Aktuality

Jiráček chce zpět do základu Wolfsburgu a dát interview v němčině

Český reprezentační záložník Petr Jiráček doufá, že se vrátí do základní sestavy bundesligového Wolfsburgu, z níž vypadl vinou zranění. Dělá pro to maximum i kvůli tomu, aby se dostal do výběru pro letní mistrovství Evropy.

Biljaletdinov: Rozhodčí v Anglii škodí Rusům

Dinijar Biljaletdinov, který v zimě přestoupil z Evertonu do Spartaku Moskva, prohlásil, že jedním z důvodů odchodu z Anglie byla zaujatost tamních rozhodčích vůči růským hráčům. Důvodem je podle záložníka porážka anglické kandidatury na pořádání mistrovství světa 2018, turnaj se uskuteční v Rusku.

Musíme zůstat v klidu a nohama na zemi, říká Jiráček

Wolfsburg ještě nedávno bojoval o záchranu, dnes si ale na hřišti berlínské Herthy připsali již čtvrté vítězství v řadě a rázem útoční na pozice zajišťující evropské poháry. Ze tří bodů se radoval i záložník Jan Polák, hrající v základní sestavě, a střídající Petr Jiráček, který krotí euforii.

Sissoko v hledáčku řady klubů, letní odchod je pravděpodobný

Toulouse letos znovu útočí na evropské poháry a zásluhu na tom má také Moussa Sissoko. 22letý záložník před sezonou i přes spekulace nakonec zůstal ve francouzském klubu, nyní se o jeho odchodu začíná mluvit znovu...

Zraněný Hloušek si už v této sezoně nezahraje

Pro českého fotbalistu Norimberku Adama Hlouška předčasně skončila sezona. Uvedl to jeho klubový trenér Dieter Hecking po dnešním bundesligovém utkání proti Bayernu Mnichov, které třiadvacetiletý záložník nedohrál kvůli zranění levého kolena.

Nedvěd si užil půlmaraton, ale účast na maratonu neslíbil

Podruhé v kariéře proběhl cílem Pražského půlmaratonu bývalý reprezentant Pavel Nedvěd. Od své premiéry v předminulém ročníku se zlepšil o tři minuty a s výsledným časem 1:43:44 doběhl o 45 minut za vítězným Etiopanem Atsedu Tsegayem. Držitel Zlatého míče za rok 2003 běžel s kamarády a pochvaloval si podporu diváků.

Lavička: Austrálie mi učarovala, ale už se těším domů

Mise Vítězslava Lavičky u týmu Sydney FC definitivně skončila po páteční porážce 2:3 v prvním kole play off ve Wellingtonu, ale kouč si na cestu domů "přibalí" spoustu zážitků, které obohatily jeho profesní i osobní život. V Lavičkovi prý tříleté australské angažmá, jeho první zahraniční, zanechalo hlubokou stopu.

Petrov ukončil kvůli leukémii kariéru

Kapitán Aston Villy a bulharské reprezentace Stilijan Petrov ukončil kvůli akutní leukémii kariéru. Nemoc lékaři u dvaatřicetiletého záložníka objevili v pátek.

Klopp: Bylo to bláznivé utkání

Krásný zápas včera viděl Signal Iduna Park v Dortmundu, kde tamní Borussia v rámci předehrávky 28. kola německé nejvyšší soutěže hostila Stuttgart. V utkání padlo celkem osm branek a spokojenější nakonec mohou být hosté, kteří za remízu 4:4 získali cenný bod v boji o Evropskou ligu...

Kalod: Věřil jsem, že s Bohemkou neprohrajeme

Téměř tři roky čekal Richard Kalod na gól v první lize. Útočník Žižkova v pátek skóroval v malém pražském derby do sítě Bohemians 1905 a přispěl k důležité výhře 2:1, která udržela Viktorii ve hře o záchranu v nejvyšší soutěži. Už před zápasem prý cítil, že poslední tým tabulky neodjede z Edenu s prázdnou.

Pizarro se o budoucnosti ještě nerozhodl, vše je otevřené

Hodně živo v posledních týdnech je a ještě chvíli i bude okolo Claudia Pizarra. V případě peruánského útočníka se nabízí možnost odchodu z Werderu Brémy a zájem o jeho služby má i Bayern Mnichov, který hráči údajně již předložil nabídku smlouvy. Již 33letý fotbalista pro tuto chvíli zůstává ledově klidný...

Poulsen bude znovu řešit budoucnost, zájem o něho je

Christian Poulsen se po loňské sezoně stal nepotřebným v Liverpoolu a zdarma nakonec odešel do týmu nováčka francouzské ligy Évianu. A je dost možné, že za několik měsíců se dánský záložník bude stěhovat znovu, zájem o něho rozhodně je...

FIFA podle Blattera změní způsob vyšetřování korupce

Mezinárodní fotbalová federace FIFA podle jejího prezidenta Seppa Blattera změní způsob, jakým vyšetřuje korupci. Klíčovou součástí plánu je přeměna stávající etické komise. FIFA je prý zároveň připravena prozkoumat všechny důvěryhodné důkazy v již vyšetřovaných případech.

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (14)

Máme za sebou první duely čtvrtfinále Ligy mistrů i Evropské ligy. Ve čtyřech případech se z vítězství radovaly hostující týmy, jeden zápas skončil bezgólovou remízou a třikrát byli úspěšní domácí. S nejlepším výsledkem vyšly z uplynulého pohárového týdne opět španělské kluby.

Podle Desaillyho by si Chelsea měla za manažera nechat Di Mattea

Podle bývalého hráče Chelsea Marcela Desaillyho by měl londýnský celek jmenovat stálým manažerem Roberta Di Mattea a nehledat za něj náhradu. Mistr světa z roku 1998 je prý ohromen tím, jak se výkony Chelsea zlepšily od chvíle, kdy jeho bývalý spoluhráč převzal vedení týmu po odvolaném André Villasovi-Boasovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele