Aktuality

Petržela se do Plzně těší

Záložník Milan Petržela odchází na půlroční hostování ze Sparty Praha do Plzně. Západočeši vyhráli přetahovanou o sparťanského mladíka, který se nevešel pro jarní sezonu na letenskou soupisku. Zájem o čtyřiadvacetiletého fotbalistu měly také České Budějovice, ovšem pražský klub se nakonec dohodl s Viktorií Plzeň.

Adebayor se za incident omluvil

Útočník Arsenalu Emmanuel Adebayor se omluvil za svou nepřiměřenou reakci se spoluhráčem Nicklasem Bendtnerem během úterního semifinálového utkání Ligového poháru s Tottenhamem (1:5). K celému incidentu došlo sedm minut před koncem utkání, kdy se Bendtner po ostré výměně názorů s Adebayorem držel za nos.

Čecha a Chelsea motivuje především Liga mistrů

Petr Čech má na svém kontě již řadu trofejí a letos si dělá laskominy na obohacení své sbírky. Největší motivaci pro českého brankáře a jeho spoluhráče z londýnské Chelsea představuje Liga mistrů, v níž myslí až na finále...

Tamudo si zlomil ruku a musí na operaci

Velká nepříjemnost potkala Espanyol a především pak Raúla Tamuda. Španělský reprezentační útočník si na dnešním tréninku zlomil ruku a musí se podrobit operaci, po níž ho čeká dvouměsíční přestávka...

Brněnští odletěli na herní soustředění do Turecka

Čtyři přípravné zápasy čekají fotbalisty FC Brno v rámci desetidenního herního soustředění v turecké Antalyi, na které dnes odletěli z Vídně. Jejich soupeři budou v sobotu Sportul Bukurešť, v neděli Metalurg Doněck, v úterý Dynamo Drážďany a ve čtvrtek moldavský tým Zimbru Kišiněv. Ještě dnes dopoledne podstoupili Brňané dvouhodinovou přípravu na domácím tréninkovém hřišti.

Redknapp potvrdil zájem o Baroše

Milan Baroš možná již v příštích několika dnech bude vyjednávat o přestupu z Lyonu do Portsmouthu. Manažer Pompeys Harry Redknapp má o českého útočníka zájem, což znovu potvrdil v rozhovoru pro Portsmouth News...

Amauri má svolení odejít po sezoně z Palerma

Maximálně devatenáct ligových utkání ještě odehraje v dresu Palerma Amauri, poté dá Sicílii sbohem a přestoupí do nějakého většího klubu. Brazilský útočník se nijak netají úmyslem změnit po letošní sezoně zaměstnavatele a k tomu mu nahrává i předběžná dohoda s vedením Palerma...

Pospěch přestupuje do FC Kodaň

Fotbalisté pražské Sparty přišli o svého kapitána. Obránce Zdeněk Pospěch totiž dnes definitivně přestoupil do FC Kodaň, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku. ČTK to řekl tiskový mluvčí Sparty Jakub Otava.

Hodgson věří v příchod Litmanena

Manažer Fulhamu Roy Hodgson dává dohromady tým, jehož úkolem bude zachránit pro Cottagers anglickou Premier League. Jedním z trumfů nástupce Lawrieho Sancheze by měl být Jari Litmanen, který je v těchto dnech v Londýně na výkonnostních testech...

Ujfaluši má dalšího nápadníka. Atlético Madrid

Český obránce Tomáš Ujfaluši stále neprodloužil smlouvu ve Fiorentině, takže v létě může být k mání zadarmo. Není divu, že se o něho zajímá spousta klubů. Do fronty jeho nápadníků se podle španělských médií zařadilo nově Atlético Madrid.

Získat Ronalda nebo Cesca je nemožné, přiznal Mijatovič

Hvězdní záložníci Francesc Fabregas a Cristiano Ronaldo jsou takřka neustále spojováni se zájmem Realu Madrid. Bílý balet však o ně usilovat nebude, jelikož sportovní ředitel Predrag Mijatovič přiznal, že jejich příchod je utopií.

V Itálii se nikomu nenadržuje, tvrdí Ancelotti

Nedělní výhra Interu proti Parmě vyvolala bouři nevole. Vedoucí tým tabulky zápas otočil v samém závěru především díky sporné penaltě a opět se ozvaly hlasy, že se v Serii A nadržuje velkým týmům. S tím však nesouhlasí trenér AC Milán Carlo Ancelotti.

Spurs na koni, dva Kanonýři se málem poprali

Tottenham včera dokázal po víc než osmi letech porazit Arsenal, odvěkého londýnského rivala. Pro Kohouty byla drtivá výhra 5:1 o to sladší, že znamenala postup do finále Ligového poháru.

Valerón může hrát. Po dvou letech

V neradostných časech Deportiva La Coruňa přišla pro fanoušky alespoň jedna dobrá zpráva. Záložník Juan Carlos Valerón, který poslední dva roky promarodil s kolenem, dostal od lékařů svolení k návratu do hry.

Lehmann zvažuje konec kariéry

Brankář Arsenalu Jens Lehmann je v klubu stále odsunut na pozici dvojky a nic nenasvědčuje tomu, že se jeho postavení změní. Pokud by v létě německý reprezentant nedostal žádnou atraktivní nabídku, uvažuje o konci kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele