17. kolo
17.02.2018 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:0

Domácí Jihlavě se podařilo porazit druhou Slavii a postarala se tak o překvapení kola. Jediný gól zápasu vstřelil Pavel Dvořák.

Do utkání lépe vstoupili domácí, když se jim už po deseti minutách podařilo otevřít skóre zápasu. Zoubele se ve středu hřiště pěkně uvolnil, nahrál Ikaunieksovi, jenž našel ve vápně Dvořáka, který chladnokrevným způsobem prostřelil Koláře. Slavie mohla rychle odpovědět. Zmrhalovu bombu Rakovan pouze přizvedl a míč by skončil v brance, kdyby na brankové čáře neuhasil nebezpečí Levin. V 23. minutě Hušbauer našel pěkným centrem Škodu, ten ale ve vyložené příležitosti hlavou minul.

Deset minut před koncem poločasu se domácí řítili do brejku, který však zastavil Kolář, když vyběhl až na půlku hrací plochy. Po 40 minutách hry hlavičkoval tentokrát Mingazov, ale i on minul bránu. Těsně před přestávkou se ještě na pravé straně uvolnil Mingazov, jehož centr obrana odvrátila pouze k Sýkorovi, ten vyslal pumelici, a ta pouze orazítkovala tyč jihlavské branky.

Druhý poločas provázelo vytrvalé sněžení a stále obtížnější terén. Hosté se dál hnali za vyrovnáním. Zmrhalovu střelu obrana srazila na roh. V 68. minutě se Hušbauer dostal ke střele, tu ale krásným zákrokem Rakovan vytáhl. Chvíli poté střílel ze standartní situace střídající Stoch, jeho tečovaná rána skončila vedle pravé tyče. Následný pokus Ngadea skončil nad.

Čtvrthodinu před koncem byla další Stochova rána opět sražena mimo tyče. V 85. minutě kličkoval na levé straně aktivní Stoch a posléze poslal přízemní centr do vápna, Rakovan však opět dobře zasáhl. Poté se dostal k zakončení také Zmrhal, jeho střela byla ovšem znovu sražena na roh. V 92. minutě Stoch krásně vystřelil z velké dálky, nicméně Rakovan znovu výborně zasáhl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
boryland

1:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
ondrasch77

0:2 (Škodovka)

Reagovat
Mr.Mike

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sw!fty

Priznam se, ze jsem zatim byl docela skepticky, ale ten totalni fotbal se mi zacina zamlouvat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele