Aktuality

Balotelli přestoupil do Manchesteru City

Spekulace ohledně odchodu Maria Balotelliho z Interu Milán do Manchesteru City jsou u konce. Mladý italský útočník se dnes s definitivní platností stal novou posilou anglického klubu, když se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu na pět let. Citizens to oznámili na svých internetových stránkách...

Wenger brzy prodlouží smlouvu v Arsenalu

Francouzský trenér Arséne Wenger se v nejbližší době upíše Arsenalu na další léta. Šedesátiletý kouč, jenž nedělním zápasem proti Liverpoolu vstoupí do své 15. sezony v londýnském klubu, dnes uvedl, že prodloužení kontraktu je na dobré cestě.

Polák o rok prodloužil smlouvu v Anderlechtu

Český reprezentant Jan Polák bude nadále oblékat dres Anderlechtu Brusel. Dnes s belgickým celkem prodloužil smlouvu do roku 2012 a vyřešil tak spor s vedením klubu, které ho nechtělo v týmu, pokud by byl za rok volným hráčem. Anderlecht o prodloužení smlouvy informoval na svém webu.

Jarolím již není kapitánem Hamburku, Drobný začne jako dvojka

Český fotbalista David Jarolím už nebude kapitánem bundesligového Hamburku. Nový trenér Armin Veh dal před ním přednost německému reprezentantovi Heiku Westermannovi, který přišel v létě ze Schalke. Veh rovněž rozhodl o tom, že reprezentační brankář Jaroslav Drobný zahájí sezonu jako týmová dvojka.

Spartak Moskva získal McGeadyho za téměř deset milionů liber

Spartak Moskva vítá ve svém týmu další výraznou posilu. Ze Celtiku přichází křídelník Aiden McGeady, který podepsal čtyřletou smlouvu. Spartak za irského reprezentanta do glasgowského celku pošle rekordních 9,5 milionů liber.

Smejkal uznal chybu a v Teplicích podepsal novou smlouvu

Michal Smejkal, který se od začátku roku přel v Teplicích o platnost své smlouvy a od týmu se odpojil, v klubu nakonec bude pokračovat. Internetové stránky teplického klubu dnes přinesly informaci, že Smejkal podepsal nový kontrakt do června roku 2012.

Mancini počítá s Robinhem, Bellamy na listině chybí

Kariéra Brazilce Robinha bude nakonec přece jen pokračovat v Manchesteru City. Jméno tohoto útočníka se objevilo mezi 25 hráči pro nadcházející sezonu. Manažer týmu Roberto Mancini informaci potvrdil na dnešní tiskové konferenci.

Záložník Verón se pustil do otevřené kritiky kouče Maradony

Argentinský reprezentant Juan Sebastian Verón se měsíc po skončení světového šampionátu pustil do otevřené kritiky bývalého reprezentačního kouče Diega Maradony. Pětatřicetiletřý záložník v Jihoafrické republice nelibě nesl především to, že jej trenér po prvním duelu posadil na lavičku náhradníků.

Zklamaný Beckham odmítne rozlučku s národním týmem

Angličan David Beckham je zjevně rozladěný z toho, že už se s ním v anglické reprezentaci nepočítá, a podle nejmenovaného zdroje odmítne i benefiční rozlučku s národním týmem. Tu mu nabídl současný kouč Fabio Capello nedlouho poté, co o něm ve středu prohlásil, že už je pro potřeby anglického týmu starý.

Nechte mě odejít do Arsenalu, prosí Schwarzer

Arsenal má už delší dobu zájem o Marka Schwarzera, Fulham ale zkušeného brankáře nechce pustit. 37letý Australan se ale vidiny atraktivního angažmá nehodlá vzdát. Apeluje na vedení a manažera Cottagers, aby mu přestup do Arsenalu umožnili.

Chelsea stále lanaří Neymara. Santos si chce stěžovat

Brazilský klub Santos si chce u vedení FIFA stěžovat na praktiky londýnské Chelsea při její snaze získat do svých řad mladou hvězdu Neymara. Santos už minulý měsíc oficiálně odmítl dvacetimilionovou nabídku, anglický mistr se ale nevzdal a stále s hráčem vyjednává.

Rivaldo nevyloučil návrat do Evropy, s Mallorkou ale nejedná

Mistr světa z roku 2002 a bývalý nejlepší hráč světa Rivaldo předčasně ukončil angažmá v uzbeckém Bunjodkoru a nevyloučil, že by se v budoucnosti mohl vrátit do Evropy. Popřel ale, že jedná o příchodu do španělské Mallorky.

Lyon reagoval na zájem velkoklubů. Bastose neprodá

Přestup Michela Bastose do Serie A se s největší pravděpodobností konat nebude. Představitelé Olympiqueu Lyon totiž vydali prohlášení, v němž tvrdí, že brazilský fotbalista v současnosti není na prodej.

Sevilla má zájem o Ruize, ten by přestup do Španělska uvítal

Kanonýr Twente Bryan Ruiz by rád ještě v tomto přestupovém období změnil dres. O 24letého forvarda má zájem španělská Sevilla a střelec z Kostariky už prohlásil, že zahrát si v Primera Division je jeho velkým přáním.

Slávističtí fanoušci přerušili bojkot a přijdou do "kotle"

Příznivci Slavie Praha přerušili bojkot domácích utkání a vrátí se do ochozů. Zaplněný "kotel" by měl povzbuzovat mužstvo sešívaných už v nedělním zápase proti Liberci. Zástupci iniciativy Tribuna Sever to oznámili na svých internetových stránkách slaviaultras.cz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele