Aktuality

Poulsen má namířeno do Liverpoolu, jasno má být příští týden

Christian Poulsen během své kariéry působil v Dánsku, Německu, Španělsku a nyní je hráčem Juventusu, což ovšem nemusí platit už příliš dlouho. Zájem o defenzivního záložníka má nový manažer Liverpoolu Roy Hodgson a agent dánského reprezentanta očekává, že brzy dojde k přestupu...

Marseille se chystá na obhajobu titulu, zpět na vrchol chce Lyon

Fotbalistům Lyonu podruhé za sebou unikl francouzský titul, proto chtějí udělat vše pro to, aby se v právě začínající sezoně vrátili na vrchol, kam patřili v letech 2002 až 2008. Nebudou to mít ale jednoduché, protože Marseille udržela své opory a hodlá obhájit titul, z něhož se radovala po dlouhých 18 letech.

Kouč Lienen skončil v Olympiakosu už po dvou zápasech

Jen ve dvou utkáních vedl německý kouč Ewald Lienen fotbalisty Olympiakosu Pireus. Ve funkci skončil po vyřazení týmu v 3. předkole Evropské ligy s Maccabi Tel Aviv.

Fábregas ukončil spekulace o Barceloně, zůstává v Arsenalu

Španělský záložník Cesc Fábregas dnes potvrdil, že zůstává i nadále věrný barvám londýnského Arsenalu. Mistr světa tak ukončil spekulace o možném přestupu do Barcelony, která o něho již několikáté léto po sobě projevila velký zájem.

Magera: Proti Manchesteru City moc šancí nemáme, ale je to super

Soupeř, proti kterému není moc šancí postoupit, ale o to větší radost je si proti němu zahrát. Tak hodnotí český fotbalista Lukáš Magera Manchester City, proti kterému nastoupí s Temešvárem ve 4. předkole Evropské ligy. Sám si před dnešním losem v Nyonu představoval, že rumunský celek narazí právě na Manchester.

Zranění Kaká mohlo způsobit jeho konec kariéry, varoval doktor

Brazilec Kaká má sice důležitou operaci menisku již za sebou, lékaři ale nad jeho zdravotním stavem rozhodně nevyjádřili spokojenost. Podle doktora Marca Martense, který zákrok provedl, Kaká při mistrovství v JAR nesmírně riskoval.

Chovanec se těší na podporu českých fanoušků v Žilině

Žádný jásot, ale ani skleslost, nepřinesl dnešní los čtvrtého předkola Ligy mistrů na pražské Letné. Sparta se střetne se Žilinou a podle prvních reakcí se očekává vyrovnaný boj, v němž bude rozhodovat každá maličkost. Sparťanského trenéra Jozefa Chovance alespoň potěšilo, že na Slovensku bude mít jeho tým velkou podporu z domova.

Magerův Temešvár se v EL střetne s Manchesterem City

Ve švýcarském Nyonu se po losu 4. předkola Ligy mistrů rozhodlo také o dvojicích, které se utkají o postup do základní skupiny Evropské ligy. Přemožitel Plzně Besiktas má poměrně hratelného soupeře z Helsinek, naopak Magerův Temešvár narazí na Manchester City.

Čech se nakonec omluvil z přípravného utkání proti Lotyšsku

Brankář Petr Čech se omluvil ze středečního přípravného utkání reprezentace proti Lotyšsku. Důvodem jsou přetrvávající problémy se zraněným lýtkovým svalem. Českou brankářskou jedničku nahradí Jan Laštůvka z Dněpropetrovsku. ČTK to řekl Jaroslav Kolář z tiskového oddělení fotbalového svazu.

Spartu čeká v boji o Ligu mistrů Hapalova Žilina

Soupeřem Sparty Praha v závěrečném předkole Ligy mistrů bude Žilina. Slovenského mistra vede český trenér Pavel Hapal, v kádru jsou i čeští hráči Ondřej Šourek, Emil Rilke a Dennis Christu. První zápas v boji o postup do základních skupin Sparta odehraje v domácím prostředí. Rozhodl o tom dnešní los v sídle UEFA v Nyonu.

Ajax a PSV chtějí zpět na vrchol, Twente se titulu nehodlá vzdát

V právě začínající sezoně nizozemské ligy se chystá vzpoura mocných. PSV Eindhoven i Ajax Amsterdam se v minulém ročníku musely sklonit před senzací jménem Twente Enschede, tentokráte již nehodlají připustit, aby se něco podobného opakovalo.

Owen věří, že se dostane do základu United

Michael Owen má před sebou druhou sezónu v Manchesteru United. V té první se 30letý útočník nedokázal natrvalo probít do základní sestavy, od března navíc marodil. Nyní je Owen zdravotně v pořádku a hodlá se dál bít o místo v sestavě Rudých ďáblů.

Apoel byl jasně lepší, uznali hráči Jablonce

Hráči Jablonce po porážce 1:3 v odvetě třetího předkola Evropské ligy proti kyperskému Apoelu Nikósie připustili, že soupeř předvedl v obou utkáních lepší výkon a postoupil zcela zaslouženě. Severočechy zklamalo, že jejich pouť poháry skončila hned na začátku a také je mrzela slabá návštěva na včerejším duelu.

Pokazili jsme si to sami, litoval plzeňský trenér Vrba

Smutek z toho, že si plzeňští fotbalisté souboj s favorizovaným Besiktasem Istanbul prohráli hlavně vlastními chybami, cítil jejich trenér Pavel Vrba. Hosté v dnešní odvetě v Turecku podlehli 0:3 a Vrba na konci jen sledoval marný boj svého týmu, který dohrával bez dvou vyloučených hráčů.

Giovinco odešel z Juventusu. Bude hostovat v Parmě

Spekulace ohledně budoucnosti Sebastiana Giovinca jsou u konce. 23letý záložník Juventusu o svých kvalitách kouče Del Neriho nepřesvědčil a putuje na hostování do Parmy. Dohodu potvrdil prezident Parmy Pietro Leonardi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele