Aktuality

Rozlosování FA Cupu: Barnsley vyzve Chelsea

Po senzačním vítězství na hřišti Liverpoolu narazí fotbalisté druholigového Barnsley ve čtvrtfinále FA Cupu na Chelsea s českým gólmanem Petrem Čechem. Atraktivní utkání s obhájcem trofeje sehrají na svém stadionu o druhém březnovém víkendu.

Vrátí se Šimák do Hannoveru?

Český fotbalista Jan Šimák by se mohl potřetí v kariéře stát hráčem Hannoveru. Podle magazínu Kicker má deváté mužstvo německé ligy o devětadvacetiletého záložníka velký zájem a už začalo jednat o jeho přestupu z Jeny.

Jarolím věří, že mu střelecká forma v Hamburku vydrží

Fotbalový záložník David Jarolím nazul v posledních dnech střelecké kopačky a táhne Hamburk k úspěchům. Nejprve ve čtvrtek nasměroval severoněmecký celek k postupu z třetího kola Poháru UEFA a v neděli v lize dokonce dvakrát rozvlnil síť za svým krajanem Janem Laštůvkou z Bochumi. Český reprezentant si střeleckou formu pochvaluje a věří, že bude ve výborných výkonech pokračovat.

O Kaloudu se zajímá CSKA Moskva

O fotbalového vicemistra světa do 20 let Luboše Kaloudu se po neúspěšných námluvách s Juventusem Turín a Newcastlem začal zajímat CSKA Moskva. Zástupci Brna a ruského klubu dnes absolvovali první jednání v Praze. ČTK o tom informoval fotbalistův manažer Pavel Zíka z agentury Sport Invest.

Mancini sebechválou nešetří

Podle hesla "Udělej si sám" se řídil často kritizovaný trenér Interu Milán Roberto Mancini. Při neustálem kritizování a nedostatku respektu ze strany médií se 43letý kouč ohlídl na dobu, kdy v Interu začínal a sám poukázal na to, jak velký kus práce pro Nerazzurri udělal.

V centru Vídně bude rozmístěna stovka fotbalových soch

Během fotbalového mistrovství Evropy bude rakouská metropole Vídeň zaplněna nejen fanoušky, ale i stovkou soch fotbalistů. O akci dnes informovali organizátoři spolu s rakouskou fotbalovou legendou Hansem Kranklem, který převzal nad projektem záštitu.

Musíme hrát na vítězství, uvědomuje si Cruz

Inter Milán vládne Itálii a svůj vliv by rád rozšířil i po celé Evropě. Nerazzurri mají skvěle nakročeno k obhajobě Scudetta, k němuž letos hodlají přidat i úspěch v milionářské Lize mistrů, v níž loni skončili již v osmifinále na kopačkách hráčů Valencie. Právě zápasy se španělským klubem by jim k tomu měly pomoci...

Capel prožívá nejlepší období kariéry, do reprezentace nespěchá

Skvělé období prožívá Diego Capel. 20letý mladíček je hnacím motorem spousty útočných akcí Sevilly a ve Španělsku na něho pějí jenom chválu. Není proto divu, že se o něm stále hlasitěji mluví v souvislosti s nominací do národního týmu...

AC Milán má před zápasem s Arsenalem problémy s brankáři

AC Milán již ve středu čeká zápas, který velkou měrou napoví o úspěchu či neúspěchu Rossoneri v letošní sezoně. Úřadující vítěz Ligy mistrů změří na Emirates Stadium síly s londýnským Arsenalem a dost možná se bude muset obejít bez dvou elitních brankářů...

Hinkel: Mrzí mě, že nebudu moci hrát

Andreas Hinkel v zimě opustil Sevillu a posílil Celtic, o dost možná nejzajímavější dvojutkání skotského klubu v letošní sezoně ovšem přijde. Glasgowský celek již ve středu začne boj s Barcelonou o postup do čtvrtfinále Ligy mistrů a německý obránce zůstane pouze na tribuně, jelikož na podzim si milionářskou soutěž již zahrál v dresu Sevilly...

Dvacetiletý talent Vacek zdařile restartoval fotbalovou kariéru

Ještě před dvěma měsíci figuroval fotbalový záložník Kamil Vacek na pomyslném seznamu velkých talentů českého fotbalu, kteří pomalu upadají v zapomnění. Jenže po sobotní výhře Sparty 2:0 ve Zlíně se zdá být všechno jinak - dvacetiletý mladík skvělým výkonem a nádherným gólem svůj fotbalový osud dokonale restartoval. V premiérovém duelu ve sparťanském dresu byl nejlepším hráčem zápasu a terčem pochvalných slov trenéra i spoluhráčů.

Oliveira: V patnácti jsem žebral o jídlo

Útočník Realu Zaragozy Ricardo Oliveira se v rozhovoru pro La Sexta rozpovídal o tom, jakým těžkým životem si musel v Brazílii projít. Oliveira vyrůstal v Sao Paulu, ale na dětství nevzpomíná v příliš dobrém. Podle svých slov stačilo trochu a stal se z něj kriminálník, z vlastní vůle se však na tuto dráhu nevydal.

Na okraji Olomouce se v sobotu poprali fanoušci

Aktualizováno. Zhruba dvě stovky fotbalových fanoušků se v sobotu popraly během ligového utkání Olomouc - Bohemians 1905 na parkovišti přírodního koupaliště Poděbrady nedaleko Olomouce. Podle informací ČTK se jednalo o předem domluvenou potyčku několika různých klubů včetně například slovenských hooligans. Větším potyčkám však policie zabránila.

Di Canio se chce jednou vrátit do West Hamu

Bývalá ikona West Hamu Paolo Di Canio připustil, že sní o návratu do Upton Parku. Umí si totiž představit, že jednoho dne povede Kladiváře jako manažer. Di Canio prožil ve West Hamu úspěšné čtyři sezóny, díky čemuž ho dodnes fanoušci považují za svého hrdinu.

Přiznávám, nejsem šťastný, šokoval Crespo

Inter Milán sice hraje impozantně a opaluje se na samém vrcholku tabulky italské nejvyšší soutěže, přesto ne všichni jsou v týmu spokojeni. Obzvláště pak argentinský útočník Hernán Crespo, který si postěžoval na nedostatek herní praxe. "Musím se přiznat, v Interu nejsem šťastný," řekl doslova.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele