Bundesliga - souhrn 8. kola: Bayern udělal s Bayerem krátký proces

15.10.2021, 22:23, aktualizováno 17.10.2021, 19:25
Komentáře a souhrny
Robert Lewandowski (© AFP)
Dortmund si doma poradil s Mainzem a do neděle se posunul na první místo tabulky, než se před něj vrátil Bayern - mistr řádil v Leverkusenu. Freiburg remizoval s Lipskem a zůstává jediným neporaženým týmem, pokračuje naopak úpadek Wolfsburgu. Gladbach se rozešel smírně se Stuttgartem...

FC Augsburg - Arminia Bielefeld 1:1

17.10.2021 17:30

Góly: 19. Reece Oxford - 77. Jacob Laursen

Augsburg remizoval v posledním zápase 8. bundesligového kola 1:1 s Bielefeldem. Bavorský klub vedl po první půli 1:0 díky gólu Oxforda, na konečných 1:1 se trefil v 77. minutě Laursen.

Bod za remízu neřeší situaci v tabulce ani pro jeden z týmů. Bielefeld je s pěti body předposlední, Augsburg je s náskokem jednoho bodu třetí od konce a na záda dýchá Bochumi, která má bodů sedm.

Do vedení šli domácí již v 19. minutě, když Caligiuri centroval z rohového kopu a mezi tři tyče hlavičkoval Oxford. Do konce první půle jsme již nic dalšího zásadního neviděli a do kabin se tedy k poločasové přestávce šlo za jednogólového vedení domácích.

V 69. minutě mohl jít Augsburg do dvougólového vedení, střelu Maiera z ostrého úhlu však vyrazil na rohový kop brankář Bielefeldu Ortega. A v 77. minutě to byli naopak hosté, kdo udeřil. Na hranici pokutového území domácích si našel odražený míč nikým nehlídaný Laursen a střelou z první z voleje se trefil přímo k levé tyči. Brankář Gikiewicz byl bez šance.

V 79. minutě dokázal dostat míč mezi tři tyče augsburgský záložník Jan Morávek, gól byl však nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdu. Historie se opakovala o deset minut později, kdy Augsburg znovu skóroval, konkrétně Sarenren-Bazee, ale gól nebyl znovu uznán kvůli ofsajdu a oba soupeři se tak rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 1:5

17.10.2021 15:30

Góly: 55. Patrik Schick - 3. Robert Lewandowski, 30. Robert Lewandowski, 34. Thomas Müller, 35. Serge Gnabry, 37. Serge Gnabry

Očekávaný šlágr osmého kola Bundesligy vyzněl až překvapivě jednoznačně ve prospěch Bayernu, který se díky čtyřgólovému vítězství vyhoupl do čela tabulky. Leverkusen se Stern des Südens padl už popáté v řadě, pokud započítáme do těchto statistik i finále DFB-Pokalu, a výrazně si pošramotil reputaci po přechozích pěti výhrách, včetně těch v pohárové Evropě.

Konečný výsledek jako by vůbec neodpovídal aktuálnímu dění v průběžném pořadí německé nejvyšší soutěže. Oba týmy před nedávnou reprezentační pauzou vykazovaly slušnou formu a právem se nacházely v popředí. Jenže Bayer opravdu zásadním způsobem pokazil především první poločas a v tom druhém byl vlastně smířený s těmi fakty, že jeho sok byl jasně lepší.

Hosté načali tenhle duel zostra a už ve 3. minutě ho směřovali tam, kde ho mít chtěli. Přímý volný kop z levé strany rozehrál Kimmich centrem na zadní tyč, před bránu ho do brankového území přeposlal Upamecano, a protože domácí obrana si nehlídala hrozbu jednu z těch vážně největších, mohl nedobře strážený Lewandowski elegantní patičkou zacílit za brankovou čáru.

Leverkusen byl tímto momentem evidentně hodně poznamenaný, Bayern hrál přitom i nadále ve velké pohodě a snažil se svůj náskok rychle navýšit. V 19. minutě dostal ve středu pole až příliš volného prostoru Sané, levačkou vypálil po zemi, ke své smůle ovšem orazítkoval pouze tyčku. Ve 21. minutě ozkoušel své schopnosti Davies, domácí brankář Hradecky však zasáhl.

K další změně skóre nakonec došlo až ve 30. minutě. A od té chvíle Bayer v podstatě vůbec nevěděl, kam dřív skočit. Sané vběhl do šestnáctky, přenechal míč Daviesovi, jemuž sice od kopačky následně balón utekl, rychle nicméně zareagoval Lewandowski, jenž zamířil z první účelně do protipohybu Hradeckého. O pouhé čtyři minuty později hosté udeřili gólově znovu.

Süle se v soupeřově šestnáctce neunáhlil se zakončením, nejprve se zbavil kličkou bránícího Taha, až teprve poté se odvážil ke střelbě, přičemž Müller pak jakýmsi hokejovým způsobem protečoval merunu do sítě. Jenže ani tohle vedení Bayernu nestačilo. A o minutu později lovil míč Hradecky zpoza své brankové čáry dohromady počtvrté, to se uvedl svou trefou Gnabry.

Perfektní dlouhou přihrávkou z levé strany ho uvolnil Müller, vyběhnuvší Hradecky situaci neřešil zavčasu, a tak jemný dotyk jeho protihráče znamenal další nepříjemnou zprávu pro domácí celek. Ten se ale negativních sdělení zkrátka nadobro nezbavil. Ještě jednou se totiž jeho soupeři zdařilo skórovat, Gnabry si věděl rady v koncovce po narážečce s Goretzkou.

Dohnat pětigólové manko bylo pro Leverkusen opravdu pořádně nemyslitelnou záležitostí. Ve druhé půli se sice snažil mírnit následky finální porážky, alespoň zlepšil celkový herní projev, avšak k bodovému úspěchu takové podnikání vést nemohlo. V 53. minutě Demirbay ještě svůj pokus za gólmana Neuera nenamířil, ovšem o pár okamžiků později už Schick přece uspěl.

Český forvard číhal na správnou chvíli, a jakmile tušil, že mu přihrávku bude adresovat jeho spoluhráč Wirtz, rozeběhl se mezi obránce Stanišiče a Hernándeze. Ocitl se v blízkosti Neuera a nakonec vystřelil ve skluzu, i v nelehké pozici však dokázal otřít balón o tyčku, od níž se odrazil do kýžených míst. V 75. minutě mohl upravit skóre Sané, hlavičkoval ale do zámezí.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 1:1

16.10.2021 18:30

Góly: 42. Jonas Hofmann - 15. Konstantinos Mavropanos

Opět se potvrdilo, že Mönchengladbach umí zaskočit německé velikány, jenže na papírově slabší celky vyzrát úplně neumí. Stuttgart do Severního Porýní-Vestfálska určitě neodjížděl v roli favorita, přesto uzmul velmi cenný bod. O všem podstatném se rozhodovalo už během první půle, Jonas Hofmann i Konstantinos Mavropanos přitom vyprodukovali umné střely.

Domácí sice byli v úvodních pasážích zápasu o něco aktivnějším celkem, Beyer hlavou minul bránu v 7. minutě, Koné v 11. minutě pálil zpoza vápna jenom těsně nad břevno, nakonec ale první branku zaznamenal jejich soupeř, a to v 15. minutě. Marmoush přistrčil míč dozadu na Mavropanose, jehož parádní přízemní dělovka z dálky skončila přesně v dolním rohu brány.

Mönchengladbach se snažil ihned zareagovat na pro něj nepříznivý stav, svou mušku okusil v 18. minutě Ginter, avšak kýžený a chtěný prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Ve 31. minutě naopak mohl svůj náskok navýšit Stuttgart, Coulibaly se ocitl ve velmi výhodném postavení a chtěl přehodit brankáře Sommera obloučkem, nicméně nasměroval merunu pouze do zámezí.

K vyrovnání nakonec došlo tři minuty před obrátkou, to když si nelehký balón pošteloval na pravačku Hofmann a perfektně zacílil za záda gólmana Bredlowa. K další změně skóre již ve druhém poločase nedošlo. Die Fohlen sice mohli zařídit vítězství v 51. minutě Stindl a v samém nastavení taktéž Embolo, ovšem oba svoje solidní příležitosti úspěšně neproměnili.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05 3:1

16.10.2021 15:30

Góly: 3. Marco Reus, 54. Erling Haaland (pen.), 90+4. Erling Haaland - 87. Jonathan Burkardt

Není pochyb, že domácím velice pomohla brzká trefa, na kterou dokázal Erling Håland navázat dvěma góly. Díky tomu se s Robertem Lewandowským dále přetahuje o první místo mezi kanonýry. Die Nullfünfer nemusí smutnit, protože i po další porážce zůstanou ve středu tabulky.

Jak bylo naznačeno, z časomíry neuběhlo ještě ani 180 sekund a Marco Reus se mohl se svými spoluhráči začít radovat, jelikož z hranice šestnáctky neomylně vymetl levačkou šibenici poté, co k němu míč nešikovně srazil Stefan Bell - 1:0. Další minuty sice BVB drželo kulatý předmět na svých kopačkách, velkou šanci si ale ne a ne vytvořit.

Po uplynutí úvodní dvacetiminutovky zkusil po Hålandově přiťuknutí štěstí Thomas Meunier. Branka Robina Zentnera mu ale byla malá. Ve zbývajících minutách se ani jeden z týmů do ofenzivy příliš nehrnul. Při jediné potencionálně nebezpečné střele z přímého kopu napálil Anton Stach pouze před sebou stojícího obránce.

V nastavené minutě však došlo na pořádnou porci vzruchu, protože Erlinga Hålanda nejprve vychytal Zentner a dorážku na poslední možný moment vyhlavičkoval už za brankovou čárou stojící Moussa Niakhaté. První pětačtyřicetiminutovku tedy opanovala Borussia, byť jenom nejtěsnějším rozdílem.

V 52. minutě to vypadalo, že Silvan Widmer zastavil Hålandův pokus o přehození rukou, což rozhodčímu Schlagerovi potvrdilo video. Sám norský útočník volil zakončení do středu brány. Muž v rukavicích si na kulatý předmět sice sáhnul, nicméně Dortmundští šli před zraky ze tří čtvrtin zaplněných tribun stejně do dvoubrankového vedení - 2:0.

V 66. minutě to mohlo být pro skvadru Marca Roseho ještě veselejší, kdyby Hummels po Brandtově rohu nehlavičkoval jenom do tyče. A v 77. minutě se na střeleckou nemohoucnost svých spoluhráčů nemohl dál koukat Jean-Paul Boëtius a Gregor Kobel musel předvést velice dobrý zákrok. Holandský fotbalista to krátce poté zkoušel znovu, leč nebyl přesný.

V 87. minutě předvedla domácí jednička velmi nepovedený odkop. Balon se po ose Niklas Tauer - Lee Jae-sung dostal k Jonathanu Burkhardtovi, který po zemi překonal vyběhnuvšího gólmana - 2:1. Vyrovnání se však nekonalo. Místo toho v poslední minutě Jude Bellingham obral o míč protihráče, načež jej naservíroval Erlingu Hålandovi, jenž se tváří v tvář Zentnerovi nepřekvapivě nemýlil - 3:1. Dortmund se tedy minimálně na den posunul na první příčku.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 1:2

16.10.2021 15:30

Góly: 78. Gonçalo Paciência (pen.) - 7. Marco Richter, 63. Jurgen Ekkelenkamp

"Stará dáma" nezačala aktuální ročník dobře. Ale to samé platí i pro "Orly", kteří doplácejí především na sérii pěti remíz v řadě. Když po hodině hry zvýšil Ekkelenkamp na 2:0 z pohledu svěřenců Olivera Glasnera, zřejmě málokdo z dvaatřiceti tisíc diváků věřil, že by se podařilo výsledek otočit.

Hosté vstoupili do utkání nejlépe, jak mohli. Psala se teprve 7. minuta, když do centru Vladimíra Daridy stihl hlavou trknout Marco Richter. A díky spolupráci s pravou tyčí padl první gól utkání - 0:1. V závěru úvodní dvacetiminutovky musel znovu do akce Kevin Trapp. Tentokráte se překonat nenechal.

Ve 25. minutě zatoužil po vyrovnávací brance Sam Lammers. Mezi tři tyče však jeho rána nesměřovala. Pod další příležitost se podepsal Kristijan Jakić, s jehož tečovanou střelou měl sice Alexander Schwolow problémy, nicméně za svoje záda ji nepustil. Poté se z dálky osmělil Filip Kostić, jenže na tohle zakončení rozhodně nebude rád vzpomínat.

V závěru poločasu o sobě dal vědět Krzysztof Piątek, avšak možná ještě teď netuší, jak se mu mohlo podařit z této pozice přestřelit. Ve druhé půli se na gól čekalo necelých dvacet minut. Přihrávka Maximiliana Mittelstädta nakonec propadla až na zadní tyč, kde číhal Jurgen Ekkelenkamp, jehož volej skončil přesně na místě určení - 0:2.

V 77. minutě si Schwolow vůbec neporozuměl s jedním ze svých obránců, což vyústilo v pád Gonçala Paciencii v pokutovém území. Sám faulovaný z penalty cílil do středu brány, což se ukázalo býti výborným řešením - 1:2. Eintracht vycítil šanci, jenže zároveň se musel mít na pozoru před protihráči, kteří rozhodně nechtěli po zbývající minuty jenom bránit. Vyrovnání na 2:2 se tedy nekonalo.

Více informací k zápasu

Union Berlín - VfL Wolfsburg 2:0

16.10.2021 15:30

Góly: 49. Taiwo Awoniyi, 83. Sheraldo Becker

Při výhře 2:0 se nepřekvapivě opět prosadil Taiwo Awoniyi, který má tak na kontě už šest zásahů. Die Eisernen oplatili "Vlkům" květnovou porážku, přičemž výběr Marka van Bommela pomalu začíná vyklízet čelní pozice.

Během úvodních dvaceti minut byli sice borci z obou táborů aktivní, leč žádnou lepší šanci si nevytvořili. Až ve 22. minutě to po soupeřově nepovedeném odkopu zkusil hned z první Luca Waldschmidt, jenže branku o kousek minul. Poté se hosté dostali do rychlého protiútoku, v jehož závěru přišla přihrávka napříč pokutovým územím na zadní tyč, kterou orazítkoval Dodi Lukebakio.

Před poločasovou pauzou musel vyběhnout mimo pokutové území Andreas Luthe. Jeho odkop ukořistil Maximilian Philipp, jehož lob o několik čísel přeletěl břevno. A podobně si počínal při poslední šanci úvodního poločasu hostující Josuha Guilavogui. Úvodní dějství tedy gól nepřineslo, nicméně v tom druhém se na něj čekalo pouhé čtyři minutky.

Genki Haraguchi prostrčil při rychlém protiútoku na Taiwa Awoniyiho, jenž pak se štěstím procedil kulatý předmět mezi nohama Koena Casteelse - 1:0. Odpovědět se pokusil Jérôme Roussillon, ale nebyl přesný. Teprve potom přišel na hrací plochu Wouter Weghorst a hned mohl skórovat, kdyby ovšem nepodcenil precizní hru nohama v podání gólmana Lutheho.

Holandský forvard se do zakončení znovu dostal až na začátku poslední desetiminutovky, jenže tuhle hlavičku si určitě za rámeček nedá. Ta další už byla výživnější, jenže letěla přesně do míst, kde stál připravený muž v rukavicích.

V 83. minutě moderní technologie potvrdila, že při zakončení hlavou v podání Sheralda Beckera skutečně balon celým svým objemem překročil brankovou čáru - 2:0. Střelec druhé branky při své další příležitosti na Casteelse nevyzrál, avšak berlínský klub bude přesto po osmi kolech okupovat pohárovou příčku. VfL zůstávají o dva body zpět.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - RB Lipsko 1:1

16.10.2021 15:30

Góly: 64. Woo-yeong Jeong - 32. Emil Forsberg (pen.)

Svěřenci trenéra Christiana Streicha se zatím prezentují ve velice dobrém světle, díky čemuž vědí, že jim po osmi odehraných kolech bude patřit výborná čtvrtá příčka. Naopak v Sasku si jistě představovali, že se budou i v této fázi soutěže pohybovat minimálně o pět pozic výše.

Z časomíry ještě nebylo pryč ani 60 sekund a Emil Forsberg pořádně prověřil reflexy Marka Flekkena. Veliká možnost pro hosty. Následně pálil mimo Jeong Woo-yeong. V 18. minutě se opět připomněl švédský internacionál Forsberg. Po přihrávce Klostermanna ale o kousek minul. Po půl hodině hry se odehrál první důležitý okamžik.

Christopher Nkunku upadnul v soupeřově vápně na zem a rozhodčí celou situaci vyhodnotil jako faul ze strany Philippa Lienharta. Emil Forsberg si hodně věřil a pokutový kop poslal po zemi po své pravé ruce, zatímco Flekken skákal na opačnou stranu - 0:1. Kouč Streich za tohle nemohl Danielu Siebertovi přijít na jméno, za což byl "oceněn" žlutou kartou. Nutno dodat, že jeho protějšek na lavičce Lipska nezůstal pozadu a za tři minutky ji zblízka uviděl také.

Ve 42. minutě rozehráli Die Roten Bullen akci, v jejímž závěru orazítkoval břevno Dominik Szoboszlai. V nastaveném čase ještě pálil Nicolas Höfler do tyče. Míč se pak odrazil na malé vápno k Lucasi Hölerovi, nicméně z fyzikálního hlediska vlastně nebylo vůbec překvapením, že z tohohle branka nepadla. Freiburští si na ni tak museli počkat až do 64. minuty.

Ještě předtím však Höler upadnul v šestnáctce soupeře po kontaktu s Mohamedem Simakanem. Siebert pro snahy ofenzivního hráče neměl pochopení. Následně byly k vidění dvě tečované střely, které však tím pádem přestaly býti nebezpečnými. Teprve potom nacentroval z levé strany Vincenzo Grifo a Jeong Woo-jeong se hlavou z hranice malého čtverce nemýlil - 1:1.

V poslední desetiminutovce musel nejprve Péter Gulásci vychytat Hölera, a poté orazítkoval tyč jeho skorojmenovec Höfler. Freiburg tedy zřejmě bude nakonec brát bod jako ztrátu, na druhou stranu je dobré, že v prvním soutěžím klání na novém Europa-Park Stadionu neprohrál. Za týden cestují do Wolfsburgu, Lipsko přivítá doma Greuther Fürth.

Více informací k zápasu

Greuther Fürth - VfL Bochum 0:1

16.10.2021 15:30

Góly: 80. Anthony Losilla

Před vzájemným kláním se oba kluby pohybovaly v sestupovém pásmu. Die Unabsteigbaren však věděli, že vzhledem k souboji Augsburgu s Arminií by se z něj mohli posunout ven. Nakonec se tak skutečně stalo, což znamená, že Fürth zůstává s jedním bodíkem poslední.

Na začátku střetnutí měl velké štěstí hostující brankář Manuel Riemann, když podběhnul centr a všechno za něj museli vyřešit spoluhráči v defenzivě. V následujících minutách si brankáři zahráli pouze proto, že byli zapojeni do rozehrávky svých týmů. K vidění bylo i dost nepřesností, což se změnilo až těsně před vypršením úvodní půl hodiny.

Tedy, s Holtmannovou přihrávkou z levé strany na Sebastiana Poltera bylo ještě všechno v pořádku. Zakončení druhého jmenovaného se ale mezi tři tyče nevešlo. Zanedlouho zkusil štěstí Timothy Tillman, avšak s jeho slabou střelou neměl Riemann problémy. Ve 40. minutě se držel za hlavu Gerrit Holtmann, protože jeho střela minula tyčku jen o malinkatý kousek.

Tečku za první půlí udělal svou hodně nepřesnou střelou Eduard Löwen. Druhé dějství začala rána Marco Meyerhöfera. Bohužel pro něj i pro celý Fürth trefil pouze dobře postaveného gólmana. Následně hlavičkoval nepřesně Cedric Itten. V 58. minutě nezpracoval ideálně Dudziakovu přihrávku Branimir Hrgota, díky čemuž se dostal dosti z úhlu, a proto nepřekvapilo, že zakončoval jenom do boční sítě.

Za deset minut si na opačné straně hrací plochy počínal stejným způsobem Takuma Asano. Tahle pěkná akce Bochumi by si bývala gól určitě zasloužila. I další Ittenova šance se stala snadnou pochoutkou pro Riemanna. V 77. minutě centroval Danny Blum a Anthony Losilla těsně minul. V 80. minutě už ale jeho hlavička skončila po odrazu od země v síti - 0:1. Löwenův centr z přímého kopu byl vynikající.

Příležitosti v podání družiny Stefana Leitla se nekonaly. Místo toho mohl přidat pojistku Polter, jenže Marius Funk ho dokázal vychytat. Bochum tedy podruhé v sezoně vyhrála a o příštím víkendu přivítá na domácím stadionu Eintracht Frankfurtu. Fürth se pokusí uhrát alespoň bodík v Lipsku, i když dobře ví, že do toho utkání vstoupí jako jasný outsider.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - 1. FC Köln 5:0

15.10.2021 20:30

Góly: 31. Ihlas Bebou, 49. Ihlas Bebou, 51. Christoph Baumgartner, 74. Dennis Geiger, 87. Stefan Posch

TSG v úvodu sezony předváděli nevyrovnané výkony. A vlastně ani tento jednoznačný výsledek nic nedokazuje, protože proti Kozlům se celku, který hraje domácí zápasy v PreZero Areně, daří získávat pohodlná vítězství poměrně často.

V 8. minutě svému gólmanovi pořádně zavařil Rafael Czichos, když špatným odkopem namazal Kramarićovi. Chorvatský reprezentant si míč zpracoval, ale Timo Horn včas zmenšil střelecký úhel. Následně se osmělil Kingsley Ehizibue. Jeho rána byla dobrá, mezi tři tyče však o malý kousek nezamířila. Po půl hodině hlavičkoval těsně nad Sebastian Andersson.

Další střela už byla gólová. Pavel Kadeřábek posunul na Kramariće, který pobídnul rozběhnutého Ihlase Beboua, který obešel muže v rukavicích a s přehledem uklízel do prázdné - 1:0. Český obránce se záhy zranil a místo na hrací ploše musel uvolnit pro Chrise Richardse. V každém případě do poločasového hvizdu už domácí náskok uhájili.

Po změně stran zkusil štěstí Anthony Modeste. Branka mu ovšem byla malá. Ve 49. minutě tak mohli Hoffneheimští navýšit svoje vedení. Při pěkné akci se míč rychle posunul z levé strany hřiště na pravou, odkud přihrával Kevin Akpoguma na hranici malého čtverce, kde Ihlas Bebou nezpracoval zcela podle představ, nicméně při postavení zády k bráně všechno jistila patička pravé nohy - 2:0.

Než se hosté rozkoukali, prohrávali už o tři trefy. Za necelých 120 sekund totiž došlo na další pohlednou akci, v jejímž závěru přihrál David Raum Christophu Baumgartnerovi, jenž zblízka neomylně zakončoval - 3:0. Další zářez mohl přidat po narážečce s Grillitschem záložník Dennis Geiger, nicméně minul.

Chuť si spravil až dvacet minut poté. Ještě předtím netrefil podle představ Luca Kilian. Teprve potom si domácí borci pohlídali ofsajdovou hranu a Geiger se štěstím dopravil balon na místo určení - 4:0. Mark Uth předváděl v dresu Hoffenheimu dobré výkony, nicméně teď nastupuje za Köln. Šanci snížit měl v 77. minutě, jenomže hlavičkoval nad. Navíc i kdyby skóroval, gól by kvůli ofsajdu nemohl platit.

V 80. minutě vychytal Kramariće brankář Horn. Minisouboj obou fotbalistů se opakoval krátce poté znovu a toho, který hájí barvy klubu z města nad řekou Rýn, zachránilo břevno. Robert Skov cílil jenom do boční sítě, avšak družina Steffena Baumgarta si přesto nepopulárního "bůra" odvezla. Postaral se o něj Stefan Posch, když mezi dvěma obránci vyskočil na Kramarićův centr a svou přesnou hlavičkou vymetl levou šibenici - 5:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov861129:819
2.Borussia Dortmund860222:1418
3.Bayer Leverkusen851221:1216
4.SC Freiburg844012:616
5.Union Berlín843112:915
6.VfL Wolfsburg84139:1013
7.1. FC Köln833213:1412
8.RB Lipsko832316:811
9.TSG Hoffenheim832317:1111
10.Borussia Mönchengladbach832310:1111
11.1. FSV Mainz 0583148:810
12.VfB Stuttgart823313:149
13.Hertha BSC830510:219
14.Eintracht Frankfurt81529:128
15.VfL Bochum82155:167
16.FC Augsburg81344:146
17.Arminia Bielefeld80534:115
18.Greuther Fürth80175:201

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
berliner

Hertha dulezite 3 body z venku a Union za 3 body doma ted jeste vyloupit Feyenoord v Konferencni Lize a budu maximalne spokojeny

Reagovat
Adyss

To boli zasa nejaké odkazy proti rasizmu?? Nevidel som zápas

Reagovat
Salfovic

To byl tedy šlágr

Reagovat
Pablos

1:5 je drsný... 0:5 ještě drsnější ...4góly za 7 minut nejdrsnější Ale aspoň Páťa má další gól

Reagovat
Pablos

*0:5 za poločas

Reagovat
Csaplárova past

Za pul hodiny 5 golu

Reagovat
fsada

Not bad

Reagovat
Csaplárova past

Respektive 4 goly za 7 minut

Reagovat
Bayern +

Pozerám, že zo Saného sa konečne prestal vytvárať nezmyselný "nový Robben" na RW a po presune naľavo je z neho starý dobrý Leroy v najlepšej forme z čias Man. City. Plus teda o to viac priestoru pre Gnabryho, ktorému pravidelný herný čas evidentne prospieva. Trochu to odstrihlo Comana, ten už ale u nás stejne nemá moc motivácie

Reagovat
Tomanatura

Sane se pekne rozjel, u nej to bylo spis o hlave.

Reagovat
db18

Reagovat
PP

Bayern s Lewou je prostě brutal.. Nepochybuju o tom, že nezranit se jim loni ke konci, tak minimálně finále měli. Ale já jsem rád za BVB, akorát zápasu s Bayernem se jako vždy bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obava je oprávněná. Už ted mají hráči Dortmundu stažené pulky. 4.12.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele