FORTUNA:LIGA - souhrn 20. kola

08.02.2019, 19:53, aktualizováno 10.02.2019, 19:00
Komentáře a souhrny
Plzeň hned na úvod jara ztratila, z Mladé Boleslavi veze jenom bod a toho okamžitě využila Slavia. Sparta vydřela výhru nad Bohemians 1905. Zlín doma nestačil na Slovácko, Jablonec naopak veze všechny body z Olomouce. Liberec deklasoval Příbram...

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

10.02.2019 17:00

Góly: 90+2. Martin Frýdek

Sparta začala jaro podobně jako končila podzim, tedy nepřesvědčivým výkonem. Tentokrát to však s velkou porcí štěstí zvládla za tři body, které vybojovala až v samotném závěru utkání díky penaltě.

V základní sestavě domácích se nakonec objevila jen jedna zimní posila, a sice levý obránce Hanousek. Mimo něj dostali šanci i mladíci Plechatý s Hložkem, prvně jmenovaný ve středu obrany, druhý na pravém kraji zálohy. Mezi tři tyče se postavil brankář Nita. Defenzívu hostů zase vyztužil navrátilec Hůlka, ve středu pole vedle sebe operovali další dvě nové tváře Ljovin s Vackem a v útoku měl šanci zazářit talentovaný Koubek.

Fanouškům Sparty poprvé zatrnulo v deváté minutě. Nita totiž nedosáhl na rohový kop Klokanů, Krch s Koubkem se však k mičudě nedostali. Bohemka ale nadále vystrkovala růžky. O dvě minuty později převzal po Bartkově akci míč Filip Hašek a křižnou střelou těsně minul vzdálenější tyč. Letenští se pořádně ukázali až po patnácti minutách hry. Po Kangově pobídce pelášil vpřed Tetteh, proti ghanskému útočníkovi ale výborně zasáhl gólman vršovického celku Fryšták.

Udeřit mohli domácí i z následného rohu, kdy míč do ohně vracel Štetina, jenže obránci hostů zasáhli včas. Po půlhodině hry byl opět v akci Kanga, jehož centr podběhl Fryšták a Hložek hlavičkoval do břevna. Za další tři minuty zkusil Kanga štěstí dalekonosnou střelou, tentokrát však Fryšták zasáhl dobře. V závěru prvního poločasu se ještě ukázal Hložek, ale své pokusy nenasměroval mezi tři tyče.

Po změně stran navázal na Hložka kapitán Frýdek, který ukradl míč spoluhráči Sáčkovi, jenže nevystřelil přesně. Lépe se dařilo v 59. minutě Kangovi, s jeho slabou střelou ale neměl Fryšták výraznější potíže. Klokani jakoby se taky nechtěli zahanbit a tak po hodině hry vypálil Ljovin, leč nepřesně. Na domácích hráčích šla vidět snaha, kombinace však nadále vázla.

Jelikož domácí byli v útoku zoufalí, museli jim k výhře pomoct Bohemians. Nejprve se po faulu za druhou žlutou kartu nechal vyloučit Ljovin. Když ani to nepomohlo, vložil se do hry Dostál, který v pokutovém území zbytečně zatáhl Chipciua. Sudímu Proskemu pomohl videorozhodčí a nařídil pokutový kop. Ten sice napoprvé Frýdek neproměnil, Fryšták však míč vyrazil zpět k nohám sparťanského kapitána, jenž se už napodruhé nemýlil a zajistil svému týmu tři body.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 2:0

09.02.2019 17:00

Góly: 82. Tomáš Souček (pen.), 84. Mick van Buren

Určitě to nebyl takový výkon, jaký by si Jindřich Trpišovský představoval, přesto Slávisté porazili sympaticky se prezentující Teplice 2:0. Ve dvaaosmdesáté minutě proměnil penaltu Tomáš Souček, krátce na to po individuální akci zvyšoval van Buren.

Na první větší příležitost se čekalo necelou čtvrthodinu. Zmrhal povedeným centrem nalezl Milana Škodu, proti jehož hlavičce se vytáhl brankář Grigar. Zkušený slávistický kanonýr se nachomýtl i do další šance. Dlouhý Bořilův aut si zpracoval na prsa a parádními nůžkami zakončoval, bohužel pro něj pouze do břevna. Chvíli na to musel znovu zasahovat teplický gólman, a to proti pokusu Součka.

Na konci úvodního poločasu se ještě udály dvě zajímavé situace, obě velice smolné pro Pražany. Nejprve se na Součkově tváři objevila tržná rána, poté po pravém křídle pronikl do vápna Zmrhal, stejně jako dříve jeho kolega ale nastřelil pouze konstrukci brány.

Po pauze opět začali aktivněji slávisté. Ve velmi dobré pozici mohl hlavičkovat Škoda, jenže se mu do cesty připletl Hušbauer a Grigar bez problémů chytil míč do náruče. Hned z následného protiútoku zahrozili žlutomodří, když Kučerův centr skončil na břevně Kolářovy brány.

Oživit hru svého mužstva přišel Miroslav Stoch, díky jehož aktivitě vznikl závar před teplickou brankou, v jehož závěru pálil Souček do Grigarových rukavic. K velkému náporu se Trpišovského svěřenci dostali na startu deváté desetiminutovky. Coufal dostal míč ke Škodovi, který se objevil sám před brankářem, do jeho rány mu ovšem na poslední chvíli skočil Jeřábek.

Za okamžik už bylo s hosty zle. K odraženému balónu se snažil prodrat Škoda a Jeřábek ho přímo před očima sudího stáhl k zemi. Verdikt byl nekompromisní - penalta, druhá žlutá karta pro Jeřábka. K pokutovému kopu se i se sešitou tváří postavil Tomáš Souček a parádním obloučkem rozjásal všechny domácí fanoušky.

Netrvalo dlouho a teplické naděje byly pryč definitivně. Mick van Buren asi třicet metrů od brány převzal míč, hladce prošel mezi dvěma obránci a lobem rozvlnil síť. V závěru utkání ještě červenobílí několikrát nebezpečně vypálili, za řeč stojí především zblokovaný pokus Krále a Hušbauerova rána těsně vedle tyče.

I když tyto situace neskončily gólem, Slavia si vítězství pohlídala a odskočila druhé Plzni před vzájemným zápasem už na šest bodů. Severočeši nadále zůstávají v klidném středu tabulky.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 4:0

09.02.2019 15:00

Góly: 20. Matěj Hybš, 29. Jakub Pešek, 43. Oscar Dorley, 62. Libor Kozák

Fotbalisté Slovanu Liberec vlétli do jarní části Fortuna ligy jako uragán a s Příbramí si poradili hravě 4:0. V prvním poločase se postupně trefili Hybš, Pešek a Dorley, po přestávce zvyšoval při svém ligovém debutu Libor Kozák.

A právě Kozák měl také tu úplně první šanci v zápase. Naběhl si na dlouhý míč, udržel obránce na zádech a zakončil. V radosti mu zabránil až brankář Kočí. Úvodní trefa hráčů z města pod Ještědem přišla po dvaceti minutách a byla dost kontroverzní. Rohový kop zahrál Aleš Nešický, na přední tyči jej za sebe prodloužil Karafiát. Do zcela odkryté klece pak zakončoval Hybš, načež Příbramští dost vehementně (a marně) reklamovali jeho hru rukou.

Jako by tento moment hosty dost rozhodil, nechali se snadno obehrát asi o pět minut později. Pešek na své polovině převzal míč, obránci spíše běželi vedle něj, než že by jej atakovali. Liberecký křídelník se tak dostal až do vápna, odkud přízemní střelou o tyč navýšil vedení svého mužstva.

Pokračování ofenzivní smršti Slovanu přišlo na konci poločasu. Nejprve Oršula na první pohled ledabylým centrem našel Kozáka, proti jehož hlavičce Kočí ještě dokázal zasáhnout, stejně tak proti pokusu Peška. Následně se však nestihl rychle vrátit do brány a Oscar Dorley ho z obrovské dálky přeloboval.

Po přestávce se trochu osmělili i hráči od Litavky. Květova přízemní dalekonosná rána z přímého kopu nadělala Nguyenovi starosti, na roh ji ale vyrazit zvládl. Po hodině hry zatloukl pověstný hřebíček do příbramské rakve Kozák. Dorley jej našel centrem za obranu a bývalý reprezentant v nelehké pozici poslal balón do sítě. Ani to nebyl budíček pro hostující defenzivu a jen chvíli poté trefil po Nešického přihrávce Karafiát břevno.

Liberečtí v druhém poločase vypadali, že se nad svým soupeřem smilovali a takový kolotoč jako v první půli nepředváděli. To ale nic nezměnilo na tom, že si Severočeši připsali do tabulky tři body a ztrácí už pouhé dva na zlínské šesté místo, které zaručuje postupu do skupiny o titul. Příbramští se potácí na dvanáctém místě s náskokem jediného bodu na barážové pozice.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - SFC Opava 1:1

09.02.2019 15:00

Góly: 15. Tomáš Wágner - 14. Václav Jurečka

Karvinští fotbalisté v duelu se slezským konkurentem z Opavy vybojovali cennou remízu a zareagovali tak na včerejší bodový zisk Dukly. Skóre otevřel ve čtrnácté minutě hostující Jurečka, domácí ale srovnali zásluhou Wágnera velice rychle.

Hrnčárovi svěřenci se mohli dostat do vedení po necelých deseti minutách, když Ba Loua z pravé strany odcentroval přesně na hlavu Lukáše Budínského, proti jehož hlavičce se musel vytáhnout Šrom. Udeřit tak mohl soupeř. Janetzký našel na vápně zcela volného Jurečku, který si míč zpracoval a tváří v tvář brankáři po zemi zakončil. Pro autora branky to byla premiérová trefa v sezóně.

Mužstvo z příhraničního města se však nenechalo zahanbit a záhy srovnalo. Budínský si na křídle vyměnil míč s Čoličem, ten odcentroval a Tomáš Wágner výstavní trefou přes hlavu srovnal stav utkání.

Blízko návratu do vedoucího postavení byli žlutomodří po pětadvaceti minutách. Zavadil z velkého úhlu zahrával přímý kop a překvapil brankáře Berkovce, kterému míč vypadl z rukou. Uběhla půlhodina hry, když se celek ze západu Slezska dostal do další obrovské příležitosti. Řezníček poslal do vápna Žídka, jenž ale nedokázal úspěšně zakončit akci podobnou té, která vedla k úvodní brance.

Do přestávky se do dalších šancí dostali už jen domácí, hlavně v samotném závěru se musel vytáhnout Šrom. Ba Loua zleva vyslal parádní přízemní centr skrz vápno, na zadní tyči dobíhal Čolič, který místo té poloviny brány, která byla prázdná, trefil pouze tu, v níž byl připraven opavský gólman.

Druhá půle a především start do ní se nesl ve značně poklidnějším tempu. Až asi dvacet minut před koncem přišly náznaky ze strany Karviné. Nejprve se Faško snažil najít Wágnera v malém vápně, autor vyrovnávací trefy na něj ovšem nedosáhl. Následně se Smrž rozhodl k voleji z úrovně penaltového puntíku, mířil ale mimo prostor tří tyčí. Posledním výraznějším ohrožením jednoho z brankářů byla Ba Louova střela z velkého vápna, gólu však Šrom bez potíží zabránil.

S bodem budou spokojeni hlavně domácí, kteří se vrátili na patnácté místo, které jim patřilo i před tímto kolem. I Opava drží postavení stejné jako po podzimní části, před výletem do Jablonce ale asi pomýšlela na víc.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:1

09.02.2019 15:00

Góly: 75. Nikolaj Komličenko (pen.) - 37. Jean-David Beauguel

Mladá Boleslav vstoupila do jarní části sezóny velmi nadějně a obrala o body obhájce titulu z Plzně. Nová akvizice Viktoriánů Beauguel sice v první půli poslala svůj tým do vedení, patnáct minut před koncem ale Komličenko vybojoval penaltu a sám ji i proměnil.

Hned na úvod posunul Kayamba míč doleva na Havla, který odcentroval na Čermáka. Exboleslavský záložník předvedl sympatický pokus, bohužel pro Západočechy skončil mimo branku. Po pěti minutách přišel pro obě mužstva šok, když se Hejda s Takácsem hrozivě srazili. Oba dva byli nuceni vystřídat, prvního jmenovaného dokonce odnesli zdravotníci na nosítkách.

V tutové šanci se po dvanácti minutách objevil Tatajev poté, co si narazil s Komličenkem. Místo zakončení ale dokázal pouze faulovat brankáře. Následně se sám před Hruškou objevil zase Přikryl. Počínal si výrazně lépe než jeho spoluhráč, ani on si však na zkušeného gólmana nepřišel.

Po necelé půlhodině hráči z města automobilky dokonce rozvlnili síť, jenže sudí signalizoval ofsajdové postavení jednoho z hráčů. Mladoboleslavští nadále svého soupeře tlačili, bohužel pro ně do sítě nepropadl ani Komličenkův pokus z dálky.

A tak přišla pro domácí studená sprcha - skóre zápasu otevřel favorit. Kayamba fantastickým centrem našel dalšího z nováčku v plzeňském dresu, Beauguela, jenž se hlavou nemýlil a rozjásal skupinku fanoušků v sektoru hostí.

Po poločase se nějakou dobu nic nedělo, mírně aktivnější byli muži v oranžovém. Pak se však z ničeho nic dostali do šance i Středočeši. Matějovského povedený vysoký balón do malého vápna našel Ladru. Mladý záložník mohl v klidu zakončovat, místo toho ovšem nesmyslně vracel do podobné pozice Komličenkovi a šanci zazdil.

S blížícím se koncem utkání rostly naděje Vrbových svěřenců na vítězství, pak ale přišla jednasedmdesátá minuta a nařízená penalta po faulu Hubníka. Rozhodčí Julínek nechal hru plynout, následně se rozhodl situaci konzultovat s videorozhodčím. Po poradě usoudil, že i přes určitý herecký výkon Komličenka se o faul jednalo. Sám ruský ostrostřelec se exekuce pokutového kopu ujal, poslal Hrušku na druhou stranu a srovnal stav utkání.

Domácí gólman Šeda se poprvé výrazněji nadřel až deset minut před koncem. Hrošovský dlouho vedl míč a následně z hranice velkého vápna vypustil ránu, proti níž právě Šeda musel zasahovat. To bylo ale od Viktorky vše a obě mužstva se tak rozešla s nejspíše zaslouženou remízou. Mladá Boleslav se díky tomuto bodu zase o kousek vzdálila barážovému čtrnáctému místu, pro soupeře je naopak remíza ztrátou v boji o čelo.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 0:1

09.02.2019 15:00

Góly: 47. Jaroslav Diviš

Už čtyři zápasy v řadě vyšli bodově naprázdno zlínští fotbalisté. Po třech prosincových nezdarech podlehli i v derby Slovácku a ztížili si tak boj o první šestku. V nudném zápase rozhodl o vítězství celku z Uherského Hradiště vlastní gól Stanislava Dostála.

Zajímavých situací bylo vskutku pomálu, první vzrušení nastalo po devíti minutách, když Džafič zamířil z přímého kopu nad břevno. Na druhé straně se musel mít na pozoru Dostál, který měl co dělat, aby po Divíškově centru udržel míč v rukavicích. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu, mírně lepším byl hostující celek.

Hned po poločase přišel nejzajímavější moment utkání. Po dvou zblokovaných centrech padal míč do rukavic Stanislava Dostála, na nějž zle dotíral Diviš. Zlínský gólman situaci absolutně nezvládl a prakticky si hodil míč do branky, čímž dostal soupeře do vedení.

Asi pětadvacet minut před koncem Ševci rozehrávali přímý kop, místo srovnání stavu ale museli rychle pelášit do defenzivy. Navrátil v protiútoku hledal na protilehlé straně Diviše, zkušený útočník si ovšem míč nezpracoval. Po hodině a čtvrt měl obrovskou příležitost domácí Železník poté, co jej spoluhráč hlavou vysunul na malé vápno. Železník se do rány položil, prostor mezi třemi tyčemi však vůbec netrefil.

Žlutomodří v tabulce stále drží šestou příčku, jenže kvůli vítězství Liberce už jen s náskokem dvou bodů a za týden v Příbrami musí bezpodmínečně bodovat. Zato Slovácku tato výhra velmi pomohla, jediný ligový celek bez remízy se posunul na desáté místo a výrazně se vzdálil sestupovým pozicím.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1:2

08.02.2019 18:00

Góly: 87. Vít Beneš - 78. Vojtěch Kubista, 89. Martin Doležal

Jablonečtí zvládli úvod do jarní části a z Androva stadionu si odváží plný počet bodů. Výhru zelenobílým vystřelili střídající Vojtěch Kubista a ex-olomoucký Doležal, mezitím srovnával pro změnu bývalý hráč Jablonce Vít Beneš.

Do první šance se dostali hosté velmi rychle. Po osmi minutách pustil Doležal přízemní centr, ten po chybě obrany Sigmy propadl až ke Kratochvílovi, jenže mladý záložník tváří v tvář Buchtovi selhal. Po půlhodině bylo přes domácí brankou zase rušno, to když bídně hrající Vepřek odevzdal míč Jovovićovi. Černohorec ovšem poslal velice nepřesný pas přímo do gólmanovy náruče.

První poločas probíhal v poklidném tempu, zato po pauze hra rychle nabrala spád. Prakticky okamžitě po návratu z kabin se konalo první ohrožení jablonecké branky. Faltův rohový kop odvrátil Považanec na velké vápno, kde se balónu ujal Kalvach a prudkou ranou prověřil připravenost Hrubého.

Nedlouho poté se Hanáci dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího Houdka ale zůstala němá a vše nasvědčuje tomu, že po právu. Falta vyslal z levé strany nebezpečný centr směrem na Nešpora, načež Břečka zahrál rukou. Do té si však míč nastřelil sám, což zřejmě neuniklo ani rozhodčímu.

Po hodině hry zase nastaly krušné časy pro Sigmu. Jemelka nejprve skluzem zabránil v zakončení Doležalovi, aby po následném rohu Buchta velmi nejistě vyboxoval. V následných minutách se hra výrazně přiostřila - nejprve za vzájemné postrkování vyfasovali kartu Nešpor a Doležal, následně za taktické fauly vyčinil Houdek Považancovi a Hübschmanovi.

Následně se dostal Sobol k zajímavému centru, který po zemi proletěl zcela nerušeně malým vápnem, bohužel pro Radovy svěřence se k němu žádný z nich nedostal. Patnáct minut před koncem se však už hosté mohli radovat. Po Vătăjelově nákopu se nedohodli Vepřek s Jemelkou. Balón následně od Holeše doskákal až ke zcela volnému Vojtěchu Kubistovi, který se nemýlil a poslal svůj klub do vedení.

Debut jako hrom v olomouckém dresu zaznamenal Vít Beneš. Falta si nalevo vyměnil míč s Houskou, ten poslal dlouhý míč do vápna, kde z velice krkolomné pozice a velkého úhlu Beneš zakončil. Hrubý si na míč ještě sáhl, zastavit jej před brankovou čarou ale nedokázal. Rozhodnout tak opět musel nejlepší jablonecký střelec Doležal. Sobol si narazil s Kubistou, posunul na Vătăjela, rumunský krajní hráč nakopl míč do vápna, kde na něj čekal právě Doležal a devátou trefou v sezóně rozhodl o výhře svého mužstva.

Jablonec se tak dostal na třetí příčku, zatímco Olomouc dále zůstává v tuhém boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Baník Ostrava 1:1

08.02.2019 18:00

Góly: 13. Jakub Podaný - 31. Nemanja Kuzmanović

Baník Ostrava ani naposedmé nedokázal uspět na Julisce a proti Dukle vybojoval pouze remízu. Skóre otevřel poměrně brzy Podaný, ještě do poločasu stihla zareagovat nová posila Slezanů Kuzmanović.

Jako první rozvlnili síť hosté. Po Fleišmanově centru zakončoval Hrubý, ovšem pomohl si zřetelným postrčením soupeře a branka tudíž nemohla být uznána. Z následného protiútoku přišla pohroma. Stronati předvedl neskutečnou hrubici, když namazal Gonzálezovi. Španělský útočník přistrčil míč Podanému a ten se z jednoduché pozice nemýlil.

Hned nato zatrnulo příznivcům domácího celku. Hrubého centr trefil Ostojiće do levé ruky, naštěstí pro Duklu se vše odehrálo těsně před pokutovým územím. Po půlhodině hry se po dlouhé přihrávce dostal ke střele Holzer, rána mu ovšem vůbec nesedla a zamířil vedle brány.

Za chvíli už se početná skupina hostujících příznivců mohla radovat. Nemanja Kuzmanović z dálky napřáhl a výstavní ranou srovnal stav utkání. Po pěti podzimních trefách v dresu rivala z Opavy se tak náramně uvedl i v dresu Baníku. Ostravští v tlaku nadále pokračovali. Holzer z levé strany odcentroval na Hrubého, jehož oblouček hlavou zamířil těsně nad Radovu bránu.

Pět minut před přestávkou přišel obrovský závar před branou Pražanů. Nejprve byl tečován Janošův pokus z dálky a zamířil těsně vedle. Po následném Holzerově rohu se dostal ke střele Fillo, proti kterému se skvělým zákrokem vytáhl Rada.

I druhý poločas začal ve velkém tempu. Podaný hlavou přiklepl Gonzálezovi, jenž však zamířil pouze vedle tyče. Posléze se k dalekonosné ráně dostal Holzer, ze snadné pozice mohl dorážet Kuzmanović, jenže se připletl s Barošem a zakončit nedokázal. Znovu bylo brankáři Radovi hodně úzko dvacet minut před koncem. To z voleje vypálil zpoza vápna Hrubý, rána mu sedla a orazítkoval břevno.

Baníkovci měli i další příležitosti, aby zvrátili výsledek na svou stranu. Kuzmanović našel na malém vápně Baroše, který ale z bezprostřední blízkosti selhal a Rada vytáhl míč nad bránu. Studená sprcha pro ně mohla přijít v jednaosmdesáté minutě, když Holík obešel několik bránících hráčů, vystřelit ovšem nedokázal.

Domácí se minimálně do zítřejšího slezského derby dostali z posledního místa, hosté se pro změnu o jedno místo propadli a dívají se na záda Jablonci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20171250:1652
2.Viktoria Plzeň20144230:1646
3.FK Jablonec20113640:1936
4.Sparta Praha20105531:1635
5.Baník Ostrava20105526:1635
6.Fastav Zlín2093825:2330
7.Slovan Liberec2077621:1728
8.FK Teplice2074921:2725
9.SFC Opava20731027:3124
10.1. FC Slovácko20801222:3124
11.FK Mladá Boleslav2065937:3723
12.1. FK Příbram20551024:4720
13.Bohemians Praha 19052047918:2819
14.Sigma Olomouc20541118:3419
15.MFK Karviná20441225:3816
16.Dukla Praha20441216:3516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (917)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Vatajelu? ❤ O level největší fotbalista v našem týmu, to byla nádhera

Jinak koncovka docela infarktová, ale 3 body určitě zasloužený, fajn začátek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak ho mohli nechat ve Spartě sedět. Ještě za Plavšičem. Snad máme nějakou opci

Reagovat
Euphael

Nemate

Reagovat
PavlíčeQ

Opci samozřejmě máme

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? To by bylo super. Nedivil bych se tomu. protože ve Spartě z něj fakt dělali tragéda a v podstatě ho vyháněli z toho týmu.

Reagovat
PavlíčeQ

Ano z článku na našich stránkách: Nyní bude pětadvacetiletý rumunský reprezentant působit v Jablonci na hostování do konce sezóny s následnou opcí na přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus, díky Jinak jsem koukal, že jsi proti mně nasadil skoro celý Jablonec ve fantasy. Tě Beny dobře potopil

Reagovat
PavlíčeQ

No ono, kdyby to skončilo 0:1, tak dostanu body za obranu, ale zase bych nedostal body za gól Doliho + áčko Vaty, takže ono by to bylo asi plus mínus stejný

Reagovat
smazaný uživatel

reprezentant

Reagovat
ondrasch77

Ano, opce je zahrnuta ve smlouvě...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

to mě celkem překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

All hail King Dolly!

Reagovat
Posledni Kovboj

Doli Buster

Reagovat
andrew96

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
bobis21

Duklu skvěle podržel Rada, určitě budou s remízkou spokojenější. Nám to tam dlouhodobě nejde, takže asi remíza není tak překvapivá, ale šance na výhru byly. Škoda že tam nespadlo to Hrubého dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v poli dobrý, hroťáci zoufalí...Remíza asi zasloužená, ale takhle z té šestky brzy vypadneme...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, ke konci už Baník tlačil a měl víc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník měl vyhrát, že Stronati udělá chybu se stává, ale tohle jsou prostě 2 body mínus, tolik šancí... a naštval mě i Páník, vystřídá dva ze tří nejlepších hráčů...Baroš nemůže být na všechno sám Štve mě to, ta hra jinak nebyla vůbec špatná...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Holzera za Granečného vůbec nechápu. Levá strana byla potom slabá.

Reagovat
lichna.

Já to chápu naprosto jasně. Holzer byl špatný, naopak Granec mi nepřišel zlý. Ten centr na Kuzmu, před šancí Baroše byl skvělý..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný tam měl výborné momenty. Jak přešel přes 3 hráče a přihráv Barošovi do běhu Být tam Golgol tak je Gol

Reagovat
lichna.

Jojo to bylo skvělé. Otázka je, jestli je to schopný opakovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně on má záblesky, ale pokud je v základu tak většinou nic moc...

Reagovat
Euphael

Chyba se stane, o to nic...spis mrzi ta Hrubeho spojnice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Stronatiho to byla jen otázka času. V rozehrávce je slabý celou sezonu a zatím to vycházelo. O útoku se ani bavit nechci. Celou dobu sem říkal, že je potřeba kvalitní hroťák. Dnes to stálo 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na podzim už se lepšil i v rozehrávce, neměl ji až tak hroznou...Snad se poučí, no...Je třeba vyhrát nad Libercem, nejhůř remizovat, když prohrajeme, tak to bude ještě hodně velký boj o šestku i s přihlédnutím k soupeřům, z 10 zbývajících zápasů základní části mj. venku Sparta, Slavia, Plzeň a Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je klasické jaro. Silnější týmy ztrácí body i se slabšími soupeři, kteří bojují o každý bod, aby se zachránili. Je to první zápas. Nedělal bych z toho žádné velké závěry. Jen sem chtěl poukázat na fakt, že Baník nedotáhl zápas skrz dva vclku známé fakty - nevyřešený útok a obrana, která má problém rozehrávat míče.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím s tebou souhlasím

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je venku nebezpečný. Křídelní hra a důraz ve vápně dělá problémy každému. Mám spíš obavy z krajů obrany. Pazdera je plachťák a Flajšman hraje až moc bohorovně. Až přijdou lepší soupeři a sudí mu nebudou žrát ty jeho nahrané fligny, může být zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Fleška je top a to já nejsem rozhodně zastáncem hráčů nad 30 let...Nikdo není dokonalý, ale on bojuje, všechno, strašně jsem si ho oblíbil... Pazdera se v Baníku drží zázračným způsobem, povedlo se mu méně než 10 soutěžních zápasů za Baník, za 1,5 roku a to je fakt chabé, jinak je to konstantně šedý podprůměr ligy, možná vůbec nejhorší pravý bek ligy...Horší je, že Celba je už asi ve Vítkovicích a Mešaninov je dobrý do obrany, ale centry má snad ještě horší než LP...Co se dá dělat, no.. Bude to tuhý boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Na hrotu to bylo slabé, ale v poli to taky žádná sláva nebyla, i když možná to bylo i docela dobrou hrou Dukly. Od Filla pořád čekám víc, pořád slabota. No a z Dukly ten Krunert... Ten vypadá slibně. Pokud takhle bude hrát Dukla dál, tak se ještě poperou o tu desítku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krunert Taková light verze Krále.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten borec má potenciál

Reagovat
Mirek na tenisu

Šikovný fotbalista. Jen mu chybí finálka. Ale to se může naučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
zelda

si děláš prdel? Posledních 30 minut nedal Krunert snad jedinej balón, všechno do hajzlu vzduchem na nikoho...Měl dobrej první poločas, pár vybojovanejch míčů, ale to bylo možná tak všechno...Afro přitahovalo pozornost, ale v druhý půlce od něj fotbal hroznej...Stejně tak nechápu co vymýšlí Skuhravý s Tetourem na křídle, to je taky majstrštyk

Ale abych jen nenadával, prvních 30 minut pěkný, líbil se mi Pablo. Má to v noze a neztrácel zas až tolik balónů.

Reagovat
veikko

Ne, nedělám. Do háje šly ty balóny většinou proto, že se mu křídelník zastavil a čekal na lajně, kde byl pokrytý obráncem. Kdyby pokračoval v běhu, tak jde sám na bránu. Na osmnáctiletého borce hrál fakt dobře.

Reagovat
zelda

Rád bych se pletl, prvních 20 minut od Krunerta super, pak ale nevýrazný a druhej poločas chybička za chybičkou...žádná minela, ale určitě ne dobrej výkon...ale to je v součaným kádru k vidění málokdy, hráči bohužel nemaj kvalitu...Souček, Kovaľ, Ostojič, Douděra (ten dneska nehrál, když nepočítám minutu na konci), parodie na ligový fotbalisty....je fakt, že v týhle konkurenci mohl Krunert s afrem vynikat

Snad se kluci vyhrajou, jsou mladí, tak uvidíme

Reagovat
veikko

Souček tam měl jednu dobrou kličku na Fleišmana, jinak si ho Fleišman hlídal. Krunert se snažil hrát, nehrál alibisticky, to mi přijde v tomhle věku hlavní. Něco podobného se snaží hrát Hellebrand ze Slovácka, co jsem viděl (mockrát jsem ho neviděl). Snaží se nabízet, hledat zajímavá řešení. Naopak naše (jako celkově česká) křídla jsou naprostí tragédi. Borci raději čekají na lajně, že tam udělají kličku a pošlou mizerný centr do vápna, než aby se pokusili sběhnout na střed a jít do zakončení. Ale tak je to jen můj názor.

Reagovat
zelda

poslední, kdo to zkoušel, byl Pilař a dotáhl to až do bundesligy, než si zrakvil koleno

Reagovat
JeséRodriguez

za ty český křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo je šikovnej. A Podaný se mi v útoku (na křídle) líbí víc než v obraně.

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ty seš fakt fanoušek Dukly? A znáš ještě nějaké další?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se znají všichni.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Hlavně, že nepotřebujeme posílit. no uvidíme, ale jsem dost zklamanej

Reagovat
PlackaSKS

když vezmu v potaz, že to byla dukla.. jo, marný

Reagovat
ratusek

tak nám se tam nedaří, bod dobrej, ale příště z Liberce mám strach. ovšem Stronati aspon nebude už nikdy dělat takovou pičovinu. pokud příště nevyhrajeme, tak se obávám o šestku dost reálně

Reagovat
PlackaSKS

Ta malá domu bolela i když sem fandil dukle... Čekal sem buď tohle nebo naopak dominanci. Kdybych měl soudit na zaklade jednoho zápasu, tak vás vidím tak devátý. Nicméně je dost času. Jen Baroš kuzmanovic prostě zatím nefungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to naprosto stejně

Reagovat
veikko

No, pořád je tam docela náskok. Hra zase až tak tragická nebyla. Největší problém je pořád slabá lavička. Ta je fakt bídná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se mi docela líbila, aspoň z toho pohledu, jak to vypadalo asi od října, tak tam posun byl, Dukla tragická vůbec nebyla, ale bez koncového hráče to půjde těžko...Baníku chybí nějaká varianta B, překvapení, no...Takhle vyhrávat moc nebudeme.

Reagovat
veikko

Souhlas, šance byly, ale zakončení slabé. Navíc Barymu ten zápas moc nevyšel. Spoustu míčů udrží, ale ve vápně to taková sláva není.

Reagovat
PlackaSKS

tak nějak musim uznat, že jsem rád za aktivní baníkovce. v době jejich zápasu je tady konečně klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
icemike

Reagovat
JarousFCB

Tyto blitky ukazují, jak máš ten klid doopravdy rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Není to zbytecne?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Buzerante

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Reagovat
djwenca

Za Jablonec dal góla Vojtěch Kubista!!!!! Ne Matěj, který v kádru ani není.....

Reagovat
Greny

Dával Matěj proto měl tu masku aby to nebylo poznat.. na rozhovor samozřejmě už přišel Vojtech

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

blbost

Reagovat
djwenca

Reagovat
SpartaOvenka

ne

Reagovat
C-M@ster

je to pravda, taky jsem to slyšel

Reagovat
Greny

Mě volal Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikal curak?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odporny fotbal z obou stran - olomouc, jablonec - jediny normalni fotbalista na hristi vatajelu, takze zaslouzena vyhra

Reagovat
PlackaSKS

1v21

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste to proti nám vždycky betonovali. Nechápu ten hype kolem hry Jílka...

Reagovat
andrew96

Letos Jílek nechává všechny vystřízlivět. Sigma hraje jeden z nejhorších fotbalů v lize.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Škoda. Po dvaceti minutách jsme se vzchopili a nebylo to úplně špatné. Pokud chceme hrát na dva hroty, tak bohužel to nepůjde s Barym a Kuzmou. Bary měl dát aspoň jeden gól, škoda. Příští zápas doma proti Liberci musíme zabrat za tři body..

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš na lávku. Raději Kuba s Kuzmou.

Reagovat
lichna.

Reagovat
JarousFCB

Z čeho měl dát gól? Sklepával, rozdával, ale ve vápně jsem ho a míčem neviděl.

Reagovat
HorajzmAmmann

tu šanci po přiklepnutí Kuzmanoviče mohl dát, ale stane se... Mi se ta hra líbila Příště to tam bude i padat..

Reagovat
lichna.

No jak píše Horajzm, ta šance po Kuzmove priklepnuti byla na kvality Milana opravdu 100%. A pak ještě jednou tam byl v slušně šanci ale tam mu zasáhl obránce. Být ve větší pohodě, věřím, že by to proměnil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zase - Baroš odehrál v přípravě jeden poločas? Starší mašina se rozjíždí pomalu... zápasový rytmus nemá a určitě se do toho dostane. Ať si ten poslední půlrok v základu ještě odehraje a pak se někdo sežene. Já jsem spokojený Není proč být po včerejšku nespokojený. Ona ta Dukla hrála sice prvních 7 kol za 0 bodů, ale od té doby boduje pravidelně a zase takový žebráci nebudou. Za mě remízka se ctí a žádná ostuda to nebyla. To včera podle sestřihu a ohlasů hrál Jablonec ještě s marnějším soupeřem a taky vyhrál jen tak tak...

včera obránci Dukly dost bojovně padali do střel ... stejně jako Baník ve sračkách když hrál doma proti favoritům. A všichni víme, jak jsme občas dokázali někoho potrápit i když jsme měli o dost horší tým než Dukla

Reagovat
HorajzmAmmann

popravdě jsem čekal ještě horší výkon - příprava dost na hovno. Všechny zápasy na ledu nebo vodní polo. Některé kombinace dost slušné.

Uvidíme příští týden, až bude hrát Sparta na Dukle. Ale Duklu dost podcenujete, žádný zápas v naší lize není jednoduchý.

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě další věc - daleko víc mě sere ten listopad. Výkony proti Opavě a Slováku. Včera ten výkon byl úplně někde jinde

Reagovat
lichna.

Jasně. Spíše to bolí, protože těch šancí bylo dost a Laštůvka víceméně neměl žádný těžký zákrok krom toho gólu, ačkoli Dukla nějaké závary měla. No, jestli jsme na tom skutečně dobře se ukáže příští týden..

Reagovat
HorajzmAmmann

příštá dva zápasy. Doma Liberec a venku Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla šla opravdu od začátku sezóny dost nahoru, ale k poražení byla. O to víc to musí mrzet, protože Baník má v téhle části snad nejtěžší los, ze všech klubů. S relativně slabšími kluby už hráli 2x. Teď Baník čeká Liberec, který se bude cpát do první šestky, takže nic moc lehkého, pak příjdou doma zápasy se Zlínem, Boleslav, Teplice a Opava. Většinou vyrovnaný soupeř plus derby, kde se většinou může semlet cokoli, navíc Opava bue dost možná zachraňovat ligu, takže nic lehkého. Venku to však bude ještě o dost náročnější a každý bod se bude určitě počítat - Sparta, Slávie, Karviná, Plzeň a Jablonec. Upřímně tam vidím jen va slabší soupře, a to je Opava, Karviná a pak dvě neznámé Boleslav a Zlín.

Udržet šestku bude hodně náročné, zvláště pokud útok nebude produktivnější. Před začátkem jara byl nákok na 7. pozici Liberce 9 bodů. Po příštím kole může být už jen 4. Skoro mi z toho vychází, že příští víkend by ten zápas Baníku mohl být dost klíčový, pro celou sezonu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zatím vůbec nevíme jak bude hrát Liberec. Sice s Kozákem, ale bez Ševčíka. Liberec bude ztrácet taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak se můžeme zatím dohadovat o hře Sparty a dalších. Proto předpokládám ten zápas s Libercem za možná klíčový. Liberec má los o dost přijatelnější. Hraje s většinou týmu ze spod tabulky. A ezapomínal bych ani na Teplice, které mají stejně bodů jako Liberec, i když tam nevěřím v nějaký vzestup. Ale chci poukázat na ten fakt těžký los, pro následujících 10 kol a že body se budou sbírat hodně těžko.

Reagovat
HorajzmAmmann

no to nevim teda - ten trojzápas Liberce venku Slavia, doma Jablonec venku MB + doma Sparta a venku Baník není nic přijatelnějšího. Z 10 zápasů půlku můžou prohrát stejně jako Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

Když budu počítat za týden s remízou, tak Baník má aspoň trochu přijatelnější zápasy doma (Zlín, MB, Teplice, Opava + venku Karviná) kde by měl s podporou fanoušků minimálně 10 bodů získat = 45 bodů a to pochybuju, že Slovan dotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hrál dobře a o víkendu se ukáže kolik to bylo zapříčiněno místy až alibistickou hrou Příbrami dozadu. Pokud by Baník uhrál 12-15 bodů na jaře, tak by nejspíš v top 6 zůstal, ale pro mě tam je plno neznámých. Boleslav i Teplice neznačili, že budou opět minimálně nepříjemnými soupeři. Nechci dělat závěry z jednoho zápasu, navíc jak sem psal výš, tak prostě tmy budou ztrácet i s kluby ze spod tabulky. Jen mám pocit, že Baník má prostě tu jarní sezónu vůbec nejsložitější.

Reagovat
JarousFCB

beru z5... už jsem viděl Dohráno

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

příště to proměníme a bude fajn, nechal by to tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten clanek

"„Karamba!“ řekl si Joel Ngandu Kayamba"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, toto Ekpaiovi chybí

Reagovat
AjaxFans

Má to alespon AMG?

Reagovat
db18

Kyklop

Jinak to na instagram daval sam Bogy...

Reagovat
Pablos

teď to zrovna taky čtu ...kyklop jakej kretén to píše tvl. to je na odchod za pás do fabriky.. bez diskuze

Reagovat
Stannis Baratheon

To je seriozní článek?

Reagovat
db18

Ne... isport.BLESK.cz a ještě sekce VIP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Vatajelu od nás zmizí a hned si blejskne jeden z nejlepších individuálních výkonů co sem v lize viděl.. něco je špatně

Reagovat
C-M@ster

Hrál dobře i za Spartu, když hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeje, expert na Spartu opět na scéně.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

tak proti dnešnímu Olmiku by i průměrný výkon vypadal jako excelentní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny
Reagovat
Mass

Starka vždycky doplatí nabídku soupeře.

Reagovat
mistr129

Pražské týmy 10-24

Reagovat
smazaný uživatel

Pražské video!!! Praha může a Morava ne!!!

Reagovat
Greny

Je k tomu i někde ten článek..docela by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

https://denikn.cz/67801/jak-se-promenili-rozhodci-za-chovance-vic-chyb-ve-prospech-plzne-i-odchod-mazaku/?ref=tit

Předplatitel deníku n teda nejsem, i když by mě docela zajímalo, jaká měli kritéria, co započítat a co ne.

Reagovat
Greny

Taky nejsem.. no také mě zajímalo jaká jsou kritéria a třeba kolik chyb opravilo video, pak ta čísla můžou být jina a proč tam není Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, pro mě je to divný. 10 chyb ve prospěch Plzně a 5 chyb ve prospěch Sparty - to jsem si myslel, že třeba je naopak. U tý Plzně si pamatuju, že tam bylo něco v zápase s Baníkem, nějakej spornej ofsajd tuším proti Zlínu (?) a v Edenu neuznali gól Standy Tecla do plzeňský branky. Dál už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Je to dost zajímavý, ale nemůžu říct, že bych nějak extra věřil komisi rozhodčích

Reagovat
PlackaSKS

zdroj to dost degraduje

Reagovat
dinss

PS: OLOMOUC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Nechci radši vědět, kde by Zlín bez těch zářezů byl.

Reagovat
Coutinho10

zajímavý...o to víc je zásadnější, že se na to nemusíme vymlouvat a většinou ty zápasy už zvládáme

Reagovat
smazaný uživatel

Autor Prokop Vodrážka. Fanda Slavie...

Reagovat
Euphael

A co jako? Pokud to jsou fakta, jakou relevanci ma to, komu fandi ty hnupe?

Reagovat
C-M@ster

A jsou to fakta?

Reagovat
Euphael

Tak nemam zadnou svou statistiku, ale s ohledem na zdroj mam za to, ze ano. Pokud ne, tak at nekdo prijde s jinymi cisly.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče komise, tak ta řeší neřeší zdaleka všechno. Někdy mi přijde, že na mediální zakázku, situace, který jsou xkrát jasnější neřeší, protože to média neventilujou (neni to pro tým, kterej je potřeba pohanit).

Reagovat
db18

Jde o to, že ten zdroj má taky své mouchy...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/podle-komise-rozhodcich-mela-sparta-proti-teplicim-kopat-penaltu-418252/

Třeba z posledního kola jsou stejně dohady o utkání Příbrami a někdy ze začátku ligy zahrál Frýdek rukou, ale posoudilo se to jako rameno a komise to přešla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Tak je to statistika uznaných chyb , ne všech chyb.

Reagovat
db18

Však jo - ale většina si to vykládá jako statistiku všech.

Reagovat
Mass

Vy některý žijete snad v bublině nebo co, je to statistika Komise rozhodčích , o uznaných chybách rozhodčích. I kdybys to repostoval ty nebo Tomáš Řepka, ta statistika bude pořád stejná, když je to statistika KR.

Reagovat
smazaný uživatel

No, sama komise přiznala, že se vyjadřuje často na stížnost, takže to výsledky zkresluje hodně., Dělat z toho závěry jako Tvrdík, může jen idiot.

Reagovat
dinss

Reagovat
Mass

zdroj Komise rozhodčích

Reagovat
ratusek

aby si Jarda nepřisadil. tahle statistika se dá uplně lehce překroutit

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Je to ale trošku nedotažený, mne by ještě zajímalo, v kolika zápasech to bylo +/- pro jeden tým (protože se stane, že někoho sudí zařízne za zápas dvakrát/třikrát)

A v rámci nějaké objektivity jde jen o chyby, které komise jako chybu doopravdy uznala, jinak by toho muselo být víc...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník doplatil na ospalý úvod. To Dukla hrozila ale jenom po šestnáctku. Stronatého chyba byla hrůzostrašná! Na úrovni 1.B třídy. Zbytek špílu byl hrou na jednu branku. Bary 60 minut neexistoval a pak měl sám 3 gólovky. Pořád je to pan fotbalista. Baník má velký potenciál. Dyť ještě nehráli Šindelář a ten černoch

Reagovat
Pride

Nevím no, Bary je skvělý hráč, ale dneska hrál špatně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Dyk píšu. 60 minut se hledal. Nebýt to Bary tak ho Bob střídá.

Reagovat
lichna.

V prvních 30 minutách tam byl ale jediný, kdo podržel míč, sklepnul.

Vyloženě špatný výkon bych neřekl, ale jeden gól aspoň dát měl.

Reagovat
Banikovec7

Kdyby tam tu dorazku nechal Kuzmanovicovi, tak bylo 2:1.

Reagovat
lichna.

Vždyť tam byl jasně dříve. Ale výborně tam zasáhl ten obránce. Naopak, podle mě se tam Kuzma nemusel tlačit. Ale.oba jsou to střelci, chápu to. Spíše měl Bary dát tu šanci po priklepnuti Kuzmy. To by kanonýr jako on měl dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu, proč tam vůbec poslal Šašinku. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale opět ukázal, že pokud ho nenajde přesný balon, tak není v ničem platný. Další bylo nepochopitelné střídání Holzera. Ten byl snad nejaktivnější hráč.

Reagovat
lichna.

Nejaktivnější možná, ale taky nejvíc kazil. Za mě to střídání bylo naprosto správné. Šašinka taky nebyl špatný nápad ale možná měl sundat spíše Baryho a mělo chodit více centru. Místo toho byl Šašinka někde u lajny apod.

Reagovat
Banikovec7

Holzer jasne nejslabsi a klidne mohl jit dolu uz driv, zkazil snad vse a zazdil dve sance.

Reagovat
lichna.

Souhlas. Třeba Granecny podle mě dneska měl celkem zajímavé momenty.

Reagovat
bobis21

mě přišel jeden z nejlepších

Reagovat
Banikovec7

Me teda neskutene vytacel, prvni ta sance kdy ani netrefil branku a pak hlavne pasaz po zacatku druheho polocasu, kdy snad 3x behem 5 minut udelal z naseho brejku jejich a pak to zavrsil dalsi zkazenou sanci. Plus k tomu silene standardky, ale na tom byl zbytek tymu stejne.

Reagovat
bobis21

většina našich šancí šla přes něj když je víc na míči tak má samozřejmě více ztrát, ale byl tam jeden z mála který dokázal i něco tvořit. Radši uvidím tohle než aby si alibisticky nahrávali na 3 metry celý zápas a k ničemu to nevedlo ...

Reagovat
Banikovec7

No prvni polocas mozna jeste, ale v druhem uz fakt ne.

Reagovat
JarousFCB

v trefování prvního hráče a pozdním chození do soubojů

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr

Reagovat
Mirek na tenisu

Dřel do úmoru. Pravda. Párkrát ale na ty mladé kluky nestačil bežecky. Nic divného, že? Jeho význam se ukázal v závěru kdy ho bylo plné vápno a Rada se potil aji na kulách

Reagovat
Pride

Tak podržet míč a sklepnout on bude umět snad i v padesátce, protože má neskutečnou sílu a to vedení míče je furt fajn.. ale ten nedostatek rychlosti a dynamiky se začíná dost výrazně projevovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Top Topic: co říkáte na cenu těch lístků na fotbal v kině?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

470KC

Reagovat
smazaný uživatel

To tam někde bude sedět Práža nebo proč to stojí tolik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl tenhle pyj, tak by tam snad nešel nikdo ani zadarmo, ne? Šílenej rádoby odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Už si ani nepamatuju kolik chtěl za to koukání u něj doma Ale myslim že to bylo taky něco kolem pěti kila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už to tu bylo dřív. Já viděl jen jedno nějaký jeho video tu na EF to bylo jako článek, takže nevím moc co je zač jen mi to přišlo vtipný a cena teda 2-3 kila ale asi to nevyšlo

https://www.facebook.com/Prazaofficial/posts/1977266518961346?__xts__[0]=68.ARBsgpPELMZ_clj73ohNX16n5NYUXOh_qHNN0iyFnoxgmZBj4O7oG4Z5dK9MobgZlOCgE8X0wJpU1AWlBlfmVEpOrL5usj3yV8G7XPoVe9L6LhNnXGrX_oAGZuj05libxpy5KwwyAaVKpiVhPqJLSfDVbNM9BuhU6MFjBocnEQ1-UtPHS0p8zn2oxyDQGKSHeYGLN5kHvRJrdgP179O06Z3WyNCzwuvN_hl0ZLAD-dHlk3pvfagNR1dSPnbhaYk5YSv227UPcmDaAMQuO6UZvI9MTkfMWU8GC_eW5Jqw-dp5CCfBm53BghQr_k9KmhQdbCdO2WK2Cngdzu0Y8hHSYQ&__tn__=-R

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva

Reagovat
tnt03

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

neeeeee

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Mě by zajímalo rozšíření do dalších měst. Jako že by koukal u nich doma, nechal si uvařit, bylo to dražší a speciální daň za Most, Ostravu a Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

v tom musí bejt i handjob od Šárky Pekový

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

za ty prachy bych si od ní nechal spíš vykouřit...

Reagovat
mistr129

za ty prachy by tam po celou dobu fotbalu jela Bulharův song

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Han střelil první

na sobě gucci, zuby jak noty na buben

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Posledni Kovboj

wtf the fuck

Reagovat
Banikovec7

Dnes ztracene 2 body, Bary uz by se asi mel uklidit na lavicku, Mebrahtu dnes na tribune, tak snad se to dotahne. Kuzma me ale docela prekvapil

Reagovat
Mirek na tenisu

Co to má Plukovník na bradě za komedii?

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Trendsetter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Vůbec mi to k němu nesedí

Reagovat
sosna

Totální propadák a obrovské zklamání po přípravě tohle. Hlavně nasazení. Zasloužená prohra. Yunis prostě musí hrát místo Nešpora a Doležal musí shořet v pekle.

Reagovat
božský John

Dyt ten Yunis je takovej nijakej. Vy tam nemate nikoho lepsiho? Yunis je technicky sikovnej, ale neumim si predstavit, ze by se umel dlouhodobe rvat na hrotu sam

Reagovat
sosna

Rychlej a dobrej do kombinace, s klukama v záloze hraje od žáků... Nešpor tam lítá zleva doparava, nevypustí jedinej souboj (čímž okouzlil Jílka), ale neví co s balonem a veškerá snaha naší jinak kvalitní zálohy tak končí někde 30 metrů od brány soupeře. Typicky dnešní první poločas. Netvrdím, že Yunis je nějaký spasitel, ale na hrotu opravdu nemáme co ztratit. Btw. Dvořáka darujem za odvoz.

Reagovat
lichna.

Mi právě Yunis prijde na to rvani slušný. Na podzim byl jeden z mála se kterým měl Stronati problém. (Jo, po dnešní jeho minele to vypadá blbě, ale je to tak)

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes, po tom co prisel, snad neprohral hlavu... debilni ale je, ze tech micu dostal minimum a kdyz vyhral souboj, tak stejne mel nulovou podporu a k nicemu to nebylo

Reagovat
ratusek

musíte vyhodit Jílka. Je to jak u nás s Kučerou, čím déle bude, tím hůř pro vás

Reagovat
Greny

Rada pěknej ceres Slavii

Reagovat
Kang & Kodos

Co byste dělal?

„Znáte mě, byla by bouřka."

Reagovat
dinss

Probudil jste opět Bogdana Vatajela. Jak to děláte?

...Potřebovali jsme, aby z levé strany někdo dovedl odcentrovat z plného běhu. Já už to nemůžu být…

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Trochu zapomněl, že Jablonec chtěl na poslední chvíli Zelenýho, i když to pro nás není zdaleka tak důležitej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc zapas ten Jablonec, radeji jsem to prepnul na Duklu a k Jablonci se vratil az 10 minut pred koncem. A dobre jsem udelal.

Reagovat
ondrasch77

v první půli góly na Julisce a v druhý v Olomouci... Zkušeně

Reagovat
HorajzmAmmann

tak na úvod ztracené dva body. Výborný Kuzmanovič a Hrubý (s Jánošem by měli střílet z dálky každý zápas tak často jako dneska )

ale to proměnování šancí a standartky...

Reagovat
PlackaSKS

Hlavně první poločas byl od vás tragický, pak to šlo nahoru.. Ta malá domu byla ale vážně děsivá

Reagovat
HorajzmAmmann

první poločas sice tragický, ale bylo tam dost závarů a jednou se to tam protlačit mělo...

Reagovat
PlackaSKS

já si v prvnim poločase ani nepamatuju nějakou vaši větší šanci, zatimco dukla měla poměrně dost náznaků. vaše obrana tam vůbec nefungovala a absolutně nestíhali zachytávat rychlý náběhy. ten gol byl samozřejmě z ničeho, ale mohli přidat další. v druhym poločase jste mohli ale naprosto s přehledem otočit, dukla docela odešla a vy konečně začali běhat... do tý doby tam král junior běhal mezi baníkovcema jako mezi kuželama. ale tak baník se vždy víc na motivuje na ty další týmy z prahy no. čekal jsem popravdě víc.

Reagovat
HorajzmAmmann

se koukni na sestřih, bylo tam toho dost... naopak v 2. měla Dukla tak 2-3 slušné brejky...

Reagovat
PlackaSKS

v tom případě už mi to splývá, koukal sem zároven i na olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

koukni na ten sestřih a uvidíš

Reagovat
PlackaSKS

máš pravdu, měli jste tam toho celkem dost i v prvnim poločase

Reagovat
HorajzmAmmann

takový závary no... ale kdyby byl Holzer trošku kvalitní tak si to zasekne a dává na zadní nebo něco...

Reagovat
PlackaSKS

ale kolik těch kvalitních hráčů co to vyřeší správně v český lize najdeš

Reagovat
mayday

Co jsem viděl když hrál Vatajelu ve Spartě, tak on v uvozovkách nic moc neumí, ale centr má prostě luxusní. A ve Spartě hraje na křídle celej podzim Plavsic, kterej neumí vůbec nic. To co tam zahrál on, to by Vatajelu zahrál taky plus každej zápas by udělal jednu dvě tutovky z centru.

Věřím, že v Jablonci ty áčka mít bude.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

Plavšič je komická figurka

Reagovat
pingla

Reagovat
Pride

Reagovat
ondrasch77

Což jsem prorokoval už před jeho příchodem, u nás mu to sedne

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum; ušetřené dvě kila za vstupenku... Nás ploty nezastaví!!!

Reagovat
dinss

Supr tyjo. Fakt borec kámo!!!! Like vole!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Když je deset minut po výkopu před branami ještě asi dvě stovky lidí a budka zhasne protože jí tam došly vstupenky tak asi nepůjdeme čekat na nádraží, že. Nejprve pustili asi padesát lidí skrz kolotoč bez vstupenek, pak to ale nechtěl pouštět. Tak chlapi co už byli uvnitř posunuli ten přenosný plot a šlo se kolem...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Protože jinde na Julisce místo nebylo...

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Velka frajerina

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

já příšel v 15. minutě a bylo tak tak 50 lidí. Pak propiskou na vstupenky 200,- a čus

Reagovat
Mass

To je snad poprvý, co na Julisce došly vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
dinss

Juliska praskala ve švech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

gratuluju

Reagovat
sosna

Hodně dobry užij ten balík ve zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Použiju příští rok na lupen do Olmíku.

Reagovat
sosna

Nejdřív to zkus přes plot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to dopadlo

Reagovat
AjaxFans

pro Beneše za tu hlavu

Reagovat
Blasphemer

Tenhle výkon nebyl ani na ten bod snad. Jediný pozitivum je Kayamba, kterýho samozřejmě musel včas vystřídat Milánek. Beauguel gól, ale jinak taky nebyl tolik vidět, ne že by mu to teda ta záloha dnes nějak usnadnila... ale jo, svoje si splnil. Jinak fakt není koho chválit.

K tomu Hejda nejspíš na nějakou dobu mimo. Katastrofa.

Reagovat
Greny

stahnout Buchu a Hajka.. a poslat jinam...

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Díky, Rusáku.

Reagovat
Pablos
Reagovat
Mass

Reagovat
Banikovec7

Zlín A Liberci se aspoň vykartoval Oscar na zápas s náma.

Reagovat
Radin

Bod venku hodně důležitej. Nechává Karviné stejný odstup a nedá se čekat nějaké super jaro, když z ´posil´ nehraje ani jeden základ a odešli dva hráči, kteří září i jinde..Plzeň hned ukazuje, že na Slávku to asi fakt nebude, mají štěstí, že je ještě ta nádstavba :-)

Reagovat
Alan_Shearer

Paradni vysledek. Uz ani nevim, kdy jsme naposledy dali tolik golu. Pribram naprosto nulova. Pesek, Orsula, Oscar Kozak si svoje odehral, jen skoda tech sanci a obcas se mu nechtelo behat, ale je jasny, ze fyzicku moc nema. Nelibil se mi akorat Nesicky. Obrana bez prace.

Reagovat
Kozut11

Tak to by me zajimalo kam si koukal, kdyz mel balon Mikula.. rad se priucim a priste tam budu koukat taky :D .. jinak paradni vykon, ale pravdu ukaze az pristi tyden

Reagovat
Alan_Shearer

Hmmm, na nej jsem zapomnel, no. On je na mici proste tragickej, ale dozadu to odmaka. Lepsi backup na kraje obrany asi s nasema moznostma nesezenem. Nastesti mame Koscelnika, takze me Mikula nechava chladnym.

Reagovat
exse

Souhlas se vším.

Reagovat
Alan_Shearer

Myslis, ze dojde nejaka ta posila za Sevcika? Ja uz tomu moc neverim. A v Ostrave doufam, ze bude hrat Mara.

Reagovat
exse

Na tiskovce říkal Zsolt, že čeká jednu posilu v pondělí, tak uvidíme.

Reagovat
Alan_Shearer

Nejaky tipy?

Reagovat
FCSL

Jeslti jednaj měsíc o nějakým tragédovi, tak budu fakt nasranej

Reagovat
exse

Vůbec netuším, ale z těch hráčů co by mohli být posilou a zároveň jsou jakš takš v našem dosahu tak mě napadaj: Budínský, Houska, Plšek, Nestor, Květ, Žitný, Havlík.

Reagovat
FCSL

Však to má bejt cizinec. proto to tak trvá

Reagovat
exse

To tam podle mě nikdy vyloženě nepadlo, navíc ještě do nedávna mluvil o dvou hráčích a Nestor je cizinec. Ale jako nečekám, že by to byl někdo z těch, které jsem zmínil, to byl spíše takovej list hráčů z ligy, o které bych se zajímal. Pokud to bude cizinec, iděálně vyskautovanej přes Full Report Scouting, stejně jako Oscar, tak proč ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

reprezentant země...

Reagovat
Chlupatá máma

Darko Brašanac

Reagovat
FCSL

To kámoš slyšel taky no, ale moc mi to nedává smysl. Jednak by měl bejt v Alavesu jen na hostování z Betisu, za druhý absolutně nevypadá jako 10, když má za celou kariéru 12 vstřelených golů a 32 žlutých karet... A hlavně nechápu, proč by chodil sem Uvidíme v pondělí no

Reagovat
ondrasch77

Maďar někde povídal, že jsou to hráči z vyspělých evropských týmů...

Reagovat
FCSL

Bude no, Oscar dostal 4. žlutou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Alan_Shearer

I kdyby ji nedostal, tak doufam, ze by hral na ukor Nesickyho.

Reagovat
skat

bude hrát Mara určitě, protože Oscar má stopku za 4žk

Reagovat
ondrasch77

Jinak k výsledku, první gól Hybše byl za pomoci ruky a Kozákův gól byl podle mého z ofsajdu...

Reagovat
Alan_Shearer

S tim Kozakem souhlasim.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

https://www.facebook.com/fcslovanliberec/videos/381351559323244/

2:40 Další příslib posily na pondělí, to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Szolt se dobře poslouchá za ty hejty si tu šestku zaslouží. Ale příští týden to chce přibrzdit...

Reagovat
Stannis Baratheon

Trošku ma nasrali

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

důležitá výhra Kalabiška dneska parádní výkon, aj Janošek Diviš tež sa dalo

Reagovat
naheCZ

Proč Ševčíka a ne Hušbauera?

Reagovat
smazaný uživatel

zcela zaslouženě jsme v trháku 6b

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

tvl sračky slávistický, ať se chytne to přiblblo Jarda s tím stbákem a skočí do zdi

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

V podstatě parafrázuje Tvrdíka, kterýmu jste tleskali.

Reagovat
PlackaSKS

to teda hodně v podstatě

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto, prosím už nebreč…!…!!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

se štěstím to nebylo 5-0

Reagovat
mistr129

Hejkal

Reagovat
monty25

Přesně jak říkal Hejkal, rozhodujícím momentem byla tyčka Kuby Hory. To kdyby tam spadlo, tak Teplice podle mě určitě bodovaly... Je to škoda. Asi málokdo čekal jakýkoliv bodový zisk z Edenu, ale chybělo k němu 10 minut. Navíc příště důležitý zápas proti Boleslavi bez Jeřábka...

Reagovat
PlackaSKS

čekal sem, že to nebude ono, ale takhle vyrovnaný ne...

Reagovat
Losinho

a nebo břevno Škody.. a nebo břevno Zmrhala..

Reagovat
monty25

Já viděl až druhou půli. Jinak na brankové konstrukce to teda bylo 2:2, protože centr TK27 krátce po přestávce se taky otřel o břevno...

Reagovat
Losinho

na tu už jsem naopak já koukal tak na půl

Reagovat
Mass

Začátek druhý půlky byl trochu vyrovnanější, v první půli Teplice snad nevystřelily. Rozhodující moment byla ta penalta. Tyček(břeven) v zápase bylo asi 5.

Reagovat
KingMaster13

Hráli jste dnes ale fakt dobře a zavařili jste nám luxusně. Když nepočítám Jablonec, tak jste byli asi pro nás letos v Edenu nejtěžší soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uz jsem se zacinal bat

Reagovat
Coutinho10

to jsem si rikal z TS, ze to je nejaky divny, ze ten jeho centr neskoncil v outu a bylo to dal ve hre, ze to asi nebude takovej technik, aby to tak zakroutil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mick

Reagovat
smazaný uživatel

Buren je borec

Reagovat
Pinturicchio

Penalta proti Plzni? To je rekulérní šok, to mu musel minimálně ukopnout nohu, ne?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Reagovat
Shevchenko

Slovácko minulou sezónu 13 remíz (ze všech nejvíc).

Reagovat
AjaxFans

Ber to tak.Dobrych 13 bodů

Reagovat
Shevchenko

Tak lepší 15 vyhrát a 15 prohrát, než 30x remizovat, že

Reagovat
žrout

Za jedním si stojím: hra SKS trpí přtomností pomalého Hušbauera. Pak stačí, aby byl soupeř trochu rychlý a agresivní a on už vůbec neví, co s tím, takže co? Nákopy vzduchem. To už je tak ohraná písnička, že se divím, že to Trpiš ještě nepostřehl. A místo aby si je vyťukali, tak přistoupili na ty jejich gladiátosrký hry a začali se tam s nimi mydlit. nepochopím

Ševčík jasně místo Hušbauera a Stoch zpět na 10, pak to bude za něco stát. Nejlépe hned na Genk, protože pokud jsou pro Hušbauera moc rychlé Teplice, tak potom nevím co ten Genk...

Reagovat
C-M@ster

Dal bys žlutou Ngadému?

Reagovat
žrout

Co máš teď konkrétně na mysli?

Reagovat
žrout

Není někde záznam té konkrétní události? Já na to koukal po očku a u tohodle takhle z první nevím. Každpádně myslím, že by to pro vás nějaká zásadní výhoda nebyla, Deli je s Ngadeuem minimálně srovnatelný a nebýt často zraněný, už je dávno z ligy venku. Podle mě jsou na tom kvalitou oba nastejno, takže asi prašť jak uhoď. Ale za tu opakovačku bych se nezlobil, ať se můžu kouknout...

Reagovat
C-M@ster

Mě spíš zajímal názor Slavisty, ja to neviděl a opakovačka nevím, kde na to je a vyjádřili se k tomu fans ostatních týmů.

Ani neříkám, že by to byla nějaká klíčová věc.

Reagovat
žrout

Jako překvapilo mě, že se píská proti Teplicím, zběžně se mi zdálo, že si Ngadeu pomohl, ale moc jsem to nezkoumal. Na žlutou fakt nevím, jestli měl Vošahlíka držet nebo co přesně udělal.

Reagovat
vitalislavia

Upřímně jsem si v tomhle momentu říkal, že je to v řiti, že se Ngadeu zrovna vyžlutil, nakonec z toho byl útočný faul, opakovačka pak myslím ani nebyla, abych si to ještě jednou prohlednul

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne, ale i kdyby byla, bylo by to jedno, protože máme stejně dobré další dva stopery.

Reagovat
Kang & Kodos

On teda Hušbauer hrál strašidelně, ale Ševčík zahrál taky celkem hovno.

Reagovat
žrout

Jo, jenže Ševčík hrál první zápas s novými spoluhráči bez podpory právě od Hušbauera, se kterým by si to mohl po zemi dát. A fakt není Stoch, aby sám udělal zápas, potřebuje support zbytku týmu do kombinace. Takže není divi, že hrál nic moc, když pod ním Hušbauer byl naprosto zbytečný.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Asi tak, mě se dnes nelíbil ani jeden. Ševčík aspoň dobře bránil. Ještě že dnes kvalitně zahrál Souček.

Reagovat
db18

ale klidně, ať ještě počkáte po utkání s námi.

Reagovat
Mass

Ševčík dozadu spolehlivej a bojovnej, dopředu nic, žádná přihrávka do šance ani střela. Čekal sem, že ho bude střídat prvního. Jinak Hušby dnes taky nic moc. To už rozehrával i Souček líp.

Reagovat
havrys99

Docela mi zaráží, že se tu neřeší NEREGULÉRNÍ BRANKA BOLKY, proto jsem to napsal Capsem

Zápas jsem neviděl, jenom teď klíčové momenty, penalta jasná. Ale Komličenko si trefil míčem stojnou nohu, tudíž dvojí hraní - nepřímý volný kop. Nebrečím, prý jsme hráli kulovku, ale brečím nad využití videa, kde sedí kvalifikovaní sudí.

Reagovat
C-M@ster

Není to stoprocentně průkazný, ale vypadá to tak a Plzeňáci to hned reklamovali.

Jakej záběr tě o tom ujistil?

Reagovat
havrys99

Hned tem první za brankou. Míč by (podle mě) letěl k pravé tyči, ale díky teči skončil uprostřed. I ta rotace míče se celkem změnila.

Reagovat
Losinho

Nechceš si už tu Plzeň dát do hlavních?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno?

Reagovat
Losinho

Četl jsi bez frází?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vůbec nevím, na co narážíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, tohle pravidlo ani neznám

Pokud někdy budu kopat penaltu, dám si na to pozor.

Reagovat
C-M@ster

Párkrát už se to tu podobná věc řešila.

Mám dojem, že Ronaldo to byl, co skluzem stojné nohy posunul drn pod míčem, který následně nadskočil.

Ve finále LM nebo tak někde.

Reagovat
havrys99

https://www.youtube.com/watch?v=IHrOoqIKi7E

Tohle je asi příklad za všechny. Jakmile ti podklouzne stojná noha, pak je to nevyvratitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu jsem si pustil až teď. Byla jednoznačně neregulerní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nejsmutnější je to, že hráči to tomu rozhodčímu řikal a on nic...To jenom k těm teoriím, jak Plzueň má rozhodčí pod palcem.

Reagovat
Losinho

Sdílejte než to smažou!!

Reagovat
Blasphemer

Nenapsal si to caps lockem, takže to nemá žádnou váhu.

Reagovat
ratusek

No tak po prvním kole máme jasno. Slavia titul, Příbram ještě sestoupí a mezi náma, Zlínem a Libercem se rozhodne o první šestce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, co předvede Sparta

Reagovat
kilobyte

Jedno, dvě kola bídu a konec Sčasného. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát přemýšlím, na jakou pozici by po svém konci přešel, když tu jeho původní už zasedl Rosa. Jedině možná vytvořit mu roli nějaké spojky mezi sportovním ředitelem a trenérem.

Reagovat
Losinho

Vyvodí důsledky a zodpovědnost za špatné výsledky

A vykopne Rosu.

Reagovat
kilobyte

Půjde k mládeži, aby byl připraven znovu Spartu převzít.

Reagovat
HorajzmAmmann

5. místo úplně v klidu. Neboj, on ten Zlín a Liberec taky bude ztrácet!

Reagovat
ratusek

Zlín ano, takže doufám, že na jejich ukor se tam udržíme. ideálka porazit Liberec, ať jsme tam na 99%, protože jak jsi psal ,máme vražednej los a venku to bude za dost málo bodů

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu 5 nevražedných zápasů doma + nějaký jedno překvápko z venku by mělo stačit.

nechme se překvapit. On ten zápas příští týden je možná důležitejší než se na první dojem zdá

Reagovat
PP

Zlín vůbec nepočítejte.. Odešel strůjce sakra překvapivého podzimního úspěchu Bílek, klíčový útočník Beaugel bez jakékoliv náhrady. Místo Železníka tam může stát sloup a na konci sezony budou mít podobné statistiky.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Tak dneska už jsem se začínal celkem obávat, že stejně jako Plzeň ztratíme, protože do 1. střídání to bylo takový bez šťávy, jako kdyby byli všichni po zimě ospalý....jediný, co stálo za řeč byly ty 2 břevínka, kdy alespoň jedna z těch šancí měla skončit golem, ale bohužel.

Po příchodu Stocha se hned ukázalo, kde byl ten největší problém a to je, že Miňo je pro nás klíčovej hráč....neni to Ngadeu/Deli, Souček nebo Olayinka, ale právě Stoch, protože ta hra po jeho příchodu se o 100 % zlepšila a hned i na TS ta atmosféra byla o dost lepší, ale gól se pořád nedařilo dát a pak jsme tam měli ještě štěstí po jejich tyčce...to by asi bylo už KO, ale byli jsme trpěliví a počkali si na svoji šanci a to byla pence....Suk famozně a pak Mick to hned pojistil a bylo hotovo takže před soubojem v Plzni přijemný náskok o 6 bodů, který kdyby se povedlo dostat na 9, tak by to byla fantazie, ale nepředbíhejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Nezlepšila, ale byl tam takovej 5ti minutovej tlak. Stoch má takovou tu vlastnost, že se ostatní začnou bát, že jim dá gól z dálky a tim dělá víc prostoru pro hráče ve vápně.

Reagovat
Coutinho10

j ten respekt dělá taky hodně....hned všichni ožili...hodně to pomohlo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
PlackaSKS

ale obecně jsem dnes trošku trpěl. ta hra byla mizerná... stejně jako baník na dukle nebo plzen v bolce. snad to bylo jen tim prvnim jarnim kolem, než se do toho dostanou

Reagovat
Coutinho10

jo přesně...před zápasem jsem slyšel z každý strany, jak je všechno super...vlastně i tady na EF jsme na to koukali tak, že jim dáme trojku čtyřku a čau, ale přesně se ukázalo a jiným týmům, jak zmiňuješ, že to zase taková sranda nebude a přáteláčky nejsou ostrý zápasy, takže hlavní, že se to zvládlo i s trochou štěstí, ale zvládlo a jedeme dál

Reagovat
PlackaSKS

podle mě tohle minimálně podvědomě vnímali i hráči a podle toho k tomu přistoupili (viz hušby). doufám, že se vzpamatují a bude to vypadat už proti genku úplně jinak. to samý ale očekávám i od baníku nebo plzně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Spalovač šancí

On asi nepomáhal ani terén. Přece jen oproti soustředění to bylo výrazně horší.

Reagovat
Coutinho10

j to mas taky pravdu...cekal jsem, ze ten travnik bude vypadat trochu lip, kdyz ho tam behem zimy vylepsovali nejakou tou technikou

Reagovat
Mass

No ale problém je, že ve čtvrtek hrajeme s Genkem a na ně tohle stačit nebude. To bylo tak na průser stejně jako s Anderlechtem.

Reagovat
PlackaSKS

já taky pevně věřim, že to bude úplně jinej zápas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

věřim taky, že se poučíme ....Trpišák jim určitě ukáže nějaký jejich akce, aby věděli, že to bude trochu něco jinýho než to, na co jsou z naší ligy zvyknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Van Buren by měl jít do základu jednoznačně.

Reagovat
PlackaSKS

vůbec, on je třikrát lepší jako střídající

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budeme hrát 70 minut v 10, aby jsme pak poslali do hry Micka.

Reagovat
PlackaSKS

s nim v základu to bude to samý, jen tam nebude koho poslat

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší by bylo začít s Teclem a pak za něj poslat buď Micka, když povedeme a nebo Škodu když budeme hrát proti betonářům nějakým a bude třeba kladivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky super oživení....jemu jsem hodně věřil, že tomu taky hodně pomůže

Reagovat
Mass

No ale Trpiš na dva útočníky nehraje. A křídla Zmrhala s Olayinkou taky nevyndá.

Reagovat
KingMaster13

Jako když jsem viděl že jde Yaya na pentli tak jsem se regulérně málem posral Všude od jeho spoluhráčů slyším jakej to je "dřevák" na penalty a pak to tam sebevědomě uklidí doprostřed alá Panenka Ten kluk jak mu roste sebevědomí to je neskutečný Jinak co se týče té penalty, tak logicky nemám radost, že nám musela pomoci ale faul to byl. Jen tu žlutou bych asi nedával nevím Ngadeovi mi přišlo, že se tam leccos odpustilo nebo Bořilovi. Hlavně ale takhle nesmíme hrát s Genkem nebo to dopadne špatně. Pozitivní je, že ti určitě nepřijedou bránit. Belgická liga je jen o ofenzivě. Jinak dneska byl hroznej Hušbauer Já upřímně doufám, že ho Ševčík nahradí a na podhrotu bude hrát Stoch. Jinak Mick Jak tam prošel alá Thierry Henry neskutečný.

Reagovat
Coutinho10

j já teda u Suka se nebál, že to nějak přestřelí nebo něco....čekal jsem od něj něco technickýho, takže jediný, čeho jsem se bál bylo, aby nezkusil nějakou technickou střelu do spojnice a ven....naštěstí to udělal takto a bylo to parádní.....Vršovice můžou bejt pyšný

Reagovat
KingMaster13

Já se nebál, že to přestřelí ale že to pošle buď vedle a nebo to trefí někam doprostřed a golman to třeba vykopne. Nečekal jsem, že si troufne na něco takovýho

Reagovat
Coutinho10

j tohle zakončení jsem taky nečekal...počínal si, jak starý mazák

Reagovat
KingMaster13

jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass
Reagovat
Mass

Teď sem koukal na tiskovku. A Souček řikal, že tam chtěl jít, protože chtěl věnovat gól svojí malinký dceři. Navíc ten kdo byl faulovanej byl Škoda.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo to mu neberu, já to pochopil i dle oslavy. Zase ale byl jsem fakt posranej strachy, že to pošle někam do háje, zvlášť když se o něm jeho spoluhráči vyjadřovali jakožto o největším kopytu při kopání penalt

Reagovat
Mass

No nevim, jestli si koukal na tu soutěž břevínek, tak tam je Souček ve finále. Společně s Králem, Kuciakem a Tomášem Vlčkem

Reagovat
KingMaster13

Já vím ale zase když byly tenkrát v Číně na tom soustředění tak tam zase hrozně vyhořel. Tak jako strach jsem měl, ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

To jsem právě viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tohle je statistika chyb, který Chovancova komise uznala, lepší ukázka toho, jak je k hovnu, by byla ukázka chyb, který komise neuznala... (Frýdkova ruka atd...)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

To by byl taky dost zajímavý ukazatel a hlavně u Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky pravda

Reagovat
Losinho

Jardo

Reagovat
ratusek

hlavně ta Slavia, jen aby se ukázalo, že se ji ubližuje

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou někde i statistiky z minulých let?

Reagovat
KingMaster13

Jinak Teplicím obrovský respekt, když si vzpomenu jak snadné je bylo porazit na podzim pod Šmejkalem a srovnám to s dneškem, tak je to úplně jiný tým a pokud budou pokračovat tak ta top 6 není vyloučena. Dnes byli opravdu důstojným soupeřem a nebýt toho Kolářova (konečně!!!!!!) super savu tak jsme dnes fakt nevyhráli.

Reagovat
PP

A Zelín už to zase roztáčí.. 4.rok a furt to samé dokola. To by se poučil snad i křeček, ale ne zlínské vedení..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

boříme rekordy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nezbořili jsme před příchodem Číňanů opačnej rekord, tedy ve šňůře zápasu, ve které tým nezahrával ani jednu penaltu?

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

To jako fakt? A přitom mi to přijde, že jsme kopali doposud tak 3

Reagovat
Fakt

Celkem 11 tuším, že rekord drží Sparta s 12 za celou sezónu. Takže to vypadá že pokoříte další rekord

Reagovat
KingMaster13

Ten nick se teď fakt hodil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

tam to ale bude tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodčí na hřišti nařídil jen 3 z nich. Naštěstí tady je VAR, a chyby sudího byly opraveny. Chyby PROTI Slavii, takže komu ti rozhodčí tlačí kárku? Kopali jsme tak 6 penalt v řadě, ale žádná z nich nebyla sporná nebo nefér.

Reagovat
Blasphemer

A podle to vás podle statistik nejvíc řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni, kterou z nich bys nepísk? Všechny byly fér a 3 z nich sudí na hřišti původně nepísk, opravilo ho až video. Takže tohle jsou tři chyby PROTI Slavii

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
mistr129

Přišel tam prověřen tou nejlepší, tak ještě aby ne

Reagovat
Blasphemer

Hele, co ta penalta Slavie? Já na rovinu přiznám, že jsem to neviděl, ale Mádl na Twitteru (a nejen on) docela rozvířili debatu. Takže úplně stoprocentní to asi nebylo?

Reagovat
mistr129

Myslím, že ta fotka, co tam dal, je všeříkající Leda že by ho Škoda taky držel, ale to jsem z žádného z záběru neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Pdole mě si chtěl akorát zatrollit, což se mu povedlo. Samozřejmě si nedal nějak těžkej úkol Podle fotky jasný držení, nikdo z Teplic se nijak nehádal, Jeřábek akorát sklopil hlavu a šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně připadá, že se tu vytahuje Mádl, jen když se tu někomu zrovna hodí Protože je to podle mnohých jinak blbec. Já mám na něm na twitteru follow, ale asi ho zruším, ne kvůli tomu, že trollí Tvrdíka a tamější slávistickou obec, ale kvůli těm puberťáckým trapným kecům, co mezi sebou s Hoškem a Šídlem mají ohledně Arsenalu a Spurs.

Reagovat
Blasphemer

Jo, s tím Hoškem a Šídlem to je hrozný. To je mi normálně trapně i za ně, když to vidím.

Reagovat
db18

to je vždycky "slávista Mádl..." a pak jednou za sto let "že by Mádl prozřel konečně?" a pak zase "slávista/sparťan Mádl..."

Spíš jsem zvědavý, jestli fakt vytáhne něco s tím Rogozem, když už to včera tak "slavnostně" uvedl...

Reagovat
Euphael

Hošek je z nich ale největší krypl...a to neříkám proto, že by fandil spurs

Reagovat
monty25

Za sebe říkám, že Škoda padat nemusel, ale držení tam bylo. Určitě to není nějaký zářez jako v minulé sezoně penalta za "ruku" Vondráška. Mádla neřeším, to je vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Padat asi nemusel, ale to je k posouzení faulu jedno. Jestli spadne, nebo ne, jestli tomu přidá, nebo ne, držení za dres je prostě faul.

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že ten jeho pohyb k míči to ovlivnilo dost ale to je na debatu Za loňskou penaltu to jsem se hrozně styděl

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1094304127960735747/photo/1

Tenhle obrázek asi stačí, ne? Žádná fotomontáž to není.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Dle výkladu pravidel je stoprocentní, akorát je vtipný, že ho tahá zezadu a on skočí dopředu.

Reagovat
Losinho

a musela to bejt žlutá?

Reagovat
db18

Nevím, co proběhlo na tom proškolení pravidel před jarní částí ligy a jak to je braný u nás, ale v BL při tom vždy kladou důraz na trestání žlutou za údery loktem a právě tahání za dres, takže spíš být musela.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Jo, teď jsem to konečně viděl. Faul jo, ale vtipný jak dvoumetrovej lopaťák Škoda spadne jak pytel hoven a ještě na druhou stranu než ho tahá.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia včera nehrála dobře. Je alarmující, že teplická záloha byla schopná úspěšně eliminovat zálohu Sks. Genk bude totiž jinej level. Doufám, že se Stoch vrátí na podhrot (10), je to pro něj ideální post. Ševčík sice hrál dobře, hodně oběhal, chce to ještě zlepšit efektivitu. Z mého pohledu to moc nešlo Hušb, nebyl na míči, moc neběhal. Ani rohy nezahrával nijak excelentně. Je otázka, zda je funkční, aby hráli Ševčík a Hušb spolu. Střed Stoch, Souček a Ševčík/Hušb (dle soupeře a potřeby) mi příjde lepší, ale u Trp věřím, že ví, co dělá. Penalta, jak píší mnozí, jasná. Rozhodčí navíc stál v ideální pozici a vše dobře viděl. Ani si nezažádal video. Jeřábek to ale udělal nejhůř, jak mohl - nejenže nezachytil náběh Škody, ale ještě očividně fauloval ve vápně. Měl Škodu včas pustit. Nebylo by nic lehkýho propálit ten chumel hráčů. Troufám si ale říct, že bychom ho stějně dali. Po příchodu Stocha a MvB se stupňoval tlak a Teplice už toho měly dost. Pár postřehů k hráčům: Bořil, Olayinka slabší výkony. Kdyby Bořil pokračoval v tomto duchu, je čas na Zelenou. Podržel Kolář při dobrý střele Hory. Škoďák byl dobrej, krásný nůžky, hodně bojoval, chce to jen góly. Mvb je výbornej na střídání - umí vlítnout na hřiště a přinést potřebnou přímočarost.

Celkově to chce přidat a zpřesnit - Teplice hrály vyborně, ale Genk a Plz budou určitě těžší soupeři. Když neprohrajem v Plz, titul se výrazně přiblíží...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak Hušbyho bych za ten včerejší výkon nejradši zabil. Klasická schovávačka, když byl míč vepředu, tak on byl vzadu, když byl míč vzadu, tak on vyklusaval vepředu. A když bylo potřeba prokombinovat středem, tak byl zařezanej u lajny

Reagovat
žrout

Pro hru SKS je dlouhodobě brzda, doufám, že bude mít Trpiš koule a nahradí ho v sestavě na Genk Ševčíkem

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta ubohost ale aspoň se Zdenda udrží do zápasu s Baníkem a ten ji roztrha

Reagovat
3M

Koukám, že S+S se připískavá stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
3M

Že si zralej zpět do pátý třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, cením, a něco K TOMU?

Reagovat
3M

Jinak, tady nikdo netvrdí, že ho za dres nezatahal, ale pecka byla za ten teatrální skok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo! Tahal ho za dres, ale penalta ne! To je pátá třída spíš pro tebe…

Reagovat
3M

Fotbalu moc nerozumíš co? Tahání za dres je ve vápně 30x za zápas, skok plavmo za pecku jen pro někoho

A propos, co faul Ngadea na Vošahlíka? Co mi k tomu řekneš?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tahání za dres opravdu je na penaltu a za žlutou kartu. Možná po nějakých pravidlech se podívat by neuškodilo.

Reagovat
3M

Nic, tak jinak. Myslíš, že by se to pískalo obráceně? Nebo to samý dnes Bohemce?

Co ten faul před tou peckou? K tomu mi nic neřekneš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslím, že by se to pískalo i obráceně. To z dneška jsem neviděl a nevyjadřuju se k tomu, hodíš link pls?

Reagovat
3M

Hledej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si případ

Reagovat
PlackaSKS

nech to bejt když to nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty jsi rarita ty kokso..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Plzeňáci, co tohle lajkujou tátové by vás měli zbít

Reagovat
3M

oni si myslí, že se jich to netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Nebezpečný je spúíš to, že S se to písknem, ale proti nim ne a jinýmu soupeři se to nepískne. Viz KOmličenko co okatě drží za ruku Chrýho a nic. Hra ovlivněna víc než u S i S a žádná penalta nebyla. Další nebezpečná věc je, že přestože hráči upozornňovali rozhodčího na dvojdotyk přiu penaltě Komličenka, rozhodčí se o tom bavit nechtěl ani nechtěl koukat na video. Pochybuju, že by si to dovolil v zápase Slavie. Asi by měla Plzeň brečet jako Slavie.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Brečet může, ale je to jako když brečí Neymar že ho tentokrát opravdu faulovali.

Reagovat
bobis21

Tohle bylo od Dostála na přeřazení do juniorky

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas,jak může tohle udělat ligový fotbalista?Navíc v zápase,který nemuseli prohrát a určitě nebyli horší.

Reagovat
C-M@ster

Takovejch soubojů je tam za celej zápas dost.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
bobis21

Pokud je to tak, mělo být i dost penalt. Pravidla to říkají docela jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Beru tě za slovo, chceme více penalt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já si počkám na vyjádření penaltového experta Luďka Mádla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je libo statistika?

Reagovat
Bosko

No ale pockej si na rano, jestli to vyjadreni nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V takovym case by se nemeli piskat penalty

Reagovat
Kang & Kodos

Z tohodle ani nejde mít radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to viděl celé? Já jen posledních 20 minut a mám dost. Ona tedy ta Bohemka je taky fakt soupeř k pohledání. Fotbal je až na druhém místě za atletikou. Koukat se na to nedá a hrát bych proti tomu nechtěl. Těším se na derby nebo na Plzeň, tam ten fotbal bude. Na druhou stranu je u Bohemky pokrok - dřív byla na prvním místě tvrdost, pak atletika a fotbal nepodstatný.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja u toho rekulerne usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nestihnul

Reagovat
JeséRodriguez

První půlka nebyla špatná, druhá strašná. Po odchodu Kangy to šlo úplně do prdele, hlavně že tam Zdenda pak pošle Pulkraba.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná hra, žádný nápad. Snad přijde Bořek, věřím, že s ním by se celý tým zvedl.

Reagovat
PlackaSKS

i přes tři body mi sparta udělala radost. přes přípravu se zatim nic nezměnilo, jen chybí stanciu. stažení kangy moc nechápu, jedinej občas něco dopředu ukázal. přes plechatýho šly asi jediný dvě šance bohemky. jediný nepříjemný překvapení byl hložek. na svůj věk hrál skvěle. ted v něm extra přínos nevidim, do budoucna ale jo, když bude pokračovat.

penalta jasná, dostál je idiot. předpokládám, že přijde těch pár expertů co si včera stěžovalo na naší penaltu + madl a zejtra se budou omlouvat.

Reagovat
JeséRodriguez

Jako kdyby před tou penaltou centroval nějakej fotbalista, tak Chipciu je sám před gólmanem, ale Dostál naštěstí udělal takouvouhle klukovinu, protože Zahustel ten centr poslal do 14. řady. To je fakt strašný, že je tohle ligovej plejer.

Reagovat
PlackaSKS

když sem viděl opakovačku faulu, tak sem chvíli nemohl najít míč

Reagovat
ratusek

A hlavně přínosem je to, že Zdenda má povedenej start do jara, takže zůstane minimálně o 5 kol déle

Reagovat
PlackaSKS

proto mi ty tři body ani nevadí vidět tam běhat kapitána frýdka nebo geniální střídání... prostě at to vydrží navíc teda mi přijde ta obrana šílená

Reagovat
smazaný uživatel

No, to měl i Strama.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta takzvaně na Plzeň

Reagovat
C-M@ster

Spíš na Slavii.

Reagovat
PlackaSKS

tahle penalta totiž byla odpískaná správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bosko

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Na Slavii, na Peltonec i na na Plzeň

Reagovat
Losinho

Ty seš fakt šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Dostál Doufám ale, že to alespoň udrží na trůně Zdenála, přece jenom výhra v prvním jarním kole je výhra v prvním jarním kole a to se teď nepovedlo ani takové Plzni.

Reagovat
SpartaOvenka

Je tam posun od posledního domácího zápasu s Bohemkou, teď už víme, že penaltu až v nastavení, ať nedokáží odpovědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
twerp

Nejhorší na tom je, že tendle průser jde z velké části na triko Rosickému.

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že si Čupr s Rosou udělaj zase analýzu. To bylo děsivý. Rok a půl po slavný internacionalizaci se najednou v jednu chvíli potácí na hřišti 8 Čechů, z nichž nejlepší je kluk, co čerstvě vychodil základku a nejtvořivější byl 19letej stoper.. kterej chvílema zapomínal, co hraje. Génius na lavičce zase nezklamal. Tvůrce hry Venca Kadlec, toho času 9 měsíců po posledním zápase, jako poslední útočný střídání maratonec Hašek místo nejlepšího střelce přípravy. A jako zlatej hřeb všeho Frýdek (jinak dneska taky jeden z těch lepších) kopající v 93. minutě penaltu. Zaplať bůh, že je Dostál tak blbej. To byl zákrok na úrovni Uroše proti Subotici.

Reagovat
twerp

Reagovat
kilobyte

Analýza proběhne, to se neboj. V příštím zápase bude minimálně 8 cizinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
JeséRodriguez

...Kadlece bych ještě pochopil, Hložek má přece jen teprve 16 a celej zápas by asi nedal, Karlsson měl nejaký zranění a kromě Kadlece tam nebyla moc jiná volba bohužel. Ale že tam místo Drchala pošle Pulkraba, to je neuvěřitelný. A stažení Kangy bylo taky nepochopitelný. Za mě nejlepší hráč asi Sáček. Plechatýho jsem chválil, dnes tam měl dvě chyby, ale pořád bych ho neodepisoval, měl tam i nějaký důležitý zákroky vzadu a celkově mi nepřišel ani tak horší než Štětina.

Reagovat
PlackaSKS

plechatýho bych taky neodepisoval, je to mladej kluk. ale pokud tohle je v současný době nejlepší stoper sparty a řešilo se jestli k němu radakoviče nebo štětinu, tak bych na vašem místě už chtěl konec sezony

Reagovat
KingMaster13

Tebe nejde nemít rád, za to jak to tady kotlíš. Sparta nesparta

Reagovat
Bosko

Ja nechapu ten spartanskej negativismus. Ano, titul je v prdeli a ano, na lavicce mate Zdendu (muhehe) ale byl to prvni zapas na jare. Nikdo z favoritu do ligy nevstoupil nijak oslnive, je to proste prvni ostrej zapas po dlouhy dobe. Navic u Sparty je to umocneny tim, ze dneska dala, sympaticky, sanci nekolika mladym. Nebylo to koukatelny, ale tri body urvali. Je predpoklad, ze uz to bude jen lepsi. A stejne na ne ty “fanousci” piskaj po kazdy nepovedeny prihravce...Fakt nechapu

Reagovat
twerp

Hráli jsme doma, hráli jsme proti oslabené Bohemce a tři body jsme si rozhodně nezasloužili. A výkon? Vždyť oni vůbec neví, která bije. Nějaký tvořivý hráč do středu? Nějaký stoper, který umí rozehrát? Nějaké ostré křídlo, či bek? Nějaký gólový podhrot? Ten kádr je tak poskládaný tak debilně, že se fakt můžeme měřit Baníkem, Jabloncem nebo Libercem.

Reagovat
Bosko

Ono to chvili potrva, samozrejme. Ale ja osobne mam ted ze Sparty pocit, ze se to hejbe smerem k lepsimu, jeste vyhodit ZS a uz nebude k smichu. Nekdo tam zacina premyslet. Jenze je tam takovej bordel, ze to proste nepujde ze dne na den a to se ve Sparte nepripousti

Reagovat
twerp

Nejde o netrpělivost, jde o to, jakým směrem to jde. Od extrému k extrému. Prvně se přivedli dobří hráči ze zahraničí bez motivace, teď přivádíme "motivovaná" kopyta z naší ligy. Prodá se Stanicu a náhrada se nepřivede. Jednou do toho křetínský pustí stovky miliónů na posily a podruhé menší desítky. Ve Spartě chybí dlouhodobá strategie a já si nejsem jistý, jestli se to s Rosou vůbec může změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Tak Stanciu chtel jit. A nahrada za nej? Jen tak nekdo ho nenahradi, a privadet nekoho na rychlo za velky prachy nema cenu, byla by to chyba. Mate cas, hrajete jen ligu, klidne si muzete dovolit se s klidem porozhlidnout a nekoho koupit v lete.

A ze to jde od extremu k extremu? No podle me jeste malo. Ta situace ve Sparte si ale razantni krok zaslouzila, vzdyt to slo do kopru. Ale kdyby meli vyhodit kazdyho, kdo tam nena co delat, muselo by odejit vic hracu. Proste to chce cas.

Reagovat
twerp

A co že chtěl jít? Tak ho prostě nepustím a je to. Sednu si s ním, proberu to, dám mu klidně větší plat, domluvím se s ním, že ho pustíme v létě, cokoliv, jen ho udržím. On by byl nasraný, ale je to profík, tak by zápas nevypustil.

Jo, my v létě někoho koupíme, dojebeme kvaldu na EL, protože se nestihne sehrát s týmem a pojede se všechno nanovo.

Za to, že to jde do kopru, ale nemohli zahraniční hráči ale naše vedení, scouting, Ital a Zdenda. To je těžký, když Fantomas je lepší, než celý scoutingový oddělení Sparty.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
tnt03

Reagovat
kilobyte

Mě nejvíc vadilo že pískali na Kangu, který tam aspoň něco vymyslel. Proč myslíš že to bude lepší?

Reagovat
Greny

protoze to nemuze byt horsi

Reagovat
kilobyte

Optimisto.

Reagovat
Bosko

Protoze se mi zda, ze se pomalu procistuje od toho plevele. Kvalita tam byla a je, ted ji doplni ti mladi (coz Sparte zavidim. My asi nemame borce co mohli zfleku naskocit do ligy). A az potahne Zdenda, bude to jeste lepsi. V lete se pak zbavi Ben Chaima, Plavsice a dalsiho plevele, privedou kvalitu misto kvantity a budou hrat o titul. Nevim, jestli je to tim Rosickym, ale proste se mi takhle zvenku zda chovani Sparty racionalnejsi

Reagovat
Baronne

Tak to mi je těch klokanů i líto

Reagovat
HorajzmAmmann

Zdeněk Ščasný: "Vydřené, z mého pohledu zasloužené vítězství. Nemůžu říct, že bychom zklamali. Čekali jsme víc, ale věděli jsme, že to bude strašně těžký zápas."

Reagovat
smazaný uživatel

Analýza!

Reagovat
Losinho

Reagovat
kilobyte

Asi čekal že dostaneme výprask.

Reagovat
PBLead

blb

Reagovat
ratusek

ten se tam bude držet ještě 5 let

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že včera byla penalta jasnější

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na tu z dneška? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neříkám, ze nebyla

Reagovat
F.Torres

Tak první kolo za námi. Slavia navýšila náskok, i když to byl boj. Nicméně Teplice předvedli super výkon a myslím si, že vytlačí společně s Libercem Zlín s Baníkem mimo top 6.

O třetí místo bude také souboj, který vyhraje Jablonec, díky Trávníkovi. Sparta doma vydře výhru nad vybrakovanou Bohemkou. Jakmile bude sparta venku, opět to bude provar a myslím si, že Jablonec poztrácí méně bodů.

O titulu se snad rozhodne příští kolo, které dá Slávie opět za 3 body a bude vyřešeno.

Boleslav se dostane do prostřední tabulky a vystřídá Opavu a uvidíme jak se to porve v nadstavbové části

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Teplice teda Ostravu nepředběhnou.

Reagovat
JeséRodriguez

10 bodů za 10 kol nestáhnou

Reagovat
ratusek

Teplice? ti zase dostanou od nějakejch zoufalců a bude to tam, kde vždy

Reagovat
3M

Třeba od vás?

Reagovat
HorajzmAmmann

ten zápas si moc nepamatuju, ale vyrovnaný zápas bez šancí ke konci se ukopnul Jánoš a v poslední minutě zachrnil 3 body Laštůvka?

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Pod Hejkalem se zvedli a na jaře by mohli jít nahoru.

Reagovat
JeséRodriguez

To sice jo, ale ztráta na Baník je už fakt velká. Pochybuju, že nebudou ztrácet body.

Reagovat
3M

To by i šlo

Reagovat
mrtvej ofsajd

kdyby nebyla ta nadstavba, tak je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Teplice zvládnou uhrát o 11 bodů více než Baník, když nemají pořádného hroťáka? Teplice hrály včera dobře o tom žádná, ale taky je něco jiného, když hraješ na půdě favorita, kde netvoříš, jen hraješ na brejky a poctivě bráníš, nemáš vlastně co ztratit a v zápasech, kde hraješ s vyrovnanými soupeři...Jinak vcelku souhlasím i když si myslím, že na nějaké hodnocení je moc brzy a trochu se tam u tebe projevuje nenávist k Baníku, takže to není zrovna objektivní, že ano?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
F.Torres

S banikem jsem hodne vahal. Nicmene bud oni nebo teplaky si to ukopou v te druhe skupine. Nenavist nema co delat s tipovackou

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má kromě pravé strany větší kvalitu na všech pozicích oproti Teplicím, fakt se snažím být objektivní...Že by Baník neuhrál minimálně 10 bodů do 30. kola tomu nevěřím, Teplice budou mít co dělat, aby ubrály aspoň 15, 20+ je troufám si říct naprosté sci-fi...Pořád si myslím, že je to hlavně bitva Baníku s Libercem a Zlínem o dvě postupové místa do šestky a už nikdo se do toho nezapojí a jestli, tak věřím spíš Boleslavi než Teplicím...Vůbec bych nepřechvaloval Spartu s Jabloncem, Jabka v Olomouci dobrý, ale Sigma pěkně tragická, Sparta dnes nic moc a i kdyby jim přišel nakonec Dočkal, tak si myslím, že to pro ně nic jednoduchého nebude a budou ztrácet body, takže se pořád jedním okem koukám i na třetí a čtvrté místo...Tak to vidím já, no. Tak uvidíme, kdo bude mít nakonec pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

*uhrály

Reagovat
F.Torres

jasný, šanci máte klidně i na třetí, ale věřím Vám nejméně, jelikož nejste zvyklí se pohybovat takto v popředí a poté na to dojedete. Nejvíce prostě věřím Jablonci, jelikož kádr a trenéra mají na dobré úrovni a pokud se vrátí Trávník s formou, kterou měl na podzim, tak nebude o čem mluvit. Navíc Jablonec měl na podzim poháry, nyní se soustředí jen na ligu, což mu také pomůže. Jako přál bych Vám, ať se klidně vecpete před Spartu, ale myslím si, že reálně budete rádi, pokud uhájíte pozici a hlavní konkurent je asi Liberec co se týče toho 5. místa.

Reagovat
lichna.

Máš pravdu v tom, že na to nejsme zvyklí. Na druhou stranu, podívej se, kdo za nás hraje.

Laštůvka,Procházka,Fleišman,Fillo,Baroš - tihle hráči jsou zvyklí na mnohem větší nervozitu..

Pazdera,Holzer,Janoš,Stronati,Hrubý,Kuzmanovič - tihle taky už mají ledacos za sebou.

Upřímně, si myslím, že hodně napoví ten zápas s Libercem. Ale nemyslím si, že bychom měli ztrácet tak moc, aby nás Liberec předehnal a Zlína se taky tolik nebojím.. Třeba to dopadne naopak, ale já si prostě myslím, že tihle hráči si to pohlídají.

Reagovat
F.Torres

samozřejmě, jsou tam zkušení matadoři, ale stačí vlna pár proher a zamává to se všemi. Uvidíme. Nyní máte kombo Liberec/Sparta/Zlin/Slavia/MB. To jsou všechno top soupeři a pokud chcete pomýšlet na top 5, tak musíte urvat minimálně 6-9 bodů. Hratelný to určitě je, ale nalosování máte teďka velice zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín porazí v pohodě, ten už rozjel svoje tradiční jaro. Podle mě Baník bude bez problémů na 5. místě - Sparta a Jablonec mu odskočí, o 6. místo si to dají Liberec a Teplice, u Zlína by mě nepřekvapilo, kdyby při té vyrovnanosti ve středu tabulky propadl až do spodní skupiny.

Reagovat
JeséRodriguez

to bude skvělej zápas teď s Libercem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bavili jsme se o Teplicích, že by nás měly ze šestky vykopnout, což jsem ti psal, že je sci-fi, bude záležet, jak nám vyjdou zápasy u top týmů, jestli dokážeme někoho překvapit nebo všechno prohrajeme, to jsou tři z devíti zápasů, poslední kolo hrajeme v Jablonci, který je asi pořád silnější i když už nemá tak silnou lavičku, trochu bojují se zraněními a na Trávníka si dá každý pozor, pak i zápas v Karviné bude těžký, oni hrají o život. Takže černý scénář, ale ne nereálný je ten, že už venku v základní části nic nevyhrajeme a budeme rádi za 3 body, doma teoreticky můžeme vyhrát všech pět zápasů, nikoliv nereálný scénář, ale taky můžeme kromě Opavy se všemi ztratit, takže je možné, že získáme už jen cca 10 bodů, což by nám tak tak stačilo na to zůstat v šestce, hlavně díky ne zrovna zářívé formě Zlína i jejich kvalitě kádru by to dát mělo, 45 bodů je takové to rozhraní na to být v top 6 nebo nebýt, stejně jako 33 bodů je takové rozhraní toho, jestli se tým vleze do top 10 nebo ne si myslím. 55 bodů by zase mohlo stačit na 3. místo po 30. kole, jak Sparta, tak i Jablonec mají 5 - 6 velmi těžkých zápasů, mj. oba týmy hrají v Liberci i v Boleslavi, s Baníkem doma, Sparta má derby v Edenu, hraje s Plzní, Jabka budou hrát v Plzni, taky třeba u zachraňujících se celků jako Bohemka nebo Slovácka...Překvapilo by mě, kdyby se přes tu metu 55 bodů po 30 kolech přenesli...Jestli to dokáže uhrát i Baník si nejsem jistý, pořád se spíš koukám na záda a hlavně uhrát tu top 6, ať jsou v květnu fajn zápasy, navíc je ve hře i pohár...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Plzeň i Slavia taky nehráli dobře, takže vlastně dobrý výkon.

Reagovat
Mass

nehrály

Reagovat
lampas

Tohle je ta stará Sparta!! Ačkoliv se nedaří, tak silou vůle a štěstí se zápas nakonec urve. Tohle dělá velké týmy Jsem rád, že je Sparta zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tady to nebylo silou vůle. Žádná vůle po vítězství ke konci nebyla. Jen připosranost. A myslím si, že ještě teď Sparťani sedí v kabině a dumají nad tím jak to jako mohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vubec nemuzes myslet vazne .. ta drivejsi Sparta byl valec co to urval silou, tahle Sparta to obcas urve, ale valec to rozhodne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek tvrdil, že na hru si za 2 dny nikdo ani nevzpomene, ale že si někdo nevzpomene půl hodiny po zápase, to asi ani on nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - Slavia nehrála nic moc a horkotěžko se prosadila v závěru. Sparta je na tom podobně a slovo "horkotěžko" je v jejím případě ještě až moc milosrdné. Plzeň jsem neviděl, ale výsledek je mizernej. Zlín puknul, aniž by jeho soupeř vystřelil na bránu, Jablonec s odřenejma ušima ušmudlal aspoň jakoustakous výhru v Olomouci a Baník se s výhrou radši nepáral a nechal dva body na nemožné Dukle.

Já jsem tak rád, že ta nejlepší liga na světě už zase jede, aspoň je o čem mluvit.

Reagovat
Greny

OT : Siniaková dobíha míček a vraci ho na druhou stranu se slovy : To si uz delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já mám tyhle držkatý v tenise rád, furt lepší než ti chcíplotiny jako je třeba Plíšková.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

já tu Plíškovou nemusím

Reagovat
oli9

Jj furt zamracena ,protivna bez zajmu a jeste navíc ma toho debila hrdlicku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
gunner123

Reagovat
ratusek

On byl i.na lavičce týmu ne?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
didosh

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Tak to já třeba mám radši stabilní hráčky, proto jsem jeden z mála, co má radši Plíškovou než Kvitovou.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bosko

To je hrozne sympaticka holka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Radin

Jinak strašnej tenis dneska..Co tam všechny předvádí za chyby..Krejčíková strašidelná..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Svetove jednicky..

Reagovat
Radin

Když vidím ty podání, tak i kdyby tam byla Vondroušová jen na to, tak bude lepší jak celá Krejčíková..Siniaková má asi už dost za ty dva dny..Snad už Krejčíkovou ve Fed Cupu nikdy neuvidíme..

Reagovat
Radin

Siniaková úplně odešla..Ale já myslel, že dnes hrály hrozně i Plíšková a Halep, která rozhodně nemá nej formu a taky děsně kazila..Plíšková řekne, že 60 nevynucených chyb není moc, na delší zápas

Reagovat
Losinho

A to ještě Halepová mrdla 5x pásku, zatímco Plíškový tam pomohlo 5-7 prasat.

Reagovat
Radin

Jn, přišlo mi, že Halep měla dost dvojchyb za ten víkend..Když si k tomu přičtu jak pomalu podává Niculescu, tak špatná vizitka pro naše..Ztráta času takovej tenis a to koukám jen na WTA :-) Kvítek umí bavit víc, i když někdy negativně, tak umí zahrát světové údery.. :-) Za mě pořád nej češka..

Reagovat
lichna.

Dívali jsme se na stejný tenis? Plíšková i Halep hrály hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože "experti" si myslí, že o kvalitě hry rozhoduje jen počet UE, ale už si neuvědomí, že proti Halep má hodně UE prakticky každá hráčka, protože ona vrátí všechno, tak soupeřka se musí snažit zakončovat co nejvíc na riziko. A vzhledem k tomu, že se hrálo 32 gamů, tak 60 není až tak extrémní číslo.

Reagovat
lichna.

Já tam byl osobně a dobře jsem viděl, jak která hrála. Plíšková mi naopak přišla hodně dobrá, bohužel Halep měla skoro všechno, to je pak těžké..

Jediné,co teda Plíškové nešlo, byly podání. Ale jinak to byl dle mého famozní tenis.

Reagovat
Radin

Simona si klidně prohrála gem dvojchybama, kdy mohla v klidu dohrát set, za mě nehrála nějak úchvatně..

Reagovat
lichna.

Vždyť na konci nebýt Krejčíkové, tak dostanou kanára..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
3M

Jinak dneska Sáček nejlepší (nejfotbalovější) na place

Reagovat
mistr129

Ljovin a Dostál by měli dostat céres, ale podle mě i Fryšták vyrazil tu penaltu dost debilně. Byl tam včas a mohl to vyrazit do strany, ne-li chytit. Místo toho to poslal rovnou Frýdkovi, to už si to tam mohl sám hodit.

Reagovat
ratusek

Měl vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju na devadesátkový projekt Pares Prušánky jednoho tehdejšího zbohatlíka. Když došly prachy, nastoupil za ně v MSFL 15letý chlapec jménem Křivák. Trochu to připomíná dnešní Spartu. Velkohubá prohlášení, jak bude jezdit do Prušánek Ajax, profíci z vyšších soutěží v MSFL, tatáž velkohubost ve Spartě, supernákladné posily Janko, Bibione, Mandjeck, Mavububu, Kája, Ben Chaim, Stanciu ... a kde je tomu konec. Za rok a půl už to hrajou se 16letým klukem - jako ty Prušánky.

Reagovat
3M

Však počkej co čeká vás

Reagovat
Kepy_FCB

Vyjebává se s Huawei, odveta bude potopení Slavie...

Reagovat
bobis21

Tipuji že klidný střed

Reagovat
smazaný uživatel

Nás čeká úroveň Salcburku nebo donedávna Basileje. Závěrečné boje EL, boje v LM, včetně reálného postupu do osmifinále... Máme za sebou miliJardovou Čínu!

Reagovat
Pablos

Bibione

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární

Reagovat
Riviera Kid

Pares Prusanky.

Reagovat
Blasphemer

relatable af

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

všechny tyhlec Prušánky, Ratíškovice, Jakubčovice, Drnovice - moravské a 1 slezská vesnice měly aspoň výsledky a dalo se na jejich fotbal koukat, narozdíl od velkoměsta Brna nebo současné Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Blešany a Bohdaneč (i když ten není vesnice). Ale jo, hráli dobře, dokud nedošly prachy, nebo majitel neputoval do tepláků.

Reagovat
Liquid

Bohemka dnes přišla o 3 body, ty sola měly skončit v bráně + červená a stupidní penalta v poločase kdy si Sparta nevytvořila vůbec nic

Reagovat
HorajzmAmmann

M. Frýdek: "Mrzí nás, že fanoušci pískají, ale hraje se to hlavně kvůli 3 bodům. Za dva dny už nikdo nebude vědět, že jsme hráli špatně."

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Genius

Reagovat
smazaný uživatel

Myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
naheCZ

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle nám dělá kapitána.

Reagovat
HorajzmAmmann

1/5

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
kilobyte

Zase s přihlédnutím ke všem těm jeho zranění hlavy je to asi pravda. On si to za dva dny nebude pamatovat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto tři body rozhodly o úspěšné sezóně.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dostál jako slávista pochopil, že je třeba držet Zdendu, co nejdýl u kormidla...a zasáhl. Odchovanec no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva

Zbytek.

Reagovat
Hokaido

To byl zase porod. Rád bych napsal, že nás tahle šťastná výhra může nakopnout, že tohle pro nás bude novej začátek... Ale všichni vidíme, že pod Ščasným to tak nebude. Herně to bylo opět katastrofální, takřka žádnej posun oproti podzimu. Jediný plus je, že alespoň koukám na Plechatýho s Hložkem a ne na Šurala s Radakovičem.

Nejvíc mě se to, že dáme vítěznej gol v 92. minutě a mně je to úplně jedno. Žádný emoce, nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi to dneska odsral

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim ze on nic nehrajete bejt druhy a tlacit se na prvniho je to o nicem jinym

Reagovat
Hokaido

To bych musel být hodně namyšlený, abych tvrdil, že o nic nehrajeme. Hrajeme o třetí místo, před zápasem jsme byli pátí, což by možná nestačilo ani na poháry. Nehrát ani předkolo EL by pro nás byla katastrofa.

Je to jen a jen herním stylem a atmosférou okolo týmu.

Reagovat
HorajzmAmmann

možná to je blbost, ale z mého pohledu celkově ta atmosféra na tribunách dost špatná. Když jsem tam byl s Baníkem pohár se nefandil vůbec a v lize taky nemastný neslaný... když se nedaří, tak místo povzbuzování za stavu 0:0 neženete tým za výhrou, ale začnete řvát Štastný ven. A ve Vítkovicích jsem byl vedle kotle Sparty a to stejný. Kotel Sparty špatný, špatný, špatný ...

Baník když tlačí za stavu 0:0 tak prostě Vítkovice bouří a stadion je na spadnutí... a je jedno zda se jedná o 2. ligu nebo boj o poháry.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ty už se potřebuješ fakt "vyskákat"...

Reagovat
HorajzmAmmann

důvod?

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle úplně miluju, místo nějakých argumentů jenom hejty, ale aby člověk odůvodnil proč nesouhlasí, to už je to těžký

Reagovat
HorajzmAmmann

tady se dá bavit snad jenom pořádně s Honzou, který se sice rozepisuje, ale aspoň si stojí za svým názorem a dokáže ho nějak odůvodnit, zatímco píčus Kepy ... radši nic ty vole...

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Nadsazka samozrejme jste vsichni uzasny...

Reagovat
Kepy_FCB

Hokaido o voze ty o koze...

Nechapes a divis se

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty jsi idiot, vid? Vzdyt jsem napsal uplne to stejny co on... umis cist? Na to ze mas IQ 150 jsi opravdu debil

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Spartu s Baníkem? Proč? Oni jsou zvyklí na něco úplně jiného, třeba na baníkovských facebookových stránkách se trochu jede do Baroše, protože ty jeho výkony, řekněme si upřímně, nejsou od jeho extempore s SKS ideální a hned jsou většinou probarošovských fanoušků kritici zašlapáni do země...Přitom nikdo z nich nezpochybňuje to, že je legenda a Baníku pomohl, ale hodnotí jeho aktuální fotbalový přínos pro Baník...Fans Sparty jsou kritici k pohledání, někdy jejich řeči jsou skoro až za hranou, ale to je ten tlak, víš jak...Co se týče fandění, tak fandí hlavně kotel, zbytek se přidá, když se daří, ale to je známá věc...

Reagovat
HorajzmAmmann

na Spartu jezdím x let, sice to jsou možná kritici k pohledání, ale ta celková nálada na tribunách a hlavně v kotli Sparty se dost změnila... Nikdo nikoho, proboha, nesrovnává...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedrží za jeden provaz, jak na hřišti, i po "čechizaci" to jde stále vidět, tak i na tribunách...Myslím, že od fanoušků Sparty z protilehlé nebo hlavní tribuny se dobrého slova na kotel nedočkáš, to samé naopak, takový nesoulad fandění určitě nepomáhá, proč tomu tak ale je opravdu netuším, jinak na to, jak hrají, tak jich chodí opravdu dost, potenciál tam je...

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, vlastně celkově ten můj příspěvek se dal shrnout do té tvojí 1. věty Ale byl jsem tam tuším 2009 (Tchuř z tohu na 0:1?) a tu atmosferu jsem si vyloženě užíval i ze strany Sparty... jen chci poukázat na ten rozdíl... uvidíme za 2 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem zvědavý na ten zápas, určitě by to chtělo minimálně neprohrát s Libercem, ideálně vyhrát, ať nejsme pod zbytečným tlakem před tím zápasem na Spartě, já bych šel do alternativní sestavy něco jako 4-6-0 s Kuzmanovičem a Diopem v základu, pokud tedy Kuzma nedostane s Libercem ŽK, zdá se mi, že by to Spartě mohlo dělat problémy, kdyby jsme tam měli více běhavých hráčů...Baroš jako případný žolík na 30 minut, Šašinka na těch 15, Granečný na 20 - 25 minut, nebezpeční bysme mohli být vlastně pořád...Čekám, že budeme prvním soupeřem Dočkala znovu ve Spartě, s tím taky kalkuluju a myslím, že by měl hrát desítku, protože Kanga je vlastně všude a nikde, pořád se stahuje hluboko pro míče a takhle většinou nebyl v tom svém prostoru...Ve 4-6-0 bysme mohli navíc ještě víc eliminovat jejich silný střed zálohy, otupit jej, problém vidím v rozehrávce, myslím, že Sparta bude chtít hodně presovat a jak Laštůvka, tak i stopeři s rozehrávkou pod tlakem mají problémy, Tetteh se bude stahovat k Procházkovi, který není tak rychlý, tam cítím možnost na to, že by mohl pláchnout, samozřejmě problémem může být i pravá strana, čekám, že jestli bude zdravý, tak na Pazderu budou chtít nasadit rychlonohého Plavšiče, takže bych se asi nebránil rychlejšímu Arťomovi, který je sice směrem dopředu podprůměrný, ale dozadu si povinnosti splní většinou více než dostatečně a je navíc rychlejší než LP. Jestli bude na Fleišmana DMK nebo to jejich zázračné "dítě" Hložek si netroufnou říct, Fleška ale skvěle čte hru, rychlostně na tom pořád není vůbec zle, tam se toho až tak nebojím, snad mu pomůže i Holzer...Když dáme první gól, tak neprohrajeme, tomu věřím, tipuju 1:1, tak jak to bylo v tebou vzpomínaném zápasu na Spartě v roce 2009 (Tchuř opravdu dával ten gól), bude tam takových 1200 baníkovců a celkově to vidím na 13 tisíc, jaká bude atmosféra ze strany sparťanských fanoušků bude i záležet na tom, jak budou hrát na Dukle a spoustu z nich mohou uklidnit i podepsáním Dočkala...Já bych řekl, že aspoň ze začátku budou fandit a ne protestovat proti ZŠ nebo aby bojovali za Spartu, to snad až v závěru zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je dané tím, že jsou fanoušci už hodně nasraní. Ale je to špatnej přístup, protože to ničemu nepomůže a jen při zápase sráží Sparťany dolů.

Reagovat
HorajzmAmmann

i když teď jsem si vzpomněl, že při poháru se zrovna mlčelo jako forma protestu Ale souhlas, 11 000 lidí, soupeř jako Bohemka by měl prohrávat už při nástupu 1:0 ... ta špatná atmosfera pak sráží všechny

Reagovat
smazaný uživatel

No, z televize mě přišlo, že byla na začátku atmosféra dobrá ale hráči to pak hlavně ve druhém poločase nepodpořili výkonem a lidem zase došla trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera byla ze zacatku hodne dobra.. choreo, pyro, dlouhej choral "Sparta sampion".. ale pak to zase lidi preslo.. treba vypiskani Kangy sem neprosto nepochopil.. lidi na nej podle me piskaj jenom kvuli tomu, ze je cernej, nemuzu si pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to je proto, že je černej ale samozřejmě to bylo přes čáru. Sice nehrál dobře ale to není důvod k vypískání hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je.. Cernej a sveraznej cizinec. To je pro kotel neco nepripustnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je to tím jak se chová. Na Tetteha, Costu atd se nepíská.

Reagovat
Mass

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

*Scasna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dnes zápas Benfica - Nacional 10:0. Příbram má hozenou rukavici...

Reagovat
Pablos

tak ono City s Chelsea 6:0 je taky zajímavej výsledek

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0 ve 14. minutě nebo kdy to bylo?

Reagovat
AjaxFans

a to Kuna minul prázdnou branku ještě

Reagovat
Mass

ještě asi 3x

Reagovat
AjaxFans

viděl jsem jen poločas

Reagovat
hornito

Dnes nejlepší Sáček . Vypískání Kangy nechápu. Koukat na kombinaci Zahustel -> Kadlec je super zážitek

Reagovat
kilobyte

Zahustel má asistenci na penaltu.

Reagovat
hornito

To je právě snad největší fór

Reagovat
kilobyte

Ještě větší fór je, že to byl snad jeho jediný centr v zápase. Takže má úspěšnost 100%.

Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej centr, kterym netrefil prvního bránícího před sebou

Reagovat
hornito

Reagovat
kilobyte

Tak on se mockrát ani nepokusil odcentrovat. Většinou to nějak zadrbal dřív.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Jak se vám líbil Hanousek? U mně teda lehce překonal očekávání. Bránění celkem v pohodě a dobře doplňoval útok, i když většina centrů byla o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vypadal celkem jako fotbalista. Znam ho vic splasenyho. Podle me si svoje odehraje.

Reagovat
Pablos

mně přišlo Zahustel vol. 2 jen nadruhou stranu ...teda Zahustel ve formě takhle spíš

Reagovat
PlackaSKS

v prvnim poločase sem byl nemile překvapenej jak byl aktivní. ale tak od 30 minuty sem ani neviděl, že tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál docela solidně, jen ke konci mi přišel neviditelnej, jak se schovával za protihráče při útocích a neměl snahu se uvolnit. Směrem dozadu to bylo jen ze začátku trochou nervózní, ale pak už byl dobrej.

Horší je, když stihneš jen dvě piva a musíš střízlivej sledovat celej druhej poločas, jak se přímo pod tebou plácá největší dřevák v týmu na úkor Weisnera.

#zachlastelven

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
hornito

V přípravě se mi nelíbil, ale dnes pohoda výkon nahoru i dolu. Škoda těch promarněných šancí na centr do vápna a vracení zpět, ale asi taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nebyl špatnej. Poctivej bek, kterej to odjezdí. V prvních 30 minutách tam měl několik špatnejch centrů, ale i ty potom dost výrazně zlepšil. Jenom si teda nejsem jistej, že by to s Alexem mělo nějak výrazně fungovat.

Reagovat
Baronne

Mně se líbil už v Jablonci, i když kluci z jejich tábora psali, že je to dřevák, přišel mi dobrej i včera.. Pár dobrejch průniků, v obraně dobrej.. Centry nic moc no

Reagovat
JeséRodriguez

Jeho přestup jsem kritizoval, ale včera to nebylo zase tak špatný. Čekal jsem to horší. Ono celkově když si vezmeš ty hráče, tak většina tam měla fajn věci, kromě teda Zahustela a jemu podobných, ale největší problém je, že hraje jeden člověk s míčem s zbytek stojí a kouká, co vymyslí.

Reagovat
meno

Pro Montyho

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomicky balení Jaru Spořivá holka.

Reagovat
mistr129
Reagovat
PBLead

Reagovat
Stannis Baratheon

kdo to je plz?

Reagovat
Frick

Taká trpaslička z Brna.

Reagovat
Mass

pěkná kačena

Reagovat
Frick

Co myslíte - je o mistrovi prakticky jasno nebo to ještě může být i zamotaný?

Reagovat
Posledni Kovboj

Plzni bude chybet Krmelec, podle me uz to Slavka dotahne.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Když vyhrajeme v Plzni, je hotovo. Nadstavba jim asi nepomůže, když u nás nejsou schopný bodovat.

Reagovat
Frick

Tak, tak. Já bych spíš hrál na bod. #VrabecVHrsti

Reagovat
Frick

Tak na tohle se těšim. Zdeňka je fakt strašně hezká baba.

https://www.instagram.com/stories/seidlovaz/

Reagovat
Stannis Baratheon

Oči má pěkně, to ano. Ale ta postava

Reagovat
Frick

Jasně no - nemá F - kozi, tak postava je

Bože...

Reagovat
Frick

Teda vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se třeba ženský s pekáčem vůbec nelíbí

Reagovat
ratusek

ale vyšukal bych ji

Reagovat
Baronne

Reagovat
Blasphemer

Nebo vona tebe.

Reagovat
ratusek

To možná taky

Reagovat
Frick

No jasně. Taková Fibingerová nebo Kratochvílová jsou proti ní archetyp ženskosti. Vám už fakt kape na karbit.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Stannis Baratheon

tady nejde o to že nemá kozy, ale prostě svaly na ženách to že bys jí z profilu nakreslil podle pravítka je věc druhá

Reagovat
HorajzmAmmann

naopak mi se teda víc líbí, když má holka malý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekáč buchet na ženský je k blití

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz ma holka vetsi svaly nez ty

Reagovat
ratusek

Obličej dobrý, ale tělo nic moc. Otázka je jak šuká

Reagovat
HorajzmAmmann

důležitý je, jaký má holka oči a srdce...

Reagovat
ratusek

To ano, ale v časné fázi vztahu to, jak se hýbe je nejdůležitější

Reagovat
lichna.

Tak tě v nejhorším případě zmlátí no..

Reagovat
HorajzmAmmann

právě ty vole

Reagovat
Frick

Bože, dyť je spíš štíhlá než cokoliv jinýho.

Reagovat
F.Torres

když chce někdo chlapovku, tak jeho věc...

Reagovat
Frick

Určitě. Ale takovej by si fakt nevybral Zdeňku.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Ty jseš fakt pako. Dal bych ti za pravdu u bodybuilderek, ale tady je to v klidu ještě.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Frick

Jako na MISS by to vypadalo asi dost divně, ale u holky co dělá atletiku, je to běžný. Vyšší množství svalů a opravdu nízký % body-fat levelu/vody.

Reagovat
Frick

V principu jsou ty svaly něco jako obtisk tvrdý dřiny. Říct o něčem takovym, že to je na mi přijde snad až vyloženě nevkusný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prijde vazne nechutny a je mi uplne jedno, jestli ji to stalo drinu (to je snad jeste horsi), nebo jestli to ma od narozeni.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ze sexuálního hlediska mi to teda přijde asi jako velký špeky, asi stejně sexuálně přitažlivý.. Ale každý zboží má svého kupce a každá baba najde někoho, kdo ji bude píchat.

Reagovat
Frick

Jasně, no. Určitě bude Zdeňka při hledání partnera limitovaná svým straaaaaaašně odpudivým vzhledem. To je sešlost tady.

Reagovat
pingla

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Frick

Prostě Zdeňka je krásná holka s krásnym obličejem i krásnou figurou a kdo tvrdí opak, je cocot.

Reagovat
Stannis Baratheon

Cocot je spíš ten, kdo si mylsí že může ostatním říkat co se mu má a co nemá líbit.

Reagovat
Kang & Kodos

Však normální altetická postava, já podle diskuze čekal nějakou kulturistku

Reagovat
Frick

Asi tak nějak. To neviděli nikdy ženskou atletiku v TV? Furt se tady glorifikuje ženskej beach, jak je to "málo zahaleno" a atletika, kde ty holky zahalujou pakticky stejně málo, se skoro nemluví. Navíc atletky maj obvykle ještě lepší postavy než beacherky, který jsou občas i při těle. Jako třeba Hermanová.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Dockal uz je nastesti jistej na pristi zapas.. cena sice silena (90m), ale kurva ho potrebujem..

Reagovat
doshcz

fakt? 90mega je dle mě fail zase ale tak co no.. Dan má v píči

Reagovat
ratusek

V tol systému ho nepotřebujete. Vy potřebujete něco jiného. Uplně vidím, jak to bude: přijde spasitel, všichni mu budou dávat míč a čekat alibisticky co vymyslí

Reagovat
Uwe háže buly

Jakym systému?

Reagovat
ratusek

systému totálního chaosu. jeden hráč to nevytrnhe když má kolem sebe podprůměrné hráče (nepočítám ty vaše juniory)

Reagovat
PlackaSKS

kanga, tetteh, nita/heča... to nejsou na českou ligu ani průměrní, natož podprůměrní hráči. všichni delají z kádru sparty druholigovej tým, přitom jde především o trenéra a nějakej systém

Reagovat
ratusek

Dobře, golman, který hru v poli neovlivňuje. Tetteh, který toho víc spálí a labilní Kanga. Ale dobře, souhlas. kde máš zbytek? Když ti na křídle běhá lempl Plavšič, který to vše zkurví, za ním Hanousek který taky není nějakej plejer, na druhé straně Zahustel a ve středu to tmelí kapitán, pro kterýho je vrchol fotbalovosti přihrávka na 5 metrů.

Kádr je naprosto nelogicky poskládaný, ikdyž Kanga+Dočkal by mohlo fungovat, pořád to bude ztroskotávat na Plavšičovi, Zahustelovi aspol.

Reagovat
PlackaSKS

zahustel, hanousek i frýdek jsou pro mě průměrní fotbalisti. golman podle mě výrazně ovlivnuje i hru v poli a často je to vidět. nicméně ty bereš jejich výkony podle toho co vidíš ted, přitom se podivej na vatajela. vypadneš z toho marastu tam a najednou jsi o třídu lepší... dej jim trenéra, systém a i nekopa frýdek bude o třídu lepší

Reagovat
ratusek

Jo to souhlasím. Proro jsem psal, že jeden Dočkal to neovlivní ten marast.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak rychlostní typy hráčů dostanou balon do běhu a když bude potřeba, nějaký přesný centr na hlavu, tak přijde centr na hlavu. Plus je to přirozený lídr, schopný mluvit plynule česky i anglicky. Navíc umí kopat penalty třeba, což se našim moc nedaří. To nám stačí.

Reagovat
KingMaster13

Tyhle návraty většinou dopadali špatně viz Venca Kadlec a ještě za takovýhle prachy. Navíc jemu bude za chvíli 31 a on půjde brzo dost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme souhlasim.. ja bych ho taky nebral, kdyby byla naka jina okamzita moznost, ale zadnou nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

On právě nepůjde brzo dost dolů. Naopak.

Reagovat
Shevchenko

No jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. On je Dočkal hráčem, který ma svou hru založenou na rychlosti a fyzických atributech oh wait ...

Reagovat
Uwe háže buly

Myslíš, jako že muže hrát ještě pomaleji?

Reagovat
KingMaster13

On je dost línej na krok, takže čekám, že za 2 roky bude mít vanu jako Horvi akorát rozdíl je ten, že Sparta nebude přizpůsobená hrát to kolem něj jako Plzeň kolem Horviho.

Reagovat
lichna.

Tak ještě aby ne, když se furt válí ve vápně..

Reagovat
KingMaster13

Furt kolem sebe fluše a směrem do defenzívy neudělá krok navíc. Takže i když bude mít geniální techniku tak to už bude mít v naší soubojový lize pěkně těžký a jak říkáš válení mu taky hezky jde.

Reagovat
ratusek
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je línej na krok neznamená, že je línej v tréninku a kašle na životosprávu.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to je zas uplná blbost u jeho povahy čekat, že bude mít pupek.. Tenhle hráč bude podle mě i za 20 let hubenější jak Horvi na konci kariéry.

Reagovat
Tochal

Naopak, půjde nahoru. Tak za tři rroky pro něj čekám Zlatej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde nahoru ale rychle se nezhorší. Není to typ hráče, kterému věk příliš ublíží.

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že ta rychlost ho bude limitovat dost. Když ze Sparty odcházel tak byl ještě na relativně slušné úrovni tu si ještě třeba v Americe podržel ale teď už mu je 31 a už to bude jen a jen horší, stačí se podívat na Hušbauera jak ho to limituje, že si myslím, že časem ho ze základu vystrčí Ševčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dočkal nikdy nebyl rychlej. On nemá moc co ztratit. A navíc rychlost ani nutně ke své hře nepotřebuje.

Reagovat
lampas

Tak Stanciu odešel za dost, takže těch 90 mega je v pohodě. Dohromady budou na dvojci Dočkal + Stanciu i tak v plusu 8 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

Hunal, Otepka, Penner ...

Reagovat
andrew96

Škoda, že Kanga přišel až tak pozdě.

Reagovat
Kang & Kodos

Včera bez karty! #haterisuvpici

Reagovat
ratusek

on si nechá dát v Liberci rovnou dvě a půjde ven

Reagovat
andrew96

Zdenda ho preventivně stáhl, jinak by normu stihl naplnit.

Reagovat
ratusek
Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw co ta vase slavna posila?

Reagovat
HorajzmAmmann

snad až za týden...

Reagovat
FCSL

Zsolt měl příslib, že dneska by se to mohlo dořešit, ale asi zase nic Nakonec to padne, úplně to vidim

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě máte čas do 22.2 ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

no bude to luxusní řežba jako vždy. škoda, že nebude hrát zahradní trpaslík

Reagovat
smazaný uživatel

:tf:

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej trolling

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Curacek zjistil, ze to dokaze koupit u videa, tak to ted cpe vsude. To je strasnej kripl

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Coutinho10

neřeš je....ztráta času...nakonec jsme to probrali v tom článku od mistra129 v tom kompletním souhrnu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Nevim proč tam napsal zrovna Plzeň, ta žádný video ani cokoliv co by zvýšilo regulérnost soutěže nechce.

Reagovat
Coutinho10

podle mě z toho důvodů, že tu neni moc týmů, co by mohli hrát pravidelně skupiny LM/EL, takže ho první napadla Plzeň....Jablonec je fajn, ale ten nevim, jestli bude zvládat ty předkola

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasný

Už druhej tady v článku, co mi něco takovýho říká, asi se poučím

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo bejt o kousek vejš

Reagovat
Coutinho10

j vpoho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele