Aktuality

Lampardovi zemřela matka

Spoluhráči Petra Čecha z londýnské Chelsea Franku Lampardovi dnes zemřela matka. Anglický klub v oficiálním prohlášení informoval o tom, že osmapadesátiletá Pat Lampardová podlehla zápalu plic. Je tak otázkou, zda nejlepší střelec klubu nastoupí ve víkendovém ligovém zápase s Manchesterem United a ve středeční odvetě semifinále Ligy mistrů s Liverpoolem.

Hlavní je udržet současné opory, hlásí Wenger

Arsenal ani letos v létě nejspíš moc utrácet nebude. Manažer Arsene Wenger oznámil, že jeho prioritou je udržet současné hráče, ne nakupovat nové. Wenger tak hodlá především podepsat nové smlouvy s Cescem Fabregasem, Mathieu Flaminim a Alexandrem Hlebem.

Veterán Vastic je v širší nominaci Rakouska na Euro

Trenér Rakouska Josef Hickersberger zveřejnil širší jednatřicetičlennou nominaci svého týmu na blížící se Euro. Je v ní překvapivě také 38letý Ivica Vastic. Zkušený útočník Lince se přitom v reprezentaci objevil naposledy v srpnu 2005.

Coupet zvažuje odchod z Lyonu, Fred zřejmě zůstane

Olympique Lyon bojuje o francouzský titul a pohár, jeho vedení pak s hráči. Nabídky nových kontraktů dostanou brankář Gregory Coupet a útočník Fred a zatímco ve druhém případě to vypadá na další pokračování na Stade Gerland, zkušený gólman by mohl změnit dres...

Nedvěd ještě jeden rok za Juventus

Pavel Nedvěd bude podle všeho i v příští sezoně pokračovat v profesionální kariéře. Bývalý kapitán českého národního týmu jedná s turínským Juventusem o nové smlouvě s platností do léta 2009...

Vlastní gól mě posílí, tvrdí liverpoolský obránce Riise

Liverpoolský obránce John Arne Riise věří, že vlastní gól, kterým zkomplikoval týmu boj o postup do finále Ligy mistrů, ho nesrazí. Norský fotbalový reprezentant si naopak myslí, že branka na 1:1 z nastavení prvního semifinále s Chelsea, ho posílí.

Jarolím Brücknera nenahradí, chce dodržet smlouvu ve Slavii

Trenér Slavie Praha Karel Jarolím se s největší pravděpodobností koučem české reprezentace nestane. V dubnu loňského roku prodloužil kontrakt ve Slavii o tři roky a hodlá jej dodržet.

Cafu chce pokračovat v kariéře, motivace mu nechybí

Marcos Cafu si hodlá ještě prodloužit svůj fotbalový život. Brazilský obránce ve službách AC Milán ani ve svých 37 letech nepomýšlí na odchod do důchodu a po zelených trávnících chce běhat ještě minimálně jeden rok...

Do odvety dáme všechno, slibuje Rijkaard

Barcelona nedokázala zdolat defenzivní val Manchesteru United a v úvodním utkání semifinále letošního ročníku Ligy mistrů doma jenom remizovala 0:0. Tento výsledek do odvety mírně zvýhodňuje anglický tým, bez reálných šancí ovšem není ani Barcelona a její trenér Frank Rijkaard stále věří v postup...

Jo do Manchesteru City?

Velká tahanice se zřejmě již brzy strhne o jednu hvězdu CSKA Moskva. Útočník Jo Alves je hodně žádaným artiklem, zájem o něho má především Manchester City a i jeho agent připouští, že se brzy "něco stane"...

Ronaldo: Prostě se mi to nepodařilo

Manchester United oplývá lepší formou než Barcelona a po prvním vzájemném souboji těchto gigantů má o něco větší šanci na postup do moskevského finále letošního ročníku Ligy mistrů. Rudí ďáblové na Nou Campu uhráli bezbrankovou remízu, s níž byl spokojen i Cristiano Ronaldo...

Juventus čelí dalšímu obvinění z korupce

Bývalý šéf Juventusu Luciano Moggi a turínský klub byli podruhé obviněni z korupce. Podle italského fotbalového svazu FIGC spolu s hlavními aktéry předloňského úplatkářského skandálu, po němž byl Juventus přeřazen za trest do druhé ligy, čelí obvinění i devět současných a bývalých rozhodčích.

Chelsea požaduje za Drogbu Balotelliho

Situace kolem odchodu Didiera Drogby ze Stamford Bridge je stále stejná a média přináší stále nové a nové spekulace. Klub ze západního Londýna se s odchodem svého kanonýra již pravděpodobně smířil a nyní již jen vyhlíží nejvýhodnější nabídky.

FA by zítra měla schválit kandidaturu Anglie na pořádání MS

Hlavním bodem čtvrtečního zasedání anglické Fotbalové asociace bude schválení úmyslu kandidovat na pořádání mistrovství světa v roce 2018. Očekává se, že předsednictvo dá kandidatuře Anglie zelenou.

Rosického stav se zlepšil

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický dnes zveřejnil stav léčby svého zranění. Trenérovi české reprezentace Karlu Brücknerovi i fanouškům udělala Rosického slova radost. Jeho zdravotní stav se zlepšil a záložník Arsenalu čeká na povolení k zahájení přípravy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele