Eredivisie - souhrn 24. kola

26.02.2021, 21:54, aktualizováno 28.02.2021, 18:36
Komentáře a souhrny
Myron Boadu (© AFP)
PSV Eindhoven měl na dosah výhru nad Ajaxem, v závěru ale inkasoval a po remíze 1:1 nesnížil manko na lídra tabulky, Alkmaar v dalším ze šlágrů přestřílel Feyenoord. Vitesse zabralo a čtyřmi góly rozstřílelo Venlo. Poslední Emmen vyhrál v Utrechtu a druhým vítězstvím v řadě oživil šanci alespoň na baráž...

AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam 4:2

28.02.2021 16:45

Góly: 22. Myron Boadu, 41. Myron Boadu, 64. Myron Boadu, 76. Teun Koopmeiners (pen.) - 8. Marcos Senesi, 25. Luis Sinisterra

Alkmaar skolil Feyenoord taktéž podruhé v sezóně, po lednové výhře o jeden gól tentokráte přetlačil svého soka o dva, a přiblížil se tak v tabulce na druhé PSV na rozdíl pouhých dvou bodů. Hosté naopak ztratili bezprostřední kontakt s domácím celkem, na něj zásluhou tohoto nezdaru ztrácejí už šest bodů. AZ se podařilo lépe zvládnout druhou pětačtyřicetiminutovku.

V 5. minutě se pokoušel dosavadní bezgólový stav načít Kökcü, nicméně svým slabým pokusem pouze minul domácí bránu. Skóre utkání se ve finále pošouplo v 8. minutě, to když Berghuis rozehrál rohový kop nakrátko, Toornstra mu balón vrátil, následný centr doputoval na zadní tyčku, odkud z ne úplně lehké pozice překonal brankáře Bizota hlavičkující Senesi.

Feyenoord působil i nadále o něco aktivnějším dojmem, ve 20. minutě hodlal náskok navýšit Sinisterra a Bizot se proti jeho dělovce měl co ohánět. A velká škoda pro něj, že tahle šance nebyla přetavena v branku, protože na druhé straně se soupeř prosadil ve 22. minutě. Stengs z vlastní poloviny hřiště uvolnil Boadua, který si za vápnem narovnal míč na levačku a zacílil.

Tahle opravdu parádně umístěná střela, která skončila na milimetry přesně u tyčky, nicméně neznamenala nerozhodný stav příliš dlouho. Bek Martins Indi si nerozuměl s Bizotem, který nečekal, že mu spoluhráč bude adresovat hlavou přihrávku do náruče, byl mimo svůj prostor brány, a toho tak využil číhající Sinisterra, jenž dostal rotterdamský výběr opětovně do sedla.

Do přestávky se každopádně AZ zmátořilo a podruhé v zápase dokázalo zareagovat. Boadu se zapsal na listinu šutérů už podruhé, poděkovat musel především Wijndalovi, který ho parádní kolmicí uvolnil do tutové pozice, a snažící se gólman Bijlow jednoduše nestačil proti svému protivníkovi zavčasu vyběhnout. Druhý poločas již poté tolik důležitých okamžiků nenabídl.

Přece jenom se situace na hrací ploše poněkud uklidnila, v útoku oba týmy nepůsobily tak nebezpečně jako právě během prvního dějství. Přesto ještě byly vykázány dva přesné zásahy, které určily konečný triumf Alkmaaru. Hattrick Boadu zpečetil v 64. minutě, jelikož Midtsjö zachytil špatnou rozehrávku Bijlowa a předložil mu z první merunu do vyložené příležitosti.

V 74. minutě došlo prakticky na ten samý moment, co na straně Alkmaaru během 25. minuty. Akorát že nyní se skóre neměnilo. Malacia hlavou nahrával balón Bijlowovi, ten jeho počínání zle pochopil, útočícího de Wita pak ale Bijlow vychytal. V 76. minutě ovšem již kapituloval, prosadil se totiž Koopmeiners z penalty, nařízené za faul Fera ve vápně proti Wijndalovi.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - AFC Ajax 1:1

28.02.2021 14:30

Góly: 39. Eran Zahavi - 90+2. Dušan Tadić (pen.)

Hráči PSV se v této sezóně potkali s Ajaxem už potřetí a tentokráte měli nejblíže k tříbodovému zisku, jenomže v samém závěru proměnil pokutový kop mistra zkušený srbský špílmachr Dušan Tadič a nedělní šlágr jarní části sezóny proto skončil nerozhodně v poměru 1:1. Domácí celek je druhý s jednapadesáti body a na vedoucí AFC stále ztrácí šest bodů, jeho úhlavní rival v boji o titul navíc disponuje jedním utkáním k dobru.

Eindhovenský gigant se dostal do vedení zhruba pět minut před přestávkou zásluhou izraelského kanonýa Erana Zahaviho, který se vskutku nachází v exkluzivní formě, jenomže těsný náskok přeci jen neudržel. Úvodní dvacetiminutovka toho příliš zajímavého nepřinesla, pak začali vyvíjet aktivitu domácí. Přesně v polovině prvního poločasu pohrdl obrovskou možností Dumfries, jenž se dostal do samostatného úniku.

Nicméně závěr individuální akce se mu příliš nepovedl a zblízka nepřekonal fantastického brankáře Stekelenburga. Svěřenci trenéra Rogera Schmidta byli odměněni za svou snahu v 39. minutě. Zahavi se stejně jako ve čtvrtek s řeckým Olympiakosem postavil k přímému volnému kopu z osmnácti metrů a i v tomto případě zakroutil balón naprosto perfektním způsobem do bližší šibenice, Stekelenburg se stačil pouze ohlédnout.

Po změně stran Ajax logicky přidal a blízko k vyrovnání měl v 50. minutě, ale francouzský útočník Haller neměl přesnou mušku a ve velké tutovce hlavičkoval o kousek vedle pravé konstrukce. Krátce po odehrané hodině se na opačné straně znovu musel blýsknout Stekelenburg, neboť brilantně zlikvidoval ránu Boscagliho. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem to vypadalo, že PSV přidalo druhou uklidňující pojistku.

Střídající Vertessen stanul sám před hostujícím strážcem a napoprvé ho nepřekonal, ovšem vzápětí se ještě dostal k dorážce hlavou a rozvlnil síť. Nicméně při předchozím zpracování zahrál nešťastně rukou a rozhodčí Makkelie tak jeho trefu odvolal. V 83. minutě zahrával standardní situaci z dvaceti metrů Max a ke skórování neměl příliš daleko, až na poslední chvíli totiž vytáhl brilantní zákrok pozorný Stekelenburg.

Když už se zdálo, že se na zaslouženém vítězství domácího týmu nic měnit nebude, tak po střele zblízka od Hallera se Dumfries ve vlastní šestnáctce dotkl balónu smolně rukou a Makkeliemu nezbylo nic jiného, než nařídit penaltu. K té se odhodlal již zmiňovaný tradiční exekutor Tadič a bez větších problémů zavěsil pod břevno.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Fortuna Sittard 1:0

28.02.2021 14:30

Góly: 50. Paulos Abraham

Groningen potvrdil úlohu mírného favorita proti Sittardu a nakonec po tuhém boji zvítězili nejtěsnějším poměrem 1:0. V posledních šesti duelech tak prohrál pouze jednou a nyní navíc přerušil svou sérii dvou remíz v řadě za sebou. V tabulce si proto upevnil solidní šesté místo s dvaačtyřiceti body a před sedmým Twente si již vytvořil slušný sedmibodový odstup. Fortuna naopak nenavázala na předchozí dvě ligové výhry a je devátá s jednatřiceti body.

Přitom rozjetí hosté vstoupili do tohoto nedělního střetnutí velice dobře a první větší možnost si vytvořili už po necelých třech minutách, kdy se v nadějné pozici zjevil Semedo, avšak svůj přízemní pokus nakonec usměrnil těsně vedle pravé tyče. Domácím se povedlo poprvé rozvlnit síť po necelých deseti odehraných minutách, nicméně rozhodčí Van der Laan po konzultaci s VAR nakonec branku neuznal kvůli předchozímu nedovolenému zákroku.

Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství k ničemu nebezpečnému nedošlo, ve druhé půli opět začali lépe hosté. Branku soupeře se pokusil ohrozit Janssen, jenomže na připraveného brankáře Padta nevyzrál. Svěřenci trenéra Dannyho Buijse vsítili jedinou branku tohoto zápasu v 50. minutě. Po hezké kombinaci na jeden dotek se dostal k míči slovenský krajánek Suslov, jenž geniální kolmicí uvolnil střídajícího Paulose Abrahama.

Teprve osmnáctiletý švédský forvard si v zakončení počínal jako zkušený mazák a z osmi metrů parádně zavěsil do protější šibenice. FC si v následujících minutách hlídalo těsný náskok a soupeře vůbec k ničemu nepouštělo. O svém úspěchu mohlo definitivně rozhodnout asi čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Z osmnácti metrů znovu napřáhl Abraham a krásně zamířil k pravé konstrukci, jenomže ani tato trefa neplatila.

El Hankouri totiž těsně předtím zastavil Janssena nedovoleným způsobem a Van der Laan po prozkoumání videozáznamu přeci jen signalizoval útočný faul. Poté už k ničemu zajímavému nedošlo a Groningen si hubený náskok s přehledem pohlídal. V příštím kole zavítá na půdu mistrovského Ajaxu a může pouze překvapit, výběr ze Sittardu narazí na druhého spolufavorita Eredivisie - tedy PSV Eindhoven.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Willem II 0:2

28.02.2021 12:15

Góly: 68. Ché Nunnely, 78. Mike Trésor Ndayishimiye (pen.)

Willem II se poslední dobou nacházel v hluboké krizi a na ligové scéně nezvítězil třikrát za sebou, ovšem nyní zvládl závěr zápasu v Rotterdamu a nakonec získal nesmírně cenné vítězství v poměru 2:0 nad místní Spartou. Díky tomu se vrátil na šestnáctou barážovou pozici se sedmnácti body o bod před Den Haag a na patnácté Venlo v tuto chvíli ztrácí pět bodů. Domácí nevyhráli posedmé v řadě a nacházejí se na třináctém místě s třiadvaceti body.

Svěřenci černohorského trenéra Željka Petroviče začali od samého začátku aktivně a bylo na nich znát, že s nepříznivou situací chtějí něco udělat. Na defenzivu protivníka poprvé našli recept necelých pět minut před přestávkou, kdy ze střední distance vyslal překvapivou střelu Mike Trésor Ndayishimiye a levou tyč vskutku minul o několik decimetrů. Stejný hráč znovu vypálil v nastavení první půle a i tentokráte minul prostor tří tyčí jen velmi těsně.

Hosté pokračovali v mírném tlaku i po změně stran a ve 49. minutě se pokusil otevřít gólový účet tohoto střetnutí Owusu, ale svým volejem mířil mimo. Sparta mohla z ničeho nic udeřit krátce po odehrané hodině, neboť se k hlavičce z nadějné pozice probojoval Thy, nicméně balón uklidil nad břevno. Jeden z klíčových okamžiků tohoto nedělního klání byl k vidění přesně v polovině druhého dějství.

Z pravého křídla parádně odcentroval právě Trésor a před hranicí brankového území předvedl vynikající důraz Ché Nunnely, jenž prudkou hlavičkou pokořil naprosto bezmocného brankáře Okoyeho. Ihned na to mohl navýšit náskok klubu z Tilburgu Wriedt, avšak domácí strážce si s jeho přízemní střelou doprostřed branky dokázal poradit. Hosté definitivně rozhodli o svém úspěchu v 78. minutě.

Jeffrey Fortes totiž ve vlastní šestnáctce evidentně přistrčil nabíhajícího Wriedta a rozhodčí Blom okamžitě nařídil pokutový kop. Fortesovi nejprve udělil žlutou kartu, ovšem po přezkoumání videozáznamu ho rovnou vyloučil za zmaření vyložené brankové možnosti. Balón si vzápětí postavil Trésor a bez větších potíží se trefil do pravého spodního růžku, Okoye si totiž vybral opačnou stranu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Twente 2:2

27.02.2021 21:00

Góly: 6. Ismail Azzaoui, 47. Rai Vloet - 13. Queensy Menig, 50. Danilo

Hráči Heraclesu po týden staré porážce ve Waalwijku (0:3) předvedli mnohem lepší výkon proti Twente, nicméně hned dvakrát neudrželi jednobrankové vedení a nakonec se rozešli se soupeřem smírně po výsledku 2:2. V Eredivisii tak nevyhráli potřetí za sebou a v tabulce se stále nacházejí na jedenáctém místě s devětadvaceti body. Celku z Enschede patří po druhém nerozhodném výsledku v řadě sedmá pozice s pětatřiceti body.

Domácí výběr vstoupil do tohoto sobotního utkání s velkým odhodláním a do vedení se dostal v 6. minutě. Po rohovém kopu se v ideální palebné pozici zjevil třiadvacetiletý belgický záložník Ismail Azzaoui a z deseti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenomže hosté na sebe nenechali s odpovědí čekat příliš dlouho, neboť ani ne o sedm minut později dokázal srovnat Queensy Menig, jenž tak vsítil svou osmou branku v tomto ligovém ročníku.

Pětadvacetiletý hostující kanonýr využil odvráceného přímého volného kopu Narsingha, pak se ze čtrnácti metrů opřel do balónu a vynikající dělovkou chladnokrevně zavěsil do levé šibenice kolem plachtícího brankáře Blaswiche. Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství se už nic zajímavého neurodilo, tým vedený trenérem Frankem Wormuthem výborně vstoupil také do druhé půle a ve 47. minutě opět vedl.

Po hezkém centru z levého křídla od Quagliaty se Pierie snažil odkopnout míč do bezpečí, ovšem těsně za hranicí šestnáctky našel jen volného Raie Vloeta a jeho překrásný volej zapadl přímo do vzdálenějšího spodního rohu. Nicméně Heracles se ani v tomto případě neradovalo z těsného náskoku příliš dlouho, za další tři minuty se totiž prosadil nejlepší střelec Twente Danilo.

Teprve jednadvacetiletý brazilský rodák hostující v klubu z mistrovského Ajaxu převzal balón od Narsingha a vzápětí nezištně vystřelil z dvaadvaceti metrů, Blaswich se po jeho úchvatném technickém pokusu směřujícím do levého horního růžku stačil pouze ohlédnout. Tým z Almela chtěl přidat svůj třetí gól zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, avšak když Burgzorg minul bližší konstrukci o několik decimetrů, výsledek se již nezměnil.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - VVV Venlo 4:1

27.02.2021 20:00

Góly: 3. Loïs Openda, 57. Riechedly Bazoer, 75. Sondre Tronstad, 82. Armando Broja - 19. Georgios Giakoumakis (pen.)

Klub z Arnhemu se poslední dobou trápil, na ligové scéně nezvítězil pětkrát za sebou a z toho vybojoval jediný bod. Nyní s podceňovaným Venlem delší dobu remizoval, pak ale zaznamenal hned tři branky, a proto se raduje z pohodlného vítězství v poměru 4:1. V tabulce Eredivisie se v tuto chvíli posunul na čtvrtou pozici s pětačtyřiceti body o bod za třetí Alkmaar. VVV se po třetí prohře v řadě propadlo na patnácté místo s dvaadvaceti body.

SBV zažilo naprosto skvělý start do tohoto zápasu a už po necelých třech minutách vedlo. Po naprosto precizním lobu za defenzívu protivníka převzal balón Armando Broja, který ho následně zpětné předložil nabíhajícímu Loïsu Opendovi a ten z osmi metrů nechytatelně zavěsil do levé šibenice. Hosté se však rozhodně nevzdali a po necelých dvaceti minutách hry srovnali z pokutového kopu.

Rozhodčí Blank ho nařídil za nešťastné podražení Riechedlyho Bazoera na Hunteho a míč si vzápětí postavil suverénně nejlepší střelec celé Eredivisie Georgios Giakoumakis. Řecký kanonýr nezaváhal a zavěsil přímo k pravé tyči do protipohybu gólmana Pasveera. Hosté od tohoto okamžiku ožili a deset minut po přestávce dokonce mohli otočit vývoj, ale Machach po parádní individuální akci zamířil o decimetry vedle pravé konstrukce.

Svěřenci trenéra Thomase Letsche si vzali zpět své vedení v 57. minutě. Bazoer si ukázkově narazil míč s jedním ze spoluhráčů a před hranicí šestnáctky soupeře také se slovenským krajánkem Berem, jeho závěrečná střela z patnácti metrů nádherně zapadla do pravého horního růžku. O necelou čtvrthodinu později pálil stejný hráč o metr vedle právě tyče a vzápětí si na opačné straně poradil Pasveer s nepříjemným projektilem Giakoumakise.

Vitesse se definitivně uklidnilo v 75. minutě, kdy po ráně z dvaceti metrů od Sondreho Tronstada a teči bránícího Pachonika skončil balón v protipohybu bezmocného brankáře Kirschbauma. Za dalších sedm minut uzavřel gólový účet albánský mladíček Armando Broja, jenž po přesně načasované nahrávce od Bera obstřelil Kirschbauma přízemním pokusem ze šesti metrů. Oba dva soupeři se spolu paradoxně znovu utkají již v úterý v semifinále národního poháru a výhodu domácího prostředí i tentokráte bude mít SBV.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - RKC Waalwijk 0:0

27.02.2021 18:45

Góly: -

ADO sehrálo během několika dnů druhou důležitou bitvu o záchranu, ovšem ani tentokráte nedosáhlo na nesmírně potřebné tři body a ve zbývajícím průběhu Eredivisie ho proto čeká velmi urputný boj o udržení prvoligové licence. Svěřenci trenéra Ruuda Brooda se totiž rozešli smírně bez branek s Waalwijkem, který po dvou předchozích výhrách zůstává mimo ohrožení sestupem a patří mu čtrnáctá pozice se třiadvaceti body.

Domácí výběr se prozatím posunul na šestnácté místo s patnácti body, avšak ostatní konkurenti mu dýchají na záda, neboť sedmnáctý Willem za ním zaostává o bod a poslední Emmen o body tři. V tomto utkání byl Den Haag na trávníku o něco lepším týmem, častěji měl míč ve svém držení a soupeře i přestřílel ve vysokém poměru 10:2. Nicméně tento duel nebyl z diváckého pohledu příliš atraktivní, jelikož v něm byly k vidění jen dvě střely mezi tři tyče.

Hosté se tentokráte v ofenzívě trápili, brankář Fraisl totiž nemusel za celých devadesát minut ani jednou zasahovat. Den Haag začal s velkou aktivitou a svou největší příležitost tohoto zápasu si vytvořil po necelých pěti odehraných minutách. V hodně zajímavé pozici se zjevil Kishna a před hranicí pokutového území se opřel do míče, jeho nadějná rána však orazítkovala jen břevno. Hosté chtěli z ničeho nic udeřit přesně v polovině úvodního dějství.

Hezkou přízemní kombinaci svých spoluhráčů zakončil Thijs Oosting, jenž dokázal rozvlnit síť pohotovou přízemní ranou, ale jeho trefa po intervenci VAR nakonec neplatila vinou těsného ofsajdu. Pak se oba celky trápily při přechodu na útočnou polovinu a k žádné změně nedošlo ani po změně stran. ADO se snažilo hrozit až do závěrečného hvizdu, jenomže vytoužené trefy se přeci jen nedočkalo.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - FC Emmen 0:1

27.02.2021 16:30

Góly: 14. Sergio Peña

Tenhle výsledek bude patřit bezpochyby k těm největším překvapením v rámci tohoto kola. Emmen získal teprve své druhé vítězství v sezóně, navíc podruhé v řadě, zrovna na hřišti soupeře, kterému se v posledních týdnech nesmírně dařilo. Utrecht tak hodně nečekaně přišel o svou slušnou sérii šesti zápasů bez porážky. Tenhle duel rozhodl svým gólem Sergio Peňa.

Hodně se toho nahovořilo o minulém vítězství klubu z Drentska nad Zwolle, neboť právě díky němu ukončil těžko uvěřitelnou šňůru třiadvaceti kol bez tříbodového zisku. Nyní se však úplně nečekalo, že by mohl naplno bodovat. Avšak svěřenci trenéra Dicka Lukkiena na svůj úspěch plynule navázali, a najednou tak nejsou natolik osamoceni na samotném dně tabulky.

Hostům rozhodně pomohl perfektní vstup do utkání. Adžić ve 14. minutě zapracoval dobře na levé straně, u vápna si poradil s bránícím Van Overeemem, následně se protancoval do střelecké pozice, a byť jeho pokus zablokoval St. Jago, míč se odrazil k nohám volného Peňi, který z voleje zamířil bez obtíží na bližší tyčku, kam se brankář Oelschlägel nenatáhl.

Nemuselo přitom zůstat jenom u jednogólového vedení, v 19. minutě mohl náskok navýšit Araujo, jenže v tomto případě si Oelschlägel s jeho hlavičkou dokázal poradit. Výběr kouče Reného Hakeho marně hledal v prvním poločase odpověď na inkasovanou branku. V útoku se mu vážně hodně nedařilo, přitom před týdnem hned šesti trefami deklasoval venku Willem II.

V podstatě až v poslední třetině utkání se Utrecht, který v uplynulých šesti případech uzmul z možných osmnácti bodů hned šestnáct, se v ofenzivě začínal jaksi osmělovat. V 60. minutě ale Kerka vychytal gólman Verrips, v první minutě nastavení se ještě objevil v solidní šanci střídající Mahi, nicméně ani on zásluhou zdárného počínání Verripse síť jednoduše nerozvlnil.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - SC Heerenveen 4:1

26.02.2021 20:00

Góly: 52. Virgil Misidjan, 70. Thomas Buitink, 89. Bram van Polen, 90+2. Eliano Reijnders - 27. Mitchell van Bergen

PEC se poslední dobou výrazně trápilo a malými krůčky se přibližovalo k nelichotivému sestupovému pásmu, ovšem nyní v předehrávce 24. kola zaskočilo rozjetý Heerenveen a zdolalo ho hladce po výsledku 4:1. Přitom o poločase se svým protivníkem prohrávalo, nicméně do druhého dějství vstoupilo jako vyměněné a zaznamenalo hned čtyři vstřelené góly. Tabulkou se proto posunulo na dvanácté místo se šestadvaceti body.

Domácí rozhodně měli co napravovat, neboť před necelým týdnem prohráli s posledním Emmenem (2:3) a celkově se neradovali z tříbodového zisku již pětkrát po sobě. Naopak SC se lehce vzdálil boj o pohárové příčky, v tuto chvíli mu patří desátá pozice se třiceti body. Domácí začali aktivněji a první větší možnost si vypracovali krátce po šesti odehraných minutách, jelikož zahrozil Virgil Misidjan.

Sedmadvacetiletý záložník vystřelil z bezprostřední blízkosti, ovšem s naprosto parádním zákrokem se vytáhl brankář Mulder. Přesně v polovině první půle se na opačné straně předvedl také gólman Mous, jenž si poradil s nepříjemným projektilem Haliloviče z deseti metrů. Gólový účet tohoto pátečního střetnutí otevřel hostující Mitchell van Bergen, který se po přetaženém pasu Kaiba z levého křídla opřel do míče z voleje a parádně ho usměrnil do protějšího spodního růžku.

Zwolle se v následujícím průběhu snažilo tlačit na útočnou polovinu a kýženého vyrovnání se dočkalo v 52. minutě. Misidjan si elegantně zpracoval centr z levé strany od Bensona a přízemním pokusem se nechytatelně trefil ke vzdálenější konstrukci. Zřejmě rozhodující okamžik byl k vidění zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, Thomas Buitink po krásném obloučku od aktivního Misidjana totiž pohotově obstřelil bezmocného Muldera.

Hosté pak chtěli s výsledkem něco udělat, jenže v samém závěru hráli na obrovské riziko, a proto inkasovali ještě dvakrát. PEC získalo definitivní jistotu v 89. minutě po přímém volném kopu Pheraie a přesné hlavičce Brama van Polena - 3:1. Probuzené PEC uzavřelo gólový účet tohoto utkání ve druhé nastavené minutě, kdy byl střídající Eliano Reijnders dříve u míče než Mulder a hlavou ho snadno poslal doprostřed odkryté branky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax23183273:1857
2.PSV Eindhoven24156355:2651
3.AZ Alkmaar24147356:3549
4.SBV Vitesse24143739:2545
5.Feyenoord Rotterdam24127546:2643
6.FC Groningen24126631:2442
7.FC Twente2498739:3235
8.FC Utrecht23810536:2934
9.Fortuna Sittard24941135:4231
10.SC Heerenveen2479832:3530
11.Heracles Almelo24851126:3729
12.PEC Zwolle24511832:3826
13.Sparta Rotterdam23651232:4023
14.RKC Waalwijk24581122:3523
15.VVV Venlo23641337:6022
16.Willem II24451527:5417
17.ADO Den Haag24291320:5015
18.FC Emmen24261621:5312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
AjaxFans

Ty už máš i přenosy?

Reagovat
smazaný uživatel

som sa dnes hecol

Reagovat
smazaný uživatel

inakšie priamačik geniálny

Reagovat
AjaxFans

Maarten ani neskočil

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa skákať neoplatilo

Reagovat
afc ajax

ale druhý vychytal

Reagovat
afc ajax

ak som dobre videl bol tam teč

Reagovat
AjaxFans

Dobrý bod k danému průběhu zápasu

Reagovat
montaigne33

100% SOUHLAS Dá se říct, že jsme zvládli náročný týden...

Reagovat
ladyboy arsenal

PSV si tímto snad vybralo smůlu na rok dopředu

Reagovat
AjaxFans

Právě,že oni toho štěstí mají až až

Reagovat
ladyboy arsenal

no tohle byl zápas blbec pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Koopmeiners - penaltový BŮH

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele