Aktuality

Kluby: Bez nové legislativy se neobejdeme!

Bez změn v současné legislativě nebude dostatečná bezpečnost na fotbalových stadionech trvale zajištěna, konstatovali zástupci klubů na dnešním mimořádném Ligovém shromáždění v Praze. Vedení svazu se také shodlo s ligovými funkcionáři na okamžitých opatřeních pro to, aby byla bezpečně dohrána tato sezona, a společně stanovili výhled pro nadcházející ročník.

Berbatov by přivítal námluvy s AC Milán

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov si již delší dobu říká ještě o lukrativnější angažmá a z White Hart Lane se dost možná bude stěhovat již letos v létě. Jedním z uchazečů o jeho služby je AC Milán a bulharský reprezentant by rozhodně nebyl zklamaný, pokud by došlo k jednání s Rossoneri...

Van der Sar vyloučil další působení v reprezentaci

Nizozemskou reprezentaci v létě převezme Bert van Marwijk a ten má už nyní svá přání. Jedním z nejdůležitějších bylo přimět Edwina van der Sara k tomu pokračovat v národním týmu, brankář Manchesteru United ovšem něco podobného vyloučil...

V pohárovém čtvrtfinále pokračuje boj o účast v Evropě

Fotbalová liga míří do závěrečné čtvrtiny, ale Pohár ČMFS se bude hrát ve středu na jaře poprvé. Druhá nejvýznamnější tuzemská soutěž dospěla do čtvrtfinále, které se letos premiérově bude hrát na dva zápasy.

Baroš přiznal, že před gólem v semifinále poháru hrál rukou

Český fotbalista Milan Baroš přiznal, že před rozhodujícím gólem Portsmouthu v semifinále Anglického poháru hrál rukou. Reprezentační útočník, po jehož střele zařídil výhru 1:0 nad druholigovým West Bromwichem dorážkou Nigerijec Nwankwo Kanu, to prohlásil v rozhovoru v listu Daily Star.

Amauri by se nebránil přestupu do Juventusu

Amauri po letošní sezoně odejde z Palerma a zkusí štěstí v nějakém větším klubu. Ty o brazilského útočníka mají zájem a jedním z nich je i turínský Juventus, jehož dres by Amauri velice rád oblékl...

Zraněný Čech věří, že o Euro nepřijde

Petr Čech věří, že jej zranění v obličeji nepřipraví o účast na červnovém ME. Pětadvacetiletý gólman na dnešní telefonické tiskové konferenci řekl, že pokud vše půjde dobře, za dva týdny by se se speciální ochranou brady mohl opět zapojit do přípravy.

ČR v boji s fotbalovými chuligány zaostává

Zákony, které postihují fotbalové chuligány, nejsou v evropských zemích žádnou zvláštností. Stejně jako kamerové systémy na stadionech, přítomnost policie v hledištích nebo registry notoricky známých výtržníků. V českém fotbale se zatím jen vede diskuse o tom, jak zajistit bezpečnost na stadionech, i o tom, kdo to zaplatí.

Ronaldo se možná půjde rozehrát do Flamenga

O Ronaldovi se opět mluví v souvislosti s Flamengem a tentokráte jsou tyto spekulace vyvolány prohlášením brazilského útočníka. Nejlepší střelec v historii světových šampionátů si před několika týdny vážně poranil koleno a je možné, že se před návratem do kádru AC Milán půjde rozehrát do Jižní Ameriky...

Koller se po ME rozloučí s reprezentačním dresem

Česká fotbalová reprezentace se pomalu může začít připravovat na život bez svou velkých postav posledních let. Po letošním evropském šampionátu z funkce trenéra odejde Karel Brückner a stejné úmysly má rovněž Jan Koller...

Rozhodčí Merk po sezoně ukončí kariéru

Jeden z nejuznávanějších evropských rozhodčích po sezóně ukončí kariéru. Němec Markus Merk se k tomuto kroku odhodlal po dvaceti letech na nejvyšší úrovni. Během své kariéry byl mimojiné třikrát vyhlášen nejlepším rozhodčím světa.

Analytici RZB: Euro 2008 vyhrají Češi

V únorové předpovědi nejslavnější rakouské věštkyně sice propadli, ve "vědečtější" prognóze analytiků vídeňské Raiffeisen Zentralbank (RZB) ale naopak vyhráli. Čeští fotbalisté se podle počítačových expertů rakouské banky stanou v červnu mistry Evropy.

Keegan chce v létě přivést Henryho

Nový manažer Kevin Keegan pomalu přetváří Newcastle k obrazu svému, v létě se dá od něho očekávat velká aktivita na přestupovém trhu. Anglická legenda se nebude bát oslovit velká jména, Keegan se pokusí k návratu do Premier League přesvědčit třeba Thierry Henryho.

Čech má ve tváři 50 stehů. Prý může přijít o Euro

Zranění českého brankáře Petra Čecha z Chelsea je zřejmě vážnější, než se původně myslelo, a dokonce by kvůli němu mohl přijít o fotbalové mistrovství Evropy. Podle britských médií by totiž kvůli hluboké tržné ráně v obličeji, kterou českému reprezentantovi přivodil spoluhráč na tréninku a lékaři mu ji v neděli zašili 50 stehy, mohl chybět až šest měsíců.

Cassano si chce znovu zahrát v pohárech

Antonio Cassano se vrátil po pětizápasovém trestu za vyloučení v utkání s Turínem a stále doufá, že se mu se Sampdorií podaří probojovat do pohárové Evropy. Kromě toho hodlá také změnit své hostování v týmu Sampdorie v přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele