Aktuality

Aktualizováno: Citizens už o Ronalda nestojí

Brazilský mistr světa Ronaldo měl relativně blízko k angažmá v Manchesteru City, nového zaměstnavatele si ale bude muset hledat i nadále. Citizens měli o zkušeného útočníka zájem, jenomže od transferu odstoupili po shlédnutí dokumentace o hráčově zdravotním stavu.

Mourinho si utahoval ze soupeřova funkcionáře

Jen dvě kola Serie A stačila Josému Mourinhovi k tomu, aby si v Itálii nadělal nepřátele. Mezi trenérem Interu Milán a sportovním ředitelem Catanie Peitrem Lo Monakem se totiž po vzájemném sobotním utkání, které úřadující šampioni vyhráli navzdory oslabení 2:1, rozhořela ostrá slovní přestřelka.

Rubin Kazaň vyhlíží premiérový titul

Sezónu jako z pohádky zažívají fotbalisté Rubinu Kazaň. Ve 21. kole porazili věčného pronásledovatele Dinamo Moskva a na čele ruské ligy mají devítibodový náskok. Jen málokdo pochybuje, že Rubin Kazaň ligový finiš nezvládne.

15.09.2008 Aktuality 39 komentářů
Zaujalo nás

Necid chce do Ruska odcházet jako nejlepší střelec podzimu

Šest zápasů, šest gólů. Taková je bilance teprve devatenáctiletého útočníka Slavie Tomáše Necida. Dvěma trefami dnes rozhodl v dohrávce šestého ligového kola o výhře 2:0 nad Jabloncem a to mu ještě rozhodčí dvě branky pokaždé kvůli hraničnímu ofsajdu neuznali. Přitom zvláště první situace z úvodní minuty zápasu byla sporná.

Podle Rummeniggeho LM opět ovládnou anglické kluby

Podle ředitele Bayernu Mnichov ovládnou letošní ročník Ligy mistrů, která začne v úterý, opět anglické kluby. Karl-Heinz Rummenigge považuje za největšího favorita na triumf londýnskou Chelsea, za níž chytá český gólman Petr Čech.

Brückner prý klade větší důraz na obranu než jeho předchůdce

Rakouský reprezentační tým sice podle místních médií po strmém letu vzhůru, který představovala výhra nad Francií, zase tvrdě dopadl na zem při prohře v Litvě, zájem a naděje, které vzbudil skvělý vstup do kvalifikace pro mistrovství světa, však neopadají. V centru pozornosti nadále zůstává osobnost trenéra Karla Brücknera

Hasselbaink ukončil kariéru a chce se stát trenérem

Nizozemský útočník Jimmy Floyd Hasselbaink skončil v šestatřiceti letech s fotbalem poté, co se nedohodl na smlouvě v druholigovém Cardiffu. Sedmý nejlepší střelec historie Premier League se nyní pokusí prorazit jako trenér.

Svěrkošovo chování bude mít dohru na disciplinárce

Strkanice po nedělním prvoligovém utkání Teplice - Ostrava, kterou odstartoval podle tvrzení Severočechů hostující Václav Svěrkoš napadením Antonína Rosy, zřejmě bude mít dohru u zeleného stolu. Po detailním prostudování zápisu o utkání se hodlá případem zabývat přinejmenším disciplinární komise svazu.

Dokážeme velké věci, věří v Hamburku

Bundesligové tabulce vládne po čtyřech kolech Hamburk, který byl až na úvodní remízu na hřišti Bayernu vždy stoprocentní. Ambiciózní klub naposledy otočil zápas proti Leverkusenu, který hráčům dodal na sebevědomí.

Spartak postrašil ostravské špiony hlavně hrou na křídlech

Především kvalitu v křídelních prostorech ukázala pozorovatelům z Ostravy mise na sobotním moskevském derby FK se Spartakem, který bude ve čtvrtek soupeřem Baníku v úvodním utkání prvního kola Poháru UEFA. Přestože tým českých legionářů Radoslava Kováče a Martina Jiránka prohrál 1:2, prý jasně naznačil svou kvalitu.

Nesrovnávejte mě s Maradonou, žádá Lavezzi

V dresu Neapole září po letech znovu argentinský fotbalista. Časy legendárního Diega Maradony nyní fanouškům připomíná Ezequiel Lavezzi. Třiadvacetiletý útočník se ale srovnání se slavným krajanem brání, Maradona je i pro něho modlou.

1. FC Köln na Podolského prý nemá peníze, nováček se brání

Lukas Podolski se o víkendu vrátil do Kolína nad Rýnem jako hráč soupeřova týmu, dres domácího klubu pak jen tak neoblékne. Nováček letošního bundesligového ročníku se zájmem o útočníka Bayernu Mnichov netajil a ve své snaze bude pokračovat, jenomže podle Bayernu na realizaci takového transferu nemá finanční prostředky...

Lupoli lituje brzkého odchodu z Arsenalu

Arturo Lupoli byl považován za jeden z největších talentů italského fotbalu, místo Ligy mistrů ale dnes hraje pouze druhou nejvyšší anglickou soutěž. 21letý útočník zatím nedokázal naplnit velká očekávání a mrzí ho, jak rychle opustil londýnský Arsenal...

Fronta na Heskeyho?

Podle informací zahraničních medií se do fronty uchazečů o služby anglického forvarda Emila Heskeyho přidal kromě Aston Villy i Liverpool. V létě nevyšel hráči přestup do Tottenhamu, a tak se očekává, že v zimním přestupovém období své působiště změní.

Motta bude v kariéře pokračovat v Itálii

Janov v jednom ze včerejších odpoledních utkání druhého kola Serie A porazil AC Milán, následně pak svým fanouškům představil ještě jednu posilu. Svou kariéru se v barvách italského klubu pokusí znovu nastartovat Thiago Motta...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele