Střelec Šesták: Takovou euforii jsem ještě nezažil

15.03.2011, 10:07
Aktuality
Útočník tureckého MKE Ankaragücü Stanislav Šesták o sobě dal o víkendu výrazně vědět. Jeho tým hostil istanbulský Galatasaray, a i když dvakrát prohrával, nakonec se radoval ze tří bodů. Šesták totiž zaznamenal hattrick.

"Proti tradičním klubům z Istanbulu se nám daří, obrali jsme je už o spoustu bodů. Proti Galatasarayi jsme zejména v druhém poločasu hráli velmi dobře a nakonec bylo na naší straně i potřebné štěstíčko," komentoval úspěšné utkání rodák z Demjaty.

Šesták vstřelil v této sezoně už deset gólů, jeden dal v poháru, devět v lize. "To je celkem pěkná bilance, i když by branek mohlo být více. Šance jsem na to měl. Naproti tomu jsem rád, že mi tato sezóna vychází, a to ještě neskončila," uvědomuje si hráč, který v Turecku hostuje z Bochumi.

Proti Galatasarayi to ale dlouho na povedený zápas nevypadalo, Ankaragücü muselo dvakrát dotahovat náskok soupeře. "Gól nám dali z brejku, což nás srazilo. Pomohla nám však pauza a začali jsme hrát úplně jinak. Vytvořili jsme si tlak, ale po chybě našeho obránce jsme znovu inkasovali. I tak jsme dokázali vyrovnat i podruhé a nakonec i vstřelit vítězný gól. Na stadionu byla obrovská euforie, takovou jsem ještě v Turecku nezažil," doplnil Šesták.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždy jsem ho měl rád...

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

asi si povedal, ze si necha ,playoff, bradu az kym neda gol zas raz

Reagovat
smazaný uživatel

stanko zaše ši dobre zrobil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte si, že tento hráč dokázal využít potenciálu? Možná to je jen můj dojem, ale vždy jsem ho měl za velmi perspektivního hráče. Avšak nedopadl nějak špatně, nicméně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze dopadol celkom fajn, je iste, ze moze dakovat Ziline, kde prisiel ako hrac z lavicky Slovana, ze mu dala sancu a on sa jej chopil viac nez vyborne...Nech sa ale vrati do Bundesligy - tam proste patri...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
erudovanyodbornik

No spatne to neni ale pri tom jak vletl pred par lety do BL to vypadalo ze jeho kariera pujde jinym smerem.

Reagovat
soukup

tak jeho kariéra ještě neskončila, ale je pravda, že sem ho viděl v týmu špičky bundesligy a ne v Turecku ještě navíc mimo ty slavný kluby

Reagovat
REPLIKATOR

Žádná zmínka o tom, že mu Bednář nahrál na poslední 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář přišel na hřiště a krásně to ožilo :) 2 asistence a také se dostal k nějké té střele :) Jinak co se týče Rajnocha a Sapary který tam dělá kapitána, tak samozřejmě odehráli celý a zápas a dobře, Marek Sapara se v pruběhu 2.poločasu dostal do velmi slibné šance, ale volej netrefil přesně a vysoko přestřelil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradil to hattrickom Šesták a nikoho nebude zaujímať to, že Sapara nedal šancu

Reagovat
smazaný uživatel

No to boli také asistencie ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele