Aktuality

Bělous se opřel do Blochina, chtěl Zemana

Bývalý generální ředitel FK Moskva Jurij Bělous v rozhovoru pro Sportweek řekl, že neměl žádný podíl na odvolání populárního trenéra Leonida Sluckého. Za odchodem Sluckého a příchodem ukrajinského kormidelníka Olega Blochina prý stál vlastník klubu Michail Prochorov.

19.08.2008 Aktuality 11 komentářů
Zaujalo nás

Jednadvacítka vyhrála v Portugalsku díky obratu po přestávce

Cenné vítězství vybojovali fotbaloví reprezentanti do 21 let v přípravném utkání v Portugalsku. Tým, který dnes poprvé vedl kouč Jiří Kotrba, zvítězil 3:2 po dokonalém obratu ve druhém poločase. Zazářil hlavně debutující útočník Jakub Řezníček z Mladé Boleslavi, jenž obě branky po změně stran zařídil.

Brückner před svou premiérou Rakušany napínal

Bývalý trenér českých fotbalistů Karel Brückner si přenesl svůj osobitý styl i k rakouské reprezentaci, kterou převzal po mistrovství Evropy. Před svou premiérou ve funkci ve středečním přípravném utkání proti světovým šampionům Italům toho o svých záměrech příliš neprozradil.

Trenér Rada řeší rozestavení ofenzivy proti Anglii

Jedenáct jmen pro základní sestavu ve středečním zápasu českých fotbalistů s Anglií už má trenér Petr Rada vybráno, přesto o sestavě na dnešní tiskové konferenci v Londýně pomlčel. Stále řeší, z jakého herního schématu bude mužstvo vycházet. Ve hře jsou prý dvě ofenzivní varianty.

Kadlec má namířeno do německého Leverkusenu

Český reprezentant Michal Kadlec má namířeno z pražské Sparty na roční hostování s opcí do předního německého celku Leverkusenu. Uvedla to agentura SID. Podle mluvčího Sparty Jakuba Otavy i hráčova manažera Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest jednání ještě nejsou u konce.

Banega krůček od Atlética

Ever Banega příliš dlouho ve Valencii nevydržel. Zvučná zimní posila totiž nefiguruje v plánech nového trenéra Unaie Emeryho a Netopýři jsou ochotni hráče uvolnit do konkurenčního Atlética, které má zájem o roční hostování.

Marečka šokovalo, jak skvěle nastartoval kariéru

Šok a plnění klukovských snů. Výstižné termíny používá talentovaný záložník Lukáš Mareček, když se ohlíží za tím, jaké obrátky nabrala za půl roku jeho kariéra. Ještě před pár měsíci neznámý mladík se pevně usadil v sestavě silného Brna...

Kežman se dočkal hostování v PSG

Mateja Kežman se přece jenom dočkal odchodu z Fenerbahce a angažmá v PSG. Srbský útočník se v hlavním městě Francie dnes úspěšně podrobil lékařské prohlídce. Oba kluby se dohodly na ročním hostování s opcí na trvalý přestup, který PSG případně bude stát čtyři miliony eur...

Pro velmoci v čele se Španělskem začíná nová éra

Poprvé od mistrovství Evropy se ve středečních přípravných zápasech představí šampioni ze Španělska i zbylí účastníci červnového turnaje. Některým z nich začíná éra pod novými trenéry a s napětím je očekávána především premiéra Vicenta Del Bosqueho, který nahradil na španělské lavičce zkušeného Luise Aragonése.

Kapitánem Anglie je Terry

Fabio Capello ukončil dohady veřejnosti a vybral si svého kapitána. Zkušený italský trenér ve službách anglické reprezentace pásku podobně jako jeho předchůdce Steve McClaren svěřil Johnu Terrymu...

Jankulovski: Cítím se dobře, byla by škoda skončit

Měsíc se fotbalový obránce Marek Jankulovski rozmýšlel, zda bude i nadále oblékat dres českého národního týmu. Nakonec se rozhodl v reprezentační kariéře pokračovat, protože cítí, že je pro mužstvo stále platný. Velkou roli prý sehrál dobrý zdravotní stav i příznivý zápasový program, který má tentokrát zkušený bek méně nabitý než v minulých sezonách.

Hasselbaink chce ještě hrát

Útočný veterán Jimmy Floyd Hasselbaink, jenž je momentálně bez angažmá, chce hrát fotbal na vrcholové úrovni ještě minimálně jeden rok. Podle svých slov na to ještě stále má.

Deset let od Xaviho debutu

18. 08. 1998 se v utkání o španělský superpohár objevil v barcelonském dresu jistý mladík nazývaný "nový Guardiola". 18. 08. 2008 stojí Xavi Hernández, služebně nejstarší hráč Blaugranas a nejlepší fotbalista uplynulého mistrovství Evropy, na vrcholu sil. V rozhovoru pro Mundo Deportivo se 28letý záložník rozpovídal o minulosti, přítomnosti i budoucnosti.

Kuijt: Torres nám může vystřílet slávu

Fernando Torres se stal za minulou sezónu hvězdou Liverpoolu a v letošním prvním kole opět ukázal, jak je pro svůj tým důležitý, když vstřelil rozhodující gól do sítě Sunderlandu. Podle Dirka Kuijta to navíc může být právě on, kdo vystřílí slávu Liverpoolu.

Dagmar Damková bude pískat olympijské finále

Jediná zástupkyně českého fotbalu na olympijských hrách v Pekingu rozhodčí Dagmar Damková dosáhla největšího úspěchu v kariéře. Vedení turnaje totiž určilo, že bude pískat ženské finále mezi Brazílií a USA. Informaci dnes potvrdil Českomoravský fotbalový svaz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele