Weligton: Musíme být opatrní

11.11.2014, 21:48
Aktuality
Skvělou sezónu doposud zažívá Málaga, která po roční odmlce znovu atakuje pohárové příčky, kapitán Weligton však nabádá k opatrnosti. Před dvěma lety se španělský celek probojoval do čtvrtfinále Ligy mistrů, rok nato se však potácel u dna Primera División...

Pod vedením současného manažera ManCity Manuela Pellegriniho si Málaga vybojovala účast mezi evropskou klubovou smetánkou, kde rozhodně nezklamala, ovšem následně si musela řádně utáhnout opasky a pro ambiciózní celek nastaly o poznání horší časy.

Minulý ročník Primera División pak andaluský tým zakončil hluboko uprostřed pelotonu, pouhých šest bodů od sestupových příček. "Momentálně se nám daří, za pět kol se však můžeme pohybovat ve spodku tabulky. Musíme zůstat pokorní," nabádá spoluhráče Weligton.

Vítězství nad Eibarem bylo pro Málagu jubilejní páté za sebou, což je vyrovnání klubového rekordu, který se vztahuje rovněž k působení Manuela Pellegriniho. "Je to pro nás odměna za obětavost a práci, kterou jsme do zápasů vložili," řekl brazilský obránce. "Pořád máme před sebou hodně utkání, pokud budeme na současné pozici v únoru nebo březnu, můžeme snít o pohárech," dodal Weligton.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Liquid

Ikdyby důstala na pohárových příčkách tak má stále ještě na sezónu zákaz startu v pohárech ne? Nebo jí to zrušili ??

Reagovat
Hokaido

2. pro beef wellington

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele