Aktuality

Vučinič chce pokračovat v Římě

Mirko Vučinič hodlá i v následující sezoně hájit barvy římského AS. Kapitán černohorské reprezentace byl v uplynulém ročníku při častých absencích Francesca Tottiho důležitým článkem hry Giallorossi a na přestup rozhodně nemyslí...

Sivok přestupuje do Besiktase Istanbul

Tomáš Sivok přestupuje z italského Udine do Besiktase Istanbul, s jehož vedením se dnes v Praze dohodl na čtyřleté smlouvě. Pětadvacetiletý defenzivní univerzál, který jarní část sezony strávil na hostování v pražské Spartě, stihl uzavřít transfer ještě před mistrovstvím Evropy. Na něj zamíří s českou reprezentací v pondělí.

Babel si na evropském šampionátu nezahraje

Obrovská smůla potkala nizozemskou reprezentaci a především pak Ryana Babela. Hráč Liverpoolu si na dnešním tréninku přetrhl vazy v kotníku a přijde tak o start na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku...

Barryho si v Liverpoolu přeje i Gerrard

Nejen mnoho fanoušků Reds touží po Garethu Barrym, záložníkovi a kapitánovi Aston Villy. Teď se k možnosti jeho přesunu na Anfield Road vyjádřil i Steven Gerrard, ikona liverpoolského klubu, a to tak, že pozitivně.

Propuštění Manciniho bylo v zájmu Interu, tvrdí Moratti

Prezident Interu Milán Massimo Moratti podle svých slov musel odvolat trenéra Roberta Manciniho, i když s týmem získal tři italské mistrovské tituly za sebou. Podle Morattiho byl vyhazov kouče v zájmu celého klubu.

Novým koučem Viktorie Plzeň se stal Šilhavý

Fotbalisté Viktorie Plzeň mají nového trenéra, kterým se podle očekávání stal Jaroslav Šilhavý. Asistent reprezentačního kouče, který v minulé sezoně dovedl k záchraně Kladno, podepsal dvouletou smlouvu a bude spolupracovat s asistenty Václavem Kotalem, Karlem Krejčím a trenérem brankářů Josefem Čalounem.

Emre přestoupí do Fenerbahce

Emre Belozoglu se vrátí do vlasti. Turecký záložník končí své angažmá v Newcastlu a již příští týden se na tři roky upíše Fenerbahce...

Barcelona má zájem o Trezegueta

Útočník David Trezeguet by měl být jedním z hlavních letních terčů katalánské Barcelony, která se ho bude snažit získat do svých řad. Alespoň to tvrdí Francouzův agent.

Eduardo by mohl znovu hrát už v srpnu

Útočník Arsenalu Eduardo odnesl v únoru bezohledný zákrok birminghamského Martina Taylora dvojnásobnou zlomeninou nohy a hrozila mu její amputace. Bez fotbalu měl být zhruba rok, chorvatský střelec však už chystá návrat zpět na fotbalový trávník.

Forma Čechů se lepší, ale až start ukáže pravou sílu

Mírný optimismus mohou sdílet po dvanáctidenním přípravném bloku české reprezentace její trenér Karel Brückner i fanoušci. Mužstvo i bez zraněného Tomáše Rosického vykazuje stoupající formu a přestože ani páteční vítězný zápas se Skotskem nemohl být stoprocentní zkouškou skutečných schopností, tým pocestuje v pondělí do Rakouska v dobré pohodě.

Corgoň liga preview - 33. kolo

Nejvyšší slovenská soutěž skončí letos stylově - ostře sledovaným soubojem rivalů Spartak Trnava versus Slovan Bratislava. Mistrovská Artmedia jede do Dubnice, druhá Žilina do Zlatých Moravců. Nitra bude hájit bronzovou příčku v Košicích.

Trenér má o čem přemýšlet, usmíval se Sionko

Jeden z nejvydařenějších zápasů v národním dresu má za sebou Libor Sionko. Záložník kodaňského FC zařídil dvěma brankami dnešní vítězství českého týmu 3:1 nad Skotskem v posledním přípravném utkání před odletem na evropský šampionát a výrazným způsobem si řekl o základní sestavu během Eura.

Představujeme města Eura 2008: Curych, Švýcarsko

Třetím městem, na které si "posvítíme", je Curych. Co o něm říct? Je to město s nejvyšší životní úrovní na světě!

Sevilla: Fabiano neodejde

Hodně krušné léto čeká vedení Sevilly, po celé Evropě je totiž velký zájem hned o několik hráčů tohoto španělského klubu. Do Barcelony již odešel Seydou Keita, prezident Jose Maria del Nido pak něco podobného nechce dopustit u Luise Fabiana...

Češi si generálku pochvalovali, mrzel je obdržený gól

Čeští fotbalisté si po výhře 3:1 v přípravném utkání se Skotskem pochvalovali, jak dobře jim vyšla generálka před mistrovství Evropy. Reprezentanty potěšily tři pěkné branky, pouze je mrzelo, že neudrželi čisté konto. Hráče teď čeká dvoudenní volno, které chtějí využít k maximálnímu odpočinku a návštěvě nejbližších.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele