Aktuality

Inter má další zbraň – mladíka Balotelliho

Milánský Inter o víkendu v honbě za obhajobou titulu nezaváhal. K dvoubrankové výhře nad Bergamem vydatně přispěl teprve sedmnáctiletý Mario Balotelli. Rodák z Ghany se překvapivě ocitnul v základní sestavě a trenérovi Mancinimu se odvděčil gólovou pojistkou.

Úspěch si nekoupíte, vzkazuje Deivid Chelsea

Liga mistrů slibuje další a další skvělé zápletky. Fenerbahce doma porazilo Chelsea a ta musí Turkům doma porážku oplatit, pokud se chce podívat do semifinále. Hvězda hostů Deivid však Blues varuje: rozhodne předvedený fotbal, ne tučnost bankovního konta.

Drogba chce pryč z Chelsea, prý i kvůli Čechovi

Český brankář Petr Čech je údajně jedním z fotbalistů Chelsea, kvůli kterým chce kanonýr Didier Drogba londýnský klub opustit. Podle bulvárního nedělníku News of the World se útočník Pobřeží slonoviny v poslední době rozhádal s několika spoluhráči, mezi nimiž je i český reprezentant.

Baroš si pomohl rukou, zlobil se Phillips

Hodně naštvaný byl včera Kevin Phillips, jehož West Bromwich Albion v semifinále FA Cupu podlehl Portsmouthu těsně 0:1. Trnem v oku mu byla jediná branka utkání, tu vsítil Kanu a podle Phillipse jí předcházela ruka Milana Baroše...

Každý zápas je klíčový, upozorňuje Toldo

Francesco Toldo bude závěr letošní sezony tak jako prakticky celý její průběh sledovat jenom z lavičky, svým spoluhráčům z Interu tak musí pomoci především po psychické stránce. Nerazzurri mají před dnešní dohrávkou v Bergamu jenom jednobodový náskok na AS Řím a zkušený brankář upozorňuje, ža každý zbývající zápas je velice důležitý...

Brazilský trenér Dunga se podrobil třem operacím

Trenér brazilské fotbalové reprezentace Carlos Dunga se v sobotu podrobil hned třem plánovaným operacím. Kapitánovi mistrů světa z roku 1994 operovali v nemocnici v Portu Alegre levé koleno, levou holeň a žlučník.

Tohle je můj Milán, radoval se Ancelotti

Důležité vítězství si včera proti Cagliari připsal AC Milán. Rossoneri bojují o předkolo Ligy mistrů, další neúspěch v Serii A by jim milionářskou soutěž znovu vzdálil. Po zaslouženém zisku tří bodů neskrýval kouč Carlo Ancelotti radost.

Keane stále nemůže zapomenout na odchod z Old Trafford

Je to již dva a půl roku, co Roy Keane musel opustit Manchester United a ani tak dlouhá doba nezahojila všechny šrámy na duši. Bývalého irského reprezentanta odchod z Old Trafford, za který podle něho může vedení, stále bolí...

Lahm jedná o nové smlouvě

O Philippa Lahma je velký zájem za německými hranicemi, 24letý obránce by ale měl i nadále hájit barvy Bayernu Mnichov. Lahm již s generálním manažerem bavorského velkoklubu Ulim Hoenessem začal jednat o nové smlouvě...

Ronaldinha získáme, věří Berlusconi

AC Milán může v létě završit své dlouhotrvající úsilí vysněným ziskem Brazilce Ronaldinha. Prezident Silvio Berlusconi tvrdí, že čeká na odpověď někdejšího nejlepšího fotbalisty světa. Jen na něm údajně záleží, zda vymění Barcelonu za italský tým.

Messi doufá, že stihne semifinále

Útočník Španělské Barcelony Lionel Messi doufá, že bude moct hrát v semifinále Ligy mistrů. Messi předpokládá, že Barca postoupí přes Schalke a že Manchester United vyřadí AS Řím a nechce si nechat zápas s Manchesterem ujít.

Adriano by se Barceloně nebránil

Podle posledních zpráv by mohla kariéra uhasínající hvězdy Adriana nabrat trochu nečekaný spád. O kmenového hráče Interu Milán, jenž je nyní na hostování v brazilském Sao Paulu, se údajně zajímá Barcelona a sám Adriano by se přesunu na Pyrenejský poloostrov nebránil.

Carson je připraven odejít z Liverpoolu

Talentovaný anglický gólman Scott Carson řeší nepříjemné starosti, nemá nejmenší tušení, kde bude příští sezónu hrát. V Liverpoolu pro něj nebylo místo, a tak odešel hostovat do Aston Villy, o další hostování ale nemá zájem a raději prý bude hrát druhou ligu...

Kahn zkritizoval budoucího kouče Bayernu Klinsmanna

Kapitán a brankář Bayernu Mnichov Oliver Kahn zkritizoval budoucího trenéra bavorského velkoklubu Jürgena Klinsmanna. Německému fotbalistovi se nelíbilo, že kouč, který po sezoně nahradí současného trenéra Ottmara Hitzfelda, se byl podívat na čtvrtfinále Poháru UEFA, v němž Bayern ve čtvrtek remizoval 1:1 s Getafe.

Farfán z Eindhovenu neutíká

Z PSV Eindhoven poslední dobou odešla řada hvězd a jedním z těch, kteří stále zůstávají, je Jefferson Farfan. Pro peruánského útočníka je velice pikantní čtvrtfinále letošního ročníku Poháru UEFA, jelikož jeho soupeř - Fiorentina - je také jeho nápadníkem. 23letý fotbalista si ovšem z těchto spekulací hlavu nedělá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele