Aktuality

Před finále vběhl na hřiště fanoušek a chtěl vzít trofej

Slavnostní okamžiky bezprostředně před finálovým zápasem mistrovství světa v Johannesburgu narušil fanoušek, který pronikl na hrací plochu a běžel ke středu hřiště. Tam na podstavci stála trofej pro mistra světa. Než se jí ale stihl dotknout, byl dostižen sedmi pořadateli a odveden tunelem ze hřiště.

Schweinsteiger a Özil se přestupovat nechystají

Bastian Schweinsteiger a Mesut Özil svými výkony dotáhli Německo k bronzovým medailím a zaujali mnoho evropských klubů. Oba záložníci dnes ovšem své nápadníky zklamali, když dali najevo, že se minimálně pro příští sezónu chytají zůstat v Bayernu, respektive Werderu...

Za Sneijdera jsem nabídku nepodal, prohlásil Ferguson

Wesley Sneijder v uplynulé sezóně s Interem vyhrál vše, co se dalo, a výborně si vede i na světovém šampionátu. Předvedené výkony nizozemského záložníka dostaly až do hledáčku Manchesteru United, jeho manažer Alex Ferguson ale popřel, že by na hráče podal nabídku...

Muslera připustil, že proti Němcům několikrát zbytečně chyboval

Brankář uruguayské reprezentace Fernando Muslera patřil na světovém šampionátu v Jižní Africe k hlavním oporám svého týmu, ale sobotní duel o třetí místo proti Německu (2:3) si za rámeček nedá. Gólman římského Lazia připustil, že při prvních dvou inkasovaných brankách zbytečně chyboval.

De Jong: Klidně vyboxuji míč z branky jako Suárez

Nizozemský záložník Nigel de Jong se zastal kritizovaného Luise Suáreze. Pětadvacetiletý fotbalista prý chápe, proč uruguayský útočník ve čtvrtfinále mistrovství světa s Ghanou zastavil míč na brankové čáře rukou. De Jong také dodal, že v dnešním finále se Španělskem klidně udělá to samé.

Benayoun zkritizoval bývalého kouče Liverpoolu Beníteze

Izraelský záložník Yossi Benayoun se pustil do tvrdé kritiky bývalého trenéra Liverpoolu Rafaela Beníteze. Podle třicetiletého fotbalisty se ho španělský kouč snažil zničit.

Benfica Luize nepustí. Citizens neuspěli

Manchester City si jako novou posilu vyhlédl obránce Benfiky Davia Luize. Lisabonský klub ale nabídce Citizens odolal a třiadvacetiletý Brazilec klub měnit nebude.

Ronalda mrzí, že Klose nehrál a nemohl překonat jeho rekord

Legendární Brazilec Ronaldo si i po letošním mistrovství světa udrží s patnácti brankami pozici nejlepšího střelce šampionátu, ale důvod k velkým oslavám to pro něj rozhodně není. Slavného kanonýra dokonce mrzí, že nejbližší pronásledovatel Němec Miroslav Klose, který ztrácí jediný gól, nemohl v sobotním duelu o třetí místo kvůli zranění zad o rekordní zápis usilovat.

Bordeaux nemá peníze, velké posily se konat nebudou

Fanoušci Bordeaux se přes léto nemohou těšit na nějaké zajímavé posily. Francouzskému klubu hrubě nevyšel závěr loňské sezony, což se promítne i do té nadcházející - prezident Jean-Louis Triaud prozradil, že Bordeaux na tom není dobře po finanční stránce a nebude moci přes léto nakupovat...

Baggio je připraven pracovat pro Itálii, bude jednat s Abetem

Návrat do světa velkého fotbalu zřejmě brzy ohlásí Roberto Baggio. "Božský copánek" neobuje kopačky, měl by se ovšem stát součástí Italské fotbalové federace. V nejbližších dnech se sejde s jejím prezidentem Giancarlem Abetem...

AFP: Na finále MS v JAR se slétly hlavy států i hvězdy

Nejvyšší světoví představitelé a celebrity se dnes nahrnuli do Johannesburgu na finále mistrovství světa mezi Nizozemskem a Španělskem, jímž se uzavře první turnaj v dějinách pořádaný na africkém kontinentu, píše agentura AFP.

Dočkal bude v Konyasporu zatím hostovat

Liberecký fotbalista Bořek Dočkal se stal nejméně na rok hráčem tureckého Konyasporu. V klubu podepsal roční hostování, smlouva mezi kluby však obsahuje také opci o přestupu, pak by fotbalista získal další tříletý kontrakt. ČTK dohodu oznámil hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest Group.

Uruguayci i Němci předčili očekávání a vyhlížejí velká vítězství

Když se fotbalisté Uruguaye a Německa začali chystat na světový šampionát, nečekali, že projdou až do semifinále a pak budou ve vzájemném duelu bojovat o bronzové medaile. Oba celky si však během měsíčního snažení na jihu Afriky dokázaly, že mohou soupeřit s kýmkoliv a s optimismem hledí do budoucna.

Němci po zisku bronzu doufají, že v budoucnu skončí ještě lépe

Fotbalisté Německa si na světovém šampionátu díky výhře 3:2 nad Uruguayí v utkání o třetí místo aspoň částečně spravili chuť po semifinálové porážce se Španělskem, ale zklamání v nich i po zisku bronzu nadále přetrvávalo. Svěřenci Joachima Löwa věří, že na dalším turnaji mohou dojít ještě dál.

Fanni doufá v přestup do Atlética

Rod Fanni stále nemá jasno o své budoucnosti. 29letý obránce nyní působí v Rennes a díky skvělým výkonům nakoukl i do francouzské reprezentace. Na MS se sice nedostal, to ovšem nevadí Atléticu Madrid, které o hráče stále usiluje. Zatím se španělskému klubu nedaří najít společnou řeč s vedením Rennes...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele