Džeko je pro mě důležitým hráčem a zůstane, říká Pellegrini

14.07.2013, 19:51
Aktuality
Edin Džeko by měl i v příští sezóně hrát za Manchester City. O budoucnosti bosenského útočníka se sice živě spekulovalo a stále spekuluje, nicméně nový manažer anglického celku Manuel Pellegrini s ním ve svých plánech počítá a označuje ho za důležitého hráče...

Jméno sedmadvacetiletého kanonýra bylo spojováno s Dortmundem či Neapolí, navíc jiní top útočníci podle všeho do kádru Citizens ještě přibudou. Anglický vicemistr údajně pracuje na příchodech Stevana Jovetiće z Fiorentiny a sevillského Álvara Negreda.

Džeko, který v uplynulé sezóně vstřelil šestnáct branek v pětačtyřiceti soutěžních utkáních, má ale na Etihad Stadium smlouvu ještě na dva roky a podle Pellegriniho slov zůstane.

"Mluvil jsem s Džekem před dvěma týdny, když byl ještě na dovolené, a nemá se svojí situací žádný problém. Zůstane tady, pro mě je velmi důležitým hráčem," prohlásil chilský trenér, který u kormidla nahradil Roberta Manciniho. "Jsem si jistý, že v této sezóně svými výkony naplno ukáže, čeho je schopen," dodal Pellegrini.

Autor: Petr Vaněček / clubcall.com

Komentáře (551)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele