Aktuality

Ferguson varoval před omezením počtu cizinců v Premier League

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson varoval před zavedením takzvaného pravidla 6+5, kterým chce FIFA upravit počet cizinců v klubech. Podle skotského kouče totiž něco podobného výrazně poškodí anglickou Premier League.

Chelsea za Robinha nabídla 20 milionů liber

Brazilský útočník Robinho by mohl posílit Chelsea. Londýnský klub dnes oficiálně oslovil Real Madrid a podle serveru Sky Sports za čtyřiadvacetiletého fotbalistu nabídl 20 milionů liber (asi 613 milionů korun).

Generální ředitel Šavlo opustí Spartak

Fanoušky Spartaku Moskva ostře kritizovaný generální ředitel Sergej Šavlo se rozhodl neprodloužit kontrakt a po třech letech opouští nejúspěšnější ruské mužstvo.

Černý kůň Tottenham chce konečně do Ligy mistrů

Dny do startu nového ročníku Premier League rychle ubíhají a všechny kluby se už připravují na první kolo. Na hřišti Middlesbrough se 16. srpna představí Tottenham, tým, který je označován za černého koně letošního ročníku, stejně jako před rokem.

Dunga si stěžoval na kvalitu trávníku

Olympijské hry v Pekingu ještě ani nebyly oficiálně zahájeny a už se ozývají první stížnosti na kvalitu čínských sportovišť. Kouč brazilských fotbalistů Carlos Dunga po dnešní hubené výhře svého týmu nad Belgií 1:0 kritizoval špatný stav trávníku na stadionu v Šen-jangu, který prý znemožňoval kombinaci.

L'Equipe: Baroš možná zamíří do Betisu

Milan Baroš možná okusí další významnou evropskou soutěž. Podle informací francouzského deníku L'Equipe má o českého reprezentanta zájem španělský klub Betis Sevilla, který zvažuje, že by znovu nastartoval uvadající kariéru aktuálně nejlepšího kanonýra národního týmu. Španělé prý uvažují o jeho přestupu z Olympique Lyon.

Cisse zůstává, potvrdil Diouf

Hodně se v létě mluvilo o budoucnosti Djibrila Cisseho a jeho možném odchodu z Marseille, nyní se tato sága chýlí ke konci. Frncouzský útočník by měl i v příští sezoně hájit barvy svého současného zaměstnavatele. Již dříve to potvrdil trenér Erik Gerets, k němuž se nyní přidal i prezident OM Pape Diouf...

Villa a Silva o nových smlouvách

Ve Španělsku se nepřestává mluvit o odchodech Davida Villy a Davida Silvy z Valencie, tyto spekulace ale vezmou možná již brzy za své. Valencia své hráče nechce prodat a začala s nimi jednat o podmínkách nových kontraktů...

Wiltord na odchodu z Rennes

Sylvain Wiltord po dvanácti měsících opět změní dres. Bývalý francouzský reprezentant před rokem přestoupil z Lyonu do Stade Rennes a měl se stát tahounem tohoto týmu. To se změnilo po nástupu nového trenéra, který s bývalým hráčem Bordeaux a Arsenalu již nepočítá...

Jarolím novým kapitánem Hamburku

David Jarolím byl zvolen novým kapitánem Hamburku. Devětadvacetiletý středopolař se stal nástupcem Nizozemce Rafaela van der Vaarta, který v minulých dnech zamířil do španělského velkoklubu Realu Madrid.

Moratti: Kádr je kompletní

Prezident Interu Milán Massimo Moratti projevil zklamání z toho, že se mu nepodařilo přivést Franka Lamparda a zároveň prozradil, že kádr úřadujícího italského mistra je kompletní. Padá tedy i příchod Ricarda Quaresmy, o kterém se spekulovalo.

Bývalý šéf Juventusu Moggi dostal další trest za korupci

Bývalý šéf Juventusu Luciano Moggi dostal další trest za korupční jednání. K dosavadnímu pětiletému zákazu činnosti mu italská federace přidala ještě čtrnáct měsíců navíc.

Aršavin se rozhodl v Petrohradu stávkovat

Hvězda Zenitu Petrohrad Andrej Aršavin je nespokojen s tím, jak se k němu v Rusku chovají a rozhodl se stávkovat. Petrohradský klub nepřijal ani jednu z dosavadních nabídek za agilního útočníka. Podle Aršavinova agenta se vedení Zenitu chová k hráči jako k otrokovi.

Jarolím: Fiorentina je nebezpečná, i když je teprve v přípravě

I když jsou fotbalisté Fiorentiny teprve v přípravě na sezonu, budou pro Slavii Praha velice silným soupeřem v boji o postup do základní skupiny Ligy mistrů. Přesvědčil se o tom trenér českých šampionů Karel Jarolím, který dal sledování soupeře přednost před ligovým utkáním proti Příbrami.

Fulham koupil z Evertonu Andyho Johnsona

Andy Johnson po dvou letech v Evertonu mění dres. Sedmadvacetiletého útočníka získal do svých služeb Fulham, který si Johnsona zavázal na čtyři roky. Rozpočet Evertonu je díky útočníkově prodeji bohatší o víc než deset milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele