FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola

22.02.2019, 19:55, aktualizováno 25.02.2019, 19:55
Komentáře a souhrny
Slavia doma rozstřílela Slovácko a drží si na čele tříbodový odstup na Plzeň, která púro změnu veze body z Opavy. Sparta zůstává na jaře stoprocentní, tentokrát i v početním oslabení zdolala Ostravu poměrem 3:2. Jablonec podruhé za sebou ztratil, nyní podlehl Mladé Boleslavi. Bohemka konečně zabrala a vyhrála ve Zlíně, důležité tři body slaví rovněž Olomouc. Dukla se dál boří do sestupového bahna...

SFC Opava - Viktoria Plzeň 1:2

25.02.2019 18:00

Góly: 90+1. Václav Jurečka - 24. Patrik Hrošovský (pen.), 79. Tomáš Chorý

Plzeň zvládla těžké utkání v Opavě a nenechala Slavii na prvním místě uniknout. Hosté zvítězili po zásazích Hrošovského a Chorého, na které odpověděl až v samotném závěru Juřena. Domácí na jaře nadále čekají na výhru.

Slezané se museli obejít bez Janetzkého, který nehrál kvůli trestu za žluté karty. Do sestavy se tak vrátil záložník Schaffartzik. V dresu hostí se poprvé představil střední obránce Brabec. Mezi tři tyče se opět postavil brankář Hruška, útoku dostal na úkor Beauguela přednost Chorý.

Viktoria v úvodu narážela na připravenou obranu SFC. Opavané naopak sami pronikali do občasných protiútoků a jeden z nich hasil v páté minutě Brabec pouze za cenu žluté karty. V 18. minutě se odhodlal ke střeleckému pokusu Kayamba, avšak bývalý hráč Slezanů netrefil zařízení. Za dalších pět minut ale pomohl hostům brankář Šrom, který v pokutovém území fauloval Procházku a z nařízené penalty poslal Plzeň do vedení Hrošovský.

Domácí mohli brzy srovnat, avšak Zavadilovu standardní situaci z 29. minuty nedokázali do zdárného konce zakončit Žídek se Smolou. O deset minut později se střeleckým pokusem vysoko nad Hruškovu bránu prezentoval Řezníček. Diváci v prvním poločase mnoho fotbalové krásy neviděli, do kabin ale díky penaltě odcházeli spokojenější Západočeši.

Dvě minuty po změně stran byla Opava opravdu blízko gólové radosti. Na rohový kop si naskočil Simerský a hlavičkoval jen těsně nad břevno. Hosté odpověděli v 55. minutě, kdy Kovařík nacentroval z levé strany na Chorého, který ale také netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Za dalších šest minut selhal v další dobré šanci Kovařík. Domácí Smola si o minutu později chtěl vymodlit penaltu, celé situaci ale předcházel ofsajd útočníka Slezanů.

Dvacet minut vznikl před bránou Viktorie závar, ze kterého však Juřena ani žádný z dalších hráčů v žlutomodrých dresech nedokázal přesně zakončit. V 79. minutě zase na druhé straně hledal Kayamba Chorého, který předčil naivně si počínajícího Svozila a s pomocí Hrošovského snadno uklidil kulatý nesmysl do sítě.

Naději pro domácí chtěl ještě v 85. minutě vykřesat Smola, který měl slibnou příležitost po centru od Žídka, jenže trefil pouze blokujícího obránce. Co se nepovedlo Smolovi, dokázal v nastaveném čase Juřena, jenž za Hruškova záda usměrnil pas od Zavadila. To ale bylo nakonec vše, na co se Opavané zmohli.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 4:0

25.02.2019 18:00

Góly: 26. Vlastimil Daníček (vl.), 40. Lukáš Masopust, 57. Josef Hušbauer, 76. Tomáš Souček

Slavia nakonec s přehledem porazila Slovácko a drží tříbodový náskok na čele tabulky. Domácí se sice rozehrávali pozvolna, nakonec se ale dostali do tempa a moravskému soupeři nadělili čtyři branky. Hosté zůstávají na devátém místě.

Kouč Pražanů Jindřich Trpišovský opět zamíchal sestavou. Na pravý kraj obrany nasadil Zeleného, před kterým operoval Stoch a ve středu zálohy zase Krále a Součka doplnil Hušbauer. Celku z Uherského Hradiště chyběl vykartovaný Kalabiška, jehož zastoupil Navrátil.

Již ve druhé minutě se k nebezpečné hlavičce dostal domácí Škoda, avšak mířil pouze do rukavic brankáře Trmala. V dalších minutách ale sešívaní horko těžko hledali cestu k soupeřově svatyni. Činit se naopak musel v šestnácté minutě gólman Slavie Kolář, který vyrazil nebezpečnou hlavičku Janoška. Mladý záložník Slovácka zkusil zanedlouho štěstí i dalekonosnou střelou, mířil však výš, než by si představoval.

Domácí byli vývojem utkání evidentně zaskočeni a kombinace v jejich podání značně vázla. Přesto se ve 26. minutě dočkali branky. Masopustovu zblokovanou nahrávku sebral Škoda a s velkým přispěním Daníčka, který pokus slávistického kapitána tečoval, překonal Trmala. Poté se Pražané přece jen uklidnili. Po půlhodině hry se na levé straně uvolnil Zelený a pěkným centrem našel Coufala, ten ale místo střely ještě hledal spoluhráče, což se ukázalo jako nešťastné řešení.

Slovácko se ale rozhodně nevzdávalo. V 35. minutě rozehrál Havlík standardní situaci na Daníčka, proti kterému se musel vytáhnout Kolář. Kapitán Moravanů se následně přeměnil ze zakončovatele na nahrávače, avšak Hofmann jeho pobídkou pohrdl, neboť hlavičkoval nepřesně. Pět minut před přestávkou ale stihli domácí udeřit podruhé, když podnikli rychlou akci po levé straně, Stoch poslal přesný míč do pokutového území na Masopusta, který chladnokrevně zakončil a připsal si první ligový gól v sešívaném dresu.

Klidný úvod druhé půle skončil v 57. minutě, kdy slávistický protiútok zakončil po nabídce od Stocha střelou do šibenice Hušbauer - 3:0. Poté se delší dobu nic zvláštního nedělo, až v 74. minutě zahrávala Slavia penaltu, jelikož Rezek v pokutovém území sestřelil Součka. Po konzultaci s videem si míč vzal Škoda, bránu Slovácka ale trestuhodně přestřelil. Krátce poté ale Trmal vyrazil ránu střídajícího Băluțy pouze před sebe, kde míč počtvrté za jeho záda dopravil Souček.

Závěr duelu se dohrával víceméně v poklidu. Trmal ještě musel odvracet bůra proti pokusu Hušbauera. Jinak už se ale velké věci na trávníku neudály a domácí kotel mohl po závěrečném hvizdu oslavovat vítězství.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:2

24.02.2019 17:00

Góly: 39. Lukáš Štetina, 57. David Moberg Karlsson, 77. Václav Drchal - 29. Dame Diop, 90+3. Nemanja Kuzmanović

Sparta porazila ostravský Baník a na jaře stále zůstává bez ztráty kytičky. První se v zápase do vedení dostali hosté, avšak letenští ve vypjatém duelu dokázali otočit výsledek. Domácí tak v tabulce udrželi třetí příčku právě před slezským rivalem.

Letenský klub na konci týdne konečně dotáhl dlouho očekávaný návrat záložníka Dočkala, který se ihned dostal do základní sestavy. Spolu s ním se do jedenáctky vrátil střední obránce Štetina, na trávník naopak nevyběhli Plechatý s Kangou. Na straně hostů vyběhl na hřiště od úvodní minuty Diop, jenž si základ vysloužil gólem v předchozím zápase proti Liberci.

Dočkal mohl svůj návrat okořenit brankou již v desáté minutě, avšak po přihrávce Zahustela z pravé strany trefil pouze tyč. Slezané zaměstnali brankáře soupeře Nitu ve třinácté minutě, kdy nepříliš nebezpečně pálil z dálky Jánoš. Následně se do zajímavé šance tlačili opět domácí. Tetteh při zasekávačce v pokutovém území podklouzl, stihl však najít Karlssona, který trefil pouze obranný blok Baníku.

V sedmnácté minutě měl obrovskou šanci kapitán Ostravy Baroš, který po rohovém kopu od Hrubého hlavičkoval těsně vedle tyče. Sparta následně převzala iniciativu, ve 28. minutě ale nečekaně inkasovala. Diop s trochou štěstí sklepl přihrávku od Hrubého na Baroše, který mu následně míč perfektně vrátil a senegalský útočník zblízka překonal Nitu. Po úvodní brance oba týmy přitvrdily hru. V akci byli zejména Baroš s Frýdkem.

Domácí vyrovnali pět minut před přestávkou. Fleišman na přední tyči nešťastně prodloužil centr Karlssona od rohového praporku na Štetinu, jenž odčinil svou chybu u prvního zásahu hostí a skóroval. Druhou půli zahájila další akce Sparty, ve které Zahustel hlavičkoval mimo svatyni Baníku po centru od Hanouska. V 53. minutě zase vypálil z pravé strany nebezpečně, leč nepřesně Hložek.

O čtyři minuty později fauloval Jánoš Sáčka před vlastním pokutovým územím. K rozehrávce přímého kopu se postavil Karlsson, jenž levačkou zakroutil míč pod břevno - 2:1. Krátce poté měl po Sáčkově vybídnutí slušnou příležitost Hložek, jenže mladý fotbalista opět střílel nepřesně. Následně sparťanskou radost utlumil Štetina, jenž viděl druhou žlutou kartu a zamířil předčasně do sprch. Letenští tak dohrávali pouze v deseti hráčích.

I tak mohli Pražané svůj náskok nedlouho poté zvýšit, když po odraženém míči po rohovém kopu hlavičkoval v obrovské šanci Tetteh, jehož ale vychytal Laštůvka. Čtvrthodinu před uplynutím devadesáti minut zakončoval hlavou po rohovém kopu Stronati, balón ještě tečoval Baroš a Nita výborným zákrokem vyrazil na tyč. O chvíli později ztratil Baník míč na útočné polovině, Dočkal vzápětí vyslal do úniku střídajícího Drchala, který se štěstím překonal Laštůvku a přidal třetí gól domácích.

Mladík Drchal mohl skórovat ještě pět minut před koncem, tentokrát však na Laštůvku nevyzrál. Střídající útočník neustále zatápěl obraně Baníku a ještě jednou rozvlnil síť, k jeho smůle ale rozhodčí správně odpískal ofsajd. Ostravané se v nastavení ještě dočkali korekce skóre, když se trefil Kuzmanović. To však bylo vše, na co se hosté zmohli.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:0

23.02.2019 17:00

Góly: 90+3. Tomáš Přikryl

Mladé Boleslavi se zatím v jarní části sezóny daří a potvrdila to i v domácím utkání 22. kola proti Jablonci. Ačkoliv ze hry měli více hosté, v závěru se Weberova družina dostala do náporu a v poslední minutě rozhodl o vítězství Přikryl.

První příležitost přišla poměrně brzy. Matějovský rychle a šikovně rozehrál na Přikryla, jenže ten tváří v tvář Hrubému selhal a bránu překopl. Jablonci se po čtvrthodině povedlo dostat míč do sítě, konkrétně se o to zasloužil Vatajelu, jenže této situaci předcházel ofsajd Sobola. Rumunský záložník se dostal do další situace ohrožující Šedu, ten měl plné ruce práce s Vatajelovým centrem. A exsparťanský křídelník měl prsty i ve třetí šanci, když našel Doležala, jenž však pálil těsně vedle.

Mladá Boleslav přežila do konce poločasu i neuvěřitelně dlouho trvající závar před svou bránou, stejně tak i přezkoumávání Takácsova zákroku na videu, při němž měli sudí podezření na hru rukou. Domácí ale udrželi nulu i po dalších dvou pokusech Doležala a Holeše, tudíž do kabin hráči odcházeli za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se dlouho čekalo na větší vzrušení, to nepřinesla ani Hubínkova tečovaná střela. Potom ovšem hra nabrala spád. Trávníkův centr vůbec neodhadl Šeda a na míč nedosáhl, naštěstí pro něj Vatajelu poslal míč jen vedle pravé tyče. Brankář modrobílých si pohlídal i Kubistovu pumelici z pětadvaceti metrů, načež mohli otevřít skóre jeho spoluhráči.

Buchovu ránu ale dokázala jablonecká obrana zblokovat, Mešanovič poté šajtlí z úhlu pálil kousek od zadní tyče. Hra se přelévala ze strany na stranu a udeřit mohli zase hosté, Trávníkův tečovaný pokus se totiž snášel hodně nepříjemně podél brány. Tentýž hráč mohl z rohového kopu poslat Radovy svěřence do vedení, avšak hlavička se mu vůbec nepovedla. Prakticky ihned na to pálil Hubínek, ale rána mu nesedla ideálně.

Závěrečné minuty patřily Tomáši Přikrylovi. Ten nejprve zahodil stoprocentní šanci, když z úrovně penaltového puntíku zcela nehlídaný překopl břevno o několik metrů, svůj omyl však odčinil v nastavení. Hovorka odvrátil míč pouze na jeho kopačky a Přikryl tentokráte gólmana Hrubého propálil.

Hosté z Jablonce tudíž zůstanou po tomto kole na pátém místě, soupeř z Mladé Boleslavi naopak nadále šplhá tabulkou a minimálně dočasně se vyhoupl do její horní poloviny se ztrátou pouhých dvou bodů na šestou příčku Liberce.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 0:2

23.02.2019 15:00

Góly: 29. Daniel Krch, 90+3. Kamil Vacek

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Poprvé od sedmého října, po deseti zápasech, se vršovická Bohemka dočkala a ze hřiště dalšího týmu s bídnou formou, Zlína, si odvezla tři body, o něž se postarali Krch a Vacek.

První velká příležitost přišla na straně domácích. Po centru z levé strany se dostal k hlavičce Poznar, gól nepadl jen díky pohotovému Fryštákovu zákroku. Nejatraktivnější část první půle přišla okolo třicáté minuty. Nejprve si na dlouhý míč za obranu naběhl Reiter, ovšem střílel nad bránu.

O chvíli později už bylo se Ševci zle. Po Vackově standardní situaci se dostal k hlavičce Hůlka. Jeho pokus sice skončil jen na tyči, následně se však ve vápně urodila nepřehledná situace, v jejímž závěru se ke střele dostal Krch a čelem uklidil míč k levé tyči.

Bleskurychle mohlo být vyrovnáno, jenže Železník v obrovské šanci selhal a zblízka napálil pouze brankáře Fryštáka. A krátce na to musel gólman Klokanů znovu do akce, když hasil nebezpečnou situaci po rohovém kopu a Železníkově prodloužení na Poznara.

Pražané nepolevili a po poločase se dále snažili ohrozit bránu žlutomodrých, Bartkovi však střela příliš nesedla a Dostál ji v klidu lapil do náruče. Zhruba po hodině hry mohli Klokani znovu pokořit zlínského gólmana, jenže Reiter dlouho váhal s přihrávkou do tutovky, Vaníček zase se střelou.

V závěrečné dvacetiminutovce se konečně do šancí dostávali i domácí. Poznarova hlavička nadělala Fryštákovi až nečekané problémy, na roh ji ale vytěsnit zvládl. O něco později přišla ta asi největší příležitost Pivarníkových svěřenců, jenže i když Čanturišvili překonal Fryštáka, zastavilo jeho ránu břevno.

V jedenaosmdesáté minutě Moravané hodně apelovali na sudího Zelenku poté, co Džafić ve vápně spadl po kontaktu s Pokorným. A když se neujala Jakubovova hlavička, ani několik pokusů ze závarů v malém vápně, dostala se k závěrečnému slovu Bohemka. Adresátem Vaníčkovi přihrávky byl pravděpodobně v ofsajdu stojící Vacek, sudí ale praporek nezvedl a Vacek tak v situaci jeden na jednoho uspěl proti Dostálovi a zpečetil výsledek utkání.

Domácí tudíž po šesté porážce v řadě vypadli z elitní šestky, velkou vzpruhou je tento zápas naopak pro Klokany, kteří se vzdálili poslední dvojici už na pět bodů a vrátili se do boje o desítku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 2:0

23.02.2019 15:00

Góly: 27. Jakub Plšek, 90+3. Tomáš Zahradníček

Fotbalistům Sigmy Olomouc se poprvé v sezóně povedlo zvítězit ve dvou utkáních v řadě, na domácím stadionu nyní zdolali Příbram. Skóre otevřel v průběhu prvního poločasu Plšek, v nastavení toho druhého pečetil výhru Zahradníček.

První ohrožení příbramské brány přišlo brzy. Kočího výkop se rozhodl zblokovat Nešpor, což se mu povedlo a balón se dokutálel poměrně nedaleko tyče. Prosadit se po dvaceti minutách mohl i Zahradníček, jenže si navedl míč do příliš ostrého úhlu a poslal jej jen do boční sítě.

O pár minut později už se Hanáci dočkali. Zahradníčkův přetažený centr sklepával zpět do nebezpečného prostoru Sladký, poté se jej ujal Plšek a utaženou ranou na zadní tyč překonal brankáře Kočího. Jelikož se toho do konce poločasu příliš neudálo, mohli do kabin jako spokojenější odcházet domácí.

Po pauze konečně zahrozili i svěřenci Josefa Csaplára. K dlouhému nákopu se dostal Emmanuel Antwi, z voleje ale poslal střelu do horních řad Androva stadionu. Mnohem větší šance celku v zeleném přišla zhruba po třech čtvrtinách zápasu. Na Nového centr si naskočil Ruslan Mingazov, hlavičku však z malého vápna poslal pouze nad branku.

V závěru už se otěží znovu chopila Olomouc, nejprve Sladkého pas proskákal malým vápnem, nedlouho poté Falta zcela osamocený ve vápně vypálil vysoko nad břevno. Definitivně stvrdit vítězství domácích tak musel až Tomáš Zahradníček, na nějž po přihrávce od Dvořáka zírala úplně opuštěná klec.

Sigma tedy svého dnešního konkurenta v tabulce přeskočila a ujala se dvanáctého místa. Na šestý Liberec ztrácí pouhé dvě výhry.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice 1:1

23.02.2019 15:00

Góly: 45+1. Tomáš Wágner - 72. Jakub Hora (pen.)

Fotbalisté Karviné proti Teplicím remizovali a bodovali i ve druhém jarním domácím zápase, což je pro ně ale vzhledem k vítězství Bohemians málo. Skóre otevřel v závěru první půle Wágner, z pokutového kopu srovnal dvacet minut před koncem Hora.

Samotný začátek utkání se nesl ve velmi poklidném duchu. První vzrušení přišlo zhruba po dvaceti minutách, když Grigar musel rychle z brány proti dlouhému nákopu na Galušku. Úspěšně si počínal teplický brankář i ve vzdušném souboji s domácím hroťákem Wágnerem.

Poprvé se ke slovu dostali i žlutomodří, s Kučerovým pokusem z dálky měl Berkovec co dělat. Pak se hra zase vrátila před bránu hostí, avšak Grigara nedokázal překonat ani Ba Loua, z jehož střely se vyklubal aspoň roh. Po něm přišel protiútok Teplic, Kučera pěkně přenesl míč na Horu, jehož zakroucenou střelu na vzdálenější tyč lapil Berkovec. První poločas už se chýlil ke konci, když po rohovém kopu propadl míč změtí hráčů na zadní tyč, kde čekal zcela osamocený Wágner a hlavou ho bez potíží trknul do odkryté branky.

Slezané vstoupili aktivněji i do druhé půle, nejprve po závaru ve vápně musela teplická defenziva blokovat Djordjevićovu střelu, tentýž hráč poté zakončoval těsně vedle hlavou. Po hodině hry se musel znovu činit Berkovec, jenž znovu ukázal dobré reflexy a zlikvidoval Žitného pokus.

Hosté se branky přece jenom dočkali. Do konce zbývalo zhruba dvacet minut, když Krivák předvedl nepovedený zákrok a na zem skopl Jakuba Horu, načež sudí ukázal na penaltový puntík. Sám Hora se penalty ujal a i přes Berkovcův dotek ji proměnil. A tentýž hráč mohl v samém závěru překonat soupeřova gólmana podruhé, tentokrát pálil těsně vedle. Hrdinou mohl být na druhém konci i Guba, míč ale také poslal mimo branku stojícího Grigara.

Karviná se tak sice odpoutala od poslední Dukly na rozdíl jednoho bodu, na další pozici před sebou už ovšem ztrácí pět bodů. Teplice se dočasně posunuly do elitní desítky, musí ale ještě čekat na výsledek Opavy.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 2:0

22.02.2019 18:00

Góly: 60. Matěj Hybš, 88. Libor Kozák

Liberec zvládl i druhé jarní domácí utkání a minimálně do sobotního podvečera se posunul v tabulce na šesté místo. Naopak Dukla po zimní pauze stále čeká na výhru a zůstává na poslední sestupové pozici.

Slovanu chyběl kvůli trestu za žluté karty stoper Karafiát. Jeho místo zaujal jindy pravý bek Mikula, který tak na kraji obrany uvolnil místo pro Koscelníka. Zpět do sestavy se vrátil Oscar, který v záloze vytlačil Maru. Kouč hostů Skuhravý učinil v základní jedenáctce svého celku jedinou změnu, když mladého Krunerta nahradil v záloze Hanousek.

Aktivněji začali zápas domácí a ve čtvrté minutě musel brankář Dukly Rada zasáhnout po odrazu míče z rohového kopu. Za dalších šest minut se po centru z pravé strany dostal k hlavičce útočník Kozák, kterou opět zpacifikoval Rada. V 19. minutě získal Liberec balón na levé straně hřiště a po Nešickém a Breitem se po kulatém nesmyslu natahoval Kozák, nakonec jej však netrefil. O čtyři minuty později pálil z dálky nepřesně Potočný.

Po půlhodině hry sklepl Kozák nakopnutý míč na Potočného, který z voleje přestřelil. V 36. minutě se do zakončení konečně dostali i hosté. Po Miloševićově centru hlavičkoval na Nguyena Kovaľ. Dvě minuty před přestávkou našel Potočný od rohového praporku hlavu Koscelníka, jenž zamířil těsně nad břevno. Domácí si v první půli vypracovali více šancí, ovšem z žádné nedonutili gólmana soupeře kapitulovat.

Po změně stran se oba týmy dlouho dostávaly do tempa. Nejvíce tak zaujala Potočného snaha o tzv. rabonu, při které se libereckému křídelníkovi zamotaly nohy a protagonista tak skončil na zemi. V 58. minutě pelášil po pravé straně po Kozákově přihrávce Malinský a tvrdou ranou vyprášil Radovy rukavice. Následně Malinský vybojoval standardní situaci, po které Kozák přiklepl míč Hybšovi, jenž zblízka uklidil míč do sítě a poslal Slovan do zaslouženého vedení.

Oba trenéři poměrně brzy využili všechny možnosti k vystřídání, ale především v případě Dukly se kýžený efekt v podobě oživení hry nedostavil. Její kombinace nadále vázla, čehož v 78. využil Oscar, který vypíchl míč pro Kozáka. Vysoký útočník domácích prostrčil na Malinského, jenž ovšem v zakončení selhal. Za dalších šest minut měli hosté k dispozici rohový kop, Nguyen vyboxoval míč pouze k Douděrovi, jenže hráč Pražanů mířil vysoko nad břevno.

V 88. minutě zachytil Oršula nepřesnou rozehrávku Raspopoviće a okamžitě poslal do úniku Kozáka, který s ledovým klidem přehodil Radu a přidal druhou branku Liberce. Slovan tak doma opět udržel čisté konto, Dukla si zase ještě více zkomplikovala boj o záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22181354:1855
2.Viktoria Plzeň22164234:1752
3.Sparta Praha22125537:2041
4.Baník Ostrava22115630:2038
5.FK Jablonec22114742:2237
6.Slovan Liberec2287724:1931
7.Fastav Zlín22931027:2830
8.FK Mladá Boleslav2285940:3729
9.1. FC Slovácko22901324:3527
10.FK Teplice22751022:3026
11.SFC Opava22741130:3525
12.Sigma Olomouc22741121:3425
13.1. FK Příbram22651127:5123
14.Bohemians Praha 190522571020:2922
15.MFK Karviná22451326:4117
16.Dukla Praha22441418:4016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (640)

Přidat komentář
ZB 07

Slovan Snad Dukla letos konečně spadne.

Reagovat
Pride

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla, Karviná dolů, Jihlava, Brno nahoru

Reagovat
ZB 07

ideální

Reagovat
Pablos

Máte vůbec šanci?

Reagovat
ZB 07

Na přímej postup určitě ne. Věřím, že baráž ukopeme, ale aktuálně bychom měli šanci asi jen s Karvinou a možná Příbramí (za předpokladu, že Dukla půjde rovnou). Nechci si to připouštět, ale další rok v pralese bude asi nevyhnutelnej.

Reagovat
ratusek

Jihlava vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Dyt Staněk ve všech rozhovorech nepřímo říká že nejsou peníze

Reagovat
smazaný uživatel

V případě postupu by prý sponzor byl.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka do ligy patri, bez nej to je neuplne.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lichna.

Že ty chceš jít během EF srazu se podívat na Zbrojovku!!

Reagovat
ZB 07

No vidíš, dát sraz v Brně, to by se mi hodilo

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Kozák bude v létě hodně horký zboží pro Slavii, Plzeň a Spartu... Pokud mu vydrží zdraví tak je to na českou ligu brutálni útočník... To jeho zakončení je famozni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen zakonceni, ale on ma kazdej balon, nikdo mu ho nesebere a jeste to pekne rozdava. Ja fakt cumim, ani v nejmensim jsem necekal, ze bude takhle dominantni. A to ve vsech 3 zapasech zatim. Snad mu vydrzi zdravi.

Reagovat
7kaka7

Proti Baníku mi dominantní moc nepřišel, každá přihrávka dozadu, všechno mu dlouho trvalo, 100m by dal tak za 17vterin....samozřejmě jeho kvality jsou jinde, jenom jsem měl pocit, že když mu nepřijde dobrej balón do vápna, tak je na hřišti uplně zbytečnej.

Reagovat
lichna.

U nás byl dominantní asi jako Beauguel v Záhřebu.

Reagovat
dinss

Je otázkou jakou máš podporu od spoluhráčů. Jeden zápas není měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho nikdo nehodnoti jen negativně, jen je blbost říct, že byl dominantní. Ale dolar je pohlavní orgán.

Reagovat
lichna.

Přesně. Navíc jediné těžký zápas proti nám a byl nulový. K ničemu se nedostal a když už tak si ukopnul míč. Příbram neberu a teď proti Dukle to taky neberu jako měřítko. Uvidíme co předvede proti Spartě

Reagovat
Zark

mit na dresu misto KOZAK - BAROŠ, tak tu znej strikas

Reagovat
lichna.

Jasně tunto.

Reagovat
Zark

tak ty furt jak magor omíláš jeden zápas

Reagovat
lichna.

A kolik jich celkem odehrál? Tři. Z toho dva proti týmům, které hrají o záchranu a doma. Proti Příbrami hrál normálně, dobře zahrál až teď proti Dukle.

Hlavně, já nepopírám jeho kvality. Já jsem jen reagoval na ty Dolarovy výstřiky o nejlepším útočníkovi, dominantním projevu apod. Což jsou na mě zatím silná slova.

Reagovat
Zark

A kdy to má rikat..? az dá 30 gólu a bude to jasne vsem?

Reagovat
lichna.

Ne, až podobný výkon předvede i proti silnému soupeři. Znovu opakuju, u nás ho naprosto zastínil senior Baroš. Kozák až na jeden úprk který navíc absolutně posral nepředvedl vůbec nic. To že si pohrává s obranou Dukly, mezi kterou minulý týden procházel Karlsson jako nůž máslem, to opravdu nic neznačí..

Reagovat
Zark

ok, tak az se predvede proti sparte ktere dala dukla dva goly... a stejne ma baros lepsi podporu spoluhracu, ze hry liberce kolikrat boli oci... o to tezsi pro utocnika.. kde dal mimo jine milan jen 5 golů za sezonu

Reagovat
lichna.

Jj protože Baník hraje naprosto krásný fotbal. Co jsem viděl u nás, tak v prvním poločase rozhodně pohlednější fotbal hrál Liberec.

A co se týče Baryho, taky těch zápasu tolik neodehrál. Hlavně, já z něj tady nedělám kdo ví co.. Ale to je jedno, tohle stejně nikam nevede. Já proste jen reagoval na to že byl ve všech zápasech naprosto dominantní, což je typická dolarovina.

Reagovat
Zark

No minimálně doma hraje baník dobre, ale to se neni cemu divit, pred tolika vynikajicimi fanousky se hraje jedna radost.

Ok ..

Reagovat
dinss

Nejen pohlavní orgán ale i to všechno ostatní...

Reagovat
iamek

Reagovat
Pride

Jestli bude takhle pokračovat tak stejně uteče někam pryč. Co jsem pochopil, tak on chce ještě do zahraničí.

Reagovat
Blasphemer

Co jsem tak ČETL BEZFRAZI, tak jsem získal spíš dojem, že se tady chce spíš jenom rozehrát a pak co nejrychleji pryč zase.

Reagovat
Pride

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Než ho pak zas pošlou domů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

odkaz?

Reagovat
Kucka

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nerika vic "tak urcite", nez Kozak.

Reagovat
kilobyte

Na jeho "já říkám" to nemá.

Reagovat
kecipep

Do repre s ním, není kde brát.

Reagovat
Zark

Dneska bylo jasne videt jak maly mu Liberec je, nechapu že mu to v italii moc neslo a radeji ho poslali domů

Reagovat
HorajzmAmmann

Tomáš Pilík bude v jarní části FORTUNA:LIGY oblékat dres Jablonce. Zkušený fotbalista naposledy působil v Honvédu Budapešť, kde ale v lednu skončil. S Jabloncem se třicetiletý záložník dohodl na roční smlouvě. (ČTK)

Reagovat
PlackaSKS

jablonec sestup

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

takový béčko Zbrojovky se z toho stává

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uz se to projevuje i vysledkove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Sem myslel, že už je dávno v Příbrami

Reagovat
meno

Věštče vy nemáte co myslet!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hiko

Csaplárovi se nehodil do týmu, Starka by ho i bral. Tak nakonec na tom vydělal sám hráč

Reagovat
didosh

Ty si fanoušek Boavisty? Jak to s nema vypadá?Když jsem byl malý jsem jim fandil v LM

Reagovat
Hiko

Vypadá to všelijak, minulou sezonu už jsem myslel, že se vše otáčí, ale tento rok zase boj o holé přežití. Navíc špatný nudný fotbal, kdy děkujeme všem tam nahoře za upachtěné výhry 1:0. Před rokem jsem se byl i naživo podívat, v této sezoně to neplánuju. Snad napřesrok.

Reagovat
andrew96

Pořád čekám, kdy začne Dukla hrát onen ofenzivní fotbal, o kterém hráči mluví.

Pokud by se Sýkora rozehrál a nahradil Nešického, mohl by Liberec vypadat ve zbytku jara slušně. No a Kozák by byl nejlepší hráč snad i na křídle.

Reagovat
FCSL

Dobrá výhra. Kozák je frajer

Na Spartu: Nguyen - Koscelník, Karafiát, Kacharaba, Hybš - Breite, Mara - Oršula, Oscar, Pešek - Kozák

Reagovat
Pride

S tím byste je mohli porazit.

Reagovat
ManUnited

Oscara bych chtěl na 10 vidět ale moc tomu nevěřím, ten Sýkora je zdravej nebo ne?

Reagovat
Rarášek

Jak hraje Koscelník?

Reagovat
ManUnited

na tom beku se mi líbí víc než Mikula, když hrál ze začátku v záloze tak to nebylo nic moc ale Zsolt mu našel tenhle post a docela to sedí, oba kreje Hybš i on hrajou dobře. Kdo by to na začátku sezóny řekl, že to tak bude když tu byl ještě Kerbr a pravýho hrál Mikula

Reagovat
Spalovač šancí

Každopádně respekt ČT za výběr hráče utkání. Lepšího technika aby jeden pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Hornyak na tiskovce řekl, že měli někoho ze Sevilly na spadnutí a Sevilla to nakonec utla víme o koho mohlo jít?

Reagovat
Pride

kecá

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák no.

Reagovat
Pride

Reagovat
mayday

Tipoval bych Banegu.

Reagovat
mistr129

Pane Banega

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mayday

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Silva

Reagovat
El-Pistolero-68

Prý Sarabia, ale Vaclík mu to nakonec rozmluvil.

Reagovat
Spalovač šancí

Nějakej týpek z městskýho přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo o Pejina

Reagovat
smazaný uživatel

prej Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Kozák v těchto výkonech pokračovat, tak jenom dobře pro ligu. Dokazuje, jak dobrý střelec to je. Liberci klidně může vystřílet Evropské poháry, i když to zatím spíš vypadá na první šestku.

Reagovat
mayday

No, dokazuje jak dobrý střelec to je... Za poslední čtyři roky dal asi tři góly a teď se trefil dvakrát ve třech zápasech, ale nějaký vynášení do nebes bych dělal až dá za jaro těch branek třeba 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tady mám takových útočíků? Já bych řekl, že by mi stačila jedna ruka. Tady se na něj plivalo, že prostě byl zraněný, už nedává ani ty branky, ale on ukazuje, že v rámci ligy je výjimečný. A to hraje v rozprodaném klubu, bez podpory.

Reagovat
meno

Koukal jsem na superzajímavé statistiky ligy

První je hráč s nejvíce starty, pak góly, asistence a žlutý karty. Poté jsou hráči stále hrající za zmíněný klub. Seřazeno podle tabulky. Zápas Libe s Duklou jsem nepočítal.

Slavia

Hubáček 199, Škoda 71, Škoda 28, Latka 40.

Škoda 187, Škoda 71, Škoda 28, Škoda 21.

Plzeň

Limba 337, Kolář 66, Petržela 48, Limba 71.

Sparta

Blažek 184, Lafata 83, Dočkal 34, Řepka 34.

Kadlec 161, Kadlec 50, Dočkal 34, Vácha 28.

Baník

Lukeš 185, Svěrkoš 28, Lukeš 31, Marek 28.

Holzer 90, Baroš 21, Hrubý a Holzer 11, Baroš 13,

Gablonz

Špit 262, Lafata 88, Trávník 21, Loučka 29.

Ďolík 131, Ďolík 37, Trávník 21, Kubista 23.

Zlín

Kroča 144, Beauguel 14, Vukadinovič 16, Janíček 30.

Matějov 94, Poznar 13, Matějov a Bartošák 4, Matějov 15.

Libe

Janů 196, Nezmar 34, Papoušek 21, Nezmar 23.

Breite 85, Potočný 11, Potočný 9, Breite 17.

Slovácko

Reinberk 177, Došek 52, Krebr 15, Košůt 40.

Reinberk 177, Diviš 19, Havlík 11, Daníček 36.

Bolka

Kysela 218, Chramosta 49, Kulič 21, Matějovský 36.

Matějovský 143, Komli 24, Matějovský 16, Matějovský 36.

Opava

Baránek 55, Dort 11, Zapalač 5, Sviták a Krajčovič 10.

Zapalač 21, Smola 6, Zapalač 5, Schaffartzik 6.

Tepláky

Ljeva 267, Mahmut 59, Krob 35, Ljeva 94.

Ljeva 267, Hora 18, Krob 35, Ljeva 94.

Marila

Pilík 230, Pilík 24, Pilík 26, Pilík 35.

Tregler 75, Rezek 14, Rezek 7, Tregler 18.

Sigma

Škerle 201, Ordoš 49, Navrátil 12, Škerle 36.

Vepřek 186, Plšek 16, Vepřek 9, Vepřek 34.

Bohemka

Jindřišek 219, Škoda 17, Bartek 6, Jindřišek 30.

Jindřišek 219, Bartek 16, Bartek 6, Jindřišek 30.

Karviná

Budínský 74, Budínský 20, Budínský 14, Šisler 17.

Budínský 74, Budínský 20, Budínský 14, Budínský 9.

Dukla

Rada 206, Pospěch 26, Berger 18, Štětina 29.

Rada 206, Holenda 13, Podaný 13, Hanousek 28.

Nejvíc startů: Limba 337.

Gólů: Lafata za Gablonz 88, Škoda 71.

Asistencí: Petržela 48.

Karet: Ljeva 94.

Nejstarší: Blažek 46, Jindřišek 38.

Nejmladší: Holzer 23.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lampas

...Janu za nas fakt odehral jen 197 zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na "superstatistiky" za 21. století. popřípadě za posledních cca 15 let. Například Verbíř nastřílel 76 gólů a z Tepláků se nehnul (místo něj tam má Mahmuta), Baroše by pár gólíků nejspíše do Lívrpůlu taky neprodalo. Závěr mého vyšetřování: Vypadá to na statistiky od doby, kdy se začaly počítat asistence (kdo chce být aktivním dr. Watsonem, najde přesný rok ).

Reagovat
meno

Jde jen o ligu a statistiky mám z transfermarktu.

Reagovat
Pablos

https://www.fortunaliga.cz/

tady, když bys chtěl si dát tu práci teda ...tak to jde sestavit správně. Já bych teda do toho nešel, je toho spousta, ale když se ti chtělo to dělat z transfermarketu ...tak škoda, že to vlastně bylo k ničemu, ta práce

Reagovat
smazaný uživatel

zase transfermarktu se dá v přesnosti věřit, jen to holt není kompletní a až od nějakého ???? roku (opět čekám stejně jako ty na Watsona, co zjistí přesný rok)

Reagovat
OranžováKarkulka

2003 zatim

Reagovat
db18

Koukám, že nebyli schopní opravit staitstiky kopaných penalt podle skutečnosti, tak to radši smazali...

Reagovat
ondrasch77

TM nemá úplné statistiky české ligy...

Kromě ofiko stránek fortunaligy ještě existuje http://www.csfotbal.cz/ - preciznější...

Reagovat
Azazelo RD

Na webu Slovanu píšou 309. A i tam je upřesnění, že by mělo jít jen o ligu.

Reagovat
Losinho

Škoďák

Reagovat
exse

Snaha se cení, ale v tý tabulce snad není ani jedno číslo správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jenom jeden řádek A u nás všude Škoďák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Škoda, Škoda, Škoda, Škoda!

Reagovat
Pablos

Baroš těch gólů co zmiňuješ ...měl snad už před přestupem do Liverpoolu né jako nevím přesně, ale určitě mi příjde nesmysl těch 22 za celou dobu co kdy hrál za Baník.

Reagovat
Pablos

21 gólů dokonce uvádíš ...tak to už tomu nevěřím tuplem

Reagovat
bobis21

21 ligových gólů má v Baníku od návratu z Galatasaray - to před odchodem do LFC se podle něj asi nestalo

Reagovat
Pablos

před tím odchodem má minimálně 17gólů v lize ...ale možná i víc, přesněji se mi už hledat nechtělo rok po roku projíždět statistiky

Reagovat
Pablos

tak 54 gólů celkem by to mělo být v lize

Reagovat
Pato44

Tak nejdriv reknes, ze se ti to nechce hledat a pak to najdes..

Reagovat
Pablos

protože to jsem nevěděl, že jde rozkliknout Milan Baroš prostě a všechno ti to ukáže bez hledání předtím jsem jak vocas rozklikával jen ročník po ročníku a hledal v záplavě jmen Baroše

Reagovat
Pato44

Jo tak , vsak ja jen sranduju

Reagovat
smazaný uživatel

anglická wiki tvrdí 1998–2001 Baník Ostrava 76 (22)

Reagovat
bobis21

btw. podle statistik na stránkách ligy má v lize celkem 43 gólů a 17 asistencí za Baník

Reagovat
Pablos

tvl. ted tam koukám a já vidím 54 gólů

Reagovat
Pablos

jo já zapomněl odečíst Libe a MB

Reagovat
bobis21

přesně, já odečetl ty co dal mimo Baník

Reagovat
Pablos

tak ale sekl se jen o 22gólů... to na statistiku není tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole... Nahodny generator cisel.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Zark

proč tu mateš lidi? fakt nímand

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší střelec Opavy Dort s 11 brankami

Reagovat
Rarášek

Bolka

Kysela 218, Chramosta 49, Kulič 21, Matějovský 36.

Matějovský 143, Komli 24, Matějovský 16, Matějovský 36.

Brzo místo Kuliče bude taky Matějovský .

Reagovat
smazaný uživatel

cením si snahy, zkus to třeba dát nějak dohromady i s údaji z jiných zdrojů :) když bude čas a chuť

Reagovat
meno

Opravím to před příštím kolem, teď je půlka týmů stejně o zápas jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czech_mira

Nechapu proc nehral Krunert, vzdyt zapas se Spartou mu vysel

Reagovat
pepinho2

Nebyl úplně fit.

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín

Jinak ta propast mezi poslední dvojkou už je dost velká.

Reagovat
Kostomlat

Zlín je úplne v prdeli. Ještě že má 30 bodů z podzimu. Bílek utekl v pravý cas

Reagovat
Kang & Kodos

Bílek dobře věděl proč. Zlínský jaro je pojem

Reagovat
pingla

Utekl kvuli lepsi nabidce. To ze je Pivarnik neschopny picus vi snad kazdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Bílek je jedním ze strůjců té bídy. A věřím, že pod ním by to tak špatné nebylo.

Reagovat
Pride

Jak to je s tím sestupem? Přímo sestupuje jen poslední, nebo poslední dva?

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Pride

dik

Reagovat
smazaný uživatel

cením

Reagovat
smazaný uživatel

1 přímo, 2 do baráže

Reagovat
Pride

dik

Reagovat
Realita

Téma tiskovky: Nepřijde vám, aspoň já si to pamatuji, že dříve byly tiskové konference po utkání zároveň s oběma trenéry?? V jedné místnosti, resp. v jeden čas. Viz např. hádka Ščasný - Uhrin. Dneska vídám tiskovky jen s trenérem jednoho týmu, a pak se vyměněj..

Reagovat
Kuchta

Pivarník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínský jaro

Reagovat
Pyroman

Zlínský jaro + jakýkoliv období Pivarníka, to je fakt dokonalá kombinace.

Reagovat
PP

Zelín prostě.. 4.rok po sobě stejné chyby, letos ještě navrch angažování Pivarníka a žádná náhrada za Beaugela.. Zlínské vedení jsou prostě dementi, jakých v lize není.. jo, ještě Sparta..

Reagovat
Kang & Kodos

Frajeři to tam během dvou let dotánou z FNL do skupiny EL, ale maj dementní vedení. Co se tady nedočteš...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

S minimálními náklady.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

zlin pokud si dobre pamatuju tak postoupil do ligy ze 3. mista stejne jako slovacko, dokonce z 10 nebo 11 takze nedotahli, ale bylo jim dano. Takze si ho nijak nezaslouzili.

Reagovat
PP

tak snad se bavím o jejich přelomu sezony.. Pokaždé odchod klíčových hráčů, naprosto nulové náhrady, impotentní útočníci, atd., atd... A EL byl úspěch jako prase, ale především Páníkův, ke kterému se zachovali taky jako kundy, kdy ho málem vyštípali hned v tom roce EL.

Reagovat
Pride

Reagovat
Kang & Kodos

Co postoupili do ligy, tak jenom do top trojky odešli za tři roky Jugas, Železník, Poznar, Živulič, Vukadinovič, Ekpai, Traore a Beauguel. To snad žádnej jinej tým z ligy nemá. Kdyby ty náhrady byly tak nulový, tak sotva hrajou o první šestku. Dát v létě důvěru Bílkovi po tom, co předvedl vJihlavě, to chtělo pořádný koule. A vyplatilo se. Ne snad že by nedělali chyby, ale nemyslim si, že je zas tolik týmů, kde by to vedli líp.

Reagovat
PP

+ Hájek.. a Harba např. O to víc mi nejde do hlavy ta zimní pauza, kde odchody klíčových hráčů jsou poměrně dopředu hlášené a vedení 4.rokem po sobě prostě nic neudělá! Přitom co předváděl Páník a potažmo loni na podzim i Bílek, to se rovnalo zázraku. Já jsem bydlel 20 let ve Zlíně, vždycky jsem je sledoval, za Páníka i fandil, ale tyto opakující se chyby každou zimy mi to zhnusily..

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, Hájka jsem zapomněl.

Takhle to ale v lize funguje. Když je o hráče zájem v Plzni, Slavii nebo Spartě,tak tam na 90% skončí. Pokud teda neni tak dobrej, že odejde rovnou ven. A Zlín holt dokáže ty hráče pozvednout tak, že o ně zájem je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono mnohem zajímavější, kdo se v tom klubu opravdu prosadil. To snad platí jen pro Jugase do zranění a teď dojel na vlkou konkurnci a posun Slávie. Jinak všichni vyhořeli nebo ještě není jasno jako je například Beauguel. Ekpai nevypadá moc dobře a Traoré to bude mít dost těžké.

Reagovat
Kang & Kodos

Tim líp pro Zlín, když tohle dokáže prodat za pěknej peníz.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná,prodávají průměrné či lehce nadprůměrné hráče za velice solidní peníze, a pak není zas tak těžké je nahradit, akorát to vždy trošku déle trvá. Nicméně vedení Zlína dlouhodobě pracuje asi nad poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma pravdu, jejich prace s kadrem je priserna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak PP nerozumí fotbalu, to už jsme si tu všimli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To mi řekněte, co se s tím Pivarníkem stalo. Před příchodem do Plzně měl slušnou trenérskou kariéru a teď je úplně v hajzlu.

Reagovat
ZB 07

Brno ho zničilo...

Reagovat
Kang & Kodos

Od toho rohu, co zkurvili Kopice se Zemanem, má deprese. Z Okresního přeboru víme, že ho může vyléčit jenom nějakej super singál od rohovýho praporku. Ale furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Ty píčo, legendární signál. Nutno dodat, že v tom zápase nám dali góly Červenka a Vošahlík, aby toho nebylo málo. Z toho by se sesypal nejeden trenér.

Reagovat
Salfovic

A aby toho nebylo málo, tak ho pak ještě nahradí Bečka Horváth. Vlastně je zázrak, že neskončil v Dobřanech.

Reagovat
Bex5

Byl jsem tam kdysi na praxi asi 2 tydny. Pulka Dobran alkeholici. A ted se tihle mladenci maji vylecit, kdyz pul vymery celyho arealu zabira svestkovej a merunkovej sad

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Ten náš druhej gól musel bejt úplně evidentní ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost za Bohemku!! Ta nesmí spadnout.

Reagovat
Salfovic

Proč nesmí ?

Reagovat
Sosi

Pivarnik se Zlinem jeste spadne do skupiny o udrzeni, to bude tragicky jaro jako s Plzni...

Reagovat
diskoschlampe

To bude céres.

Reagovat
Hokaido

Hovorka Dneska budou lítat facky.

Reagovat
db18

Nebudu nikoho konkrétního kritizovat... byl to Hovorka...

Reagovat
Posledni Kovboj

Prikryl se ukopne a jde to presne k tyci

Reagovat
ZB 07

Boleslav zas skončí v pohárech, už to vidím

Reagovat
dinss

Skončí dřív než začne...

Reagovat
PavlíčeQ

My jsme hrozní tragédi Jsme lepší a stejně zase ztratíme. Plukovník opět nezklamal, ty jeho střídání nestřídání, to by člověk žasl

Reagovat
db18

Bucha V létě snad nahradí Hořavu.

Reagovat
Pride

S Vrbou na lavičce určitě

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Sosi

Co ta arbitraz nebo co? Nebylo by v zajmu vsech to mit vyreseny rychle?

Reagovat
dinss

Zahrál tu chvilku dobře. Horavu vyměníme za Kalvacha.

Reagovat
db18

Toho ale pořád nemáme a navíc nejsme schopní dotáhnout ani Krejčího.

Reagovat
dinss

Naštěstí nemáme ve vedení žádného Tvrdíka a ví se o tom jenom kvůli Sportu.

Reagovat
Sosi

OT- nevi nekdo, co je a bude s Hudlerem?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já ho viděl v Riegráčích na LM někdy na podzim a byl teda fest vypasenej. Bylo to pak i v bulváru, tak stačí pohledat

Reagovat
Salfovic

Ten skončí hodně špatně A to to byl od Jágra náš největší talent

Reagovat
Sosi

Jakoze teda uplny konec kariery?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Měl zdravotní problémy který se s ním táhnou. Myslím že ani v NHL moc nevěděli co mu je.Co jsem viděl naposled jeho fotky tak to už fakt na návrat nevypadá.

Reagovat
mayday

Už je to delší dobu, ale kámoši ho jednou viděli někde na disce, lítal tam prej ožralej bez trička, namakaný pracky a pupek jak kráva, prej vypadal dost komicky.

Reagovat
Pablos

dneska to padá v těch 93. minutách

Reagovat
Greny

OT : naše výborná uzavřená první hokejová liga

V 55. Minutě Litoměřice - Kadaň 13:0

Reagovat
Pablos

co myslíš pod tím pojmem výborně uzavřená ?

Reagovat
Greny

Že je to strašná píčovina... Nechápu proč to je...a to ještě uzavřeli juniorky a budou to hrát jen akademie takže třeba Vsetín přijde o juniorskou ligu a přitom hraje ve skupině o titul narozdíl třeba od Mountfield u nebo myslím Zlina

Reagovat
Salfovic

Je to k neuvěření, ale v hokeji dělají ještě větší píčoviny než ve fotbale

Reagovat
Kang & Kodos

Však hokej je větší píčovina než fotbal

Reagovat
mistr129

o sedm parníků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Blasphemer

"národní sport"

Reagovat
fabec1222

teď už biatlon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Je teď kombinace lyže a snowboard.

Reagovat
mistr129

http://i.imgur.com/7dTGn8y.jpg

naštěstí opravdu jen v uvozovkách

Reagovat
Pablos

to jako v Mongolsku je národní sport Wrestling jo ?

Reagovat
eleven11

zápasenie

Reagovat
Pablos

jo ták

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

já spíš myslel co si mám představit pod tím uzavřená ...když tam může spadnout někdo z extraligy ...nebo je to jako, že nikdo z té ligy nesestupuje níž jo ?

Reagovat
C-M@ster

Nesestupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, na tři roky uzavřeli sestupy z 1. ligy... (ze druhé postupuje nejlepší z druholigistů přes jejich baráž) takže Kadaň tam straší už druhým rokem na chvostu... paráda Ale prý za rok už budou přímý sestupy i z ní, takže mají svazáci malé bezvýznamné plus

Reagovat
Pablos

oká díky

Reagovat
ratusek

Jeětě rok je nesestupová. Pak už sestoupí tuším 3 naráz aby ae snížil počet.

'

Extraliga juniorů taky pičovina. Na svaze jsou prostě čuráci, Král s Lenerem jsou hrobaři hokeje u nás

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže jestli bude Slavie pokračovat ve svých výkonech dál, tak si dá za dva roky derby s Kobrou

Reagovat
Greny

Možná ještě víc.. počítej že letos jeden postoupí + tam dosadí další "skvělý projekt" Dukla takže příští rok 17 týmu... A ten další rok ještě jeden nahoru... Takže shodí cca pak 4 týmy a to počítám že Litoměřice a ještě ta druhá "Dukla" nebude moci spadnout

Reagovat
ratusek

Taky si myslím, že nebudou moct sestoupit. takže ta soutěž bude na piču.

Reagovat
smazaný uživatel

jo když jsme u těch čůráků na svaze... jenom si to přečtěte celé... Král by měl jít do prdele, jinak to skončí blbě... zvlášť s tou jeho podporou Litoměřic...

https://hokejprerov.cz/clanek.asp?id=4467&fbclid=IwAR0WhGWoREXoUaL8v5ApLYEJ2QpD4PGaUmNxet5uT3BHVeommzLoZX7t8Zs

Reagovat
Greny

No příští rok bude další takovej tým.. doufám že tam Libor aspoň ohraje hodně kluků z Komety

Reagovat
smazaný uživatel

to je tým navíc no... prý Hodonín nebo Vyškov... snad ten tým nebude stejně čurácky protěžovanej jako Litoměřice... i když to je hodně naivní úvaha...

Reagovat
stas87

To je tak, ked predseda a knirac pozeraju na sever a najradsej by odtial vsetko zaviedli aj tu. Argument s Mestisom je uplne mimo, pretoze ti maju sutaz uzavretu dlhodobo a prave tam nechavaju hrat mladikov.

Btw. z tohto hraca by bol Kral nestastny, podla neho ma hrac hrat len za svoj tim, maximalne za dva za sezonu.

https://www.eliteprospects.com/player/355659/kristian-tanus

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

a ta bitka je kde ?

Reagovat
ZB 07

Co to má bejt sakra? Vždyť to má tak 10 vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Venca Jílek Falta dneska hodně po těžkým. A Pavel Dvořák áčko

Reagovat
mistr129

Sigma s Příbramí tak kvalitní zápas, že se iSportu ani nepovedlo vybrat nějakou akci jako Premium

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Pivarník jede Ten je zoufalej.

Reagovat
ratusek

Dávám mu 2 kola

Reagovat
mayday

No uvidíme. Na baráž náskok 8 bodů, na skupinu o záchranu jen 5 a zbývá 8 kol. Věřím, že Pivarník je schopnej to prošustrovat

Reagovat
KingMaster13

Brno ho zničilo Předtím v Plzni skoro titul a najednou je nepoužitelnej od tý doby

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Boleslav dala ten gól, remíza by byla ideální, ale jestli s němi neprohrajeme v Ostravě, tak by nás předhonit neměli i když ten tým mají hodně zajímavý a kvalitní, Mešanovič nebo Bucha , skvělý výkon. U Jablonce mě opět mile překvapila fungující a hodně nebezpečná levá strana, Trávník klasicky skvělý. Naopak Doležal hodně slabý, jen se po hřišti toulal, nebyl vůbec nebezpečný, jen jestli náhodou trochu neztratil motivaci, moc jsem nechápal Radu, proč ho nestřídal, proč vlastně obecně strašně dlouho čekal se střídáními. Celkově hodně dobrý fotbal, nahoru, dolů, nasazení opravdu se mi líbil

Jsem rád, že Bohemka se trochu odlepila ode dna, Zlín naopak ukazuje, že kádr mají slabý, na jaře tradičně chřadnou, budou rádi za desítku...

Karviná nebyla lepší než Teplice, které taky neodehrálo zrovna dobrý zápas, celkem z toho bolely oči...Jestli MFK neuhraje aspoň 4 body, spíš 6 v dalších dvou zápasech v Příbrami a doma s Bohemkou, tak jejich šance na to být do 13. místa bude jen v rovině teorie, spíš to od nich bude souboj s Duklou o to neskončit úplně poslední a poprat se o to v naráží, jejich noví cizinci mě nezaujali, Teplice by to do 10. místa měly dotáhnout, ale výše určitě ne, jak někdo psal před pár dny, kádr mají hodně průměrný, hlavně v útoku a na stoperovi je absence kvalitních hráčů jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Neodehrály*, baráži*, ten mobil a autokorekce

Reagovat
smazaný uživatel

teplice jsou kromě té jedné sezony s nivaldem, a těmi afričany synonymem průměrnosti v české pivní lize

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ratusek

Karviná špatná. Ty jejich pokusy nevyšly.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně začíná být Bolka celkem sympatická, mají zajímavý kádr (i když dost hostovaček), dobrého trenéra, který si furt nevytváří nějaké alibi, jak to mají čeští trenéři často ve zvyku. Jen by to možná chtělo trochu ustálit kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Převážně sbírají to, co ty top3 kluby nechtějí. Teď mohou složit stoperskou dvojici Jugas a Hájek, která už v minulosti ukízala, že funguje více než dobře.

Reagovat
mistr129

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
AjaxFans

Nějaký link na baník?

Reagovat
lichna.

Bohužel. Co k tomu říct? Pozitivní je, že se nedá říct, že by nás Sparta nějak přehrála, ale co z toho.

První gól tragická chyba celé obrany, druhý gól zbytečné vymýšlení Janoše ještě s někým plus špatné postavení Laštůvky no a třetí gól špatný Fillo a hlavně naprostý ultradement Jirásek, který je asi nejlínější hráč v lize.. Doufám, že ho v sestavě už neuvidím...

Jinak dneska Fillo, Holzer velmi špatný. Od té doby co odešel Janoš a místo něj přišel Jirásek, tak jsme to už absolutně nezvládli.. Ale co už, teď doma Zlín, je třeba se zase zvednout..

Reagovat
insane

vůbec vás nepřehrála 2 góly z ničeho a kdyby sparta prokázala v závěru větší klid v zakončení, odjel baník s pěknym (a zaslouženym) debaklem.

Reagovat
lichna.

První poločas naprosto vyrovnaný, druhý poločas do gólu na 3:1 taky, pak to byla exhibice, kdy jsme byli v prdeli. Ale jinak naprosto vyrovnaný zápas, tak nevím, o co se tu snažíš.

Kdyby dal Baroš z té tutovky gól na 2:2, tak to mohlo skončit jakkoliv. A jestli se bavíme o náhodných gólech, tak ten váš první byl taky naprosto vypracovaný.

Reagovat
kiciN

Tak ten prvni Sparty urcite nebyl nahodny, to byla jasna chyba obrany Baniku. Sparta dneska jasne lepsi.

Reagovat
lichna.

Tak potom ten náš už nebyl vůbec náhodný ale.. Jestli to bereš takhle.

Reagovat
Trapný diskutér

helejďse, já mám na spartu hodně přísný vočičko.. ale už sem dloooouho neviděl, že by někoho takhle přehráli.

Reagovat
frankiefcb

Hráli jste dobře, podle mě nejlepší výkon v sezoně aspoň, co jsem viděl. Ale o nějakým přehrávání až na tu deku na konci se nedá mluvit.

Reagovat
Trapný diskutér

my? já těm lofasům přece nefandim.. čistě objektívně.

Reagovat
frankiefcb

ok sorry

Reagovat
Trapný diskutér

jasná

Reagovat
lichna.

A zkusil ses na to podívat bez těch deseti minut, kdy jsme dostali na 3:1 a k ničemu jsme se pod dekou nedostali?

Do gólu na 3:1 to byl podle mě dost vyrovnaný zápas, Sparta více na míči, ale klidně to mohlo skončit 2:2..

Reagovat
Trapný diskutér

mně to přišlo od prvních minut, že to nemůže dopadnout jinak, vyzařovala z nich výhra.. tak hned sypajda na čistou jedničku, znáš to.. jako ve statistikách to asi bude vyrovnaný, ale bych až tak nežral.

Reagovat
lichna.

Já si právě po těch prvních deseti minutách říkal, že jsme se z toho oklepali a po gólu že tu dneska neprohrajeme.

Reagovat
frankiefcb

tak hráli doma, bylo by blbé kdyby za tím nešli. Ale z naší strany mi to nepřišlo úplně špatné. Ale bihužel fatály nás neminuly.

Reagovat
Shevchenko

tak to je smutné.

Reagovat
frankiefcb

tu deku posledních deset minut na konci po golu na 3:1 bych nepočítal. Výhra Sparty samozřejmě zasloužená. Nicméně první poločas vyrovnaný. Pak dala Sparta gol z přímaku po naší hrubce a netřeba se ani vyjadřovat, co předvedl Jirásek u Drchala, když není schopný zastoupi Stronatiho a ještě je líný udělat krko napřed. Ale Drchal všechna čest, ten kluk v to sobě má né že né.

Reagovat
lichna.

Reagovat
bobis21

vy jste měli 3 góly z ničeho, my dva góly z ničeho - fakt jste nás nepřehráli

Reagovat
PaulinhoTheGunner

S tím Jiráskem jsem to fakt nepochopil, takovouto neprofesionalitu jsem neviděl u žádného hráče druhé ligy a o té mám teď docela přehled

Reagovat
frankiefcb

shrnul si přesně, co jsme chtěl napsat a jaký mám z toho pocit, co mě v podleních 10 minutách přešel vztek

Reagovat
smazaný uživatel

To mrzí ten roh bůh ví jak by to dopadlo to byla hrozná chyby při tom 1:1 tam to ze sparty mohlo dorážet hned trojice hráčů to rozhodlo.

Také i neudělená redka štětiny jde vidět, že u nsá se to píská jinak za tohle dostal pogba redku proti Banter FC

Reagovat
frankiefcb

Nebreč tu. Rozhodčí to zvládli dobře. Zápas jsme si prohráli našimi hrubicemi. Je třrba se z toho poučit a třeba v nadstavbě vyloupit Letnou.

Reagovat
PlackaSKS

je pravda, že štětina měl dostat spíš dvě červený než dvě žlutý... ale protože baník nemá hráče co by bušili do plnejch, tak nevim jak moc by to ten výsledek poznamenalo

Reagovat
Puskas

Tam to hlavně neuměl nikdo pořádně dát do šance.

Reagovat
PlackaSKS

tak to je o tom co tady psal už několikrát lichna. baník je na předních pozicích kvůli bojovnosti, ale ta kvalita oproti třeba první trojce prostě chybí

Reagovat
frankiefcb

toť otázka, mohla by odejít fyzicky anebo ne. Nicméně my jsme se po golu Drchala sesypali. Vyjadřovat se k tomu jestli bychom určitě vyrovanli za stavu 2:1 se nebud, bo netuším. Nicméně si jsme jist, že by to vypadlo jinak, kdyby Jirásek nebyl ultrakokot.

Reagovat
PlackaSKS

tam rozhodla ta šance baroše. gol na 2:2 a vyhráli byste. bohužel nedal a prakticky z breaku 3:1 a konec no. škoda

Reagovat
frankiefcb

jo, ale já nerad řeším to kdyby to Bary dal. Prostě nedal a basta a my jsme měli do nich bušit. Bohužel jsme to posrali.

Reagovat
PlackaSKS

tak stane se no, první poločas jste hráli dobře.. konec toho druhýho je lepší zapomenout, ale to se občas stane každýmu týmu

Reagovat
frankiefcb

jj třeba zapomenout a vzít si ponaučení především pro další zápas na půdě ultafavorita.

Reagovat
PlackaSKS

hrajete ještě v plzni řikáš?

Reagovat
frankiefcb

tam taky , jak to vypadá, tak pravděpodbně letos ještě jednou na Spartě

Reagovat
PlackaSKS

to ponaučení se bude teda letos ještě kurva hodit

Reagovat
smazaný uživatel

nebrečím tady hlavně jsme si to prohráli my, ale redka to v mých očích byla jasná. Ale nebyla rozhodčí je pán na hřišti za dnešní výkon jsme si nezasloužily brát ani bod

Reagovat
frankiefcb

a z mého pohledu nebyla, jelikož ho netrefil přímo,ale "jen" ho podseknul, že do toho šel jak piča je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to neberu nesekl ho tolik , ale nešel vůbec po balonu a ze zadu. Každej na to máme jinej názor netřeba dále diskutovat

Reagovat
Venny

Nauč se už psát prosím tě.

Reagovat
kiciN

Karlsson vynikajici, Sacek a Drchal taky super

Reagovat
lichna.

Pánik dneska pěkně nasraný, takhle jsem ho ještě neviděl v Baníku.

Reagovat
frankiefcb

tak já se mu nedivím, máme Spartu na "lopatě" a my uděláme takový fatál a pak se sesypeme a Sparta si s náma v 10 dělala srandu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se na Spartu zase dalo koukat Teď už jen vrátit Plechatého a stabilizovat sestavu.

Reagovat
Trapný diskutér

sem si na tebe vzpomněl, jesli sis mlaskal u toho mladýho masíčka.. drchal vypadá dobře, to ja.

Reagovat
mayday

U toho mladýho masíčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý na to zatím ještě nemá a je dobře, že ho Ščáska odstavil.

Reagovat
Kang & Kodos

Zato Štetina se vyloženě předvedl. U gólu nepohlídal Diopa, pak měl zákrok, za kterej mohl jít ven, a ta červená byla absolutní vrchol. Gólem to trochu vykompenzoval, ale jinak ze Sparty jasně nejhorší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý byl na Dukle tragickej. Nevidím žádný důvod,proč by měl hrát. Jenom proto, že je mladý?Blbost.

Reagovat
Venny

Protože nemůžeš čekat od devatenáctiletýho nováčka v týmu, že bude každej zápas hrát jako zkušenej mázak. Zkušenosti jsou právě to, co ho bude posouvat dál. Odstavit ho po jednom nepovedeným zápase je blbost

Reagovat
Uwe háže buly

A Štetina má hrát proč, jenom proto, že je starší? Protože fakt neni v ničem lepší.

Reagovat
mayday

Štětina je totiž oblíbenec no, v tom to celý je. Fotbalově je mizernej.

Reagovat
Kang & Kodos

A na Bohemce byl zase v pohodě. Stejně jako Štetina, kterej byl dneska hroznej. Pak tam je Uroš, kterej už těch píčovin vyrobil taky kvantum a Costa, kterej teď vypadá jasně nejlíp (což je zároveň důkaz toho, jak velkej máme na stoperu problém). Uvidíme co Panák, ale z týhle čtveřice bych teď nechal Hrál Costu s Plechatým. Ne proto, že je mladej, ale protože ty starší fakt nejsou taková extratřída, aby museli hrát místo něj.

Reagovat
Mirek na tenisu

Panák není vyložený stoper. On vždy hrál spíše defenzivního halva.

Reagovat
Kang & Kodos

Já vim, ale do Sparty přišel na základě podzimu, kdy hrál stopera. Do zálohy by ho určitě nebrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zoufale potřebuje konstruktivního stopera a všichni snad viděli, jak to dopadá když se o rozehrávku pokouší Štětina. I Costa několikrát zkazil. Je třeba co nejrychleji zapracovat Plechatého.

Reagovat
ZB 07

Rád bych upozornil, že Zdendova bilance činí i s přípravou 10/10

Reagovat
kilobyte

Stejně je to zmrd.

Reagovat
FCSL

Sparta pěknej výkon Ale my je snad dáme zase

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství nezasloužené. Slušela by tomu remíza. Jedeme dál A Frýdek je ultrapiča.

Reagovat
kiciN

Objektivni komentar

Reagovat
lichna.

Mě teda dneska více nasral Jirásek. Bohužel to není poprvé, co tohle předvedl.

Reagovat
Wyrda

Tak byla škoda, že to Bary nedal a nesrovnal na 2-2, protože pak přišla Jiráskova chvíle a bylo rozhodnuto. V té chvíli srovnat už prostě nebylo reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Zvláště když v 10 drží tak 3-4 minuty míč a my se k němu nedostaneme. Takticky vůbec špatné - dvě zbytečné standardky, při té první katastrofální bránění, třetí gól a Jiráskovu one man show netřeba komentovat.

Jinak ten Hložek v 16 takto hrát - všechna čest.

Reagovat
osobnostx

Když šel do Baníku, tak jsem se podivil proč si berete hráče který se odmítá rozeběhnout...

Reagovat
frankiefcb

To vítězství je dost zasloužené. Když uděláme tkaové hrubky, tak si vyhrát nezasloužíme. Plus když si z nás dělá soupeř v deseti dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš ultradement

Reagovat
ZB 07

Každopádně dneska fantastickej zápas, fakt jsem se bavil. Zatímco Liberec s Duklou hráli pocitově tak 4 hodiny, tak dnešní zápas bych si dal klidně znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zápasy mezi Spartou a Baníkem jsou prostě skvělý.

Reagovat
frankiefcb

Dneska to mělo všechno, 80. minut jsme si to ožíval, pak trpěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Dneska Sparta luxusní výkon, jsem ohromen

Po vyloučení Štětiny lepší než doposavad, Baník už se pak na moc nezmohl...

Reagovat
smazaný uživatel

To je skola co?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný výkon od nás, velmi dobrý od Sparty, nezvládli jsme to v několika ohledech. Tyhle velké zápasy s top týmy se musíme ještě naučit, ale byla to myslím dobrá škola a ukázka Brabcovi, Jankulovskému a spol. co nám chybí, jací hráči na tuhle úroveň úplně nemají...Teď musíme porazit Zlín a zase to bude dobré, ale jestli ne...Samozřejmě gratulace Spartě.

Reagovat
frankiefcb

Naprostý souhlas. Pokud chceme patřit k špičce musíme se naučit tyhle zápasy zvládat. Jediný, který jsme zvládli byl zápas se Slávii doma. Plzeň doma jsme mleli, ale prohráli na Spartě hrajeme 30 minut proti deseti a prohrajeme. Je třeba se to naučit. Jediný zápas, který mě opravdu letos vyloženě nasral byl zápas proti Opavě, tam to odflákli.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Wyrda

Zas na druhou stranu kdyby tu Baryho sanci za stavu 2-1 Nita haluzem nechytil tak je to 2-2 a hned by to bylo jiné. Herně měla Sparta návrh to bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se přesilovka prostě nehraje, tečka, jasně šance byla škoda, ale i tak . Já jsem nesdílel nadšení opravdu nezaujatých komentátorů O2 ze Sparty, fotbal je komplexní hra o 11 lidech a oni měli 4-5 individualit průměrných až podprůměrných, jmenovitě Nita, Štětina, Costa, Tetteh, ale i Zahustel a až na DMK nikdo z ostatních jejich hráčů nehrál nějak velmi dobře, takže dnes byla Sparta porazitelná, v mých očích, průměrná s velkým nasazením (to ale považuji za samozřejmost v profi fotbalu a před domácím publikem), ale my byli ještě o třídu horší, opět jsme nezvládli disciplínu, minimálně tři naše ŽK velmi zbytečné, chyběla nám dynamika, nefungovala naše top věc a to je obrana...Prostě dnes chválit mohu snad jen Baroše, Diopa a Kuzmanoviče, ty dva poslední ukázali a u Diopa mě to obzvlášť těší, že tu absenci hroťáka, kterého jsem chtěl, ať v zimě Baník pořídí mohou kvalitně nahradit, tak snad to nezakřiknu a Bary tam měl dobré věci i když samozřejmě věk nezastavíš...

Reagovat
kilobyte

Už je to tady. Tahle Sparta se dala porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přes tu vaši obranu...My nebyli dobří v naší silné věci a to je obrana, přehráli jste nás v záloze, na křídlech jsme byli hrozní...Kašlat na to, vyhráli jste zaslouženě, to je jediné podstatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Nahoře píšu, že to od Sparty byl velmi dobrý zápas a potom za 50 minut později, že hráli průměrně s velkým nasazením Jsem chuj, no...Každopádně Baník to měl zvládnout lépe, Sparta má v obraně problémy, ale záloha OK, DMK velmi, velmi dobrý, nikdo z jejich zálohy vyloženě nevyhořel, Tetteh se mi nelíbil, těch pár minut to bylo pro Drchala hodně otevřené, ale líbí se mi, hodně zajímavý útočník do budoucna.

Reagovat
Posledni Kovboj

- Nita ok, Barosovi jednu tutovku chytil

- Lord Zahustel predvedl svuj standard, tzn. i dron s dresem Jozky Chovance by toho uhral vic

- Stetina asi netreba komentare, par dnu zpatky me tu nekdo presvedcoval, jakej je to drzak

- Costa: Na jare zatim jedinej, na koho je spoleh. Neni to fotbalista a nikdy nebude, ale nic nevypusti, nema to v pici, a hlavne narozdil od dua S+R zatim nedela chyby.

- Matej Ubrousek vubec nevim, ze hral, druhej kandidat na dron

- Frydek je kunda, co dodat

- Hlozek jsem rad, ze hraje, na 16 let slusny

- Sacek musi pridat, ze umi potahnout balon je malo

- Dockal - narozdil od tech mentalu za mikrofonem a frekventantu FB Sparty nad nim nemasturbuju, takze za tu jednu tyc, jedno acko a zmrdanou sanci ke konci mu sochu stavet nehodlam

- Karlsson v prvnim polocase skoro nic, do hlubokyho bloku je hrac jako on na hovno, ale to neni tak uplne jeho vina. Pak se trochu zlepsil. Gol vystavni.

- Tetteh odstrihnutej, na hristi dneska uplne zbytecnej.

- Drchal za tech 20 minut MOTM.

Plechaty RIP in peace

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Dočkala hlavně. Většina tady z něj dělá druhý zrození Messiho.

Reagovat
Posledni Kovboj

I pri svym prvnim angazma u nas Borek nemel problem odchodit zapas, a pravidelne uplne mrdal na braneni i nejakou pozicni hru. Ja v nem zadnyho spasitele nevidim, naopak se obavam (a tenhle zapas ukazal, ze pravem), co jeho prichod znamena pro podobu zalohy, co s Kangou, atd.

Reagovat
osobnostx

Když Ti na Dočkalovi vadí jeho nízká bojovnost a "schopnost" odchodit zápas, tak nechápu proč se zabýváš Kangou který to samé v bleděmodrém...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Protoze prichod Dockala vsichni intelechtualove z Letny vitaj jako navrat spasitele. Kanga samozrejme stejny nedostatky ma, navic je to dement, coz Borek neni. Ale pokud odepiseme Kangu, abychom zjistili, ze Borek na tom vykonostne neni tak, jak jsme doufali, tak budeme zase v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne je kanga lepsi fotbalista..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

ma mnohem lepší pohyb s micem i bez, dockal nema zadny tah.

Reagovat
Uwe háže buly

No Kanga je běhavější, ale jinak je horší snad ve všech ohledech ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Messi taky nebrání, takže je vlastně na hovno. Dočkal odehrál skvělej zápas. Na to, že hrál po dlouhé době. Má skvělé vidění fotbalu, hru zrychluje, hraje často na jeden dotek. Výborná kopací technika. Konečně v tom zápase byla rychlá kombinace a to hlavně díky Dočkalovi. Ale samozřejmě nečekej od něho, že bude skvěle bránit, nebuď magor.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Souhlasim se vsema jeho prednostma. Nesouhlasim s tim, ze odehral skvelej zapas, nemusi ani moc branit, ale nesmi ztracet mice jako zacek, a pak se tvarit, ze se ho represing netyka. Jediny, co mu jde jeste ke cti je to, ze fakt hral po dlouhy dobe a da se ocekavat, ze bude jenom lepsi.

Reagovat
kilobyte

Karlsson může být platný do hlubokého bloku, ale museli by za ním být schopní beci.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, to souhlas. Ale toho se jen tak nedockame zejo

Reagovat
kilobyte

Tak ono až se sehrajou, tak to bude vypadat trochu lépe. Dneska s Hanouskem si vůbec nepomohli. Ale v létě by to chtělo aspoň jednoho beka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Doted jsem nepochopil, co Hanousek dela ve Sparte, to samy v bledemodrym na druhy strane Lord Zahustel. A necekam, ze se to s Hanouskem zlepsi.

Reagovat
kilobyte

Tak dneska nahrával Karlssonovi skoro vždy na druhou stranu. Takže minimálně tohle se snad zlepší. Aspoň na 50%.

Reagovat
deiw

Tak já moc taky přestup Hanouska do Sparty nechápal, nelíbil se mi ani v Jablonci, ale proti Dukle i teď proti Baníku mi přišel hodně spolehlivej dozadu, nabízel se do útoku a centry měl taky nebezpečný. Navíc fakt hraje v plné rychlosti 90 minut. Na Spartu to sice není úplně ta top kvalita, ale je to typ hráče, který se v každém týmu vždy hodí.

Reagovat
Uwe háže buly

dneska a minule proti Dukle nebyl tak špatnej a ani směrem dopředu. Ale dlouhodobě tu kvalitu mít prostě nebude.

Reagovat
deiw

Je to vážně takovej druhej Jiráček na levým beku, věřím tomu že mu jednou bude vycházet vše do čeho kopne když se bude dařit i týmu. Tak se nakonec ještě třeba několikanásobně zpeněží A když ne, tak by mohl být alespoň dlouhodobá jistota.

Reagovat
mayday

Hanousek je bohužel přesně takovej ten slušnej ligovej fotbalista, kterej ale nemá co dělat v týmu, kterej chce hrát fotbal a o tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastně všichni až na Drchala hráli tužku, ale spokojenost

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, abych byl fer, tak Nita, Costa, Hlozek, DMK spokojenost, Drchal top, Stetina je curak.

Reagovat
andrew96

Mně se Hanousek celkem líbil.

Reagovat
Kang & Kodos

Má svoje limity, ale je to ukázkovej atlet. Běhá 90 minut v kuse a občas se mu i povede dobře nacentrovat. V současný situaci je to pro nás dobrej hráč.

Reagovat
mayday

Taky ho moc nemusím, ale rozhodně lepší hráč než to vemeno na druhé straně

Reagovat
andrew96

Právě v kontrastu se Zahustelem vyniká ještě víc. Ale obecně se nebojí hrát dopředu, je schopný dát centr, situace řeší jednoduše, což je teda dobře.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Posledni Kovboj

To jsme mohli koupit z Bohemky Dostala, a meli bychom to levnejc. Vlastne radsi nic, urcite to tady nekdo cte

Reagovat
Kang & Kodos

Dostál nám vyhrál zápas i v dresu Bohemky, zbytečnej nákup

Reagovat
Posledni Kovboj

se zaplati na dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi jen jednoduchej dement. Nic víc, nic míň

Reagovat
Posledni Kovboj

tak aspon, ze to vim

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ještě jsem se díval na třetí gól Sparty ze záznamu a tvl prostě nechápu. Jirásek měl buď vsazeno, nebo byl podmázlý od Sparty a nebo je to naprosto neuvěřitelný tragéd. Nejdřív vyrušil Drchalovy ofsajd a posléze přestože měl několik metrů náskok, tak to absolutně vypustil a nechal by Drchala udělat snad i kličku. To vše v 77. minutě, tedy 6 minut poté co Jirásek přišel na hřiště. Naprosto nepochopitelné, tohle bych mu být Pánikem pustil na videu a fakt mu natáhl. Jestli je Pánik kompetentní trenér tak po tomhle už Jiráskovy nedá čuchnout.

Reagovat
kilobyte

Panik seřve Filla.

Reagovat
lichna.

Příští týden chci vidět Bolfa nebo Granečného v sestavě. Fillo ještě budiž, ale Holzer už třetí špatný zápas na jaře. A Jiráska v létě poslat kamkoliv, jen už ne do naší sestavy..

Reagovat
frankiefcb

Mně přijde jako by Holzer ztratil i rychlost. No jo méně chlastat více makat. Potom, co má smír s Ultraskou tak na to zase dlabe chlapec.

Reagovat
lichna.

Souhlas, fakt doufám, že příští týden jen lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i toho Filla bych posadil. Moc mě nepřesvědčil, chlapík. Ale nebuďme jen negativní, třeba taková Diop hraje na jaře nad své možnosti. a Hrubý se mi taky líbí.

Reagovat
lichna.

Souhlas, na druhou stranu, třeba proti Liberci nebyl Fillo špatný. Každopádně, Bolf by šanci dostat měl, zaznělo to i ze strany vedení, tak kdy jindy..

Reagovat
frankiefcb

Filla nedávat pryč. Furt je schopen toho hodně udělat. Spíše mě sere ten Pazdera.

Reagovat
lichna.

Tak zrovna dneska až na jednu střelu a jednu nepochopitelnou nahrávku to celkem zvládal

A já spíše reaguju na tu Pánikovu nasranost, tak bych možná čekal, že ho na jeden zápas sundá.

Reagovat
ratusek

máme strašně uzkej kádr, to víme všichni, ale Jankul s tím nic nedělá. Sice náskok 8 bodů, ale to nemusí stačit. los máme brutální, na druhou stranu stačí vyhrávat doma.

Ze základu by potřebovaly vyměnit tak minimálně 3 kousky. ale není je kým nahradit

Reagovat
lichna.

Tak ti co to potřebují nejvíce je Holzer a asi i Fillo. A u Holzera je tam jasná varianta Granec, který by mohl dostat šanci. Případně u Filla mladý Bolf, který v přípravě vypadal dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma máme Zlín, Boleslav, Teplice, Opava, musíme uhrát minimálně 10 bodů a reálně by to i jít mělo, kromě Boleslavi ty týmy nejsou zrovna ve formě a nemají lepší kádry než my. Na šestku by mělo stačit +- 45 bodů, takže jsem zatím v klidu. Příští zápas bych dal sestavu: Laštůvka - Mešaninov, Procházka, Šindelář, Fleišman - Kuzmanovič, Jánoš, Hrubý, Granečný - Baroš, Diop. Stronati potřebuje oddech, zatím je hodně průměrný, Fillovi to dlouhodobě prostě nevychází, třeba i kvůli špatné podpoře Pazdery, ale není to jen o tom, Holzer nedal třetí zápas za sebou pořádný centr, Pazdera je prostě podprůměrný, ale to je známá věc, bohužel. Pan s číslem 17 by neměl být ani na lavičce, jeho přístup je dlouhodobě otřesný, fotbalově by na to měl, ale když na to sere, tak mě štve totálně nejvíc a ani mu nechci říkat jménem, kašlu na to, že na lavičce nebudeme mít klasického středního záložníka, btw. můžeme si ho stáhnout z juniorky, což by neměl být problém...

Reagovat
lichna.

Pazdera zrovna dneska odehrál asi nejlepší zápas na jaře, toho určitě sundávat nebude. NAvíc i druhý poločas proti Liberci neměl úplně tragický.

A co se týče Stronatiho, nemyslím si, že by potřeboval vystřídat. Není to taková fazona jako na podzim, ale to nebyla ani na podzim v prvních třech zápasech..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor, Pazdera musí něco dělat i dopředu, tam je tragická ta jeho podpora, dozadu jo, relativně OK, ale to má i Mešaninov...Stronati nevím, je to už třetí zápas co udělal nějakou chybu, ale reálně ve výměnu Pazdery a Stronatiho od konzervativního Páníka nečekám, to mi je jasné.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak v první půli nejvíc hořel Fleišman když Sparta hrála skoro výhradně přes pravou stranu a Zahustela. Moc mu nepomohli ani stopeři a Holzer. Po přestávce se už tam plantali skoro všichni. Vždycky není posvícení. Teď to odnese Gottwaldov

Reagovat
SuperBanikovec

Totálně Tu Páníkovu posedlost Jiráskem vůbec nechápu. Posílá ho tam pořád i ve chvílích kdy ani jeden z jeho mála talentů nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam mohl chodit na těch 15 minut mladý, talentovaný odchovanec Kaloč..."Sedmnáctka" už nám nic nedá, navíc je to totální lemra, což mě neskutečně vytáčí.

Reagovat
Blasphemer

Sparta prej skvělej výkon podle některých. Baník kromě bojovnosti nic nepředvedl, byť byla z jejich strany ukázková... ale taky druhý poločas úplně odešli.

Hložek a Drchal klobouček na svůj věk, ale nehráli jen ti dva, zbytek těch adeptů ma žádný velký pochvaly nejsou. Jestli tohle bude na třetí místo, tak jenom proto, že další konkurenti budou ještě víc tragický než oni, což je na druhou stranu v naší lize taky klidně možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to poměrně dominantní výkon. Až na pár minut poté co jsme dostali gól. Naprosto zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
Posledni Kovboj

Vsak dneska byl celkem v klidu. Ze se hada s Frydkem, to se mu ani nejde divit.

Reagovat
Wyrda

Dneska úplně v klidu. Jeho nasranost že mu dali žlutou a za podobný zákrok asi 5 minut předtím ne naprosto chápu. Kor když se Frýdek choval úplně stejně

Reagovat
Kang & Kodos

Beru, že se Dočkal musí dostat do tempa, protože měsíce nehrál zápas. Ale kdyby předvedl Kanga to, co on si dovolil před prvním gólem...asi držel prostor nebo co.

Tah se Štetinou byl geniální. Předkopnout si balon k soupeři a pak k němu s oranžovou kartou dojet na saních, to by Plechatýho asi nenapadlo. Takže v Liberci Uroš, což by na Kozáka mohlo platit.

Tettehovi by neuškodilo zůstat na lavičce. Ne snad že by byl vyloženě tragickej, ale Drchal toho za minut předvedl víc než on za celý jaro.

DMK super. Nechapu, proč šel dolů on a ne Hložek, kterej sice nebyl špatnej, ale asi se nedalo čekat, že vydrží 90 minut.

Zahustel dneska překvapivě docela v pohodě, kromě toho kamenožrouta celkově všichni dobrý. Klíčovej moment určitě tutovka Baroše z rohu. Po gólu na 3:1 úplně odešli. Královskej moment od Jiráska, kterej vyklusával za Drchalem. Trochu mi připomněl toho Španěla z Příbrami, jak tenkrát pochodoval za Doležalem.

Reagovat
kilobyte

Naše stoperské dvojice:

Plechatý, Štětina

Plechatý, Costa

Costa, Štětina

Takže teď by měla být na řadě Štětina, Radakovič, ale ten blb Zdendovi zhatil systém.

Reagovat
Neon

Reagovat
Wyrda

Jirásek prostě musel mít vsazeno jinak to nechápu

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

2 poločas velmi slušný na hřišti i v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale v tom hledišti jste pořád k smíchu. V takový zápas se nechat přeřvat 95 minut hostujcími je zoufalé.

Reagovat
Hokaido

Je to úplně normální všude ve světě, na výjezdu se prostě fandí úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ZB 07

To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to platí zcela jistě.

Reagovat
ZB 07

Když mluvím za Brňáky, tak fandění doma v kotli je o třídu lepší než ve stejným počtu na výjezdě.

Reagovat
smazaný uživatel

V kotli

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem u nás jako u Sparty. Ale samozřejmě to není případ všech táborů. Většinou to tak platí v zahraničí.

Reagovat
ZB 07

Takv Anglii především no. Jinak si nemyslím, že by ten rozdíl byl tak markantní.

Reagovat
PlackaSKS

všude ve světě podle mě ne, v česku to je naprosto běžné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru v hledišti si připsat klidně můžete

Reagovat
smazaný uživatel

Tu si připisujeme vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je fakt hrozně důležitá!Vy potřebujete body

Reagovat
bobis21

my už teď máme bodů dost i když nezískáme ani bod do konce sezony tak to bude zlepšení oproti minulému roku

Reagovat
Pyroman

To víš žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od gólu na 3:1 jste samozejme hlasitější nebyli. Ale jinak nemám problém uznat, že máte hlasitější fanoušky. Každopádně těch posledních 15 minut fandila velká část stadionu a kotel byl se zbytkem a stejne vlně, což beru jako pozitivum a potenciál to zlepšovat.

Reagovat
db18

Kdo to zas nepřežil?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Sparta nic moc, Banik hrozny. Zio by se mel vzpamatovat, protoze dneska to byla prisernost, Holzer i Fillo dneska velka bida a celkove v zaloze hral dobre jenom Hruby. Proste dneska Sparta to vitezstvi dostala v darkovem kosi. Jirasek potrenovat a nejlepe v Petrkovicich.

Reagovat
goodbay

Místo, abychom Vítkovicím naložili v 10ti burínu. Tak to skončí 3:2. To co předvedl King Baník v poslední půl hodině. Tak by si tu burínu hodně zasloužil. Jinak paráda, konečně výkon, který za něco stál. Sparta hlavně druhý poločas jednoznačně lepší a baník se na nic nezmohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovicím

Reagovat
Komix

V souvislosti s momentálním prosazováním mladíků ve Spartě/lize - jak bude podle vás přibližně vypadat sestava u21 v další kvaldě? Zkoušel jsem si to nějak napsat a vypadalo to dost silně...

Trmal (Kovář z MNU?)

Granečný, Chaluš, Plechatý, Holík

Král, Sadílek

Žitný, Matoušek, Janošek

Drchal (Graiciar)

Vypadá to dost silně! Navíc se tam v klidu mohou dostat další hráči jako Vaníček, Hellebrand, Šašinka, Hložek...

Reagovat
hefy

Za nás mě napadá určitě Bucha.

Reagovat
Komix

Jo, to je taky možný. Ale zase toho oproti ostatním v lize moc nenahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

V bráně bude určitě Jedlička.

Reagovat
Komix

Nemyslim si. Trmal je víc na očích, pokud vydrží jako jednička, bude chytat on.

Reagovat
mayday

Taky si myslím, že bude jedničkou Tramal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těch variant je tam strašně moc. Dost bude záležet na tom, jak se s tím vypořádá Krejčí a které hráče bude preferovat. Každopádně to vypadá dost silně. Už se těším

Reagovat
Komix

Reagovat
Uwe háže buly

Ta obrana mi nepřijde nic moc, ale zas tam jsou teď asi po dvou ročnících slušný golmani.

Reagovat
mistr129

Mě přijde obrana lepší než ta trojice Žitný, Matoušek, Janošek

Reagovat
smazaný uživatel

Janoška bych na křídlo osobně nedával. Matoušek - žitný- Hložek mi přijde dost silné.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana asi bude dost ofenzivní, protože většina těch hráčů nastupuje v lize v záloze. Ale za mě jen dobře.

Reagovat
pingla

Holík u nás nehraje beka

Reagovat
Spalovač šancí

Ten paradox, kdy po vyloučení hráče začnete místo jako v 10 hrát jako v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z nás měla Sparta prdel od 80 minuty (?) kdy o desíti hráli bago a naši nevěděli, kde jim hlava stojí, to bylo hodně velké martyrium. To bylo od nás trapné...

Reakce na hru si nechám pro sebe, to nemá ani tady cenu rozebírat... Sparta dnes zaslouženě, enjoy...

Reagovat
Losinho

Ten konec byl fantastickej, celá hospoda se smála. Strašná škoda, že to nemohlo pokračovat prodloužením a pak klidně nájezdy, když si je Drchal tak natrénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám soupeře...

Reagovat
db18

9.3.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme přátelák se Suboticou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Bych řekl, že už i 2.3. se pěkně zapotí.

Reagovat
Blasphemer

Ou, my hrajeme fakt 9.? To je skvělý, neuvidím tím pádem tři příští zápasy ani v TV, natož na stadionu.

Reagovat
db18

No jasně, teď budem furt hrát v sobotu, jak jsme vypadli... na hovno, doufam, že se vrátí klasika neděle v 17:00...

Reagovat
Blasphemer

Mně neděle taky nevadí. Chápu, že výjezďákům ten termín moc nevoní, ale pro mě třeba ideál. Vůbec mi nevadilo, když jsme teď hráli pořád o nedělích, docela sem si i zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poprvé na stadionu Sparty, dobrá atmoška, příjemný zážitek z útočného fotbalu.

Ovšem naprostá tragédie jsou pořadatelé a chování fanoušků - jak si někdo může dovolit hodit kelímek s pivem na plac. A tradičně asi jako všude v ČR nulová kontrola u vstupu.

Reagovat
SpartaOvenka

Spíš ho jen upustili, to na úmyslné hození nevypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že kelímek upustil tak že sám doletěl na 15 metrů? :D

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Han střelil první

Jakoze si ten kelimek dones s sebou na stadion nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, myslím kontrolu pyrotechniky hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se infiltroval mezi spartany, je to mozne, ze to jsou takovi idioti pokrytecti? Vždycky jsem si myslel, ze to jsou vzdelanejsi lidi jak v Ostravě a pritom to jsou větší vidlaci jak my.

Reagovat
Han střelil první

Sel jsi na fotbal. To jsi jako cekal, ze tam Plukovnik bude cist Vergilia v originale?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PP

kdepak.. fotbalisti čtou Goetheho přece..

Reagovat
Kang & Kodos

Infiltroval Úplná Mata Hari ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-vacek/359164/hojivy-balzam-pro-spartu-dockal-ukazal-silu-na-hristi-i-zklidnil-emoce.html

Hojivý balzám Dočkal

byl ofenzivním mozkem většiny akcí

Hráči kolem něj působili jinak, než tomu bylo na Dukle a s Bohemians. Byli sebevědomější, uvolněnější, klidnější.

Jako by na ně blahodárně zapůsobil fakt, že mají ve svém středu někoho, o koho se mohou opřít.

PR web Sparty jede na plne obratky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem od něj čekal, že bude dominantnější, zase jsem ale nečekal takovou kvalitu od Frýdka, Sáčka, Karlssona, ale i u Hložka, takže něco na tom pravdy asi bude, lídr jim asi opravdu chyběl, pomohlo to jeho parťákům v záloze i když je to taky o soupeři, který neměl svůj den, hlavně v záloze a v obraně... Zrovna bych nehodnotil Drchala, když někdo zahraje 20 minut navíc proti hodně otevřené obraně Baníku, vlastně své první minuty na jaře, tedy s velkou motivací se ukázat...Jasně, ten borec dokázal utéct naší lemře s č. 17 a prokázal vyspělost v zakončení, ale to takhle nebude mít v každém zápase...Samozřejmě, je to zajímavý útočník, uvidíme dál...Asi bych zkritizoval nenasazení Plechatého, to ho jako budou nasazovat podle kvality a tvrdosti útočníků soupeře? Takže zase až za tři týdny s Olomoucí? Nějak tomu nerozumím, zvlášť, když Štětina, Radakovič, ale vlastně i Costa nějak extra kvalitní nejsou, ten hráč se potřebuje otrkat přeci...Další věc je to, že Sáček v mých očích už není mladík, v intencích české, tedy transferové ligy už vůbec ne, je to ročník 96, prakticky končí svůj fotbalový vývoj, pojmem mladíka bych označoval hráče ročníků 98, spíš 99 a mladších...Fanoušci neskandovali "Ščasný ven", ale to i proto, že Baník vedl 10 minut, kdyby to zůstalo do poločasu, tak si myslím, že by to bylo jiné, navíc atmosféru dělal, aspoň od televize víc určitě Baník...Bouřlivé publikum si tedy osobně představuju jinak, tak bych možná označil to, co se dělo na tribunách asi od 80. minuty, kdy to byla už velká euforie a chachaři byli asi i trochu v šoku...Celkově blogy Vacka nějak rád nečtu, Kvasnica je lepší i když i ten není ani zdaleka aspoň dobrý, jako nejlepšího novináře ze Sportu bych označil Podroužka nebo Janegu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neustale premejslim, jestli je ten chudak fakt takovej retard, nebo je to regulerne zaplacenej pisalek Sparty.

Reagovat
Posledni Kovboj

oboji

Reagovat
Losinho

jako má Slavie Podroužka

Reagovat
Posledni Kovboj

ja znam jenom Syrovatku (Syrovatka?)

Reagovat
Losinho

Podroužek je pisálek Sportu, co má na starosti Slavii.

Syrovátka je dement

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych nerovnával. Copak Podroužek o nás píše nějaký blogy? Když se třeba podíváš na jejich twitter, tak Vacek tam má každej den několik věcí o Spartě, ale Podroužek tam o nás nemá skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, to jsem si nikdy nevšiml. Ale stejně je to podle mě nesrovnatelné.

Reagovat
Losinho

Není tak aktivní a asi není takovej debil no ale některý "rozbory" jsou taky dost vtipný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Navíc si myslím, že teďka podkuřuje Slavii také proto, že ji trénuje Trpiš, se kterým je docela kámík

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť iSport vlastní Křetinský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

https://tv.isport.blesk.cz/video/5564156/sparta-banik-letensti-otaceji-karlsson-se-nadherne-trefil-z-primaku-2-1.html

od času 0:47 těch asi pět vteřin to má potenciál stát se nejrozšířenějším gifem eurofotbalu

Reagovat
frankiefcb

to je ten Ščasný, že. I když jsem byl nasraný z gólu, tka jsem to viděl, tak jsme se hned začal smát.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
BaggioRoberto

A to tam ještě v 0:35 Zdenda řve na plnou hubu, akorát pak neni vidět za Kováčem. Ale šťástný Ščasný to bylo hezký včera.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

https://twitter.com/Bielsista4/status/1100122935791104004

Bielsista - not the hero we deserve, but the hero we need.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

OT: tak celkem vychcanci s těma vstupenka na Brazílii...nejdražší kategorie mělo bejt za 2,5k, ale to nebyla...klasickej střed na hlavní + sektor z obou stran byly skoro za 4k a za těch 2,5k byl az ten na hranici vapna, takže, takze jsem nakonec bral na za branou za litra, protoze 4 litry uz bylo moc....za 2,5 bych dal, ale muselo by to bejt tak, jak rikali a ne skoro na kraji hlavni

Reagovat
BaggioRoberto

4 litry pratelak repre, to si delaji srandu ne. Jako sorry, ale platit tomu simulantovi Neymarovi, kterej má nahrabáno jako nikdo a nakonec beztak ani nenastoupí to je hnus.

Reagovat
Coutinho10

jo, kdyz to zverejnovali, tak rikali, ze budou 3 hlavni kategorie 990, 1990 a 2490 a pak jeste nejaky specialni VIP za 3890, ale ze nakonec to vypadalo trochu jinak no

tady clanek puvodni: https://repre.fotbal.cz/utkani-s-brazilii-je-sanci-pro-fanousky-z-cele-republiky/a9526

clanek novy: https://repre.fotbal.cz/startuje-prodej-vstupenek-na-brazilii/a9692

a tady ty sektory ted https://ibb.co/hs5Y7XK

za tech 2500 kc byly az sektory 128, 228, 103, 203 na zapade a 117, 118, 112, 113 na vychode, takze celkem velky zklamani..ani nevim, jestli tam byly sektory za 2 litry...mozna ty rohovy a za branama za litr, kterej jsem nakonec bral, jinak vse uprostred ty sektory vcetne tech sousednich za 3890, takze celkem trochu jinak nez to bylo puvodne receno...

Reagovat
Coutinho10

jo a ty sektory 113 a 117 za 2500, tak tam bylo jenom par mist uplne dole, takze i za tu nejvyssi cenu z tech 3 hlavnich kategorii nejhorsi mista a mozna nejaky mista uplne nahore...zbytek z toho sektoru nebyl v prodeji

Reagovat
BaggioRoberto

Český fotbal pro fanoušky.

Reagovat
Puskas

, kterým není líto velkých peněz.

Reagovat
Zark

tak stejně to koupili

Reagovat
Mirek na tenisu

Jen aby za Brazílii nenastoupili Dudu, Bebe, Wilson, Kakadu a další borci nějakého ligového výběru. Pamatuji jak měl hrát Baník v létě 1976 jako čerstvý mistr ČSSR přátelák s národním mužstvem Brazílie. Bazaly narvané 33 000 natěšenými diváky....a oni přijeli celkem neznámí olympionici Brazílie. Baník myslím vyhrál 1:0.

Reagovat
Coutinho10

toho se nebojim, protoze jak jsem psal pod clanek o tech vstupenkach, co dnes vysel, tak ja je sleduju celkem casto a i kdyz si treba rozkliknes na livesportu jejich sestavy z pratelacku ruzne po Evrope, tak uvidis, ze to tak je a oni hrajou v plny sestave, protoze u nich je jina mentalita a fotbal milujou, takze chtej hrat a ne se setrit, takze toho se nebojim a navic i FACR snad psal, ze to maj nejak financne osetreny, takze z toho nemam obavu a uz se tesim

Reagovat
BaggioRoberto

Výbornej zápas, kterej ani chvíli nenudil. Mělo to všechno nasazení, atmosféru, pěkné akce, góly, vyhrocené okamžiky, zvraty. Víc takových zápasů. Líbili se mi mladíci jak do toho jdou po hlavě, na rozdíl od většiny ostatních, kteří předržují balon až ho ztratí a náhravají buď dozadu nebo tři metry vedle a dopředu nahrajou jedině když maj pozici na střelu. Typický příklad Zahustel. A Hanousek nemá ve Spartě absolutně co dělat, zkazí každou přihrávku. To je fail a věděli jsme to všichni už když přicházel. Fakt nechápu. 3 zápasy 9 bodů = nejlepší tým jara.

Reagovat
Marv

Poslední větu snad dnes ještě vyruší Slovácko

Reagovat
BaggioRoberto

Bych dopsal dělené. Jedině dobře když vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lerch

Reagovat
smazaný uživatel

5´ byla ukázková tlačenka Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

63 85

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten faul Smoly v době kdy byl v ofsajdu? Tak to byl zářez jak sviň, protože Smola měl bejt dávno z placu ve sprše.

Reagovat
Radin

Celkem zklamání, že to Trpišák víc neprotočil..SFC potvrzuje, že doma může hrát s každým..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník testuje nigerijece Ezeamaka. Nevíte někdo co je zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmutovaná vesmírná brambora.

Reagovat
Kepy_FCB

Emzák bude jeho přezdívkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, u těch testovaných hráčů Baníku mám vůbec problém o nich něco najít...Ani jsem nevěděl, že je to nigérijec

Reagovat
PlackaSKS

ideální rotace, kdy dostal šanci zelený nebo pak i baluta, zároveň přesvědčivá výhra.. co víc chtít. jen to přeci jen po genku a plzni byla nuda, slovácko prostě nebylo zajímavý.

největší radost mi udělal gol součka, protože ten kluk si za svoje výkony zaslouží každý kolo aspon jeden. kdyby byla šance (a z jeho strany ochota) udržet ho dalších 15 let, tak by po něm Slavia měla pojmenovat všechny tribuny a čínani mu koupit vršovice.

Reagovat
Coutinho10

vsichni super

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak dneska famozni trosku jsem se obaval, ze vyhrajeme treba jenom 2:0 a ke konci to muzou bejt nervy, kdyby Slovacko snizilo, protoze ta jejich forma za poslednich 5 zapasu byla stejna jako nase , ale nakonec uplne jasna dominance az na naky jejich 2 hlavicky a to jeste s rotaci sestavy, kdy vylozene nikdo nezklamal a naopak ti hraci ukazali Trpisakovi, ze na to taky maji a muzou bejt prinosem v momente, kdy to treba nepujde tak lehce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
PlackaSKS

hlavně maso mě hrozně překvapil jak proti genku tak dnes

Reagovat
Coutinho10

j ze zacatku jsem se trochu bal, ale rozehral se paradne + dal i gol a jak po nem zatleskal smerem k TS za to vyvolani jeho jmena..krasa

Reagovat
PlackaSKS

musí si nás získat a zatim teda uznávám, že se mu to daří. je rychlej, poměrně efektivní, nebojí se... hrozně mile mě překvapil. čekal jsem od něj .. nic

Reagovat
Coutinho10

j ze zacatku jsem z neho nebyl az tolik odvazanej (myslim z priprav), ale dnes byl fakt super, libilo se mi hned na zacatku, jak si troufnul pres 2 mezi ne projit do vapna a pak spadl a rychle vstal a nevalel se, ikdyz jini hraci z ligy by to treba zkusili na penaltu, ale vedel, ze musi vstat a makat dal a to delal

Reagovat
PlackaSKS

V přípravě ho trenéři hájili a zatím měli opět pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

já si připadám asi jedinej, komu prišel dnes Maao mega tragický, pokazil téměř každou akci a pak to napravil gólem. O mnohem vic mě tedy zaujal Baluta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

Tak tohle byl snad první zápas, co se mí líbil Zelený, 4 góly super, jinak herně mi to přišlo takový zvláštní, ale atmosféra na to že to bylo pondělí od 18:00 a bylo to Slovácko tak super

Reagovat
smazaný uživatel

cekam na ct1 az konecne odvysilaji posledni dil mostu a co to tam davaji zase za muslimskou propagandu? nestacim se divit, za toto platimi konsesionarky poplatky?

Reagovat
boryland

Jj ct obr.sh.t.....!!

Reagovat
r.mrazik

Ty si zaplať raději nějakou školu ty poplatku

Reagovat
Posledni Kovboj

sdsilejte, nez to smazou!

Reagovat
Losinho

Sluníčkáři z Bruselu

Reagovat
bobis21

cokoliv kromě Okamury je muslimská propaganda

Reagovat
wyqinac

Reagovat
dinss

Zvládnuté utkání v Opavě celkem v klidu. Kaňka je ten inkasovaný gól , kterému šlo jednoduše využít a byl asi hlavně z nekoncentrace na konci utkání. Brabec nezahral špatně a celkově se mi ta stoperska dvojice celkem líbila. Škoda, ze si nezahral vic Pacinda..na toho budu do sezony ještě zvědav. Každopádně důležitý body.

Reagovat
smazaný uživatel

63 min smysleny ofsajd 85 min Pernicuv volejbal.Zvladnuty match fakt dobre tak trochu po Plzensku

Reagovat
dinss

Vybrečel ses nebo máš ještě nějakou potřebu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsme nejlepší tým na jaře.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

A je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jak to hned zneužívá.

Reagovat
db18

Sůl do rány se musí sypat, dokud je čerstvá...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Added 12 hours ago anonymously in sexy GIFs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Pouštěl jsem si ještě dneska Dohráno a ten Štětina je dobrý vemeno... Takovýma nesmyslnýma zákrokama oslabit mužstvo Už ten první faul ho měl vyhodit, bezmozka.

Reagovat
smazaný uživatel

Lerchu ty opicaku uz se tesim az te setne komise po te dnesni zumpe Gratula Slavii a prosim udelejte titul

Reagovat
Radin
Reagovat
Greny

Dokoukal jsem tiki taka a asi nejlepší co kdy bylo

Reagovat
KingMaster13

Protože tam byli 3 rozumní hráči a skvěle zvolili hosty. Štáfek s Novotným tomu alespoň rozumí a jsou i celkem zábavní

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Ještě jsem neviděl, ale těším se.

Reagovat
rufus

Viděl jsem to podruhý v životě a včera se to docela dalo. Rosa, Koller a docela i Šmicer mluvili rozumně. Minulý týden, kdy jsem to zapnul poprvé jsem to vydržel asi 5 minut, to byla naprostá trapárna.

Reagovat
Coutinho10

hodně zajímavý + jsem rád, že se trochu i víc do hloubky probrala ta Rosickýho kariéra i díky otázkám od Novotnýho, kdy z BVB už byl domluvenej v Atleticu a nakonec se do toho vložil Arsenal a bylo jasno....já byl v tý době rád, že šel do PL...bylo to super a Rosa to podle tý reakce taky tak bral, že to za to stálo a zajímavý vědět, že to věděl, že to takhle asi dopadne, ale i tak se snažil bojovat, ale člověk pořád přemejšlí, jak by to vypadalo, kdyby nakonec se do toho Arsenal nenamontoval....hrál by za Atletico, pak by mu tam přišel Ujfaluši, vyhráli by EL a buh ví, jak by se Atleticu dařilo v PD s ním a pokud by tam vydržel tak dlouho jako v Arsenalu, tak by vyhrál i ligu a možná by třeba přestoupil ještě výš....škoda, ale i tak super kariéra

Reagovat
Greny

A ještě jedna perla :

Jak to, že Erik Pačinda nastoupil v závěru, když si měl odpykat třízápasový trest?

„On ten trest neměl za ligový zápas, ale za juniorku. A ta hrála už v neděli. Když si to spočítáte, trest byl pryč. Aspoň já sám si to myslím teda. Pokud to tak není, prohráli jsme kontumačně 0:3.“ (směje se)

Reagovat
db18

Reagovat
Fakt

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Aha

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Pacindu

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

https://pbs.twimg.com/media/Duzk4x2XgAUBbqb.jpg:large

Fotky z vířivky Plzně > homofotky z vířivky Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
luismiksak

Tvl nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

"Podali jsme velmi dobrý výkon. Řekl bych, že po zápasech v Karviné a v Jablonci to byl náš nejlepší výkon, ale paradoxně nemáme ani bod. Udělali jsme zbytečnou penaltu, za kterou jsme zaplatili. V těchto zápasech rozhodují právě tyto detaily. Jinak jsme se kromě dvou gólových momentů chovali ve vápně dobře. Měli jsme i situace vepředu, které jsme mohli řešit klidněji. Byly tam i okamžiky, kdy se dala pískat penalta na Smolu. V závěru přišlo zkorigování výsledku pozdě. Je škoda, že jsme zápas nedotáhli k bodovému zisku. Dá se říct, že hráčům nemám co vyčíst. Všichni viděli, v jakém průběhu utkání probíhalo. Cítím trochu křivdu," zhodnotil utkání opavský kouč Ivan Kopecký.

Reagovat
Blasphemer

Na Smolu se dá penalta pískat vždycky, klidně i dvě-tři za zápas.

Reagovat
Puskas

Vidím, že jeho věhlas začíná nabírat větší než regionální parametry.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenak mele neco o penaltach opravdu fascinujici. Zrovna za ten vcerejsek bych byl ticho, kdyby Lerch a praporkari nebyli posrani az za usima tak horko tezko udelate tri body s tou holomajznou co jste predvedli sasci pocmarani

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasne ze na nejakou argumentaci se nezmuzes. Divil bych se kdyby si ten zapas vubec videl ale mzete se dal placat po zadech a rikat jak jste skveli

Reagovat
Blasphemer

Taky sem ho neviděl.

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Kopecký je idiot. Kdyby tam byl nějakej normální rozhodčí, tak by byl Smola po půli ve sprše. Už v 5´mohl dostat 1x žlutou za šlapák, 1 x žlutou za držení a 1 x žlutou za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne, jak upada dobre jmeno Pivarnika..potopil Brno, potapi Zlin...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele