Aktuality

Ibrahimovic se vrací do Itálie, z Barcelony odchází do AC Milán

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic odchází z Barcelony do AC Milán. V Itálii bude do konce sezony hostovat, "Rossoneri" poté mají opci na koupi osmadvacetiletého fotbalisty za 24 milionů eur (asi 594 milionů korun).

Diego: Od Juventusu bych čekal víc respektu

Diego už se v Juventusu připravoval na druhou sezónu, ale nakonec se rychle upekl přestup do Wolfsburgu a brazilský špílmachr se nyní k celé situaci vyjádřil. Juventus se k němu podle jeho slov nechoval zcela korektně, jeho odchod nechtěl ani kouč Del Neri.

Inter zvažuje další posilování, překvapivě se nabídl Forlán

Po včerejší prohře s Atlétikem Madrid o evropský Superpohár zvažuje Inter Milán další posily. Klub ve snaze o získání Javiera Mascherana ani Dirka Kuyta neuspěl a jedinou novou tváří v týmu je doposud mladík Coutinho. Přestup do týmu svého pátečního soupeře ale překvapivě nevyloučil Diego Forlán.

Záložníka Ben Arfu nakonec získal anglický Newcastle

Hon na francouzského záložníka Hatema Ben Arfu vyhrál Newcastle United. Nováček anglické fotbalové ligy dnes získal třiadvacetiletého hráče z Marseille na roční hostování s opcí na přestup.

Burdisso bude hrát nadále za AS Řím, podepsal čtyřletou smlouvu

Nicolas Burdisso bude i v příštích letech oblékat dres AS Řím. Argentinský obránce v minulé sezoně v klubu úspěšně hostoval, nyní ho vedení odkoupilo z Interu Milán za osm milionů eur (asi 200 milionů korun).

Slávista Černý: Dostáváme gól z jediné střely, to je ubíjející

Slávista Jaroslav Černý vstřelil v duelu sedmého ligového kola proti Olomouci svůj druhý gól v sezoně, přesto po zápase neskrýval velké rozladění. Naštvalo ho, že Pražané nedokázali náskok udržet a po hrubé chybě finského gólmana Jaakkoly inkasovali z jediné vážnější šance Sigmy vyrovnávací gól.

Žilina láká na Ligu mistrů českého útočníka Papadopulose

Českého útočníka Michala Papadopulose se snaží získat Žilina, přemožitel pražské Sparty v boji o Ligu mistrů. Právě možnost zahrát si poprvé v základní části prestižní soutěže pětadvacetiletého hráče nizozemského Heerenveenu láká.

Los Evropské ligy opět postavil Balotelliho proti fandům Juve

Los Evropské ligy si zahrál s Mariem Balotellim, který v létě přestoupil z Interu Milán do Manchesteru City. Ital s ghanskými kořeny se v rámci základní skupiny vrátí na hřiště Juventusu, jehož fanoušci ho uráželi při každé příležitosti a turínský klub za to platil jednu pokutu za druhou.

Barcelona pohrozila, že přestane jednat s agentem Ibrahimoviće

Očekávaný odchod švédského kanonýra Zlatana Ibrahimoviće z Barcelony mohou zkomplikovat kontroverzní výroky jeho agenta Mina Raioly na adresu trenéra katalánského klubu. Italský agent prý svými výroky znevažuje jméno kouče Pepa Guardioly. Barcelona proto pohrozila, že s Raiolou přestane jednat.

Salcido opouští Eindhoven, bude hrát za Fulham

Carlos Salcido si po čtyřletém působení v nizozemské Eredivisii vyzkouší další evropskou soutěž. Zkušený mexický reprezentant přestoupil do Fulhamu, který za něj zaplatil nezveřejněnou částku. Třicetiletý obránce se londýnskému klubu upsal na tři roky...

Juventus našel posilu do útoku v Quagliarellovi

Juventus po několika dnech našel kýženou posilu do útoku, z konkurenční Neapole přivedl 27letého Fabia Quagliarellu. Italský reprezentant dnes přicestoval do Turína, kde se podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal smlouvu, podle níž bude u Bianconeri zprvu hostovat...

Schalke získalo rumunského záložníka Deace

Schalke 04 posílil před začátkem Ligy mistrů rumunský záložník Ciprian Deac z Kluže. 24letý hráč podepsal s německým vicemistrem tříletou smlouvu. Ofenzivní středopolař letos debutoval v rumunské reprezentaci, loni si zahrál v EL i proti pražské Spartě a s Kluží vybojoval dva mistrovské tituly.

Sparťanům se skupina v Evropské lize líbí, favoritem je prý CSKA

Fotbalistům Sparty se líbí, že se dostali do atraktivní základní skupiny Evropské ligy, kde se popasují s CSKA Moskva, Palermem a Lausanne. Jasným favoritem ve skupině je podle nich CSKA s Tomášem Necidem. Bývalý slávista Necid se zase těší, že si zahraje doma proti někdejším velkým rivalům ze Sparty, kde má ale i hodně kamarádů.

Tioté přestoupil z Twente do Newcastlu United

Newcastle United vítá do svého týmu další věhlasnou posilu. Vedení anglického klubu oznámilo, že z nizozemského Twente dotáhlo příchod reprezentanta Pobřeží slonoviny Cheika Tiotého.

Kladno mění trenéra, tým povede Beránek

Druholigové Kladno mění po čtyřech zápasech nového ročníku trenéra. Týmu se nepovedl úvod soutěže, má na kontě jednu výhru a tři porážky, a proto rezignoval Stanislav Hejkal a jeho místo zaujme Miroslav Beránek, který naposledy vedl fotbalisty Brna. Informoval o tom web klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele