Denilson chce odejít z Arsenalu. Chybějí mu trofeje

20.05.2011, 12:47
Aktuality
Brazilec Denilson oznámil, že má v úmyslu opustit Arsenal. Mladý záložník je v klubu už pět let a za tu dobu se neradoval z jediné trofeje, což je pro něho hlavní důvod k odchodu. Denilson nechce měnit dres v rámci Anglie, své další angažmá vidí v Itálii či Španělsku.

"Letošní sezona byla nejhorší v mém životě. Jsem velmi naštvaný a frustrovaný," sdělil deníku Sun. "Jsem vítěz a přišel jsem sem vyhrávat trofeje, jenže za pět let jsme žádnou nezískali. Kariéra utíká rychle, proto je čas jít dál."

Denilson dále uvedl, že takový úmysl má v hlavě už delší dobu. "Není to žádné náhlé rozhodnutí. Všechno jsem si srovnal před nějakými osmi měsíci. Cítil jsem se špatně a došlo mi, že potřebuji novou výzvu. Nikomu jsem to dřív neřekl, protože jsem nechtěl poškodit náš tým," pokračoval.

"Nedovedu si představit, že bych proti Arsenalu nastoupil v dresu Chelsea, Liverpoolu nebo Manchesteru City, a už vůbec ne Tottenhamu. Myslím, že moje budoucnost je v Itálii nebo Španělsku," doplnil třiadvacetiletý hráč, který za Arsenal odehrál přes 150 soutěžních zápasů.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (552)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele