Aktuality

Rošáda je hotová, Kolarova v Laziu nahradí Garrido

Lazio Řím získalo z Manchesteru City levého obránce Javiera Garrida. Podle médií za španělského fotbalistu italský celek zaplatil částku kolem 2,5 milionu liber (asi 74 milionů korun).

Khedira přestoupil ze Stuttgartu do Realu Madrid

Německý reprezentant Sami Khedira přestoupil ze Stuttgartu do Realu Madrid. "Bílý balet" s třiadvacetiletým záložníkem podepsal pětiletou smlouvu a podle agentury SID za něj zaplatil až 14 milionů eur.

Světové talenty: Mauricio Isla

Mauricio Isla a Alexis Sánchez patří ke zlatým pokladům Udinese. Tyto dva nadějné fotbalisty kromě stejné národnosti spojuje také skutečnost, že patří mezi nejžádanější zboží v Evropě. My se pro dnešek ale zaměříme pouze na prvně jmenovaného.

30.07.2010 Aktuality 31 komentářů
Zaujalo nás

Fábregas chce z Arsenalu do Barcelony, měl pohovor s koučem

Španělský reprezentant Cesc Fábregas opět vyjádřil touhu odejít z Arsenalu do Barcelony. Třiadvacetiletý záložník tak učinil v pohovoru s trenérem londýnského klubu Arsénem Wengerem, který označil za nejtěžší v životě.

Ramires věří, že ho Benfica prodá do Chelsea

Záložník Ramires by rád od nové sezóny oblékal dres londýnské Chelsea. Ta už Benfice poslala konkrétní nabídku a čeká na rozhodnutí ohledně brazilského reprezentanta. Sám Ramires věří, že jeho současný klub bude souhlasit a stane se posilou Chelsea.

Ronaldo chce na dres Raúlovu vyřazenou sedmičku

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo možná změní číslo na dresu. Hvězda Realu Madrid by ráda získala sedmičku, kterou však chce vedení "Bílého baletu" po odchodu dlouholetého kapitána Raúla do Schalke vyřadit.

Plzeňané smutnili nad zahozenými šancemi i přísnou penaltou

Dvojnásobné zklamání tížilo plzeňské fotbalisty po jejich remíze 1:1 s vysoce favorizovaným Besiktasem Istanbul v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy. Mrzelo je, že v prvním poločase v Praze na Letné využili jedinou z pěti velkých šancí a naopak těsně před poločasem inkasovali z přísně nařízené penalty inkasovali.

Novým trenérem Fulhamu je Mark Hughes

Novým trenérem fotbalistů Fulhamu se stal Mark Hughes. Šestačtyřicetiletý kouč podle agentury Reuters podepsal s finalistou Evropské ligy dvouletou smlouvu.

Mikolanda se po dvou mrtvicích a operaci srdce vrací k fotbalu

Má za sebou operaci srdce, dvě mozkové mrtvice a stále čeká na transplantaci ledviny. Přesto se nyní po třech letech vrací pětadvacetiletý útočník Petr Mikolanda k fotbalu, když podepsal smlouvu s druholigovou Viktorií Žižkov.

Koubek: Soupeř byl lepší, vyhrál zaslouženě

Ostravský Baník prohrál na půdě běloruského Dněpru Mogilev 0:1 a pro postup tak v domácí odvetě musí bezpodmínečně zvítězit. Trenér Miroslav Koubek po prohře jeho týmu přiznal, že výhra Mogilevu nebyla náhodná.

Ibrahimovič ukončil spekulace a zůstává v Barceloně

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovič zůstává v Barceloně. Osmadvacetiletý fotbalista se dohodl s trenérem Pepem Guardiolou a ukončil tak spekulace, že kvůli nepovedené uplynulé sezoně z katalánského klubu odejde.

Del Piero: Po sezoně musíme být pyšní na to, co jsme dokázali

Jedním z klubů, které v sezoně 2010/2011 budou mít co napravovat, je turínský Juventus. Stará dáma vůbec nezvládla loňskou sezonu, nezískala ani jednu trofej a letos si nezahraje Ligu mistrů. Její kapitán Alessandro Del Piero moc dobře ví, že on i jeho spoluhráči mají u fanoušků pořádný vroubek...

Bayern nabízí Wolfsburgu za Džeka výměnou Gomeze a Timoščuka

Do boje o služby bosenského fotbalisty Edina Džeka se nově vložil Bayern Mnichov. Německý mistr se snaží přetrumfnout nabídku Juventusu Turín a za bývalého hráče Teplic nabízí výměnou německého reprezentanta Maria Gomeze a ukrajinského záložníka Anatolije Timoščuka. Informoval o tom magazín Kicker.

Disciplinárka pozastavila Řepkovi činnost a zahájí s ním řízení

Disciplinární komise fotbalového svazu dnes s okamžitou platností pozastavila činnost sparťanskému kapitánovi Tomáši Řepkovi za to, že v sobotním ligovém utkání plivl na Ladislava Volešáka ze Slovácka. Řepka, kterého prý za jeho přestupek už nespecifikovaným způsobem potrestala i Sparta, tak nesmí v neděli nastoupit v Českých Budějovicích.

Taylor musel na operaci, Newcastlu bude chybět tři měsíce

Hodně dlouho nakonec bude Newcastlu chybět Steven Taylor. Obránce staronového účastníka anglické Premier League si nedávno poranil rameno a mluvilo se o šestitýdenní pauze, 24letý fotbalista ovšem nakonec musel na operaci a na hřišti se neobjeví tři měsíce...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele