V Schalke přesvědčují Farfána, aby prodloužil smlouvu

03.11.2011, 09:57
Aktuality
Jefferson Farfán má v Schalke smlouvu jen do konce sezony a klubové vedení chce zabránit tomu, aby o sedmadvacetiletého hráče přišlo. Farfán údajně dostal nabídku nové smlouvy s ročním platem šest milionů eur, o své budoucnosti ale zatím jasno nemá.

Schalke mu údajně takový kontrakt nabídlo až do roku 2016. "Tenhle klub mám ve svém srdci. Cítím se tu opravdu dobře, hrát za Schalke mě moc baví," říká Farfán.

Peruánský ofenzivní hráč má několik nápadníků, tím nejvážnějším má nyní být bohatá Machačkala. Samotný Farfán se netají tím, že chce hrát na nejvyšší úrovni. "Stejně jako ostatní fotbalisti chci hrát co nejvíce Ligu mistrů. To je můj velký cíl," prohlásil.

Schalke letos v elitní soutěži chybí, loni se v Lize mistrů probojovalo až do semifinále. A za rok ji může hrát zase, v Bundeslize jsou modří po jedenácti kolech na druhém místě.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6 mil eur v Schalke? Na dalších 5 let? To musí být blázen,pokud nepodepíše...

Reagovat
j_mrazik

Schalke už se zbavilo svých finančních problémů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých potíží? Jestli myslíš ty dluhy, tak to těžko (nevím kolik se použilo peněz z LM a prodeje Neuera na jejich lepení, ale snad už budou nižší). Jinak o žádných potížích nevím

Reagovat
j_mrazik

Já myslel ty dluhy. Nevím, ale jak to mají rozložený. €6mio se mi zdá na BL opravdu hodně.

Reagovat
Woods

Na bundesligu je to fakt dost, ak neratame Bayern kt. Je nekde inde

Reagovat
smazaný uživatel

No právě,taky mi to přišlo na Schalke nějak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to momentálně s těmi financemi je, ale podobnou částku nabízeli i Neuerovi, tak na to asi peníze jsou. Gazprom taky něco přidal, takže ten rozpočet bude lepší než minulý rok. Jako hodně to je, ale za takového hráče se to vyplatí. Jinak ho neudrží. Docela by mě štvalo, kdyby v zimě odcházel, protože za něj nedostaneme adekvátní částku

Reagovat
j_mrazik

Ale že ti Němci to tlačí vždycky takhle těsně před koncem smlouvy. Už tolik jich odešla zadarmo pryč. Překvapuje mě to. Hlavu bych si utrhnul, být manažerem, kdyby se rozhodl odejít v létě zadarmo.

Reagovat
Arne

Heldta bych nevinil, ten se s ním snaží prodloužit již hodně dlouho... Ještě, když tam byl Magath, tak to vypadalo, že určitě v létě odejde, ale co skončil Felix, má Schalke naději.

Jinak ten plat je vysoký, ale jeho kvalitám odpovídá... Ono ten pohled na BL kluby dost zkresluje fakt, že se tu nedávají moc velký přestupový částky, ale platy docela vysoký jsou.

Reagovat
jv

Snad zůstane. Stojí na něm celá vaše současná hra, takže bych se ho snažil být Heldtem udržet zuby nehty, i když tomu zrovna nelze nic vyčíst.

Na druhou stranu, když se ozve klub odpovídajících ambic, tak asi odejde, kvůli tomu taky podle mě vyčkává na zimu... Ono něco podobnýho čeká i nás v případě Maria, kterej se taky vyprofiloval do role největší opory, stojí to na něm a podle všeho nejdýl na konci další sezóny odejde, i když to bude podle všeho dřív...

Reagovat
C-M@ster

Dobrej hráč, snad zůstane a snad se Schalke dostane do LM a Raul tam hodi nejakyho dalsiho fika.

Reagovat
SunFells

Liverpoolu by se takový hráč moc hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ty potřebujou křídlo jak nikdo , na druhou stranu on říká že chce hrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

→ DO BAYERNU :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Už jdi do prdele...

Reagovat
FC Porto FC

ano Ribery Robben a Muller šup na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak , Robben už toho před sebou moc nemá .. Zase aby Jeff seděl nechci.

Reagovat
danny47

Robben toho před sebou moc nemá?

Reagovat
vocasisko

bigčurák

Reagovat
smazaný uživatel

ma na viac:)

Reagovat
BrainBlender

až se Anži dostane do LM - tipuju 3-5 let maximálně, budou tam chodit samí špičkoví hráči...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele