Aktuality

Čech věří v Rosického rychlý návrat i pokračování Barošovy formy

Brankář Chelsea Petr Čech i v době mimo reprezentační srazy sleduje své spoluhráče z národního týmu. Čech věří, že se reprezentační kapitán Tomáš Rosický co nejrychleji vrátí na trávník, poté co jej přestane trápit operovaná podkolenní šlacha. A také by si přál, aby vydržela forma útočníkovi Milanu Barošovi.

Nic se neděje, povzbuzuje Lazio trenér Rossi

Lazio o víkendu poprvé narazilo. Klub z hlavního města začal sezónu ve velkém stylu, na hřišti AC Milán ale dostal čtyři branky. Trenér Delio Rossi nepropadá panice, ze zápasu si naopak chce odnést to dobré.

Problémy sužovaný Newcastle chtějí koupit Nigerijci

Až do náruče konsorcia bohatých nigerijských podnikatelů možná přivede současná situace klub z Newcastlu. Jeden z nejpopulárnějších anglických týmů totiž zažívá nebývalou krizi, je bez trenéra, bez výsledků a v organizačním chaosu, a tak se už i majitel Mike Ashley rozhodl hodit tým přes palubu.

Reading je ochotný zápas kvůli vymyšlenému gólu opakovat

Vymyšlený gól zkazil o víkendu utkání druhé anglické ligy mezi Watfordem a Readingem natolik, že se oba týmy nebrání opakování zápasu. Dnes to prohlásil i trenér Readingu Steve Coppell, jehož svěřenci získali díky minele rozhodčího Stuarta Attwella vedení, aniž museli trefit branku. Zápas nakonec skončil remízou 2:2.

Di Michele zazářil. Srovnání s Di Caniem odmítá

David Di Michele o víkendu prožil skvělý domácí debut v dresu West Hamu, k výhře nad Newcastlem pomohl dvěma góly a jednou přihrávkou. Italský útočník dal fanouškům Hammers vzpomenout na krajana Paola Di Cania, jejich modlu.

Jsem zpátky, raduje se uzdravený Nihat

Svůj letošní debut si o víkendu odbyl v dresu Villarrealu Nihat Kahveci. Turecký útočník si během Eura poranil třísla a musel na operaci. Osmadvacetiletý hráč je zpátky v pravý čas, Žlutá ponorka dobře rozjela sezónu a Nihat chce týmu pomoci k ještě lepším výkonům.

Odepisovaný Maniche je hrdinou Atletika

Maniche byl v Atletiku Madrid ještě před několika měsíci vyvrhelem, nyní je jedním z klíčových hráčů klubu z hlavního města Španělska. Portugalský záložník se v létě omluvil za své dřívější chování, následně dostal druhou šanci a tu řádně využil...

UEFA zakrátko rozhodne, zda Polsko a Ukrajina uspořádají Euro

Polsko a Ukrajina netrpělivě čekají na zasedání výboru UEFA, který nejpozději v pátek na závěr dvoudenního jednání v Bordeaux rozhodne, zda státy skutečně uspořádají evropský fotbalový šampionát v roce 2012. Právo k organizaci získaly dvě postkomunistické země loni na jaře.

Ajax přišel minimálně na měsíc o Sulejmaniho

Ajax v létě zaplatil Heerenveenu na nizozemské poměry rekordních šestnáct milionů eur za útočníka Miralema Sulejmaniho a zatím marně čeká, až se mu tato investice začne vracet zpět. Srbský fotbalista má zdravotní problémy, o víkendu si poranil podkolenní šlachu a mimo hru bude čtyři až šest týdnů...

Čech: Remíza s Manchesterem je v pořádku

Podruhé za sebou fotbalisté Chelsea ve svém nedobytném chrámu na Stamford Bridge, kde už čtyři a půl roku v ligovém utkání nepoznali přemožitele, uhráli remízu 1:1. Ale po nedělním šlágru s Manchesterem United nebyl jejich brankář Petr Čech nijak skleslý. Zatímco minulého klopýtnutí s Tottenhamem litoval, nyní si bodu získaného s obhájcem ligového triumfu považuje.

Van Nistelrooy: Toto je Real Madrid

Real Madrid se po porážce na hřišti Deportiva La Coruňa naladil na vítěznou notu a velkou zásluhu na tom má i Ruud van Nistelrooy. Ten v posledních dvou zápasech zaznamenal pokaždé jednu branku a soupeře Bílého baletu varuje, že jeho tým má stále velké rezervy...

Útočníci Liverpoolu nedávají branky, Benitez z toho vědu zatím nedělá

Liverpoolu v letošní sezoně zatím patří v tabulce Premier League třetí příčka, na Anfield Road ale moc dobře vědí, že to mohlo být ještě lepší. Reds zatím chybějí branky útočného dua Fernando Torres, Robbie Keane, manažer Rafael Benitez si ale s něčím podobným zatím hlavu neláme...

Messi: Věděli jsme, že góly přijdou

Barcelona dala rychle zapomenout na nepovedený vstup do sezonu a během minulého týdne sestřelila dva Sportingy. Lisabonský si v Lize mistrů z Nou Campu nejprve odvezl porážku 1:3, Gijon během včerejšího ligového utkání inkasoval hned šestkrát...

Chelsea posílí Mineiro

Chelsea se chystá představit veřejnosti ještě jednu letní posilu. Na Stamford Bridge má namířeno brazilský záložník Mineiro, což dnes potvrdil manažer Luiz Felipe Scolari. Celý transfer by měl být dotažen v průběhu zítřka...

Za Keanův nejhorší okamžik trenérské kariéry může ABBA

Jaké jsou nejhorší okamžiky kariéry trenéra? Když mu majitel klubu po sérii porážek hrozí vyhazovem? Když ho kvůli špatným výsledkům chtějí lynčovat fanoušci? Pro většinu určitě ano, ne však pro kouče anglického Sunderlandu Roye Keana. Nejhorší chvíle dosavadní kariéry někdejšího kapitána Manchesteru United prý přišla, když hráče přistihl, jak si v šatně pouštějí písničky skupiny ABBA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele