Aktuality

Spurs zvýší nabídku a měli by získat Freda

Útočník Lyonu Fred je na cestě na White Hart Lane. Podle útočníkova bratra Rodriga chystá Tottenham novou nabídku za brazilského střelce. Spurs se snažili Freda získat už v zimě, s Lyonem se však nedohodli na penězích.

Ujfalušiho nahradí ve Fiorentině Barzagli

Fiorentina našla rychle náhradu za Tomáše Ujfalušiho, který po Euru zamíří do Atlétika Madrid. Uvolněné místo v obranné čtveřici by měl zaujmout Andrea Barzagli z Palerma, v italském dresu předloňský mistr světa.

Van Basten: Italové a Francouzi jsou silnější

Nizozemskou reprezentaci čeká na Euru velmi těžká práce a je o tom přesvědčen i trenér Marco van Basten. Oranjes se ve "skupině smrti" utkají s Itálií, Francií a Rumunskem a Van Basten tvrdí, že oba finalisté posledního mistrovství světa jsou dnes ještě lepší, než před dvěma lety...

Blíží se konec Granta na lavičce Chelsea?

V anglických denících se objevily zprávy o konci Avrama Granta na lavičce londýnské Chelsea. Opustit manažerské křeslo by měl Izraelec díky neúspěchu ve finále Ligy mistrů, kde Blues podlehli až na penalty Manchesteru United. Alespoň to vyplývá ze slov ředitele klubu Petera Kenyona.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Coupet potvrdil, že odejde z Lyonu

Sedminásobný mistr Francie Olympique Lyon přijde v létě o jeden ze pilířů týmu. Po jedenácti letech se rozhodl vyzkoušet jiné angažmá brankář Grégory Coupet. Zatím není jasné, kam francouzský brankář zamíří, nejpravděpodobnější je odchod do Tottenhamu.

Benfica se dohodla s trenérem Floresem

Novým koučem Benfiky Lisabon bude Španěl Quique Sánchez Flores. Bývalý trenér Valencie se se slavným portugalským klubem dohodl na dvouleté smlouvě. Benfika se předtím snažila získat Svena-Görana Erikssona, který už klub vedl, ale neúspěšně.

Riise připustil odchod z Liverpoolu

Hodně nejistá je budoucnost levého beka Liverpoolu Johna Arneho Riiseho. Toho během letošní sezony vytlačil ze sestavy Brazilec Aurelio a sám Nor s dynamitem v levé noze nyní potvrdil možnost odchodu z Anfield Road. Po sedmi letech nošení červeného dresu.

Robinho má nabídku od Chelsea

Brazilský útočník Robinho potvrdil slova svého agenta, že se o něj vážně zajímá londýnská Chelsea. Fotbalista Realu Madrid už prý má na stole nabídku, agent Wagner Ribeiro navíc prozradil sumu - 35 miliónů eur.

Čech si přijel spravit chuť s národním týmem

Ve čtvrtek v noci přelet z Moskvy do Londýna, poté podvečerní cesta do Prahy, dnes dopoledne let do Vídně, odtud přestup na linku do Klagenfurtu a navrch jízda autem do Bad Kleinkirchheimu. Náročné dva dny má za sebou český brankář Petr Čech, který už je s reprezentací v Rakousku.

Češi se připravovali znovu v dešti, Čech dorazil na večeři

Další trénink v silném dešti mají za sebou čeští fotbalisté, kteří se připravují v Rakousku na mistrovství Evropy. V sobotu je alespoň částečně čeká lehčí program, sehrají přípravný zápas proti korutanskému klubu St. Andrä. V něm by měli nastoupit všichni hráči s výjimkou gólmana Chelsea Petra Čecha, který za týmem dorazil po prohraném finále Ligy mistrů dnes v podvečer.

Real Madrid je nemorální klub, říká Ferguson

Sir Alex Ferguson se ostře pustil do Realu Madrid a jeho představitelů, kteří podle věhlasného manažera využívají madridský deník "Marca" k tomu, aby znejistili hráče Manchesteru. Ferguson tím reagoval na snahy španělského celku získat do svých řad Cristiana Ronalda. Manchester United a Real Madrid tak dost možná stojí na počátku pořádného konfliktu.

Smith: Může za to Evropa

Rangers v posledních kolech sezóny přišli o skotský titul, když je v samém závěru předstihl Celtic, a manažer Walter Smith ví, proč se tak stalo. Rangers úspěšně táhli fotbalovou Evropou, dostali se až do finále Poháru UEFA, jenže díky tomu jim byla odložena řada zápasů, které museli dohrávat v rychlém sledu v posledních týdnech.

Sparta čeká na Lavičkovo rozhodnutí

Už na začátku příštího týdne by mohlo být jasné, kdo bude novým trenérem pražské Sparty, která před koncem sezony propustila Michala Bílka. Vedení letenského klubu už s konkrétní nabídkou oslovilo Vítězslava Lavičku, který je pro Spartu současnou volbou číslo jedna. Jednání však komplikuje skutečnost, že Lavička je trenérem reprezentace do 21 let a čeká se na to, zda jej svaz bude ochoten uvolnit.

Ronaldo jednou Real posílí, věří Schuster

Hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo stále opakuje, že z klubu neodchází, Real Madrid ale po mladém Portugalci pořád pokukuje. Trenér Bernd Schuster věří, že Ronaldo časem přijde, podle španělského tisku dokonce připravuje Bílý balet ohromující nabídku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele