FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola: Sparta zničila Liberec

30.07.2021, 20:56, aktualizováno 01.08.2021, 20:57
Komentáře a souhrny
Sparta si otevřela střelnici v Liberci, Slovanu nasázela pět branek. Jablonec na vítězství z prvního kola nenavázal a z Mladé Boleslavi odjíždí bez bodu. Slavia vyhrála i druhý venkovní zápas v Teplicích a dočasně se posunula do čela tabulky, Ostrava neměla slitování se Zlínem, Plzeň otočila souboj s Bohemians...

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 1:2

01.08.2021 19:00

Góly: 23. David Puškáč (pen.) - 52. Jean-David Beauguel (pen.), 72. Miroslav Káčer

Plzeň v Ďolíčku nezvládla první půli, v té druhé ale vsítila dvě branky, díky nimž veze zpět do Štruncových sadů tři body. Po dvou gólech z penalt na každé straně rozhodl o osudu mače Miroslav Káčer.

Vůbec poprvé v sezoně dostal šanci od první minuty útočník Plzně Chorý, jenž nahradil doposud vytěžovaného Beauguela. Na straně domácích scházel zraněný forvard Chramosta, jehož místo zacelil Necid. Ve středu pole se pak místo Fulneka objevil Květ.

Pro Viktorku se utkání začalo komplikovat po 20 minutách hry, kdy Šulc zaspal u bránění a pozdním zákrokem srazil k zemi ve vlastním pokutovém území Kovaříka. Bohemians tedy dostali k dispozici penaltu, kterou střelou pod břevno proměnil Puškáč. Ve 26. minutě mohl vyrovnat Kayamba, ten však centr z levé strany neusměrnil do brány Klokanů.

Po půlhodině hry Kayamba tentokrát nacentroval na Hejdu, jehož hlavička jen těsně přeletěla břevno. Ve 34. minutě zakončoval také druhý z plzeňských stoperů Brabec, jeho nůžky ale skončily vedle tyče v zámezí. Na druhé straně zkoušel štěstí před přestávkou Květ, jeho dalekonosnou ránu ze standardní situace nicméně zastavil gólman hostů Hruška.

Několik sekund po změně stran byl znovu vidět Kayamba, jehož pobídku z pravé strany netrefil do prostoru mezi třemi tyčemi Chorý. V 51. minutě ovšem Chorého přišlápl v šestnáctce Pražanů bránící Vondra, pokutový kop tedy kopali též Západočeši. Míč si vzal střídající Beauguel, který poslal brankáře domácích Bačkovského na druhou stranu a s přehledem vyrovnal skóre.

Do vedení šla Viktoria v 71. minutě. První pokus Káčera zablokovala obrana Bohemians, druhou šanci po přihrávce od Chorého už ale slovenský záložník využil skvěle — precizním obstřelem ke vzdálenější tyči, po němž se Bačkovský marně natahoval. Po nabytí náskoku se hosté soustředili na pevnou defenzivu, to se jim ovšem nemuselo vyplatit. V nastavení měla Plzeň velké štěstí, když Hronek zblízka trefil Hrušku a dorážku Koubka na poslední chvíli zastavil jeden z obránců.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 5:1

01.08.2021 16:00

Góly: 9. David Lischka, 13. Yira Sor, 26. David Lischka, 34. Ladislav Almási, 51. David Buchta - 69. Tomáš Poznar

Ostravský Baník potěšil své fanoušky, když první domácí zápas v sezoně zvládl téměř bezchybně. Pod pětibrankovou demolici Zlína se hned dvěma přesnými zásahy podepsal navrátilec do Slezska David Lischka. Zatímco Ostravané získali první body v ročníku, zlínští "Ševci" na zápis do tabulky čekají. Po ostudném debaklu navíc mají o čem přemýšlet.

Kouč domácích Smetana se před výkopem odhodlal ke dvěma změnám. Budínský s De Azevedem, kteří začínali utkání v Jablonci, uvolnili místo pro Tetoura se Sorem. Na druhé straně barikády nuceně absentoval Reiter, který ve Zlíně hostuje právě z Ostravy. Prostor na křídle tak tentokrát uvolnil Fantiš.

Ještě před příchodem deště udeřil jako první Baník. Fleišman v deváté minutě poslal centr od rohového praporku na hlavu Lischky, jehož zakončení tečoval Cedidla pouze do protipohybu gólmana hostí Dostála, míči však v cestě do sítě nezabránil — 1:0. Za další čtyři minuty Fleišman využil debaty Vraštila s hlavním sudím, na levé straně Ostravanů tak vznikl prostor pro hbitého Sora. Nigerijský mladík se posléze v pokutovém území snadno přes Cedidlu uvolnil k zakončení, jímž navýšil náskok Slezanů.

Třetí branku přidali domácí ve 26. minutě. Kuzmanović z levé strany nacentroval před bránu, kde se jako blesk z čistého nebe objevil Lischka. Jeho náběh nezachytil žádný ze Ševců, stoper z Ludgeřovic tak mohl volejem propálit Dostála mezi nohama. Další merunu lovil nebohý brankář ze své sítě o osm minut později, kdy zlínský Hrubý chyboval na polovině hřiště a následně nezastavil Tetoura. Záložník Ostravanů pak nalezl nabíhajícího Almásiho, jehož zase neubránil Cedidla. Slovenský útočník si tak otevřel střelecký účet v dresu Slezanů.

Zlín se za celou první půli zmohl pouze na dva nepřesné pokusy Condého a Hlinky. Ve 43. minutě sice Conde vyhledal Dramého, adresát dalekonosného pasu ale přestřelil svatyni Baníku, asistent rozhodčího navíc odmával ofsajd, byť chybně. Hosté se však zároveň pořád museli mít na pozoru. Co dělat měl Vraštil, který ve 41. minutě opět zaspal a nechal rozběhnout Sora, jehož nicméně zadáci Moravanů tentokrát se štěstím zastavili.

Šest minut po změně stran konečně obstaral ránu mezi tři tyče Hlinka, gólman Baníku Laštůvka ale neměl větší potíže. Domácí navíc ihned rozjeli protiútok po pravé straně, odkud Sor hledal nabíhajícího Almásiho. Balón nakonec doputoval až na zadní tyč k Buchtovi, který prostřelil Dostála a zvýšil na 5:0.

Buchta se v 55. minutě mohl prosadit znovu, tentokrát jej však Dostál vychytal a následně se neujala ani dorážka Almásiho. Po početném střídání se v slibné příležitosti ocitl Potočný a i jeho střelu z úhlu Dostál zastavil, jenž hájil svou čest. Laštůvka na druhé straně naopak snil o čistém kontu, naděje se mu však rozplynula v 69. minutě, kdy ze standardní situace pálil Hlinka, jenž šťastně trefil spoluhráče Poznara, od něhož se míč odrazil do svatyně Slezanů.

To však byla víceméně jediná kaňka v jinak pohodovém nedělním odpoledni v podání Baníku. Závěr zápasu se totiž dohrával bez větších šancí.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 1:0

01.08.2021 16:00

Góly: 60. Michal Kohút

Slovácko se nejlepším možným způsobem oklepalo ze čtvrtečního vyřazení od bulharského Plovdivu v pohárové Evropě. Proti Budějovicím hýřilo aktivitou a díky zásahu Michala Kohúta si nakoec připsalo druhé vítězství v ligové sezoně. Závěrečný tlak Jihočechů k úspěchu nevedl, Dynamo tak po výhře v úvodním kole zapsalo první ztrátu.

V první půli se Moravané jen zastřelovali. Nejprve Petržela ve druhé minutě prostrčil balón v pokutovém území Dynama na Jurečku, toho ovšem vychytal Vorel. Čtyři minuty nato se Petržela prezentoval volejem z dálky, jenž proskákal kolem Vorlovy levé tyče do zámezí.

Dotřetice se Petržela dostal do akce ve 39. minutě, kdy jej dopředu vyslal Kohút. Zkušený křídelník se natlačil před Králíka, jenže v obrovské šanci trestuhodně netrefil bránu. Nedlouho poté zkusil štěstí pravý bek Slovácka Tomič, našel však jen Vorlovu náruč. Záhy domácí zatlačili na rozehrávku Budějovic a Mareček mohl využít špatného zpracování Čavoše, to by ovšem musel trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Zkraje druhé půle se nejprve jen zastřelovali Havlík s Kohútem, v 60. minutě už ale právě Kohút převzal balón na hranici šestnáctky a technickou střelou se hezky trefil k tyči — 1:0. O 20 minut později se gólu dožadovali též Jihočeši. Králikovu hlavičku po rohovém kopu totiž odvrátil Kalabiška na úrovni brankové čáry. Rozhodčí Zelinka nicméně po konzultaci s videorozhodčím nevysledoval, že by kulatý nesmysl přešel klíčovou hranici.

Slovácko tedy drželo těsný náskok, Budějovice ale v závěru začaly bušit na vrata. V 86. minutě přihrál Mihálik na Basseyho, jehož sražený pokus proletěl těsně kolem tyče. V nastavení si ještě na rohový kop Čoliće naskočil Havel, avšak ani jeho hlavička nezajistila Dynamu bodový zisk.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:5

31.07.2021 19:00

Góly: 25. Jakub Pešek, 62. Adam Hložek, 66. Adam Karabec (pen.), 70. Ladislav Krejčí, 79. Filip Souček

Tradičně bývají zápasy v Liberci pro Spartu velmi náročné, tentokráte tomu ale bylo jinak. Po Peškově trefě přišlo vyloučení Gebre Selassieho, načež na konečných 5:0 navyšovali Hložek, Karabec, Krejčí I. a Souček.

Letenští už od samého začátku měli více ze hry, na větší šance se ale nějaký čas čekalo. Za zmínku stojí například akce z dvacáté minuty, kdy po Peškově centru pálil doprostřed brány Juliš. Vzápětí se prosadil předtím nahrávající Jakub Pešek, jenž si našel Wiesnerův centr a z voleje jej poslal přesně ke vzdálenější tyči.

V závěru poločasu to mohlo být pro Severočechy ještě horší, po Dočkalově povedeném pasu totiž z malého vápna zakončoval Krejčí I. Knobloch ale svým reflexivním zákrokem tento pokus zneškodnil. Po návratu ze šaten ale přeci jen přišla pro Liberec pohroma. A pořádná! Theo Gebre Selassie totiž při akrobatickém pokusu o zpracování nakopnul Sáčka do hlavy a po druhé žluté kartě musel jít do sprch.

To byla pochopitelně voda na sparťanský mlýn, i když ještě krátce poté dělilo Pourzitidise od skórování jen pár centimetrů. Pak už ale přišel koncert hostů. Střídající duo mladíků zařídilo krátce po svém příchodu na hřiště druhý gól. Karabec ve vápně pobídl k zakončení Adama Hložka, ten sice ideální moment prováhal, nicméně ke střele levačkou se přesto dostal a poslal míč o břevno do brány.

Zanedlouho byl Hložek v pokutovém území faulován Chalušem, načež sudí bez váhání odpískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Adam Karabec, jenž podobně jako předtím jeho jmenovec Hložek skóroval o břevno. To ještě ale zdaleka nebylo vše. Slovan ztratil míč v nebezpečném prostoru, což vyústilo v protiútok Pražanů. Souček v jeho závěru přihrál Ladislavu Krejčímu I., jehož levačka obstřelila Knoblocha na bližší tyč.

V osmdesáté minutě si tito dva aktéři čtvrté trefy role prohodili. Krejčí tentokráte nahrával pod sebe na Filipa Součka, jehož placírka poslala balón mezi nohy Knoblocha a dále až za brankovou čáru. V závěru už k žádnému vzrušení nedošlo a Sparta si tak z Liberce odvezla historicky nejvyšší vítězství 5:0.

"Hráli jsme proti Spartě, která je poslední rok silná. Dnes jsme chtěli dobře napadat a být aktivní. Hráči se o to snažili, ale bylo vidět, v jakém jsem rozpoložení. Někteří ještě nejsou v týmu adaptovaní. Druhý poločas ovlivnilo vyloučení Gebreho. Sparta kvalitními střídáními oživila hru a naši obránci nestíhali. Dostali jsme pět gólů, měli jsme šance na zkorigování zápasu, ale naše mládí ještě nemá zkušenosti," okomentoval průběh utkání liberecký trenér Pavel Hoftych.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 3:0

31.07.2021 16:00

Góly: 11. Daniel Fila, 14. Milan Škoda, 79. Milan Škoda

I ve svém druhém zápase po návratu do české ligy se prosadil Milan Škoda. A tentokrát dokonce dvakrát. Podílel se tak na vítězství Mladé Boleslavi nad Jabloncem 3:0, ještě před ním dokázal rozvlnit síť Fila.

Jako první se přitom do větší šance dostali hosté, proti Doležalovi se ale blýsknul Šeda. Další minuty už byly v režii Středočechů. Nejprve přišlo z jejich strany jen varování, Filův gól totiž nebyl pro ofsajd uznán. O chvíli později už se Daniel Fila radoval. Ewerton tradičně proniknul po levé straně až do pokutového území, kde našel tohoto mladíka volného. Fila už si se situací poradil a skóroval.

O tři minuty později převedl obrovské zaváhání Štěpánek, který sám sebe dostal pod tlak a poté při snaze o malou domů vyslal do úniku Milana Škodu. Bývalý reprezentant situaci řešil kličkou brankáři a následně do zcela prázdné brány zakončil. Během první půle se po Matějovského přihrávce dostal do zajímavé šance Ladra, toho ale Hanuš vychytal.

Domácí po přestávce několikrát řešili situace až moc na efekt. Nejprve Ewerton namísto zakončení hledal lobem Filu, jenž by zakončoval do odkryté branky, poté se zase pokoušel o kličku gólmanovi Dancák, v následném závaru se pak neujalo několik střel. Nakonec tedy svou druhou trefu v utkání zapsal jednoduchým způsobem Milan Škoda, který si našel Skalákův roh a hlavičkou se nemýlil. Tím také zpečetil gólový účet zápasu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Pardubice 3:2

31.07.2021 16:00

Góly: 8. Michal Vepřek, 45. Pavel Zifčák, 52. Martin Hála - 20. Martin Toml, 77. Tomáš Solil

I druhé utkání Sigmy přineslo pro nezaujatého fanouška atraktivní podívanou, tentokráte ovšem mohli být spokojeni i Hanáci. Proti Pardubicím totiž vyhráli 3:2. Na Vepřekovu trefu sice odpověděl Toml, po brankách Zifčáka s Hálou už ale jen snížil Solil. Zazářil Juraj Chvátal, jenž nahrál na všechny tři góly Sigmy.

Domácí se dokázali dostat do vedení už během úvodní desetiminutovky. Rohový kop totiž Chvátal nečekaně rozehrál po zemi, do balónu se opřel Michal Vepřek, jehož střela rozvlnila síť. Brzy mohl navýšit rozdíl ve skóre Beneš, tomu ale bránící hráč na poslední chvíli v zakončení zabránil. Na opačném konci hřiště se musel předvést Macík, jenž vyškrábnul Černého hlavičku.

Pak už se ale Východočeši mohli radovat a stejně jako v případě soupeře to bylo z rohového kopu. Čihák prodloužil centr na zadní tyč, kde situaci zavíral Martin Toml. Na jeho hlavu už čekala mimořádně jednoduchá práce v podobě trefení poloodkryté branky. Po necelých čtyřiceti minutách se Sigma mohla vrátit do vedení, Daněk ale s pěkným protiútokem naložil tristně.

V závěru první půle však přeci jen šla Jílkova družina do vedení. Chvátalův přetažený centr jak jinak než z rohového kopu našel horní část těla Pavla Zifčáka, jenž trknul míč za vyběhnutého Letáčka. A v nastavení ještě mohl zvýšit vedení Růsek, jenže sám před bránou nedokázal přesně hlavičkovat.

Po padesáti minutách jsme konečně byli svědky jiného gólu než z rohu. Olomoucký brejk šikovně vyřešil Chvátal, jenž našel za obranou Martina Hálu. Ten vybíhajícímu Letáčkovi nasadil jesle a mohl tak běžet za spoluhráči slavit. Hosté byli blízko snížení po třech čtvrtinách utkání, Tischler ale v tutové šanci zamířil do tyče.

V sedmasedmdesáté minutě přeci jen vykřesali naději. Na svou pravačku si navedl míč Tomáš Solil a následně pěkně vystřelil. Gólman na tuto přesnou ránu vůbec nezareagoval. Jelikož ale Pardubičtí ve zbytku utkání nikterak zvlášť soupeřovu svatyni neohrožovali, odešli ze zápasu bez bodu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Hradec Králové 1:1

31.07.2021 16:00

Góly: 24. Vlasij Sinjavskij - 5. Pavel Dvořák

Druhý zápas po postupu do nejvyšší soutěže se pro Hradec Králové vyvíjel stejně jako ten první. V úvodu se Východočeši dostali do vedení, o což se zasloužil Dvořák, poměrně brzy ale na konečných 1:1 srovnal Sinjavskij.

Hned z první zajímavější situace padla branka. Standardní situace byla rozehrána nákopem na Mejdra, jenž z pravé strany poslal do vápna míč Pavlu Dvořákovi. Ten po zpracování druhým dotykem vypálil a rozvlnil síť. Vzápětí mohl navýšit rozdíl ve skóre Vašulín, jeho pokus ale zablokovala obrana.

Po nepřesné Papadopulosově hlavičce se Karviná dočkala srovnání po čtvrtině utkání. Kodeš odhlavičkoval balón jen k soupeři, Vasilij Sinjavskij tak už docela jednoduše obstřelil Fendricha a srovnal. Hradečtí měli po většinu času více ze hry, což mohl po pauze potvrdit Vašulín. Ten ale z otočky napálil jen tyč.

A tomuto hráči zjevně nebylo přáno navázat na gólový příspěvek z předchozího zápasu, v další obrovské šanci jej totiž vychytal Neuman, načež spálil velkou příležitost i Vlkanova. Závěr už byl spíše bojovný než fotbalový a oba celky se tak rozešly smírně.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 1:3

30.07.2021 19:00

Góly: 43. David Černý - 22. Ivan Schranz, 45+1. Ivan Schranz, 81. Ivan Schranz

Slavia si v Teplicích zahrávala, nakonec ale došla k dvoubrankové výhře. Rovnou hattrickem si střelecký účet v novém působišti otevřel Ivan Schranz. Obhájce titulu tak zůstává po dvou kolech stoprocentní, "Skláři" naopak na první body dál čekají.

Do sestavy sešívaných se oproti úvodnímu kolu dostali stoper Zima, středopolař Ševčík a útočníci Schranz s Musou, přičemž první jmenovaný se usadil na pravém křídle. Jen na lavici náhradníků zůstal Kúdela, k zápasu pak vůbec nebyli nominováni Kuchta, Lingr a Ekpai. Na straně Teplic došlo k jediné změně, když místo Vondráška operoval u pravé postranní čáry Černý.

Nebylo překvapením, že za gólem se více tlačili hosté. Bah to v 18. minutě zkusil z velké dálky, s pokusem dánského fotbalisty si gólman Sklářů Grigar poradil nadvakrát. Za další čtyři minuty už ale v táboře slávistů propuklo nadšení. Oscar totiž pláchl po levé straně a vzduchem našel před bránou Schranze, jenž utekl Hyčkovi. Nový muž v základní jedenáctce pak hlavou procpal míč přes rukavice natahujícího se Grigara — 0:1.

Aktivitu krajních hráčů Pražanů podtrhl znovu Bah, který si ve 25. minutě naběhl na dalekonosný nákop, avšak hlavičkou těsně minul bránu domácích. I tak se zdálo, že sešívaní utkání kontrolují. Jenže těsně před uplynutím prvních 45 minut nesmyslně chyboval brankář Kolář, jenž po autovém vhazování Baha otálel s rozehrávkou. Toho využil napadající Ledecký, který vybojoval merunu a nahrál Černému. Také teplický novic v sestavě se prosadil, když jednoduchým zakončeným do odkryté svatyně srovnal skóre.

Slavii ale do klidu kvapně vrátila již úspěšně vyzkoušená spolupráce. Oscar v nastaveném čase první půle vyhledal Schranze tentokrát přihrávkou na hranici pokutového území, odkud slovenský forvard propálil Grigara — 1:2. Čtyři minuty po přestávce se Schranz uvedl jako nahrávač, když za obranu Severočechů vyslal Musu, toho nicméně vychytal Grigar.

Skláři mohli podruhé vyrovnat v 53. minutě, kdy Moulis odcentroval na zcela volného Černého. Ten ale druhý gól nepřidal, neboť jeho hlavičku skvěle zastavil Kolář. Na druhé straně zahrozili sešívaní po hodině hry kontrem z pravé strany. Schranz tentokrát ke skórovaní vyzval Stanciua, jeho oblouček však zastavil Grigar. V 74. se Schranz po standardní situaci objevil v tutovce, jenže pár metrů před bránou trestuhodně hlavičkoval nad břevno.

Teplice si poslední velkou příležitost na vydolování remízy vypracovaly v 79. minutě. Mareš při brejku posunul balón na Kodada, tomu ovšem střelu na poslední chvíli zablokoval Stanciu. Za další dvě minuty tak Slavii definitivně uklidnil Schranz, který využil přihrávky od střídajícího Olayinky a lobem překonal Grigara potřetí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha22008:26
2.Slavia Praha22004:16
3.Viktoria Plzeň22004:26
4.1. FC Slovácko22002:06
5.Baník Ostrava21015:23
6.FK Mladá Boleslav21014:23
7.Sigma Olomouc21015:53
8.Dynamo České Budějovice21011:13
9.FK Jablonec21011:33
10.MFK Karviná20203:32
11.FC Hradec Králové20202:22
12.FK Pardubice20114:51
13.Bohemians Praha 190520112:31
14.FK Teplice20021:40
15.Fastav Zlín20021:60
16.Slovan Liberec20020:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (315)

Přidat komentář
20DollarsInMyPocket

Trpiš udělal ze Schranze dělo.

Reagovat
PavlíčeQ

Ten byl dělo už když přicházel z Budějovic do Jablonce.

Reagovat
delfin

On byl i chvilku Spatry ne? Lol, to uz neni nahoda.

Reagovat
REPLIKATOR

Fakt že jo Další fail od Sparty

Reagovat
Selänne

Reagovat
Liquid

však to říkal Siegl, že to byla velká chyba Sparty, že mu nedali moc prostoru a on pak Spartě dával góly za Duklu, myslím i ČB a určitě na jaře za Jablonec je porazil

Reagovat
John Obi Mikel

Je to tak

Reagovat
Komix

Reagovat
Jolly Roger

Trpiš udělá z děla krmelec.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
iamek

Reagovat
Pablos

Reagovat
3ivo3

Krmelec se udělá do děla.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Harley111

tvl to je dělo dát týmu který na 99 procent sestoupí hattrick, jen tak pro zajímavost poslední zápas Sparta-Brno Hložek za poločas čtyři goly a hejtoval se od sešívaných jak dal slaboučkýmu Brnu čtyři goly a teď ty samý vynáší do nebes Schranze za tři goly Teplicím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ok.

Reagovat
alias

přeně...sešívanci zaslepený, včera jim asi spadla brada. Doufám, že je Fradi vyřadí a bude od nich klid. Snad se fotbal vrací do normálu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pravděpodobnější je vyřazení sparty monacem. Ale klid určitě od nikoho nebude

Reagovat
Coutinho10

Ivan famozni a to mohl dat i vice golu

Reagovat
meno

Nečekal jsem od Teplic nic, ale systém, co je teď Kučera učí, není vůbec špatnej. Proti podobně slabým týmům, takže Zlín, Hradec etc. by mohly vyhrát a některým silnějším zatopit a obrat je o pár bodů, jenže ten tým je strašně, strašně slabej, takže ten padák asi nakonec přijde. Už si ale nemyslím, že bude Kučera první vyhozenej.

Reagovat
monty25

Výkony Teplic na začátku sezony nejsou špatné, tak snad z toho příště ve Zlíně bude i nějaký ten bod. Dneska byl rozhodující nejprve ten gól do šatny a potom ve 2. půli nedáš-dostaneš.

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze budou v poho a zase nejaky 12.-13. misto uhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera absolutně neumí své týmy naučit bránit, což je vždycky obrovský problém zvlášť když hraješ o záchranu. Pro Teplice bude výhra, když nebudou 16., protože se dá očekávat, že v baráži budou mít 1. ligové týmy navrch.

Reagovat
John Obi Mikel

Herně dopředu docela fajn, mohlo být i víc gólů. Musa nedal 2 velké šance. Dozadu to ale dnes bylo hodně špatný. Celá obrana včetně Koláře tam měla několik velkých chyb. Asi budem muset Ferencvároš přestřílet.

Schranz vynikající výkon. Dal někdy někdo jiný v prvním zápase v základu za nový klub v lize hattrick?

Reagovat
DieFohlenBMG

Dokonce byl dneska na stadionu, a navíc to bylo v Bundeslize

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel hlavně u nás v lize.

Ale Fenin

Reagovat
Puskas

Ještě Rooney, ale to též nebylo v naší lize:).

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
herbage

Haaland - BVB a za 1 poločas

Reagovat
PlackaSKS

fenin

Reagovat
PlackaSKS

:lichna:

Reagovat
Greny

Napadá mě jedin Baroš po jednom z návratu ale jistej si nejsem

Reagovat
Konspirator

Rooney

Reagovat
HunterRomario

Řekl bych že Lazzaro Liuni v Liberci.

Reagovat
oli9

Alan Shearer v 17 letech debut za Southampton a první zápas mezi dospělými .. Porazili Arsenal 4:2 a on dal hattrick

1996 Fabrizio Ravanelli ..... Middlesbrough vs LFC 3:3 Ravanelli hattrick

Vieri debut za Inter proti Veroně 3:0

Bakkali za PSV 2015 v lize . Ale předtím naskočil do předkola LM takže to byl ligový debut no..ALe zajimavé je že od té doby za těch 6 let pak dal snad 6 golů

Reagovat
Mass

Zaklínač Ravanelli

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že Musa je ještě vůbec v kádru, protože mi nepřipadá, že by měl být v nějakých dlouhodobých plánech Slavie. A pokud je šance na něm zbohatnout, tak teď po povedením hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gól v Unionu je dle tebe povedené hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, možná sis nevšiml ale on tam zaujal. Union o něj měl zájem, ale byl pro ně drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

Union nedávno koupil hráče za 7,5mil €. Měli by i na Musu, ale jejich zájem nebyl veliký

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt měl být stříknutí od fotra na záclonu. Chcípni, děkuju.

Reagovat
delfin

Reagovat
Coutinho10

jinak to byl zapas cislo 48 bez porazky

kdyz se podari i pristi kolo, tak vyrovname napr. Arsenalu z jejich unbeaten runu v sezone 2003-04

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

A to ty poslední 4 sestavy byly takový zpřeházený.

Reagovat
Konspirator

Dáme ještě vic

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je ještě silnější než v minulé sezóně. Ta útočná síla nemá obdoby. Letos se jí klidně může podařit postoupit do jarní fáze Ligy mistrů, což by byl veleúspěch.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, MDMA nebo prostě kokain?

Reagovat
Selänne

Ta bude ráda za postup přes Fradi. S touhle obranou to budou mít těžký.

Reagovat
delfin

no vlastne, proc ne?

Reagovat
Liquid

já se spíš obávám, že v lize vyhrajeme tak o 45 bodů před 2.týmem a zas takovýto monopol není dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude letos kousat. Možná nakonec bude tahat za kratší stranu provazu, ale nemyslím si, že bude horší než loni.

Reagovat
Mass

Po výhře ve slabých Teplicích a po těch chybách vzadu bych se zase klidnil.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Konspirator

kezby

Reagovat
smazaný uživatel

A defenziva je taky tak dobrá?

Reagovat
PavlíčeQ

Ivan super Už když byl u nás, tak jsem psal, že většinu šancí, do kterých se dostane, tak promění. Dnes to zase potvrdil. Hlavně ať drží zdraví, pak to bude super. Je to fakt sympoš, kterýmu přeju

Reagovat
Coutinho10

dekujeme za nej a Zeleny u vas taky super, co jsem videl s Banikem

Reagovat
PavlíčeQ

Po Olegovi druhý nejlepší stoper ligy.

Reagovat
Coutinho10

sedlo mu to u vas skvele na tom stoperu...otazka, jestli by to prenesl i k nam, ale ted uz to je jedno

Reagovat
Mass

Chtěl sem Zelenýho zpátky do Slavie (určitě je lepší jak Kačaraba), ale zatim to vypadá, že ta výměna pomohla oběma.

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
monty25

Tak to mám docela cennou kartičku.

https://pbs.twimg.com/media/E7jt6ouWEAYHSpo?format=jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen ptám, k čemu jim proboha je Krmenčík?

Reagovat
Mass

Možná už dostali nějakou seriozní nabídku za Kuchtu nebo Simu. Spíš k čemu sou Tecl a Van Buren, když se nevešli ani na soupisku pro LM.

Reagovat
John Obi Mikel

Já se tak ptám od začátku našeho zájmu o něj.

Reagovat
PP

Aby sedal na lavce a na tribuně a nedostal se do naší repre.. Je to záslužný čin. Jediná výjimka v nároďáku - když budeme hrát proti Slovensku.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt ho vzali, aby nesel do Sparty ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Coutinho10

bude hodne zapasu, urco si zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když Slávie vyndá ty maďary, tak už jde do skupiny LM nebo by pak musela ještě jedno kolo??

Reagovat
Radikal

Ještě jedno kolo, kde nás můžou čekat například Rangers

Reagovat
PavlíčeQ

Když postoupí přes Maďary, tak je ve 4. předkole LM a musí vyřadit ještě jednoho soupeře. Letos mi přijde, že těch zmatených lidí ohledně pohárů je nějak moc

Reagovat
Panini Calciatore

A pritom sa tam vobec nic nezmenilo.

Play-off cize 4.predkolo uz funguje roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to je tím očkováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli ockovani pridali 4.predkolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím všechny ty otázky. Proč má Sparta jistou EL atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo fotbal alespoň trochu sleduje, tak je vše naprosto jasný

Reagovat
Spalovač šancí

Schranz udělá z Trpiše dělo

Reagovat
Phreak71

Schranz dostane od Trpiše dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

dělo udělá ze schranze trpiše

Reagovat
mistr129

Schranz udela z Krmenčíka Trpiše

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz udělá z děla Trpiše

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick Ivana Schranze:

Schranz udělá Trpiše.

Schranz udělá Jardu.

Schranz udělá svojí ženu.

Reagovat
Liquid

tu máš hattrick Ivana Schranze proti rudoarmějcům, kde mu předtím nedali čuchnout

Schranz podělá Spartu díl I. - https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2019-2020/reportaz/dynamo-ceske-budejovice-sparta-praha-567369/

Schranz podělá Spartu díl II. - https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2019-2020/reportaz/sparta-praha-dynamo-ceske-budejovice-567481/

Schranz podělá Spartu díl III. - https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2020-2021/reportaz/fk-jablonec-sparta-praha-638534/

suma sumárum, Schranz okradl Spartu ve 3 z posledních 4 zápasů o 7 bodů -> proto musíme mít Schranze všichni rádi a vyhlížíme jak jejich konto zatíží v derby

Reagovat
mistr129

A co čtu, tak Kačaraba dobrý výkon, takže slovy místního klasika, zase jsem měl pravdu, stejně jako budu mít u Krmelce

Reagovat
KingMaster13

Jako nechválil bych ho vysloveně ale nic tam nepodělal, hlavičky dobře pokryl, uměl číst hru. Taková 6 známka. Včera nám v obraně propadali hlavně křídelní beci proto toho Teplice měli celkem dost a sypali tam řadu centrů. Hlavně Bah dozadu dost hoří ale je to daň za to že je dost aktivní vepředu. Oscar spolehlivej ale měl tam 2 takové hrubky kdy se nechal blbě obejít. A Kolář je Kolář. Nejdřív jim daruje gol a pak tam čapne jistej gol

Reagovat
John Obi Mikel

Bezchybný výkon to zdaleka nebyl, ale byl lepší než Zima.

Reagovat
KingMaster13

Za mě oba nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zima byl zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalej jsi ty.

Reagovat
Jolly Roger

Nestačilo koupit toho Ivana a místo pořádnýho krmelce koupit pořádnýho stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co pořádnej stoper? JT dokáže udělat dělo z každýho průměrnýho stopera.

Reagovat
KingMaster13

No..... Z Karafiáta to nedokázal

Reagovat
Jolly Roger

Ze Zelenýho ho udělal až Rada.

Reagovat
meno

Protože ho JT dával do středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Měli vzít na stopera aspoň Škodu, když jim nevyšel ten viking.

Reagovat
Mass

Vždyť taky pořádnej stoper Sheriff Sinyan byl přestupní priorita a když nevyšel, tak přišel aspoň jinej stoper Ousou, kapitán švédský U21.

Reagovat
oli9

Trpiš Slavie tam vážně i kdyby přišel Voltr s Tettehem tak z nich udělá totální zabijácké duo

Reagovat
KingMaster13

V Tettehovi to ale je. Kdyby z něj někdo dostal to jeho "chování" a zlepšil pohyb aby nevypadal tak neohrabaně tak by mohl být vynikající. Jen by musel někdo s ním umět pracovat.

Reagovat
oli9

jen jestli chce on

Reagovat
KingMaster13

To je taky otázka no

Reagovat
meno

Což neohrabaně, Souček, když se rozběhne, tak taky vypadá spíš jak divák než hráč U něj byly problém souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal z Matouška prosím tě?

Reagovat
oli9

Matoušek nedává jeho tréningy a nedává to co po něm chce... To samé Hellebrand

Reagovat
Harley111

tvl slaboučkým Teplicím by dal Hložan 4 goly do půle a pak by si šel odfrknout.

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice by mu to neprodali jako jeho mateřské Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zrovna. Na EURU ukázal co je za jelito.

Reagovat
r.mrazik

To si pleteš...to byl Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ten to ukazoval celý rok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jelito... Prostě nehrál svůj post, spoluhráči mu pomáhali asi tak jako tomu Bořilovi a co tam má sám udělat. Postavit barák a pak vsadit na hosty?

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav do poharu, aby Slovacku ukazala, jak na predkola

Reagovat
dinss

Jono, ta by nevyhrala ani jednou.

Reagovat
John Obi Mikel

Neměly by se dělat závěry po jednom povedeném zápase, ale tahle Boleslav vypadá zajímavě. Takový mix mladších hráčů a zkušených.

A mám tam dva oblíbené hráče (Suchý, Škoda)

Reagovat
PavlíčeQ

To byl panečku výkon, po tomhle celtic vůbec nemůže tušit

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vás podcení a místo očekávaných 3:0 jim dáte 8:0.

Reagovat
KingMaster13

Teď přijedou ožralý jak na Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hrát v sukních.

Reagovat
delfin

Zapominas na zakladni pravidlo Alchymie: "Abyste něco získali, musíte obětovat něco stejné hodnoty"

Reagovat
PavlíčeQ

Však jo, obětovali jsme 3 body proti Boleslavi, abychom získali 3 body proti Celticu.

Reagovat
delfin

Jj

Reagovat
John Obi Mikel

Mimochodem Celtic taky v lize prohrál.

Reagovat
PavlíčeQ

gólem z 89. minuty dohromady mají už 6 zápasů bez výhry (3x přátelák, 2x LM, 1x liga)

Reagovat
Coutinho10

ale je potreba rict, ze Hearts vytezili z minima maximum, takze bych to uplne jako vyhodu nebral

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka

u MOLky uz nenatankuju kdyz cpe prachy Peltovi

Reagovat
dinss

Já si zase nekoupim Škodovku, když cpe prachy do MB.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
mistr129

A mně jsou oba sympatický, takže asi přes eToro investuju do Strabagu, za vydělané prachy si koupím Škodovku a budu ji tankovat na MOLce

Reagovat
dinss

tfuj, to je jako něco smažit v trojobalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

Aspon se zkrati cekaci doby

Reagovat
Kepy_FCB

Ale peltovskejm dava mnohem vic protoze je maji n a dresu jako hlavni

Reagovat
Uwe háže buly

kup si Alfu

Reagovat
FCB1922

MOL cpe prachy i do Baniku...

Reagovat
Kepy_FCB

Ale peltovskejm dava mnohem vic protoze je maji n a dresu jako hlavni

Reagovat
dinss

Tyvole tak ještě si té výhry nad Bolkou docela vážím v našem rozpoložení…

Reagovat
Chamezjunior

Hradec válec . Nepamatuji, kdo by nás takhle doma přehrál, Karviná vytěžila z jedné šance po chybě hostů maximum. Neumann vychytal minimálně 5 golovek hostů.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Figi

Zase takovej valec to nebyl. Moc bych neprehanel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jak si myslím, že tu píšeš dobré věci tak teď nesouhlasím. Od nás to byl ultrahnus.

Reagovat
Euphael

fakt nepise dobre veci

Reagovat
berliner

Tak co ? Jablonec,uz se pripravujete na podobnej dvojvysledek v EL od Celticu?

Reagovat
dinss

Ty píčo...tebe jsem tady dlouho neviděl otravovat.

Reagovat
berliner

To je tim ze mi Redakce smazava me antivlastenecke tipy uz jsem tipoval Plzen-Brest Slovacko-Plovdiv a Sparta -Rapid a pokazdy mi to bylo smazano nevim z jakeho duvodu

Reagovat
dinss

Protože jsi dement.

Reagovat
berliner

Mluv slusne ty Zmr...a timto vyzyvam redakci at te zacnou mazat protoze o fotbale nereknes nic a jen urazis ostatni hlavne ze me antivlastenecke tipy na tom si redakce smlsne

Reagovat
dinss

Slovo dement se nejčastěji používá jako vulgární nadávka. Původně však slovo dement označuje člověka, který trpí demencím, tj. chorobným zhoršením duševních schopností, ztrátou paměti apod. Nejčastější je tzv. stařecká demence, která bývá způsobena Alzheimerovou chorobou, Parkinsonovou nebo Pickovou nemocí. Demence se však může vyskytnout i u mladších osob jako následek nemoci (mozkový nádor, poslední stádium AIDS nebo syfilis atd.), úrazu nebo konzumace drog a alkoholu.

Reagovat
Bakary3

Nic neslusnyho jsi nerekl, jen jsi verne popsal kvalitu jeho prispevku.

Akorat to možná bylo ke skutecne dementnim lidem trosku prisny, protoze berliner je jen tupej idiot.

Reagovat
Strojmír

berliner je dement

Reagovat
dinss

Ja vím, jen jsem chtěl aby věděl, co to slovo znamená.

Reagovat
berliner

Dementi jsou pro mne ti kteri za kazdych okolnosti fandi ceskemu FC Koeficient Takze az po vas mili panove

Reagovat
Kop do titulků

Já si třeba nemyslím že si dement ale nevím co je špatně na tom fandit všem Českým týmům, když mám prostě rád Česko

Reagovat
berliner

OK ale za mne muzu rict ze ja mam radsi cizinu nez tuzemsko a mam radsi vetsinu Evropskych statu nez Cesko a proto vzdycky fandim zahranicnim tymum kdyz hraji u nas,takze kdyz to otocim tak nevim proc bych mel byt dement. Kazdopadne ja s temi urazkami nezacal jako prvni

Reagovat
berliner

A samozrejme si nezacal ani ty tak ze si to nevyloz ze utocim na tebe tak jsem to nemyslel.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale ty dement ses

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsi dvojče toho idiota turbokretena?

Reagovat
smazaný uživatel

Další mentální suterén

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jsi mentál suterén. Cajk.

Reagovat
Beči

Tradičně, jakmile na někoho vsadím, tak to poserou (Jablonec)

Reagovat
vinetou

Dej na Celtik za barák.

Jablonec to bude potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal Příbram a bral to jako jednu z tutovek

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Sparta na rozdíl od nás umí hrát proti 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se nějak rozjela, je potřeba aby se brzo vrátila do své reality

Reagovat
delfin

Tak za ctvrtfinale EL bych se nezlobil.

Reagovat
exse

Psal jsem to už minule, pokud nám hned Slavia nepošle Musu, Masopusta, Hromadu a Zimu, tak letos budem namočeni v sestupu asi nejvíc v historii. Aktuálním kádrem, rozpoložením a trenérem jsme dost možná nejhorší tým v lize.

Reagovat
delfin

No spis tak Hilala a Tecla.

Reagovat
delfin

I kdyz vybrat by se ze Slavie neco dalo: Samek, Takac, Rigo a Visinsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlašim a Karviná.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete Krajča a Ringo Čecha

Reagovat
Mass

Ještě bych jim poslal Pavla Novotnýho

Reagovat
FCSL

No hlavně vedením. Přijít o celou zálohu a přivést jen Meszarose zadara je sebevražda. I kdyby se vyhodil Hoftych, tak fakt nevim, jakej sebevrah sem půjde do toho bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hašek

Reagovat
vestinustarychdubu

Odkud to mas? Uz jsi tu par dni zpet psal i s tim Ondraskem. Ten Hasek je teda na jisto?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se Hoftych posunout na sportovního ředitele a vybírá se trenér. Lavička měl odmítnout, tak jsou zatím ve hře právě Hašek a Křeček. Jinak první nástřel případné smlouvy měl Ondrášek odmítnout

Reagovat
Abstinence

Co je špatného s trenérem? Hoftych je dobrej, na to, že má každou sezónu úplně jinej tým... a pořád to jsou jen první kola, až najedou na sérii zápasů se slabšíma, tak to můžou dohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Není dobrej. Kopnout do prdele by zasloužil už za ty jeho tiskovky. Takový žvásty snad nemůže dát dohromady žádnej trochu soudnej trenér na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle hlavně není jenom o Hoftychovi. Záleží co má za ty lidi okolo. Asistenti, fyzioterapeuti, lékaři, maséři, videokouči atd. A pak Karl a budget na posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi úplně mimo. Hoftych je zoufalec. Společně s Kucerou nejhorší trenér v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdybyste byli v pohárech, tak se i přesto stejně nějak dostanete dál než Jablonec a Slovácko

Reagovat
pingla

Reagovat
Greny

To je hrozný jak furt spolehate na někoho koho vám někdo pošle....

Reagovat
ACSeRw!n

radsi bych mel o trosku horsi, ale vlastni hrace, nez vypujceny.. stejne na pohary, nebo o boj o sestup to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se bojuje o udržení, ale tady je to fakt boj o sestup.

Reagovat
lampas

To pak nemá tu ligu cenu hrát, to radši ať místo stadionu postaví bytovky a fotbal přesunou třeba do Jablonce.

Reagovat
exse

Je to tak bohužel no. Jak obecně beru Karla za nejúspěšnějšího majitele v historii ligy a pravidelně ho tu před retardama obhajuju, tak to že to nyní nechal dojít do takhle hroznýho stavu beru jako obrovskou chybu, která jde za ním. Z EL a za prodej hráčů udělal za poslední rok 200 míčů, což jsou pokrytý skoro 3 roční rozpočty. Nedat z toho blbých 30-40 míčů zpět do kádru, tak abychom byly alespoň trochu konkurenceschopní je absolutní diletantsví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl problém už za Nezmara. Vyvádění peněz přes smlouvy za výstroj atd. Proč skončil ve Slavii nevím, ale tohle by odpovidalo. Předražený nákupy a

Reagovat
smazaný uživatel

provize do kapsy pana manažera. A to stejný u platů hráčů. Nasazena smlouva o 10-20 % a to šlo Nezmarovo do kapsy. A jestli to zkusil ve Slavii, tak bylo jasný že poletí.

Reagovat
FCSL

Tak my jim tam zase posíláme naše nejlepší hráče...

Reagovat
andrew96

Dobře jim tak.

Reagovat
mistr129

Slovan podruhé za sebou dohrával v 10 jo?

Reagovat
FCSL

Slovácko bylo v 10

Reagovat
mistr129

Já vím, tohle tam říkal ten reportér Hoftychovi

Reagovat
Liquid

však to řekl správně, s Gebrem to minule bylo jako v desíti a aj dnes bez něho

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou, Samek, Madsen a Ekpai dnes v základu béčka proti Admiře Praha.

Reagovat
John Obi Mikel

*pod preview

Reagovat
delfin

nejaky stream?

Reagovat
Kepy_FCB

tvcom.cz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Pablos30.07.2021 11:27#

Liberec - Sparta ...v tomto zápasu se rozhodne o posilách na hostovačku

Můj tip: výhra Sparty a 2 hráči do týdne směr Libe.

Tak schválně

Reagovat
Liquid

Řešil se tu už Höjer ? ten lékař z Arsenalu, kterého přivedl Rosický odvádí skvěle svou práci dál

Reagovat
smazaný uživatel

On není lékař, jen vedoucí fyzický přípravy, ale taky mi přijde, že s jeho příchodem se začali víc kurvit hráči.

Reagovat
doshcz

to bylo už dávno před ním

Reagovat
Neri04

Jasne, ja vedel, ze level tvoji retardace je na historicke urovni, tezko se tomu muze nekdo rovnat, ale tohle prekonalo vsechna ma ocekavani. Uzasne, jak se i tahle disciplina da neustale posouvat dal!

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se zranil schválně, aby potom mohl být ohlášen NÁVRAT KRÁLE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Skleepy

Sparta má po několika letech jen JEDNOHO zraněného hráče, ale i tak ti to stačilo na 6 smajlíků, tak gratuluju. Zkusil bych omrknout marodku třeba Plzně nebo i vaší.

Reagovat
HorajzmAmmann

skvělý výkon Navíc dneska v základu Kaloč, Almásí, Buchta a Sor všechno ročníky 99-00

Reagovat
bobis21

Celá záloha dnes super výkon, teď fakt nebude kam postavit Budínského s Jánošem. Ale aspoň máme možnosti když se někomu nebude dařit

Reagovat
Banikovec7

Fakt? Za mě teda záloha v tomhle složení hrozně nezvládá hru dozadu, při kvalitě Zlína to dnes bylo jedno, ale měli tam spoustu prostoru. Podle mě by Jánoš určitě hrát měl.

Reagovat
bobis21

No jo, ale koho posadit?

Reagovat
Banikovec7

Je to těžké no, já bych sundal Kuzmu, protože Kaloč podle mě musí hrát výš, na tom DZ často propadává a vepředu dokáže být i nebezpečný. Ale v tom Smetanově systému by se tím Tetour dostal až někam na druhého útočníka, kde mu to moc nevyhovuje. Dnes byl na své pozici skvělý. Já bych ideální složení viděl Jánoš, Tetour, Budínský, ale chápu, že po takovém výsledku to asi měnit nebude.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanoviče? Mi teda příjde, že má nejlepší formu z kádru příprava + liga. Tetour taky zahrál dobře.

Musím přiznat, že herně se mi ze všech nejméně líbí asi Buchta a podle formy bych to složil:

Jánoš,Kaloč - Sor,Tetour,Kuzmanovič-Almásí

Každopdáně máme i slušnou lavičku, takže je jedno kdo bude hrát a kdo sedět. Kvalita je totiž i na lavičce, což je fajn.

Reagovat
Banikovec7

Buchtovi bych dal určitě čas a o Kuzmovi píšu níže, v přípravě mi teda přišel jeden z nejslabších, nejlepší byl jen tím, že dal 3 góly. A v lize mě teda zatím taky nepřesvědčil o opaku. Tetour jo, ten byl dnes super.

Reagovat
bobis21

No o to mi právě šlo. Tetour i Kaloč jsou podle mě nejlepší na stejném postu, před nimi to samé platí pro Budinského a Kuzmu.

Tetour dnes skvělý, toho bych nechal. Kuzmu taky, protože je ve formě. Takže za mě asi Jánoš, Tetour, Kuzmanovic. Budinský z lavičky, ať si to místo zaslouží než opadne forma někomu ze základu.

Reagovat
Banikovec7

Jo, souhlasím. Jen s tím Kuzmou, jsem tu asi jediný, ale mi se fakt nelíbí, určitě mu nelze upřít bojovnost, nic nevypustí, odběhal celý zápas naplno. Ale jakmile dostane balón, tak už to je slabší.

Dnes mi přišel obrovský rozdíl mezi ním a Tetourem, když několikrát dostali balón mezi zálohou a obranu zády k brance, Tetour se rychle otočí a předává za obranu a Kuzmovi trvá než se z toho vymotá a pak to ještě zadrbe.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tetour a Kuzma jsou typologicky odlišní hráči. Ona by ta záloha klidně mohla být Kaloč, Tetour, Budinský. Ale je jen dobře, že tam teď máme na 3 posty 5 hráčů. To samé i na křídla 4 zajímavý hráči. A to pořád ještě nedostal čichnout třeba Zajíc a i mu by tahle hra mohla více pasovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je v záloze vysoká variabilita. Na silnější soupeře může Kuzma dolů a do hry Jánoš jako klasický hráč na pozici 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych veril, ze letos zabojujem i o pohary, ale ono se urcite neco posere. Kazdopadne konecne se po 7 letech na ten fotbal da koukat, Smetana odvedl dobrou praci.

Reagovat
Pablos

Smetana udělal s Lischky dělo

Reagovat
Selänne

Snad už se do Sparty nevrátí.

Reagovat
John Obi Mikel

Smetana udělal z Lischky vlka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svozil-Lischka jsou zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
Pablos

samozřejmě

Reagovat
Beči

S jakými Lischky?

Reagovat
John Obi Mikel

Denis Alijagič ve Vlašimi 2 zápasy 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Lischka Sor Tetour Svozil Azevedo

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Bílek to hraje na 2:1 letos?

Reagovat
$dolar$

Chory kloboucek za ten vykon, neskutecne odpracovano a defakto dve acka. Druhej polocas byl dobrej. Kacer taky super. A Hruska taky.

Reagovat
berliner

Choremu urcite prospela ta Belgie treba se ho nauci i souperovi fanousci milovat treba tak jako jsem ho zboznoval v dresu Waregemu

Reagovat
Coutinho10

jinak zitra losy LM, EL, KL

Slavia v pripade postupu do 4. predkola LM:

CFR 1907 Cluj (ROU) / BSC Young Boys (SUI)

FK Crvena zvezda (SRB) / FC Sheriff Tiraspol (MDA)

Malmö FF (SWE) / Rangers FC (SCO)

Brøndby IF (DEN)

Sparta v pripade postupu pres Monaco:

KRC Genk (BEL) / FC Shakhtar Donetsk (UKR)

FC Spartak Moskva (RUS) / SL Benfica (POR)

Plzen v pripade postupu:

PFC CSKA-Sofia (BUL) / NK Osijek (CRO)

FC Paços de Ferreira (POR) / Larne FC (NIR)

Breidablik (ISL) / Aberdeen FC (SCO)

FK Čukarički (SRB) / Hammarby Fotboll (SWE)

u Jablonce v EL tomu systemu moc nerozumim

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/026a-1298c44ad23b-4e75509b5c0d-1000--play-off-draw-live-at-13-00-cet/

koho chceme ? ja asi vyhnout se Cluj/YBB, mozna Zvezde, jinak prijatelny, ikdyz ten sever byva zradny...no uvidime, nejdriv je potreba zvladnout Ferencvaros

Reagovat
Greny

Rangers... To by byl sen

Reagovat
Coutinho10

jako bylo by to dost vtipny, ale citim pres ne sanci a bylo by to stylove je vyradit z boje o LM, ale jako klidne je muze i Malmo vyradit a Rangers skonci o kolo drive, takze jistota to ani tak neni...no uvidime

Reagovat
Greny

Mě by spíš zajímalo jak by k tomu přistoupili kluby , diváci... Zda by se vůbec dohralo

Reagovat
mistr129

Naprostou nutností by na TS byl transparent "Kamara, you are a fu*king guy"

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Euphael

to by v zivote neproslo pres Tvrdika...nerealne

Reagovat
mistr129

Ale každopádně na odvetu už by myslím byl k dispozici i Kúdela

Reagovat
Coutinho10

je to tak...to by tomu dalo uplne jiny rozmer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud by se hrála odveta u nich, tak by bylo nebezpečný ho tam pustit

Reagovat
Greny

A on vůbec na ostrovy může?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Walesu normálně hrál, ale jak to má teď, to těžko říct. Aby na něj nečekal Kamarův právník

Reagovat
smazaný uživatel

Převlečený za Vémolu.

Reagovat
Coutinho10

jako bylo by to maximalne jiskrave jeste vic nez zakazane zapasy ruskych x ukrajinskych tymu, ktere se dlouhodobe nesmi potkavat...mozna by uefa mela uvazovat i v tomto smeru, kdyz muzou bejt ruzne vyjimky, ze ten nesmi hrat s tim atd. ale jako sportovne bych tu sanci pres ne prejit videl asi nejvetsi, pokud nepostoupi Sheriff ci Cluj...Brondby uplne nasledovany nemam

Reagovat
mistr129

Jablonec dostane zkrátka někoho z té šestice z 1. priority (o dost lehčí možnosti než ve 3. předkole), tzn. Alkmaar, Fenerbahce, Zorya, Antwerpy, Graz a Randers.

Obecně řečeno je 6 klubů v 1. prioritě (ti přímo nasazení do toho předkola), 6 v 2. prioritě (vypadnuvší ze 3. předkola LM), 5 ve 3. prioritě (postupující z mistrovské části 3. předkola EL) a 3 ve 4. prioritě (postupující z mistrovské části 4. předkola EL).

A pak se bude losovat tak, že se vždy vezme nejvyšší priorita, v níž ještě zbývají týmy, proti nejnižší prioritě, v níž zbývají týmy.

Tzn.

3x: 1. priorita vs 4. priorita → dojdou týmy ve 4. prioritě, nejnižší prioritou je nově 3. →

3x: 1. priorita vs 3. priorita → dojdou týmy v 1. prioritě, nejvyšší prioritou je nově 2. →

2x: 2. priorita vs 3. priorita → dojdou týmy ve 3. prioritě, zbývají už jen 4 týmy ve 2. prioritě, ty se nalosují proti sobě.

Reagovat
Coutinho10

diky za vysvetleni...pro Jablonec by se tam dalo najit nekoho ne tezsiho jak ted Celtic, tak snad Jablonec ukaze proti Celticu svoji lepsi tvar a ne tu, jakou ukazali s Bolkou

Reagovat
Akinfeev

Pro SKS by byl rozhodně nejtěžší soupeř Brondby... Každopádně ještě musí zvládnout Ferencváros

Reagovat
Coutinho10

uvedomuju si to, že tam ještě nejsme .... btw. máš Brondby nějak víc nasledované, ale taky bych je úplně nechtěl a jestli jde o podobný tým jako Midtjylland nebo jak vnímáš Brondby

Reagovat
Akinfeev

Loňskou sezonu jsem koukal na tu vyrovnanou nadstavbu, hrajou dost kombinačně, ofenzivně, překvapili mě i co se vyvinutého tlaku na tyhle přední týmy té ligy týče.

Reagovat
Selänne

o parník nejslabší tým v celým losování

Reagovat
mistr129

je Sheriff, ale Brondby bych z těch možností bral taky nejvíc

Reagovat
PavlíčeQ

Sheriff má ale malou šanci na postup přes CZ.

Reagovat
Selänne

Sheriff ale přes Zvezdu určitě nepostoupí.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Selänne

určitě budou lepší než Malmö v roce 2014, nebo jak to vidíš?

Reagovat
Rarášek

Pro Slavii je určitě Brondby a Malmo to nejhorší, přes Bern případně Zvezdu postoupí v pohodě.

Reagovat
KingMaster13

Bern je upřímně taky docela hnusnej soupeř. Ta Zvezda by asi šla

Reagovat
Rarášek

Oni jsou super, mají výborně sestavenej tým, ale zrovna Slavii by jejich hra vyhovovala.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme no, jako Bern by nám asi seděl ale té kvality jejich se bojím Jak vidíš reálně Monako? Půjde to?

Reagovat
Rarášek

Těžko. Záleží asi jak se vyspí Štetina, ta jejich síla v ofenzivě je šílená. + na levým bekovi Polidar a možná nebude ani LK37. Budeme je muset přestřílet. Ale reálně moc šancí na postup nevidím. Každopádně by to mohl být zábavnej dvojzápas.

Reagovat
KingMaster13

To si myslím taky no Tak nějak víceméně. Tak máme Bern nakonec, jsem rád že to nejsou hlavně Rangers

Reagovat
Rarášek

To jednoznačně, to by nebylo o fotbale. GL

Reagovat
KingMaster13

Vám taky, uvidíme se asi v EL

Reagovat
Rarášek

Jakože byste skončili třetí ve skupině LM? To záleží koho tam dostanete .

Reagovat
Selänne

V čem je konkrétně Brondby to nejhorší? Jejich obrana se pod tlakem rozpadá jako domeček z karet. Ke všemu jim bez Lindstrøma zase skřípe přechodová fáze. Oni můžou být rádi, že se po 16 letech dostanou zase do skupin, protože nebýt kolapsu Midtjyllandu ke konci ligy a šílený sezoně Kodaně, klidně by na další skupinu čekali dalších 16 let.

Pokud by je Slavia dostala ve 4. předkole, paradoxně by měla ve 3. předkole daleko silnější tým. Tohle by byl dárek z nebes.

Reagovat
Rarášek

O to vůbec nejde. Tady jde o to, že styl jakým Brondby hraje je prostě na míru stavěnej tomu co hraje Slavie. Měli by to hodně těžký. Postoupí tak i tak, ale určitě jim Brondby bude dělat víc problému než třeba Bern kterej má objektivně lepší kádr apod, ale hraje stylem který Slavii bude víc vyhovovat. Stačí rozbít zálohu, odstavit tím Nsamého a je hotovo.

Reagovat
Banikovec7

Ty tomu nejak rozumis

Reagovat
Rarášek

ano

Reagovat
žrout

Jak jsi na to přišel? Objektivně mi přijde Brondby nejslabší z toho dánského trojlísku Midt, FCK a Brondby. Letos vyhráli ligu jenom díky kolapsu Midt. v samém závěru soutěže. Podle mě jsou naopak nejhratelnější z celého PO, pokud nepostoupí Tiraspol. A v případě postupu Malmo a Cluje bych to viděl jako více méně rovnocenné varianty.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně nedostat Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Proč ne? By bylo náhodou skvělý, kdybyste je klepli znova.

Reagovat
KingMaster13

Protože by přišla nějaká zmrdovina. Už vidím jak by chtěli kontumaci až se bude pískat na jejich černochy

Reagovat
PavlíčeQ

Tak byste si to pískání odpustili

Reagovat
KingMaster13

Věř mi že to by nešlo ani mě Natož nějakýmu tvrdýmu jádru

Reagovat
John Obi Mikel

To fakt ne.

Reagovat
PavlíčeQ

No tak ne

Reagovat
Losinho

Pár dementů by se určitě našlo.

Reagovat
KingMaster13

Tohle není o dementech, tohle by jelo 90% stadionu, protože i ty normální lidi ten tým nenávidí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To by skončilo kolosálním průserem.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Záleží kde by se hrál první zapas

Reagovat
Puskas

První a jediný.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
žrout

Přál bych si, aby Rangers vypadli s Malmo a pak vypadli v PO EL s nějakou dírou a tím pádem vůbec v EP v tomhle ročníku nebyli. Odpovídalo by to banu, který měli dostat. Jenže teď je vlastně KL, tak by se jich Evropa pro letošek stejně nezbavila a ještě by v té vidlácké soutěži nahrabali koeficient

Pokud by už měli přes Malmo postoupit, tak bych si přál, ať je SKS klepne 2x 3:0 a na odvetu hranou doma v Edenu nastoupí Kedel a všem se jim tam v poslední minutě vysměje do xichtu. Vidět ubrečeného Germana, nebo jak se jmenuje, by bylo inspirující.

Co se týče preferencí ohledně postupu SKS do LM, tak snad klepne Ference a pak ideálně Brondby. V případě zázraku Tiraspol, ale byl by docela risk na ně sázet, že se Srby postoupí. Proti CZ fakt hrát nechceš, když tam jsou teď borci jako Katai Takže vyfasovat v poledne Brondby, ať je jistota a klid

Reagovat
KingMaster13

Jako na Rangers sice fotbalově máme ale byla by tam taková spousta vnějších vlivů že by to dvojutkání nedopadlo vůbec dobře to ti garantuju. V tom dvojzápase by tekla krev ať už mezi hráči tak i fanoušky

Reagovat
žrout

Tak fanoušci nikam jezdit nemůžou, takže mezi fanoušky by krev netekla. A věřím, že s vědomím toho všeho by si rozhodčí pohlídali jakoukoli zákeřnost a prasárnu mezi hráči. Navíc na PO LM by už měl být VAR, ne?

Vnější vlivy by tam byly, ale věřím, že Trpiš je tak dobrý psycholog, že by hráče na tohle připravil a oni by se tím nenechali unést. Už v EL byla SKS mnohem psychicky vyrovnanější, klidnější, až jsem to nechápal, jak mohli s klidem přecházet všechny ty prasárny. Jen ten Kudy, že mu něco šeptl... Ale jinak žádná zákeřnost v soubojích, žádné oplácení, prostě nic. V tomto směru bych vám věřil

Rizikovým a nepředvídatelným faktorem by asi byli diváci v Edenu. Těžko říct, jestli by se udrželi a neměli nějaké "rasistiké projevy", což je vlastně dneska cokoli, co směřuje k nějakému černochovi. Ale kdyby jenom řvali (česky ) a pískali celou dobu, co by měli Rangers balón na kopačkách, to by bylo fajn.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kayamba na instagramu

Reagovat
martin1

Dnes je hlavní, že to jsou 3 body z Ďolíčku, kde je to pro všechny týmy těžké. 1. poločas nebyl dobrý, ale pak se to celkem zvedlo, závěr byl hodně náročný, ale naštěstí Bohemka zůstala jen u 1 gólu. Je důležitý chytit start ligy ať tam nejsou zbytečné ztráty. Vzhledem k počtu absencí jsou ty 3 body mnohem cennější.

Reagovat
dinss

Neprisel mi spatnej ani ten první poločas. Bohemka tam měla akorát nějaký závary. Škoda, že nám nehrajou ty křídla… Bohemce se na jejím hristi stačí vyrovnat v aktivitě a bojovnosti. Nadstavbu moc nemají..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele