základní část, 24. kolo
27.02.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Den Haag opět nevyhrál a k přímé záchraně se proto nepřiblížil

ADO sehrálo během několika dnů druhou důležitou bitvu o záchranu, ovšem ani tentokráte nedosáhlo na nesmírně potřebné tři body a ve zbývajícím průběhu Eredivisie ho proto čeká velmi urputný boj o udržení prvoligové licence. Svěřenci trenéra Ruuda Brooda se totiž rozešli smírně bez branek s Waalwijkem, který po dvou předchozích výhrách zůstává mimo ohrožení sestupem a patří mu čtrnáctá pozice se třiadvaceti body.

Domácí výběr se prozatím posunul na šestnácté místo s patnácti body, avšak ostatní konkurenti mu dýchají na záda, neboť sedmnáctý Willem za ním zaostává o bod a poslední Emmen o body tři. V tomto utkání byl Den Haag na trávníku o něco lepším týmem, častěji měl míč ve svém držení a soupeře i přestřílel ve vysokém poměru 10:2. Nicméně tento duel nebyl z diváckého pohledu příliš atraktivní, jelikož v něm byly k vidění jen dvě střely mezi tři tyče.

Hosté se tentokráte v ofenzívě trápili, brankář Fraisl totiž nemusel za celých devadesát minut ani jednou zasahovat. Den Haag začal s velkou aktivitou a svou největší příležitost tohoto zápasu si vytvořil po necelých pěti odehraných minutách. V hodně zajímavé pozici se zjevil Kishna a před hranicí pokutového území se opřel do míče, jeho nadějná rána však orazítkovala jen břevno. Hosté chtěli z ničeho nic udeřit přesně v polovině úvodního dějství.

Hezkou přízemní kombinaci svých spoluhráčů zakončil Thijs Oosting, jenž dokázal rozvlnit síť pohotovou přízemní ranou, ale jeho trefa po intervenci VAR nakonec neplatila vinou těsného ofsajdu. Pak se oba celky trápily při přechodu na útočnou polovinu a k žádné změně nedošlo ani po změně stran. ADO se snažilo hrozit až do závěrečného hvizdu, jenomže vytoužené trefy se přeci jen nedočkalo.

Autor: Viktor Sandev / whoscored.com, livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele