8. kolo
17.10.2021 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Reece Oxford (© AFP)

Augsburg remizoval s Bielefeldem, bod pro hosty trefil Laursen

Augsburg remizoval v posledním zápase 8. bundesligového kola 1:1 s Bielefeldem. Bavorský klub vedl po první půli 1:0 díky gólu Oxforda, na konečných 1:1 se trefil v 77. minutě Laursen.

Bod za remízu neřeší situaci v tabulce ani pro jeden z týmů. Bielefeld je s pěti body předposlední, Augsburg je s náskokem jednoho bodu třetí od konce a na záda dýchá Bochumi, která má bodů sedm.

Do vedení šli domácí již v 19. minutě, když Caligiuri centroval z rohového kopu a mezi tři tyče hlavičkoval Oxford. Do konce první půle jsme již nic dalšího zásadního neviděli a do kabin se tedy k poločasové přestávce šlo za jednogólového vedení domácích.

V 69. minutě mohl jít Augsburg do dvougólového vedení, střelu Maiera z ostrého úhlu však vyrazil na rohový kop brankář Bielefeldu Ortega. A v 77. minutě to byli naopak hosté, kdo udeřil. Na hranici pokutového území domácích si našel odražený míč nikým nehlídaný Laursen a střelou z první z voleje se trefil přímo k levé tyči. Brankář Gikiewicz byl bez šance.

V 79. minutě dokázal dostat míč mezi tři tyče augsburgský záložník Jan Morávek, gól byl však nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdu. Historie se opakovala o deset minut později, kdy Augsburg znovu skóroval, konkrétně Sarenren-Bazee, ale gól nebyl znovu uznán kvůli ofsajdu a oba soupeři se tak rozešli smírně.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele