Aktuality

Anglické kluby utratily rekordní částku za přestupy

Už devět dnů před zimní uzávěrkou přestupů utratily kluby z anglické Premier League rekordní částku za posily. Za nové fotbalisty podle dnešní informace agentury Reuters vydaly dohromady 93 milionů liber (asi 3,3 miliardy korun), čímž překonaly předloňský rekord 81 milionů a loňských 63 milionů dokonce překročily téměř o polovinu.

Hargreaves odepsal Liverpool z boje o titul

Boj o anglický mistrovský titul se letos bude týkat už pouze tří klubů, alespoň takového názoru je Owen Hargreaves. Záložník Manchesteru United již na začátku druhé poloviny sezony odepsal Liverpool, jehož ztráta na čelo se každým kolem zvětšuje...

Pepeho čeká měsíční přestávka

Realu Madrid se trochu komplikuje situace v boji o mistrovský titul. Bílý balet sice má na druhou Barcelonu sedmibodový náskok, jeho trenér Bernd Schuster ovšem bude muset řešit rébus v podobě složení středu obrany poté, co se zranil portugalský reprezentant Pepe...

Werder uvolnil Alberta na hostování do Sao Paula

Carlos Alberto za sebou má hodně nepovedený půlrok, během něhož bojoval se zraněními i sám se sebou. Pětinásobný brazilský reprezentant se nyní vrací domů, z Werderu Brémy totiž odchází na šestiměsíční hostování do Sao Paula...

Plašila čeká kvůli svalovému zranění až měsíční pauza

Aktualizováno. Český reprezentant Jaroslav Plašil má poraněný stehenní sval a nezahraje si tři až čtyři týdny. Šestadvacetiletý záložník španělské Osasuny tak možná nebude trenéru Karlu Brücknerovi k dispozici pro přípravný zápas v Larnace 6. února proti Polsku.

Klubům se bude platit za starty hráčů na šampionátech

Zástupci mezinárodní i evropské fotbalové federace FIFA a UEFA dnes souhlasili s finanční kompenzací klubům za starty jejich hráčů v reprezentaci na evropském či světovém šampionátu. Během šesti let by mělo být rozděleno mezi kluby celkem 252 milionů dolarů.

Pospěch je opět blízko odchodu ze Sparty

Přestup fotbalového reprezentanta Zdeňka Pospěcha ze Sparty Praha do FC Kodaň se znovu přiblížil, ale k jeho dotažení nejspíš dojde až v průběhu tohoto týdne. Transferové podmínky obou klubů se během dneška výrazně přiblížily a také dohoda mezi hráčem a vedením dánského klubu je velmi blízko.

Moratti: Informace o Ronaldinhovi jsou lživé

Viceprezident AC Milán Adriano Galliani dnes prohlásil, že má přímo od zdroje informace o tom, že konkurenční Inter Milán jedná s Barcelonou o příchodu Brazilce Ronaldinha. Prezident Interu Massimo Moratti však tyto zprávy popřel.

Baník vyrazil do Antalye, kde odehraje čtyři zápasy

Čtyřmi přípravnými zápasy proloží fotbalisté Baníku Ostrava desetidenní herní soustředění v turecké Antalyi, na které dnes z Prahy odletěl kádr pětadvaceti hráčů. Trenér Karel Večeřa nechal doma jen dlouhodobě zraněného stopera Reného Bolfa, jenž se individuálně věnuje rehabilitaci a posilování.

FK Moskva chce hrát ligu s Petrohradem v Londýně

Koncem března se možná odehraje první utkání ruské ligy v zahraničí. Historickou premiéru by v Londýně mohli obstarat úřadující mistři Zenit Petrohrad a FK Moskva. S myšlenkou přišel prezident FK Moskva Jurij Bělous, jenž o možnosti informoval dnes ruská média.

Rosický je jako Pires, všiml si Wenger

Manažer londýnského Arsenalu Arséne Wenger si všiml, že český reprezentant Tomáš Rosický je "nový Robert Pires". Prý vyznává stejný styl hry, kterým se francouzský záložník na Highbury proslavil ve svých nejlepších letech. Wenger se zároveň vyjádřil k boji mistrovský trůn Premier League. Podle jeho slov je ligový titul pro Kanonýry vytouženým cílem.

Podolski dostupný pro hostování

Bayern Mnichov uvolní útočníka Lukase Podolského na půlroční hostování. Podle bundesligového klubu mu pravidelné nasazování pomůže k nominaci na evropský šampionát 2008 v Rakousku a Švýcarsku. To by mohla být výzva pro Manchester City, který se o německého forvarda v minulosti zajímal.

Ibrahimovič a Mancini nejsou proti příchodu Ronaldinha

Hodně otazníků je okolo další budoucnosti Ronaldinha. Jedni tvrdí, že v nejbližší době neopustí Barcelonu, podle jiných zase zamíří do Milána. V souvislosti s brazilským reprezentantem se dlouho spekulovalo o milánském AC, nyní se ale do hry vložil také Inter a jeho útočník Zlatan Ibrahimovič by měl z realizace tohoto přestupu velkou radost...

V hledáčku Portsmouthu jsou Berger a Baroš

Milan Baroš má dalšího nápadníka, o jeho služby se zajímá manažer Portsmouthu Harry Redknapp. V jeho hledáčku je ještě jeden český fotbalista - z Aston Villy by rád přivedl Patrika Bergra...

Zasloužené vítězství, pochvaloval si Raúl

Real Madrid začal druhou polovinu ligové sezony ve stejném tempu, v jakém odehrál část první a i nadále kráčí vstříc obhajobě mistrovského titulu. Bílý balet si včera večer odnesl tři body ze hřiště městského rivala Atletika a před druhou Barcelonou si i nadále drží sedmibodový náskok...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele