Chelsea se s Vitesse dohodla na přestupu záložníka Van Ginkela

04.07.2013, 09:43
Aktuality
Marco van Ginkel se může pomalu začít připravovat na angažmá v Anglii. Mladý nizozemský záložník loni zářil v dresu Vitesse a vysloužil si pozornost hned několika klubů, odměnou mu pak může být přestup do Chelsea. Oba kluby se už dohodly na přestupové částce, což potvrdily na svých stránkách...

"Chelsea a Vitesse se dohodly na přestupu Marca van Ginkela. Hráč se připojí k Chelsea kvůli zdravotní prohlídce a dojednání podmínek smlouvy," stojí na webových stránkách londýnského klubu.

Stále teprve 20letý Van Ginkel dal loni osm ligových branek a měl velký podíl na tom, že Vitesse dlouho bojovalo o nizozemský titul. Vedle Chelsea ho sledoval rovněž Ajax, jeho představitelé ovšem po projevení zájmu ze strany Chelsea okamžitě přiznali, že po finanční stránce nemohou Blues konkurovat a hráče nezískají.

Pokud Van Ginkel projde zdravotní prohlídkou a dohodne se na podmínkách kontraktu, měla by do Arnhemu putovat suma pohybující se okolo osmi milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (699)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele