Aktuality

Rijkaard chce Ronaldinha zpět

Ronaldinho neprožívá v letošní sezóně zrovna zářné období. Stále se pere o znovu vrácení své brilantní formy z předchozích let a oblíbenosti u fanoušků Barcy. Na páteční tiskové konferenci trenér Frank Rijkaard prohlásil, že Brazilec Ronaldinho je stále velkou součástí jeho plánů. A proto doufá, že se ze zranění zotaví brzy.

Ve Španělsku opět kritizují Ronaldinha kvůli váze

Brazilská hvězda Ronaldinho je ve Španělsku opět kritizován kvůli nadváze. Tentokrát si ho vzal na mušku deník As, který zveřejnil fotbalistovu fotku v propoceném triku a napsal, že záložník po zranění netrénuje dostatečně poctivě a přibral.

Podle BBC je nejlepším Afričanem za rok 2007 Adebayor

Jméno nejlepšího fotbalisty Afriky za rok 2007 budeme oficiálně znát až za měsíc a půl, stanice BBC však se svými výsledky přišla již nyní. Ve veřejném hlasování se vítězem stal útočník Arsenalu Emmanuel Adebayor, za nímž skončili druhý Didier Drogba a třetí Michael Essien...

Brankář Wiganu Kirkland chce být po ukončení kariéry hasičem

Anglický brankář Chris Kirkland má jasno, co bude dělat, až skončí s fotbalem. Bývalý reprezentant a v současnosti gólman Wiganu se chce stát hasičem.

Makaay odchodu z Bayernu nelituje

Roy Makaay je jednou z klíčových postav Feyenoordu a svůj tým táhne minimálně za účastí v příštím ročníku Ligy mistrů. Nizozemský kanonýr v létě kvůli tomuto angažmá opustil Bayern Mnichov a svého rozhodnutí rozhodně nelituje...

Říkejte mi Adriano, žádá po médiích Adriano

Několik měsíců v řadě se italská média trefovala do útočníka Adriana, nyní se role obrátila a dlouhý nos může dělat jihoamerický fotbalista. Brazilec k tomu má velký důvod, v úvodním ligovém utkání za Sao Paulo totiž dal dvě branky a zařídil svému týmu výhru 2:1...

Drogba chce do Barcelony, potvrdil Toure

Didier Drogba znovu potvrdil úmysl odejít po letošní sezoně z Chelsea. Kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny by rád zakotvil v Barceloně, což potvrdil i jeho krajan a záložník katalánského velkoklubu Yaya Toure...

Maduro přestoupil do Valencie

Valencia dotáhla do úspěšného konce přestup Hedwigese Madura. Nyní již bývalý fotbalista amsterdamského Ajaxu se španělskému klubu upsal na čtyři a půl roku a nizozemský tým za něho vyinkasoval sumu pohybující se mezi dvěma a třemi miliony eur...

Llaneza a jeho představy o Primera División

José Manuel Llaneza, sportovní ředitel Villarrealu, volá po radikálních změnách ve španělské Primera División. Podle něj by se nejvyšší soutěže mělo zúčastňovat pouze osmnáct týmů (v současnosti hrává dvacet), měla by zmizet zimní přestávka a návrhům na úpravu neunikl ani španělský pohár Copa del Rey.

Pospíšil přestoupil z Hearts do belgického St.Truidenu

Český útočník Michal Pospíšil přestoupil dnes večer ze skotského klubu Heart of Midlothian do belgického Saint Truidenu, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku. O přestupu osmadvacetiletého mistra Evropy z roku 2002 v kategorii do 21 let informoval jeho agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Škrtel se nemůže dočkat debutu

Nedávno přestoupil do jednoho z nejslavnějších klubů planety a okamžitě se jako nejdražší obránce zapsal do historie klubu. Liverpool, který za slovenského obránce Martina Škrtela utratil 6,5 milionů liber, věří, že získal budoucí klíčovou postavu týmu. Samotný fotbalista je s přestupem potěšen a nemůže se dočkat debutu.

Vedení Juventusu přijede jednat o Kaloudovi

Zástupci Juventusu Turín zřejmě už během příštího týdne přiletí do Česka, aby jednali o příchodu dvacetiletého brněnského fotbalisty Luboše Kaloudy. ČTK dnes možnou schůzku potvrdil šéf klubu Roman Pros.

Hoddle: Trénovat Anglii je těžší, než dělat premiéra

Bývalý trenér anglické reprezentace Glenn Hoddle míní, že vést národní tým kolébky fotbalu je náročnější než být britským premiérem. Nikde jinde se prý člověk nesetká s tolika zkoumavými pohledy a narušením soukromí.

QPR chce za čtyři roky konkurovat AC Milán

Šéf stáje formule 1 a jeden z majitelů anglického druholigového klubu Queens Park Rangers Flavio Briatore učinil odvážný slib. V rozhovoru pro list Daily Mail prohlásil, že do čtyř let chce s momentálně dvacátým celkem druhé nejvyšší anglické soutěže hrát v Lize mistrů.

Keegan nevyloučil příchod Shearera

Nový manažer Newcastlu United Kevin Keegan prozradil, že je připraven povolat legendu klubu Alana Shearera do role asistenta manažera. Na dnešní tiskové konferenci zároveň prohlásil, že nejlépe zná prostředí klubu, neboť na St. James Park působil jako hráč i manažer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele