Aktuality

Gutiho pronásleduje neslyšící boxer

Španělský záložník Guti má údajně potíže s boxerem, kterému před časem pomohl. Kvůli nestálému pronásledování dokonce musel jednatřicetiletý hráč Realu Madrid podle španělských médií požádat o pomoc policii.

Za výtržnosti po duelu Baníku se Spartakem obviněn další fanoušek

V souvislosti se čtvrtečním zápasem Poháru UEFA mezi domácím Baníkem a Spartakem Moskva obvinili ostravští policisté dalšího fanouška. Po utkání šestatřicetiletý muž údajně hodil z rozjíždějícího se vlaku pivní láhev po policistovi stojícím na nástupišti. ČTK to řekla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Černý den Bayernu

Včerejší porážka Bayernu Mnichov 2:5 na vlastním stadionu, kterou mu uštědřil Werder Brémy, byla nejhorší za posledních 29 let a navíc znamenala přerušení dlouhé série neporazitelnosti domácího týmu v Allianz Aréně.

Crespo s rozhodnutím o budoucnosti počká do zimy

Hernan Crespo v létě zůstal v kádru milánského Interu a na San Siru mu pšenka zatím vůbec nekvete. Argentinský útočník se na hřiště zatím podíval jenom na devatenáct minut, na změnu současné situace to v tuto chvíli nevypadá, a tak se začíná mluvit o jeho odchodu...

Mourinho už nechce být "Special One", prý je prostě nejlepší

Trenér Jose Mourinho se snaží zbavit přezdívky Special One (Pan Výjimečný), kterou dostal od britských novinářů během působení v Chelsea. Nový kouč Interu Milán nyní prostě tvrdí, že nikdo není lepší než on.

Inter Milán chce zaměstnat Diega Maradonu

Legendární Diego Maradona by mohl pracovat pro Inter Milán. O angažování bývalé argentinské hvězdy uvažuje prezident italského klubu Massimo Moratti. Mistr světa z roku 1986 by měl pro "Nerazzurri" pracovat jako vyhledávač talentů v Jižní Americe.

Totti s Nestou mají dveře otevřené, ujišťuje Lippi

Staronový trenér italské reprezentace Marcello Lippi potvrdil, že by se vůbec nebránil comebacku Francesca Tottiho a Alessandra Nesty do Squadry Azzurry. Oba hráči v národní týmu skončili po úspěšném mistrovství světa před dvěma lety.

Kežman: Paříž musí zůstat mezi nejlepšími pěti

PSG v posledních letech bojovalo ve spodní části tabulky francouzské Ligue 1, loni mělo dokonce vážné starosti se sestupem. Letos by tomu mělo být jinak, klub z hlavního města hodlá bojovat o evropské poháry a Mateja Kežman by svému novému zaměstnavateli rád pomohl do první pětky...

Scolari láká do Chelsea Cristiana Ronalda

Trenér Chelsea Luiz Felipe Scolari se rozhodl trochu přiostřit atmosféru před nedělním duelem s Manchesterem United. Brazilský kouč vyzval hvězdu obhájců titulu a svého bývalého svěřence z portugalské reprezentace Cristiana Ronalda, aby k němu do londýnského klubu přestoupil.

Lukáš zaplatí Müllerovi čtvrt milionu korun za zlomenou čelist

Teplický obránce Petr Lukáš zaplatí příbramskému Martinu Müllerovi odškodné za to, že mu ve čtvrtém ligovém kole zlomil úderem loktem čelist. O mimosoudním vyrovnání mezi oběma hráči dnes informují české deníky.

Bude to hodně těžké, říká o utkání s Laziem Jankulovski

AC Milán pokazil start do nové sezony a po dvou ligových zápasech má na svém kontě nula bodů. Udobřit fanoušky si bude chtít zítra, na Rossoneri ale čeká složitý úkol - na vlastním hřišti totiž přivítají vedoucí Lazio a Marek Jankulovski velice dobře ví, že jeho tým čeká hodně náročný zápas...

Newcastle přišel do konce roku o záložníka Smithe

Anglický záložník Alan Smith z Newcastlu si minimálně do konce roku odpočine od fotbalu. Při rekonvalescenci poraněného kotníku si těsně nad ním přivodil únavovou zlomeninu lýtkové kosti a příští týden v pondělí by se měl podrobit operaci.

Giggs překvapen tím, čeho dosáhl

Ryan Giggs, legenda Manchesteru United, přiznal, že nikdy neočekával, že by mohl dostat cenu pro nejvíce oceňovaného fotbalistu Anglie co se výkonů a služeb týče.

Pirlo může chybět až dva měsíce

Andrea Pirlo bude milánskému AC a italské reprezentaci chybět daleko déle, než se původně očekávalo. 29letý záložník si před několika dny poranil stehenní sval a mimo hru měl být měsíc, dnešní podrobné vyšetření však odhalilo trhlinu, která si vyžádá možná až dvouměsíční přestávku...

Trezeguet musí na operaci

Francouzskému fotbalistovi Davidu Trezeguetovi hrozí, že si čtyři měsíce nezahraje. Spoluhráč Pavla Nedvěda a Zdeňka Grygery z Juventusu Turín si ve středečním utkání Ligy mistrů se Zenitem Petrohrad zhoršil zranění pravého kolena a v nejbližších dnech se podle agentury ANSA podrobí operaci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele