Rudý válec v deseti a další události 22. kola FORTUNA:LIGY

26.02.2019, 09:53
Názory a komentáře
FORTUNA:LIGA má za sebou další kolo jarní části, v pořadí již třetí, a i v něm si na své přišli všichni milovníci domácího fotbalu. Technické finesy, někdy zdařilé, někdy méně, jsou nedílnou součástí fotbalu, stejně tak i vypjaté momenty, neférové souboje a bohužel stále i omyly rozhodčích.

Na to nejatraktivnější si museli fanoušci počkat až do posledních dvou dnů, neboť šlágr mezi rivaly z Letné a Ostravy se hrál v neděli a zápasy Slavie a Plzně, dvou účastníků evropských pohárů, byly odehrány až v pondělí. Utkání to ovšem byla zdařilá. V těchto třech duelech padlo dohromady dvanáct branek a vynahradily nám tak to, o co jsme byli docela ochuzeni v sobotu. To se totiž na hřišti objevila mužstva bojující v nižších patrech tabulky a ta nám příliš přesných zásahů nenabídla. První víkendový den přinesl vzpruhu pro trápící se Bohemians, ránu naopak utržil Jablonec a všichni nezaujatí diváci, kteří sledovali zápas mezi Sigmou a Příbramí.

V následujícím shrnutí toho nejdůležitějšího, nejzajímavějšího a nejdiskutovanějšího z uplynulého kola se většina pozornosti snáší na kluby z hlavního města, ochuzeni ale nebudou ani fanoušci ostatních týmů a především poctivé české kopané. Pohodlně se usaďte, začínáme!

Zápas kola


Sparta - Baník

Dlouho očekávaná bitva o třetí místo nezklamala. Přinesla pět branek, emoce, vyhrocené souboje i červenou kartu. Na úvod po krkolomné akci rozjásal hostující diváky Diop, aby poté Baník hodně usnadnil cestu Spartě ke dvěma brankám. Po Štetinově červené se do té doby sympaticky hrající Ostravané vytratili a Sparta už si vítězství pohlídala.



Gól kola


1. Josef Hušbauer

Na jaře se mu dosud příliš nedařilo, nyní se konečně prosadil a nebyla to ledajaká trefa. Ačkoliv povedené branky vstřelili i hráči níže, vyhrává záložník Slavie.



2. David Moberg Karlsson



3. Nemanja Kuzmanović



Jedenáctka kola




Brankář - Tomáš Fryšták (Bohemians)

Bohemka zvítězila po deseti neúspěšných zápasech a lví podíl na tom měl brankář Fryšták. V první půli vychytal Bačovu hlavičku a Železníkovu tutovou šanci, po pauze řešil těžký oblouček od Poznara. V závěru jej zachránilo i břevno.

Pravý obránce - Vladimír Coufal (Slavia)

Znovu nastoupil v základní sestavě a znovu neúnavně piloval lajnu. Dozadu tentokrát mnoho starostí neměl, zato zdařile podporoval ofenzivu. Lépe mohl naložit s centrem druhého krajního beka Zeleného.

Střední obránce - Daniel Krch (Bohemians)

Ačkoliv jeho výkon stejně jako ten v podání Bohemians stoprocentní nebyl, pomohl solidním defenzivním představením k udržení čistého konta. Navíc se stal klíčovým hráčem na útočné polovině, když se nejlépe zorientoval na malém vápně a hlavou uklidil míč k tyči, čímž vstřelil vítězný gól Klokanů.

Levý obránce - Matěj Hybš (Liberec)

Na své straně nijak nevyčníval, odvedl však spolehlivý výkon, který korunoval po rohovém kopu rozhodující brankou zápasu. Spolu se svými spoluhráči z defenzivy podali kompaktní výkon a Duklu do velkých příležitostí nepouštěli.

Pravý záložník - Tomáš Zahradníček (Olomouc)

Pro příbramskou obranu byl velkým nebezpečím. V první půli se dostal do příliš ostrého úhlu a šanci neproměnil, v nastavení už se ale z brejku nemýlil a gólem do prázdné brány pojistil vítězství Olomouce.

Střední záložník - Alex Král (Slavia)

Ve středu zálohy předvedl famózní výkon. Směrem dozadu si splnil veškeré úkoly, navíc přidal výraznou nadstavbu dopředu. Několikrát uspěl v soubojích jeden na jednoho, podržel a vyvážel míč.

Střední záložník - Tomáš Souček (Slavia)

S Králem vytvořil především ve druhém poločase takřka neprostupnou zeď a měl lví podíl na čistém kontu Slavie. Stejně jako jeho mladší kolega byl nebezpečný i směrem dopředu. Po Rezkově zákroku na něj se pískala penalta, chvíli na to Souček dokonce skóroval, když byl jako první u Balutovy vyražené střely.

Levý záložník - David Moberg Karlsson (Sparta)

S Dočkalem si v záloze vyhověl a byl důležitou postavou svého mužstva. Po jeho rohovém kopu vstřelil Štetina vyrovnávací gól zápasu. Po necelé hodině hry se postavil k přímému kopu a spektakulární trefou poslal Spartu do vedení. Následně jej Ščasný především kvůli Štetinově červěné vystřídal.

Útočník - Václav Drchal (Sparta)

Na hřišti pobyl jen zhruba pětadvacet minut, mnohokrát však ohrozil Laštůvku. Hned po chvíli svůj brejk zakončil lobem a skóroval, v dalších příležitostech už tak úspěšný nebyl. Jednou jej vychytal ostravský gólman, jednou uspěchal střelu. A když už síť znovu rozvlnil, nebyla branka uznána kvůli předchozímu ofsajdu.

Útočník - Libor Kozák (Liberec)

Byl u naprosté většiny libereckých příležitostí. Dlouho se nemohl prosadit, ačkoliv dostával spoluhráče do šancí, třeba Potočného nebo Malinského. Po hodině hry si připsal asistenci, když odhlavičkoval míč k Hybšovi. V samotném závěru povedeným lobem zpečetil vítězství svého týmu.

Útočník - Tomáš Přikryl (Mladá Boleslav)

Tentokráte vystřídal Komličenka v pozici nejnebezpečnějšího hráče, dostal se hned do několika brankových příležitostí. Přestřelil bránu po rychle rozehraném Matějovského přímáku, parádní kličkou umotal protihráče u rohového praporku, poté trestuhodně překopl z deseti metrů. Vše ale vynahradil v poslední minutě, když kombinoval z Buchou a následně se dostal k odraženému míči, který poslal mezi tři tyče.

Zajímavosti


V utkání mezi Boleslaví a Jabloncem hned dva hráči dosáhli na významné milníky. Pro Marka Matějovského to byl ligový start číslo 300, pro Vojtěcha Kubistu 100.

A jubileum oslavil i teplický Tomáš Grigar, nejzkušenější ligový gólman nastoupil do 250. zápasu.

U brankářů ještě zůstaneme. Na záda Grigarovi šlape plzeňské duo Matúš Kozáčik, Aleš Hruška. Druhý jmenovaný startem v pondělním zápase s Opavou dorovnal svého kolegu na čísle 241.

Pražská Slavia v tomto kole nastřílela čtyři branky, na metu tří a více gólů za zápas se dostala v této sezóně již 12krát.

Marova žlutá karta byla pro Liberec, nejtrestanější tým v lize, napomenutím číslo 1600.

Kontroverze


Bohemians své vítězství pečetili gólem z rychlého protiútoku, Kamil Vacek se ale dost možná nacházel v době přihrávky v ofsajdu.



Po tomto zákroku Lukáše Štetiny přišla vlna názorů, že měl být sparťanský stoper vyloučen.



Ačkoliv se Martin Fillo za tuto kartu příliš zlobit nemůže, Florin Nita by si nějaké ocenění dozajista také zasloužil.



Vtipné momenty


Roman Potočný chtěl vyvrátit, že je česká liga plná dřeváku. Jestli se mu to povedlo, posuďte sami.



Co se naopak v tomto kole stoprocentně povedlo, to byl originální zápasnický chvat v podání Milana Baroše.



Živoucí sparťanská legenda pochopitelně věděla, jak Karlsson svůj přímák zahraje.



Zachyceno na sociálních sítích


Dobrá zpráva, nové balóny se kupovat nemusí.

Bořek Dočkal byl po zápase zbožšťován nejen iSportem, ale i sociálními sítěmi konkurenční Slavie. Nutno obrázek rozkliknout.

Pro Zdeňka Ščasného je konzistence základním klíčem k úspěchu!

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (279)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

"Pro příbramskou obranu byl velkým nebezpečným. " Jolando?

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to aspon smazte, kdyz uz jste to v clanku opravili

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Jediný člověk, který se narodil s kurzívou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
forma

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PBLead

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
shitcool

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
krisa

to se asi zrovna šklebí

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Posledni Kovboj

bez domu

Reagovat
meno

6x kafe

Reagovat
ratusek

Nechám si to na zítra do práce. Snad je to zajimavý

Reagovat
forma

je to dobrý

Reagovat
PBLead

díky cením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čurák no, jenom to ted potvrdil

Reagovat
db18

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mi sme Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Mi

Reagovat
Kostomlat

vi nejste nic

Reagovat
dinss

za i

Reagovat
Y.N.W.A

vůbec nechápu, proč by si Nita zasloužil "ocenění" za to, že po loktu do krku s míčem v ruce pro jistotou zalehl k zemi... nota bene, když jeho tým vede.... jasnej faul, jasná žlutá, žádná komedie, žádný vřeštění, válení a umírání...

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo to v tý době 1:1, ale

Reagovat
Y.N.W.A

ajo, pardon, tak bez toho nota bene

Reagovat
F.Torres

loket do krku kdybych to neviděl, tak bych si říkal, že to byl asi brutální faul a proč tedy nedostal rovnou červenou.

Ocenění by si zasloužil spíše ale rozhodčí, který jeden moment už tasí žlutou kartu pro Tetteha, poté značí výhodu a pak dělá, že nic... nechce se mi věřit, že zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli YNWA nebyl ten s tendencí přehánět, co psal, že Baroš vzal Frýdka za nohu a hodil s ním o zem

Reagovat
Skleepy

Tak ten gól negól Drchala z offsidu zase způsobil to, že zapomněl sudí okartovat faul na Sáčka před půlkou hřiště.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mistr129

žádná komedie.. vždyť si do toho hráče vyloženě naběhl. Ten měl zbytečně loket napřed, takže faul jo, žlutá asi taky, ale Nita tomu dost pomohl.

Reagovat
Hokaido

Já bych za to Nitovi dal hned žlutou, to byla strašná sviňárna.

Reagovat
bobis21

já si ani nevybavuju o které situaci se bavíte, ale Nita si zasloužil žlutou ve druhém poločase kdy si stoupl před podavače míčů který držel míč v ruce, řekl mu ať mu ho nedává a čekal až "přiletí" nějaký míč z dálky - okatější zdržování už snad ani udělat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

A Baroš minulý týden taky?

Reagovat
bobis21

Nevím jakou situaci myslíš... Můžeš nějak upřesnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Když mu chtěl podavač dát míč, ale on mu ukázal, ať mu ho nedává a počkal si na jinej míč Docela se to tady i řešilo, překvapuje mě, že si na to nepamatuješ.

Reagovat
bobis21

Vůbec nepamatuji. Ale pokud se stalo tak ano, to je podle mě na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Nita strčil do Filla a Fillo dostal kartu, tolik k tomu.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
John Obi Mikel

Co jsi tam viděl ty? (Nekoukej se ale s tou rukou přes obličej )

Reagovat
Bakary3

Tak až tady jsem viděl zákrok Štetiny a teda - fuj.

Jak to tupý vemeno může jen napadnout hráče, kterej si na půlce přebírá v klídku míč čelem ke svý bráně, takhle sestřelit?

Zezadu, bez šance hrát míč, rozběh jako blázen, skok na stojnou, zázrak, že ho nezranil - to měla být jednoznačně červená a lituju ofenzivní hráče, který takový likvidační zákroky musí snášet, aniž by to bylo adekvátně potrestáno, když už nic.

Reagovat
wyqinac

rekulerni prasarna

Reagovat
mayday

To měla být okamžitě červená karta a nazdar. I když ten bezmozek se stejně nechal vyhodit ponton druhým faulu, ten byl aspoň zepředu.

Neskutečný vemeno.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemelo s fotbalem nic spolecnyho, normalne ho vedome sestrelil a chtel aby ho to i bolelo

Reagovat
Pony Slaystation

Za ten zákrok na Baroše bych tasil rudou hned. Hnus

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Liquid

Reagovat
Puskas

Reagovat
Godwinson

Zase bylo to na Barose

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě dvě červený.

Reagovat
sosna

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to zase bzunda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pony Slaystation

taky pravda

Reagovat
icemike

Reagovat
PBLead

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

sparťani by za to dali červenou Barošovi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mr.Mike

Drchal nedal gol lobem

Reagovat
Liquid

Spartě se povede 1 zápas za půl roku a už je tu houfně tipovaná na vítěze MOL Cupu, vy jste vážně ztracený

Reagovat
Bucky

Poslední rok a půl tu Slávisti pičovali jen na Plzeň, takže to, že najednou každý Slávista začíná pičovat na Spartu je znamení toho, že si uvědomujete, že by brzy mohla být Sparta zase relevantní v boji o titul. A to nás těší. Díky.

Reagovat
BaggioRoberto

Pochybuju, že Slavie někdy bude relevantní v boji o titul.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: https://www.bezfrazi.cz/spadni/

Další ze série fotbalistů v Bezfrází, tentokrát Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl tam už dají kdekoho

Reagovat
F.Torres

a teď by to chtělo Horvátha

Reagovat
havrys99

Spadni se

Reagovat
smazaný uživatel

Pavle, neser do květináče!

Reagovat
mayday

On někde nasral do květináče? Někdo psal, že třeba na baru chcal ze stoličky nebo vypil lidem drinky na baru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, opravdu se to stalo

Reagovat
fenixLFC

Polovica toho clanku je o nom

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

to si pak rad prectu

Reagovat
havrys99

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Nechám si to do práce. SNad je to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

ten rudý válec má jediný štěstí, že se na jaře kutálí "z kopce".. všechny tři zápasy vyhráli s brutální porcí štěstí-ale všeho dočasu, povíme si na konci.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Bucky

Ano, Sparta má v podstatě stejné skóre jako Plzeň, ale o 11 bodů míň. Jasně, že Sparta je ta, která má štěstí.

Reagovat
Mustang™

Hušbauer a nejhezčí gól kola? Nebýt teče obránce, tak to ani gól není.

Reagovat
verv

Kuzmanovič určitě hezčí a podle mě i Karlsson

Reagovat
Mustang™

Reagovat
mistr129

Jo, může být. Mezi Karlssonen a Hušbaueren byla vesměs náhodná volba, Kuzmanović jen o kousek vzadu.

Reagovat
valloire

Jakej válec?

Reagovat
valloire

to by sedělo

Reagovat
Bucky

Jakmile šel Štětina ven, tak to začalo vypadat spíš tak, že o hráče přišel Baník. K ničemu se nedostával, naopak Sparta měla víc jasných šancí, než za celý předchozí průběh zápasu. Takže jo, vzhledem k situaci byla Sparta po červené až neuvěřitelný válec.

Reagovat
valloire

nejste žádnej válec mnoho mnoho let, ale je úsměvný, jak po pár upocenejch výhrách podobně jako v hokeji, kde jste snad ještě větší zoufalci, jdete už pomalu na titul

Reagovat
Bucky

Hokej je mi ukradenej, takže tím mě fakt nevytrhneš. Hlavně že mluvíš o upocených výhrách, když fandíš Plzni. Stejné skóre jako Sparta, ale o 11 bodů víc. Kdo má asi upocenější výhry? My holt občas prohrajeme, občas remizujeme, nehrajeme ideálně. Vy nehrajete o nic líp, ale nějak se vám to vždycky povede uhaluzit.

Reagovat
valloire

už léta vyhráváme daleko daleko víc, ale hlavně vyhráváme

Reagovat
Bucky

Tak nejdřív máš narážky na tři "upocený" výhry a jakmile se narazí na to, že u Vás je to ještě horší, tak je to najednou je to hlavně o vyhrávání. Měl by sis to trochu srovnat.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
valloire

bože já to srovnaný mam, Viktorka je válec, vy ani boha ne a jste rádi za pár výher o gol, nějak vám votrnulo ne? Sparta no, Strama zapomenut, podzim taky

Reagovat
Bucky

Reagovat
valloire

kolik máte titulů v posledních letech?

Reagovat
smazaný uživatel

proč s timhle sebestrednym kriplem ztracis cas?

Reagovat
Bucky

Já Ti ani nevím. Vždycky brečím, když někde píše za Real a ani na druhý straně to není o moc lepší.

Reagovat
BaggioRoberto

Typickej fanoušek Realu, dostávaj kotel od Barcelony na všech frontách, tak si jde zchladit žáhu na daleko menší klub.

Reagovat
valloire

Sparta je zlo a musí se potírat.

Reagovat
BaggioRoberto

Zlo jsi ty.

Reagovat
mistr129

přesně tak, spousta lidí tu asi čte jen první dvě slova nadpisu. Samozřejmě že v kontextu celýho zápasu, natož sezóny, to žádný válec nebyl, ale po vyloučení Sparta Baník přejela.

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni těsně porazí Baník, tak tak porazí Duklu a už jsou válec

Reagovat
kilobyte

9 bodů z 9. Kdo z vás to má?

Reagovat
wyqinac

+14, kdo z vas to ma?

Reagovat
Lexi Belle

Hele, asi takhle - nikdo není úplně nadšenej, ruku v ruce s bodama jde herní projev, základní sestava, u který skoro všichni nadávají, naprosto nekompetentní člověk na lavici, který tam nemá co dělat, s čímž souvisí i momentální odstavení Kangy, teď se do toho přidal ten projekt o stadionu... Někomu už v tomhle marastu stačí malá jiskřička naděje typu Dočkal, vítězství...

Reagovat
kilobyte

Ale bylo to +17.

Reagovat
Uwe háže buly

Vypadá to vtipně no na druhou stranu asi desátá výhra v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

karlsson dukaz toho ze zahranicni posila muze fungovat, spickovej fotbalista nejenom na ligu.

Reagovat
FUnk

rudý válec

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej zase válec tyvole, porazíme průměrnej baník, podprůměrnou duklu a betonáře z bohemky a pisálci se zase můžou po*rat.

Reagovat
KoryVCF
Reagovat
lichna.

https://youtu.be/grr8LVGL6o8?t=75 Hlavně tahle pasáž je super, nutno pustit se zvukem..

Reagovat
Kang & Kodos

Ten jednou skončí tak, že bude i Řepkovi závidět

Reagovat
Neon

"Má štěstí v tom, že má moudrého trenéra" takhle se neumí pochválit ani Vašík Klausů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Nic neudělá, ale trenér ho zjebe, protože o něm stejně vyšel článek v novinách...

Reagovat
Mustang™

masakr

Reagovat
Coutinho10

+ o Antwim na zaver

Pro mě je to výborný levý bek s ohromným potenciálem, i když třeba v prvním poločase proti Olomouci jsem myslel, že ho zabiju…

Reagovat
smazaný uživatel

"pokud nejsi schopný srovnat se sám v osmadvaceti letech, není ti pomoci."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

"Tím, co umí nohama, má na Real Madrid."

perličky

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplár to měl říct celé, isport je bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Anketa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

https://ibb.co/7vSWSNh

Z rozhovoru se Schumacherem. Jovoviče chápu, Timmy překvapil.

Nejlepší z celého rozhovoru je ale: "Kromě němčiny mluvím také anglicky a trochu francouzsky... V Jihlavě mi to moc nepomohlo..."

Reagovat
Bakary3

To je jako v Policejní akademii s Izerem.

Jak jdou ty dva poldové, přijde k nim cizinec a jako že jestli english, deutsch, france... neumíme, neumíme...

"Čeče, já si připadám takovej hloupej, víš, jak se říká, kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem"..

"Ale prosimtě, podívej, ten jich uměl a taky se nedomluvil".

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Mě třeba Konaté nepřekvapil. Už ve Spartě byl neskutečný v rychlosti a situacích jeden na jednoho byl mezi nejlepšími v lize, jestli ne nejlepší. Ale finální fáze byla příšerná. Jakmile měl ve vápně přihrát nebo vystřelit, tak bylo zle. Nebyla výjimka, že sám přešel přes dva hráče a pak stál sám proti gólmanovi a ani netrefil bránu nebo přihrál "do běhu" na odkop od brány.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SaianSupaCrew

Však já si ho v nejlepší formě pamatuju, takový Willian light.

Ale kromě rychlosti a vedení míče podle mě fakt nevynikal v ničem.

Proto bych tam čekal někoho, kdo potrápí třeba i směrem dozadu.

Reagovat
Bucky

Já myslím, že Schumacher odpovídal vyloženě na to, kdo se mu nejhůř brání. A tam věřím, že Timmy dokáže být sakra nepříjemný. Že pak kopne míč na tribunu, to už je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Timmyyyy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Civers

Tak Konate se blbě brání, když ani on sám neví co vyvede

Reagovat
Bakary3

V Arsenalu u Yayi Sanoga se tomu rikalo "chaos factor"

Reagovat
Rarášek

Ten byl vůbec skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu sem veril

Reagovat
Bakary3

Já taky... říkal jsem si vypadá jako kopyto, ale něco v něm určitě bude, právě takový ty překvapivý prvky... no ale spíš byl opravdu kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

no ja ho videl jednu pripravu kde nevypadal rozhodne zle, zaujal me prave tim svym chaos faktorem a takovym tim pohybem jak mel Diaby, to se neda popsat a pak dalsi pripravu, kde dal navic hattrick, ale to leto uz se zacinalo projevovat to, ze to na Arsenal asi nebude. Dost zbrklej a neobvykly reseni (vetsinou spatny) situaci, tak si ho budu pamatovat

Reagovat
Bakary3

U těch černochů je to takový složitý, často mají takovej ten ladnej, na oko línej pohyb, člověk v tom už vidí novýho Henryho... ale ta hranice mezi kopytem a super hráčem mi tady přijde často těžko rozpoznatelná

Něco v něm bylo, pak snad začal i trošku marodit..., ale tak zadara za tu zkoušku stál, škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jednomu co si pamatuju sem hodne veril co sem videl..Sanchez Watt..teda myslim neskutecnej tah na branku, drzej, furt se nabizel..

Reagovat
smazaný uživatel

A pak,že si Král ve slavii nekopne

Reagovat
Bex5

Tohle kolo mě moc nebavilo. Z nudy jsem po obědě napsal sonet ... jmenuje se "Blikanec - si kanec"

"Špatně skončíš, však dobře ti!",

čte si zprávu Tom od Křéti.

"Jsem kluk chytrá, nadaná!",

kříčí Tom zas na Dana.

Jeden běsní, druhý pláče,

chybí nám tu hodně ká-čé.

Ptaj se, jak ptal by se Nietzsche,

"Kde je poklad, pokladníče?!"

Bratru pět let nebo více,

co kopal za Budějice.

Teď už hraje za bulvár,

mezitím k nám doplul VAR.

Zprvu motal Vlaďku Erbů,

jejíž rod má kozy v erbu,

a že ji měl so sehr rád,

vypsal za ni inzerát.

Po ní slečinka vraj nová,

podle kérky snad Krainová.

Hledal pestík, našel bliznu,

a zkurvenou podobiznu.

Že ti byla málo Vlaďka,

teď nebudeš ani taťka,

že jsi zlobil, teď jsi bit,

the more that you give a shit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Reagovat
lichna.

Reagovat
Puskas

To je všechno možné, jen ne sonet.

Reagovat
Bex5

Ok

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Asi si myslel, že ohromí, když použije "cizí" slovo, aniž by znal jeho význam.

Reagovat
Bex5

Ty woe, co vy jste za chudaky, to je fakt k nevire

Reagovat
Le Gunner

Nauč se používat jazyk tak, aby do tebe nemohli takoví chudáci rýpat.

Reagovat
Bex5

To se uz asi nenaucim, pro me byla cestina vzdycky docela utrpeni. Asi spis budu muset zkousnout fakt, ze mi budou kontrolovat obsah i gramatiku chudaci jako ty.

Skoda, ze nejsem na nejakym fotbalovym foru, kde by se takovy veci jako mluvnice neresily ... oh wait

Reagovat
Le Gunner

Je smutné, že svou omezenost a neznalost mateřského jazyka obhajuješ psaním na "pouhém" fotbalém fóru. Já jsem prostě pro to, aby měl jak psaný, tak mluvený projev úroveň všude. Nevztahuji to jen na tebe, abys rozuměl... Ale myslím si, že kdyby ses nechal poučit Mannym a nekopal kolem sebe, protože ti někdo narušil řetězec smajlíků, byli bychom oba spokojení.

Reagovat
Bex5

Ja Mannymu uznal, ze mate fajt pravdu, ze nejde o ten sonet. Mne je to putna, napsal jsem blbou basnicku, vy jste tu za trapaky, nebo pri nejlepsim za suchary.

A jo, fotbalovy forum je presne to misto, kde nevzdelanci jako ja maji moznost se vyjadrit, proto to tu mam tak rad. A samozrejme pro cloveka s tvym vzdelanim je to misto, kde si zvysi sebevedomi. Na pravidlech slohu Grats.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

tak se z toho treba poserte, ze to neni sonet. S vama musi bejt v realu fakt zabava.

Reagovat
Bex5

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
Shevchenko

S Puskasem zábava určitě bude.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

basnickari, jsi to ty?

Reagovat
Bex5

Ne, to je jinej typek.

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bucky

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitán Sparty Tomáš Řepka

Místo mozku prázdná lebka

Reagovat
FUnk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

brrrrap

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
Bex5

Tomasi?

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze to neni sonet (genialni, vybrat si ze vsech moznych utvaru zrovna ten, co ma presne danou pevnou strukturu a nedodrzet ji..). a jeste k tomu je to sracka no

Reagovat
Bex5

1. Mas pravdu, musel jsem si sam najit, jaky pravidla sonet ma. Tohle neni urcire sonet, ale ver mi, ze na EF vetsina borcu nesleduje, jestli jsem nedodrzel basnickou strukturu.

2. Sracka to bejt muze, nikdo nerika, ze pisu jen dobry veci. Mne osobne to prislo docela ok, ale tak je to muj nazor.

3. Pusobis trochu jako clovek, kterej toho moc dobryho nevymysli, ale je mistr v opravovani ostatnich. Budu mile prekvapenej, jestli ted neco stvoris a ohromis. Do ty doby ti davam za pravdu a mam te bohuzel trochu za blbecka, jakych za rok vidam bohuzel hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se nerozbrec

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, tak ty napises nejakou pomatenou radobyvtipnou (protoze se to skoro rymuje, how cool) matlaninu, jeste ji blbe oznacis a napises mi, ze jsem v podstate debil, protoze jsem ti tam nehodil smajlika...

Reagovat
Bex5

A z toho jsem se mel rozbrecet?

Reagovat
lichna.

Proč ho řešíš? Spoustu lidí jsi pobavil. Tohle individuum jen chce jít proti proudu.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bex5

Rajt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý

Reagovat
Rarášek

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Rudý válec je doufám myšleno v nadsázce..

Reagovat
Coutinho10

to se uvidíme v přespříštím kole, jestli je dokážete zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal je proste jinde. Tetteh se na nej vubec nechyta.. Prijde mi, ze Tetteh hraje jenom kvuli tomu, ze ma vetsi trzni cenu a Sparta se ho snazi prodat.

Reagovat
OranžováKarkulka

hlavne je to dost odlisnej typ hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Dafuq? Zrovna od tebe bych takovej nesmysl nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

na moje slova dojde

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na jaře jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/VladiSmicer11/status/1100472159045070848?s=19

Šmicer , takže zase dal spoustě blbounům z našich řad důvod brečet nad rozhodčím, místo, aby řešili náš ostudný výkon...Hlavně, že jeho kamarád nehraje proti Spartě jako kokot, sorry jako...Ale já chci, ať hraje Baník fotbal a ne rugby, zvlášť, když nehrajeme o záchranu, fakt komplex Sparta...Podle mě ten Štetinův zákrok byl hodně tvrdý a nesmyslný, ale na "oranžovou" kartu, takže si ŽK rozhodčí obhájí...

Reagovat
Losinho

Podle mě to teda byla jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyla, jasná určitě ne...Mohl jí dostat, ale jasná ČK teda vypadá jinak. Navíc, někteří baníkovci dostali další munici pro to ještě více nenávidět Spartu a Prahu, místo toho, aby kritizovali Baník samotný za předvedenou hru a výkon některých jednotlivců...Takhle se nikam neposuneme

Reagovat
Losinho

Ten zákrok byl šílenej, dost mimo balón. Já bych za to určitě vyhazoval. Munice to asi je, ale tak to je jasný, když jste navíc tou dobou vedli.

Výkon mizernej, hlavně proti deseti - to byla docela ostuda. Ale zatím spíš brečeli hráči, než že by to nějak přeháněli fans (i když jsem se tomu teda moc nevěnoval).

Reagovat
smazaný uživatel

No, po tom tweetu od Šmícy to celkem začlo i u fans, ale je to legenda, já mu jeho názor samozřejmě neberu...Jinak, jasně, je to na diskuzi. Baroš ale má se Spartou a se Štetinou obzvlášť celkem dost nevyřízených účtů, takže i z tohohle pohledu a že ta Štetinova noha nešla na holeň nebo lýtko, tak beru ŽK jako dostatečnou...Btw. Diopův zákrok v září na Stancia byl ještě horší, o dubnu se nemusíme ani moc bavit...

Výkon mizerný, máš pravdu a je fajn, že se to ukázalo v plné nahotě, za vedení Sparty, v poslední třetině utkání, kdyby vyloučili LŠ ve 33. minutě za vedení Baníku, tak by hra vypadala asi určitě jinak, minimálně by stáhnuli jednoho z dvojice DMK - Hložek a Baník by dělal to, co umí celkem dobře a to je betonovat, takhle by se nejspíš neukázaly ty problémy, které se ukázaly za vedení Sparty při naší přesilovce...Já nejsem žádný antisparťan, ale baníkovec, takže primárně chci, ať se Baník zlepšuje a tohle byla velká facka, která může snad jen pomoci do dalších dnů, týdnů, měsíců...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ani faul. Voba stejně, hrej dál!

Reagovat
Losinho

přes míč

Reagovat
Posledni Kovboj

Smica rozdava v Chabrech KO? Priste by si mohl dat do drzky s Kucou, kokot jeden ubrecenej.

Reagovat
cukjerek

Rudy valec....no to me poser....oni vyhrajou jeden zapas proti lepsimu tymu ceske ligy,,,nahodou v deseti a hned sou rudy valec jo? Pristi kolo padnou v libe a a budou co? Sotva rudy borkuv ocas....kdo to tu pise za hnoje? Asi stastny rudy prapor

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy valec prej bud je autor clanku spartan a nebo si sparticku trosku hejtnul

Reagovat
smazaný uživatel

Club Manager 2019 (potřebujeme vaše názory)

Zdravím všechny,

Pracuji na částečný úvazek pro vývojáře her z Nizozemska jako manažerka české komunity pro novou hru fotbalového manažera. Doufám, že příspěvek zadávám do správné kategorie (pokud tomu tak není, moderátoři prosím přesuňte tuto zprávu do správné kategorie, děkuji).

Tato hra se jmenuje Club Manager 2019 a v této chvíli je hra spuštěna ve formě soft launch a je k dispozici pouze v prohlížeči.

Mým úkolem je shromáždit názory na hru ještě předtím, než bude spuštěna po celém světě, a než bude k dispozici na Steam, iOS a Android.

Hru je možné si zahrát zde:

https://www.clubmanagergame.com/cs/

Hru můžete také hrát formou F2P / Pay To Win, takže testování bez herních mincí není nic jednoduchého. Nicméně, jako lokální manažer tohoto projektu mám možnost přihlásit lidi, kteří by chtěli vyzkoušet hru herních míncí zdarma (1 000 mincí manager, 25 000 hotovost manager). Pokud byste chtěli tuto možnost využít, zašlete mi vaše uživatelské jméno (jméno správce) do tématu, nebo mi zašlete zprávu.

Budu moc ráda za vaše názory, například:

Klady

Pěkná grafika

Balíčky karet

Nevýhody

Pay-to-win

Dlouhé načítání ...

Moc nám to pomůže, díky!

Pavlína

Reagovat
lichna.

Nejsi náhodou z Mostu Adame, teda Pavlíno?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele