Bundesliga - souhrn 5. kola: Další ztráta pro Bayern

02.09.2022, 22:25, aktualizováno 04.09.2022, 19:29
Komentáře a souhrny
Sheraldo Becker (© AFP)
Bayern Mnichov jen remizoval s Unionem a v tabulce jej tak předehnala Borussia Dortmund. Ta si připsala čtvrté ligové vítězství v této sezoně, když díky Reusově gólu zdolala Hoffenheim. Pokračuje trápení Leverkusenu, jenž nestačil na Freiburg, i Wolfsburgu, nad jehož síly byl Köln. Lipsko dokonce schytalo debakl ve Frankfurtu. Bez bodu je po porážce s Brémami Bochum, Schalke remizovalo ve Stuttgartu. Oba nedělní zápasy vyhráli hosté...

Borussia Mönchengladbach - 1. FSV Mainz 05 0:1

04.09.2022 17:30

Góly: 55. Aarón Martín Caricol

Mönchengladbachu se nepovedlo navázat na poslední cenný výsledek v duelu s Bayernem a doma utrpěl po čtyřzápasové sérii bodových zisků svou první porážku v sezóně. Mohuč se naopak slušně revanšovala za poslední výpadek s Leverkusenem, tentokráte hrála v obranné fázi solidněji, udržela čisté konto a díky trefě Aaróna Martína Caricola slavila finální výhru.

A že se hosté míní prezentovat rozhodně v daleko lepším světle než před týdnem, ukázaly již úvodní pasáže tohoto klání. Hlavičku Widmera, směřující mezi tři tyče, musel až na poslední chvíli vyrážet před brankovou čárou bránící ben Sebajní, přičemž k dorážce se rychle dostal Barreiro, avšak v tomto případě gólman Sommer proti střele, kterou ve snaze blokovat tečoval jeho spoluhráč Elvedi, stačil zasáhnout. Až po půlhodině hry se osmělili rovněž domácí, ale Thuram měl smůlu, že trefil pouze břevno. Francouzský forvard následně vyřešil trestuhodně jeden z brejků, místo aby zakončoval, snažil se přihrávkou vyhledat Neuhause, jenže tenhle záměr přečetl vracející se Kohr, který balón ve skluzu uklidil do bezpečných vod mimo hřiště.

Zkraje první půle se pak Borussii situace notně zkomplikovala. V 53. minutě totiž Itakura na zem povalil těžko udržitelného Onisiwa, a jelikož se jednalo také o zmaření zjevné brankové možnosti, následovala červená karta pro Japonce. Pro domácí navíc představoval ten moment dvojí trest, neboť Mohuč měla k dispozici standardku ze slušné pozice, kterou mistrně využil Aarón Martín, jeho přímá střela skončila v šibenici, k níž se Sommer jenom smutně podíval. A oslabený Mönchengladbach poté žádnou odpověď na tohle inkasovaní jednoduše nenašel.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Hertha BSC 0:2

04.09.2022 15:30

Góly: 57. Dodi Lukebakio, 90+3. Marco Richter

Až do pátého kola museli čekat příznivci tradičního bundesligového celku Herthy BSC na první vítězství. To se nakonec urodilo v Augsburgu a to po brankách Dodiho Lukebakia a Marca Richtera.

Berlínská Hertha se konečně dočkala a díky třem bodům se vymanila ze sestupového pásma. Tam se naopak propadli domácí, kteří dnes neměli svůj den. Augsburg si vytvořil málo šancí a ty stačil pochytat Christensen.

První poločas toho příliš neukázal a nejenže se diváci žádného gólu nedočkali, ale dokonce neviděli pořádnou šanci. Především obrana Herthy hrála hodně důrazně, což tak trochu odskákal ve 36. minutě zraněním Carlos Gruezo. Hned na začátku druhého poločasu vystřídal Augsburg podruhé, ale že by to pomohlo k aktivnější hře, to ani náhodou.

Byla to nakonec Hertha, která strhla šachovou partii na svojí stranu. V 56. minutě poslal centr do šestnáctky Plattenhardt a Dodi Lukebakio hlavou otevřel skóre. Až o šest minut později se přihlásil o slovo i bavorský celek a Rexhbecajovu hlavičku vytáhl nad břevno Christensen.

Hertha byla přeci jenom o něco nebezpečnější a zatímco Tousartova hlavička ještě Gikiewicze nepřekvapila, akce Richtera v nastaveném čase už skončila gólem. Richter postupoval sám na branku společně se Selkem, od kterého šla přihrávka před prázdnou branku. Hertha zpečetila své vítězství a z Bavorska veze plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - RB Lipsko 4:0

03.09.2022 18:30

Góly: 16. Daichi Kamada, 22. Sebastian Rode, 67. Tuta, 84. Rafael Borré (pen.)

Generálka před vstupem do hlavní fáze Ligy mistrů vyšla daleko, daleko lépe Frankfurtu. Ten zaznamenal svůj nejlepší výsledek v sezóně, překvapivě lehce skolil o čtyři branky loni čtvrtý celek Bundesligy a svého soupeře zaslouženě předskočil v tabulce. Lipsko naopak stvrdilo, že zkraje ročníku není v tom nejlepším rozpoložení, tenhle duel pro něj byl zatím asi nejhorším.

Oběma mužstvům se vstup do utkání jaksi moc nepovedl, lépe řečeno dění na hrací ploše bylo z jejich strany hodně opatrné. Jakmile se ale Eintracht dostal do své první možnosti, okamžitě ji přetavil v úvodní gól. Götze z pravé strany vyslal jemný oblouček na hranici malého vápna, tam si seběhl Kolo Muani, který míč hlavičkou prodloužil na zadní tyčku, odkud pak Kamada neměl zásadní potíže skórovat z blízkosti. Die Roten Bullen žádnou odpověď nenašli, vlastně ani nemohli, vždyť do té doby jedinkrát nevystřelili na bránu, a to ani mimo. Domácí naopak krátce po svém prvním gólovém úspěchu přidali ve 22. minutě další. Kolo Muani se u pravé boční čáry pokutového území jal balón předat Rodemu, ten do něj levačkou jen tak plácl, měl přitom velké štěstí, že se jeho zakončení otřelo o nohy bránícího Orbána a že doputovalo na bližší tyčku. Gólman Gulácsi stěží mohl na nečekanou změnu směru tohoto pokusu reagovat.

Mimochodem až v samém nastavení první půle se hosté dokázali propracovat k jakési první zkoušce odolnosti brankáře Trappa, který do té doby nečelil jediné navštívence, ovšem svoje rukavice nakonec stejně nepotřeboval, poněvadž Orbán hlavičkou necílil přesně. Po obrátce se pak Lipsko v ofenzivním počínání zásadně nezlepšilo. Jeho konkurent si hlídal v klidu a bez problémů svůj pohodlný náskok, navíc ho ještě dvěma trefami ze druhého poločasu vylepšil.

V 67. minutě levou nohou vypálil Götze, Gulácsi sice ještě stačil vytasit zdárný zákrok, jenže merunu vyrazil pouze před sebe, takže dorážející Tuta již s přehledem mířil do jeho odkrytého prostoru brány. Celou situaci hodně dlouho přezkoumával VAR a ve finále se potvrdilo, že se jedná o regulérní změnu stavu. V 84. minutě ještě Borré proměnil penaltu, kterou sudí Brych nařídil za nešikovné podnikání Haidary, jenž ve vlastní šestnáctce podrazil útočícího Knauffa.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - SC Freiburg 2:3

03.09.2022 15:30

Góly: 16. Kerem Demirbay, 65. Patrik Schick - 48. Matthias Ginter, 50. Michael Gregoritsch, 71. Ritsu Doan

Ani premiérová trefa Patrika Schicka na body nestačila. Díky jeho přesné hlavičce se sice Bayeru podařilo vyrovnat, jenže poslední slovo měl tým Christiana Streicha, který vyhrál z pěti zápasů čtyřikrát.

Jonathan Tah vcelku pravidelně střídá v dresu die Werkself dobré duely se špatnými. Tenhle mohl opustit už po pěti minutách, kdyby rozhodčí Sascha Stegemann neprojevil shovívavost a za kopnutí Rolanda Sallaie do obličeje mu neukázal jenom žlutou kartu. Maďarský fotbalista ve službách SC přitom musel záhy střídat.

A po čtvrt hodině přišla pro Freiburg další rána. Patrick Schick se ocitnul na malém vápně, kde byl okamžitě přistoupen obráncem. Neposedný míč neměl dál nikdo pod kontrolou, takže do něj Kerem Demirbay prásknul z bezprostřední blízkosti a zařídí domácím vedení - 1:0. Nedlouho poté posunul Sinkgraven na českého útočníka, který se pokusil zaskočit Marka Flekkena, ale cílil do boční sítě.

Ve 36. minutě to byl znovu bývalý hráč AS Řím či pražské Sparty, kdo na hranici malého čtverce, tedy v místech, kde před prvním gólem padnul na zem, strčil nohu do Frimpongova centru, načež musela hostující jednička ukázat skvělý reflex. Teprve v nastaveném čase o sobě dalo vědět druhé útočné tykadlo. Moussa Diaby však se svým pokusem nepochodil.

Nevyužitá příležitost mrzela kouče Seoaneho v době, kdy z druhé půle nebylo odehráno ani 180 sekund. Kiliann Sildilla zařídil svému celku roh. Jeho rozehrávky se ujal Michael Gregoritch. A protože Hradecky věnoval pozornost spíše odtlačování vlastního spoluhráče, mohl Matthias Ginter skóroval hlavou z pětimetrové vzdálenosti - 1:1.

Hned za tři minutky byl mistrný obrat dokonán. Tabsoba vyrobil minelu, díky které se kulatého předmětu ve vápně chopil Jeong Woo-yeong. Následnou přihrávku na zadní tyč přetavil ve vedoucí zásah sám Gregoritsch - 1:2. Po hodině hry se zase osmělil Schick. Flekken svůj mančaft zase podržel. V minutě pětašedesáté už sahal pro balon do své sítě.

Callum Hudson-Odoi centroval do šestnáctky, kde autor nejhezčí branky ME 2020 využil proti Grifovi centimetry navíc a muž v rukavicích na jeho hlavičku ani v letu nedosáhnul - 2:2. Za sedm minut znovu kopali hosté roh. Na přední tyči posouval Höfler na tu zadní, kde číhal Ritsu Doan, který z padesáti centimetrů skóroval - 2:3. Do konce střetnutí mířil mezi tři tyče už jenom střídající Timothy Fosu-Mensah, nicméně remízu nezařídil.

Více informací k zápasu

Union Berlín - Bayern Mnichov 1:1

03.09.2022 15:30

Góly: 12. Sheraldo Becker - 15. Joshua Kimmich

Oba celky zatím předvádějí výborné výkony, o čemž se přesvědčili jak v Gelsenkirchenu, tak v Bochumi. Die Eisernen si proto evidentně nedělali nic z toho, že z minulých dvou utkání proti bavorskému gigantu měli skóre 2:9. Díky remíze mají oba soupeři na kontě jedenáct bodů, takže na čelo tabulky ztrácejí jeden jediný.

Ve 3. minutě zkusili štěstí Leroy Sané a po něm Marcel Sabitzer, ale Frederik Rønnow zasahovat nemusel. Do konce úvodní desetiminutovky se připomněla posila z Liverpoolu, tedy Sadio Mané, nicméně jeho střela byla zblokována na roh. Za 180 sekund paradoxně udeřilo na opačném straně hrací plochy.

Standardní situaci rozehrál Christopher Trimmel tak kvalitně, že Sheraldovi Beckerovi stačilo akorát nastavit pravačku, načež skončil kulatý předmět u levé tyče - 1:0. Pro surinamského reprezentanta se jednalo už o pátou trefu v sezoně, díky čemuž vede společně s Niclasem Füllkrugem tabulku kanonýrů. Jenže v závěru úvodní čtvrt hodiny se podařilo Nagelsmannovým svěřencům vyrovnat.

Po rohovém kopu se balon odrazil zpátky k jeho exekutorovi Joshuovi Kimmichovi, jehož přízemní rána propálila všechno, co jí stálo v cestě - 1:1. Ve 36. minutě se vytáhla domácí jednička, když zmařila Sanému stoprocentní šanci. Hráč s desítkou na dresu se v nastaveném čase úvodního dějství osmělil ještě jednou. Těsně minul, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

V 53. minutě to byl opět aktivní Sané, kdo vyzkoušel brankářovu pozornost. Krátce poté to byl jeho skorojmenovec Mané, kdo o kousek minul tyčku. Po hodině hry vypadnul Neuerovi balon z náruče. Rozhodčí Willenborg chybně odpískal faul, jelikož gólmana Bayernu nikdo neatakoval. Čtvrt hodiny před koncem se hracího předmětu zmocnil Jamie Leweling. Tváří v tvář muži v rukavicích neuspěl. I proto, že se dostal příliš z úhlu.

V poslední desetiminutovce musel ještě dvakrát zasahovat Frederik Rönnow. Pokaždé chytil jasný gól, což bylo zvláště důležité po hlavičce Maného, která přišla v závěrečné minutě tohoto klání. Za týden přijíždí do Allianz Areny VfB Stuttgart. Union Berlín se pokusí na RheinEnergieStadionu přibrzdit podobně rozjetý Köln.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 2:4

03.09.2022 15:30

Góly: 2. Lukas Nmecha, 79. Lukas Nmecha - 22. Dejan Ljubičić, 31. Paulo Otávio (vl.), 45+2. Florian Kainz (pen.), 81. Sargis Adamjan

Klub z města nad řekou Rýn odchod dvacetigólového Anthonyho Modesteho zatím netrápí. Po pěti kolech boduje o pohárové příčky a spolu s Bayernem, Unionem a Gladbachem zůstává neporažený. Naopak Vlci se propadli do sestupové zóny, neboť stále čekají na první vítězství.

Běžela teprve druhá minuta zápasu, když Bartol Franjić pobídnul Lucase Nmechu, jehož volej byl pro Marvina Schwäbeho nechytatelný - 1:0. Pojistku se deset minut poté pokusil vymyslet Max Kruse. Mezi tři tyče však nezamířil. Kdežto Dejan Ljubićić za dalších deset minutek dokázal po pěkné akci vyrovnat, když z úhlu pravačkou prostřelil Koena Casteelse - 1:1.

Nadále se hrálo ve velmi solidním tempu. K nelibosti většiny diváků a divaček ve Volkswagen-Areně měl tenhle duel patřit hostům. Bylo odehráno lehce přes půl hodiny, když Jonas Hector poslal do vápna přízemní centr z levé strany. Paulo Otávio nejprve ve skluzu vyzkoušel pozornost vlastního brankáře, který dokázal zasáhnout, jenže míč se odrazil od obránce smolně za čáru - 1:2.

Do poločasového hvizdu se skóre na ukazateli měnilo ještě jednou. Luca Waldschmidt fauloval na hranici velkého čtverce Jana Thielmanna. Sudí si šel prohlédnout záznam, aby usoudil, že k nedovolenému zákroku došlo uvnitř pokutového území. Pokutového kopu se ujal Florian Kainz. Zvolil střelu po své pravé ruce, zatímco gólman si vybral opačný kout své svatyně - 1:3.

Druhý poločas měl poněkud pomalejší rozjezd. Až bezmála čtvrt hodiny po jeho startu musel zasahovat Casteels, přičemž si mohl oddechnout, že dorážka směřovala mimo tři tyče. V 66. minutě se připomenul Kainz technickým obstřelem, který k bráně ani nedoputoval, protože byl sražen pozorným obráncem.

Na začátku závěrečné desetiminutovky se Kovačově výběru podařilo snížit. Mattias Svanberg šikovně prostrčil do vápna na Nmechu, jenž střelou do Schwäbeho protipohybu zaznamenal svou druhou branku v zápase. Klidně přitom mohl ještě nahrávat na zcela neobsazeného Bakua - 2:3. Jenže poslední slovo měla skvadra Steffena Baumgarta.

Za nějakých 120 sekund si Sargis Adamyan zaběhnul za obranu a čitelným zakončením pravačkou, při kterém spolupracoval o tyč, dal výsledku jeho finální podobu - 2:4. I proto, že pokus střídajícího Denise Huseinbašiće dokázala defenziva VfL v poslední chvíli dostat do bezpečí. S výhrou o dva zářezy byl padesátiletý kouč podle všeho stejně spokojený.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Werder Brémy 0:2

03.09.2022 15:30

Góly: 86. Niclas Füllkrug, 90+2. Niclas Füllkrug (pen.)

Svěřenci Thomase Reise předvedli, že mají velký problém z proměňováním svých příležitostí. Proto jako poslední ze všech bundesligových týmů stále čekají na první bod. Tentokrát je dvěma brankami ze samotného závěru sestřelil Niclas Füllkrug, díky čemuž dorovnal Sheralda Beckera na čele tabulky střelců.

Na první šanci se věru nemuselo čekat dlouho. Už v úvodní minutě se Jiří Pavlenka vyznamenal proti nebezpečné ráně z kopačky Takumy Asana. Následně to zkusil Kevin Stöger, ale těsně minul. Na konci otevírací dvacetiminutovky běžel Füllkrug sám na Manuela Riemanna, který si výtečně poradil. Ovšem i kdyby byl překonán, gólový zásah by pro ofsajd stejně neplatil.

Nedlouho poté si pozdější hrdina Werderu už hranu pohlídal. Na muže v rukavicích stejně nevyzrál. Ve 40. minutě si český strážce brémské svatyně maximálně oddechnul, jelikož Niclas Schmidt orazítkoval z přímého kopu pravou tyč. Do akce musel za 180 sekund znovu. Po skvělém zákroku měl i štěstí, když dorážející Asano neposedný míč nezkrotil.

V 51. minutě to byl Marvin Ducksch, do si kulatý předmět na hranici vápna zpracoval, aby z otočky cílil o kousek vedle levé tyčky. Po hodině hry si Romano Schmid vylámal zuby na Riemannovi. Na opačném pólu předvedl Jiří Pavlenka zákrok kola, kdy famózně zastavil Zollerovu hlavičku. Brémská jednička pak inkasovala od rozeběhnutého Asana úder do hlavy, leč zápas dochytala.

V 80. minutě to chvilku vypadalo, že půjdou domácí do vedení. Gól však nemohl být uznán kvůli předchozímu porušení pravidel. Za šest minutek přišel od brankáře dlouhý centr, kterého se chopil Weiser, načež z pravé strany ideálně nacentroval za obranu, kde předvedl Fülllkrug ukázkovou rybičku - 0:1.

V nastaveném čase ještě Lampropoulos fauloval ve vlastní šestnáctce Olivera Burkeho. Niclas Füllkrug si věřil. Počkal si a střelou do protipohybu Riemanna svou druhou penaltu v sezoně proměnil - 0:2. V předposlední nastavené minutě si die Unabsteigbaren nepohlídali ofsajdovou linii, takže radost z čestného zářezu neměla dlouhého trvání. Třeba to vyjde za týden, kdy nastoupí proti Schalke. Na Werder čeká Augsburg.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Schalke 04 1:1

03.09.2022 15:30

Góly: 18. Chris Führich - 21. Simon Terodde

Za bod může být Pellegrino Matarazzo nakonec rád, protože jeho svěřenci hráli více než dvacet minut o deseti. Za těchto okolností nebylo možné zopakovat výhru 5:1, kterou vykopali při posledním vzájemném klání v únoru minulého roku. Po pěti kolech nové sezony mají na kontě pouze o bod více, než soupeř z Gelsenkirchenu.

V 5. minutě to pro domácí vypadalo velmi slibně, avšak Yoshidou tísněn Silas Katompa Mvumpa nedokázal přesně zamířit. Následně hlavičkoval Konstantinos Mavropanos. Schwolowa nemohl při nejlepší vůli ohrozit. Řecký obránce to v závěru úvodní dvacetiminutovky zkoušel znovu. A snad by i skóroval, kdyby mu prostor mezi třemi tyčemi nebyl malý.

V 18. minutě zpracoval za die Königsblauen debutující Sepp van der Berg vysoký balon tak, že jej připravil pro dotírajícího Silase Katompu Mvumpu, jenž si ho nenechal pro sebe. Naopak pobídnul Chrise Führicha, kterému vydatně pomohl ve skluzu tečující Maya Yoshida - 1:0. Jenže za 180 sekund bylo srovnáno.

Dominick Drexler v protivníkově šestnáctce lehoučce přizvednul pro Simona Teroddeho, jenž zblízka propálil Floriana Müllera - 1:1. Stuttgart v Mercedes-Benz-Areně inkasoval počtyřiadvacáté v řadě! A autor druhé branky tohoto utkání se mohl znovu radovat po půl hodině hry, kdyby svoje zakončení poslal o půl metru níže.

Ve 42. minutě měl hráči klubu z Bádensko-Württemberska veliké štěstí, když Waldemar Anton pomohl v rozhodující moment Teroddeho pokusu nad břevno. Ve druhém dějství scházela aktérům na hrací ploše přesnost. V 67. minutě neměl Josha Vagnoman pochopení pro to, že mu Tobias Mohr právě zahrál na housle. Protihráče tedy přidržel, za což si od Floriana Badstübnera vysloužil druhou žlutou kartu.

Rozhodnutí měl na kopačce v 79. minutě Tom Krauß. Zasekávačkou vyřadil ze hry Hirokiho Ita, na Müllera ovšem nevyzrál. Zmíněný japonský fotbalista (borci ze Země vycházejícího slunce se na trávníku potkali celkem tři) sehrál negativní úlohu i deset minut poté, kdy se přes něj podařilo odcentrovat do vápna, kde muž v rukavicích vyrážel před sebe, načež mohl děkovat Pascalu Stenzelovi, že se postavil Zalazarově střele do dráhy.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim 1:0

02.09.2022 20:30

Góly: 16. Marco Reus

S výjimkou jednoho zaváhání platí, že BVB jsou po pěti kolech stoprocentní. Tentokrát si hosté oddychli, že neodjíždí zpět do bádensko-württemberského městečka s větším nákladem. Naopak TSG si připisují druhou porážku, ale kontakt s předními příčkami stejně udrží.

Nemastný neslaný začátek zápasu utnul až po čtvrt hodině Marco Reus, když se postaral o jedinou branku. Na hranici vápna číhající Julian Brandt posunul po Bynoe-Gittensově pobídce míč na malé vápno, odkud třiatřicetiletý kapitán bez větších potíží prostřelil Olivera Baumanna - 1:0. Zanedlouho to hlavou zkusil Modeste a ke své škodě zařízení minul. Druhou trefu v novém působišti tak prozatím nepřidal.

Vedle posily z Kölnu dostává v aktuálním ročníku více příležitostí mladý Angličan Jamie Bynoe-Gittens, jenž byl - na rozdíl od svého krajana Bellinghama, během úvodního dějství velmi aktivní. Zároveň ukázal, že ještě potřebuje nabrat zkušenosti. Těsně před poločasovým odchodem do šaten se nejprve se svým nepřesným volejem prezentoval autor jediné branky tohoto klání.

Teprve po něm se ke střele dostal i Jude Bellingham, jenže na Baumanna nevyzrál. Až po změně stran zahrozili Breitenreiterovi svěřenci. Jmenovitě to byl Georginio Rutter, kdo pálil nebezpečně, leč o pár decimetrů nepřesně. Hned za minutu přišla řada na do té doby prakticky neviditelného Andreje Kramariće, jenž rozhodně pamatuje o poznání lepší formu.

V 67. minutě se musela znovu činit hoffenheimská jednička, když za svá záda nepustil ani Hazardův pokus, ani Modesteho dorážku. Na startu druhé půle přišel na trávník Pavel Kadeřábek. V závěrečné desetiminutovce ztratil balon na místě, kde by se to obránci stávat nemělo. Anthony Modeste tedy mohl pálit z hranice šestnáctky. A třebaže mu scházela přesnost, na vítězství Borussie už se vůbec nic nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SC Freiburg540110:512
2.Borussia Dortmund54018:412
3.Bayern Mnichov532017:311
4.Union Berlín532012:411
5.1. FSV Mainz 0553115:510
6.1. FC Köln523010:69
7.TSG Hoffenheim53028:69
8.Werder Brémy522112:108
9.Borussia Mönchengladbach52217:58
10.Eintracht Frankfurt522111:118
11.RB Lipsko51226:95
12.VfB Stuttgart50414:54
13.Hertha BSC51134:64
14.Bayer Leverkusen51046:93
15.Schalke 0450325:123
16.FC Augsburg51043:103
17.VfL Wolfsburg50234:102
18.VfL Bochum50053:150

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
Bastaron

Nechápu proč je Upamecano 1. stoper, když by měl být 3.

Reagovat
db18

Leverkusen dobrá tragédie. Střídání trenéra kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

A supertalent Hložek si opět ani nečuch ,,,

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

A to Freiburg ztratil body dost lacině.

LM není sen, LM je cíl.

Reagovat
Čekám na brejk

Uvidíme, co s nimi udělá, když už to teď budou muset kombinovat s poháry. To platí třeba i pro Union či Kolín. Menší německé týmy s tím mají obecně problémy zvládat poháry i ligu.

Reagovat
ladyboy arsenal

To by byla zasloužená odměna za ty roky koncepční práce co tam dělaj. Union taky neskutečný s ohledem na to jak skromnej klub to je

Reagovat
Seydou Doumbia

kdyby na to měli koule tak na EL nasazovat béčko, dotáhnout tým do LM a tam udělat šou

Reagovat
Kixi Syhimour

to jsou výsledky

Reagovat
bayern987

Bez Müllera jsme poloviční tým.

Mané, Sané, Gnabry, Musiala, Coman všichni potřebují tak 10 šancí na gól, to je o nervy

Reagovat
Psy_cho

Jediné pozitivum je, že si ty šance slespoň vypracují, snad přijde i to proměňování.

Reagovat
Edgar Davids

Je zacatek zari a Hlozek uz neni druha, treti, ani ctvrta volba pri stridani, kdyz Bayer potrebuje dat nutne gol...Kral uz taky vypadnul ze sestavy Schalke

Reagovat
fsada

U Hložka to je teď docela těžký ... Týmu se nedaří ... Když to hodně přeženu trenér má nůž nebo kudlu rovnou v zádech a ne v krku .. , Nicméně si myslím , že jeho čas přijde ... Ale na křídle se moc neukázal, spíš vůbec .... Za mě v Bayernu by měl hrát pod hrot ... A nebo přijde , že ho pošlou na hostování , taky možnost ... Uvidíme je brzo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bayrnu určitě Podavač míčů max ,,,

Reagovat
Psy_cho

Ta toho podavače bude muset ještě potrénovat a chytit formu, jinak i tam bude jen na lávce.

Reagovat
stas87

Tam sa vrati Wirtz a pri vsetkej ucte k Hlozkovi, ten mu moze nosit lopty a piti..

Reagovat
anarchochuligan

Nepříjemná kritika na Hložka. Patří mezi nejdražší zklamání, píší v Německu. Hola hola druhá liga volá :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele