FORTUNA:LIGA - souhrn 16. kola

23.11.2018, 19:54, aktualizováno 25.11.2018, 18:54
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála v Karviné a na průběžně druhou Plzeň, která jenom remizovala v Liberci, má k dobru již čtyři body. Olomouc inkasovala čtyři góly od Mladé Boleslavi, třikrát se přitom trefil Komličenko. Nečekaný debakl 0:3 utrpěl doma Baník Ostrava od Slovácka, Sparta se rozešla smírně s Jabloncem...

Sparta Praha - FK Jablonec 0:0

25.11.2018 17:00

Góly: -

V posledním zápase šestnáctého kola Fortuna ligy diváci žádnou branku neviděli. Domácí byli sice nebezpečnější, Hrubého ovšem nedokázali překonat ani z penalty.

Od úvodního hvizdu se hrálo ve vysokém tempu. Hosté byli zpočátku aktivnější, Jovovič ale ani Sobol Nitu neohrozili. Na druhé straně Hrubý chytil pokus Stancia a Tettehovu střelu srazila obrana Jablonce do boční sítě. Domácím se postupně podařilo převzít otěže zápasu. Ve 20. minutě zakončoval ze standardky Stanciu, z velkého úhlu ovšem bránu přestřelil. O dvě minuty později se Hrubý zaskvěl proti nadějné hlavičce Tetteha.

Za Jablonec se připomněl Považenec, jeho dalekonosný pokus ovšem Nitu nevylekal. Sparta nadále měla více ze hry, Civič se Stanciem ale nedokázali prostřelit obrannou zeď hostí. Ve 37. minutě si po Trávníkově střele Costa málem vstřelil vlastní branku, sparťanský strážce svatyně byl ovšem v pohotovosti. V závěru první půle ještě letělo do vápna Severočechů několik nebezpečných centrů, nicméně obrana Jablonce si v čele s Hrubým dokázala s veškerým nebezpečím poradit.

V 53. minutě se ke střele zpoza vápna dostal Stanciu, Hrubý byl ovšem u své levé tyče včas. Ve druhém poločase sice domácí byli stále o chlup aktivnější, do šancí se ale už zdaleka tak často nedostávali. Po hodině hry se k ráně z obrovské dálky odhodlal Kratochvíl, nicméně Nita předvedl dobrý zákrok.

V 66. minutě po centru Weisnera hlavičkoval Pulkrab z nadějné pozice pouze do tyče jablonecké svatyně, jenomže domácí útočník byl následně sražen Trávníkem a sudí Královec po konzultaci s videorozhodčím nařídil pokutový kop. Stanciu však v největší šanci zápasu selhal, když nedokázal překonat Hrubého.

Brankou neskončila ani dorážka Radakoviče. Deset minut před koncem nebylo daleku od šoku pro domácí. Nita ale dokázal zpacifikovat hlavičku Lischky. A to bylo vše zajímavé, co diváci mohli na Letné vidět, protože domácí se do pořádného závěrečného tlaku už nedostali a Jablonec byl s bezbrankovou remízou spokojen.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 0:4

25.11.2018 15:00

Góly: 12. Ladislav Takács, 54. Nikolaj Komličenko, 81. Nikolaj Komličenko, 85. Nikolaj Komličenko

Sigma v nedělním zápase proti Boleslavi obdržela obrovskou lekci z produktivity, když sice svého soupeře jednoznačně přestřílela, ale utrpěla debakl 0:4. Výhru hostů řídil hattrickem nejlepší střelec ligy, Komličenko.

Začátek zápasu byl poměrně rozkouskovaný, protože oba týmy začaly zápas pořádně tvrdě. V deváté minutě poprvé zahrozili domácí. Šeda však dokázal Dvořákovu střelu vyrazit. Na druhé straně obrana Olomouce srazila na roh střelu Ladry. Boleslav zvolila rozehrávku na krátko, po které se dostal k centru Přikryl, jenž posadil míč přesně na hlavu Takácse, ten přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu.

Ve 23. minutě měli Středočeši nadějný protiútok, jenomže Ladra místo přihrávky trefil pouze dobře připraveného Buchtu. Zhruba o pět minut později se k zakončení propracoval Dvořák, střela mu ovšem vůbec nesedla a branku Šedy o dost minul. Vzápětí Zahradníček svým pokusem prověřil právě hostujícího brankáře. Sigma začala svého soupeře stále víc přehrávat, jenomže Šeda předvedl výborný zákrok proti střele Nešpora.

Po půlhodině hry rozhodčí Adámková nařídila pokutový kop za faul Hůlky na Dvořáka. Míč si vzal Plšek, ale ani on nedokázal překonat bravurního Šedu. Olomouc sice do konce první půle byla lepším týmem, po neproměněné "desítce" se však do dalších šancí už dokázat nedostala.

Druhý poločas pokračoval zvýšenou aktivitou Sigmy, Zahradníček ovšem obranný val hostí nepropálil. V 54. minutě byli diváci svědkem fotbalové parády. Komličenko si hlavou posunul míč a pak nůžkami prostřelil Buchtu - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Sigma se nadále snažila s výsledkem něco udělat, jenomže pokusy Nešpora a Lalkoviče neměly naději na úspěch. V 72. minutě se znovu vyznamenal gólman Šeda, jenž zlikvidoval nebezpečné zakončení Plška. Ten samý hráč to zkoušel i o pár minut později zpoza šestnáctky, tentokrát ale bránu vůbec netrefil.

V 81. minutě střídající Matějovský rozehrál standardku z levé strany přesně na Komličenka a tomu se patičkou podařilo znovu překonat Buchtu. Domácí si v závěru vypili kalich hořkosti až do dna. Komličenko si už uprostřed otevřené obrany Sigmy narazil míč s Přikrylem a přesnou ranou zkompletoval hattrick.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:2

24.11.2018 17:00

Góly: 24. Jakub Nečas, 90+2. Daniel Krch - 64. Ibrahim Keïta, 82. Radek Voltr

Zápas mezi pražskou Bohemkou a hosty z Příbrami skončil remízou 2:2. Domácí sice nejprve poslal do vedení Nečas, hosté ale pak ve druhém poločase navzdory oslabení dokázali vývoj zápasu otočit. Cennou výhru Středočeši ztratili v nastaveném čase, kdy se prosadil Krch.

První šanci zápasu si připsal M. Hašek, ten ale nedokázal propálit obranný val hostů. V 16. minutě se ze standardní situace odhodlal k dalekonosné střele Yusuf, jeho pokus ovšem skončil nad. Po bezmála deseti minutách se k další ráně odhodlal znovu Yusuf, tentokrát jeho pokus tečoval Nečas, a tak míč skončil za překvapeným Kočím.

Hosté se snažili o rychlou odpověď. Střely Květa a Fantiše ale Fryštákovi příliš starostí nenadělaly. Ve 38. minutě se do samostatného úniku řítil Nečas, nicméně Kočí výborně vyběhl a situaci vyřešil. V závěru první půle ještě Fryšták i přes problémy zlikvidoval ránu Květa z velké dálky.

V 51. minutě M.Hašek zatáhl míč po levé straně a přízemním centrem oslovil Nečase, ten zakončil těsně vedle bližší tyče. O pár minut později obdržel Karel Soldát druhou žlutou kartu a hosté dohrávali zbytek zápasu oslabeni. I tak si ale v 64. minutě dokázali vypracovat rohový kop. Z něhož se k hlavičce dostal Keita, jenž srovnal na 1:1.

Domácí díky převaze tahali za delší konec, do šancí se ale příliš nedostávali. V 82. minutě Příbram vyrazila do brejku. Fantiš z levé strany přihrál Voltrovi, ten nejprve napálil míč do Fryštáka, ale napodruhé už se mu podařilo míč propasírovat do sítě. O pět minut později mohl rozhodnout Fantiš, z nadějné pozice ale přestřelil. V nastaveném čase Klokani měli výhodu rohové kopu. Záviška poslal centr do vápna, kde se nejlépe zorientoval Krch, kterému se podařilo dopravit míč do sítě a vyrovnat na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - SFC Opava 2:0

24.11.2018 17:00

Góly: 33. Jean-David Beauguel, 46. Pavel Vyhnal

Ševci si v sobotním zápase poradili s Opavou a zaslouženě vyhráli 2:0, když se o branky postarali Beauguel a Vyhnal.

Domácí si hned v úvodních vteřinách vypracovali dobrou šanci. Beauguelův centr si našel Podio a hlavičkou přinutil Šroma vyrazit míč na rohový kop. Po něm se do míče opřel Jiráček, jehož pokus skončil těsně vedle. Opava sice vyrovnala postupně hru, do šancí se ale nedostávala. Byli to tedy opět domácí, kteří zahrozili. Po Podiově centru hlavičkoval z nadějné pozice těsně nad Gajič.

Ve 31. minutě měl obrovskou šanci Bačo, jenomže jeho hlavička postrádala razanci, takže Šroma nepřekonala. O dvě minuty později měl Beauguel na hranici šestnáctky dostatek prostoru, čehož francouzský útočník využil parádně, když přesnou ranou poslal Zlín do vedení. V poslední minutě prvního poločasu se ke střele dostal hostující Jursa, ten ale mířil mimo tři tyče zlínské brány.

Hned po 45 vteřinách druhé půle se domácím podařilo zvýšit na 2:0. Centr Podia z levé strany tečoval Holík přímo na volného Vyhnala, pro kterého nebylo žádným problémem doklepnout míč do prázdné branky. V 54. minutě se k další střele domácích odhodlal Beauguel, jeho pokus ale skončil mimo. Po hodině hry na druhé straně zpoza šestnáctky těsně přestřelil Jursa.

V 68. minutě se k hlavičce dostal aktivní Beauguel, nicméně jeho zakončení v pádu Šroma nepřekvapilo. Hosté postupně ve druhém poločase přebrali iniciativu. Juřena a o pár minut později Kuzmanovič však nevystřelili dostatečně razantně na to, aby překonali Dostála. V 81. minutě hlavičkoval těsně vedle levé tyče Jurečka. To bylo ovšem ze strany hostů vše a domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:3

24.11.2018 17:00

Góly: 43. Marek Havlík, 57. Petr Reinberk, 81. Jan Kuchta

Slovácko překvapivě vyhrálo v Ostravě, když Baníku uštědřilo lekci z produktivity. Hostující borci nasázeli postupně tři branky a posunuli se na čtrnácté místo v tabulce.

Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně a hned v první minutě hlavičkoval Fillo pouze těsně vedle hostující svatyně. Na druhé straně dopadl podobně neúspěšně Hofmann. V 8. minutě Baroš našel ve vápně dobře postaveného Granečného, jehož pokus ale dokázala hostující obrana srazit mimo bránu. O čtvrthodinu později se do další šance dostal znovu hostující Hofmann, ten tentokrát nevyzrál na Laštůvku.

Ve 28. minutě se k míči dostal ve vápně J.Šasinka, jenomže přesně zakončit nedokázal. Na druhé straně se v obrovské šanci zjevil Janošek, jenž však trestuhodně branku netrefil. Ani domácí Procházka nedokázal o chvíli později seřídit svá mířila a bránu Trmala minul. Ve 43. minutě přišel šok pro domácí. Navrátil ze strany oslovil centrem Havlíka, který chladnokrevným způsobem překonal Laštůvku. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, nicméně ani Holzer prudkou střelou Trmala neohrozil.

V úvodu druhé půle se do šance dostal J.Šašinka, po sklepnutí od Baroše ale pouze orazítkoval tyč hostující brány. Baník se nadále snažil o vyrovnaní, bylo to však Slovácko, které se radovalo z další branky. Na Havlíkův rohový kop si naskočil Daníček, jehož hlavičku Laštůvka perfektním zákrokem vyrazil, ale pouze k osamocenému Reinberkovi, jenž dorazil míč do prázdné brány.

Domácí stále neztráceli naději a snažili se s výsledkem něco udělat, proti střele Granečného ale zasáhl Trmal. V 81. minutě hosté dokázali využít už otevřené ostravské obrany. Havlík unikl po levé straně a předložil míč Kuchtovi, ten už měl pouze lehkou úlohu - 3:0 pro Slovácko. Domácí se snažili o získání alespoň čestného úspěchu, dnes však pro ně byla Trmalova svatyně zakletá.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 1:3

24.11.2018 14:00

Góly: 31. Jan Bořil (vl.) - 11. Tomáš Souček, 33. Miroslav Stoch (pen.), 75. Peter Olayinka

Sešívání po suverénním výkonu poráží Karvinou 3:1. O branky se postarali Souček, Stoch a Olayinka. Domácí si svoji jedinou trefu připsali díky Bořilovi, jenž si nešťastným zákrokem vstřelil vlastní gól.

Už ve druhé minutě se do prvního zakončení dostal Sýkora, Berkovec ovšem zasáhl bez problému. Na druhé straně vypálil hodně nepřesně Letić. V desáté minutě Hušbauer dlouhým nákopem oslovil Zmrhala, který našel před prázdnou bránou úplně volného Součka, jenž měl už pouze lehkou práci a otevřel skóre. Aktivní Hušbauer mohl přidat druhý gól, proti tvrdé ráně ale dokázal zakročit Berkovec.

Po půlhodině hry se na levé straně uvolnil Dramé, jehož centr prošel až k hostujícímu Bořilovi a ten si ho srazil do vlastní sítě. Slavia ovšem dokázala velmi rychle odpovědět. Janečka ve vápně srazil Sýkoru a sudí Franěk po poradě s videem nařídil pokutový kop, z nějž přehledem skóroval Stoch.

Ve 44. minutě si Berkovec připsal velmi dobrý zákrok proti dělovce Hušbauera. I ve druhé půli byli hosté lepším týmem. Berkovec však stále držel naděje domácích, když si poradil s pumelicí Zmrhala. V 52. minutě se do odraženého míče opřel Stoch, branku ale netrefil. Podobně neúspěšné dopadl o chvíli později i Souček.

V 66. minutě se Sešívaní dostali do zajímavého protiútoku, po kterém Souček rozezvonil tyč karvinské brány. O tři minuty později se v obrovské šanci ocitl Škoda, hlavičkou ale mířil nad Berkovcovu svatyni.

V 75. minutě se hosté dočkali pojišťovací branky. Po nedůrazu domácí obrany se míč dostal až ke střídajícímu Olayinkovi, jenž chladnokrevným zakončením překonal vyběhnutého Berkovce. V závěru zápasu Pražané trochu polevili, nicméně Karviná žádné hostující zaváhání nedokázala potrestat a k další změně stavu tak už nedošlo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:1

23.11.2018 18:00

Góly: 71. Jakub Pešek - 84. Jan Kovařík

Plzeň doslova vyválčila bod na hřišti Liberce a zůstává na druhém místě za vedoucí Slavii. Slovan byl aktivnějším mužstvem, k čemuž přispělo i vyloučení hostujícího Hejdy, přesto v závěru přišel o vítězství.

Po vypršení disciplinárního trestu posílil domácí kapitán Breite, což byla také jediná změna v základní jedenáctce Slovanu. Viktoria přivítala zpět v sestavě zkušené harcovníky Hubníka z Limberským. Na pravém křídle tak přenechal Petržela místo Ekpaiovi.

Liberec se velkého jména soupeře nezalekl, což již v sedmé minutě prokázal navrátilec do sestavy Breite, jenž skvělou kolmicí mezi stopery vyslal do úniku Plška. Brankář Plzně Hruška ale vyběhl včas a odkopl míč do bezpečí. Hosté se výrazněji předvedli ve 23. minutě, kdy Ekpai poslal přízemní centr do vápna, po kterém pálil z voleje těsně vedle Chorý.

Těsně před koncem prvního poločasu byla blízko nebezpečnému zakončení největší hvězda domácích Ševčík, jenž po přihrávce od Aaronse do pokutového území jen těsně nedosáhl na balón. Čtyři minuty po změně stran se ke střele odhodlal záložník Slovanu Pešek, proti kterému zasáhl sice podivuhodně, ale nakonec efektivně nohama Hruška. Libereckou aktivitu dokumentoval v 54. minutě Potočný, jenž se z otočky pokusil o střelu, která však mířila daleko od svatyně Viktorie.

V 63. minutě se domácí hnali do dalšího útoku, který utnul faulem obránce hostů Hejda. Za svůj zákrok nejdříve uviděl žlutou kartu, avšak nakonec po konzultaci hlavního arbitra s videorozhodčím obdržel červený kartónek, a tak Plzeň dohrávala utkání pouze v deseti lidech. O sedm minut později se Liberci povedlo přesilovku využít. Ševčík vyslal kolmici na Plška, jenž prostřelil Hrušku střelou mezi nohy - 1:0.

Slovan byl nadále při chuti. V 80. minutě pálil tvrdě Potočný a pořádně vyprášil Hruškovy rukavice. Za další dvě minuty se stejný hráč dostal k hlavičce, kterou však hostující brankář pokryl. Plzeň většinu zápasu tahala za kratší konec, přesto se jí šest minut před koncem povedlo vyrovnat. Akci střídajících hráčů začal Petržela průnikem do vápna a finální přihrávkou na Kovaříka, jenž posunul pumlíč do odkryté brány a stanovil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 1:0

23.11.2018 18:00

Góly: 17. Uroš Đuranović

Dukle se povedlo oplatit Teplicím nedávné vyřazení z poháru a minimálně na den se vyškrábala ze dna tabulky. O osudu zápasu rozhodl jedinou brankou Djuranović. Zápas ovlivnila dvě vyloučení hráčů hostů.

Pražané se opět museli obejít bez lídra obrany Ďurici, jehož zastoupil Raspopović. Místo vykartovaného Bezpalce dostal příležitost Bezdička. Hostům se vrátil levý obránce Krob, jenž navlékl kapitánskou pásku místo absentujícího Ljevakoviće. Střed zálohy vyztužil Soungole, na levém křídle operoval Luts a v útoku dostal šanci Jindráček místo Vaněčka.

Domácí začali velice aktivně. V sedmé minutě musel brankář hostů Diviš vyrazit Bezdičkovu střelu z úhlu. Za minutu si na Miloševićův přímý kop naběhl Ostojić a hlavou jen těsně netrefil zařízení. Hosté záhy kontrovali, když Trubač po přihrávce od Kroba trefil tyč. V 17. minutě se k přímému kopu Dukly těsně před pokutovým územím postavil Djuranović a povedenou technickou střelou k tyči poslal Pražany do vedení.

Následnou poklidnou pasáž přeťal šest minut před přestávkou Král, jenž mizernou malou domů namazal Djuranovićovi, který však pouze napálil vyběhnuvšího Diviše. Pět minut poté usměrnil Krobův centr do sítě Kučera alias TK27. Rozhodčí však branku neuznal kvůli ofsajdu Jindráčka, jenž byl v souboji s gólmanem domácích Radou.

Teplické plány na vyrovnání po změně stran hodně rychle pokazil Jindráček. Útočník Sklářů totiž v 50. minutě udeřil soupeře loktem do obličeje a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Ještě hůře bylo hostům o devatenáct minut později, kdy Jeřábek podkopl Tetoura. Za své počínání viděl od sudího po druhé žluté kartě také červenou, načež musely Teplice dohrávat jen v devíti hráčích.

Šest minut před koncem mohla Dukla ztvrdit vítězství, avšak Tetourovu hlavičku po centru od Podaného vytáhl Diviš nad břevno. V poslední minutě základní hrací doby vyzval střídající Schranz ke skórování Brandnera, kterého v tutovce vychytal opět výborný Diviš. Vyčerpaní hosté se již ale k žádné šanci k vyrovnání nedostali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16131240:1240
2.Viktoria Plzeň16113223:1436
3.Sparta Praha1694328:1231
4.FK Jablonec1693433:1430
5.Fastav Zlín1693424:1430
6.Baník Ostrava1683521:1527
7.Slovan Liberec1666416:1424
8.FK Mladá Boleslav1663732:3021
9.SFC Opava1652920:2517
10.Bohemians Praha 19051645718:2517
11.FK Teplice1644817:2416
12.1. FK Příbram1644821:3916
13.1. FC Slovácko16501118:2915
14.Sigma Olomouc1643916:3015
15.Dukla Praha16421014:3114
16.MFK Karviná16321120:3311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (684)

Přidat komentář
db18

Tak k tomu střednímu záložníkovi to chce ještě stopera...

Reagovat
Losinho

Škoda, ale pořád ztráta, kterou bychom zítra měli využít.

Reagovat
PlackaSKS

trošku škoda, liberec jasně lepší. pozitivní je, že plzen dál hraje hovno a k tomu už konečně i ztrácí body...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci fandim, ale pro ne bude nejlepsi to 7. misto a z nej by tu EL dat mohli. Ze 6. misto uz nic nedaji.

Reagovat
Liquid

ale jak jsem to pochopil, tak stejně nakonec ten 7.hraje ještě baráž s tím 4. nebo 5., původně jsem myslel, že to 7.místo po nástavbě bude na to předkolo EL stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hraje, ale precijenom je jednodussi odehrat jeste jeden dvojzapas, nez hrat proti tem nejlepsim a jeste mit na ne ztratu.

Reagovat
Banikovec7

Ne jeden dvojzapas, ale dva dvojzapasy a jeden jednozapas.

Reagovat
C-M@ster

Já myslel, že tři dvojzápasy

Reagovat
Banikovec7

To si nejsem uplne jisty, ale podle me uz se pak hraje jen jeden zapas u toho lepe postaveneho. A bylo by to tak podle me i lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jednozápas

Reagovat
smazaný uživatel

Z prostřední skupiny bude pavouk, hrát se bude i s odvetou a vítěz bude hrát teda jeden zápas o poháry s 4. nebo 5. týmem. Je to tak? Pokud ano, snad se teda dostaneme na to 7.místo

Reagovat
Banikovec7

Je, jen s tim poslednim zapasem si nejsem jist jestli je tam i odveta nebo ne, ale spis myslim, ze ne.

Reagovat
Blasphemer

Bod z venku dobrej.

Reagovat
Kang & Kodos

Ne asi

Reagovat
db18

Škoda, že si na pozápasový rozhovor nevytáhli Kučeru s otázkou, jestli mu to za to stálo.

Reagovat
FCSL

Škoda no, ale hrajem fakt pěkně, to jsem od Zsolta nečekal. Pokosíme to na konci sezony a vybojujem EL. Hlavně to chce zase nerozprodat půlku základu a sehnat golovýho útočníka

Reagovat
kilobyte

Nechci ti kazit radost, ale jaká je šance, že Karl nerozprodá kádr a ještě koupí útočníka?

Reagovat
doshcz

a to Aronse hostovani ted bude koncit ne? sice neni schopnej dat gol ale rozdilovej je, plus ten Ševčík jde pryč..no vidím to bídně

Reagovat
ManUnited

a v čem je rozdílovej? Vždyť je to jenom běžec

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť jo.

Reagovat
doshcz

jako dost možná je nejrychlejší v lize to je rozdílový

Reagovat
kardous

Koncovku má špatnou na tom musí hodně zapracovat,ale jinak má velmi dobrý i driblink, rychlost a nebojí se jeden na jednoho, jako může se ještě zlepšit.

Reagovat
AjaxFans

Dobře Lbc

Reagovat
PBLead

Čus, s kamarádem jsme si vzpomněli na legendární hlášku Pelty k volbě předsedy FIFA. Bylo to nějak takhle: "A protikandidát bude bin Ládin...ééé...bin Alí...ééé...ten princ...."

Už jsem to půlhoďku googlil, ale nemohu nic najít. Nevíte, kde by se na to video dalo kouknout?

Reagovat
Han střelil první

Bude to asi někde v archivu ČT, ale taky jsem to nikdy nenašel.

Reagovat
PBLead

možná, těžko říct, myslím, že to byl rok 2015 a byl to nějaký rozhovor do televize, ale jestli na net, nebo do tv, to už si nevybavuji.

Reagovat
PBLead

Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Cus.

Reagovat
PBLead

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kepy_FCB

Vlasim

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
didosh

Reagovat
Pyroman

FAČR label feat STBerbr releasnul jako odpověď na Kučerův diss track "Dvě redky", slušný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jindráček s Jeřábkem sundali boty.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle uz sem asi stary...

Reagovat
Puskas

Reagovat
wyqinac

to mu jeste neuznali gol

Reagovat
Kepy_FCB

Zachrání Brno tu 2.ligu???

Reagovat
ratusek

Brno zkušeně

Reagovat
Mirek na tenisu

bomber Magera kral Stodolni

Reagovat
ZB 07

OT: Po dnešku už na nějakej postup rezignuju, mrznu tam jak kretén, na stadionu tak 400 lidí, Vlašim tak třetiligovej soupeř...liga tu s takovým přístupem dlouho nebude.

Reagovat
doNny

A na víkendové domácí zápasy je návštěvnost cca kolik? Je to škoda, ale ač je to pořád omílané, tak jste jako tábor měli potenciál, na českou scénu

Reagovat
ZB 07

Tak v průměru ty 2 tisíce chodí, takže v tomto ohledu jsme ve FNL na špici, ale je to bída. Dneska třeba bylo zahlášeno 1495, což vytáhli kdoví odkud, protože reálně na stadionu nebyla ani polovina.

Jinak si ale stojím za tím, že furt máme potenciál být mezi top 5 tábory v ČR. Doma je v kotli pravidelně 70-150 lidí, na venkovní zápasy jsme ve většině případů vyjeli v (takřka) trojciferným počtu. Myslím si, že na trápící se tým ve středu druhý ligy bez špetky naděje na světlou budoucnost to není až tak zlý.

Reagovat
Greny

A Diviš se? Hra nic moc a termín zvolí na rozsvícení stromku, kde bylo totálně narvany náměstí, Zbrojovka si s těma terminál moc hlavu neláme a pak se diví... Pamatuju jak dva roky zpět se hrálo myslím s Holkou ve stejném čas kdy na Zelnaku probíhali oslavy titulu

Reagovat
ratusek

oni to dali na jeden termín s rozsvícením stromku? Máte v tom vedení blbce?

Reagovat
Greny

Prej to určila ČT ale ano hrálo se ve stejnou dobu

Reagovat
Mirek na tenisu

Čapouni si na 2 lize ted honi ego. plati hafo komentu, expertu aj vyzirku a nevi co s nima.

Reagovat
ZB 07

Tak termín si určila ČT...

Reagovat
Greny

Aha to jsem nevedel

Reagovat
ratusek

No stejně, dle mě ste měli říct, že v pátek ne a že radši v sobotu třeba od 15:00 nebo tak. Stejně ČT nic nedává v ten čas, akorát od 17:00 Vsetín-Dukla

Reagovat
ZB 07

Takhle snadný to podle mě není. To bychom třeba nehráli v Ústí ve čtvrtek odpoledne, což byl termín, kterej se nehodil snad nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetin >>>>>>>> vlasim brno.....

Reagovat
didosh

Co? Vsetín byl v televizi?

Reagovat
ratusek

Jojo a Dukla zostuzená

Reagovat
Han střelil první

Jo, na ten zápas jsem si zašel, bo jsem chtěl vypadnout z toho centra, kde byl kdejaký šašek se šálou. Skončilo to 3:4 tehdy, ne? Zavadil dával krásný gól z přímáku.

Reagovat
doNny

Ohledně té druhé ligy jsme to měli i my cca 13 let (1x Krajský přebor - i když to bylo kouzlo v tom, že měl být konec fotbalu v Opavě a nakonec přišlo na první zápas přes 3000 diváků + 2x MSFL) a on ten očistec od korupce, neschopného vedení a bez sportovních ambicí přispěl k tomu, že tento rok v I. lize si užíváme a je tady euforie...to by mohla být i vaše cesta

A co se týče top5, tak by se dalo o tom mluvit, pokud vezmu jasnou top 4 - Baník, Slavia, Sparta a my, tak s takovou Bohemkou/Plzní/Sigmou by se dalo bojovat

Reagovat
ZB 07

No jo, jenže my se potýkáme s tak markantním úbytkem sponzorů, diváků a fanoušků, že případný očistec v MSFL by znamenal pro klub jako takovej definitivní konec. My potřebujeme co nejdříve sehnat silnýho a bohatýho majitele, okamžitě postoupit do ligy a zrekonstruovat Lužánky. Potom nejen, že bychom byli v návštěvnosti v top 5, my bychom dost možná byli na úplném čele.

Jenže to je běh na dlouhou trať, aktuálně je v Brně fotbal v oblíbenosti zhruba na úrovni baseballu, rozpočet sice máme podobnej jako třeba Teplice, ale naprosto neschopný vedení v čele s majitelem s ním neumí zacházet. Proto jsme tam, kde jsme. A bohužel máme v aktuální situaci blíž ke krachu než k tomu hrát důstojnou roli v lize. Bartoněk situaci nezvládá a co se tak doslýchá, chce se největší zodpovědnosti v klubu zbavit. Jenže zájemců na post majitele Zbrojovky zrovna moc není...

Reagovat
mayday

Jenže kde vzít toho silnýho a bohatýho majitele no. Úbytek všeho souvisí s neschopným vedením, Brno a okolí je finančně silnej region, kde peníze jsou a pro schopný vedení je stačí sebrat. Tam, kde to aktuálně dopracovali, všichni co tam o něčem rozhodují by se měli sbalit a mazat. Ale kdo místo nich, já vím.

Moc nevěřím, že se najde někdo odsud, kdo by do toho šel, protože by to znamenalo ten bordel uklidit velkýma prachama. Spíš se upínám k zahraničí, že by někdo mohl mít zájem.

Reagovat
ZB 07

Přesně tak, klidně nějaký Číňany, na tom nesejde. Ale já věřím, že by se nás mohl ujmout i někdo bohatej z Moravy, ovšem to bychom nesměli hrát druhý housle v druhý lize.

Reagovat
mayday

Aby se to dalo dohromady, aby byla zpátky liga na slušné úrovni, aby se vyřešil stadion, aby se překopala soupiska i vedení, to bohužel chce tolik času a tolik peněz, že podle mě do toho nikdo nepůjde, i kdyby o to ten zájem měl. Číňany bych bral všema deseti, protože jestli se Brno někdy dostane z těchto sraček, tak to bude trvat strašně moc dlouho a ještě to není jistý.

Reagovat
Kang & Kodos

Erich

Reagovat
AjaxFans

Co je s Magerou?

Reagovat
ZB 07

Vykartovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste snad ještě víc v prdeli než my

Reagovat
ZB 07

Snad Nevidím jedinou věc, ve které bychom na tom byli líp jak vy...

Reagovat
C-M@ster

Finance

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

To jo no, ale když s nima neumíme zacházet...

Reagovat
AjaxFans

Podekuj Habancovi

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, prý už je blízko nový sponzor

Reagovat
JessePinkman

V Pardubicích snad maximálně za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si počkejte na jaro, až vás doma porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

koukal jsi před dvěma měsíci v televizi na zápas v Pardubicích? Jak to tam cca v 65. minutě bylo s tím neuznaným gólem?

Reagovat
ZB 07

Už si to moc nevybavuju, ale tuším, že měl platit. Rozhodčí písknul dost spornej faul, mírně řečeno. Celkově jsme tam měli vyhrát, Pardubice celej poločas v desíti a my jsme stejně nebyli schopní tam dotlačit vítěznej gól...

Reagovat
Kily

jj, zahráli jste hodně špatně, po většinu druhého poločasu to vypadalo, jako kdyby oba týmy byly v jedenácti. Mně ten zápas strašně znechutil rozhodčí a tohle jsem od začátku měl za kompenzaci situace z prvního poločasu, kdy za úmyslnou ruku nevyloučil vašeho obránce. Když už, tak ze sebe měl udělat tuplovaného troubu a vyřešit žlutou i situaci na začátku druhé půlky, takhle to pak nesmyslně kompenzoval a udělal z toho bramboračku. Jednak ten neuznaný gól, navíc pak jakýkoli souboj, ve kterém byl někdo z Brna aktivnější a silnější, posoudil automaticky jako faul

Reagovat
ZB 07

Jo, rozhodčí byl příšernej, ale já se o rozhodčích upřímně vůbec bavit ve druhý lize nechci, protože většinou to je právě tak, že pískají blbě na obě strany. Celkově jsem docela znechucenej z toho půl roku ve FNL po všech směrech, ani se moc netěším na jaro...

Reagovat
doNny

Reagovat
ManUnited

Škoda dneska ztracený 2 body takhle slabou Plzeň nepamatuju. Ten fotbal pod Zsoltem vypadá dobře až na to proměňování šancí. Do jara mám velký obavy z absence Ševčíka, naopak na absenci Aaronse se docela těším

Reagovat
Mass

Plzeň bez pomoci 12. hráče (Berbra), protože ten šel na Julisku, aby se pomstil za nějaký kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Jakubčovice vyhrály

Reagovat
Mirek na tenisu

1 a trida uz ma prestavku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím ty přestěhované do Prahy

Reagovat
ManUnited

A ještě mě teda nasrala žalostná návštěva, pátek večer přijede Plzeň a nepříjde ani 5K to je hrozný

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně ve 4 stupních tam mrznout by se mi taky nechtělo.

Reagovat
ManUnited

tak se obleču..já jsem si vzal pod normální hadry termo a byl jsem v pohodě.

Reagovat
mayday

Plus chlast a je to v cajku, že jo.

Reagovat
KingMaster13

Já i když se obleču tak mi je hrozná kláda Proto jsem nechtěl aby byla nadstavba, protože víc zápasů v prosinci a v únoru je na vraždu

Reagovat
dinss

Jojo, mentalita zdejších fanoušků...

Reagovat
KingMaster13

To neznamená že nejdu, půjdu na Boleslav i Petrohrad a asi pojedu i do Jablonce ale je to na piču

Reagovat
PavlíčeQ

Zápas u nás 17. prosince od 18.00, to bude chuťovka

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

To mi ani nemluv, nejstudenější místo v Čechách, na místě kde absolutně neumíme, pivo bude zamrzat No ty pičo, to bude kotel

Reagovat
ondrasch77

Ani nejezdi, jinak umrzneš...

Už se těším ve čtvrtek na Rennes, to černochům ztuhne úsměv až vylezou z autobusu

Reagovat
KingMaster13

Je mi to jasný ale asi to prubnu, uvidím. Jinak jo no Kyjev i Astana jsou zvyklý na kládu ale Rennes Toho musíte využít, nejlépe aby Kyjev si zajistil ještě postup a v tom posledním zápase proti vám se na to vysral

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Mass

Tak za mě dobrý zjištění, že v jednom kole dokáže ovlivňovat jen jeden zápas: "pozornost jsem chtěl směřovat do Liberce".

Reagovat
Kang & Kodos

"Jebu toho Berbra a samozřejmě Peltu"

Bum, dvě řádky na Dukle. Silnější pes mrdá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

finální přihrávkou na Kovaříka, jenž posunul pumlíč do odkryté brány

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Bosák, v ČT je hovno co dělat, tak musí psát souhrny tady.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.youtube.com/watch?v=mjFvXlWgVTY

Dnešní playlist u Berbra v káře.

Reagovat
andrew96

A v autobusu Teplic cestou z Julisky: https://www.youtube.com/watch?v=CJWub35E5yc

Reagovat
Kang & Kodos

ty komenty

Reagovat
andrew96

Vašek Melichar: "kez by to vydel hytler...nenavidim emrigranty"

Škvorecký, Kundera, Kryl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

co se to tam delo na te dukle? proc by mel mit berbr zajem udrzet duklu v lize? jako, ze je byvalej rozvedcik a podporuje komunistickej klub mozna, jinak fakt nevim..

Reagovat
Greny

Proč si nekopnout do Kučery a Teplic po jeho tracku kde jebe Spartu, Berbra a samozřejmě Peltu

Reagovat
Kang & Kodos

On ale Spartu nejebe (aspoň to tak nemusí nutně vycházet z textu). Kdo trochu poslouchá rap, tak ví, že všechny tvary slova "vyjebanej", popřípadě "zkurvenej" atd...nemusí znamenat urážku.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je kucera a kde najdu ten song?

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz sem to slysel, neni to tak spatny

Reagovat
db18

Je to špatný... ale na druhou stranu je to lepší než jeho fotbalové dovednosti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

Tak on i Cashanova stojí za píču, ale ty jeho fotbalové reference dávají jeho trackům nový rozměr. Tohle nové EP jsou dal už tak pětkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ja takovej styl rapu posloucham takze pro me to dobry je a to sem toho cashanovu vubec neznal a docela se orientuju jinak v tomto smeru

Reagovat
Han střelil první

Tak on je to takový slabší Opak Dissu.

Reagovat
wyqinac

presne, ja ho taky nejak moc nemusim i kdyz rap posloucham, ale ty jeho narazky na fotbal jsou obcas skvely swag martin fenin zatim top od nej podle me

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

docela vystižný...

Reagovat
smazaný uživatel

zapas sem nevidel, ale kdyby nebylo berbra tak by urcite z liberce nejeli ani s bodem, tim si su jistej..jinak se naplno projevuje jakou ma kadr plzne kvalita (nema)

Reagovat
LokoLFC

Jsi opravdu jasnovidec. Jakože by dal Berbr za Liberec gól na 2:1 nebo jak? Tyhle výkřiky do tmy snad nemůže min. lehce podprůměrně myslící člověk myslet vážně.

Reagovat
Mass

Zařídil by penaltu, jako už se mu to povedlo mockrát.

Reagovat
dinss

Jak hrál Choras?

Reagovat
ManUnited

Jako hovado

Reagovat
db18

Herně dobrý... v koncovce bída. Příště bych byl rád, kdyby nastoupil "na Koláře" a před ním byl Řezníček.

Reagovat
dinss

Kdyz zlepší tu koncovku, tak věřím, ze může být minimálně na stejné úrovni jako Krmencik ( samozřejmě mají jiné přednosti). Otázka je, jestli ma potenciál tu koncovku zlepšit...doufám..

Reagovat
Kang & Kodos

Mně loni přišel stejnej jako Tetteh - herně zajímavej, ale před brankou dřevák. Tetteh si všechny namazal na chleba a ukázal, jakej má velkej potenciál. Chorý toho za poslední rok v základu moc neodehrál, ten to má těžší. Ale už nutně potřebuje zabrat.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Pro něj možná bylo lepší, kdyby přišel a rovnou hrál. Stejně jako Tetteh..jenže přes Krmenčíka/ Bakoše se do základu dostal málo kdy a teď to je taky po dlouhý době. Proti Realu hrál výborně ale musí přidat tu koncovku.

Reagovat
KingMaster13

Tak Tetteh furt to zakončení má všelijaký. Na Spartě se dostává víc do šancí, když něco spálil na Bohemce tak už neměl nápravu většinou a některé jeho goly byly dost kopštrosácký. Uznávám ale, že jsem čekal že bude o dost horší a v tý mezihře je neskutečnej

Reagovat
mayday

Chorý je mizernej před brankou, proto nikdy top nebude. S Tettehem souhlasím, zlepšil se dost. Teď poslední zápasy jsem moc neviděl, ale góly dává, na začátku sezóny to bylo strašný, co nedal za šance.

Reagovat
smazaný uživatel

herně dobrý? Mě to včera připadalo jako naprosto zoufalý výkon...akorát byl pořád v záběru, protože někde spadl nebo někoho zfauloval nebo netrefil bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

nutno teda dodat, že zbytek týmu mu svým pěším výkonem moc nepomohl a tak nepůsobil jako páté kolo u vozu jenom svou vinou

Reagovat
smazaný uživatel

No vcera mi to dobry neprislo.

Reagovat
db18

Když beru ostatní hráče jako měřítko, tak vedle neviditelného Hořavy s Čermákem mi to dobré relativně přišlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dukle přítomno 720 diváků...proboha, toto je ligové mužstvo ?? Vždyť 700 lidí chodí na Divizi....toto je ostuda a Dukla nemá absolutně žádné moje sympatie...2. liga ideální liga... By mě zajímalo, jak tam pracují s fanoušky, však to je tragédie.

Reagovat
Greny

V týdnu bylo na hokejové lize ve Slovensku 61 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale fakt tragédie

Reagovat
ratusek

Kde?

Reagovat
ratusek

61 diváků chodí k nám na krajskou nebo okresní soutěž

Reagovat
Greny

U nás na kraj kolem 150-400

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Hrali na jinym stadecu ale

Reagovat
Kepy_FCB

Na hokej až příliš!

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Zima zkrouhne navstevy vsude, ale Dukla je tragicka v tomto.

Marketingový oddeleni vyhazet.

Reagovat
ratusek

to ale není o marketingovém oddělení, tam s tím nikdo nic neudělá. ten tým netáhne, navíc teď je trénuje ta sketa

Reagovat
C-M@ster

A od čeho podle tebe marketingový oddělení je?

Reagovat
ratusek

No ano, ale Dukle nepomůže prostě nikdo, ikdyby tam v tom oddělení byl kdo ví kdo

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím.

Netvrdím, že by to bylo jednoduchý, ale určitě by to šlo.

Reagovat
Kepy_FCB

Museli by ji přestěhovat do nějakého komunistického regionu kde navíc není liga.

Reagovat
Mirek na tenisu

vsak hraje v Praglu. no ni? pockej az se to tady otoci. zase bude plny staromak trepetalek a mavatek

Reagovat
C-M@ster

Spíš by bylo jednodušší zbavit je téhle nálepky a odkázat na historii.

Použiju-li nepopulární příklad z politiky, tak Babiš jako bývalej STBák, podvodník, zloděj, lhář... ale stejně jsou mu díky PR schopni vykouzlit image hodnýho strejdu, co přišel do politiky z nesobeckých důvodů, média kupuje, aby psaly pravdu, s STB nespolupracoval a daňové podvody jsou kampaň, protože po něm jdou, jelikož šlape kmotrům na paty... je to příklad toho, že s šikovným PR se dá udělat všechno... a nemyslím si, že by Dukla byla nějak v nevýhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla nemá babišův rozpočet (a už vůbec ne jeho média).

Reagovat
C-M@ster

Uděláš výběrový řízení pro mladý talentovaný marketery, každej by si připravil plán a na základě průběhu sestavíš tým.

Tím že je to pražskej tým a na očích, uchazečů by mělo bejt dost..

Co se týče dalších financí, tak nepotřebujou billboardy a koblihy po celé republice. Rozumím tomu, že mají rozpočet znatelně nižší, ale nepotřebují ani tolik finance jako nápady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jim napiš. Sluníčko jako ty to určitě zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

dukla je v tomto tragická, to je pravda....zima zkrouhne návštevy, to je taky pravda...ale 700 diváků ?

Reagovat
Puskas

To je tak jeden prapor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Slova jako "kartónek a pumlíč" jsou naprosto hrozná.

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Zoubele do Slovácka za Svědíkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo.

Reagovat
Losinho

Výhra zasloužená, ale ten ofsajd, to bylo strašný.

Záloha šlapala, Škoda tak dvakrát u balónu, Bořil úplně mimo.

Kolář by měl jít v zimě do prdele.

Reagovat
KingMaster13

Se vším souhlas až na Koláře. Nemyslím si, že je špatnej a furt věřím, že se zlepší

Reagovat
PlackaSKS

tak ten gol byl hodně na něm a ten výběh na konci byl děsivej.. jistota to rozhodně neni

Reagovat
Losinho

už i výkopy měl na hovno

Reagovat
Losinho

a jak se zlepšil za ten rok, co má bezmeznou důvěru? a kolik za tu dobu předvedl fakt dobrejch zákroků?

další Laštůvka

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec bych se nedivil, kdybyste se pro změnu rozhlídli v Liberci a koupili Nguyena.

Reagovat
Losinho

je z Liberce a vypadá jako číňan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Právě

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Mají Vantrubu... se divím, že nedostal ještě šanci...

Reagovat
Kang & Kodos

Já se spíš divim, že tam ještě je

Reagovat
db18

Ze Slavie se těžko zdrhá.

Reagovat
Losinho

vířivka je lákadlo

Reagovat
Losinho

nevim no, ale v juniorce má průměr inkasovanejch gólů jako kdyby chytal NHL

Reagovat
db18

taky juniorka... tam obrany neexistují...

Reagovat
Losinho

já vím, ale blbě s tím někoho zaujmeš

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda nehrál vůbec zle, takovej "giroudovskej" výkon, mělo by na něj jít více centrů ze stran. Zbytek souhlas.

Reagovat
Losinho

dvakrát u balónu no

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář to je opravdu převlečenej Laštuvka-z 10 golů co jsme dostali má podíl minimálně na osmi a hrát nohama opravdu neumí.

Reagovat
ManUnited

to je divný v Liberci měl rozehrávku výbornou

Reagovat
Tochal

Hrát nohama neumí? Kolik jeho zápasů jsi viděl? Nula, nebo žádný?

Reagovat
Liquid

Kolář je vedle twitteru Tvrdíka fakt největší slabina Slavie, jinak, že to nebyl ofsajd jsem byl přesvědčenej ze všech záběrů dokud tam nedali tu čáru, kde to je navíc stejně sporný, protože musíš přesně zachytit kdy Hušbauer kopl do míče, pokud má jen míč u nohy a pauzly to kdy byl Zmrhal v náklonu tak to není správný záběr a ten správný se hledá dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdyby Bílej Yaya nebyl takový kopyto v zakončení, tak těch 10 gólů už teď má. Poziční hru má neskutečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to už by byl někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
PBLead

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

Reagovat
Hokaido

Na O2 tu čáru měli špatně, nakonec to ofsajd nebyl:

https://imgur.com/a/tKyWgba

Reagovat
Spalovač šancí

Byl na stejné vrstevnici

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Losinho

dokonce ani špičičkou kopačky

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemec Josef, expert z Blsan

Reagovat
mistr129

no ale na O2 byla fakt blbě, když koukneš jak ji posouvali od vápna, tak byla našikmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna takovéhle ofsajdy bych rozhodčímu vůbec nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle očekávání nám bude dělat největší problémy Jablonec. Zlín po odchodu Beauguela půjde výkonnostně dolu a Baník nemá kvalitu na boj o třetí místo. Plus si samozřejmě myslím, že Plzeň můžeme přeskočit. Slavie bude ztrácet minimálně.

A ještě Csaplar > Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ses nepřepočítal s tím Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych vám přál pohárovou Evropu, Bílka mám jako trenéra rád, ale ty góly budou chybět. Samozřejmě můžete dovést adekvátní náhradu, uvidíme během pauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačí, když nebudou zranění Vyhnal, Poznar, Jakubov

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že je to zrovna tvůj případ, ale strašně se mi líbí, jak najednou mají Bílka všichni rádi.

Reagovat
Mirek na tenisu

kanonyr Zeleznik?

Reagovat
andrew96

Neviděl bych to tak bledě. Vyhnal vypadá opravdu slušně, když je zdravý, a Jakubov už se několikrát ukázal jako výborný žolík, navíc mu to solidně padá v juniorce a poháru, je stejně vysoký jako Beauguel, takže typologicky by jej mohl nahradit. Pokud bude Sparta pokračovat v mátožných výkonech, může ji Zlín trápit dost dlouho.

Reagovat
Kang & Kodos

Vezmeme si Bílka a bude!

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš že Bílek u vás nude ščasný?

Reagovat
andrew96

Impulz už si taky vzpomněl, že má v záloze 3-5-2, takže keine stress.

Reagovat
Kepy_FCB

Svědíkovo kouzlo opět zafungovalo. Baník úplně marnej nebyl ale není schopen trefit prostor mezi tyčemi.

Zbývají 3 zápasy na podzim ale raději bych byl aby byl tento poslední. Příbram se zmátořila a Olomouc a Bohemka dnes dostali návod jak u nás uspět.

Reagovat
ZB 07

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík

Reagovat
AjaxFans

sorry, ale super volba

Reagovat
Kepy_FCB

A spadnou stejně jak vy

Reagovat
AjaxFans

Snad neé

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jako vy

Reagovat
Kepy_FCB

tak se shodnem že spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč jste je teda neporazili, když jsou to adepti na sestup?

Reagovat
Kepy_FCB

Aby spadli

Reagovat
Han střelil první

Vy jste asi teď už hodně v prdeli bez Svědíka, co? Kór když si přivede i Zoubeleho. Ale tak to už jsem si myslel po odchodu Schumachera, Mary, Urblíka atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka Doma proti Příbrami v deseti z 1:0 na poslední chvíli zachraňovat plichtu, a jako vrchol všeho dostat gól od Voltra, za to bych zaváděl bodový odpočty.

Baník škoda mluvit, ten by prohrál i rezervním týmem nevidomejch do 12 let, kdyby na sobě měli dresy Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haška by měli odvolat. No a bublina jménem Baník konečně splaskla. Vypadnou i z top 6

Reagovat
Losinho

snad se tam dostane Liberec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smetos

já ani nepočítal s tím, že se tam udrží. ale tu prostřední tabulku musí uhrát každopičopádně

Reagovat
Puskas

Žádná bublina, ta základní XI je prostě na první šestku, poskládané to je dobře, jen prostě je ten kádr užší, adekvátní náhrada za ty, co jsou z formy, není.

Reagovat
mayday

Mám pocit, že Páník se začíná dostávat do jarního módu.

Reagovat
Puskas

Kdyby hráli naslepo...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
meno

Vy jste dostali gól od Červenky z Teplic, takže pokud jsou odpočty za Voltra, vy jste měli mít garantovanej sestup...

Reagovat
PlackaSKS

nezapomínal bych na slepičku...

Reagovat
Kang & Kodos

Toho Slepičku, kterej dal letos víc gólů než útočníci Slavie, i když poslední dva měsíce leží doma se zlomenou nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

I víc než ja a přesto je to vyslouzily mma fighter... Takže ano, toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Co se Slepičkou?

Reagovat
pingla

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo loni!

Reagovat
meno

Takže letos máte bejt v druhý lize

Reagovat
meno

Dvořák dal v první lize víc gólů než Červenka a Voltr dohromady

Reagovat
Sir Ravealot

Hrozně nám chybí def. záložník. Pepa Jindřišek už mladší nebude a Švec je tragéd. Stejně tak nevim co se stalo v poslední době s jindy skvělým Krchem. Dvě takový hrubice po sobě. F. Hašek dneska taky hroznej a on ho tam nechá celej zapas

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
taws

Výkon ostudnej.. nejhorší hrubý a Fillo. Svedik dokazuje že je fakt top trenér, škoda že jen trénuje v týmu, kterýmu ten sestup nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Už delší dobu tady čtu, že je Hrubý hroznej, tak proč ho všemi opěvovaný Páník staví? Jak hrál oblíbenec fanoušků Granečný?

Reagovat
Mirek na tenisu

zbrkle...

Reagovat
Liquid

s takovou Baník ještě spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nespadne, klíčové body k záchraně si uhraje v Sinobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled porazil Baník Slovácko ???

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro jako kdyby ses ptal kdy naposled porazila Slavia Jablonec

Reagovat
Losinho

V květnu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

jediným pozitivem dnešního zápasu je, že Vsetín ničí Jihavu ...

Reagovat
AjaxFans

Fandíš Vsetínu?

Reagovat
bobis21

vyrůstal jsem kousek od Vsetína a největší slávu si tam hokej užíval v době když jsem tak nějak začal vnímat sporty, takže ano

Reagovat
AjaxFans

Já taky, přál bych jim postup.V první lize to nekouli vůbec špatně.Dnes ještě Psv prohra a je to fajn neděle

Reagovat
AjaxFans

teda sobota

Reagovat
bobis21

s tím postupem je to složitější ... ROBE sice prachy má, ale nevím jestli by utáhli i extraligu (a moc dalších bohatých sponzorů v regionu není). Navíc nevím jak je to v hokeji s pravidly pro stadiony, protože Lapač na tom se zázemím je o několik tříd hůř než kterýkoliv extraligový stadion ...

Reagovat
smazaný uživatel

slysel jsem, ze by se postupu nebranili

Reagovat
bobis21

samozřejmě v to doufám, ale podle mě všechno závisí na tom, kolik do toho bude ROBE chtít dát (s tím jejich půlmiliardovým ročním ziskem si to dovolit můžou...), protože kromě nic fakt moc jiných sponzorů v regionu nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem robe

Reagovat
bobis21

aha, myslel jsem že mluvíš o VHK znám jednoho z majitelů, takže za to můžu kdyžtak lobovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak znas to, takovety reci, tezko rict jaka je oravda

Reagovat
bobis21

no právě .. já to beru tak, že kdyby tu extraligu nechtěli, tak to stejně neřeknou, protože by tím vlastně říkali hráčům ať se na to vyserou, protože do extraligy se stejně nedostanou

Reagovat
andrew96

Řekneš i přesně odkud? Když jsem hrál za žáky, tak půlka výjezdů byla směrem na Vsetín, ale spíš teda až za Valmez.

Reagovat
bobis21

Rožnov

Reagovat
andrew96

No jo, Rožnov, Horní Bečva, Valmez, Juřinka, Poličná, Karlovice...půlka ligy na té straně. Vstávání v sobotu v 6h, nezapomenutelné.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetínu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA! NÁDHERA! NÁDHERA! Svědík na pána! Ted porazit Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko výborně, vedelo, jak na nas. Banik byl naprosto směšný, znova... Hodný strycek zacina ztracet asi pudu pod nohama a my se vracíme, kam patrime, do prumeru české ligy.

Reagovat
db18

Pff... vždyť jste nás dvakrát školili...

...tady zafungoval faktor Svědík.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis uz je pruhledny systém Panika, o kterém mluvim od jara? Jebat, Opava a Slovacko nam nastavilo zrcadlo. Bylo fajn byt nahoře, ale ted, momentálně jsme průměrný tym. A teď to mrdam a jdu se s kamarády z bandy zdegustovat. Nasli sme v centru Ostravy fajn knajpu

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale proti spodku tabulky hrajeme hrozně. Stačilo si párkrát nahrát a vyhráli bychom, Slovácko nebylo nic extra. Ale my jsme byli ještě dvakrát horší a byl to výkon na 0:5. Záloha neexistovala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Co ten Vsetín, docela nášup

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá katastrofa. Šindelář snad nevyhrál dneska hlavu, Pazdera, ten je vyloženě na přesdržku. Vrátil bych tam Meschaninova nebo možná zkusil dát jednu šanci mému oblíbenci DB

Holzer nemůže hrát obránce a bez Fleišmanna je poloviční.

Co se týče zálohy, Janoš, Hrubý to byla dneska vyloženě díra.. Fillo taky velká bída, Granec až na pár technických a rychlostních momentů se taky nijak zvlášť neukázal,, Bary a Kuba Šašinka průměr..

Každopádně, takhle to nepůjde. Doma prostě nemůžeme dostat od Slovácka 0:3!!

Reagovat
Banikovec7

S takovou zálohou jako máme, týmy co přijedou bránit nikdy neporazíme. Hrubého jsem se vždy zastával, ale už doufám, že co nejdřív odejde, kdysi aspoň dával góly, teď už vůbec nic. Fillovi to taky nejde, ale aspoň se snaží něco vymyslet, Hrubý se s míčem potká tak 3x za zápas. Snad přijde ten Budínský.

Jinak ten třetí gól dnes, něco takového jsem ve fotbale asi ještě neviděl...

Reagovat
bobis21

Hrubý podle mě trpí tím, že se z něj v Baníku snažíme udělat nějakého zataženého tvůrce hry, přitom je to spíš podhrot ... podle mě by ta záloha fungovala líp kdyby hrál vzadu Jirásek - Jánoš a před nimi Holzer - Hrubý - Fillo. Jeho to zatažení "dozadu" strašně ničí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě.by teď Hrubý byl tragicky kdekoliv. Ta jeho neochota jít do souboje je hrozná.

Reagovat
bobis21

nevím no, já v něm pořád kvalitního a přínosného hráče vidím, jen mu podle mě nesedí ten systém, ale to je něco o čem asi můžeme jen spekulovat, protože Pánik podle mě hrát na jednoho útočníka nebude ...

Reagovat
Banikovec7

No par zapasu jsme takto v posledni dobe odehrali a nikdy me nepresvedcil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Ale konstantní

Reagovat
taws

Pazdera mne až tak hroznej nepřišel. Když jsme útočili tak Pazdera nabíhal na křídla místo Filla a když jsme bránili tak mu fillo vůbec nepomáhal a čuměl z půlky. Nevím jestli třeba fillo nehrál s nějakým lehčím zraněním, protože to jak v klidecku vyklusaval pri našem bránění někde na půlce bylo na přesdržku. Janoš toho zas s přehledem nejvíc obehal ale zbytek zálohy mu vůbec nepomáhá.

A Jirásek toho během pár minut předvedl víc jak hrubý za několik zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl tragicky. Krajní obránce prostě musí umět centrovat. To co předváděl on bylo šílené. Fillovi tam podle mě nabíhá vždy úplně hrozně. S autem on a Holzer čekají až do aleluja i když výjimečně mají volně hráče.

Reagovat
Banikovec7

Ty auty Pazdery s Fillem se mi docela libi, sice jim to vetsinou trva a hraji to tak kostrbate, ale castokrat se z toho dokazou uvolnit, druha vec je, ze ten centr pak vetsinou dopadne tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Snad ostatní nestáhnou Kubu s sebou dolů, po té Plzni vyletěl a věří si, nedostatek techniky nahrazuje bojovností a patří k těm lepším. Už je na čase vyhrát, snad nepojedeme do Příbrami pro bod. A když už, tak Hrubého posadit aby se probral. Vrch už nám utíká, takže boj o 5.místo s Libercem a Zlínem. Hlavně neskončit šestí.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem se na stadiónu najebat!!! Tak zle mi z našeho výkonu bylo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal dvě kola dozadu... Baníku začalo jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My to známe

Reagovat
bobis21

takové "jaro" jsme tady měli asi 8 let v kuse, myslím že to přežijem

Reagovat
smazaný uživatel

takové "jaro" ve kterém získáte 2 body za půlku sezóny?

Reagovat
bobis21

15/16 jsme získali za půlku sezony 4 body (porazili jsme sigmu která sestoupila s náma) a za celou sezonu 14 - letos máme po půlce sezony skoro 2x více bodů než za celou sezonu, kterou máme všichni ještě v živé paměti

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechapu, jak on to dela. ta stabilita je dechberouci

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

tak výsledky zatim paráda... plzen ztratila, baník vypadá, že se v první šestce neudrží, tak snad ho nahradí liberec. výjezdy tam jsou vždy super

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy kdo by chtel nadavat na vysledky Baniku by si mel pro osvezeni pameti nalistovat v kalendari prosinec 2015

- v pokladne bylo minus 200 mega a dluzilo se i za hezky pozdrav

- po hristi behali komicke postavicky jako Machovec, Zapata, Jezdik nebo Alispahic

- po podzimu se udelalo smesnych pet bodu a klub smerovat do druhy ligy

Dnes se pise listopad 2018 a veci vypadaji takhle

- kasa je plna penez, stavi se nove treninkove centrum a na spadnuti je i vystavna noveho domova

- v sestave mame legendy ceskeho fotbalu(Baros,Lastuvka), hvezdy ligy(Fillo,Fleisman) nebo reprezentanta Stronatiho

- utocime na poharovou Evropu a drzime se v top5

Kdo bude chtit tak pochopi... Ve fotbale se chodi nahoru po schodech, ne vytahem.

Reagovat
bobis21

Reagovat
db18

Nedržíte se v top5

A 6. místo stejně nikdo nechce, takže pro vás je to zatím jen dobře.

Reagovat
bobis21

i 9. místo by byl nejlepší výsledek od roku 2010 - finance i kádr jsou na tom taky nejlépe za tu dobu. Samozřejmě že 3 prohry v řadě mrzí a je třeba řešit proč se nedaří, ve srovnání s tím čim jsme si prošli je to ale úplná maličkost ... tak ten titul získáme až za rok no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lašty legenda českého fotbalu, tak to jo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ženyjálni ty kundo uz se tesim na ty horajzmany ci hokajdy co ti tu budou nadavat do odpadu..ghgdczgukbfvjkdb (prave si uplivnul)

Reagovat
smazaný uživatel

..prave v si odpilivnul v obdobi voleb ty pico...Vzdy je tu takova atmoska ze i RATM me nenaladi Tak se tu chovejte dobytci jak lidi, mir

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm ma stejny nazor jako ja. To zaprve. Takze bys mel radsi poukazat uplne jinym smerem. Ziden, mrdky z Plzne a spol. :)

Reagovat
smazaný uživatel

taktyk, novej druh

ne vole nekdy bez toe zvlastni úecenejake zvlastni vlne pokrtectvi jde...

Reagovat
smazaný uživatel

ses pokrytecka pica tak stejne jak voni a nehrej si na lepsiho, Cukr...uvidis sam ty kovboje, hokajdy a tak...letos sem se rozhhodnul proti tomuhle :D

pracurak kang and kogos 17 LISTOPAD

Reagovat
smazaný uživatel

JUESTE ZE ME PRACURACI AKA BLASEFAMER KOURIM KANGOSE :d

Reagovat
Trand

Reagovat
Kang & Kodos

Oči pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nemyslím si, že bych mu tady někdy nadával, tak se zase uklidni.

Reagovat
Miguel19

Hvězdy ligy

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Nebelung

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jako streelec nic moc dlouhidobe...kdybych mel davat strelce podle tebe tak umru hlady :)

Reagovat
smazaný uživatel

..tak ale udrzujes so okolo sebe auru ze si vybornej v tomhle no nic, nula z nuly pojde, \cau dlouhodobe

Reagovat
mistr129

a Laštůvka jako legenda českýho fotbalu je taky docela wtf

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Každopádně prohry doma se Slováckem 0:3 by si mohli odpustit. Ale je pravda, že jsem dneska domu nejel tak nasrany, jako na jaře po prohře 1:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to totalni ostuda a potupa. Nicmene jsou tady souvislosti, ktere je dulezite brat v potaz...a ty pochopime jen my, zbytek nahaze smajliky.:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lastuvka, fillo, fleisman, stronati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mass

A pak si se vzbudil celý mokrý a zjistil, že Baroš je v lize za agresivního šaška, Laštůvku už nikde nechtějí, Fillo je přeplacený lehce nadprůměrný hráč a Stronati kopyto, co se v konkurenci kopyt jako Brabec a Kalas, na chvilku podíval do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový domov? Cože Ve Vítkovicích budeme hodně, hodně dlouho, nejméně pět dalších sezón, spíš déle. Peníze? Jsou, ale ještě by se pár sponzorů určitě mohlo najít, jestli chceme být někdy top, nebo se aspoň držet konstantně nahoře. Baroš je legenda, ale dost si zahrává s renomé, Laštůvka udělal dobrou kariéru, ale legenda není. Fillo není hvězda, má na to parametry, ale v Baníku se mu za rok co je tu povedlo možná tak 5 zápasů. Fleišman skvělý, ale hvězda ligy no nevím...Stronati super. Se Slováckem nemůžeme prohrát po bezkrevném výkonu "doma" 0:3...To je prostě ostuda, ať se udělal progres, jaký chtěl...Je třeba porazit Příbram příští neděli, ale do té doby se nám tady a kdekoli jinde budou ostatní fanoušci smát, zasloužíme si to...Hodně sebevědomých prohlášení, ale málo práce a pokory, jak od hráčů, tak i od některých fans.

Reagovat
PlackaSKS

konečně neretardovaný prohlášení od baníkovce...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsi spokojeny, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt. Naprostý souhlas. Já tedy nejsem úplně nadšený ani ze Zia

Reagovat
smazaný uživatel

U nás tak dobrý stoper nebyl hodně, hodně dlouho, snad zlepší i rozehrávku, tam má rezervy, ale potenciál má...Nejlepší hráč Baníku na podzim, nadšení je silné slovo, spíš spokojenost, takové výkony chci od hráče Baníku vídat

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na něm nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tebou, v podstate si napsal to same co ja. :) Hlavne co se tyce stadionu...2030 je hodne optimisticka predpoved a ani ja ji moc neverim. Ale ses novy tak ti tohle ef kavarna opalcuje bo ses novy

Reagovat
Losinho

"v podstatě si napsal to samé co já"

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PP

zajímavé že?

Reagovat
Mass

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Reagovat
Infi

Reagovat
PBLead

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Neuvěřitelný

Reagovat
db18

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si na Vítkovice nějak zvyknul...Sice to šlo pomalu, ale jo, vlastně mi, nám, ani nic jiného nezbývá...Nejhorší je tam ten ovál To je fakt hnus a na to si asi nikdy úplně nezvyknu, akustika je tam ale parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis ? Zase to same co ja:) Oval vzal Vrto, dulezita je otazka identity. A tu ziskame jen kdyz bude stat stadion na Slezske...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím Věřím, že se toho ještě dožinu

Reagovat
smazaný uživatel

*dožiju

Reagovat
Mirek na tenisu

bazaly mely taky oval ......jen zarostl travou

Reagovat
Kepy_FCB

Dát do Vítek zelenej koberec tak přestanou pičovat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Až na toho Stronatiho , konečně se mezi Baníkovci našel někdo, kdo dokáže pojmenovat věci pravým jménem

Reagovat
JessePinkman

Jarda Machovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
didosh

moje slova...ale někteří hráči prostě na Baník nemají..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale ten grc proti Slovácku (zvlášť třetí gól) mi právě připomněl ten rok 2015, kdy Machovec i Ježdík alespoň běhali. Výsledky v souhrnu máme super a jsem spokojený, nasral mě ten sobotní "výkon" s hodnocením Boba.

BP!

Reagovat
smazaný uživatel

A to jedem te´d do Příbrami, toho se děsím snad úplně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neverim, zes nekdy videl Machovce behat....

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl, on dal dokonce i gól. A jednou, když se nemohl dívat na Alispahiče si z pozice stopera nebo krajního obránce vysprintoval na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to dobře, ale pokud se přehodnotily plány a chtějí hrát na špici, tak to, co se předvedlo za poslední kola (a v sobotu to byl echt hnus), tak s tím můžou maximálně počítat tak s tím, že budem hrát prostředek. Což je sice stále úspěch po letech minulých, ale taky to chce trochu nasazení.

Už Karviná z nás měla prdel a jen díky vyloučení to skončilo remízou. Pak se sice vyhecovali na Spartu s Plzní, což je sice hezký, ale na prd, když je to jen na tyto zápasy.

No a poslední propadáky, potupná prohra v derby a směšná prohra se Slováckem, kdy jim ani nenakopali na cestu zpět...

Soupeři už vědí, jak na nás hrát, příjde mi, že se ani neumí změnit hra, když jde do tuhého, chybí nějaká flexibilita... A k tomu úzký kádr atd...

Snad teda teď alespoň přidají na bojovnosti, to je snad to nejmenší minimum, co chtít...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o tom sme bavili uz po Opave, ze nam zoufale chybi plan B a faktor X. V tomhle je Bob stara konzerva a nacpal by tam svoje kone i kdyby meli zlomene obe ruce a nohy. Taky toho spousta z nich zneuziva... Nebylo to tak i ve Zline? Ale asi bych mu dal jeste pres zimu cas at se posili kadr a bude mit nove moznosti a hlavne kvalitu. Zase menit uspesneho trenera se mi nechce, to uz tady nedavno bylo a jak to dopadlo...

Reagovat
Mirek na tenisu

Absence Stronatiho a Flajšmana narušila jinak výborně šlapající obranu. Chybou bylo že Páník nechal sedět Arťoma který má formu. V první půli byla strašná záloha. Filo už neměl vůbec do druhé půle jít na plac. Milan dneska jalový, Hranol Šašinka důrazný ale zbrklý. Holzerova forma je v kopru, Hrubý na vše nestačil. Bob to měl dneska se sestavou složité a ještě sám ničemu nepomohl. Stane se, je třeba jít dál. První šestka se musí uhrát. Teď zabrat u Jardy.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrubý na vše nestačil

Jinak možná i ten Diop schází kdo by to řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Bohemka Zdá se, že špekáčky příští týden nebudou, že jo Hašane? Co dělat s touhle partou po placu lítajících nekopů? Přesně jako kdysi jejich trenér. Naběhla kilometry, ale balon nepřihrál na 5 metrů---

Reagovat
mayday

Reagovat
Mass

Tvrdík by měl poslat Kučerovi do Teplic nějaký bolestný, protože Berbr se mstil a zapomněl tlačit (vlastními slovy "věnovat pozornost") Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

NECO PROTI aRSENALU?

JESTLI JO, ZDECHNI

Reagovat
Losinho

Reagovat
twelwer

Reagovat
Coutinho10

tak jsem zkouknul náš zápas a nakonec to bylo celkem v klidu...trochu jsem se bál, že ta výměna trenéra je nastartuje a budeme to mít o hodně těžší....jinak Souček famózní, Hušby pobavil při tom sbírání zápisníku a tužky + založení golu a trochu zklamání u Škoďáka, ale asi potřebuje ještě čas, ale bude to mít hodně složitý....jinak asi je potřeba uznat, že ten náš 1. gól asi padl z ofsajdu....v reálu mi to přišlo hodně na hraně a o poločasový pauze to rozebrali ve studiu, kde ten ofsajd asi byl, pokud to ta kamera trochu nezkreslila tu čáru....sečteno podtrženo, tak před dalším kolem krásný 4 body náskok na Plzeň jsou před zápasy v Opavě a Jablonci dobrá výchozí pozice

Reagovat
Mirek na tenisu

Soucek je dnes nejlepsi hrac ligy. tvrdik ho v zime tezko udrzi. pral bych mu PL

Reagovat
Coutinho10

taky bych ho časem rád viděl v PL, ale Tvrdík nedávno na tý slavnostní tiskovce potvrdil, že Souček zůstane do konce sezony + pomůže ještě v předkolech LM, takže jestli to takhle dopadne, tak si Součka vážim ještě víc, protože to je správnej srdcař a kdyby se to povedlo tu příští sezonu se do tý LM přes ty předkola dostat, tak si zase říkám, že by to byla škoda, kdyby si ji pak nezahrál....jako Krmenčík u Plzně, ale samozřejmě se to může pak zvrtnout viz Krmenčík v této sezoně

Reagovat
Losinho

Zas pak na konci srpna se mu bude blbě někde prosazovat, ligy dávno rozběhlé atd.. jako není to nic nemožnýho, ale určitě pro něj lepší jít hned po lize a s novým klubem absolvovat přípravu.

Reagovat
Coutinho10

j to je druhá strana toho pohledu...to máš taky pravdu, že lepší by pro něj bylo začít od začátku, aby si líp zvyknul na novej tým

Reagovat
ratusek

to jsou Tvrdíkovy žvásty. Zamávají chechtáky, Souček odejde a Tvrdík prohlásí, že taková nabídka se nedala odmítnout a že nechce bránit hráči v rozletu

Reagovat
Coutinho10

tak většinou má pravdu....v tomhle mu věřim a uvidíme, co ten Ševčík

Reagovat
KingMaster13

Jako pokud přijde fakt nabídka třeba okolo 10 milionů eur tak bych ho asi pustil. Takové DM sice už neženeme ale prodejem do zahraničí si taky člověk zvedá kredit a věhlas. I to, že kluby z Bundesligy a Serie A sledují naší ligu protože Sparta pustila Kadeřábka, Plzeň Daridu, my Baráka atd. A pokud by i Souček odešel za velký prachy tak to může být bum i pro ostatní týmy. Třeba Jablonec by si najednou za Trávníka taky mohl nárokovat třeba 5 milionů eur apod.

Reagovat
Coutinho10

tady asi správně ta ofsajd lajna podle nějakýho programu v čase 0:18 ...hodně těsný, ale správně oproti tý čáře z O2 z toho poločasovýho studia

https://twitter.com/RomanMerkl/status/1066354936609419264

Reagovat
ratusek

Jako Slovácko 15 bodů a z toho 6 s náma, to jim nějak pomáháme nebo co

Svědík je prostě top trenér, nedá se nic dělat. Už at je konec podzimu, ať se hráči uklidní a hlavně se koupí tak 3 posily do základu. jsem neskutečně nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš, Slavia má Jablonec, vy máte Slovácko, Sparta má Brno atd., každý má svého neoblíbeného soupeře

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Hráči jsou klidní až až, teda krom zakončení.

Možná je to tím že se vše vsadí na pohárovou kartu a liga se jen doklepe..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedav, zda velkotovarnik poresi Bozenika nebo jak se jmenuje z te Žiliny.

Ale jsme jedni z mnoha, takze ja s tim moc nepocitam. Asi jako s Mrazem, co sel do Empoli. Ale fajn by byl Sulek z Trencina. Poresil by praveho beka a popřípadě i stopera.

No a za Chorého chce Plzen ranec, to, at si ho nechaji...

Ale sam sem zvedav na posileni, pac cesky trh, ty nase bolave posty, v tom je ten trh prebrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Využil bych dobrých vztahů s Trnavou, ti do jarní části EL neprostoupí a v lize jsou na tom celkem bledě a zkusil se zaměřit na Erika Jirku, za Boženíka prý chce Žilina strašnou pálku. Budínský je celkem dobrou volbou na rozšíření konkurence ve středu zálohy, má neustále dobré čísla, minimálně by taková konkurence prospěla Hrubému...Myslím, že by nám pomohl i Přikryl, může hrát prakticky na všech ofenzivních postech sestavy, na pravého beka bych bral i Jurošku ze Slovácka, poctivý kluk v nejlepších letech, pravou lajnu piluje opravdu poctivě. Jako hrota bych zkusil Alekse Vukanoviče z Napredaku, první srbské ligy, nejlepší střelec srbské ligy, končí mu smlouva 30.6.2019, má jen 26 let...Mohl by být celkem zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom sem se vcera bavil na Baniku s klukama, ze to asi vypadá na příchod Budínského, když Panaka operovali doktori ACS a ze asi nedopadne.

Budinsky by mohl byt asi jako legendární kapitán Lukes, zadny sprinter, ale myšlenku, tu on ma a ta nam zoufale chybí ve hre.

To bylo vcera videt v plné nahotě.

Dobre vztahy spise mame praveze se Žilinou, mame tam v merku toho mladého demona, ale ten asi pujde dle meho do zahraničí, no.

Juroska nevim, zda to zase neni jen nejaky hype podpořeny "inzeratem" od Kvasnici.

Ale Sulek nebo Kadlec z Trnavy, proč ne jako, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jurošku sleduju už docela dlouho, chodil jsem s ním rok na základní školu, je to Valach, takže dobrý charakter a tvrdý naturel, sice je jeho vývoj pomalejší, ve 22 letech hrál za Duklu ještě pouze juniorskou ligu, ale hlavně ve Slovácku se chytil a moc se mi na pravé straně Slovácka líbí, je rychlejší jak Pazdera, dobrý vytrvalec, lajnu piluje od první do devadesáté minuty, jako jeho nedostatek vidím techniku, v té je průměrný, takže občas ty centry jsou super, občas takové bochánky...Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ho znas takhle lépe a hlavne dobre, nuže, proč by ne

Reagovat
Mirek na tenisu

Jirka? ten ale pude za tvrde....

Reagovat
Kang & Kodos

Už šel, má ho podepsanýho CZ, v Trnavě už jenom hostuje

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky

Reagovat
Losinho

Nejlepší střelec srbský ligy těžko půjde do Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne? Hráči Subotice říkali, že všichni hráči kromě těch z Partizanu a CZ vydělávají v srbské lize opravdu málo, takže i tento borec, v Baníku by si razantně polepšil, chce to koukat i po těhle ligách a těchto týmech...Jak jsem psal, smlouvu má jen do 30.6.2019. Hrota potřebujeme každopádně jako sůl a v lize není skoro nikdo, kdo by nám mohl pomoci a hrál někde jinde než ve Spartě, Slavii a Plzni. Napadají mě jen dvě jména, Doležal a Kuzmanovič, Dolymu končí smlouvu podle TM 30.6.2019 a v Jablonci už je přes čtyři roky, jestli nevyjde zahraničí, tak by Baník nemusel být úplně bez šance, navíc je to borec z Rajnochovic u Valmezu, tam je to samý baníkovec...Kuzmanovič se nikdy nevyjadřoval dobře o Baníku, Opava ale v minulosti dost hráčů Baníku prodávala... Puškáč nebo Zajíc o kterých se v souvislosti s Baníkem mluví, tak nejsou lepší než Šašinkové, o tom jsem přesvědčen a my potřebujeme nahradit Baryho, takže buď seženeme nějakého kanonýra nebo raději dejme šanci Macejovi, Wojatschkemu nebo Barkovovi...Další průměráci nám nic nedají...Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

*Další průměráci odjinud nám nic nedají...Macej je odchovanec, stále docela mladý, na hostování ve Vítkovicích a Wojatschke a Barkov vypadají hodně dobře a třeba by se mohli chytit i přes jejich mládí. Hlavně žádný Puškáč...

Reagovat
ratusek

Kuzmanovič at jde do prdele. Myslitele Budinského bych taky zrovna extra nechtěl, ale pokud by nám pomohl tak bych ho zkousnul

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, taky ho nesnáším, ale v tom marastu útočníků v české lize je jedním z těch lepších...Budínský je celkem v pohodě týpek...V lize se dají ještě Komličenko a Yusuf, ale Niko půjde asi do SKS nebo zpět do Ruska a Yusuf si myslím, že nebude po půlroce odcházet z Bohemky, takže pro nás nereální...

Reagovat
Losinho

Tak srbská liga má svýho zástupce v LM, není to nijak podřadná soutěž oproti nám a myslím, že bychom i my měli velkej problém někoho takovýho přivést. To není nic přímo proti Baníku.

Doležal pochybuju, že by šel za horším, přes prachy to zkusit můžete, ale Jablonec si ho teď bude cenit a smlouvu mu určitě nabídne hodně dobrou. Navíc je dost možný, že narozdíl od vás zase udělají poháry. Kuzmanovič není úplně hrot ne? A do zálohy by mi dával smysl ten Budinský - na top klub nemá, ale je produktivní a z Karviný by se určitě posunout mohl.

Zajíc asi lepší než Šašinkové je, ale měl to zranění a teď už to není holt takový. Třeba se ještě vzchopí, talent na to má a Baník by pro něj dle mého dával smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, podřadná soutěž to není, ale kromě týmů z Bělehradu tam na tom nejsou nějak skvělé, hlavně finančně, to je prostě fakt. Psal jsem proč by tu Doležal mohl jít, hlavně my máme fanoušky, Jablonec je nemá, jako sorry. Zajíc není lepší než O. Šašinka, ale jasně, můžu se mýlit.

Reagovat
Losinho

Faktor fanoušků bych u Doležala moc nepřeceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem tak přemýšlel nad pár jmény, co jsou podle mě reálné. Doležala vlastně ani moc neznám, jen vím odkud je, jaké má statisitky a jak ho mají "rádi" v Sigmě, odcházel z tama za divných okolností. U Filla to bylo taky jen o penězích, Brabec přeplatil Teplice, kdyby takové peníze nabídnul Zlín, tak je Martin tam, to samé s Jabloncem, nedělám si iluze...Sport o penězích prostě je...Říkám si, že když odchází třeba kvalitní hokejisté do opravdové "díry" jako je Třinec, tak proč by nemohli do Baníku, který má opravdu nějakou historii, fanoušky...Samozřejmě realitu uvidíme až v zimě. Btw. Kuzmanovič může hrát i na hrotu, je to velký univerzál, co se týče ofenzivních postů.

Reagovat
smazaný uživatel

*proč by nemohli kvalitní fotbalisté do Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/hMwwA

platí i pro Česko

Reagovat
hodjohn

Reagovat
db18

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zahájili jsme útok na 7. místo

Reagovat
Shevchenko

Od roku 2011 se Slováckem 3 výhry, 2 remízy a 10 proher poslední 4 zápasy 4 prohry a skóre 4:12

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál

Reagovat
didosh

...já když se dostanu do ČR, tak mi to většinou vyjde na Slovacko

Reagovat
Basty

Jak vidim tu olomouc , tak čekám když toho jilka vyhodi ... (nepřal bych mu to)

Reagovat
C-M@ster

Řekl bych, že to nehrozí ani náznakem.

Reagovat
Basty

šiška s boleslavy , krom postupu v poháru a porážky sparty , nic moc výsledky v téhle sezóně , i ten game play neni nic úžasného

Reagovat
C-M@ster

V Olomouci dobře vědí, že kdokoliv jinej by pro ně byl horší volba než Jílek, takže nemá smysl ho nahrazovat, pokud ví, co je špatně a jak to vyřešit.

Reagovat
andrew96

Jenže i hra je mnohem horší než loni, to by trpělivost docházela i normálnímu vedení, natož olomouckému.

Reagovat
Liquid

dobře táhne ten Jílek Sigmu do 2.ligy, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden dodatek ke včerejšku. Nastoupený chorál "Jedno místo je, v černé Ostravě" po obdrženém góle na 0:3, kdy se ke skandování kotle přidala i číst ochozů + dnešní podpora na memoriálu Evžena Hadamczika (U11), který Baník vyhrál, to je přesně to, proč mě ten fotbal v Ostravě baví a i když se někdy nevyhneme nějakým incidentům, tak za tohle můžu být hrdý, že jsem taky chachar.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu jednu velkou černou kaňku co se týče vandráků, o které jsme si psali musím říci, že support mě po dlouhé době bavil.

A teď proto hurá do Příbrami, kde je zas jeden z nejstupidnějších sektorů

Reagovat
smazaný uživatel

Jp, to bylo fakt blbé no. Ale já ty lidi nesoudím, každý prostě nemůže být fanatik nebo aspoň věrný divák, který zůstane do 90.minuty. Bylo by to fajn, ale asi je to nereálné.

Na druhou stranu, já bych neodešel ze sportovního utkání ani třeba na baseballu nebo na hokeji.

V tu sobotu jsem ty lidi svým způsobem chápal, co ale nechápu, když Baník prohrává 0:1 má závěrečný tlak a lidi začnou v 85.minutě odcházet, aby stihli vyjet jako první, to pak nechápu, k čemu na ten fotbal jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše je to neúcta ke klubu, zmizet a ještě takhle kvapem po třetí inkasované brance, to není o žádném fanatikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Neúcta to je. Ale pro ty lidi je to prostě prohraný zápas, tak už jdou domů. Přišli se podívat na fotbal, ne na Baník.

Neuznávám to, nelíbí se mi to. Ale někdo to tak bohužel prostě má no.

Reagovat
smazaný uživatel

V tu sobotu neúcta na hřišti -> neúcta v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

Po způsobu jakým jsme dostali třetí gól se těm lidem nedivím. Chtěl jsem se na to podívat znova abych pochopil co naši hráči vlastně dělali, ale všude je to useknuté jak už jsou u nás před brankou. Tím že jsem po tom góle zůstal jsem toho moc nezískal. Naopak přibyl další důvod k zamyšlení proč se za stavu 3:0 tlačíme dopředu tak moc, že zase necháme chlapa běžet samotného na Laštyho

Reagovat
smazaný uživatel

Já našel lepší záběr a my jsme vystavovali hráče do offside ale nikdo si neuvědomil že když hráč kolem nás proběhne tak.je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to psycho. Tohle se vidí někde v žácích, když se seznamují s ofsajdem.

Reagovat
JessePinkman

Výborně Dynamo. Teď jde asi o to, jestli vedení chce nebo ne. Sponzor pořádnej není, peníze nejsou, a to by se muselo vyřešit. Snad se jaro neposere a bude postup, kdy jindy.

Reagovat
Greny

Zdenda teď sežene trenera,aby ho mohl pět kol před koncem ligy vyhodit s tím že nezískal titul

Reagovat
pepinho2

Ščasný na Hrad!

Reagovat
PavlíčeQ

Super cenný bodík, s kterým jsem ani trochu nepočítal Dopředu to bylo od nás velký špatný a mít v základu Sobola, to je jak hrát o deseti. Borec co nevyhraje souboj a míč mu překáží víc než Hanouskovi, nechápu jak mohl hrát v Šachtaru

Reagovat
Greny

Na druhou stranu Sparta kontrovala Plavsicem kterého nahradil Vatajelu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsem to říkal s tím Sobolem Teda nevím, jak hrál v těch ostatních zápasech, ale tohle byl přesně ten výkon, kterej mi ve Slavii pil krev.

Reagovat
PlackaSKS

za nás hrál ještě hůř, tady aspon běhal

Reagovat
Losinho

vůbec se nezměnil

Reagovat
KingMaster13

Upřímně ale u nás byl ještě o dost horší, na jaře se vůbec na něj nedalo koukat. To v tom Jablonci hraje ještě obstojně

Reagovat
ondrasch77

Sobol jehroznej diletant...

Reagovat
PavlíčeQ

Jako chápu, že nás odmítlo několik hráčů než dorazil Eda z Ukrajiny, ale to už by bylo lepší tam dát radši Pleštila.

Reagovat
ondrasch77

Vidím to úplně stejně...

Reagovat
F.Torres

Tak se mi líbí, kluci rudí oslava hodná tomuto klubu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Strašidelná úroveň ligy .... když si uvědomím, s jak vyčpělým mužstvem jsme bezpečně druhý .... O tom obskurním slepenci za náma škoda mluvit

Reagovat
PlackaSKS

tak tohle kolo parádní výsledky, jen tak dál... navíc remíza sparty s jabloncem je ideální, v tý šestce jablonec nechci, to jsou pro nás rovnou -3b

Reagovat
ondrasch77

neboj 17.12, kdy k nám přijedete, tak nám na vás budou scházet jen 4 body a po skončení zápasu jen bod

Reagovat
ACSMan

Jako fanoušek sparty a manchesteru united jsem se tento víkend bavil golama

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Blasphemer

Týpek má štěstí, že nefandí Spartě.

Reagovat
Greny

Reagovat
Losinho

Jako postupně tam narvat Vatajela, Šurala a Vukadinoviče..

Reagovat
Berbatov9

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska smůla.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Zdenda Trénovat manšaft, kterej poslední dva přestupáky v podstatě skládal, hrát jenom ligu a bejt -9 za Slavii a -5 za nejhorší Plzní v tomhle desetiletí, to teda klobouček.

Reagovat
PavlíčeQ

A jenom bod před náma

Reagovat
smazaný uživatel

Před náma taky

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pepinho2

A navíc se ještě udrží ve funkci

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

V obou funkcích

Reagovat
KingMaster13

Maximálně za sebe v zimě někoho najde a 3 kola před koncem ho vyrazí, že neudělal titul a vrátí se zpátky

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

však vás bezpečně dostal přes Polnou

Vylítnete až teď v Opavě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Zdenda je totiž ukázkovej diletant.

Reagovat
FCSL

Udržet to, tak jsme 5b od 3. a 4b od 4. místa Hrozná škoda

Reagovat
Berbatov9

Dnes k tomu neni co napsat, remiza tomu zapasu naprosto slusi, Sparta perfektni dozadu ikdyz Civič me nejak neoslovuje zatim(dopredu mi to prijde jeste takovy furt zbrkly od nej ), nejlepsi hrac soupere jednoznacne Plukovník kterej svou hrou na malym prostoru(trenerskej obdelnik) a vytribenejma zonglama ukazal vsem ze je pán No ted vazne cekal jsem od Jablonce trosku vic, dopredu to bylo uplne bezzuby ovsem asi stejne jako u nas bez Kangy a s hruzostrasnejma kridlama ktery nas uz trapi delsi dobu, dale musim pochvalit Tetteha libi se mi zapas pd zapasu vic a vic a dnes toho vyhral teda neuveritelne, penalta bxla obrovskej darek v takovym zapase bohuzel no ... dnes opravdu remiza spravedliva :-)

Reagovat
ondrasch77

V plný palbě by to od nás bylo asi jiný, ale v současnosti nemáme křídla (Maso a Acosta jsou zranění a Jovo po repre v háji), lavičku máme slabší, Sobol je fail...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si nemyslel, že to napíšu, ale... Dobře hornomaďaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to všichni sdílí a přitom nikdo ani neví o co v tom jde.

Reagovat
twelwer

Reagovat
Losinho

Pohodlná výhra v Karviný, ztráty Plzně i Sparty, trapas Baníku.

Dobrý kolo

Reagovat
Liquid

a trapas Sigmy a Brna, co je kurva víc

Reagovat
r.mrazik

Vyhodi se zdenda zpatky na sportovniho reditele??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým prostě na lepší výsledky a hru nemá kvalitu.

Reagovat
PlackaSKS

ale no tak, jasně, že má na víc... ale taktika "my jsme sparta, svoji hru nebudeme přizpůsobovat, protože se musí přizpůsobit soupeř" prostě nefunguje a nikdy ani nebude... s normálním trenérem by to šlo hodně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, s lepším trenérem by hra šla díky systému nahoru, o tom nepochybuji. Ale z toho kádru vidím opravdu minimum hráčů, u kterých bych si řekl, že se můžou bez problému prosadit v lepším týmu nebo lepší lize.

Reagovat
PlackaSKS

tak ale na českou ligu je pořád většina z nich top. já si prostě myslim, že je tohle čistě o trenérovi... podivej se jak se změnila naše hra když přišel trpiš. co třeba udělal přímo se stochem. někteří ti hráči podle mě mají potenciál se zlepšit, ale k tomu je prostě musí vést někdo jiný. ale souhlasim s tim, že někteří tam nemají co dělat, jako třeba vatajelu nebo vukadinovič

Reagovat
Kang & Kodos

On i takovej Frýdek dokáže vypadat jako fotbalista. Ale když je trenér génius, kterej nejlepšího hráče pošle na křídlo, jediný potenciálně rozdílový křídlo na beka, a hraje pravěkym stylem 4-4-2, se kterym vydržel všechny překvapovat dva měsíce, tak to je těžký.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já taky nechápu, proč Ščasný upustil od 3-5-2, který on umí, a zrovna má teď na to i vhodné hráče. Na krajích Čivič, Chipciu, střed silnej v podobě Frýdka, Kangy a Stancia + evidentně chce hrát Ščasný na dva hroty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Frýdek bol v derby fantastický, má to v sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, samozřejmě je tam pořád kvalita na to hrát o titul a neztrácet 9 bodů na první místo. Ale když si třeba zpětně promítneš dnešní zápas. Obrana po technické stránce naprosto šílená, založení útoku po zemi, zpracování, přihrávka na 3-4 metry - všechno problém. Co se týče ofenzivní části, tak celkově nám chybí víc gólových hráčů - u nás dokáže pravidelně skórovat trio Tetteh, Stanciu, Kanga. A na lavičce není nikdo, kdo by pomohl. Vlastně platí, že po každém střídání kvalita hry ještě upadá.

Jasně, mít kvalitního trenéra, který byl měl jasně daný systém hry, nehrál by tohle trapné rozestavení ( vtipný, že Zdenda všude vyhlašuje, jak má být Sparta dominantní na míči a pak hraje stylem, kdy nás v záloze každý lehce kvalitnější tým přehraje ), tak ta hra vypadá jinak. Ale ani nejlepší trenér nenaučí některé hráče základní dovednosti jako zpracovaní, přihrávky na pár metrů, centrované míče a střelbu. V tomhle ohledu potřebujeme posílit o kvalitní a gólové hráče. Obrana je samostatná kapitola, ale to vidí všichni.

Reagovat
PlackaSKS

jenže s nějakym systémem a solidníma výsledkama by měli klid a i individuálně by vypadali daleko líp... navíc kvalitní trenér by je posouval dál, mně přijde, že se jim reálně ani nechce. takovej nita na mě působí jakože je nasranej za čim to má vlastně chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dost individuálních chyb vzniká následkem absence jakéhokoliv systému hry, ale pořad si myslím, že např nemáme jediné opravdu nadstandardní křídlo ( jedině Stanciu, když tam hraje ). Vukadinovič, Vatajelu nemají vůbec na Spartu. Plavšič zase není moc gólový. Chipciu ten potenciál má, jenže ten se zase vrátí do obrany. Takže abych to shrnul, velký problém je samozřejmě v trenérovi a zároveň sportovním řediteli - hlavně to rozestavení je šílenost, já 4-4-2 přímo nesnáším a absence třetího středového hráče je ve hře strašně znát. Každopádně nebudu dělat, že máme super tým, který by měl každého válcovat. Takové hráče tam máme 3, přičemž jeden dnes nehrál Kanga, druhému se zápas hrubě nepovedl - Stanciu a díky tomu trpěl ten třetí - Tetteh.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš no. Ten střed je prostě potřeba vyřešit. Fakt by to chtělo někoho, kdo si bude chodit pro balony, nebude se bát otočit se s míčem a bude vypomáhat brancům v nouzi. Prostě někoho, aby dokázal udělat stejnou kvantu práce jako dělá Hrošovský a donedávna Hořava v Plzni. Jenomže koho? Já bych si osobně přál Housku z Olomouce.

No a pak se nabízí otázka, jak se to poskládá až přijde Dočkal.

Reagovat
Pyroman

Kromě vypomáhání obráncům všechno z toho dělá Kanga. Zrovna střed by problém nebyl, kdyby to Impuls byl schopnej normálně poskládat. Frýdka jsem na začátku sezóny hejtoval jako všichni, ale poslední týdny se fakt rozehrál a svou roli plní dobře. K tomu máš Kangu a Stancia, na lavičce Sáček. Minimálně co se týče hráčů tam podle mě fakt problém není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova. Kanga i Stanciu jsou hráči na AM. Ani jeden z nich není klasické středovej hráč, kterej by měl na téhle pozici operovat. Stanciu je tam poloviční a Kanga to všechno nedokáže oběhat. Proč? Protože to prostě není jeho pozice. Tečka. Nemá cenu furt někoho předělávat, stejně to skoro nikdy k ničemu nevede.

Frýdek je super na ty vyhecovaný zápasy proti Slávii nebo Ostravě, ale jinak kromě bojovnosti (už) nic nenabídne. S balónem si nerozumí, do kombinace je většinou zbytečnej... No a Sáček ti dva roky proseděl na lavičce, ten snad půjde někam na hostování.

No a teď si to zkus provonat se Slávii a Plzní + jejich systémy, zakládání útoků a automatismy.

Fakt ti ten rozdíl nepřijde do očí bijící?

Reagovat
Pyroman

Buď realista - dokud jeden z dvojice Kanga Stanciu neodejde, budou vždycky v sestavě oba, protože posadit jednoho z nich na lavičku je nereálný. Můžeme řešit to jestli byl ok krok kupovat oba najednou, ale stalo se. Do tříčlennýho středu k nim pak prostě musíš mít někoho, kdo to odbrání, což Frýdek plní, a oproti třeba Kulhánkovi je občas platnej i v kombinaci. Nedokážu si představit jak by to fungovalo třeba se zmiňovaným Houskou, tam by nebránil nikdo. Frýdek není Souček, ale pořád patří v téhle roli k tomu lepšímu v lize a přivést někoho slušnýho ze zahraničí by na tenhle post bylo hodně, hodně drahý. A za mě zbytečný, když si vezmeš jak tragický jsou křídla, což by měla být priorita.

Fakt si nemyslím, že by Plzeň nebo sešívky měli ve středu výrazně větší kvalitu. Jenže jak píšeš, oni mají systém, my ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Strop tohohle týmu je úplně někde jinde, než kde jsme teď. Zápasy v Olomouci nebo ve Zlíně bychom měli vyhrávat.

Reagovat
pingla

Ale když jste dojeli do Zlína ve stylu, že to ukopete na 0:1, tak jste byli dost marní. Kdybyste nás aspoň přehrávali a my dali nějakou haluz, ale bylo to přesně naopak....

Reagovat
Hokaido

A nevíš něco o Šuralovi? Konkrétně že snad chtěl odejít do jinýho týmu v naší lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by odejít chtěl netuším, já posledně slyšel, že nechce prodloužit smlouvu, jelikož chce navýšit celkem dost rapidně plat a stát se nejlépe placeným hráčem týmu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejlépe placeným? Nene

Reagovat
Losinho

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

A nakonec skončí v liberci za 70 tisíc měsíčně

Reagovat
PavlíčeQ

Tak aspoň bude nejlépe placeným hráčem někde jinde

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dave30

Jako že by chtěl ze 6 milionů (které má nyní) rovnou nějakých 40 (aby měl více než Kaya)?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu věříš tomu, že má Kaya 40?

Reagovat
dave30

Abych pravdu řekl, tak ne. Ale když to pořád někde čtu...

Reagovat
ondrasch77

A kolik teda Kaya bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho do Plzne bral.

Reagovat
Blasphemer

Jako není vyloučený, že by si ho Vrba dokázal vycepovat a udělat z něj zase fotbalistu, ale do kabiny bych si takovýho moulu pouštět radši nechtěl. Za takovej risk zrovna on zase nestojí.

A potřebujeme posílit spíš vzadu, dopředu bude těch posil od jara dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacinda redka za becko.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Tak zase je to takovej ten prototyp dementa na který má Vrba pozitivní vliv Do kabiny by taky zapadl, Limba by měl radost, že konečně se po těch černoších koupil i nějakej Čech a hlavně by Šural měl i větší šanci, že se podívá na první místo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Neříkej mi, že po všech těch utracených penězích máte na to být jen o bod před Bílkem a jeho Zlínem..

Reagovat
Zofka

Z něj mám strach, snad ho příští kolo vymažeme ze hry. Příští kolo pro nás bude jeden z nejdůležitějších zápasů podzimu to vypadá. Když je dáme, tak se udělá malý odstup a my ten 4. flek snad udržíme a třeba i proženeme Spartu s Plzní. Než přišel Rada, tak jsem si trochu tajně přál Bílka. V zimní pauze pustí Zlín trochu žilou, to ale my možná taky. Uvidíme, jak posílí Plzeň a Ostrava. Jestli se v Plzni něco nestane, tak spadne až pod nás.

Reagovat
Banikovec7

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1044767-zdalo-se-mi-ze-prijeli-asistenti-z-okresu-smala-se-sudi-adamkova-po-sve-premiere-v-prvni-lize.html#hp-sez

Co se vám zdálo?

Nevím, jestli se to dá prezentovat (smích). Zdálo se mi, že v Olomouci nebudu mít svoje asistenty, že tady budou na lajně kluci z okresu.

To se ti nezdalo, to tak bylo, minimalne ten naproti hlavni tribune...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Liquid

Jablonec skončí 3. a jelikož má Sparta mizernou bilanci proti nejlepším, se kterýma bude hrát v nadstavbě, tak si asi hodně letenští přejí aby po Baníku odpadl i Zlín.

Reagovat
PP

tak Slavii posledních pár let Zlín taky moc nechutná..

Reagovat
ondrasch77

Za to my si se Zlínem vytíráme už minimálně 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy remíza

Reagovat
ondrasch77

A kdy jste nás naposled porazili?

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Zofka

No jestli je Trávník zraněný, tak v kombinaci se zraněním Masapusta to znamená, že jsou v zimě neprodejní. Pak není nikdo, kdo by byl evidentně na prodej. A jestli půjdeme do jara ve stejném složení, tak se Sparta i Plzeň bát musí Ale to je jen sranda. Musí se postupně a příští kolo se Zlínem bude extra důležité. Bílek je připraví.

Reagovat
Sosi

Nejvetsim prekvapenim teto sezony je extremne tragicka Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zas takovy prekvapeni. Takhle to bylo pod Vrbou vzdycky, kdyz se hrala zaroven LM.

Reagovat
Sosi

Myslim ze takova herni tragedie to nikdy nebyla, spis vysledkova... A kdyz herni, tak v zapasech, kdy byli unaveni... Letos hraji tragicky i zapasy, kde jsou zcela fresh.

Reagovat
andrew96

Komličenko fakt blázen. Ale stejně mně trochu chybí časy Milana Ivany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Zofka

To mě tedy ne.To byly časy, kdy šla ČR liga do kopru kvalitativně. Všechno, co umělo kopnout do balonu vyžral Turek a Rus. Nikdo normální zde nezbyl, začala trpět Liga a následně repre.

Reagovat
didosh

Jirka Kowalik

Reagovat
Pyroman

Je kouzelný, že z křídel bychom mohli pomalu sestavit novej tým, ale všechny jsou naprosto k hovnu. Ty zprávy o uplatnění opce na Chipciua jsou doufám mimo, to je prostě jen xkrát dražší verze průměrnýho ligovýho hráče. A Vatajelu už fakt v zimě pryč, ten přišel na hřiště a za půlhodiny nevyřešil snad ani jednu situaci dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

Pisem odborny clanok v ramci svojho PhD. studia ohladom Fantasy Sports Games.

Ak sa tu najdu hraci nejakych Fantasy Sports games of Fantasy Premier League, atd. tak by som bol velmi vdacny ak by ste mohli vyplnit tento 3 minutovy online dotaznik:

https://www.surveymonkey.com/r/CGZTMYD

Ak nie ste fanusikovia Fantasy sports games, tak tento link mozete kludne ignorovat.

Dakujem velmi pekne za pomoc :)

Reagovat
Pokahontas

Bravo Jablonec

V úvodu lepší,po zbytek půle vyrovnanej soupeř,ve 2.se dostal místy trochu pod tlak,ale poctivě to odmakali,přinutili soupeře daleko častěji faulovat a konečně zase bodovali na Letné.Řešit trochu líp brejkové situace,nemuselo zůstat jen u jednoho bodu,ale i tak je plichta zvenku cenná-zejména z tak prokletého hřiště,jakým je pro Jablonec Letná

.

Bodovali tam od posledně až na šestý pokus,ačkoliv to tam většinou mívali rozehrané slibně a k bodu ve většině těch zápasů obvykle moc nechybělo.Tentokrát to něco přidali,což je důležité i z psychologického hlediska,prolomení dlouholetého prokletí Letné.Zlomení dalšího důležitého prokletí v této sezóně (po razantním utnutí nekonečné série bez domácí výhry nad Viktorkou),to už o něčem vypovídá.Zkušenosti z Evropy k tomu jistě taky přispěly...

Jablonec si tak připsal cenný plusový bod do tabulky pravdy ve srovnání s fenomenální loňskou sezónou a momentálně se tak stále drží v kontaktu se svými loňskými výsledky,když dnes stáhl ztrátu 4 bodů na 3.Příští kolo se přiblížit nemůže(se Zlínem doma loni vyhrál,takže může jen potvrdit,nebo navýšit ztrátu),ale ve zbytku základní části ho pak čeká obrovské množství zápasů,které loni nevyhrál (dokonce plných 8 z 13!),a kde si tak má šanci polepšit.

Mimochodem,statistická zajímavost:od té sezony,co bodoval Jablonec na Letný

na jaře v 2013-ým před dneškem naposledy a znova až dneska,bodoval na Slávii ze stejného počtu,tj.z 6-ti zápasů,přesně šestkrát !

Nebo možná ještě drsněji řečeno: Dnešní bod Jablonce je o to cennější,že to je teprve jeho šestý ze Sparty za celou samostanou českou ligu,tj.za 25(!) sezón.Což je míň,než získal na Slávii z posledních 3(!!!) zápasů (2-1-0,7b)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

OT: https://youtu.be/2t-Sky-C_9A a už jsem viděl vše

Reagovat
Posledni Kovboj

co to kurva

Reagovat
Greny

To je masakr co?

Reagovat
Posledni Kovboj

vubec netusim, co jsem ted 11 minut sledoval

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Azazelo RD

Vrcholový klenák?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Azazelo RD

Málem jsem si poprskal whiskou noťas.

Reagovat
Whitemedia

Všichni tři výborní, takhle to má být

Reagovat
smazaný uživatel

A to je vtipné, jo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PBLead

Reagovat
Neon
Reagovat
Pablos

mrda nejvíc

Reagovat
ondrasch77

tak to jsem nečekal, že Ventolin "dělá" fakt muziku...

Reagovat
Sir Ravealot

ale u ventolina jako vysokoškolského profesora jsem čekal trochu větší znalost

Reagovat
Puskas

Když už parodie na soutěže, tak https://www.youtube.com/watch?v=QEsVL9Lr80k

Reagovat
jenage

Ten Az kvíz ale není parodie.

Reagovat
ondrasch77

Jenže tohle bylo nějaké "silvestrovské" vydání...

Reagovat
ondrasch77

Taky dobrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tyhle dva se hledali, až se našli

Reagovat
Neon

https://www.youtube.com/watch?v=C5JkRH6K6FM

druhé semifinále. Gauguin geniální

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, půl rok je pryč. Díky Hokaido za tenhle zkurveny nick, naštěstí už je tomu konec. Zítra se vracím k základům. Tak Adios.

Reagovat
meno

Datum registrace 27. takže nejdřív ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem se pojebal. Měl.jsem v hlavě 26.5. No nic, tak to o den protahnu, protože v tomhle případě ten půl rok konci 26.11

Reagovat
Banikovec7

Mel bysis ho nechat, uz jsme si zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Safarciku, zustan na ef ! Safarciku, zustan na ef !

Reagovat
KingMaster13

Založíme klidně i petici, musíš zůstat

Reagovat
andrew96

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Bude mi ten nick chybět.

Reagovat
PavlíčeQ

Pro představu jak vypadaly sestavy, když Jablonec bodoval na Spartě naposled:

https://www.livesport.cz/zapas/YoQl7BTh/?fbclid=IwAR1DeupYsL7TPM8qhZ0YGvdCvpoQiJi2zG1mHzPF-TlHVXgK0tS2p2ZvMTc#sestavy;1

Reagovat
ondrasch77

Uběhlo 5 let a z toho kádru je stále na lavičce Vojta Kubista... Dřív jsem mu věřil, že to někam dotáhne, ale když se nedokázal prosadit do sestavy místo Poviho, tak už spíš asi ne...

Jinak je zajímavé sledovat kroky hráčů, kteří ještě hrají (Vaněk - Rusko, Novák - Trabzon (mm. včera gól proti Fenerb.) Beny - Maďarsko, Zoubele - 2. liga...

Reagovat
Rarášek

Čížek .. Ten přesprintoval i Konatého.

Reagovat
kilobyte

Tak není těžké presprintovat hráče, který se moc nevrací.

Reagovat
Losinho

Sparta deset Čechů v základu

Reagovat
wyqinac

jsem cekal ze bude lafata jeste v jablonci

Reagovat
Posledni Kovboj

Tresnnak vole

Reagovat
Kang & Kodos

To byla sezona, kdy jsme snad 5x dotahovali z 0:2 na 2:2

Reagovat
nani92

Latal do Sparty?

Reagovat
Greny

Jakože by se Zdenda vyhodil najal Látala a vyhodil i sebe a najal Hoftycha

Reagovat
nani92

a k tomu by si vymyslel nejaku novu poziciu, z ktorej može do práce kecať obom, ale zodpovednosť bude na nich

Reagovat
Puskas

šéf pozorovatelů s přesahem do sportovního úseku

Reagovat
lampas

Spíš bych to viděl, že Látal s Hoftychem do Bohemky, Hašek do Sparty a Ščasný zpátky do kanclu.

Reagovat
Pride

Hašek do Sparty

Reagovat
ttopi

Může mi někdo vysvětlit, proč se rozhodčí nešel při prvním gólu Slavie podívat na video? Myslel jsem, že VAR funguje tak, že při evidentní chybě pošle rozhodčímu hlášku, že něco přehlédl. Bylo vidět, že rozhodčí s nimi cosi prohodil.

Reagovat
KingMaster13

Právě, že on se na něj šel kouknout a viděl to a uznal gol Kdyby se na něj kouknout nešel tak by neplatil, akorát nechápu jestli byl zhulenej nebo co, že to neviděl

Reagovat
ttopi

Tak teď jsem z toho zmatenej ještě více. V TV totiž říkali, že VAR nevyužil (neviděl to na monitoru).

Reagovat
KingMaster13

Právě, že se na něj kouknul a dobré rozhodnutí přeměnil na shit

Reagovat
ttopi

Takže to byl ofsajd? Já to neviděl zastavený, ale včera v Dohráno plus všichni říkali, že to spíš bylo Ok.

Reagovat
KingMaster13

Já nevím no ale zkoumali to ve studiu a tam to offside byl

Reagovat
ttopi

Máš záběr?

Reagovat
KingMaster13

Někdo sem házel tu fotky offsidovy čáry tak se koukni Na O2 už to asi jinak ale nebude

Reagovat
ttopi

Tak jsem si stopl video v sestřihu a podle mě to ofsajd nebyl. Když si udělám spojnici lajny velkýho vápna s lajnou malýho vápna a z průsečíku potom udělám čáru vedoucí posledním obráncem Karviné, vidím hráče Slavie mimo výseč, která je mezi touto čarou a čarou velkého vápna.

Za mě v pořádku

Reagovat
KingMaster13

Ok mě a většině diskuteru to přišlo spíš jako offside. Je ale možný že jsem se spletl

Reagovat
ttopi

A mně a rozhodčímu to přišlo jako OK

Nemáme k dispozici 100% záběr, ale je to tak těsné, že tohle je lepší pouštět. Protože pozice Bořila byla taková, že byl sám a ikdyby byl půlmetr v ofsajdu, zas takovej vliv na výsledek by to nemělo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele