepší být s někým než sama.

Reagovat
kilobyte

Nevím a je mi to jedno. Ale myslím si, že mít dítě s někým koho "znám" tři měsíce není rozumné. I kdyby spolu ty tři měsíce žili, tak pochybuji, že se dobře znají.

Reagovat
smazaný uživatel

Zima, konečně budeme mít v repre TOP stopera.

Reagovat
žrout

Potenciál má v 19 letech obrovský, příležitostí dostává a bude dostávat dost, hraje pod skvělým trenérem. Snad to klapne

Reagovat
PlackaSKS

Uvidíme jak ho prověří těžší soupeři, ale zatím vypadá, že si věří víc a víc. Určitě mu pomůže i hrát zrovna vedle kudely

Reagovat
JeséRodriguez

Hlavně aby pravidelně hrál. Je to zatím něco jako Bucha, Hložek, Matoušek atd., potenciál určitě má, teď jen aby nastupoval pravidelně a věřil si.

Reagovat
Liquid

Hejkal hejká hrůzou..... do dalších sezón musí Teplice něco dělat, protože se blíží jejich pád do 2.ligy

Reagovat
Kostomlat

to je fakt. Kdyby jim to Liberec nepustil, byli by v totálních sračkách a teď taky ještě nemají zdaleka klid.

Reagovat
Imos

Liberec to nepustil, jen tepláky po dvou útocích dali dva góly a zbytek zápasu bránili, doufám, že jim to fotbalový bůh vrátí a zkusí si druhou ligu po letech

Reagovat
3M

Ty seš chytrej jak Kárl v lágrech

Reagovat
Imos

za to, ty jsi génius hele

Reagovat
smazaný uživatel

Klusáček > Hašek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pablos

Hrát se na Bohemce ještě tak 10min. tak to ještě skončí tak 4:4 Jinak dobrý vidět, že to Budějky nezabalili za stavu 3:0 o deseti... ale tak něják jsem očekával, že už budou padat tabulkou, stejně tak jako Slovácko.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tam není moc za koho padat. Za Spartu možná jen, ale Bolka je trapná, před tou budou určitě.

Reagovat
Pablos

taky fakt... když teď tak koukám na tu tabulku

Reagovat
Pablos

možná ještě tak, že by Bohemka chytla nějákej lauf ...ale to zas netuším jaký mají los.

Reagovat
Kepy_FCB

Co Denisek že zase nehrál

Reagovat
lichna.

Máš z toho radost?

Reagovat
Kepy_FCB

Kvůli němu ne, ale že jsem měl pravdu a bezpečně poznám nekopu ano

Reagovat
Puskas

Nekopa není, je ustrnul. Jako řada jiných talentů měl nadějný začátek, ale zatím na něj nenavázal.

Reagovat
HorajzmAmmann

ČB špatný rozhodnutí. Měl jít někam do Příbrami...možná i 2. liga. Že prosedí další půl roku na lávce ho zabije...

Reagovat
Kepy_FCB

Že nehraje ani v systému s 2 mači v týdnu a pěti střídáními je už skutečně do nebe volající, snad už se ho definitivně zbavíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální řešení Vítkovice. Jim by pomohl, byl by doma, hrál by pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že měl mít ve smlouvě garantovaný minuty.... Asi musí být fakt tragickej, že Budejky raději zaplatí sankci, než aby ho stavěli

Reagovat
Kepy_FCB

No na to jsem navíc zapoměl , opravdu žádnej sentiment v Baníku už nesmí zabírat místo

Reagovat
bobis21

Taky prohráli

Reagovat
Kepy_FCB

jen těsně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi bylo, jak tu nekdo psal, ze o nej mame zajem my.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
db18

Lepší než Hloušek

Reagovat
ratusek

to je i stojící kužel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Bex5

To jsem byl ja, to jsem byl ja. No, dulezity je uznat svoji chybu. Tak aspon Holika z Jablonce prosim.

Reagovat
JeséRodriguez

u něj čekám, že půjde nejpozději v létě z JBC. Snad si vybere Spartu

Reagovat
ondrasch77

Vybere

Půjde k tomu, kdo dá Peltovi nejvíc...

Reagovat
JeséRodriguez

Tak ok, snad si ho Rosa vybere. I ten Pleštil by mohl být zajímavej hráč v budoucnu, máte tam letos solidní mladé hráče.

Reagovat
ondrasch77

A počkej, co je v juniorce Černák - https://www.livesport.cz/hrac/cernak-michal/hjl3t4Tm/ nebo Velich...

V obou případech doufám, že půjdou spíš ven než aby posilovali konkurenci...

Černák jezdí na stáže do Bayernu apod..., tak uvidíme

Reagovat
JeséRodriguez

to je jasný, hlavně ať se jim daří. Začínám mít pocit, že se nám rýsuje docela zajímavá generace pro nároďák. Ale už to tady párkrát bylo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to uz je uplne jina liga. Toho bych samozrejme hned bral.

Reagovat
ZB 07

moc pěkný

Reagovat
Stannis Baratheon

Škoda no. Holt zase budeš muset do práce.

Reagovat
C-M@ster

To neva, moc toho tam nedělám..

Akorát budu časem muset poslat na tipáč love, což dělám nerad...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak si tam dej 200. Ať to máš alespoň na rok.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5kč

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ttopi

Za víc bys to nevsadil. Klasický bobky

Reagovat
veikko

Sparta odehraje jeden dobrý poločas proti obraně, která vypadala snad ještě zoufaleji než Jablonecká a Boleslavská a komentátor si málem ustříkl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Homolka, zvykej si.

Reagovat
veikko

Karviná hrála naprosto příšerně, celá obrana + Janečka vypadali, že hráli svoje posty poprvé. Sparta si vyhrát zasloužila, ale už jen kvůli tomu komentátorovi jsem si přál, aby se stal zázrak a Karviná vyrovnala (s obranou Sparty člověk nikdy neví).

Reagovat
kilobyte

Zase Karviná poprvé na jaře inkasovala.

Reagovat
veikko

Je to tak, ale v jiném složení. Od začátku bylo vidět, že ta obrana nefunguje. V prvním poločase to jen Sparta nevyužila, ale šancí tam bylo spoustu. Normálně hraje obrana Ndefe, Šindelář, Rundić, Moravec. Z nějakého důvodu hrál dneska jinak solidní stoper Rundić kraj a vypadal tam, že hraje fotbal poprvé v životě. Bez něho na stoperu to pak šlo do háje komplet, protože z Baníku víme, že Šindelář je slabý.

Reagovat
Poll Hamm

uz v 1. Poločase obrana katastrofa a v 2. Pol to vyvrcholilo. Trener neměl sahat do složení obrany.

Reagovat
Salfovic

A proč to dělal po čtyrech zápasech bez gólu

Reagovat
kilobyte

Ale Sparta je pokořila s Tettehem na hrotu.

Reagovat
Greny

Karabec na pána

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, myšlenka Sparty ve skupině o záchranu byla zajímavá. Ale za druhý poločas zasloužená výhra.

Reagovat
REPLIKATOR

Karviná ostuda

Reagovat
oli9

Reagovat
partaS

Karabec a Hložan nádhera

Reagovat
C-M@ster

Rekord?

Reagovat
kilobyte

Podezřelý rekord

Reagovat
bobis21

Tak prý rekord české ligy v počtu gólů za kolo. Kde jsou teď ti co po minulém chtěli ukončovat ligu protože nepadají góly? Předpokládám že si nejdou něco jiného kvůli čemu ukončovat, protože soudnost nikdy neměli.

Reagovat
veikko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Tak normální srovnání nevadí, narážel jsem spíš na tyhle vylevy: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-25-kola-466577/?forum=1#post11838836

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať se na to nedívá, když se mu to nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Dal jsem mu tam smějícího se smajlíka na znamení výsměchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Shevchenko

Jo to je známý blbec tady Co příspěvek to perla.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bude, že obránci nejsou sehraný, proto jsou tak děravý

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Padá moc gólů, to ukazuje na špatnou taktickou přípravu týmů, liga tím ztrácí kvalitu i prestiž, mělo by se to ukončit.

Reagovat
oli9

Jsem znechucen, jakožto fanoušek defenzivního fotbalu a hrdý člen bílkovi tvrze bych ligu ihned ukončil. Znehodnocení soutěže... A pokuty Plzni, Slavii i Spartě..Cokoli nad 1 gol už je prostě špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní kolo. Gólovej rekord a gól dali i hráči, kteří na něj tak dlouho čekali nebo hráči považovani za "dřeva". Jusuf prvni gol za Slavii, Holeš prvni gol za Slavii, Provod se prosadil, Stanciu dal gol po dlouhe dobe, Tecl dal gol, Chory dal gol, Hložek dal gól po 9 měsících, Karabec dal gol hned jak naskočil do ligy, Dordic dal prvni gol, Juřena dal gol, Trubač dal gól, Schumacher dal gol, Dočkal dal gol, za Liberec premierova ligova trefa pro Berana a gol Koscelnika, a prvni gol v sezone dal také Polidar.

Jen ten Železník potvrdil, že je levej a penaltu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

docela psycho no

Reagovat
veikko

Při sledování Železníka si člověk vzpomene na taková jména jako Třešňák, Kraut, Kroupa ml., Pavel Černý apod. a ani tihle jmenovaní snad nikdy nebyli tak strašně k ničemu jako Železník v momentální formě.

Reagovat
oli9

je dost možné že za chvíli se probudíš

Reagovat
meno

Piči vole, jednou si vsadím proti Spartě a oni přehrajou soupeře rozdílem třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

to chce zdvojnásobit, příští zápas o třídu vytečeme

Reagovat
meno

Jo, to udělám

Reagovat
Raylan

A všichni co plivou na Hložka. Ten kluk má v 17ti letech, v týmu co je ve srackach, v 50ti soutěžních zápasech 10 gólů a 12 asistencí z křídla. Bude z nej vybornej hráč, a měli bysme za takový byt v ČR rádi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Stannis Baratheon

Je super. Ale ať jde rychle pryč ze Sparty, než se mi znechutí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Doufám, že půjde brzo pryč. PS: Píšu to jako nefanoušek Sparty, tak ať je vidět objektivita.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
meno

Je výbornej a do budoucna jeden z našich klíčových hráčů. Jenom je ve strašným marasmu a ten netým, co má kolem sebe ho táhne dolu. Kdyby byl pod Trpišem nebo Gulou, je jinde. Kruciální pro něj budou následující 2 roky.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Selänne

Generační talent, no. Poslední takovej tady byl Rosa.

Reagovat
Hokaido

Nebyl Kadlec dost podobný?

Reagovat
Salfovic

Nebo třeba Vydra.

Reagovat
dave30

Na svůj věk je výjimečný, ale neposuzujme ho jako 17ti letého puberťáka. On je biologicky minimálně o 3 roky jinde. Je prostě akcelerovaný. To se prostě stává a on za to nemůže. Kdo pracuje s mládeží tak ví, o čem mluvím. Takže je jen na něm, jak tuto výhodu využije. Jak píší výše, měl by v každém případě opustit kaprligu. Jestli se má prosadit v Evropě, tak musí hrát daleko více těžkých zápasů.

Reagovat
Salfovic

Takovej fotbalovej Zacha.

Reagovat
oli9

Vzdyt na něj nikdo neplive, každý ví že je to talent ale musí co nejrychleji pryč z letné ..Jinak to i za 5 lt bude takový lehký nadprůměr... nedejbože Fenin

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Spalovač šancí

RIP in peace FDF

Reagovat
smazaný uživatel

2 poločas byl fajn. Frýdek je momentálně náš jednoznačně nejlepší levy bek, takže je blbost tam dávat kohokoliv jiného. Hancko dle očekávání na stoperu daleko lepší než kraji.

Každopádně takovej Sáček předvedl strašný až komicky výkon. Je potřeba si přiznat, že i když občas zahraje slušně, tak celkově jsou jeho výkony velké zklamání a herní progres z jeho strany je úplně nulový. Času na zlepšení měl až až, ale mělo by se začít uvažovat o tom ho poslat pryč, pokud se rapidně nezlepší.

Reagovat
Selänne

Do puntíčku. Sáčka bych si dokázal představit jako takovou záplatu, ale na základ nemá ani na jediný pozici. Ačkoliv na podzim na beku odehrál slušný zápasy, není to prostě typ hráče, který Sparta na beku potřebuje . Ne nadarmo u nás vynikali hráči jako Labant, Michalík, Pospěch, Kadeř nebo Karavaev.

Jenom u toho Hancka snad nedojde k podepsání, protože za ty prachy určitě nestojí. V létě by to chtělo normálního, klasickýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětináčovo ségru.

Reagovat
Cumel

Jenom s tím Frýdkem, že je nejlepší bek sparty...to je dost horor, když si vemeš, že měřítko je Karviná. Celá ta obrana působí dost nejistě. Má sparta v dorostu nebo "B" nějaký talent v obraně nebo můžeme v létě čeka další díl ze seriálu "Fotbalista z Ebay?"

Reagovat
kilobyte

Nejlepší by bylo kdyby se jim podařilo na jednu stranu najít někoho jako byl Karavaev a na druhou vytáhnout z juniorky někoho jako byl Kadeřábek.

Reagovat
Cumel

A je v juniorce nějakej novej Kadeřábek?

Reagovat
dave30

Nevím kluci, co pamatujete, ale Kadeřábek byl v 17-18ti letech průměrný (možná lehce nadprůměrný) fotbalista. Měl ale něco, co většině talentů chybí. Byl neuvěřitelně pracovitý (takový typ Nedvěd).

Reagovat
Puskas

Byl takový, že v jeho dresu hrál Kaldec.

Reagovat
dave30

Reagovat
Cumel

Reagovat
Cumel

Já ho zaregistroval až v prvním týmu Sparty, jak se jevil v mládeži nemám tucha, v tomto sleduju defakto jen Zbrojovku. Jen jsem uvažoval, jak asi bude vypadat obrana Sparty na podzim, vzhledem k průvanu, který čeká kádr na konci této sezony.

Reagovat
dave30

Jj, v poho...

Reagovat
JeséRodriguez

Hložek Karabec jen tak dál...docela začíná být zvědavej, jak se to poskládá na příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě za dávání šancí mladým.

Reagovat
JeséRodriguez

celkově se mi zdá, že se to v lize začíná lepšit a objevují se zajímavá jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ty staří stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Většina jo, ale mladí do 23 let se mi až na Sáčka ve Spartě celkem líbí...Jsem zvědavý, jestli neprodlouží Kangu nakonec. Ať je jaký chce, tak z těch starších hráčů Sparty má stále tu výkonnost nejstabilnější a dokáže sám udělat rozdíl...

Reagovat
kilobyte

Kanga se ve Spartě neuvěřitelných zlepšil. Když přicházel tak byl samá karta a střílel že všech pozic. Ale on sám nechce u nás pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby mu nabídli peníze jako má třeba Chaim?

Reagovat
kilobyte

Kanga by měl mít ve Spartě nejvíc. Navíc pro agenta bude lepší když "přestoupí".

Reagovat
ondrasch77

V tom je právě ten problém, Sparta chce najednou šetřit a opět zas na tom nejblbějším místě

Nechtějí přistoupit na jeho podmínky, přitom je to jejich nejlepší hráč

Ale, že nasypali Kayovi, Ben Haimovi..., to mi hlava nebere.

Reagovat
ratusek

Šulc, Beran, , Souček, Hložek, Drozd, Buchta, Bucha, Zajíc a další. paráda a jsem dost zvědavej na Drchala, ale u něj si myslím, že nevydrží kolena

Reagovat
Kocour Klapuška

Z facebooku Jindřicha Šídla

Sparta čím dál víc připomíná seriál "Sunderland 'Til I Die".

EDIT: Ok, tohle připomíná jeden ten díl, kdy to vypadá, že se pod Colemanem zvedají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Reagovat
Mass

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
kilobyte

Ještě můžeme další tři sezóny hrát hovno a pořád budeme první.

Reagovat
Kocour Klapuška

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fotbalisti-osvetiman-jeli-za-860-tisic-na-euro-pozval-je-mynar-platil-pelta-107953#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=lxZSxVZ5UmG-202006010704&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

Až pak tento muž vypráví, jak se tým 1. A třídy z Osvětiman dostal na pozvání asociace na vyprodaný zápas evropského šampionátu, který se tehdy konal ve Francii. „Jednoduše. Vráťa se nás tehdy prostě zeptal, jestli chceme jet na „naše“ a my samozřejmě řekli, že jo. Kdo by nechtěl, že?“

Reagovat
Kocour Klapuška

Tohle není stát, ale reality show

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než USA

Reagovat
Selänne

Ať už tyhle prasátka pomalu pochcípaj.

Reagovat
dave30

A přijdou nová a ještě více nenažraná prasátka. Věř mi. 30 let to tak funguje a 40 let před tím také...

Reagovat
bobis21

Ví že dokud mají Zemana na hradě tak jsou nedotknutelní a podle toho se chovají. Šlechta která se se povyšuje nad ostatní póvl.

Reagovat
Kocour Klapuška

Na tom je nejhorší, že oni teď nemají žádný důvod se jako papaláši nechovat. Dědek, na kterýho jsou nalepení, za pár let na hradě skončí, dál už kandidovat nemůže, takže jim je nějaký veřejný míněný u prdele. A bohužel i veřejnost se chová příliš rezignovaně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Jo prostě ty svině u koryt... těm fotbalistům se nedivím kdo by nejel..ale Mynář,PElta,Berbr, a spol...

Reagovat
Zephyr

Já se těm fotbalistům naopak třeba divím. Přesně kvůli takovým se totiž ty svině u těch koryt udrží - protože lidi pod něma drží hubu a neodporujou, jinak by jim páníček totiž přestal občas házet nějakou tu kost.

"Kdo to platil, na to jsme se radši neptali... detaily jsme neřešili." To je fakt na blití.

Reagovat
REPLIKATOR

Zeman

Reagovat
Kostomlat

nechápu, proč ho lidi volili. Zlodědka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Na to jsem úáplně zapomněl.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě větší blbec, než jsme doufali

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je z dost velké části chyba opozice, která jen kecá, ale nedokázala za několik let najít všeobecně přijatelného protikandidáta (vlastně totéž v menším měřítku platí i u FAČR a LFA). Zeman to uhrál na hlasy ze setrvačnosti, u Drahoše šlo tak z 80 % o antihlasy proti Zemanovi. Příští volby vyhraje ten, kdo posbírá Zemanovy voliče, Babiš prý prezidenta dělat nechce, takže asi Klaus junior.

Reagovat
kilobyte

Já bych řekl, že Zeman dostal více antihlasů proti Drahošovi. A ten souboj Zeman proti všem nejvíce propagoval hrad a Zeman tím dost získal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Klaus junior snad ne, ten umí akorát občas plácnout nesmysl z pozadí, ale na rozdíl od táty nebo Zemana je to srab a ne řečník. Viz tohle video

https://www.youtube.com/watch?v=RDwkC2w1NW0

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

Ještě chvíli a už by tam Kalouska prosil o milost.

https://youtu.be/ilfgwD_dMKg?t=19

Reagovat
bobis21

Tahle argumentace je fakt otravná. Lidi volí zločince protože chtějí zločince. Tyhle kecy si vymýšlejí jen proto aby se cítili lépe. Nebo si vážně myslíš že se někdo rozhoduje stylem "protikandidát není nejdokonalejší člověk na světě, takže zvolím tu největší svini co tu chodí"? Ne, prostě chtějí tu největší svini a nemají ani koule na to si to přiznat.

Reagovat
ratusek

rozebírat to s tebou znovu fakt nechci, ale přesně tak to je. když ti někdo furt vnucuje politiku "anti", tak mu to z trucu hodíš, protože ten, co má ten program "anti" je ještě víc zoufalejší, protože kromě kritiky nic navíc nemá co nabídnout.

ale jakobych nic nepsal, nechci to zas řešit znovu bez výsledku

Reagovat
bobis21

Nidko nemá politiku víc "anti" než Babiš se Zemanem a přesto mají nejvíce hlasů. Kdyby to bylo jak říkáš tak volby prohrají. Co kdy lidi jako Babiš, Zeman nebo Okamura nabídli jiného než anti? Nevím o jediné věci.

Reagovat
Erialdur

Klaus junior byl původní plán, ale nemají ho rádi důchodci, takže se s ním už nepočítá.

Reagovat
kilobyte

Vždyť o nic nejde. Zeman řekne, že Mynářovi vynadá a je hotovo. Že to bude vypadat asi takhle:

Zeman: Pane Mynáři, musím vás pokárat...

Mynář: Drž hubu dědku nebo zveřejním historii tvého prohlížeče.

Už nikoho nezajímá.

Reagovat
ratusek

tvl kdo se někdy nedíval na porno?

Reagovat
bobis21

No řekl bych že většina lidí se nedívá na dětské porno. Ale co já vím, třeba jsou všichni jeho voliči pedofilove.

Reagovat
ratusek

tak dětské porno jsem nemyslel

Reagovat
bobis21

Ale to je to co má Zeman v počítači.

Reagovat
mistr129

No ale kilobyte jo

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Otázka spíše zní kdo se kdy díval na dětské porno.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs

Reagovat
Baronne

dobytek

Reagovat
Imos

Nečekal bych, že strejda Hoftych vytáhne po tom šíleným začátku slovan až na čtvrtý místo ještě porazit bídnou Sigmu v poháru a doufat, že semifinále vyhraje plzeň, ať se hraje U Nisy

Reagovat
fabec1222

V konstrastu toho, že se povedl překonat rekord v počtu gólů na kolo pak působí tabulka střelcu, kdy nebýt nadstavby, tak by se možná přepisoval Ivanův rekord s 11ti goly.

Reagovat
naheCZ

Tak když si vezmeš, že v pauze odešli Komličenko i Krmenčík, tak to tak prostě je. Plus Musa zatím u nás tolik prostoru nemá, jinak už by dost možná byl na prvním místě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele