Aktuality

Ujfaluši: Prožívám jedno z nejlepších období

Jedno z nejlepších období v kariéře momentálně prožívá český obránce Tomáš Ujfaluši. Ve Fiorentině patří k základním stavebním kamenům sestavy, která se probojovala už do čtvrtfinále Poháru UEFA a zálusk na úspěch si dělá i v italské Serii A, kde útočí na účast v Lize mistrů. Momentálně mají "fialky" na čtvrtém místě, které zaručuje účast v předkole prestižní soutěže, náskok čtyř bodů na slavný AC Milán.

Kalouda: Je to těžké, ale budu makat

Velký talent a nový objev českého fotbalu Luboš Kalouda dva týdny po "stomilionovém" transferu do CSKA Moskva tuší, že je před ním v armádním klubu pořádná porce práce. Ještě donedávna brněnský záložník do prvních dvou zápasů ruské ligy vůbec nezasáhl, ale beznaději nepropadá. Kalouda je prý odhodlaný dřít do úmoru a touží dokázat, že si na své premiérové zahraniční štaci brzy zaslouží dostat šanci.

Češi v zahraničí dostali vysoké známky

Úspěšný víkend za sebou mají čeští fotbalisté v elitních zahraničních ligách. Nejvíce se dařilo útočníkovi Stanislavu Vlčkovi, který dvěma góly přispěl k ligové výhře Anderlechtu a od deníku Nieuwsblad si vysloužil vysokou známku osm. Jen o stupeň nižší hodnocení získal za svoji premiérovou trefu v barvách Westerlo záložník Lukáš Zelenka.

Trenér Bilič chce zraněného Eduarda ve výpravě na ME

Útočník londýnského Arsenalu Eduardo se zotavuje po operaci zlomené nohy, přesto má reálnou šanci podívat se na Euro nejen jako divák. Trenér chorvatské reprezentace Slaven Bilič si přeje, aby byl Eduardo součástí výpravy.

Šéf Schalke se bojí odchodu hvězd

Schalke letos válí v Lize mistrů, kde už se probilo do čtvrtfinále. Pro příští rok však nemá účast v prestižní soutěži zdaleka jistou. Manažer Schalke Andreas Müller přiznal, že když jeho klub účast v Ligu mistrů nevybojuje, nejspíš přijde o své nejlepší hráče.

Brankáře Rašku okouzlil dánský způsob života

Sportovní úspěchy, ale také poklidný rodinný život v severském ráji. Tak vypadal uplynulý rok v kariéře fotbalového brankáře Martina Rašky. Jednatřicetiletý gólman před rokem vyrazil na sever Dánska na své druhé zahraniční angažmá, které si zatím nemůže vynachválit. V klubu FC Midtjylland, který sídlí v městečku Herning, mu zatím vychází vše podle představ.

Nezkušený Real Madrid!

Vy jste to nevěděli? Tak slyšte a čtěte! Podle trenéra Bernda Schustera jeho svěřenci prohráli s Valencií, protože jim chybí zkušenost! Real, který utrácí za přestupy snad nejvíce peněz ze všech špičkových týmů, kupuje tedy nesmyslně! Nezkušené hráče za desítky miliónů eur! Ale nechme mluvit protagonisty, tedy trenéra Schustera, kapitána Raúla, Arjena Robbena...

Beckham se na stovce zastavit nechce, myslí ještě dále

David Beckham se dočkal návratu do anglické reprezentace a již zítra ho čeká jedno velké jubileum. Záložník Los Angeles Galaxy má na svém kontě 99 startů za národní tým a v přátelském utkání s Francií může dosáhnout bájné stovky...

Hiddink si prodlouží své angažmá v Rusku

Guus Hiddink definitivně ukončil měsíce spekulací ohledně vlastní budoucnosti. Nizozemský trenér podepsal novou smlouvu s Ruskou fotbalovou unií a na lavičce tamního národního týmu by měl vydržet až do léta 2010...

Heitinga má namířeno do Atletika Madrid

Johnny Heitinga se rozhodl, jaké budou jeho další fotbalové kroky. Nizozemský obránce dospěl k rozhodnutí odejít z Ajaxu a podle informací tamních médií se již dohodl na pětileté smlouvě s Atletikem Madrid...

Everton opět přišel o Cahilla

Jedna rána za druhou v posledních dnech stíhá Everton. Toffees nejprve nešťastně vypadli z Poháru UEFA, poté přišli o čtvrtou příčku zaručující start ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů a nyní ztratili jednoho ze svých klíčových hráčů. Záložník Tim Cahill si obnovil zranění a s největší pravděpodobností přijde o zbytek sezony...

Jankulovski se vrací do reprezentace po půl roce

Fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského jako by v letošní sezoně pronásledovaly jen samé špatné zprávy. Zadák AC Milán se od říjnové operace nemůže zbavit vleklých problémů s kolenem a navíc jej trápí i bídné výsledky slavného klubu, jenž bude mít v závěru nepovedené sezony co dělat, aby si pro příští ročník zajistil alespoň účast v evropských pohárech.

Baroš chce zavzpomínat na Portugalsko

Zápas se soupeřem, kterému v posledních dvou vzájemných utkáních vstřelil tři góly, čeká ve středu českého fotbalového útočníka Milana Baroše. Šestadvacetiletý reprezentant proto věří, že se proti dánskému národnímu týmu brankově prosadí i tentokrát a získanou pohodu si přenese do anglického Portsmouthu, kde zatím od svého příchodu neskóroval.

Real potvrdil zájem o Huntelaara

Real Madrid potvrdil ústy trenéra Bernda Schustera zájem o útočníka Ajaxu Amsterdam Klaase Jana Huntelaara. O odchodu výjimečně nadaného kanonýra z Nizozemska se spekuluje už delší čas.

Koller si přijel na sraz vyčistit hlavu

Český fotbalový útočník Jan Koller nepřijel na reprezentační sraz v nejlepší pohodě. Jeho Norimberk se potácí na chvostu německé ligy a urostlého kanonýra místo radosti ze vstřelených branek trápí sestupové starosti. Reprezentační rekordman v počtu vstřelených branek ale věří, že se v přípravném utkání s oblíbeným Dánskem opět gólově probudí a získá pohodu před klíčovými bundesligovými zápasy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele