Aktuality

Lahm: Když přijdu o pásku, nic se neděje

Němečtí fanoušci s napětím očekávají, jak reprezentační trenér Joachim Löw vyřeší pozici kapitána národního týmu. Místo zraněného Michaela Ballacka vedl na mistrovství světa obhájce bronzu Philipp Lahm a oba mají zájem o další kapitánování.

Balotelli by místo přestupu do City raději zůstal doma

Mario Balotelli po svém přestupu do Manchesteru City rozhodně nezáří nadšením. Den po odchodu z Interu Milán ve svém prohlášení uvedl, že by raději pokračoval v Itálii, odkud ho však vyhnalo nepřátelské prostředí v týmu.

Neymar s Chelsea nejedná

Brazilský fotbalista Neymar popřel, že by vyjednával o smlouvě s Chelsea. Reagoval tak na stížnosti jeho mateřského Santosu, podle něhož londýnský klub s hráčem vyjednával i přes oficiální odmítnutí nabídky na přestup.

Niang opouští Marseille, stává se hráčem Fenerbahce

Olympique Marseille na začátku nové sezony počítá ztráty. Francouzský mistr prohrál úvodní dvě kola nové sezony, nyní navíc přichází o svého kapitána. Svůj poslední zápas za tento klub dnes odehrál Mamadou Niang, který odchází do Fenerbahce...

Psotku potěšil výkon i tři body

Ostrava nenapravila debakl ze Sparty, doma Olomouci podlehla 1:2. Kouče Miroslava Koubka zvedl ze židle rozhodující gól, který Baník inkasoval 13 minut před koncem po hlavičce Rossiho. "Druhý gól mi hrozně vadí. Znegoval celé naše úsilí. Přišel v době, kdy už i Sigma toho měla dost a já cítil, že bychom z brejku mohli udeřit," řekl Koubek.

Mám nadváhu a problémy s pohybem, přiznal legendární Ronaldo

Legendární brazilský útočník Ronaldo přiznal, že má nadváhu. Bývalý fotbalista Barcelony a Realu Madrid ale podle svého vzkazu na síti Twitter věří, že během patnácti dní se mu podaří dostat do formy.

Ghanský reprezentant Boateng bude hostovat v AC Milán

Ghanský reprezentant Kevin-Prince Boateng bude působit v italské Serii A. Třiadvacetiletý účastník letošního mistrovství světa přestoupil z Portsmouthu do FC Janov, jenž ho okamžitě poslal na roční hostování do AC Milán.

Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Souboj českých trenérů v australské lize vyhrál Straka

První měření sil českých trenérů v australské lize dopadlo lépe pro Františka Straku. Jeho North Queensland Fury doma porazil 2:1 úřadujícího šampiona FC Sydney, vedeného Vítězslavem Lavičkou. Rozhodující gól padl sedm minut před koncem.

Wenger prodloužil v Arsenalu do roku 2014

Francouzský trenér Arséne Wenger povede fotbalisty Arsenalu až do června 2014. Dnes podle očekávání prodloužil s londýnským týmem smlouvu o tři roky a při jejím dodržení na lavičce "kanonýrů" stráví bezmála osmnáct let.

Redknapp: Gallas by byl skvělou posilou

William Gallas si stále hledá nového zaměstnavatele. Poté, co mu skončila smlouva v Arsenalu, se ho pokoušel zlákat například italský Juventus či řecký Panathinaikos. Mnohem pravděpodobněji ale nyní vypadá jeho přesun v rámci Londýna - do konkurenčního Tottenhamu.

Bordeaux posílil talentovaný útočník Modeste

Webó, Gameiro, Rémy, Trézéguet, Brandão, dokonce i český reprezentant Tomáš Necid. Ti všichni byli spojováni s nahrazením Marouana Chamakha v Bordeaux. Girondins ale nakonec zalovilo v těch nejbližších vodách - z Nice vykoupilo talentovaného útočníka Anthonyho Modesta.

Real Madrid neuspěl s nabídkou za Özila

Real Madrid neuspěl s nabídkou odstupného za záložníka Werderu Brémy a německého reprezentanta Mesuta Özila. Portugalský trenér José Mourinho se přesto nadějí na angažování vycházející hvězdy německého fotbalu nevzdává.

Mišůn chce s Celtikem získat titul, rád by pomohl i na hřišti

Dnes startuje skotská liga i s dvojnásobnou českou účastí. Za Hamilton nastupuje brankář Tomáš Černý, šance na titul má však spíše Milan Mišůn, který má blízko k tomu, aby se probojoval do sestavy Celtiku Glasgow.

Galatasaray, Besiktas a Fenerbahce chtějí vrátit titul Istanbulu

Zatímco v minulé sezoně se senzačním tureckým mistrem stal Bursaspor, před dalším ligovým ročníkem snad nikdo nepochybuje o tom, že se Süper Lig vrátí pod nadvládu Istanbulu. Fenerbahce, Besiktas a Galatasaray hodlají udělat vše pro to, aby právě jejich hráči po sezoně zvedli nad hlavu pohár a pokořili odvěké rivaly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele