Adler: Nepřejeme si být jakkoli zmiňováni při spekulacích o titulu

14.03.2011, 15:56
Aktuality
Leverkusen má zaděláno na skvělé umístění v německé nejvyšší soutěži a pomohla mu i včerejší výhra 1:0 v Mainzu. Bayer se tak po sobotním zaváhání Borussie Dortmund v Hoffenheimu ještě vrátil do boje o mistrovský titul, jeho brankář René Adler ale o něčem podobném nechce ani slyšet...

Leverkusen je osm kol před koncem druhý s devítibodovou ztrátou na BVB a velmi nadějný je pro něj pohled tabulkou směrem dolů. Třetí Hannover ztrácí pět bodů, manko čtvrtého Bayernu je ještě o dva body větší.

"Nepřejeme si být jakkoli zmiňováni při spekulacích o titulu. Máme v hlavách jasný cíl, který jsme si dali. Ohlížíme se za sebe, chceme vyhrát zbývající zápasy a zajistit si postup do Ligy mistrů," říká jasně Adler.

Leverkusen ve čtvrtek večer hrál náročný zápas Evropské ligy s Villarrealem, kterému doma podlehl 2:3 a hodně si tak přivřel postupové dveře do čtvrtfinále. O jeho výhře v Mainzu rozhodl několik minut před koncem Augusto.

"Je to skvělý pocit, mít po dnešku o další důležité tři body více. To ukazuje charakter týmu, zvláště pak po tom všem, co se stalo ve čtvrtečním utkání," pochvaluje si Adler.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Hafna

ono taky Dortmund už ten titul nepustí...

Reagovat
smazaný uživatel

dúfajme

Reagovat
cristiano.K.

nechápu otázky novinářů typu:pomýšlíte na titul? Jak by asi mohli,když mají 9 bodů ztrátu

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

fandím dortmundu ale oni mi už dlhšie pripomynaju stuttgart im vtedy tiež nikto neveril, po dlhšom čase bayern nebojoval o titul, bojovali schalke bremy a hamburg a z ničoho nič ich všetkých preskočil stuttgart , keby boli v prvom kole jarnej časti doma vyhrali nad BVB bol by rozdiel 3 body ..ale našťastie nie je..uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Adler z něho vyrostl výbornej gólman...nebejt toho blbýho zranění tak je teď jednička německa on...ale věřím že přestoupí do nějakého top klubu a tam celýmu světu ukáže svůj parádní reflex

Reagovat
smazaný uživatel

René Orel

Reagovat
Josifek

Ty kráso, nominace na hlášku roku, ReSPEcT...

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš vážně nebo ironie?

Reagovat
Josifek

Ironie samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on přestupuje do Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
jv

Výbornej brankář, škoda toho zranění před MS... Snad zůstane v Bayeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele