Enrique věří, že se brzy dočká prvního gólu v Premier League

02.11.2011, 18:36
Aktuality
Liverpoolský zadák José Enrique zatím stále marně čeká na svou premiérovou branku v anglické Premier League. V posledním ligovém souboji proti WBA byl sice přesnému zásahu nesmírně blízko, opět ale neuspěl. Flintu do žita však nehází a doufá, že v nadcházejících zápasech bude mít více štěstí.

Pětadvacetiletý Španěl má sice na svém kontě již rovných 95 prvoligových startů, v kolonce vstřelených gólů mu ovšem stále září jedna velká nula. Není tedy divu, že jej začíná jeho střelecké trápení už mírně frustrovat.

"V Premier League jsem se zatím ani jednou netrefil, takže je pochopitelné, že bych strašně rád začal střílet góly," prohlašuje Enrique.

"Na druhou stranu je ale nutné zmínit, že nejdůležitější věcí je samozřejmě tým. Pokud bychom vedli třeba 3:0 a já přidal čtvrtý gól, byl bych pochopitelně šťastný, mnohem větší váhu ale pro mě má, kdybych svou trefou nějaký zápas rozhodl," pokračoval Enrique.

Ten od svého letního příchodu z Newcastlu zapadl do základní sestavy Liverpoolu skutečně výborně a dosud předváděl velmi dobré výkony. "Se svou současnou formou jsem opravdu spokojený. Je to ale lehké, když hrajete s takto výbornými spoluhráči. V Liverpoolu jsem nadmíru spokojený," dodal levonohý obránce.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele