FORTUNA:LIGA - souhrn 12. kola

15.12.2020, 15:55, aktualizováno 16.12.2020, 17:53
Komentáře a souhrny
Sparta neoslnila, na nováčka z Pardubic ale vyzrála a zvítězila 2:0. Plzeň rozstřílela Teplice a po čtyřech kolech opět bodovala naplno. Kolaps předvedl Jablonec, v Karviné ještě několik minut před koncem vedl o dvě branky, přesto nakonec bere jen bod za remízu 2:2. O výhru naopak nepřišla Ostrava, která uspěla v Mladé Boleslavi...

Sparta Praha - FK Pardubice 2:0

16.12.2020 16:00

Góly: 10. Lukáš Juliš, 80. Ondřej Čelůstka

Pardubice opět úkazaly houževnatost a na Letné předvedly sympatický výkon, ten ale tentokrát na body nestačil. Z vítězství se totiž radovala pražská Sparta, která tak dále drží druhé místo v tabulce. Souboj bratří Čelůstků tak nad pardubickým Tomášem vyhrál sparťanský Ondřej, jenž také vstřelil jeden ze dvou gólů domácích.

Letenští mohli jít do vedení již ve druhé minutě. Dočkalova přihrávka se šťastně dostala k Polidarovi, jenž ale v obrovské šanci nepřekonal gólmana Pardubic Boháče. O osm minut později se Sparta přeci jen prosadila. Domácí rozjeli svižnou akci na levé straně hřiště, Dočkal posunul míč na Plavšiće, ten nacentroval před bránu, kde pumlíč do sítě uklidil zcela volný Juliš.

Hodně zvláštní moment se odehrál ve 14. minutě. Centr hostujícího Čelůstky doletěl k Surzynovi, který křižnou střelou rozvlnil síť. Gól byl ale následně z důvodu ofsajdu odvolán, přestože není jasné, jaké postavení mimo hru videorozhodčímu nevonělo. Stav každopádně zůstal příznivý pro Letenské.

Další zajímavou příležitost měli Východočeši  po půlhodině hry kdy se díky několika rohovým kopům usadili před svatyní brankáře Sparty Nity. Po střele Surzyna, kterou tečoval Hancko, pak letěl míč jen těsně vedle tyče. Těsně před přestávkou poslal Dočkal na druhé straně hřiště centr na hlavu Krejčího "mladšího", jenž hlavičkoval těsně nad bránu.

Druhou půli zahájily lépe Pardubice a Solilovi tři minuty po změně stran nechybělo mnoho k tomu, aby vymetl pavučiny v horním rohu Nitovy kasy. V 57. minutě hledal Dočkal v pokutovém území Juliše, který trochu překvapivě pustil balón za sebe, kde však operoval Plavšić, jehož střela skončila na tyči. Dvě minuty poté ale sparťané zaváhali na vlastní polovině, Čelůstka přetlačil Polidara, avšak domácí zachránil Nita. Ještě lepší zákrok si gólman Letenských připsal hned za okamžik, kdy v tutovce vychytal Ewertona.

Domácí se ale začali dostávat pod tlak. V 68. minutě vznikl zmatek před bránou Sparty po rohovém kopu a Toml v krkolomné pozici jen těsně překopl břevno. Sedm minut poté utlumil nápor Pardubic Plavšić, který pravou nohou poslal balón do Boháčovy náruče. Deset minut před koncem pak Letenské uklidnil Ondřej Čelůstka, který skóroval po rohovém kopu.

Zápas se už blížil k poklidnému konci, to by však nesměl hrát Krejčí "mladší", jenž poněkolikáté ve své stále krátké ligové kariéře předvedl ošklivý zákrok. Tentokrát úder loktem od sparťanského záložníka inkasoval ve vzdušném souboji Solil. Od sudího Deneva viděl Krejčí po zásahu VARu červenou kartu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 2:1

16.12.2020 14:00

Góly: 85. Ondřej Vaněk (pen.), 90. Adam Fousek - 76. Jaromír Srubek

Ještě po čtyřiaosmdesáti minutách hry to vypadalo na další nezdar brněnské Zbrojovky, tak však proti Slovácku dokázali zareagovat na Srubkovu trefu a otočit na konečných 2:1. Penaltu proměnil Vaněk, o vítězství pak rozhodl Fousek.

První šance přišly po dvaceti minutách na straně domácích. Šumbera nejprve pálil těsně vedle, následně pobídl ke střele Štepanovského, na něhož si počíhal Bajza. Úvodní polovina utkání byla spíše nudná, světlou výjimkou byl moment ze sedmatřicáté minuty. Kliment hlavičkoval do břevna, od nějž se balón odrazil někam k brankové čáře. Situaci ještě přezkoumával VAR, avšak dospěl k závěru, že o gól nešlo.

Další zajímavé chvíle byly k vidění v nastavení, kdy nejprve spálili svou šanci Kliment se Srubkem, následně dvakrát neuspěl Petržela. Nakonec se Slovácko úvodní trefy dočkalo po hodině a čtvrt. Havlíkův centr z přímého kopu našel volného a aktivního Jaromíra Srubka, jemuž se povedlo uklidit míč za gólmanova záda.

Za necelých deset minut bylo srovnáno. Kadlec rukou vyboxoval míč z brankové čáry, za což uviděl červenou kartu a kopala se penalta. Té se ujal Ondřej Vaněk, který po pomalém rozběhu zavěsil na druhou stranu, než skákal gólman. V samotném závěru základní hrací doby pak Vaněk zahrával standardku, namísto střely ovšem našel Adama Fouska, jehož levačka poslala balón mimo Bajzův dosah.

Brno se tak dotáhlo na devítibodové Mladou Boleslav a Příbram, hosté uzavírají první desítku.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - SFC Opava 2:0

16.12.2020 14:00

Góly: 2. Michael Rabušic (pen.), 39. Taras Kačaraba

Koronavirem poznamenaná Opava se šestnáctiletým gólmanem Kubným nestačila na favorita z Liberce, který uhájil své domácí prostředí poměrem 2:0. Hned v úvodu proměnil penaltu Rabušic, následně se prosadil Kačaraba.

Už ve druhé minutě přišel jeden z klíčových momentů utkání. Blažej ve vápně přišlápl Rabušice, což neuniklo zraku sudího a kopala se penalta. Té se ujal sám faulovaný Michael Rabušic, jenž na druhou stranu, než skákal gólman, bezpečně proměnil.

Po čtvrthodině mohl srovnat Harazim, který po Helešicově centru zamířil o pár centimetrů mimo. Na opačném konci hřiště se blýskl Kubný, jenž reflexivně zastavil Hromadův pokus. Později si pak poradil i s hlavičkou Rabušice.

Přesto se do šaten šlo s dvougólovým rozdílem. Mosquera rozehrál od rohového praporku na přední tyč, kde prodlužoval Mikula a celou situaci zavíral Taras Kačaraba, jenž jednoduše uklidil míč do poloodkryté klece.

I po přestávce měl Slovan nepřekvapivě více ze hry, například po deseti minutách to patičkou zkoušel Rabušic. Vzápětí pálil na bližší tyč po Peškově přihrávce Matoušek. Dvacet minut před koncem mohl přijít třetí gól, to by ale Rondić nesměl po rohu ztroskotat na Kubném.

Severočeši se tak v tabulce vyšvihli na osmé místo, přičemž mají ještě gól k dobru, kdežto Opava je teď osamoceně poslední.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 7:0

15.12.2020 18:00

Góly: 22. Jean-David Beauguel, 32. Adriel Ba Loua, 45+2. Aleš Čermák, 56. Aleš Čermák, 70. Aleš Čermák, 73. David Limberský, 84. Pavel Bucha

Adrián Guľa ukázal, že Plzeň opustit nehodlá. Slovenský kouč bojuje o své zaměstnání, které si minimálně po výhře nad Teplicemi podrží. Ba co víc, možná některé pochybovače přesvědčil, že Viktoria pod ním má budoucnost. Západočeši totiž zesměšnili teplické "Skláře" sedmigólovým nášupem.

Domácí položili základy k úspěchu již v první půli, tentokrát však excelovali také po přestávce. Hattrickem se blýskl záložník Aleš Čermák. Plzni navíc ulehčilo práci vyloučení obránce Jana Hoška.

Do první šance se v sedmé minutě trochu překvapivě hnali hosté. Trubač dostal moře prostoru ke střele, kterou donutil gólmana Hrušku k zákroku. Domácí se rozjížděli pozvolněji a až po dvaceti minutách pálil z otočky Beauguel, brankář Němeček si ale poradil. Krátce nato již šla ale Plzeň do vedení. Havel našel před bránou Beauguela, který se až příliš snadno otočil kolem Kučery a zblízka překonal Němečka.

Po půlhodině hry rozjel rychlý útok Viktorie důrazný Beauguel, rozběhnutý Havel poté vyhledal před bránou Ba Louu, jenž pohodlně skóroval do odkryté brány. Stejný hráč se ve 37. minutě po vybídnutí od Čermáka vydal po pravé straně do šestnáctky Teplic, zakončení ale proletělo jen kolem tyče. Záhy chtěl Němečka z úhlu zaskočit Kayamba, avšak gólman hostů se nenechal ošálit.

V nastaveném čase první půle však Plzeň přidala ještě jeden zásah. Čermák si na pravém kraji vápna vyměnil balón s Buchou a přízemní střelou nedal Němečkovi sebemenší naději. Povzbuzení Viktoriáni pálili o sto šest též po změně stran. V 52. minutě se po odražené standardní situaci opřel do míče Kalvach a pořádně protáhl Němečka.

Zřejmě zlomový moment střetnutí přišel v 56. minutě. Nejprve hostující Černý trefil tyč, dorážku Radosty pak zneškodnil Hruška. Z protiútoku naopak udeřili domácí. Ba Louův centr srazil Kučera k Čermákovi, který navýšil vedení Západočechů na rozdíl čtyř branek. Po hodině hry pak Teplice srazila na kolena červená karta, kterou po ostrém zákroku na Ba Louu viděl Hošek.

Němečkovu pozornost znovu prověřil v 67. minutě Bucha, jeho přízemní střela však nepřinesla nebezpečí. Za další čtyři minuty ale Kalvach krásně přenesl hru na levou stranu, kde Čermák ihned po zpracování vypálil a završil hattrick. Domácí kanonáda pokračovala v 72. minutě. Limberský měl po rozehrávce rohového kopu nakrátko spoustu času k přípravě rány, kterou propálil v tu chvíli poněkud děravou náruč Němečka.

Pět minut před koncem zkompletoval "sedmičku" Bucha, jenž se na hranici šestnáctky uvolnil a přidal další hřebík do rakve Severočechů. V nastaveném čase si Hruška ještě zahrál s čistým kontem, když při odkopu komicky trefil sám sebe, zaváhání ale odčinil následným vychytáním Řezníčka.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 1:1

15.12.2020 16:00

Góly: 35. Martin Nešpor (pen.) - 77. Lukáš Jánošík

Počtvrté ve vedení, počtvrté remíza. Hráči Olomouci už začínají být zralí na Chocholouška, neboť zase ztratili jednobrankový náskok a vítězství jim proniklo mezi prsty. Proti Českým Budějovicím navíc dlouhou dobu hráli v početní výhodě, přesto se Jihočechům povedlo srovnat.

Po úvodních zajímavých náznacích ukázal domácím budějovický Bassey, že k dosažení branky je třeba střílet. Jeho pohotovou ránu ale gólman Olomouce Mandous zneškodnil. Ani v 17. minutě se Hanáci nedostali k zakončení, byť od něj natahující se Nešpor nebyl po centru Falty daleko. O šest minut později již konečně vystřelil González, byť jen vedle brány Jihočechů.

Krátce poté předvedl zajímavou individuální akci hostující Van Buren, jehož zastavil až zasahující Mandous. Ve 34. minutě ale přišel pro Budějovice velký malér. Talovierov zabránil Nešporovi ve skórování zápasnickým chvatem, za což sudí Machálek nejenže nařídil pro Sigmu penaltu, ale zároveň poslal Talovierova udělením červené karty do sprch. Pokutový kop pak s přehledem proměnil sám faulovaný Nešpor - 1:0.

Přestože Hanáci měli o jednoho muže navíc, po přestávce to na přesilovku moc nevypadalo. Fotbalová radost se z Androva stadionu poněkud vytratila. Za zmínku stojí snad až Houskova pumelice ze 73. minuty, která proletěla nad břevnem. O čtyři minuty později již byla Sigma potrestána za svoji pasivitu. Za obranu Olomouce si naběhl Jánošík a vyrovnal.

Vedení chtěl domácím ihned vrátit Falta, jehož pasem našel Zahradníček, ovšem zakončení olomouckého záložníka postrádalo razanci a brankář Dynama Vorel míč snadno lapil. Na víc už se zlomení Hanáci nezmohli. Vzkříšené Budějovice naopak natáhli šňůru neporazitelnosti na šest utkání.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:1

15.12.2020 16:00

Góly: 25. Kamil Vacek, 73. Vojtěch Novák - 43. Zdeněk Folprecht

Příbramská bodová série skončila po čtyřech zápasech. Středočeši v minulých týdnech nabrali sebevědomí, ovšem v Ďolíčku si již vylámali zuby. Nad jejich síly byli domácí Bohemians, které k první výhře po čtyřech kolech dovedl talentovaný Vojtěch Novák.

Vody opatrného zápasu zůstávaly dlouho nerozčeřeny. Až ve 20. minutě zkusil štěstí z dálky Schumacher, příbramského brankáře Kočího ale donutil pouze k snadnému zákroku. Ve 25. minutě už bylo v Ďolíčku veseleji. Talentovaný Novák opět dokázal, jaký potenciál v něm dřímá, když v klíčové chvíli zrychlil akci Bohemky. Z jeho práce dále těžili přihrávající Hronek se skórujícím Vackem. Vršovičtí tak šli do vedení.

Jenže "Klokani" svůj náskok neudrželi ani do přestávky. Po půlhodině hry ještě hostující Tregler hlavičkoval po rohovém kopu nad břevno, ve 43. minutě už se ale jeho spoluhráč Folprecht šikovně prosadil po Cmiljanovićově autu přes několik protihráčů a střelou po zemi překonal domácího gólmana Le Gianga.

Po změně stran se obě mužstva chvíli rozkoukávala, až po hodině hry rozjel útočnou snahu domácích Nečas, po jehož akci střilel Hronek a Kočí měl co dělat, aby zabránil gólu. V 73. minutě už ale radosti Bohemians nezabránil. Květ se probil do pokutového území, Hronkův pokus sice Kočí znovu vyrazil, ovšem pouze k Novákovi, který z dorážky vsítil svoji druhou branku v ligové kariéře.

"Klokani" ale ještě neměli vyhráno. V 84. měl solidní příležitost na vyrovnání Antwi, jehož ke střele vybídl Rezek, ovšem ghanský hráč přestřelil Le Giangovu svatyni. Vzápětí se Le Giang blýskl proti Vaisovi, jemuž skvělým zásahem po centru od Nového vzal téměř jistý gól. Tři body tak přece jen zůstaly ve Vršovicích.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec 2:2

15.12.2020 14:00

Góly: 87. Roman Haša, 90. Roman Haša - 25. Ivan Schranz, 84. Martin Doležal

Jablonec už měl tři body téměř v kapse, nakonec ale z Karviné bere pouze remízu. Severočeši v posledních minutách prohospodařili dvoubrankový náskok a dovolili Slezanům v dechberoucím závěru vyrovnat.

Jako první zahrozili Severočeši. Schranz v páté minutě převzal přihrávku od Podaného a vytočil se ke střele, kterou musel vyrážet gólman MFK Bolek. Tři minuty poté přispěchala s útočnou akcí také Karviná. Ostrák si navedl míč do středu hřiště a svým pokusem protáhl brankáře Jablonce Hanuše. Následnou dorážku Mikuše zablokoval Podaný. V 19. minutě se šikovně uvolnil Bartošák, jeho ránu však na poslední chvíli srazil do zámezí Zelený.

Za dalších šest minut se již měnilo skóre. Schranz si při pasu od Považance pohlídal ofsajd a následně z křídla prostřelil Bolka, který pokus slovenského kanonýra poněkud lacině propustil za svá záda - 0:1. Po půlhodině hry si na centr Podaného od rohového praporku naskočil Martinec, Bolek ale jeho hlavičku doprostřed brány lapil. Těsně před pauzou měli hosté ještě jednu velkou šanci. Po nepovedené standardní situaci Karviné se dopředu hnal Pilař, jenž nakonec celou akci zakončil střelou těsně nad břevno.

Slezané po změně stran usilovali o vyrovnání skóre, dlouho si ale nemohli vypracovat pořádnou šanci. Až v 73. minutě si dlouhý míč za obranu zpracoval Papadopulos a donutil Hanuše k důležitému zákroku. Na následný rohový kop Qoseho si naskočil Šindelář, svou hlavičku ale poslal o fous vedle. V 82. minutě sklepl Haša balón pro Papadopulose, který ovšem zblízka nechal vyniknout Hanuše.

Následně se začaly dít velké věci. Nejprve znenadání udeřil Jablonec, když Podaný udržel míč v rohu hřiště, následně přihrál Hrubému, ten posunul na Doležala, jenž se uvolnil a střelou k tyči zvýšil náskok Severočechů. Jenže hotovo ještě nebylo. O tři minuty později napálil Bartošák po odvrácené standardní situaci břevno, načež balón hlavou do sítě uklidil Haša - 1:2.

Karviná se vzepjala k srdnatému finiši. Krátce po snížení sice fauloval mimo bránu Qose, ovšem v 90. minutě se po závaru znovu prosadil Haša, k němuž se šťastně odrazila meruna. Slovenský útočník neváhal a střelou mimo Hanušův dosah zajistil k velké radosti domácích dělbu bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:3

15.12.2020 14:00

Góly: 51. Jiří Klíma - 30. Dyjan Carlos De Azevedo, 41. Daniel Tetour, 90. David Buchta

Pamatujete na Tomáše Mičolu a Rudolfa Otepku? Právě tito dva dnes již bývalí ligoví fotbalisté byli do včerejška strůjci posledního vítězství ostravského Baníku v Mladé Boleslavi. To se psal rok 2008. A až po dlouhých dvanácti letech Slezané v automobilovém městě opět zvítězili.

Baník tak potvrdil vzestupnou tendenci a po čtvrté soutěžní výhře v řadě se posunul do první poloviny tabulky. Naopak Boleslav nadále hledá tvář a zůstává u chvostu ligového pelotonu. O tříbodový zisk Slezanů se svými trefami postarali Dyjan Carlos de Azevedo, Daniel Tetour a David Buchta.

Výčet zajímavých akcí na hřišti odstartovala v deváté minutě rána jako z děla hostujícího Stronatiho, která proletěla těsně vedle svatyně Boleslavi. Pět minut poté zahrozili též Středočeši, když hbitou střelu Fulneka po centru z levé strany vyrazil brankář Slezanů Laštůvka.Ve 22. minutě zase De Azevedo prověřil gólmana domácích Mikulce střelou na zadní tyč. Po následném rohovém kopu Fleišmana zakončoval nebezpečně Kaloč, balón ještě do sítě mohl dorazit Potočný, leč nestalo se tak.

Ostravanům se v Boleslavi tradičně nedaří, nicméně tentokrát šli do vedení jako první. Po půlhodině hry poslal Tetour přihrávku De Azevedovi, který měl na pravé straně mnoho prostoru. Brazilský šikula se uvolnil ke střele a levou nohou překonal marně se natahujícího Mikulce. Bezzubí domácí inkasovali do přestávky ještě jednou. Krásnou akci hostů rozjel Potočný, centr Filla srazil De Azevedo na Tetoura, jenž zblízka pohodlně zvýšil vedení svého celku.

Kouč Středočechů Jarolím zkraje druhé půle prostřídal a efekt v podobě oživení ofenzivy se dostavil v 51. minutě. Na Mazáňův pas z levé strany si naskočil Jiří Klíma, který hlavičkou do protipohybu zaskočil Laštůvku, jenž již nezabránil balónu v cestě za svá záda - 1:2. Dvoubrankový náskok si Baník mohl vzít o sedm minut později, jenže Zajíce zřejmě překvapil De Azevedův centr, načež se meruna od noh někdejšího útočníka Slovácka odrazila pouze do zámezí.

Domácí ve druhé pětačtyřicetiminutovce přece jen zabrali a ohrožovali těsný náskok Slezanů. Při jednom z protiútoků však mohl vedení hostů pojistit Tetour, jenže v koncovce ztroskotal na Mikulcovi. Místo toho mohl v 90. minutě vyrovnat Douděra, avšak jeho volej přeletěl Laštůvkovu svatyni. A tak přišla v nastaveném čase uklidňující branka z kopačky střídajícího Buchty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192033:329
2.Sparta Praha1290328:1727
3.FK Jablonec1272321:1323
4.Sigma Olomouc1256118:1121
5.Viktoria Plzeň1262428:1620
6.FK Pardubice1253413:1518
7.Baník Ostrava1052316:917
8.Slovan Liberec1152416:1417
9.MFK Karviná1245313:1617
10.1. FC Slovácko1143416:1315
11.Fastav Zlín1150613:1415
12.Dynamo České Budějovice1236316:2015
13.Bohemians Praha 19051242615:1614
14.FK Teplice1231812:2610
15.FK Mladá Boleslav1223714:229
16.Zbrojovka Brno1223712:259
17.1. FK Příbram1223710:279
18.SFC Opava1213810:276
Zbývající zápasy
31.03. 00:00Fastav Zlín - Slavia Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (590)

Přidat komentář
Banikovec7

Dnes skvěle, škoda toho gólu a zbytečných nervů, ale nic moc dalšího neměli, takže víceméně není co vytknout

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
braveheart

Chvílí to vypadalo, že se vrátí k tradici, ale zaplať panbů..

Reagovat
bobis21

4. výhra v řade

Kdyby ten Kozel aspoň sbíral body

Reagovat
braveheart

..ale nervíky chvilku byly..

Reagovat
HorajzmAmmann

zase v klidu, psalo se to po tom, co vyhrál asi 1 zápas z 15.

Že se to teď změnilo je už věc druhá. (Dobře pro něj a celý Baník samozřejmě)

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCB1922

❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem OPRAVDU nečekal.

Reagovat
Wyrda

Doufám, že Buchta proti Brnu nebo Olmu bude v základu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník výborně. I ten Potočný hrál dneska celkem slušně, i když po tom co předvedl Buchta se budou množit otázky, zda nemá hrát on.

Baník po 12 letech vyhrál v MB Kozel 4. výhry v řade. Přiznávám se, že jsem mu už přestával věřit, ale výsledky už má...Teď jen, aby to vydrželo.

A Boleslav je fakt šílená... Budínský snad nebyl ani jednou u balonu.

Reagovat
braveheart

Vždyť Potočný kromě toho druhého golu zase nic..

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím. Kombinačně je na tom slušně, neztrácí už tolik balony.

Reagovat
braveheart

Možná jsem si na něho už jen zasedl, ale nepředvedl žádnou nadstavbu.

Reagovat
HorajzmAmmann

chápu proč to tak bereš. Já na něm už vidím náznaky zlepšení, plus před tím golem to udělal fantasticky. Dejme mu ještě šanci... od příští sezony to už bude dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chytraku, kdyby předváděl nějakou nadstavbu, nehraje v Baníku

Reagovat
braveheart

Reagovat
fabec1222

Tak z tohohle už klidně infarkt bude...

Reagovat
Shevchenko

Dneska všechny 3 góly krásné Ale zbytečné nervy, kdyby to Douděra v 90. minutě trefil, tak je zase zle.

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Tetour měl přihrát Potočnému. Nechápu proč to bral na sebe.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Shevchenko

Co teď myslíš?

Reagovat
HorajzmAmmann

šel sám na bránu za stavu 1:2

Reagovat
Shevchenko

Aha, já jsem v práci, tak mi to semtam uniklo.

Reagovat
Wyrda

To si nemyslím, ale prostě to zakončení nemůže takhle zajebat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

KJVCD Už minule to bylo úsměvný, když si pomalu pochvaloval kříž s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Jožka. Tenhle dinosaurus určitě lepší nebude. Dobře jim tak, Dufek to tam vede od desíti k pěti

Reagovat
SuperBanikovec

Zajímavé, vypadá to, že se nám v Baníku něco zlomilo, a řekl bych že už při zápase se Slavií. Tam se konečně porvali o zápas a od té doby se nám to začíná pomaličku zlepšovat. Úseky kdy se dá na Baník dívat jsou zápas od zápasu lepší. Snad to vydrží.. Škoda těch momentů kdy úplně necháme iniciativu soupeři. To je naše největší slabina.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale teď po delší době budeme hrát s někým ve formě. Pokud porazíme i Olomouc bude to famozní

Reagovat
SuperBanikovec

Tak rozhodně je nejlepší ze soupeřů které máme po koronapauze, ale remíza s Teplicemi a Příbramí ukazují že je rozhodně hratelná. Uhrát 6 bodů před přestávkou by bylo super!

Reagovat
FCB1922

Neříkej?!

Když celou dobu povídám, ze se zlepšujeme, tak tomu nikdo nevěřil.

Ještě, že ta kritika je vážně jen od lopat na internetu.

Reagovat
SuperBanikovec

No mně si nestěžuj, já mezi ty věčné kritiky nepatřím, podle mě ale ta skupinka je spíše hlasitá, než početná

Reagovat
HorajzmAmmann

já spíš patřil mezi zastánce Pánika než kritiky Kozla. Takže se to proti mě otočilo a většina si myslela, že jsem proti Kozlovi. Na druhou stranu je potřeba říct, že Kozel některé zápasy (hlavně ten začátek sezony) neměl úplně dobré.

Ale zlepšuje se, jak výsledky tak výkony. Takže vamos

Reagovat
SuperBanikovec

Já si Kozla hodně přál, Pánik už byl v křeči, to nemělo budoucnost. Zato jsem si v Baníku hodně nepřál Azeveda, ještě před pár týdny bych ho poslal klidně Opavě na hostování.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já mám Azeveda za oblíbence, takže tady jsem trošku zaujatý a fandím mu. Stejně jako jsem si do Baníku přál 2 sezony Zajíce a možná proto v něm vidím něco co v něj asi ani není...

Jak jsem psal několikrát, odchod Pánika v pořádku. Hejty si ale nezasloužil. Já mu za záchranu hodně děkuju a bylo to vydařené angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

De Azevedo z Baniku muj nejoblibenejsi fotbalista

Reagovat
HorajzmAmmann

Ze soušastného kádru vyloženě fandím jenom Ziovi. Jinak od doby Nevese, Svěrkoše a Mičoly jsem vyloženě oblíbence, kterého bych sledoval i mimo Baník neměl.

Azevedo tady je 7 let, odehrál toho hodně, ač to někdy nevypadalo s jeho působením v Baníku dobře vždycky se dokázal probrat. Přišel z nějaké prdele ze Slovenska a nakonec se teda neskutečně vyplatil. Super přestup. Navíc se mi líbí i ten příběh, že asi do 16 nehrál nikde fotbal... Až bude odcházet rozhodně mu budu tleskat ve stoje Už má odehráno stejně zápasů za Baník jako Lička, Svěrkoš, Magera

Reagovat
lichna.

Mě osobně na něm vadí ten jeho ksicht, když má v 80.minutě střídat.. Jinak jsem ho kdysi míval taky rád. Teď ho beru tak neutrálně a jako nutnou složku v základu, protože hráče jako je on tam nemáme.

Já sledoval Diopa, ale ten asi umřel někde na Sahaře, vzhledem k tomu že v sestavě nebyl už ani nepamatuju a na IG už taky není nějak aktivní.

Reagovat
lichna.

*Mně

Reagovat
doshcz

to nemusíš opravovat, víme že si lopata

Reagovat
lichna.

Drž hubu, stihl jsem to rychleji, než si toho všiml Placka..

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

A na IG sleduju Granece, ten pořád dává fotky z tribuny Potřebuje hrát.. škoda

Reagovat
andrew96

Třeba se chce živit jako groundhopper.

Reagovat
lichna.

Jojo, tohle ho moc neposune. Každopádně ho můžeme čekat zpátky v létě..

Reagovat
FCB1922

Nehraje, protože je zraněný, něco se svalem natrhnutým. A jak to i bývá, trenér sází na jiné koně.

Reagovat
braveheart

To sis nevšiml, že včera ten třetí gol proti Bolce dával podle O2 Diop?

Reagovat
lichna.

Jo, to mi ani nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zio je prý v zimě na odchodu. Fantastické destinace, Maďarsko a Polsko

Reagovat
FCB1922

Zas ten Panik

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak se k tomu nevyjadřuj když ti to vadí...nic špatného jsem nenapsal...

Reagovat
FCB1922

Panik tu není rok, co s tím má co docineni jak Baník hraje.

Nezlob se, ale jeho jméno vážně v poslední době vytahujete jen vy jeho zastánci.

Proč ne, pokud se vám jeho styl trénování líbí, klidně mu postavte oltář a modlete se k němu, nemám k tomu absolutně žádné výhrady.

Nicméně je ujeté, že i po roce bůh ví proč vytahujete jeho jméno. Proč ho nesrovnavate se Svedikem, Frnkou, Malurou, Látalem?

Je to otravné notabebe, že to rozjede nesmyslné války, co se pak hodí na triko mě a Cukrousovi.

Panik už s Baníkem naštěstí nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm ho jen zmínil v úplně jiné souvislosti, nikomu ho nepredhazuje...klid proboha

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Reagovat
FCB1922

No, ani ne, viz. společná konverzace, kdy přiznává, že ho nesmyslně stále srovnává s panem trenérem Kozlem.

"HorajzmAmmann

15.12.2020 22:08

#

každého trenéra jsem vždycky srovnával s jiným trenérem, nejlépe předchozím... tak to dělá snad každý. Říct si jestli se ten tým někam posunul a jestli ta změna byla dobrá, špatná."

Reagovat
smazaný uživatel

a kde ho někomu předhazuje? Kde ho adoruje? Tvoje reakce je úplně mimo. umíš číst? Co to tady rozjíždíš? Každý je rád, že Baník vyhrává, jen ty tady vytahuješ nějaké sračky, kvůli zmínce Páníka ve větě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

každého trenéra jsem vždycky srovnával s jiným trenérem, nejlépe předchozím... tak to dělá snad každý. Říct si jestli se ten tým někam posunul a jestli ta změna byla dobrá, špatná.

Reagovat
FCB1922

Neřeknu, kdyby to bylo pár týdnů, ale po roce? To mi spíše jiz přijde jako uchylka, než potřebné srovnávání

Reagovat
HorajzmAmmann

tohoto přísvěku jsem si nevšiml, tak se k tomu zkusím tedy vyjádřit:

1) Nikde jsem nezmínil Pánika v přímé souvislosti s Baníkem, ale spíš v souvislosti s tím co jsi napsal. Nevím jestli máš někde seznam kritiků Kozla, ale myslel jsem, že tam počítáš i mě.

Jenom jsem se tedy obhájil, že jsem NEBYL nikdy kritik Kozla, že jsem byl spíš zastánce Pánika a proto si tady asi myslíte, že Kozla nemám rád, což samozřejmě není pravda. Jestli jsem proti němu někdy napsal, tak možná po Teplicích nebo nějakém podobném zápase v emocích a rozhodně jsem ho nevyhazoval, jen jsem připomínal, že tam ZATÍM nevidím změnu. Což poslední zápasy samozřejmě neplatí, prootže už konečně sbíra body a občas hrajeme i slušný fotbal. Ted jen jak sám píšeš, musíme to hrát celých 90 minut.

2) I kdybych zmínil Pánika, tak právě po roce je ta správná doba. Ne po týdnech, kdy tu změnu vůbec nepoznáš, ale právě po roce, dvou letech, třech letech. V F1 je třeba pětiletka, kde si všichni sednou a řeknou si, co se za těch 5 let udělalo dobře, špatně a nějak se poučí. Zimní sporty mají období od ZOH do dalších ZOH. Ve fotbale to samozřejmě platí taky.. Nevidím na tom nic špatného zhodnotit, zda ta změna trenéra pomohla nebo nepomohla. Jestli ti to vadí, to už je tvůj problém. Žádná úchylka to není... i přes to, že na fotbal teď koukám v TV a jsem tedy lopata co ani nevyjede nebo chodí na tribunu s rodinou tak i přesto to je možná tou láskou k Baníku - přemýšlet nad Baníkem i v dlouhodobějším měřítku...

Reagovat
FCB1922

Jo, ok.

Reagovat
FCB1922

Místo toho, aby měl člověk radost, jakým dominantním výkonem Baník vyhrál, k tomu po 12 letech v Boleslavi, že to vše šlape, tak jeb ho, vytáhne se Páník. To postrádá logiku a zdravý rozum.

To už je prostě úchylka.

Takže pro mě za mě, lízejte mu varlata, proč ne, vaše věc, ale už ho nespojovat s FCB. Každy si žije svým vlastním životem.

Osobně mám velkou radost, že už nejsou falešné výhry (až se někdo rozkecá díky zadržení Berba, tak mnozí pochopíte, co sem tím ceou dobu myslel), ale pěkné kombinační zápasy, kdy je samozřejmě ještě potřeba zapracovat na tom, aby nebyly výkyvy ve druhém poločase.

Těžíme nad plán, užívejme si to, sám sem to nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si překroutil falešné výhry

Reagovat
HorajzmAmmann

Trevorem jak jsem psal, ještě jednou ti to napíšu - Panika jsem zmínil úplně v jiné souvislosti než jak chápeš.

Ale nebudu to vysvětlovat, někdo to pochopil někdo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoc. Panika už neřeší nikdo, ale tohle lidé jo. Že se mezi ně rádi i Horazjma je divné ale...

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechápete ani jeden pointu toho proč jsem to vytáhnul. Tak mi raději příště napište příručku co mám psát co nesmim psát kam mám chodit kam nemám chodit a bude to nejlepší... Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu no.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak se k tomu nevyjadřuj

Reagovat
Losinho

To by měl bejt tvůj nick.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-12-kola-486182/#post12205068

já nechápu třeba proč si lidi protiřečí... asi nemoc

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Hele s tím Panikem. Tady jde lidem spíše o to, jak se k němu Baník zachoval. Odkopl ho jak prasiveho psa. Člověka, který tam odvedl velký kus práce a nebýt jeho, možná dodnes hraje Baník někde v Líšni či Taborsku. Nedivím se, že Bob mrdkam jako jsou Brabec či Jankulovski nemůže přijít na jméno

Reagovat
C-M@ster

Koho podle vás myslel Vrba tím, že se něco rýsuje? Protože Kozla teď nemůžou odstavit, když se začalo dařit.

Reagovat
HorajzmAmmann

to ani (doufám) nepřipadalo v úvahu ani po Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí štace u nás.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl, že ne

Reagovat
KingMaster13

To by se s Adolfem sežrali za živa, už teď posledně to bylo dost toxický

Reagovat
ratusek

Reagovat
braveheart

To už by byl asi sám proti sobě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Jedině asi zahraničí a nebo Plukovník do Plzně a Vrba do Jablonce

Reagovat
SuperBanikovec

To je tutovka

Reagovat
Stannis Baratheon

To už bych do Jablek za plukovníka vzal radši Webera nebo Machálka.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Webera

Reagovat
Slavia10

Slovenská reprezentace? To dává smysl, muze jim pomoct a zajímavé angažmá do životopisu další, kdyby postoupil v kvalifikaci to opět je.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď dali dlouhodobou smlouvu tomu bývalému asistentovi a postoupili na Euro.

Reagovat
braveheart

Nebylo by to poprvé, kdyby odstavili trenera, kterému se relativně daří. A včera, jak Vrba mluvil o Baníku a Barošovi, tak by se asi jisté iniciály našly. Ale Brabec teď podle mě do toho nebude vůbec šahat a Vrba půjde někam ven.

Reagovat
thewall

Brno. Copánek překvapí

Reagovat
Greny

no prekvapeni se rysuje .. je v jednani jedno jmeno do Brna co by znelo dost zajimave ale Vrba to neni

Reagovat
Kang & Kodos

Habanec

Reagovat
ratusek

může být i Sparta. Kotal už dávno nechtěl trénovat a na ty nervy už nemá věk.

Reagovat
C-M@ster

Tam by musela být čistka ve vedení, což Vrba taky naznačil.

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal ale po dlouhý době první trenér, který má se Spartou celkem výsledky...radsi bych ho ždímal, než riskovat krach s Vrbou.

Reagovat
ratusek

jo to asi ano

Reagovat
Sztanda

Podle toho jak se tvářil a reagoval si myslím že Sparta.

Reagovat
Greny

měla by to byt Sparticka

Reagovat
ACSeRw!n

repre Cobolstanu

Reagovat
Losinho

Ten Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Jablonec si to nechá ještě srovnat minutu před koncem

Reagovat
dave30

Haša

Pamatuji si, že měl nadváhu už někdy před 10 lety (a vypadá, že ji má stále), když jsem ho viděl v nějaké tuším U17. Má letos asi 80 minut v lize, ale Jablonec celkem slušně okradl.

Reagovat
ondrasch77

To je naší totální neschopností jakékoliv koncentrace v závěru zápasu...

V 85. minutě vedeš 0:2, pak přijde frajer, kterej je za zenitem a viděl ligu jen z rychlíku a dá ti během pěti minut ze dvou pološancí dva góly

To nechceš...

Reagovat
Registrujisejenproto

Pološancí?

Reagovat
AjaxFans

Trochu to nedává

Reagovat
Banikovec7

klasika

Reagovat
Euphael

Reagovat
Puskas

Chtěl napsat mikrošanci.

Reagovat
ondrasch77

A ne? první šance z odraženýho balónu od břevna na volnýho hráče (naše chyba - náhoda)

druhý gól - na třetí odraz propadne balón k volnému hráči Karviné (naše chyba - náhoda)

To jsou podle tebe vypracované šance?

Reagovat
negrles

Reagovat
dave30

Za zenitem? On tak jenom vypadá, ale je mu pořád teprve 27. Ale máš pravdu, toto se nesmí pustit (86.´ 0:2).

Reagovat
HorajzmAmmann

to je falešný Csaplár, už tady to prostě smrdí... a jenom opravdu kvalitní týmy si dokážou pohlídat pravého Csaplára

Reagovat
dave30

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale kluk, kterýmu je 27 a jeho vrchol je 10 zápasů za Karvinou, doposavad víceméně

2. slovenská..., je za zenitem...

Dnešní odpoledne bylo vrcholem jeho kariéry

Reagovat
FCB1922

Kozelball ❤️

Nadšený!

Reagovat
rufus

Kolik vás jezdí na ty venkovní zápasy teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Opava 30 aut. Zápasy v Čechách 3O lidí + -.

Reagovat
rufus

Reagovat
FCB1922

No, dneska dost slušná sestava, asi i díky tomu vašemu fiasku z Pece.

A jinak, nečekej žádné ohromující počty, desítky lidí.

Reagovat
rufus

Mě přijdou desítky lidí v téhle době jako fajn číslo. Zvlášť dneska, v pracovní den, v debilní čas..

Reagovat
FCB1922

No, jako čas byl echt. Ale upřímně, po tech akcích o víkendu sem tušil, že nás "malo" nebude.

Treba v Příbrami jen 9. V Teplicích asi 30, je to různé. Za sebe mohu ale říct, že si to užívám více docela, než klasické výjezdy. Na sektor se umí postavit každý moula. Tady hráči vidí, že fanoušci vyjeli vstříc tomu, že třebas uvidí skoro prd. O to více dejme tomu mají dekovacky jinaci grady. A i vztahy hráčů mezi těmi, co vážně jezdí.

Ale co, u plotu zatím vždy zábava, nemůžu si stěžovat :-)

Reagovat
rufus

Hezký.

Musím přiznat, že mě už výjezdy moc nebavily poslední dobou. A jet teď v zimě a nevidět ani fotbal.. No, fakt dobrý, že stále jezdíte.

Na druhou stranu, nedávno jsme se bavili s Martym, že nám vlastně ty výjezdy na jednu stranu i chybí. Tak kdo ví, jestli brzy zase někam nevyrazíme.

Reagovat
FCB1922

Klidně jeďte. Ono když jedeš bambilionkrat do Teplic na sektor, už tě to omrzí bereš to jak rutinu. Pak zažijes co my v listopadu a budeš ns to léta vzpomínat.

Nebo dnes Boleslav. O Příbrami ani nemluvě, nesnáším to tam, ale když se nakyblujes bezdakovi do obýváku, vedle tebe stojí nějaké lopaty, co vyhlašují jménem Spartaku Příbram kosu FK...

Ale ne každý na to ma, no. Teda, pokud nejsi z toho města, kde Baník hraje a ty radši nejdes na tribunu, než abys s kamarády byl před stadionem.

Je ale otázka, jaky kdo má reference ohledně podpory svého klubu :-)

Reagovat
rufus

Jojo, ty stejný výjezdy, stejný sektory, to už mě přesně omrzelo. Jenže nejsem si jistý tím, jestli je zajímavější jet vedle stadionu a ani nevidět fotbal. Nejspíš už se ze mě rychle stává gaučák.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Statistické okénko:

Baník naposledy vyhrál 5 zápasů (tenkrát dokonce 6) v řadě v roce 2010 (3:0 falešná Bohemka, 3:1 SKS, 1:0 Teplice, 3:2 Slovácko, 1:0 Liberec, 1:0 pravá Bohemka)

Doba Vydry, Nevese, Neuwirtha

Od té doby nejlepší serie 18/19 - 4 zápasy a 13/14 - 4 zápasy.

Tak pojď Kozel, Olomouc dáme

Reagovat
smazaný uživatel

A to máte o zápas míň. Pokud to takhle půjde dál, tak z toho ty poháry budou a hodně bych je Baníku přál.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky klid... Poháry jsou ještě hoodně daleko. Ale vlastně proč ne. Kozel má teď i celkem slušnou lavičku a konečně hráče, na kterých může tu svojí kombinační hru postavit (až se rozehraje Mena, měl by hodně pomoct)

Stronati půjde (zaslouženě) do zahraničí a musíme ho nahradit. Ale minimálně Svozil+Pokorný by to měl zvládnout.

Do budoucna stačí nějak nahradit golmana a krajní obránce a bude to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to letos vidím na Slavii a Spartu do LM, 3. bude asi Jablonec nebo Plzeň a potom vy nebo Sigma. Liberec se možná taky zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní jsou body a bylo by fajn dojet podzim vítězně, ale poháry bych řešil max až na jaře, když se bude dále dařit. Přece jenom tak tak porazili Opavu a Bohemku, s Příbrami to taky nebyla žádná hitparáda a Bolka je v loji. Hlavně, že se to urvalo a už ta hra má častěji nějaké parametry, ale opakuju, že ti soupeři nebyli z nejlepších.

Reagovat
ratusek

ale je to posun, protože byl zvyk, že tyhle týmy ve sračkách jsme vždy rozehrávali

Reagovat
braveheart

Reagovat
Wyrda

Uvidíme co na jaře. Zio má jít pryč a o Janošovi se taky spekuluje. Především Jánoše je klíčové udržet.

Reagovat
FCB1922

Ty, který tu do nás jebes. Kurvo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsem něco takovýho dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

on to nepreje tobe retarde, ale baniku

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Tím falešná myslíš že to bylo proti Střižkovu a nebo že ta výhra byla falešná?

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
braveheart

Nechci nijak brzdit tu euforii, ale kdo ví, jak by to bylo, kdyby se odehráli i ty zápasy proti Slovácku a Liberci.

Reagovat
HorajzmAmmann

23 bodů a 3. místo

Reagovat
Bohemak12

Má pravdu , osobně jsem to kontroloval , protože jsem si nebyl jistej jestli drze tou falešnou Bohemkou nemyslí nás

Reagovat
HorajzmAmmann

Jediná práva Bohemka je ta z Dolíčku..

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
ratusek

šestí a 3 body od pohárové příčky. lupnout Olomouc a bylo by to luxusní.

snad to vydrží a nepadne na nás zase deka. doma bych tam dával Pepého místo Kaloče, Kaloč může hrát venku. tak uvidíme

Reagovat
braveheart

Řekl bych, že Olomouc nastaví zrcadlo, jak na tom doopravdy jsme.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde Olomouc docela slabá. Mají jen body.

Reagovat
dave30

jj, jak se dívám, tak dnes téměř 2/3 zápasu proti 10 a oni to dokáží zremizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Baník, to je Kozelball. A tyhle výsledky ukazují, že změna trenéra byla správná.

Reagovat
Rolf

Napoleon z Jablonce,

bude dneska na JIPCE!(Vést v 87.min.2:0 a remizovat,to je velké umění!)

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlí mi niekto ako je možné, že Olomouc s tou sračkou čo predvádza je na špici tabulky? ... momentálne hrajú najväčšie hovno snáď v celej strednej Európe ... 4 zápasy po sebe si nechajú zobrať body v posledných 15 minútach...

Reagovat
meliooo

Měli na začátku strašný štěstí, to jim dochází a pěkně potáhnou zpátky do dolní poloviny tabulky.

Reagovat
GreatWhite

Látal ven!!! Tohle byl zas humus neskutečných rozměrů.

Reagovat
smazaný uživatel

na to sa nedá pozerať... 4 zápasy po sebe nedali gól z hry nebyť školáka brankára v Teplicích... s takou sračkou na špici tabulky, to mi hlava nebere... ten tím pôjde tabulkou už len dole, to je strašidelné...

Reagovat
GreatWhite

To umístění v tabulce je až neuvěřitelné. Herně jsme teď podle mě nejhorší z ligy, protože přehraje nás teď každý včetně Příbrami nebo Budějek v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

to je iba haluz, že sú tam kde sú, herne suverénne najhorší tím ligy...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako vážně? Já jsem je neviděl ani jednou, ale přece nemůžou mít pořád štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

jako vážne.. mladý Látal to je paródia na futbalistu, Záhradníček a Vepřek už dávno za zenitom... za polkou totálne bezzubí, pred bránou jakbydal...

Reagovat
ratusek

tak ty tvoje komentáře jsou vždy extrém, i vůči Trenčínu

Reagovat
GreatWhite

Z posledních 4 zápasů 3 góly z penalt, všechny udělané hloupostí obránce, žádný faul v šanci. A ten čtvrtý zápas byla ta šílená chyba gólmana Teplic o víkendu. Pak vždy beton, střídání útočníků za defenzivní záložníky nebo obránce. To vše proti týmům ze spodní půlky tabulky. Výhra s Karvinou sice 3:0, ale taky hned na začátku šílený vlastní gól brankáře, pak neuvěřitelný výkon Mandouse a v závěru 2 góly z brejků, výsledek naprosto neodpovídá realitě na hřišti. Před koronapauzou to bylo s výkony lepší, ale třeba zápasu s Bohemkou by taky místo 3:0 slušelo spíš 1:1. Prostě klika jak blázen od začátku sezony.

Reagovat
GreatWhite

Abych nebyl nefér, tak třeba proti Plzni jsme sehráli velmi dobrý zápas, který ukázal možnosti týmu, pokud není svázán bráněním vysledku. Ale je otázka, jestli je Plzeň nějaké měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí a nějaké záblesky kvality hráčů, které Látal ještě nestihl vymazat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Baník o 2 zápasy méně. Měl by se přes ně dostat.

Jinak tu "sracku" hrajou všichni, takže...

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc 4. remíza 1:1 ?

Tak snad porazíme i je...

Reagovat
GreatWhite

Pokud si necháte dát gól z penalty v 1. půlce, tak byste nás měli dát úplně v pohodě.

Reagovat
GreatWhite

*nenecháte

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

a ještě se necháme i vyloučit

Reagovat
Shevchenko

Tak to by měla být jistota, horší by bylo, kdyby šla do desíti Sigma, to by byl souboj kryplů

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mönchengladbach

Sigma

Reagovat
Liquid

Olomouc od 35.minuty přesilovka, vedou 1:0 a na střely na branku celkem doma 2:4 a nechají si to ještě zremízovat

Reagovat
Shevchenko

Vyhrajem obě dohrávky a jsme třetí

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný.. Na to, že byl kozlík ještě nedávno na odstřel. Snad to vydrží, vyhnou se zranění, korona, i pokles formy. Lví podíl na tom vzestupu má ještě nedávno nechtěný Dyjan, další paradox

Reagovat
FCB1922

Na odstřel byl díky lopatam, kostatum a kriplum na netu, ať již tu, FB či Twitter.

Proto sem se tu nedávno, před pár dny opřel do té "kritiky" pana trenéra...

Prostě jen umělý tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel chtěl sám skončit ne?

Reagovat
Liquid

brzy jste zase dole, na nejlepší nemáte, těžili jste teď jen z přívětivého losu, jako Sparta na začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Slávka u nás působila jak banda kopacu z orkesu, kterou zachránil jen rozhodčí. Takže záleží koho myslíš těmi nejlepšími.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe když s tebou někdo nesdílí názor tak je lopata? Sorry ale tím ukazuješ jen na svou omezenost. To že někdo vyjádří nespokojenost není důvod k tomu aby si tu kohokoli urážel, zvláště když ta kritika byla oprávněná.

Reagovat
FCB1922

Když ta kritika je opodstatněna, nemám s tím problém. Dokáži přijmout názor druhých.

Ale když to a nejen já salodlouze vsude vysvětlujes, že toto vše je krok dopředu pro FCB a tím dovětkem, že změny se začínají projevovat, leč ne ještě na 100 procent a pak stejně přijde kdekdo a začne si zase mlit svoje, tak ano, tito dotyční jsou pak pro mě to, čím jsem je nazval.

Reagovat
Bakary3

Trevore předně, nic ve zlým, nechci vyvolávat nějakou hádku, jen abys nestartoval .

Ale ty tu věci, svý názory, prezentuješ jako jedinou správnou pravdu, o čemž svědčí, že k tomu často říkáš, jak jsi to tu X-krát vysvětloval, a že si to nenechají vysvětlit... že to můžeš říkat milionkrát a oni si stejně pojedou svou...

Ano, pojedou, protože tohle není matika s jasnými pravidly a neplatí tu, že jediný názor a jediný řešení je správný. Ti lidi to chápou (ano, jsou extrémy....) a předkládají ti svůj názor, svůj pohled. Třeba Tom11 s tebou diskutoval úplně slušně, říkal ti, proč a jak to vidí, tys ho stejně vždy odbyl, žes to tu už vysvětloval a že asi by si to měl všechno načíst, aby pochopil, co je pravda.

Já sem třeba chodím, protože mě ta různost názorů baví (a zase, jsou tu extrémy, kdy prostě někdo schytá akorát tak výsměch, třeba i já kolikrát, no tak ale o tom to je...), i když se tu baví slávisti a někdo řekne něco, co tam nevidím, přemýšlím proč a něco tam i třeba najdu.

Ale u tebe to vypadá, že prostě jinej pohled nepřipouštíš a obklopuješ se lidma (nevím, jak v reálu), kteří prostě jedou to samý a ostatní bez přemýšlení, i přes jakoukoliv formu jejich argumentace, odmítáš.

Vlastně si tak říkám, co tebe na tý "diskuzi" baví, když si tu víceméně vyměňuješ s někým souhlasný reakce a ty v nějakým případě pro tebe jen trochu neakceptovatelný prostě stejně hodíš do pytle "internetových lopat" apod., jako kdyby to samozřejmě nemohli být kluci jako vy, co na ten staďák chodí, ale prostě jen nemají potřebu se sdržovat a znát se s každým osobně.

Reagovat
FCB1922

Ano, s ním sem žádný problém neměl a bral jsem jeho názory. A ne, neodbyl, si dohledej, že jsme se bavili slušně, bez nějakých osobních narážek. Nicméně, když mi tu předhazuješ, že mám mít údajně jen svou pravdu, to samé platí i na protistranu, nebere v potaz, že by se mohla mýlit.

A víš, jak to dopadlo v hisotrii? Leckdy se tu se mnou kdekdo hádal a nakonec jsem měl pravdu já, což je fakt :-) Ale jen, co se týče věcí kolem FCB. Už od dob Šafarčíka, kdy jsem poukazoval, že jebe Baník a okrádá.

Pak mafiánská karvinská klika, Dušanko a mohl bych pokračovat.

Co se týče oslovení lopat, jak jsem vysvětloval výše. Bylo jebání do Kozla, chtějí hnedka výsledky, trpělivě a sálodlouze jsem vysvětloval, proč tomu tak je a není.

A potom hnedka zas dokola a dokola.

Jak jsem podotknul, dokážu přijmout jiný názor, i když je to mrdka vyjebaná, co má Baník v píči, beru třeba to, že Azevedo je teď náš nejlepší hráč (bodejť by ne, pořešil si peníze a zas ukazuje, že mu není Baník lhostejný), beru i další věci. Takže zase se tu snažíš na mě hodit něco, co se moc nezakládá na faktu.

Reagovat
FCB1922

Nicméně, že ty ten Baníček máš radši, než slávinku? Není den a možnost, abys nekomentoval a nezajímal se o naše věci. Víc než o "svůj" klub. To už není náhoda

Reagovat
Bakary3

Souhrnně - historie ukázala... no, ve výsledku třeba jo, ale víceméně jsou to věci, který byly docela zřejmý, třeba ten Šafarčík.. spíš jde o to, jakým způsobem věci podáváš a reaguješ na lidi, kteří to třeba vidí trošku jinak.

Zase s tím vysvětlováním Tys to viděl tak, oni jinak, nic jinýho v tom není.

Nic na tebe neházím, tady to přeci není o nějaký vině... jen říkám, jak to vidím.

Ke konci - všimni si, že nekomentuju vaše věci, ale reaguju osobně na tebe a tvoje vystupování tady, a to i jindy

O Baníku jsem nenapsal ani slovo. Takže tenhle argument je dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCB1922

Ale jo, s tím i souhlasím, že mohu působit tím, že jen já mám pravdu. A to leckdy provokuje pak jiné. Holt, to už je ale na nich, jak si s tím poradí.

Máš pravdu, reagovbal jsi mně, jo, omlouvám se, tady sem to vzal asi vztahovačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jsi trošku boss Matějka, no

Pak je blbý, že někdo se nasere (třeba jindy i já...) a už to tu lítá...

Ale -

Reagovat
FCB1922

Ohledně ještě označení lopat. Když vidím, jak se tu vždy vynoří nějaký dement, jebe do mě a pak se smaže... :-)

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, ty muzes neco mluvit o mazani uctu

Reagovat
Uwe háže buly

To je Trevor?

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna obavy o správnost nastavené cesty byla ještě týden zpět naprosto adekvátní. Diskuze je od toho, aby se diskutovalo a střetávají se tam různé názory na stejnou věc. Jenže ty se tu teď pasuješ do největšího odborníka, kterého by měl asi každý uznávat. Napíšeš jak se už projevuje progres a potom napíšeš, že jsi byl někde u plotu, kde konec konců nebylo pořádně ani vidět. A z vlastní zkušenosti vím, že ani na stadionu nevidíš věci, které poté vidíš v tv.

Reagovat
FCB1922

Ne, nepasuju se na největšího odborníka, tuto nálepku si ani nezasloužím, takže bych brzdil.

Jen, že došlo na má slova.

Nicméně je nejdůležitejší, že Baník šlape a dělá radost.

Reagovat
Kepy_FCB

Ne nedošlo! Včera jsme poprvé vytěžili nad plán a to i díky krizi v MB, stále je Baník pod plánem a možnostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo na tvá slova? Výsledkově je to sice šňůra, ale herně se povedl poločas proti Bohemians a teď zápas s Boleslaví, přičemž Bohemka nám to udělala v tom prvním poločase hodně lehké. Ale ano je tam herní progres. Nicméně já si nechám soudy po konci podzimní části jak sem už psal.

Reagovat
FCB1922

Jo, proč ne. Já jim dám čas dokonce až do léta 2021, tým je přestvabě.

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty jsi vůl. Ty si fakt nevidíš na špičku nosu. Ani nevíš co plácáš

Reagovat
Liquid

dobře, že Teplice dostali takovou facku, příště to doma proti Brnu musí odčinit

Reagovat
Blasphemer

Mistři!

Reagovat
h8_sfatto

tragickej Kolář si své tragické výkony pojistil pícháním s dcerou bosse, v době kdy lidé kvůli soudruhům z Číny umírají, JUDE SLAVIE !

Reagovat
Bakary3

BAN za debilitu vsem primitivum jako jsi ty

Reagovat
monty25

Plzni se teď sice nedařilo, ale oproti Teplicím je pořád úplně jinde. Nechybělo moc k vyrovnání debaklu 0:8 s Boleslaví, ČK pro Hoška tomu taky hodně přispěla. Nezbývá než to hodit za hlavu a zvládnout v neděli důležitý zápas proti Brnu.

Reagovat
db18

Perfektní Guľaball

Reagovat
monty25

Od začátku jeho angažmá mu přeju úspěch a mrzí mě, že to má nahnutý. Tak třeba se po dnešku Plzeň chytí, i když Teplice teda nejsou úplně měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Teplicim bychom vyhrali i my dva.

Reagovat
ratusek

Prvně vznikl Kozelball

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Akinfeev

Měli by mu hrozit vyhazovem častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Limba a spol. se dozvěděli, že pokud prohrajou s Teplákama, tak přijde Rada. Najednou to šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ZB 07

Reagovat
meliooo

Hele na tom něco bude.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
braveheart

Reagovat
dinss

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
negrles

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Slávisti send their regards

Reagovat
smazaný uživatel

Berbra pustili z vazby?

Reagovat
Salfovic

Měl vycházku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Díky do Plzně!

Reagovat
Losinho

Jinak ten Němeček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Grigar no party.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Čermák je nejlepší playmaker ČR!!!

Reagovat
doshcz

jednou za deset zápasů no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
berliner

Zkorumpovana Plzen asi zas podmazla rozhodci,protoze jinak by tolik nevyhrali

Reagovat
dinss

Jak moc velkej čůrák musíš bejt se jenom optam?

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu nadáváš ty mrdko? Je prokázané, že v době zápasu měl Berbr vycházky

Reagovat
ondrvo

drž hubu ty píčo

Reagovat
Salfovic

Ještě jeden dát mohli, aby Teplice vyrovnali ligový rekord, to by byla celkem raritka.

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice návrat do reality

Reagovat
HorajzmAmmann

klasický Kučera. Příští zápas zase vyhrajou 3:2... nebo prohrajou 0:4

Reagovat
Kepy_FCB

Stejný jak u nás, první mač venku výhra, pak doma bod a pak výprask venku

Reagovat
Kepy_FCB

Baník jsem neviděl ale krotil bych euforii pač i MB je letos suterénní klub, vyhrál tam i Kučera .Nicméně Kozla už vyhazovat nebudu, prozatím určitě ne! Výhru jsem dnes fakt čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Poslední 3 zápasy vyšly výsledkově až nad očekávání. Dnes sem myslel, že tam pojedeme bránit, ale evidentně ne. Vypadá to, že třeba Kozel vážně vtiskl nějakou tvář týmu a zbytečně jsem mu křivdil. Na druhou stranu jsem se soudy opatrný protože minulé dva zápasy sem viděl a herní obraz nebyl žádná sláva a to se hrálo s týmy, kteří se perou o záchranu.

Reagovat
braveheart

Souhlas. Snad už ty výkony budou nějak konstatní, protože se už párkrát stalo, že zahráli 1-2x až výborně a pak to zase spadlo do žumpy.

Reagovat
Beči

A jéje, Plzeň porazila naprosto tragické Teplice a už z ní bude zase aspirant na titul a krize skončila

Reagovat
berliner

myslim ze venku stejne ty body ziskavat nebudou

Reagovat
Pablos

Zase bych z toho v Plzni nědělal haló... rozhodlo prostě jen 7 mikrosituací

Reagovat
Kaspar

OT: https://youtu.be/y5M3BbRItrg?t=198 neni ten tlusty vedle toho kravataka Rogoz?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Budějovice. A to každý zápas hrají o 10 lidech a přesto neprohrávají. Až se jednou najde rozhodčí, který nebude objednaný, aby jim někoho vyloučil, zase vyhrají.

Reagovat
Miguel19

Včera jsem si udělal asi rekord ve fantasy. 6 hráčů mi nahrálo 100 bodů a jsem na děleném prvním místě..

Reagovat
smazaný uživatel

Trevorůr konverzační návod:

X: Dnes jsem potkal Páníka.

Trevor: Zase Páník, už je dávno pryč, já to o něm všechno říkal, uvidíte! A už s ním tady neotravujte, už není v Baníku rok!!!

X:Dnes se mi výkon Baníku nelíbil.

Trevor: Ty blbé internetové koště, byl jsi za plotem??? Baník jde správným směrem, ale furt umělé tlaky! Na má slova dojde!!!

X:Dnes se mi výkon Baníku líbil.

Trevor: Ty blbé internetové koště, byl jsi za plotem??? Baník jde správným směrem, já to celou dobu říkal! Na má slova došlo!!!

X:Mám na tuto věc určitý názor a akceptuji, že někdo to může vidět jinak,

Trevor: Ale já akceptuji názor jiných, ale celou dobu to tady píšu jak to je!

Reagovat
HorajzmAmmann

RIP

Reagovat
PlackaSKS

Neměl se ani na chvíli otočit zády

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Kdo to byl?

Reagovat
John Obi Mikel

Buď to byl uživatel Plešatý krtek (což by vzhledem k textu příspěvku sedělo), nebo byl kromě něj smazán ještě někdo jiný a ten příspěvek je toho druhého člověka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to byl?

Reagovat
smazaný uživatel

FCB1922

Reagovat
smazaný uživatel

Neznal jsem, ale rip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lichna.

Reagovat
dinss

F

Reagovat
Kang & Kodos

Diskuze pořád velice kvalitní

Reagovat
Kepy_FCB

proč už sem píšeš tak málo? tipuji že máš novou samici?

Reagovat
doshcz

*samce

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

chybí mu jedna koule přece

Reagovat
soukup

3 body super, ale doufám, že sem naběhne Liquid a napíše něco o moravské výpomoci. Jinak to nebude ono

Reagovat
Liquid

byla to zkurvená moravská výpomoc, která vám nakonec stejně nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné už před zápasem. Asiati si umí pomoct. Komické, jak to museli sehrát v posledních minutách

Reagovat
ZB 07

Tady ty 3 body asi dlouho nepochopím. Vybrali jsme si štěstí na půl roky dopředu

Reagovat
meno

Je to několikátej zápas Sparty, co vidím a fakt mi Hancko nepřijde nějak úžasnej. Jak se to stalo, že přestoupil za 3,8M?

Reagovat
PlackaSKS

on hrál velmi dobře než ho pětkrát za sebou donutili nastoupit se zraněním...

Reagovat
meno

Ani před tím mi nepřišel lepší než třeba Jemelka.

Reagovat
PlackaSKS

tak to mně výrazně. nejdřív byl hrozný, pak se rozehrál a hrál velmi dobře a pak ho zničili jako auto na leasing

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Na jaře byl lepší tak o dva levely než jemelka kdykoliv ve své kariéře..

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Čím déle tady je, tím horší mi přijde.

Reagovat
Marv

Potřebuje se do toho dostat, moc zápasu zatím nehrál a navíc mezi nimi ještě léčil zranění, které si v nich obnovil. Loni to taky bylo úplná tragédie a na jaře to byl jeden z nejlepších v lize..

Reagovat
dinss

Jestli má takový výkyvy formy, tak je taky něco špatně...

Reagovat
kilobyte

Je po dlouhým zranění. Třeba se ještě chytne.

Reagovat
meno

On mi takhle celkem nijakej připadal ještě před zraněním

Reagovat
Uwe háže buly

Na podzim jo, tam střídal krajního beka a stopera a dvě třetiny zápasu promarodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě to dělají dobře. Dojebou mu to koleno a v létě ho vrátí do Fiorentiny. Rosický

Reagovat
meno

Anexujeme Slovensko... PŘES FOTBAL.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravská vypomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans

To je fakt jako v čiči toto

Reagovat
Banikovec7

Nad odehráním zápasů visel v jeho začátku otazník. Na áčko Opavy totiž bylo vydáno Krajskou hygienickou stanicí Moravskoslezského kraje asi třicet minut před výkopem zápasu karanténní opatření, a to z důvodů toho, že dvanáct hráčů bylo pozitivně testováno na COVID-19.

https://opavsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/opava-padla-v-liberci-omladina-ale-nezklamala-20201216.html

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

komedie

Reagovat
kilobyte

To poslali obálku s úplatkem na hygienu poštou?

Reagovat
Witcher

Ta by tam došla až za tejden

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom obálka vnitřek by se ztratil.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
db18
Reagovat
Rarášek

Ládííík♥

Reagovat
Euphael

Reagovat
Shevchenko

Ty si kokot.

Reagovat
dinss

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

totální

Reagovat
lichna.

Reagovat
pingla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
twelwer

Tupý chuj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Demente...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si dement.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Wambasen

Reagovat
db18

Ses musel přelogovat?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zapomněl, ještě pár dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to komentoval Karoch, že si tímhle zavírá cestu do lepších klubů. Nejvyšší čas, aby to pochopil. Aby se ho nakonec Sparta nechtěla zbavit. Třeba za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
dinss

On si ho někdo brzy najde.

Reagovat
meno

Ondřej Novotný

Reagovat
dinss

Krejčí vs Grznár?

Dvě opičky proti sobě? To by šlo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

To už se říkalo o Frýdkovi nebo Costovi.. bohužel to takhle nefunguje.

Reagovat
db18

Costu si našel Petržela... ale to byli oproti Krejčímu beránci...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Frýdka zase knokautoval Fillo.

Reagovat
db18

Pravda. Takže to platí. (A Chorý se zranil dneska )

Reagovat
dinss

Reagovat
berliner

Chory se zranil to je skoda kdyz hraje v zahranici a ne ve zkorumpovany Plzni doufam ze jeste Waregemu pomuze hromadou Golu a ze to neni nic vaznyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

I od Baryho dostala poradně naloženo ta mala mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Co se tu zase objevilo za nový hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si hovno.

Reagovat
PlackaSKS

to je rarášek co prohrál sázku. takže pořád stejný hovno

Reagovat
dinss

Aha, takže ten samej hovňous.

Reagovat
Liquid

ubožák a rozhodčí dá žlutou, to je fakt výsměch, sudí by si němel zapískat taky tak těch 5 zápasů, má se chránit zdraví hráčů, on má dobrý výhled a přesto chtěl umožnit Krejčímu dále prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Třeba se chtěl jít rozhodčí podívat na televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu řekli, že tam dávaj fotbal

Reagovat
Losinho

Chcanka snad od něj pár zápasů bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Baroš měl 5 jestli tohle nebude víc tak je to výsměch.

Reagovat
C-M@ster

Víc?

V kontextu že Baroš měl 5, tohle je tak 3 max.

Reagovat
db18

Protože nesejmul Součka?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Posledni Kovboj

ach jo

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
OTASi

Reagovat
Liquid

brněnští ubožáci v akci

Reagovat
dinss

Reagovat
C-M@ster

Na hřišti jsem nebyl, ale působilo to jako vendeta, takže bych ho nesoudil, když jsem neviděl předchozí souboje.

Nicméně několik zápasů stopka musí a bude následovat.

Reagovat
salm0n

Ano situaci předcházel faul 18ky na Pavelku, který se nepískal. Dostane pár zápasů stopku, snad si uvědomí, že to přehnal.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak "vendeta" není koc polehčující okolnost. Ba naopak.

Reagovat
OTASi

Reagovat
PlackaSKS

Oplácení jako omluva je vtipný

Reagovat
Allianz_Arena

V kontextu s tím, že ten zápas byl rozhodnutý, po celou dobu celkem klidný a určitou frustraci bych pochopil u Pardubic, je tohle snad nejméně pochopitelný zákrok, co jsem kdy viděl. Dodatečný trest je snad samozřejmost, ale tohle je spíše na nějaké vyšetření.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je úplně vidět, jak ho tím loktem chce trefit. Podobně jako tehdy Barošův faul na Součka.

Reagovat
Liquid

a směšný je, jak baníkovci s tou naprosto zaslouženou červenou nadále nesouhlasí a ještě to předhazují, jako že sudí šel Slavii na ruku a je poškodil

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
John Obi Mikel

Nemůžeš soudit Baníkovce jako celek podle zdejších. Dokonce i tady tvoří velmi rozmanitou skupinu od "vždyckypravdumajících" Ultras za plotem, přes "Kozelven" Kepyho, až po dole reagujícího HorajzmAmmanna.

Reagovat
Banikovec7

Jenže Baroš si to asi na poslední chvíli aspoň rozmyslel a naštěstí ho netrefil loktem ale předloktím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když se podíváš na ten záběr, tak vidíš, že se pár vteřin díval na Součka a šel tam s úmyslem, že ho trefí

Reagovat
Banikovec7

Jo, to nezpochybňuju, červená zaslouženě.

Reagovat
bobis21

Rozdíl je v tom, že tady ho tím loktem zasáhl

Reagovat
Posledni Kovboj

nezklamal

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže loket Součka trefil první

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
bobis21

"Careless is when a player shows a lack of attention or consideration when making a challenge or acts without precaution. No disciplinary sanction is needed

Reckless is when a player acts with disregard to the danger to, or consequences for, an opponent and must be cautioned.

Using excessive force is when a player exceeds the necessary use of force and/or endangers the safety of an opponent and must be sent off"

Tím že měl ruku u těla, měla by to být druhá varianta. Kdyby tam šel s vystrčeným loktem, byla by to třetí varianta. Ale pravidla jsou jedno ...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty seš šašek viď?

Reagovat
bobis21

No vzhledem k té záplavě věcných argumentů tady to vypadá spíše naopak

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Stannis Baratheon

Však si ty argumenty taháš z rukávu jak potřebuješ, ty šášulo.

Reagovat
bobis21

Vždyť jsem jen poslal screenshot z doby kontaktu (z videa na isport) a zkopíroval daný odstavec z pravidel - co z toho není relevantní pro toto téma?

Reagovat
Stannis Baratheon

Baroš fakt ruku u těla neměl ty jantare.

A i kdyby, tak pořád je to zmrdovina na červenou a na stopku, protože to udělal úmyslně. Nikde nevidím důvod, proč by měl ten Barošův faul spadat v tom úryvku cos poslals do té druhé kategorie.

Se probuď.

Reagovat
bobis21

Vždyť tady vidíš že v době kontaktu ruku u těla měl ty už prostě popíráš i záběry ze zápasu aby ti to sedělo

Ale aspoň máš více urážek, takže musíš mít pravdu

Prostě musíš nějak odlišit zákrok kdy jde do souboje vystrčeným loktem a kdy stáhne ruku úplně k tělu. Ty bys to trestal stejně, což je nesmysl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne, to teda neměl. Že to stopneš v momentě kdy mu tělo pouze setrvačností jeho ruku "dolétlo" to je fakt něco. Že zápěstí možná přitisklé na prsu měl je pěkné, ale rozhodující je loket, a ten mu trčel jednoznačně.

Ale samozřejmě že nebudeš koukat objektivně na zákrok hráče klubů co fandíš na hráče klubu ze kterého máš mindráček.

Tobě by se asi musel vysmát i samotnej Baroš, abys pochopil jak jsi k smíchu.

Reagovat
bobis21

Děkuji za potvrzení že jsi jen ulhaná nula, když máš potřebu si vymýšlet nějaké "mindráčky". A klidně si to video najdi, loket měl přitlačený k boku a zápěstí měl naopak před tělem - bylo to tedy přesně naopak než píšeš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Nevím jak Stannis, já bych to netrestal stejně, za samotný faul by pro Baroše stačil běžný disciplinární trest po červené kartě, kdežto Krejčí by měl dostat vícezápasový trest

Reagovat
dave30

Baroš dostal těch 5 za reakce po vyloučení. Krejčího faul byl daleko nebezpečnější. To mohlo opravdu dopadnout daleko hůře.

Reagovat
braveheart

Reagovat
braveheart

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

vyšetření u doktora

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tady nedavno psal, ze stred hriste v repre za par let Soucek - Krejci by byl super?

Reagovat
Salfovic

asi nějaký rugbista.

Reagovat
db18

Pff, za to bys šel ven hned a nikdo by to nemusel kontrolovat na videu...

Reagovat
smazaný uživatel

slušně ho posolil...

Reagovat
Salfovic

Tohle je na exemplární trest. A tím tedy nemyslím pět zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Zase klidni hormon

Reagovat
Salfovic

A jako za co jiného?

Reagovat
dave30

Exemplární trest zní expresivně, ale toto byla ubohá prasárna, která by měla být náležitě ohodnocena. Absolutně žádná úcta k soupeři, prostě zákrok, který mohl mít hodně špatné důsledky (kdyby ho třeba trefil na spánek).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se každý ohání exemplárníma trestama, přitom právě tyhle tresty jsou zhouba celého právního systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt odpad, ten hráč

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš dostal 5 zápasů stopku a 150 000 pokutu.

Tohle je na 10 zápasů stop a 1 500 000 pokuta... Ani bych se nedivil, kdyby mu něco zlomil...

Reagovat
Banikovec7

Tak Baroš to spíš dostal za tu scénku, ten samotný zákrok zase tak šílený nebyl

Reagovat
bobis21

Ano, za to co následovalo si trest zasloužil

Reagovat
Bakary3

Jen za ten loket by dostal asi 2 zapasy a financni trest samozrejme zadnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

vole, kazíš mi to s Liquidem

nejhorší na tom Barošovi je, že nesledoval balon. Koukal se na Součka a šel vyloženě do něj, nějaká snaha hrát balon nulová.

Když si stopneš Baroše tak v době zásahu má loket na rameni a předloktí někde na krku.

Krejčí má loket přímo ve tváři, což je daleko větší prasárna.

Reagovat
Banikovec7

No vždyť to taky píšu. Červená za úmysl, ale zákrok nakonec tak hrozný jak to původně vypadalo nebyl, kdyby tam tím loktem fakt šel, tak Souček dopadl špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

V čem je to horší než ten Barošův?

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně ve všem

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

asi až na reakci poté

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
OTASi

Reagovat
Bakary3

Reagovat
jackinho10

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
braveheart

Reagovat
bobis21

Ruka u těla vs. vystrčený loket přímo do hlavy - úplně stejné

Reagovat
OTASi

tak už jen třeba v tom, jak to udělal okatě všem před očima..totální vylízanec

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Tupá hlava... Talentu má na rozdávání... Snad se sebere ještě

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico, to je tak na 3 zapasy stopka..

Reagovat
db18

Celou dobu ho měl před sebou... podle mne minimálně pět... ale možná dají míň když za další dvě kola bude pauza...

Reagovat
bobis21

Kweuke taky dostal trest i přes konec sezony, třítýdenní pauza (nebo jak dlouhá letos je) by snad neměla hrát roli.

Reagovat
Uwe háže buly

U něj to bylo přehnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mas recht. 3 je zoufale malo, sel bych klidne na 10, to je zakrok jak z MMA. A jeste pak mel kecy curak. Naprostej brnenskej frustrat. Jsem rad, ze neskoncil u nas.

Reagovat
KingMaster13

A to jsem si myslel že hovada typu Costa, Frýdek z ligy vymizeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Matulu, nebo toho blázna co hrál za Boleslav zpět na zápas do ligy. Ať už to ukončí všichni.. Krejčí je nemocný člověk a v profesionálním fotbale nemá co dělat..

Reagovat
Bakary3

Myslis dpspudila, co byl i ve Slavii?

Reagovat
db18

Teď hraje za Hostouň. (stoperská dvojice s Trappem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jojo, vim, i tam dela prasarny...

Reagovat
Radin

Jo ten psychopat . Krejčí mi dal na ně vzpomenout..

Reagovat
Uwe háže buly

Jasná červená rovnou a aspoň jeden zápas navíc, spíš víc..

Reagovat
dave30

Ano, i takto to lze v klidu napsat.

Reagovat
ACSMan

Dostal pak červenou místo žluté. Ale rozhodčí by jí měl dávat hned a ne až po varu

Reagovat
Kang & Kodos

Ladislav! Baby dont hurt me, dont hurt me, no more!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
cubinho

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle paklub ať je radši ticho

Reagovat
bourbon

a proč je to paklub ?

Reagovat
slonzacky_lenoch

To je ten mindrak dvě sezony zpátky...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wikingskrin

Ted jsem viděl toho Krejčího to je hrozny zmrd to jsem v nasi lize snad jeste nevidel takove svinstvo .. jasne treba barosuv loket byl taky hnus, ale toto je teda pro mě 3x horší a to se citim byt nezaujaty .. pokud měl Baroš 5 zapasu stopku tak tahle kunda musit mit jeste vice a jeste by mel od nekoho dostat par facek

Reagovat
Bakary3

Ale napsal strasne dojemnou omluvu

Srac, co dela kurvarny zapas co zapas, na hřišti mu ten ležící hrac nestal ani za pohled, červený se divil, ale pak si vylejva srdicko, jak je mu to lito a bla bla.

Tomu sraci to nemuze verit ani vlastní matka.

Reagovat
wikingskrin

co napsal ?

Reagovat
dinss

nEbiLo to ůmíŠlnĚ

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Jackmaker1989

Je niekde to video toho Krejciho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Krejčí, chcípni ty zmrde. Tohle je na vezění ty sračko! Čekám že r.mrazik si nad tím vyhoní a bude nadšen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobrej šílenec, vem si prášky a běž se léčit a pouštěj si furt dokola ten zákrok ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Doživotní zákaz hrát fotbal (stejně ho nehraje). Tady se ukáže jaká je Sparta klub. Buď ho vyhodí a nebo omluví. Košťata.

Reagovat
dave30

Už mu poradili, aby se omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu napsali a děkovali Bohu, že to ten mentál (nemyslím r.mrzaka) přečetl.

Reagovat
7kaka7

Vídíte..jak tady někteří nadávali na Frýdkovo "pošimrání" Malinského ve finále poháru (kde byla větší šance, že si Frýdek udělá výron, než že ho zrání).. tak Vám Krejčí ukázal pořádnej faul na červenou

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kam půjde Stronati?

Reagovat
dinss

F

Reagovat
C-M@ster

Pro připomenutí zákroky Baroše a Krejčího: https://youtu.be/0EyezwY0zJY

Budu upřímnej, dost mě zaskočilo, že kromě Baníkovců se najde i někdo další, co by tvrdil, že Krejčího zákrok by měl mít horší trest než Baroš.

Oba dostali žlutou, co byla opravená na červenou VARem.

Baroš dostal pět zápasů nejen za tvrdost a úmyslnost zákroku (co popřeli snad jen Baníkovci), ale i za recidivu a tyjátr co předvedl na hřišti.

Prostě borec ječí na rozhodčího "zkurvil jsi zápas ty pičo" po jasně červeným zákroku.

Ve srovnání s tím Krejčí prostě přijal kartu a odešel... bylo to i dáno tím, že Baroš dostal kartu ze startu a Krejčí za rozhodnutýho stavu, což nepopírám, ale přihlédnout se k tomu musí, není normální, aby hráči takhle po kartě vyváděli a klidně za to jeden, dva zápasy extra dostat můžou...

O Krejčím se sice ví, že ránu rozdat musí, ale v rámci FAČR je to první červená po dvou letech (tehdy dostal v Brně proti Varnsdorfu dvě žlutý).

Co se týče omluvy, tak se omluvili oba, Krejčí přiznal, že to červená byla, Baroš nevím.

Nahoře jsem přidal video k oběma zákrokům. Za mě oba červený, oba loktem do hlavy soupeře. Barošův bych jednoznačně chtěl schytat míň, protože je tvrdší - Krejčího byla spíš taková nepříjemná ťafka z pomsty tzv "na zmrdečka", kdežto Baroš dal dělo, co může klidně způsobit otřes mozku.

Že někdo srovnává, že Krejčí v tomhle případě vystrčil loket a Baroš ne, tak je kokot... oba chtěli loktem soupeře trefit a jak říkám, radši bych v tomhle případě bral tu menší ránu vystrčeným loktem.

Závěrem bych chtěl říct, že pro mě Sparťan jako Baníkovec, byť sympatičtější je mi určitě Krejčí, protože Baroš je napůl Frýdek, co taky furt brečel.

Reagovat
C-M@ster

Ještě bych doplnil, že očekávám stopku 2-3 zápasy a pláč Baníkovců.

Pokud by trest byl 5 zápasů, očekávejte můj pláč, ale to by fakt nedávalo smysl, takže to nevidím ani jako reálnou variantu.

Reagovat
ratusek

Ťafka a dělo. Do tý doby jakštakš, ale tímhle si tu kravinu korunoval

Reagovat
Bakary3

Ze dostal jen druhou ck je jen a jen ostuda nasich rozhodcich, ze jeho prasarny přehlížejí, dyt toho debila by mohli vylit tolikrat.

Ona neni uplne nahoda, ze v Evrope ho vylili hned v prvnim zapase.

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Baroš to dostal za recidivu? Byla to jeho první a jediná přímá červená karta v České lize.

Reagovat
C-M@ster

„U Milana Baroše je fakt, že byl ani ne před rokem potrestán, takže se to jako lehká recidiva brát musí,“ vysvětluje předseda disciplinární komise Richard Baček.

Reagovat
bobis21

To je super, jen by mě teda zajímalo o jakém trestu mluví, protože to byla opravdu jeho jediná přímá červená v české lize, a to to počítám už od devadesátek Pak měl ještě jednu v poháru, ale ta přišla stejně až po téhle (a nebyla za faul).

Reagovat
PlackaSKS

Mel nejak disciplinární trest za chování na lavičce. Byť jiný prestupek, tak pred komisí byl a to se sčítá

Reagovat
bobis21

Tak jsem si to našel. Měl trest za to že vynadal rozhodčímu - což odpovídá tomu co říkám celou dobu, tedy že těch 5 zápasů + pokutu měl za ty nadávky rozhodčímu, ne za faul - což je naprosto v pořádku, za nadávky si trest zasloužil.

Reagovat
PlackaSKS

Tak za faul měl neco taky treba 2+3.. proto má céčko svym způsobem pravdu, ze trest by mohl byt stejný (u krejciho 5+0).. ale ze jeho faul byla jen "tafka" je nehorazna blbost

Reagovat
bobis21

Ne, je to jak říkám, celý trest byl jen za urážky rozhodčího, za faul neměl nic:

https://facr.fotbal.cz/document/download/55725

Takže jakýkoliv trest Krejčí dostane, bude vyšší než měl Baroš za ten zákrok

Reagovat
bobis21

Tak ještě jinak, jsem debil. Našel jsem i ten disciplinární řád a vypadá to asi na 1 faul (takže normální ČK) a 4 za nadávky

Reagovat
PlackaSKS

1 za ten faul je minimum. Tenkrát se někde řešilo, ze to bylo prave 2+3. Ale nemůžu to najít a jiste si to nepamatuju, takze kdo vi. Že krejčí dostane čiste za ten zákrok víc je téměř jisté a naprosto v pořádku. Osobne bych za tohle dal minimálně těch 5 (5+0).

Reagovat
bobis21

V těch odstavcích které zmiňují je za faul minimum 1 a za nadávky minimum 3. Vzhledem ke zmínce o přihlédnutí k tomu, že nadávky rozhodčímu jsou opakovaný prohřešek (za to sbíral tresty už před 20 lety v lize ), dává smysl spíše ten 1 navíc za nadávky. Ale i 2+3 je dle řádu možné, pravděpodobnější mi ale přijde varianta 1+4.

U Krejčího nevím, ale čekal bych něco v rozmezí 2-3. Zákrok podle mě horší, ale pokud se soupeř nezraní, moc vyšší trest dát nejde.

Reagovat
Bakary3

Mně tedy přijde pravděpodobnější 2+3, protože za 2 ŽK a následnou červenou bývá jeden zápas stop, za přímou ČK bývají minimálně 2 zápasy - to mi přijde, že minimálně ty 2 jsou vždy

Reagovat
dave30

Takže pokud hráč odejde po svých, tak budeme za tyto prasárny (nic jiného to nebylo) udělovat 2-3 zápasy? Takže musíme počkat, až nějaký podobný bezmozek zasáhne to pravé místo (třeba spánek) a teprve potom se to bude řešit? Za mě určitě nečekat a udělit výstrahu pro ostatní. A je mi úplně jedno, že je to mladý talentovaný hráč.

Reagovat
bobis21

No mně se to taky nelíbí, ale tak to teď v tom disciplinárním řádu který jsem ráno jak debil četl je napsané. Je tam i odstupňovaná délka trestu podle délky absence zraněného hráče.

Reagovat
dinss

S tímhle rozhodně souhlasit nebudu.

Baroš i Krejčí šli do zákroku úplně stejně = trefit protihráče.

Pouze Baroš kecal sračky na rozhodčího.

Krejčí šel úplně proti hráče, Baroš pouze z boku a ''snažil'' se aby to tak strašně nevypadalo (opravdu velký uvozovky). Krejčí měl loket půlmetr vystrčenej do pravého úhle aby ho trefil jak při nájezdu v hokeji. Tohle je prostě víceméně stejný - https://youtu.be/el_jNLsWsTg?t=20 a to nemluvím o tom, že Solil proti Krejčímu běžel. Tohle je na pět a víc zápasů. Každopádně neobhajuju Baroše ale tohle je setsakra rozdíl. Navíc to, že frajer ještě nedostal žádnou rudou je jen fakt toho, že hraje za Spartu. Měl jí dostat kolikrát stejně jako Bořil, Frýdek, Costa atd.

Reagovat
iamek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
braveheart

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HorajzmAmmann

nehledě na to, že Baroš vyskočil a udělal přirozený pohyb rukama při vyskočení (jinak to ani nejde, o tom svědčí i fakt, že měl Baroš obě ruce ve stejné pozici). Krejčí vyskočil a potom zápasnicky vystrčil jeden loket proti hráči. A druhou ruku měl úplně volnou u těla. U Krejčího to fakt vypadá, že ho tím loktem i chtěl sundat.

Reagovat
dinss

Jako jooo ale furt prostě u Baroše vidím tu samou ''vinu'' sundat Součka chtěl. To je bezesporu ale rozhodně to neudělal tak prasácky. U Baroše je vidět, že jí má víceméně u těla.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Mně to přijde stejné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Oba loktem do hlavy soupeře.

Vole nevím jestli jsi měl anatomii ve škole, ale Baroš měl loket na jeho RAMENI a paží ho trefil do KRKU.

RAMENOU A KRK JE SOUČÁST HLAVY???

Krejčí měl loket přímo ve tváři... Což je prostě rozdíl.

Baroše neobhajuju, máš pravdu v tom chování, které následovalo po udělení červené karty je rozdílné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Omlouvám se - předloktí měl na krku.

Reagovat
soukup

nevím no, mně obrana Krejčího přijde zhruba stejně směšná jako obrana Baroše od některých Baníkovců. Oba jdou úmyslně loktem na hlavu jak dementi a ví moc dobře, co dělají. Přijde mi v tu chvíli dost zbytečný řešit, jestli byl úder víc do obličeje nebo víc na spánek a jestli se borcovi trochu smekla na konci ruka a trefil ho víc předloktím než loktem, nebo řešit kdo tím loktem šel prudčeji...

Horší trest než Baroš by mít neměl, protože oba udělali to stejný. Ale i pokud tvrdší trest dostane tak jako co? Třeba ho to aspoň probere. Když hrál jako mladíček v Brně, tak si od něj nevybavím jedinou podobnou kurvárnu. Asi to bylo tím, že byl tehdy vyjukanej mladík, tak se hlídal. Pokud je tohle zmrdství jeho reakce na to, že už se v lize etabloval a "může si to už dovolit" tak ne, nemůže a až si to uvědomí, tak mu to v kariéře jenom pomůže. Talent má obrovskej. Škodí tím hlavně sám sobě.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok - tak já tě trefím předloktím do hlavy a potom loktem a uvidíme jak moc to je stejný...

Reagovat
kubys

Měl by se snad posuzovat úmysl...

Reagovat
soukup

bolet mě to bude možná míň, ale v hodnocení, jakej seš dement, by nehrálo velkou roli, jestli mi dáš úmyslnou ránu loktem nebo předloktím

Reagovat
Bakary3

soukup má ale v tomhle prostě pravdu - nezáleží na tom, jak moc se jim to ne/povedlo nakonec, prostě ten úmysl tam byl, nandat a ať to kurva bolí.

"dost zbytečný řešit, jestli byl úder víc do obličeje nebo víc na spánek a jestli se borcovi trochu smekla na konci ruka a trefil ho víc předloktím než loktem, nebo řešit kdo tím loktem šel prudčeji..."

To už je pak trošku náhoda, ale úmyslný bylo oboje a prasárny byly oba zákroky.

Takže ve finále souhlasím 100% se Soukupem.

Reagovat
C-M@ster

Já bych podotknul, že Krejčího nebráním.

Za mě je to prasárna a červená. Jen bych prostě dal ty 3 zápasy a hotovo. I to je hodně.

Reagovat
dave30

Pokud je za toto 3 zápasy hodně (takže 2 zápasy jsou akorát?), tak to nikoho neodradí, bude prasit dál a za chvilku tady budeme řešit něco horšího. Já myslím, že i kvůli němu samotnému by to mělo být něco většího. Protože jinak si na něho někdo počká (s vědomím, že za to dostane 2-3 zápasy).

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

jestli považuješ vystrčený loket za méně nebezpečný než loket u těla, tak jsi magor

Reagovat
sosna

"Že někdo srovnává, že Krejčí v tomhle případě vystrčil loket a Baroš ne, tak je kokot..."

Reagovat
Radin

Tak Zavoš konec kariéry, už nebudou další věkové rekordy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď jsem viděl ten zákrok Krejčího. Jestli za tohle nedostane větší flastr tak nevím. Tohle snad splňuje všechny znaky likvidačního zákroku.

Reagovat
iamek

Reagovat
dave30

Nechci přehánět, ale chvíli jsem uvažoval, jestli toto není na civilní žalobu. Věřím tomu, že soudní znalec z oboru medicíny by mohl posoudit, že tento zákrok mohl mít trvalé následky. Ovšem obávám se, že takových zákroků by se našlo daleko více...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tady náhodou někomu z Krejčího nerupla cévka

Reagovat
dave30

O naše cévky až tak nejde. Tady jde o lebky jeho protihráčů. Tam bych byl nerad, aby některá, jak píšeš, nerupla.

Reagovat
Counter

Šílenost ten Krejčí, to zůstává rozum stát.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krejčí je dobrý čúrák. Jaký může být největší disciplinární trest? Nemyslím pokutu, ale stopku zápasů? Já bych ho posadil klidně na 3-6 měsíců, debila. Až někoho zmrzačí, tak se pak budou měnit pravidla. Nechápu, když zraněný hráč může být mimo třeba zbytek sezóny, že takový idiot může normálně hrát. Jako ten opakovaný záběr je šílený. Jestli z tohoto zákroku vyvázne jen s červenou, tak ať se jdou úplatníci z FAČR vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chrien volný. Toho bych zkusil do Baníku. Když dostal šanci Lalkovič...

Reagovat
dinss

Zrovna jsem o něm psal, pod Páju Zavadilojc, že bude brzy oznámen u nás.

Reagovat
havrys99

Jaký může být Krejčí povahově? Mně přijde jako úplná guma. Byly a jsou typy hráčů, kteří vlezli na hřiště tam se chovali jak magoři, ale v civilu byli úplní pohodáři. U Krejčího mi přijde, že když mu stokrát řeknete ať to nedělá, tak stejně si pojede to svoje.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele