Senna: I přes porážky musíme myslet optimisticky

11.12.2011, 13:34
Aktuality
Villarreal je v letošní sezoně jenom stínem toho klubu, který loni touto dobou na čele tabulky Primera Division dokonce proháněl i Real Madrid s Barcelonou. Španělský klub pronásledují i zranění a zdravotní problémy měl například záložník Marcos Senna...

Žlutá ponorka se trápí především v útoku, ve čtrnácti ligových zápasech dala pouze jedenáct branek a v tomto ohledu je třetím nejhorším týmem soutěže za Granadou a Santanderem. V tabulce jí aktuálně patří až šestnácté místo. A reputaci si rozhodně nevylepšila v Lize mistrů, kde v konkurenci Bayernu, Neapole a Manchesteru City nezískala ani jeden bod.

"I přes porážky musíme myslet optimisticky. Maximálně se soustředíme na ligu a v neděli si půjdeme pro tři body. Musíme myslet jenom na tento zápas," vyhlíží zkušený záložník souboj s Realem Sociedad.

"Pokud vyhrajeme, získáme sebevědomí a uděláme radost i fanouškům. Liga mistrů už je pryč a nemá smysl se k ní vracet," dodal.

Kádr Villarrealu letos v jedné chvíli kosila zranění a především absence útočníka Rossiho byla a je hodně citelná. Na marodce se ocitl i Senna. "Cítím se opravdu dobře. Proti Neapoli jsem si hodně věřil, že podám dobrý výkon a na konci jsem ze sebe měl dobrý pocit, protože jsem hrál tak, jak jsem chtěl. Nyní musím ukázat to nejlepší," ví Senna.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Filip12

Legenda Ponorky na euru 2008 byl na vrcholu kariery

Reagovat
HonzaKoller

Proč skoro u každého článku píšeš legenda?

Reagovat
Filip12

já nevim kdo s tím začal tady jinak tady to je namístě

Reagovat
HonzaKoller

Jo to je, zrovna máš štěstí, že ses trefil.

Reagovat
Filip12

Reagovat
F.Torres

nejlepší hráč Eura

Reagovat
smazaný uživatel

Je velka skoda,ze se jim letos nedari...Ponorka patri na jine pricky..Doufam,ze v lednu privedou nejaky posily,nejlepe do utoku,jelikoz jak Nilmar,tak Rossi jsou casto na marodce.Kazdopadne Senna

Reagovat
smazaný uživatel

Senna mi přijde nedoceněný......Mohli by zkusit přitáhnout Bonyho

Reagovat
Rarášek

Bony? To by bylo parááádní

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky je taková škoda... místo Malágy hned.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele